ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΧΙΛΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009





Δεν έχουν πρόθεση να επιβάλουν σήμερα τίποτα λέει η Χίλαρι. Δε θα επιβάλουν δηλαδή νέο Σχέδιο. Γιατί άλλωστε να το πράξουν;

Αυτό που ήθελαν να επιβάλουν το επέβαλαν. Πολιτική και (μετέπειτα) φυσική εξόντωση του μεγάλου εμποδίου για επιβολή του Σχεδίου. Αυτό που ήθελαν να επιβάλουν, το επέβαλαν από την πρώτη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Από το διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου και μετά, ο μεγάλος στόχος ήταν ο ίδιος. Εφημερίδες και ξεφτέρια δημοσιογράφοι τον καθύβριζαν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. O "MR NO", "αυτός που δε θέλει λύση" ( εννοούσαν τη δική τους και των Τούρκων "λύση"), ο " εθνικιστής που δε θέλει τους Τ/Κ", ο "πεισματάρης", " ο αλαζόνας", " ο "δικτάτορας" ( τόσο δικτάτορας ήταν που μπορούσαν να λέει ο κάθε πειραγμένος και κοιτακτέος, ελεύθερα, ότι του κατέβαινε εναντίον του), "αυτός που μας οδήγησε στην απομόνωση" (ερμήνευαν ως απομόνωση την κομπλεξική συμπεριφορά του κάθε ογλανιού των αγγλοαμερικανών). Νυχθημερόν, όλοι μαζί σαν χορωδία, τον έφταιγαν για όλα τα κακά του τόπου: για την ανομβρία, για τη λεγεωνέλλα, για τη σαλμονέλλα, για τα χαλασμένα σάντουιτς στα κυλικεία, για ενέργειες από εταιρείες που έγραψε το γραφείο του ( το οποίο γράφει τις μισές εταιρείες στην Κύπρο - πως θα μπορούσε να ευθύνεται για κάθε πράξη των εταιρειών αυτών μετά;), για το ότι δεν ήταν "προσιτός" ( επειδή αρνιόταν να συναγελάζεται γλοιωδώς και ψευδοδημοσιοσχεσίτικα με τον κάθε κομπλεξικό), για το ότι ήταν "απότομος" ( επειδή έλεγε ότι "αυτό που δε γίνεται, δε γίνεται" και δεν έδινε ψευδουποσχέσεις και δε χαΐδευε αυτιά).

Οπότε σε αυτή τη φάση, οι Αμερικάνοι δεν θα επιβάλουν τίποτα. Επέβαλαν αυτό που ήθελαν ήδη: την απομάκρυνση του Τάσσου Παπαδόπουλου. Δεν είναι λοιπόν οι Αμερικάνοι, αλλά ο Ευέλικτος και η παρέα του θα επιβάλουν το νέο Σχέδιο. Ήδη η φιλοανανικότερη εφημερίδα το γράφει: " το Γενάρη νέο δημοψήφισμα".

ΡΙΜΑΧΟΣ

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Epitelous eparadehtike kai o amerikanos to lathos sto shedio annan.Mpravo stous armodious pou ekaman tin episkepsi kai as to akoun aytoi pou den ipan pote ena mea culpa...

Ανώνυμος είπε...

ma idiki mas pou itan me to nai apologithikan?ipan tpt?h akoma epimenoun sto sxedio anan h sti metatropi tou sxedio anan?