Ο "ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ" ΚΑΙ Ο "ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ"

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009



Κάποιος, απαντώντας στη δημοσίευση του Μόδεστου για την επιδεικτική και επαίσχυντη απουσία Καρογιάν από το αποψινό συλλαλητήριο για το "ΟΧΙ", προφανώς επείδη ισχύει το "αν ήταν η αζούλα πούζα", αναφέρεται στο Γ. Ηλιάδη - ένα από τα ξεχωριστά μυαλά της κυπριακής κοινωνίας κατά τη γνώμη μας- ως " νοητικό γυμναστή της Αλίκης Βουγιουκλάκη". Προφανώς, πέραν της αζούλας του , έχει υπόψη του ένα ιστορικό άρθρο του Γ. Ηλιάδη στην Καθημερινή, με τίτλο " Διανοητικά Γυμνάσματα".

Ο εν λόγω σχολιαστής και δοκησίσοφος βαπτιστής του Γ. Ηλιάδη, πρέπει όμως να έχει υπόψη του και τον "νοητικό βιαστή". Αυτόν που κακοποιώντας τη νοημοσύνη μας, παρέχει συγκάλυψη στον κ. Χριστόφια, λόγω των τεράστιων ανταλλαγμάτων που ο ίδιος έλαβε. Αυτόν που κάνει τα πάντα για να κρατήσει το ΔΗΚΟ στο άρμα του Χριστόφια, με τη βοήθεια κάποιων που βλέπουν προφανώς το ΔΗΚΟ ως γραφείο αναξιοκρατικής εξυπηρετήσεως πολιτών και στελεχών αντί ως φορέα ιδεών και αξιών. Κάποιων που μισούσαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο και που πάντα τον θεωρούσαν "ξένο σώμα" στο ΔΗΚΟ.

Το εξαιρετικό άρθρο του Γ. Ηλιάδη το έχουμε ζητήσει από κάποιο φίλο της Επιτροπής ( γιατί δεν είναι στο internet) και θα το δημοσιεύσουμε προσεχώς.


ΡΙΜΑΧΟΣ