ΕΝΤΑΞΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΟ ΑΔΗΣΟΚ!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009





Όταν οι ΕΔΗ ( πρώην ΑΔΗΣΟΚ), γνωστοί για τις ακραίες και ρατσιστικές θέσεις τους στο Κυπριακό, δεν κατέρχονται αυτόνομα και υποστηρίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ ως «ένδειξη στήριξης αλλά και ενθάρρυνσης του Προέδρου Χριστόφια να προχωρήσει στην ευόδωση του διαλόγου με τον Τ/κ ηγέτη για επίλυση του Κυπριακού», τότε έχουμε την αρχή της επισημοποίησης της επιστροφής του ΑΔΗΣΟΚ στο ΑΚΕΛ ή μάλλον ένταξης του ΑΚΕΛ στο ΑΔΗΣΟΚ. Σε συνδυασμό με την πολιτική εξόντωση του Ν. Κατσουρίδη, ο οποίος ηγείτο της μερίδας της ηγεσίας η οποία ήταν υπέρ του «ΟΧΙ» στο Σχέδιο Ανάν, μπορούμε πλέον να καταλάβουμε ότι ο Χριστόφιας βαδίζει με βηματισμούς ΕΔΗ/ΑΔΗΣΟΚ προς το επανερχόμενο Σχέδιο Ανάν.


Η ιστορική αντιπαράθεση Χριστόφια – ΑΔΗΣΟΚ, που έλαβε χώρα πριν 20 και χρόνια, με έντονο ιδεολογικό χαρακτήρα – κυρίως σε σχέση με το Κυπριακό-, οδεύει προς το τέλος της. Με τελική νίκη ΑΔΗΣΟΚ ( το οποίο αξίζει συγχαρητήρια για το ότι επιβίωσε για δύο δεκαετίες, πάλεψε και νίκησε - μακάρι δε να είχαν οι ηγέτες του την ίδια πίστη στον αγώνα του Κυπριακού λαού)-, με το ΑΚΕΛ να μετατρέπεται σε ΑΔΗΣΟΚ και με το Χριστόφια να μετατρέπεται σε ένα νέο Δίγκλη. Και από ό,τι φαίνεται και σε νέο Γκορμπατσώφ.


ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

se merikes fasis aporo pws ta katafernoume panda...
oi tourkoi 80million kouloufoi ke eklegoun tous kaliterous politikous..eno h kypros/ellada (oi morfoni) panda lathos epiloges kanoume..

Ανώνυμος είπε...

Η δικαίωση των ΕΔΗ δηλαδή!

Τίνα είπε...

Λυπούμαι πολύ κύριοι.

Η ιστοσελίδα σας συνιστά πρόκληση.

Άλλο πράγμα δεν κάνετε από το να ρίχνετε λάσπη εναντίον της κυβέρνησής μας και συγκεκριμένων προσώπων που έχετε σε μία δική σας "μαύρη λίστα". Εναντίον αξιοπρεπών ανθρώπων που προσφέρουν στα κοινά.

Η ιστοσελίδα σας όζει ακροδεξιών αντιλήψεων, όζει ΕΥΡΩΚΟ!

Ο κ. Χριστόφιας είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο κ. Μάρκος Κυπριανού ο Υπουργός Εξωτερικών. Και ο κ. Κάρογιαν Πρόεδρος της Βουλής.

Τρεις αξιοπρεπείς πολιτικοί με προσφορά στον τόπο και στα κοινά. Που αγωνίζονται με συνέπεια για λύση. Είτε εσάς σας αρέσει είτε όχι.

Αν εσείς δε θέλετε τη λύση, αν δε θέλετε να ζήσετε με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας, να το πείτε καθαρά. Να σας κρίνει ο κόσμος.

Η ιστοσελίδα σας είναι προκλητική και υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Και ναι, κάποιος πρέπει να παρέμβει! Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι του κατεβεί εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του τόπου χωρίς συνέπειες.

Και τι σημαίνει " Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο"; Τι θα κάμετε δηλαδή; Κανένα πραξικόπημα όπως το 1974; Που καταστρέψατε την Κύπρο με τις πράξεις σας;

lyssaridikos είπε...

Pou eisai Giorko na valeis taxi!!!

Epiasan xeraki xeraki o Anastasiades me to Xristofia na poulisoun tin Kypro!

Areskoun sas polla twra o Markos Kyprianou kai o Karogian! epeidi emetalaxtikan se xristofakia opws laloun kai ta paidkia tou site!

Peite mas kai tin apopsi sas gia to Lyssaride...

Ate edw sas 8elw??? Ozei kai o Vassos EUROKO??????????

Perimenw....

Anef_Oriwn είπε...

[Εζήσαμεν να το δούμεν τζιαι να το δκιαβάσουμεν τζιαι τούτον! Την “ΕΝΤΑΞΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΟ ΑΔΗΣΟΚ!” – Τι πλάθει ο νους του ανθρώπου τελικά, άμα ποδκιαντραπεί!]

Επίτροπε (και κειμενογράφε) Πράξαντρε,
Σε χαιρετώ!
Κι ο Κύριος μετά ΣΟΥ!

Αόριστό και γενικόλογο το postάκιον ΣΟΥ, χωρίς συγκεκριμένα αναφορές σε κείμενα, αποφάσεις και ομιλίες των μεν και των δε που να τεκμηριώνουν τα όσα ΜΑΣ λαλείς, με αποτέλεσμα τούτα να μπάζουν από τα πλευρά και έτσι η ανάρτηση σου να γέρνει μονόπαντα!

[Τα διάφορα φαινόμενα, είτε τούτα είναι φυσικά, πολιτικά ή κοινωνικά μπορεί να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως κι αναλόγως της οπτικής γωνίας που τα παρατηρούμε (αν είναι ανφάς, προφίλ ή υπό γωνία 45 ή 30 μοιρών) [και σε συνάρτηση πάντοτε με τις γνώσεις, την κουλτούρα αλλά και τη κοινωνικοπολιτική ΜΑΣ συνείδηση].
Έτσι κι εγώ θα διερωτηθώ (με το πτωχόν πλην τίμιο μυαλό μου) γιατί να “... έχουμε την αρχή της επισημοποίησης της […] ένταξης του ΑΚΕΛ στο ΑΔΗΣΟΚ …” (υπάρχει αυτό το Κόμμα ακόμα – δεν μετεξελίχτηκε σε ΕΔΗ; - αλλά φαίνεται πως μάλλον κάποιοι έμειναν ιδία τάξη), ή ότι “… ο Χριστόφιας βαδίζει με βηματισμούς ΕΔΗ/ΑΔΗΣΟΚ προς το επανερχόμενο Σχέδιο Ανάν…”, κι όχι το αντίθετο;
Θες να ειπείς Επίτροπε Πράξαντρε ότι οι πάλαι ποτέ ΑΔΗΣΟΚοι (όσοι κι αν είναι αυτοί) επέβαλαν τις ιδεολογικοπολιτικές τους θέσεις στο ΑΚΕΛ και στον Χριστόφια και οι τελευταίοι ΔΕΝ είχαν το θάρρος και τα κκότσια ή τα επιχειρήματα να αντισταθούν ή να υποστηρίξουν τις δικές τους θέσεις ή ότι η πολιτική του ΑΔΗΣΟΚ ήταν τελικά ορθότερη από το ΑΚΕΛ (γιατί ΔΕΝ επιβίωσαν πολιτικά τότες;). [Μπράβο τους όμως αν κατάφεραν κάτι τέτοιο! Απ’ αυτούς πρέπει να παραδειγματιστούν και οι ΕΥΡΟΚΟ-τες].
Μ’ όλο το σεβασμό προς τους ΕΔΗ, αλλά το Κόμμα αυτό δεν βρίσκεται μεταξύ φθοράς και κατεβάσματος των ρολών; Λες να ‘χούμε καμιά νεκρανάσταση των ΕΔΗ, όπως είχαμε κάποτε και με την “Ένωση Κέντρου” του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. [Και τι δεν του ‘σερνε εκείνου του καημένου του Σπύρου Κυπριανού κάποτε από τον “Κήρυκα”!]

Υ.Γ.: Αρχική μου πρόθεση μου ήταν να γράψω κάποια εισαγωγικά και γενικότερα σχόλια για το blogκι (ΣΑΣ) – θεωρώ (κι ΕΓΩ) το όνομα του τελείως ατυχές και παραπλανητικό – αλλά επιφυλάσσομαι ... Ίσως το πράξω στη δεύτερη παρέμβαση μου - αν μου επιτρέψετε... Χλωμό το βλέπω όμως να τύχω υποδοχής μετά βαΐων και κλάδων, κάτι που θα με κάνει να αναδιπλωθώ και ομαλώς – μπορεί κι ανωμάλως – κι έτσι θα γλιτώσω κι από τη φασαρία να προχωρήσω στην συγγραφή πολιτικών πονημάτων!
Πάντως επελλάνετε ΜΑΣ με τα απανωτά μηνύματα που μας αφήνετε στα emails ΜΑΣ με τα οποία μας γνωστοποιείτε την παρουσία στα blogοσφαιρικά ερτζιανά του Ιστολογίου ΣΑΣ!
Δεν νομίζετε όμως ότι ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι υποβαθμίζετε την όλη προσπάθεια ΣΑΣ (για εξάσκηση ουσιαστικής κριτικής στη σημερινή διακυβέρνηση – έστω κι αν αυτό το κάνετε πολύ άτσαλα και με καταφανή την προσπάθεια ΣΑΣ να δικαιώσετε τον Τάσσο Παπαδόπουλο), με “quiz” Ποιο είναι το καλύτερο Χριστοφακι;; (Χριστοφιάκι ή Χριστοφούιν, θα ήταν πιο σωστό)!
Νομίζω πως κάπου είδα ένα σχόλιο (από κάποιον άλλο συν-σχολιογράφο) που αναφερόταν σε “πολιτική χυδαιότητα”, αλλά ας μην επεκταθώ άλλο!
Αυτά κι εις το επανιδείν, για να δούμε πότε καταλύθηκε και η Δημοκρατία στην Κύπρο και πως θα την αποκαταστήσουμε - αν μου επιτρέψετε (γιατί απ’ ότι κατάλαβα μέσα από τα λεγόμενα, σε σχόλια, του έτερου Επίτροπου, του Αρχι-Επίτροπου στην ουσία ΡΙΜΑΧΟΥ, πρέπει να προσέχουμε και τα λόγια μας γιατί από πάνω μας επικρέμεται ως δαμόκλεια σπάθη η Κόκκινη Κάρτα)!

Anef_Oriwn
Δευτέρα 27/4/2009 – 11:32 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εν έχουμε δημοκρατία γι΄αυτό μπορείτε τζιαι βρίζετε έτσι τον Χριστόφκια!
Αν έσιετε κκότσια βκάτε να πείτε ποιοι είσαστε τζιαι ποιος σας πλερώνει να ρίξετε(όπως νομίζετε) την κυβέρνηση.
Dimokratis

Bobby Sands είπε...

ελευθερία λόγου = δημοκρατία

αυτό τα λέει όλα νομίζω. έχουμε το δικαίωμα να κατηγορούμε την κυβέρνηση από τη στιγμή που ο αδερφός Ταλάτ μας την έκατσε. Τι έχετε να μας πείτε τώρα; Τώρα που τα επιχειρήματα για τους ημίσιη μου αδερφούς τ/κ, εστέρεψαν; ποιος θέλει λύση και ποιος όχι; πόσοι τ/κ θέλουν λύση και πόσοι αρκούνται στο να περιθάλπτονται μούχτιν δίχως να πληρώνουν φόρους; Οι εκλογές στα κατεχόμενα ήταν η απάντηση που πήρατε. ΠΟΥΝΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ Τ/Κ ΟΕΟ;

Anef_Oriwn είπε...

Δεν μας λαλείς και τι προτείνεις ΕΣΥ αδελφέ (με το ελληνοπρεπέστατο όνομα) Bobby Sands, ας πούμεν:

1. Πως θα φύγει και ο τελευταίος έποικος; (Κι αφού φύγουν ΟΛΟΙ οι έποικοι θα διώξουμε και τους Πόντιους;)
2. Πως θα επιστρέψουν ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες στα σπίτια τους;
3. Πως θα παραιτηθούν οι τουρκοκύπριοι από την εκ περιτροπής προεδρία, σφάζοντας τους ΟΛΟΥΣ;

Anef_Oriwn
Τρίτη 28/4/2009 – 00:37 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Polloi ekrinan to post gia aoristies kai ipan oti autoi tin fora tha erthi lisi. Aoristo den ine na miloume gia lisi genika kai aorista!? Oles i lisis ine kales? Giati mia simfonia dio anthropon na xrizetai automata lisi? Kai to sxedio Anan mas to parousiasan san lisi tou provlimatos mas. O laos to aperipse kai kala tha kanoun oloi oi emplekomenoi na sevastoun tin laiki entoli tou 76% kai na mini feroun kanena didimo adelfaki tou!

Ανώνυμος είπε...

Bravo pedia poli kali prospathia to blog!

Oso gia ekeinous pou oriontai as pan na automastigothoun exo pou to ikima tis PEO an den theloun na dievazoun to blog!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Για την ουσία του άρθρου: Ναι, σήμερα το ΑΚΕΛ, ιδιαίτερα μετά το φάγωμα Ν. Κατσουρίδη από τον Ευέλικτο, έχει γίνει ΑΔΗΣΟΚ. Γι' αυτό και οι ΕΔΗ ( πρώην ΑΔΗΣΟΚ) στηρίζουν το ευρωψηφοδέλτιο ΑΚΕΛ.

Τα περί εθνικισμού και ακροδεξιάς και τα ότι δε θέλουμε λύση και το ότι είμαστε πραξικοπηματίες κλπ, συνιστούν αυτό που ο Γιατρός, ο αρχηγός της αντιχουντικής αντίστασης του λαού μας, χαρακτήρισε πρόσφατα " πνευματική τρομοκρατία". Είναι αυτό που δικαιολογεί την έκφρασή μας με ψευδώνυμα( φανταστείτε να εκφράζαμε τις απόψεις μας επώνυμα τι θα είχε συμβεί) και είναι αυτό που αιτιολογεί και το όνομά μας: " Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο".

Η μαζική κάθοδος του μηχανισμού του οδοστρωτήρα στο blog και τα όσα μας προσήφθηκαν, μόνο μας αποδυκνείει πόσο ορθή ήταν η σύσταση αυτού του blog.

Βεβαίως, θα συνεχίσουμε, με την ίδια σοβαρότητα και ακόμη πιο δυναμικά να λέμε την αλήθεια και την άποψή μας ελεύθερα.

ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ

O GIORKOS SAS είπε...

Άτε κοπέλια,

Τζιλάτε τ' αμαξούι σας παρατζει μέχρι την Κεντρικήν Επιτροπήν.

Κάτι πρέπει να κάμνει τζιαι η Επαγρύπνιση να δικαιολογεί τον μισθόν της. Εν τζιαι μπορούν να σας πιαν ούλλους καθαρίστριες στο Προεδρικόν τζιαι σιωφέρηες των αξιωματούχων.

Τζιαι τζιν τους ακροδεξιούς τους πραξικοπηματίες που λαλείτε, άτε μάνα μου να τους τζιεράσετε καναν γλυκόν του κουταλιού, καρυδάκιν που μες τιν φίζαν που ξέρετε τζιαι που παλιά. Άτε να τους ευχαριστήσετε για τον "καλόν καραβοκύρην". Παλιές σας τέγνες!

Γιατί τον Γρουστόφκιαν Πρόεδρον, εν τζιείνοι που τον εφκάλαν. Θυμάστε το Κελλάκιν που εβρεθήκαν πριν τις εκλογές για να φαν τον Τάσσον; Όπως τότε που εθέλαν να φαν το Σπύρον τζιαι εβρέθουνταν πάλε;



ΓΙΩΡΚΟΣ

Ο ΓΙΩΡΚΟΣ ΣΑΣ είπε...

Ε κούλλουφε, που εχάθης;

Μιχάλης είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ

Πραγματικά έχετε ξεφύγει εντελώς…

Ειλικρινά πιστεύω ότι έχετε πολύ περίεργη αντίληψη των πραγμάτων.

Ποιοι μιλούν για πνευματική τρομοκρατία;
Αυτοί που εφεύραν την «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»;
Αυτοί που αποκαλούν απαξωτικά τους διαφωνούντες «Νενέκους»;
Αυτοί που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν για προδοσία όσους είναι αντίθετοι με την άποψη τους;

Ή μήπως όσοι επειδή δεν μπορούν – και το τονίζω αυτό – να απαντήσουν σε όσα τους θέτουν, αρχίζουν τα περί καθόδου μηχανισμού;

Έλεος πλέον!

Παραπονιέσαι ότι (δήθεν) παρουσιάστηκε μαζική κάθοδος μηχανισμού!
Ποιού μηχανισμού;

Βρε άνθρωποι μου, δεν είσαστε εσείς που κατακλύζετε τα ημέηλ μας με διαφημίσεις του μπλογκ σας και μας καλείτε να συμμετάσχουμε στη συζήτηση;

Δεν είσαι ΕΣΥ που μου έστειλες το πιο κάτω μήνυμα:

«Αγαπητέ Μιχάλη,

Μας παρέπεμψε σε σένα ο Γ. Πίττας της Στήλης Άλατος. Συγχαρητήρια για το blog σου, με το περιεχόμενο του οποίου αν και διαφωνούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, το βρίσκουμε αξιόλογο.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το blog μας, το christofias-watch ( www.christofias-watch.blogspot.com), το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες. Στόχος μας, ο έλεγχος της εξουσίας και η καυστική κριτική.

Για την Επιτροπή,

Πράξανδρος»
Δεν είσαστε εσείς που στείλατε μηνύματα;
Γιατί μου το στείλατε;

Γιατί λοιπόν παραπονιέστε;

Ή μήπως «όσα δεν φτάνει η αλεπού…»

Να συνεχίσετε αγαπητέ μου να λέτε την αλήθεια σας.
Αλλά να δέχεστε και την κριτική.
Και κυρίως να προβάλλετε θέσεις, όχι απλώς συνθήματα.

Αν δεν θέλετε τη συμμετοχή της άλλης άποψης να το πείτε καθαρά.

Τα άλλα όλα είναι εκ του πονηρού.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη,

Ψυχραιμία.

Η πρόσκληση για παρακολούθηση της ιστοσελίδας ( που ήταν μέσω μίας προσωπικής επιστολής που δεν σου δόθηκε η άδεια να την δημοσιεύσεις), δε σου δίνει το δικαίωμα να προσάπτεις στους άλλους πράγματα που ποτέ δεν είπαν και ούτε στους ομοϊδεάτες σου δικαίωμα να μας χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς, σωβινιστές κλπ.

Σε καλώ να ανακαλέσεις, γιατί πραγματικά η τελευταία σου ανάρτηση, είναι επιεικώς χυδαία. Δεκτή η διαφωνία, δεκτή η κριτική, αλλά όχι η χυδαιότητα.

Κρίμα, γιατί ο Γιώργος ο Πήττας φαίνεται ότι είχε άδικο για σένα.

Αν δεν απολογηθείς και δεν ανακαλέσεις, δεν είσαι ευπρόσδεκτος.

ΡΙΜΑΧΟΣ

Η ανάρτηση με nick Ονήσιλλος διεγράφη, λόγω του ότι η Επιτροπή έχει άτομο με το ίδιο όνομα και θα δημιουργείτο σύγχυση.

Μιχάλης είπε...

Προς ΡΙΜΑΧΟΣ

Τη ψυχραιμία μου δεν την χάνω με τίποτε.

Δεν υιοθέτησα ποτέ τους χαρακτηρισμού για ακροδεξιούς κλπ., επομένως δεν μπορείς να παίρνεις κάτι τέτοιο ως δεδομένο.

Την επιστολή τη δημοσίευσα προς απόδειξη ότι όσα λέτε περί μηχανισμού δεν ευσταθούν.

Το γιατί είναι χυδαία η τελευταία μου ανάρτηση δεν μπόρεσα να καταλάβω.
Όσα γράφω για την περιρρέουσα, τους νενέκους κλπ είναι ψέματα;

Ειλικρινά δεν κατάλαβα πού βρίσκεται η χυδαιότητα.

Αν δεν με θέλετε στη συζήτηση μπορείτε να μου το πείτε.
Αλλά φαίνεται ότι η δημοκρατία που θέλετε να αποκαταστήσετε είναι η δημοκρατία των αποκλεισμών όσων διαφωνούν μαζί σας.

Πέστε μου τι θέλετε για να ξέρω τι γίνεται.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη,

Ζητάμε να απολογηθείς. Για τα πιο κάτω που έγραψες, τα οποία είναι χυδαία:

" Ποιοι μιλούν για πνευματική τρομοκρατία;
Αυτοί που εφεύραν την «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»;
Αυτοί που αποκαλούν απαξωτικά τους διαφωνούντες «Νενέκους»;
Αυτοί που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν για προδοσία όσους είναι αντίθετοι με την άποψη τους;

Ή μήπως όσοι επειδή δεν μπορούν – και το τονίζω αυτό – να απαντήσουν σε όσα τους θέτουν, αρχίζουν τα περί καθόδου μηχανισμού;

Έλεος πλέον!"

Αυτό που σύνταξες, που εκτός από εμάς κατευθύνεται κι εναντίον του Δρ Βάσου Λυσσαρίδη, σε συνδυασμό με το ότι έσπευσες να υπερασπιστείς αυτούς που μας κόλλησαν τις ετικέτες του ακροδεξιού, είναι ανοίκειο.

Και ναι, θέλουμε απολογία, αλλιώς αποσαφηνίζουμε ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Κι εννοούμε ειλικρινή απολογία. Δημοκρατία είναι και η υποχρέωση να σέβεσαι το "σπίτι" του άλλου που σε φιλοξενεί.

Σέβεσαι αυτό το blog, ναι ή όχι;

ΡΙΜΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίζω στους αναγνώστες της ιστοσελίδας τα στελέχη του γραφείου επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ.
Συνεχίστε να επιδεικνύετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την δημοκρατία.
Να ξέρετε όμως ότι η επιτροπή δεν χρηματοδοτείται από κανένα. Σε αντίθεση με εσάς έμμισθα κομματικά αρνάκια.

O GIORKOS SAS είπε...

Κούλλουφε, που είσαι;

Ο ΓΙΩΡΚΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

an kapies apopseis pou ekfrazode dn sifonoun mazi me tis prosopikes mas apopseis...dn simeni oti d prepi na ekfrazode.. prosto paron en dimokratia pou exoume...ospou na ti katargisi o xristofkias!

oso gia tous tourkokiprious polites...den nomizw kanenas mas na exi provlima...mallon en me tous 100xiliades epikous pu isos na exoun meriki problima

3eri kanenas se pia xora i mionotita na diika ti xora??san na min einai dimokratia pleon?mallon akougete diktatoria!!

aaaa ke oi pondoi en to idio me tous tourkokiprious..oute k me tous epikous.....

oso gia tin a3ioprepia ton 3politikon pou anaferi h tina...o kathe anthropos exi ta dika tu kritiria k krini..

oso gia tin koubeda oi ethinkistes d prepi na miloun h na ekfrazode..!dld mono oi akeliki mboroun na miloun??

zatoichi είπε...

Ο άνευ ορίων εφάνηκεν στον ορίζονταν, όπως το κοράκι! χα,χα,! για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει άνευ ορίων, κακό της κκελλές τους. θα μάθουν σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Mixali epidi anaferthikes se perireousa atmosfera ofilo na se ipenthimiso osa i akeliki propaganda den se afini na dis!

Oi dilosis tis Xilari oti autoi tin fora den tha prospathisoun na epireasoun tin psifo tou e/k lao ine i pio trani apodi3i tis perireousas atmosferas kai metatrepei pollous apo osous tin katekrinan akoma pio ipoptotous!

Μιχάλης είπε...

Αγαπητέ ΡΙΜΑΧΕ

Απολογείται κάποιος όταν πει ψέματα.
Και ρωτώ αν δεν υπήρξαν αυτά που λέω.
Ποιος μίλησε για περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
Ποιος εφεύρε τον απαξιωτικό όρο νενέκοι;

Είναι χυδαίο να λέμε κάποια πράγματα που έγιναν;
Αν είναι χυδαιότητα να τα λες, σκέψου τι είναι όταν τα κάνεις.

Κάποιοι δηλαδή δικαιούνται να λένε ότι θέλουν, να μιλούν ειρωνικά, να απαξιώνουν κόσμο να μιλούν περί μηχανισμών της επαγρύπνησης και δεν συμβαίνει τίποτε;

Δεν μετρά το ότι προσβάλλονται κάποιοι συμπατριώτες σας;

Επίτρεψε μου να σου πω ότι δεν λες την αλήθεια όταν γράφεις ότι επιτέθηκα εναντίον του Λυσσαρίδη ή υπερασπίστηκα αυτούς που σας κόλλησαν τις ετικέτες του ακροδεξιού.

Μα στο προηγούμενο σημείωμα μου λέω καθαρά ότι δεν υιοθετώ αυτές τις ετικέτες. Πως μου λες ότι τις υπερασπίζομαι;

Αλλά δεν κατάλαβα, δεν δικαιούται κάποιος να κρίνει τον Λυσσαρίδη;
Εσείς μπορείτε να κρίνετε όποιον διαφωνεί μαζί σας και οι άλλοι δεν μπορούν;

Στο δικό μου μπλογκ ουδέποτε σε απείλησα ότι θα σε αποκλείσω επειδή γράφεις πράγματα που δεν συμφωνώ.

Δεν θεωρώ λοιπόν ότι έκανα κάτι που να δείχνει μη σεβασμό στο χώρο που με φιλοξενεί.

Ανάφερα πράγματα τα οποία είναι υπαρκτά.

Δεν ξέρω, μπορεί όσα γράφω να ενοχλούν και να γυρεύεις κάποια αφορμή για να μην ξαναγράψω;
Μα σας το είπα, αν δεν με θέλετε πέστε μου το ευθέως.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη,

Επιμένεις. Ενώ προσήψες τόσα σε εμάς και το Λυσσαρίδη κι ενώ έμμεσα ασπάστηκες τα όσα μας προσήψαν οι ομοϊδεάτες σου. Κι επειδή επιμένεις, επιμένουμε κι εμείς: δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Είμαι σαφής ελπίζω.

ΡΙΜΑΧΟΣ

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αναρτήσεις του ηλικιακού ρατσιστή Άνευ Ορίων, έχουν διαγραφεί.

Ο συγκεκριμένος blogger καταφέρθηκε κατά τρόπο απαξιωτικό για την ηλικία του Βάσου Λυσσαρίδη σε παλαιότερή του ανάρτηση το 2008 ( " Ο κάττος τζιαν εγέρασεν" κλπ κλπ). Κάθε ανάρτησή του συνεπώς, διαγράφεται και δεν είναι ευπρόσδεκτος σε αυτό το site.

ΡΙΜΑΧΟΣ

Μιχάλης είπε...

Αγαπητέ μου επιμένω ότι δεν είπα κάτι το μεμπτό.

Θα σας κάμω τη χάρη και θα φύγω, παρόλο που δεν απαντάτε ποτέ στα ερωτήματα μου.


Αφού μέχρι εκεί φτάνει η δημοκρατία σας, δεν θα ξαναγράψω, εκτός και αν μετανιώσω.

Εσείς μένετε εκτεθειμένοι και όχι εγώ.

Και εις ανώτερα…

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Καλή τύχη