Ευέλικτος: Εγώ τις περιουσίες σας θα τις παζαρεύω!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Σύντροφε Μεχμέτ, Κούκου!


Ο Ευέλικτος δεν είναι σαν τον Τάσσο τον πεισματάρη. Είναι Ευέλικτος, είναι «Πρόεδρος Λύσης» και δε διακατέχεται από «νομικισμούς». Ο ένας από τους δύο υπαρχηγούς του ( ο άλλος είναι ο Κάρογιαν), το είπε καθαρά: «Το κυπριακό δεν είναι νομικό, αλλά πολιτικό πρόβλημα» ( δηλαδή να μην πολυεπιμένουμε σε «ανθρώπινα δικαιώματα» και άλλους εθνικιστικούς «νομικισμούς»).

Ο Ευέλικτος λοιπόν, ως Ευέλικτος όνομα και πράμα, μετά και την απόφαση Όραμς, η οποία επαναβεβαιώνει πανηγυρικά το δικαίωμα ιδιοκτησίας επί των περιουσιών μας, προέβηκε στην ακόλουθη σπουδαία δήλωση: ( ανκαί είναι σημαντικό όπλο) « οι διαπραγματεύσεις είναι διαπραγματεύσεις».

Βεβαίως δεν είπε κάτι νέο. Απλά επαναβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε: ότι θα συνεχίσει να παζαρεύεται το βιος εκατοντάδων χιλιάδων περιουσιών που δεν του ανήκουν. Στη λογική της κολλεκτίβας της πατρίδας με τους έποικους και άλλους συνιδιοκτήτες!

Δεν ήταν τυχαίο που όταν ο μειλίχιος και μετριοπαθής Γ. Ομήρου ( υποτίθεται συνεργάτης του) κατηγόρησε τον Ταλάτ για τις απαράδεκτες θέσεις του στο περιουσιακό, ο Δ. Χριστόφιας προέβη σε εκείνη την πρωτοφανή επίθεση εναντίον του. Το μόνο που δεν του είπε, ήταν αυτό που λένε ότι είπε πρόσφατα σ’ εκείνο το δημοσιογράφο στις Βρυξέλλες.

Οπότε σύντροφε Ταλάτ, μην ανησυχεις. Δε θα βάλουμε χέρι στις κλεμμένες περιουσίες μας! Ό,τι προαιρείστε εσύ και οι αποπάνω σου.



ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den einai mono tis periousies mas pou pazareuei alla k to xaraktira mas k ton ellinismo...