Κατάντια: Ενημέρωση για τις κατρακύλες του Ευέλικτου από τον ...Μπαϊράκ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009


Εδώ που φτάσαμε όλα να τα περιμένουμε. Ο παράνομος τηλεοπτικός σταθμός των κατεχομένων, (ο σταθμός που ιδρύθηκε και ταυτίστηκε με τον αιμοσταγή ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ), με τον ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ ΤΑΛΑΤ (δηλαδή τον νέο ΝΤΕΝΚΤΑΣ) σε πρώτο πλάνο μας ενημερώνει πως:

Αντιπροσωπεία από το Βρετανικό Συντηρητικό κόμμα πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στον Πρόεδρο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από ανώτερους αξιωματούχους του κόμματος, επαρχιακούς επισήμους και πρώην δημάρχους και επικεφαλής ήταν ο Μάικλ Λούης.

Άνκαι στα μέλη του τύπου επετράπει να πάρουν πλάνα από την συνάντηση, πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Δεν εκδόθηκε δήλωση αργότερα.

Ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρ τα κατάφερε και πάλι! Ακόμα ένα μπόνους υπέρ των κατεχομένων. Βέβαια παρόμοιες συναντήσεις γινόντουσαν συνεχώς από την μέρα της μονομερούς ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Όταν όμως ήταν ο μακαρίτης ο Τάσσος πρόεδρος, όποιος υποκλητήρας ξένης χώρας επισκεπτόταν τα κατεχόμενα, η καλοκουρδισμένη συγχορδία Αναστασιαδη-Χριστόφια-ΕΔΗ περνούσε τον Τάσσο γενεές δεκατέσσερεις, ότι δήθεν η πολιτική του "αναβάθμισε" το ψευδοκράτος, "έδωσε υπόσταση" στην "ΤΔΒΚ" και άλλα ...σπουδαία λάχανα.

Τώρα άκρα του τάφου σιωπή. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. Δεν κουνιέται φύλλο. Σύσσωμη η αγγλική αξιωματική αντιπολίτευση αναβαθμίζει τον πρώην σύντροφο του Οδοστρωτήρος και ο μόνος τρόπος να το μάθουμε και εμείς οι ημιάγριοι ιθαγενείς είναι μέσω της ..."ελληνικής υπηρεσίας" του κατοχικού Μπαϊράκ! Που είναι το ΡΙΚ; Τι έχει να πει η "Αλήθεια" και η αδελφούλα η "Χαραυγή";

Η διακυβέρνηση Χριστόφια έχει επιβάλει συσκότιση στην ενημέρωση. Έχει συμμαχήσει και προστατεύει από την κριτική ακόμα και αυτήν την φιλότουρκη αγγλική συντηρητική δεξιά!!!

Καταλάβατε σε τι καθεστώς ζούμε αγαπητοί συμπολίτες;

ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ

7 Σχόλια:

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Οδοστρωτήρας;

Θάθελε. Δεν νομίζω να πάτησε κανέναν τελικά.

Αλλά για να το καλοσκεφτούμε λίγο!

Μας κυβερνάει κάποιος που δήλωσε πως "το κόμμα θα περάσει από πάνω του σαν οδοστρωτήρας" για κάποιον άλλο που τόλμησε να...διαφωνήσει στο Εθνικό ζήτημα και να στηρίξει τον αείμνηστο Πρόεδρο.

Και να σκεφτεί κανείς, πως ο ηγέτης του οδοστρωτήρα, λίγο καιρό πριν δήλωνε "οι ξένοι τον πιέζουν να ρίξει τον Τάσσο, αλλά αυτός ΔΕΝ θα γίνει Ταλάτ"

Ε ρε φαιδρότητες, ε ρε γελοιότητες...ε ρε σε τι ωκεανό ψεύδους και πολιτικού κυνισμού-αμοραλισμού ζούμε...

Πολλοί θεωρούν πως ο μέσος πολίτης είναι αμνήμων.

Πολλοί μου λένε πως όταν έρθει η ώρα ο μέσος πολίτης απλά "θα κάνει ότι του πει ο Πρόεδρος".

Ε λοιπόν, με όσα ακούω και βλέπω και μαθαίνω, πιστεύω πως αυτοί οι "πολλοί" θα νιώσουν πως είναι λίγοι, ελάχιστοι όταν έρθει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

k to kendro pliroforion ? mallon exoun akelisti ke autoi!

Ανώνυμος είπε...

oloi aftoi pou sas lene akrodeksious eksafanistikan twra.....

vlepete o eveliktoulis ta ekane plakakia me toys agglous akrodeksious kai etsi ola kala......

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευέλικτος ή --για νάμαστε δίκαιοι-- το Κόμμα (ένα είναι το Κόμμα) ΠΑΝΤΟΤΕ τα πήγαιναν μια χαρά με τους Βρεττανούς. Και δεξιούς και "αριστερούς" Βρεττανούς. (Τώρα τί είδους "αριστερός" είναι κάποιος /αποικιοκράτης/, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο).

Άντε. Για να μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Ή μήπως θέλετε να πούμε;

Ρήγας

Jobillyc είπε...

E PE MAS LEPTOMEREIES NA DOUME TI THA FKALEIS. FASISTES GMT, EGEMOSAN OI TOPOI.

Ανώνυμος είπε...

Πάρε μερικά δείγματα και καλή ανάγνωση:

--
Νέος Δημοκράτης (21 Δεκ., 1954): «Ο αγώνας του Κυπριακού λαού... καμοία σχέση δεν έχει με προβοκάτσιες. Γι’αυτό και ορισμένα έκτροπα που σημειώνονται καμοία σχέση δεν έχουν με τον λαό μας...»

Cyprus Mail (2 Απριλίου, 1955). «Η ηγεσία του ΑΚΕΛ εκφράζει την λύπη της... Το ΑΚΕΛ εντιτίθεται εις την ένοπλον βίαν.. Ο πατριωτικός Κυπριακός λαός δεν έχει καμοία σχέση με αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις..»

Αντρέας Ζιαρτίδης (2/3 Απριλίου, 1955). «Οι εργάτες απορρίπτοντεας την τρομοκρατίαν και τους τυχοδιωκτισμούς καλούνται να συνενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ισχυρό μαζικό πανεργατικό μέτωπο.»

Νέος Δημοκράτης, (6 Απριλίου, 1955): «Δεν υπάρχει καμοία ανάγκη να κρυβόμαστε στο σκοτάδι της νύκτας για να ρίχνουμε δυναμίτες και άλλες εκρηκτικές ύλες...»

Η Κεντρική Γραμματεία του ΑΚΕΛ (Σεπτέμβρης 1955) καλεί τους Κυπρίους «να σαμποτάρουν τον έρανον υπέρ των πολιτικών κρατουμένων» και στη συνέχειαν κατεδίκασε: «την εισφοράν, διότι τα χρήματα, προωρίζοντο δια την αγοράν όπλων της εγκληματικής ΕΟΚΑ».

Εζεκίας Παπαιωάννου (11 Δεκεβρίου, 1955): «Όχι. Χίλιες φορές όχι. Προς τί οι αγώνες και οι θυσίες του λαού;»

Ζιαρτίδης (25 Ιανουαρίου, 1958): «Όσον αφορά την ομοσπονδίαν μας, επιθυμούμεν να δηλώσουμεν ότι δεν ευνοούμε την ένταση μεταξύ του Κυπριακού λαόυ και της κυβέρνησης.»

Ρήγας

Bobby Sands είπε...

καλά ρε αχάπαρε ανώνυμε, τι έχεις να απαντήσεις τώρα στον Ρήγα;