Αφιερωμένο

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009




Το ξεφτέρι-συντάκτης της ανακοίνωσης του ΔΗΚΟ, για την επέτειο του δημοψηφίσματος, η οποία παραλείπει πλήρως να αναφερθεί στον Τάσσο Παπαδόπουλο, παρέλειψε να βάλει και την ακόλουθη παράγραφο:


"Καταλυτική βεβαίως στην απόρριψη του Σχεδίου Ανάν, ήταν και η συνεισφορά του Ανδρέα Κωνσταντίνου, του σπουδαίου, ακούραστου, ευρυμαθούς, πολυμήχανου, οξυδερκούς, πανέξυπνου και ανιδιοτελούς στελέχους της γραμματείας του ΔΗΚΟ.


Επιπλέον εκφωνήθηκε και ιστορικό διάγγελμα που συνέταξε το εν λόγω στέλεχος, από κάποιον άσημο κύριο, το όνομα του οποίου μας διαφεύγει. "


Ίσως σε κάποια μελλοντική ανακοίνωση να το δούμε κι αυτό. Μπορεί μάλιστα να επιβληθεί στα πλαίσια της "εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης¨". Μπορεί ακόμα κάποτε να ακούσουμε ότι το διάγγελμα το εκφώνησε ο Ευέλικτος και ότι αυτός ηγήθηκε της απόρριψης του Σχεδίου. Και να το βεβαιώνουν και διάφοροι άλλοι με ανακοινώσεις. Σε αυτό τον τόπο, που η μνήμη ορισμένων είναι χειρότερη κι από χρυσόψαρου και που η αχαριστία κάποιων ξεπερνά κάθε όριο, όλα μπορεί να τα ακούσουμε και να τα δούμε.


Η Επιτροπή μας ξεκαθαρίζει, ότι αν κάποιοι νομίζουν ότι η εν λόγω εγκληματική ( και κατά την εκτίμησή μας σκόπιμη και ηθελημένη) παράλειψη και προσβολή της μνήμης του Προέδρου Παπαδόπουλου θα ξεχαστεί και θα προσπεραστεί από την τρέχουσα επικαιρότητα, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Θα τους το φακκούμεν, ώσπου να πουν "mea culpa".



ΡΙΜΑΧΟΣ

Σημείωση: Αν βεβαίως την ανακοίνωση, δεν την συνέταξε ο κ. Α. Κωνσταντίνου όπως έχουμε πληροφορηθεί και την συνέταξε άλλος, όπως ας πούμε ο σημερινός μικρός πρόεδρός του, το όνομα στην παράγραφο μπορεί να αντικατασταθεί.


6 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poios einai o "ο σημερινός μικρός πρόεδρός του"?

Ανώνυμος είπε...

Molis diapistwsa oti gia na dimosieuthei kapoio sxolio prepei na egkrithei apo ton idioktiti tou istologiou:

Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου.

Yparxei kapoios logos pou ginetai auto? Nomizw oti tha itan kalytera na yparxei eleutheria gia logo kai gia antilogo. Xwris egkriseis kai xwris elegxous.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση


ΡΙΜΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Gia poio apo ta dyo tha ekdothei sxetiki anakoinwsi?

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Εκδόθηκε

Ανώνυμος είπε...

ασχετο με το θεμα αλλα πρεπει να το πω,,,,την τεταρτη το βραδυ σε συγκεντρωση-ενημερωση στελεχων του ΔΗ.ΚΟ απο τους επικοινονιολογουσ...το ειδαμε και αυτο..συντονιστης τησ συζητησης ο κυριος Γιωργος Κολοκασιδης και ξαφνικα ο αλεκος τρυφωνιδης, γνωστο τσιουρακκουιν απο τα παλια και ως σημερα παιδι για ολες τις δουλιες-κλικκες κτλπ και γνωστος για της ανασφαλειες(δικαολογημενες) που κουβαλα, ειδαμε λοιπον τον τρυφωνιδη με στομφο και επαρση να διακοπτει τον κυριο ΚΟλοκασιδη λεγωντας, "ειμαι ο δευτερος που ζητησε το λογο και αφου ο αναπληρωτης δεν μου τον δινει θα τον παρω μονος μου"...κομικοτραγικος οπως παντα αλλα το πλεον κομικοτραγικο, ο τυφωνιδης μετα που κατηγορησε τον κυριο Κολοκασιδη πηρε απο μονος του ο ανασφαλης, το λογο για να μιλησει στα στελεχη, που τον αγνοουσαν, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΟΚΩΜΑΤΙΚΗΣ΅ΕΝΟΤΗΤΑΣ..τα σχολια περιττα και αναξιος σχολιασμου.
μαλλον ταιριαζει εδω περα, γιατι σαν τσιουρακκουιν που ειναι, ειναι και αυτος Χριστοφακιν τελευταιως