Μπορούν τα ευελικτόπουλα να κάνουν σήμερα τέτοιες δηλώσεις;

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Στην νέα Κύπρο οι πνευματικοί τρομοκράτες μας επέβαλαν να θεωρούμε "δημοκρατία" μόνο όταν ο Χριστόφιας βγαίνει πρόεδρος, αφού βέβαια πούλησει λουβάνες σε ΔΗΚΟϊκούς και ΕΔΕΚίτες και "συμπράξει" με τα ευελικτόπουλα των εν λόγω κομμάτων. Όταν το 76% του λαού ψηφίζει σε δημοψήφισμα αυτό είναι λόγω της "τασσικής προπαγάνδας", αυτό δεν είναι δημοκρατία...


Στις 28 του Απρίλη του 2004, τέσσερις δηλαδή μέρες μετά την
δημοκρατική απόρριψη του Σχεδίου Ανάν, ο Τάσσος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ του ΚΚΕ. Μετά την συνάντηση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η συντρόφισσα Αλέκα προέβη σε δηλώσεις.

Προκαλούμε τα ευελικτόπουλα και τον ομαδάρχη Οδοστρωτήρα τους (που ως γνωστόν ποζάρει με αφίσες του Τσε Γκεβάρα), αν έχουν τα κότσια, να επαναλάβουν δημόσια και να μεταδωθεί από βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, τις πιο κάτω δηλώσεις (που δημοσιεύθηκαν στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 29-4-2004) :

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=2297424&publDate=29/4/2004

«Συμφωνούμε ότι το "Οχι" των Ελληνοκυπρίων, είναι κατά βάση "Οχι" σ' ένα σχέδιο, που δεν οδηγεί στη διαμόρφωση μιας διζωνικής - δικοινοτικής ομοσπονδίας. Και εμείς προσθέτουμε πως μια τέτοια ομοσπονδία, για να λειτουργήσει, πρέπει να έχει και τα στοιχεία της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Αρα, είμαστε αντίθετοι στο καθεστώς των εγγυητριών δυνάμεων, στην παρουσία ξένων στρατευμάτων και στο καπέλο του δικαστικού σώματος».

«Θεωρούμε το "Οχι" των Ελληνοκυπρίων, ένα ατού. Βεβαίως, επισήμανε, τα πράγματα δεν είναι απλά, είναι σύνθετα. Ωστόσο, οι Ελληνοκύπριοι με το "Οχι" δημιουργούν καλές προϋποθέσεις ή ελπίδες, για μια καλύτερη εξέλιξη στο Κυπριακό, απ' αυτήν που είχαμε μέχρι τώρα. Αρκεί, τόνισε η Αλ. Παπαρήγα, να μην ενοχοποιηθεί το "Οχι" του κυπριακού λαού, από τους Ευρωπαίους και από οποιονδήποτε άλλο, που ενδιαφέρεται, στα πλαίσια της ΕΕ, να περάσει αυτό το σχέδιο όπως έχει».

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτοί που λένε ότι τα πάντα οδηγούν σε αδιέξοδα, νομίζω ότι τους ενδιαφέρει να παραγραφεί η θέληση των Ελληνοκυπρίων και να περάσει το "σχέδιο Ανάν", με όλα τα προβλήματα, που έχει. Αδιέξοδα, πρόσθεσε, δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο το καλύτερο, ή να το πω κι αλλιώς, το μικρότερο κακό, παίρνοντας υπόψη και το συσχετισμό δύναμης. Δεν μπορεί κανείς να παραδοθεί εύκολα στα αδιέξοδα».

Μπορείς Ευέλικτε;

ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ

5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχω προσέξει πως στα δεξια εκει που έχετε τους "αναγνωστες" ηταν και κάποιοι "ανενταχτοι πατριώτες"... από τότες που βάλατε την σημαία της κύπρου στο καπελάκι του τυπά πάνω με τα κιάλια και τον δικτάτορα παπαδόπουλο οι "ανένταχτοι" την έκαναν με ελαφρά...!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά απλώς μια μικρή παραίνεση, βάζετε σχεδόν κάθε μια ώρα και λιγότερο νέο ποστ και δεν τα προλαμβαίνουμε! Σίγουρα έχετε πολλά να πείτε για τον Ευέλικτο που κάθε λεπτό κάνει και μια καινούργια μαλακία, αλλά πάρτε το λίγο πιο αργά και γράφεται πιο ουσιαστικά πράγματα γιατί είναι κάπως κουραστικό.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει καλέ. Άστα τα παιδιά να βάζουν συνέχεια για να ανανεώνεται. Μην τον ακούτε παιδιά. Ανανεώνετε τις αναρτήσεις σας, γιατί θέλουμε να μπαίνουμε πολλές φορές την ημέρα.

Πολύ καλό blog. Ίσως το κορυφαίο κυπριακό πολιτικό blog!

Γιάννης Μ.

Μάριος είπε...

Οι ανένταχτοι πατριώτες που ανατρίχιασαν στην παρουσία της κυπριακής σημαίας να παν να ... κουρευτούν. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

siga na min mas apologithoun..
edo kotza hilary ipe oti to sxedio den itan iper mas k perimenoume akoma tin apologia tou disi k tou kirfo ne proedro mas..!