Ο Οδοστρωτήρας προσεύχεται: «Μακάρι να είναι κοντά στο Σχέδιο Ανάν»

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Δεν τα λεν μόνο οι πηγές που συμπαθούμε εμείς. Τα λεν και οι πηγές που συμπαθεί το ίδιο το περιβάλλον του Ευέλικτου. Το Σχέδιο επανεκκολάπτεται!

Ο Μακάριος Δρουσιώτης έγραψε στις 26 Απρίλη 2009 ένα άρθρο στον ΠΟΛΙΤΗ που δεν ξέρουμε αν το έγραψε για να υποστηρίξει ή για να κάψει τον Καταστρόφια. Δείτε τι "λαβράκι" μας έβγαλε:

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο "Π", η Κυβέρνηση έχει πλήρη επίγνωση ότι το νέο σχέδιο, ό,τι κι αν ονομάζεται, όποιο περιτύλιγμα κι αν έχει, δεν θα διαφέρει ουσιωδώς από το σχέδιο Ανάν. Μάλιστα, εκφράζεται και η ευχή "Μακάρι να είναι κοντά στο σχέδιο Ανάν".

Ο Δρουσιώτης προσθέτει πως "η λύση θα πρέπει να αντέξει στις αντιδράσεις των σκληρών στην Τουρκία, να την προκρίνουν οι Τουρκοκύπριοι και να ικανοποιεί τις μίνιμουμ προσδοκίες των Ελληνοκυπρίων". Με τα πρόσφατα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία (δλδ αντιδράσεις σκληρών στην Τουρκία) και τη νίκη του Έρογλου στις ψευδοεκλογές (δλδ λύση που προκρίνουν οι Τουρκοκύπριοι) τι μένει για να συμπληρωθεί η εξίσωση για μια νέα ανανική "λύση";;

Μα φυσικά ένας Ευέλικτος για να τσιμεντώσει τις "προσδοκίες των Ελληνοκυπρίων" στο απόλυτο "μίνιμουμ!". Έτσι δεν είναι;

ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ

34 Σχόλια:

ΤΙΝΑ είπε...

Ο Πρόεδρος αγωνίζεται για λύση και επανένωση.

Αυτή είναι η ουσία, είτε σας αρέσει εσάς της " Επιτροπής" είτε όχι.

Πληροφορήθηκα ότι κάποτε υπήρχε την περίοδο της Χούντας Επιτροπή για Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα υπό τους Τ. Χ'δημητρίου, Τ. Κατσαμπά κ.α. Κρίμα που καπηλεύεστε το όνομα και τη δράση της για να καταφερθείτε εναντίον ενός δημοκρατικού Προέδρου που αναλώνει όλες του τις δυνάμεις για μία δίκαιη κοινωνία.

Ενός Προέδρου που εκλέγηκε από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου ( ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ). Και που θα συνεχίσει να εκλέγεται!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΝΑ, αυτά που γράφεις τα κάνεις cc στην Κεντρική Επιτροπή; Είναι κρίμα για το βιογραφικό σου να πάνε χαμένα. Σε κάποιο υπουργείο θα βολευτείς κι'εσύ.

Να ρωτήσω όμως κάτι. Σε μια κατεχόμενη πατρίδα, τί ακριβώς εννοούμε "επανένωση";

Σε μια κατεχόμενη πατρίδα αυτό για το οποίο πρέπει να αγωνίζεται ένας πρόεδρος είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Και αν ΔΕΝ μπορεί, ας πάει πίσω να πουλά εφημερίδες ή να κολλά αφίσσες που τα καταφέρνει (μάλλον).

Η λέξη επανένωση για την Κύπρο είναι μάλλον παγίδα. Ίσχυε για την Γερμανία, ισχύει και για την Κορέα. Εμάς με Τούρκικο στρατό κατοχής και εποίκους, τί ακριβώς επιδιώκουμε να "(επαν)ενώσουμε"; Τους πρόσφυγες του νότου με τους μουλλάδες εποίκους και τους Βρεττανούς κλεπταποδόχους των Ελληνικών περιουσιών στον βορρά; A big happy family;

Δυστηχώς, όταν ΕΚΛΕΙΨΕΙ η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, όλα είναι πιθανά...


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Τον Βάσο Λυσσαρίδη γιατί τον έβγαλε εκτός Επιτροπής ΤΙΝΑ;

Μήπως διότι είσαι αισχρό φασιστάκι που παραποιεί την ιστορία; Μήπως γιατί σε πονάει που ο Γιατρός και τότε και τώρα αντιστεκόταν στους φασίστες σαν και εσένα;

Ανώνυμος είπε...

Τις λες ανώνυμε που μου θέλεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ αφού το είπε ο άνθρωπος «…Η στασιμότητα κι η απραξία στο όνομα της ατόφιας λύσης και της ατόφιας ελευθερίας οδηγεί τον τόπο μας στην τελική και ολοκληρωτική καταστροφή και στη διχοτόμηση» λες και δεν έχουμε διχοτόμηση από το 74! Δεν αξίζει η ατόφια ελευθερία στους Κυπραίους μόνο η Χριστόφια Ελευθερία!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό λόγο οι Ακελικοί ούτε ζωγραφιστό δεν μπορούν να βλέπουν μπροστά τους τον Γιατρό; Ποιό ακριβώς νεύρο αγγίζει ακόμα και μια απλή αναφορά στο όνομα του και πονάνε τόσο πολύ;

Μήπως διότι στον Γιατρό οι κομματικοί του Ακέλ βλέπουν αυτό που θα ΘΕΛΑΝΕ ΠΟΛΥ να είναι αλλά ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΟΤΕ;

Μήπως διότι τα λόγια του Γιατρού στήνουν μπροστά στους Ακελικούς έναν καθρέφτη και κατά βάθος ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ;

Κομματικοί Ακελικοί, είστε ένα τεράστιο ψέμα. Είστε ο Άγιος Βασίλης των ενηλίκων.


Ρήγας

ΤΙΝΑ είπε...

Δε δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού και δημοκρατίας από κανέναν.

Εμείς δε δρούμε ατομικά όπως οι υπόλοιποι, αλλά συλλογικά. Ως γνήσια αριστερή, δεν κοιτάζω τον εαυτό μου. Και όσοι δοκίμασαν να δουν τον εαυτό τους και πρόδωσαν τις ιδέες μας, ο κόσμος του ΑΚΕΛ τους περιθωριοποίησε.

Από τη στιγμή που υπάρχει διαίρεση, είναι για επανένωση που θα αγωνιστούμε. Εκτός αν δε θέλετε τους Τ/Κ, να το πείτε καθαρά.

Δεν ξέρω αν ήταν και ο Β. Λυσσαρίδης στην Επιτροπή εκείνη. Εσείς τον κ. Χατζηδημητρίου όμως τον ξεχάσατε. Τον διαγράψατε ξεχνώντας την πολυεπίπεδη προσφορά του στην ΕΔΕΚ. Όσο σας έφερνε ψήφους ήταν καλός. Και μετά αποκαλείστε δημοκρατικοί.

Είναι εσάς που σας πονάει που έχει η Αριστερά Πρόεδρο. Που η επανένωση είναι πλέον ορατή.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιούς ΤΚ μιλας Τίνα;
Στις τελευταίες "εκλογές" ψήφισαν 161.000 άτομα, εκ των οποίων οι 100.000 είναι έποικοι. Αυτούς τους ΤΚ εννοείς;

lyssaridikos είπε...

Η "επανένωση" είναι πλέον ορατή, αφού ότι του φέρουν του Ευέλικτου στο τραπέζι αποδέχετε το!

Γιατί θεωρείτε ότι είστε πιο έξυπνη που του Τούρκους; Ενώσαν τον Χριστόφκια μαλαχτό και εμπήκαν με τες ποΐνες!

Παρά μισή και διχοτομημένη, η Άγκυρα προτιμά ένα κομμάτι αμυγώς τουρκικό και επικυριαρχία επί ολόκληρης της νήσου! Τί ωραία επανένωση που εν τούτη!!! Να τη χαίρεστε!!!

ΤΙΝΑ είπε...

Και τι θα πεις σε έναν έποικο που είναι τόσα χρόνια εδώ, μεγάλωσε εδώ και θεωρεί την Κύπρο πατρίδα του;

Εξάλλου και ο δικός σας, ο πολύς " Παπαδόπουλος", δεχόταν 45,000.

Άρα εννοώ τους Τ/Κ και όσους άλλους θα γίνει δεκτή η παραμονή τους εδώ.

Ο ΓΙΩΡΚΟΣ ΣΑΣ είπε...

Ε Ττινούιν,

Άτε μάνα μου τράβα για τα κατεχόμενα.


ΓΙΩΡΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάκης Χατζηδημητρίου έκανε τις επιλογές του και έγινε ένα γεροντικό Χριστοφάκι. Αν ο Τάκης Χατζηδημητρίου δεν γινόταν ένα γεροντικό Χριστοφάκι δεν θα τον θυμόσασταν καν.

abbabba είπε...

"Δε δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού και δημοκρατίας από κανέναν.

Και όσοι δοκίμασαν να δουν τον εαυτό τους και πρόδωσαν τις ιδέες μας, ο κόσμος του ΑΚΕΛ τους περιθωριοποίησε."

Πέρασε ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ δηλαδή!
Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ είναι ίσως ότι πιο φασιστικό γέννησε η Κύπρος μετά τον Σερ Τζων Χάρντινγ.

Ο ΓΙΩΡΚΟΣ ΣΑΣ είπε...

Εκόλλησεν η βελόνα.

Να σου το πει τζιαι ο Γιώρκος σου για να το εμπεδώσεις:

Τζιαι πως εν Πρόεδρος, κάμνει για Πρόεδρος;

Ξανά πάλε:

Τζιαι πως εν Πρόεδρος, κάμνει για Πρόεδρος;

Χέλα, Χόπα, Χούλοι μαζίν:

Τζιαι πως εν Πρόεδρος, κάμνει για Πρόεδρος;


ΓΙΩΡΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ παρακαλώ να είναι κοντά στο σχέδιο Ανάν γιατί αυτή τη φορά το οχι θα φτάσει το 80%!

Ανώνυμος είπε...

"Και τι θα πεις σε έναν έποικο που είναι τόσα χρόνια εδώ, μεγάλωσε εδώ και θεωρεί την Κύπρο πατρίδα του;"

Να ρωτήσω κάτι την/τον ΤΙΝΑ και όλα τα μέλη της Επαγρύπνησης που γράφουν εδώ μέσα:

**Αν ο Ελληνικός στρατός το 1922 κατελάμβανε την Άγκυρα και μέχρι σήμερα κατείχε την μισή Τουρκία, με εθνική εκκαθάριση, εποικισμό κλπ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ που θα γενιόντουσαν και θα μεγάλωναν στην Άγκυρα με αυτά που λέτε σήμερα για τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ;

Διότι πιο φανατικό σύμμαχο δεν έχουν οι Τούρκοι έποικοι από τους ομοσπονδιακούς του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ.

Σε τελική ανάλυση, ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΚΑ-Β; Αυτό δεν κατάφερα να το κατανοήσω ποτέ τόσα χρόνια. Από την μια τους κατηγορείτε ότι "έφεραν τους Τούρκους" και από την άλλη υπερασπίσεστε φανατικά τους Τούρκους. Ή μήπως είναι για να δημιουργείτε εντυπώσεις;

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε ανώνυμε 12.09; Σε δυσκόλεψαν οι ερωτήσεις μου; Μα καλά, δεν υπάρχει ούτε ένας καθοδηγητής ξύπνιος τέτοια ώρα να αναλάβει δράση και έχουν αφήσει μόνους τους καημένους τους αφισσοκολητές;

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρήγας,
Υπηρεσία είσαι απόψε;
Αφελείς και τελείως υποθετικές (αλλά και ευσεβοποθιτικές) οι ερωτήσεις σου που κι εμείς οι αφισοκολλητές μπορούμε να τις απαντήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού μπορείτε [sic] γιατί ΔΕΝ απαντάτε;

Δεν είμαι υπηρεσία. Εδώ που είμαι είναι πρωί. Σε σας είναι ξημερώματα. Άλλοι είναι που βγάζουν υπηρεσία!

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

>Αφελείς

Υποκειμενικό.

>και τελείως υποθετικές

Ε, και;

> (αλλά και ευσεβοποθιτικές)..

Ε όχι, αν είναι να χρησιμοποιείς δύσκολες λέξεις, τουλάχιστον να ρωτάς τον καθοδηγητή σου να σου λέει πώς γράφονται.

>...οι ερωτήσεις σου που κι εμείς οι αφισοκολλητές μπορούμε να τις απαντήσουμε!


Απάντα λοιπόν: Αν ο Ελληνικός στρατός το 1922 κατελάμβανε την Άγκυρα και μέχρι σήμερα κατείχε την μισή Τουρκία, με εθνική εκκαθάριση, εποικισμό κλπ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ που θα γενιόντουσαν και θα μεγάλωναν στην Άγκυρα με αυτά που λέτε σήμερα για τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ;

Ρήγας

Bobby Sands είπε...

Λίγο δύσκολο να απαντήσουν. Οι μάστροι της επαγρύπνησης έπεσαν για ύπνο και πρέπει να περιμένουν από αύριο για να πάρουν εντολές.

Ανώνυμος είπε...

akoma den stalike to fax apo thn kentriki epitropi stin epagripnisin...

Ανώνυμος είπε...

@ Ρήγας,
Να επαναλάβω ότι το ερώτημα σου (και γενικότερα αυτή σου η προσέγγιση) είναι τελείως υποθετική και καμιά σχέση δεν έχει με τα ιστορικά γεγονότα (που πρέπει πάντοτε να εξετάζονται μέσα στον ιστορικό χρόνο και χώρο που εξελίσσονται και με βάση της κοινωνικοοικονομικές συνθήκες) και τη διαλεκτική (σφαιρική) μελέτη και ερμηνεία της Ιστορίας - η Ιστορία δεν ερμηνεύεται με υποθέσεις ή δια της ατόπου απαγωγής! Άσε που δεν ήταν δυνατό ο ελληνικός στρατός να προβεί σε εθνοκαθάρσεις – μόνο οι τούρκοι ήταν και είναι οι βάρβαροι κι ακολουθούσαν κι ακολουθούν τέτοιες τακτικές!

Όμως για να μην λετε ότι αποφεύγουμε τις απαντήσεις, προσωπική μου άποψη είναι ότι πατρίδα μας είναι τόπος που γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε ή και που επιλέγουμε (κάτω που κάποιες συνθήκες να ζήσουμε), όπου ζουν οι δικοί μας άνθρωποι, τον αγαπάμε (κι όχι μόνο τα βουνά, τα λαγκάδια και τις πεδιάδες του αλλά και τους ανθρώπους του, όποιοι και να είναι αυτοί που ζουν σ’ αυτόν και δημιουργούν ποτίζοντας τον με τον ιδρώτα τους και κάποτε και με το αίμα ).

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τότε το 1922, έπρεπε η Μικρά Ασία να γινόταν είτε αμιγώς τουρκική, είτε αμιγώς ελληνική; Δεν βλέπουμε ότι από τη μια ο τουρκικός εθνικισμός κι από την άλλη ο ελληνικός μεγαλοϊδεατισμός (που αποτελούσαν το ιδεολογικό επικάλυμμα αντίστοιχα του τούρκικου και ελληνικού αναπτυσσομένου τότε καπιταλισμού) οδήγησαν σ’ εκείνη την καταστροφή;

Ανώνυμος είπε...

Μα ΔΕΝ απαντάς την ερώτηση αγαπητέ!

Αντί αυτού, κάνεις "επίθεση" στην ερώτηση. Αυτό που κάνεις είναι "textbook material." Οποιοσδήποτε φοιτητής Φιλοσοφίας το μαθαίνει στο πρώτο εξάμηνο. Μην νομίζεις δηλαδή ότι κάνεις καμοιά εξυπνάδα. Μπορεί μεν να περνάει στις κομματικές κατακσηνώσεις, αλλά μην έχεις την εντύπωση ότι μιλάς με κανένα ΕΔΟΝόπουλο.

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά δείχνει και έλλειψη σεβασμού στον συνομιλητή. Ψιλά γράμματα.

(Παρεπιπτόντως: ΝΑΙ, είναι υποθετικό και ΟΧΙ δεν είναι καθόλου ευσεποθισμός.)

Η ερώτηση ήταν πολύ απλή: Θα λέγατε τα ίδια πράγματα για τους Έλληνες έποικους όπως λέτε και για τους Τούρκους;

Έλπίζα ότι ΚΑΠΟΙΟΣ θα είχε τα κότσια να απαντούσε με ένα Ναι ή με ένα Όχι.

Παρεπιπτόντως, πατρίδα είναι ΚΑΙ τα βουνά, ΚΑΙ τα λαγκάδια ΚΑΙ τα δέντρα ΚΑΙ η θάλασσα ΚΑΙ ο αέρας ΚΑΙ οι ζωντανοί (σημερινοί και αυριανοί) ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι ΝΕΚΡΟΙ αγαπητέ.

Εσείς οι Κύπριοι κομμουνιστές ισχυρίζεστε ότι είστε "ανθρωποκεντρικοί", αλλά στην ουσία αυτό ισχύει ΜΟΝΟΝ όταν στην θέση του "άνθρωπος" μπεί ο εαυτός σας.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ αγαπητέ δεν κανείς τίποτα από του να αφορίζεις λες και μιλάς σε κανένα κατηχητικόπουλο, όπου προσπαθείτε να αφορίσετε τους αιρετικούς και τους άθεους, εκμαιεύοντας παράλληλα και δηλώσεις αιώνιας πίστης με τα “απεταξάμην” και τα “πιστεύω εις αυτόν”, ή με απαντήσεις σε στυλ “ΝΑΙ” ή “OΧΙ” (και χωρίς κριτική σκέψη).
Και τα περί “επίθεσης” (από μέρους μου) στην ερώτηση μπορεί τελικά να αποτελεί κάτι ανάλογο στη δική σου τακτική (ελλείψει οποιοδήποτε επιχειρημάτων) να υπεκφεύγεις κάνοντας αναφορές στα προσφιλή σου θέματα για κομμουνισμούς και τα τοιαύτα (που καμιά σχέση δεν έχουν με τη συζήτηση ή που μπορεί να μην με αγγίζουν κιόλας). Αυτό κι αν δείχνει έλλειψη σεβασμού στον συνομιλητή!

Υ.Γ.1: Και φυσικά οι Νεκροί αποτελούν κομμάτι της Πατρίδας!

Υ.Γ.2: Παρεμπιπτόντως (μέγα εσύ γνωστή της ελληνικής) λέμε (τουλάχιστον έτσι το λεει και ο Λυσσαρίδης) “ευσεβοποθισμός” (από το ευσεβής πόθος) κι όχι “ευσεποθισμός”!

Anef_Oriwn
Κυριακή 3/5/2009 – 5:05 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Επιμένεις να ΜΗΝ απαντάς την ερώτηση!


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Να μου βάλεις απροβίβαστο!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Άνευ. Πολύ ώριμη απάντηση!


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Όι μάνα μου, εν γνωστός ξεφτίλας, εχτές προχτές επαρίστανεν τον Μαχαλλεπάρην.

Επήραν τον χαπάριν όμως γιατί εβρώμεν Χριστοφίλλαν!

Επροσέξετε ότι γράφει τις ώρες του στα σχόλιά του; Κόφκει κάρταν αλόπως για την επαγρύπνισην!

JIM

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Κατ' εξαίρεση, η πιο πάνω ανάρτηση του ηλικιακού ρατσιστή μένει, γιατί ομολογεί ο ίδιος τις εισόδους του με άλλα ψευδώνυμα.

Κατ' εξαίρεση όμως.

ΡΙΜΑΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στόχος μου ήταν να δω αν τελικά μπορείτε να κάνετε διάλογο στη βάση επιχειρημάτων και στοιχείων (μήπως και είχα κάνει λάθος και σας είχα παρεξηγήσει αδίκως), αλλά φευ! Οι παλιές συνήθειες (ΣΑΣ) δεν ξεχνιόνται! Ο λόγος σας (έστω κι αν αποτελείται ΜΟΝΟ από 5 λέξεις) είναι γεμάτος χαρακτηρισμούς, αφορισμούς, αοριστολογίες και γενικολογίες! Ενώ όποιον διαφωνεί μαζί σας, θεωρείτε ότι είναι της Επαγρύπνησης (μείνατε ιδίαν τάξη – εκεί κολλημένοι). Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να πείσετε κάποιον τρίτο για την ορθότητα των θέσεων σας μέσα από χλευασμούς και ειρωνείες και την απαξίωση πλανάστε πλάνη οικτρά!!!
Τελεία. (Full-stop)!

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα άνευ. Ήρεμα!

Ανώνυμος είπε...

Άνευ, τελικά θα απαντήσεις την ερώτηση μου για τους έποικους ή θα συνεχίζεις (μα όλα σου τα προσωνύμια σε full speed) να προσπαθείς να πάρεις την συζήτηση αλλού;

Εμένα δεν με ενοχλεί που πουλάς μαχαλεπί. Πούλα και κούπες άμα θέλεις.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: Μπορείς να απαντήσεις την ερώτηση για τους έποικους ναι ή όχι;

Και αν ΔΕΝ μπορείς εσύ, μπορείς να βρεις κάποιον με τις ίδιες ιδέες σαν τις δικές σου που να μπορεί;


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

θα απαντήσει του χρόνου.
Θα μπει ως ΚΟΚΗΣ, ή ως μαχαλλεπάρης.

Ο ανώνυμος μαλάκας άνευ ορίων που έβγαζε κι ανάρτηση παλιά γιατί του έκαναν επίθεση οι ανώνυμοι! πόσο γελοίος είναι! αυτά για εκείνους που παρακολουθούν την δράση του τα τελευταία δυο χρόνια. 50 χρονών γάρος και μπαίνει ως ανώνυμος για προβοκάτσια!

Ανώνυμος είπε...

giati den pane na sizoun sta katexomena ekini pou theloun enosi me tous tourkous?

na doume an teriazoun k istera vlepoume