ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!

Κυριακή 3 Μαΐου 2009



Δ.Χ.: Προσέξετε πολύ καλά. Είτε θα συμμορφωθείτε, είτε θα σας συμμορφώσουμε!



Την ίδια ώρα που διαδικτυακοί κοκκινοφρουροί χαρακτηρίζουν την "Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο" ως φασίστες (!!!!!) στα blog τους ( γιατί κατακρίναμε το προσφιλές τους καθεστώς και γιατί κάναμε το "έγκλημα" να τους ζητήσουμε να μην μας καθυβρίζουν αυτοί και η Επαγρύπνηση μέσα στην ιστοσελίδα μας) και την ίδια ώρα που σοβαροφανείς (και μη) υβριστές αναλαμβάνουν ρόλο κόκκινου Ιαβέρη που επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών, το καθεστώς που οι εν λόγω κύριοι με τόσο φανατισμό συγκαλύπτουν, ξαναδείχνει το πραγματικό αντιδημοκρατικό πρόσωπο:


--> Ο Ευέλικτος, όπως γράφει η Κυπριακή Καθημερινή σε δημοσίευμα 3 Μαΐου 2009 με τίτλο " Μυστικό Παζάρι Προεδρικού με κόμματα, Του έκοψαν το ΦΠΑ, τους κόβει την κρατική χορηγία σε ένα παρασκηνιακό παιχνίδι χωρίς λογική" επειδή τον αμφισβήτησαν με το θέμα του ΦΠΑ στα εστιατόρια, απείλησε κόμματα ότι θα τους κόψει κρατική χορηγία ( για τις ευρωεκλογές). Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα κόμματα, χαρακτηρίζουν αυτή την κίνηση ως "πολιτικό εκβιασμό". Δηλαδή, "μη διαφωνείτε μαζί μου, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες" ή "είτε υπακούτε είτε...."!!!! 2009, στην Κυπριακή Δημοκρατία.

--> Το πρωτοπαλίκαρο του Ευέλικτου ( ο - μετά το πολιτικό φάγωμα- Κατσουρίδη νέος Γ.Γ. του κόμματος), καταγγέλλει στις 3 Μαΐου 2009, τους αντιφρονούντες του καθεστώτος, ότι δρουν με στόχο να φθείρουν και να αποδυναμώσουν το Δ. Χριστόφια και ότι ο στόχος της μανίας τους είναι η αποτροπή της λύσης του Κυπριακού. "Εχθροί της λύσης" λοιπόν όσοι επιδιώκουν μία δίκαιη και δημοκρατική λύση και όχι τη διχοτομική και άδικη λύση τύπου Ανάν που ο Δ. Χριστόφιας επανεκκολάπτει!!! 2009, στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η πνευματική τρομοκρατία και ο ψυχολογικός εκβιασμός των πολιτών στο φόρτε τους. Δε μας φτάνει το πρόβλημα κατοχής που για τόσα χρόνια αντιμετωπίζουμε, πρέπει και στις ελεύθερες περιοχέςνα υπερασπίζόματε και τα στοιχειώδη και τα αυτονόητα που απειλούνται από οδοστρωτήρες και "Μεγάλους Αδελφούς"!

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας τον ιστορικό της ρόλο, δηλώνει στο καθεστώς και στα όργανά του ότι, όπως είπε και ο δολοφονημένος από τους φασίστες Δώρος Λοΐζου:

"Εμείς θα τους αντισταθούμε, όποιοι και να'ναι, όσοι και να' ναι, όσο δυνατοί και να'ναι!"

ΡΙΜΑΧΟΣ

4 Σχόλια:

marios είπε...

pedkia kali i kritiki ... plousia i thematologia...poikoilo to ifos tis.. ke me hiumor ke me prototipia...k.t.l. k.t.l....
apla pisteyko oti gia kathe epimaxo thema na grafete ke ti protinete esis ... ena ginete arketa pio pisteftoi..

p.x. gia tin ektelestiki eksousia ti prepi na epidioksoume anti tis ek peritropis...aystira ellinokiprio proedro?
gia to epimaxo thema omospondia i oxi...ti nomizete?? na strafoume sto enieo kratos? na apodesmeytoume pou ta psifismata 77-79 tou simvouliou korifis?? (roto epidi pou ti stigmi pou pame gia omospondia imaste ipoxreoi na sevastoume ke ta anthropina alla ke ta dikeomata ton kinotiton gia politiki isotita...)

anagnorizete tous tourkokiprious san nomimi koinotita tis kiprou?? kai an ne se pio vathmo tha prepi na exoun simmetoxi stin eksousia??

gia tin epitropi epilis diaforon pou tha ine mia me mia i kathoristiki psifos... prepi na epidioksoume nan ine panta ellinokiprios pou tha apofasizi ?

prepi na fioume pou tis sinomilies ?? ke an ne tha exi sinepies touto to prama i oxi?
genika me pion tha prepi na sinomilisoume gia na to lisoume?

k.t.l. k.t.l. apla kosmos pou den vlepi mono kritiki ke oxi enalaktikes ke EFIKTES alles protasis nomizo den pithete ..opos ego ( ke pistepsete me den ime oute stin epagripnisi ..oute grammenos sto akel oute poupote...)

eyxaristo,

Ανώνυμος είπε...

Ψευδοαπορίες. Διάβαζε καλύτερα μεταξύ των γραμμών των αναρτήσεων τους ρε φίλε και θα δείς ότι είναι γεμάτες με προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

"Εμείς θα τους αντισταθούμε, όποιοι και να'ναι, όσοι και να' ναι, όσο δυνατοί και να'ναι!"

Τα λόγια του Δώρου παραμένουν επίκαιρα.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι νεοταξίτες του ΔΗΣΑΚΕΛ φοβούνται πρισσότερο τους ΝΕΚΡΟΥΣ παρά τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Βρε Ακελικοί, εμείς έχουμε έναν ΔΩΡΟ ΛΟΙΖΟΥ και έναν ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ και έναν ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ και έναν ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΤΣΗ και πολλούς-πολλούς άλλους.

Εσείς ποιόν ακριβώς έχετε; Τους Μπολσεβίκους που βούτηξαν τον μισό πλανήτη στην μιζέρια επί 70 χρόνια;

Τον Στάλιν; Τον Τσαουσέσκου; Τον Χόνεκερ; Τον Γιαρουζέλσκι; Τον Αντρόπωφ; Αυτά τα ονόματα ΔΕΝ είναι τυχαία. Μέχρι που οι λαοί πήραν τις τύχες τους στα χέρια τους (έννοια άγνωστη για σας διότι αν σας περιμέναμε θα είμασταν ακόμα μια ...ευτυχισμένη αποικία των Άγγλων, κάτι σαν Non-virgin islands της μεσογείου) αυτά τα ονόματα ήταν τα αφεντικά σας και σ'αυτά τα ονόματα βαρούσατε προσοχή και παλαμάκια και παριστάνατε τις cheerleaders.

Τελικά είστε ένα Θέατρο Σκιών χωρίς υπόθεση όπου ΟΛΟΙ παριστάνετε τον Καραγκιόζη και ο Ευέλικτος τον Βεζύρη.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

pes ta re riga mbas kai katalaboun tpt!