Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΚΤΟΝΟΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Όταν με χειροκροτούν κι όταν μου λένε " Μάλιστα Κύριε",
είμαι καλός βασιλιάς προς τους υπηκόους και υποτακτικούς!




Όσοι ασχολούνται χρόνια με το ΑΚΕΛ, γνωρίζουν ότι ο Δ. Χριστόφιας στηρίχτηκε, τόσο στα πρώτα δύσκολα χρόνια του ως Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, σε τεράστιο βαθμό, σε τρία πρόσωπα: στο Δ. Χριστοδουλίδη, στον Α. Χρίστου και στο Ν. Κατσουρίδη.

Κατά το παλιό σταλινικό πρότυπο του αποκεφαλισμού στελεχών που εχουν δική τους, ιδιαίτερη άποψη, και οι τρεις πρώην στυλοβάτες του Χριστόφια υπήρξαν θύματα κομματικών εκκαθαρίσεων. Ο πρώτος διώχθηκε κυρίως για τη στάση του στο δημοψήφισμα, αποκλείστηκε από τη Βουλή και εξαναγκάστηκε σε έξοδο από το κόμμα λόγω της "απειθαρχίας" του στα κελεύσματα του Χριστόφια. Ο δεύτερος εξορίστηκε στη Λεμεσό και από πρωτοκλασάτο στέλεχος μετατράπηκε σε δήμαρχο.

Ο τρίτος ήταν η πιο τραγική περίπτωση. Ο πιο άξιος άνθρωπος στο ΑΚΕΛ, αυτός στον οποίο ο Ευέλικτος όφειλε την εκλογή του τόσο στην ηγεσία του ΑΚΕΛ όσο και στην Προεδρία, αυτός στον οποίο το ΑΚΕΛ όφειλε τη διάσωσή του μετά το δημοψήφισμα, αποκλείστηκε από τη θέση που δικαιωματικά του ανήκε, αυτήν για την οποία ο ίδιος πούλησε και τον ίδιο τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, δηλαδή τη θέση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. Ο Ευέλικτος τον απέκλεισε σε συνέντευξη που έδωσε στην ευνοούμενή του πρώην πατήτρια κουμπιού και νυν δημοσιογράφο, φωτογραφίζοντας τον αντίπαλό του. Ακόμη και η Α. Γκιούρωφ, η οποία αν δεν οφείλει τα πάντα, οφείλει πολλά στον Κατσουρίδη, χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του Κατσουρίδη από τους δικούς του Ευέλικτου, εισηγούμενη αυτή τον Α. Κυπριανού για τη θέση του Γ.Γ..

Ο Ευέλικτος δεν αντέχει τα άτομα με άποψη. Θέλει πειθήνια όργανα, χειροκροτητές και γεσμεν. Δεν αντέχει να βλέπει τον καλύτερό του. Και είναι όχι μόνο αγνώμονας, αλλά και αδίστακτος.

Αυτός είναι ο οδοστρωτήρας συντροφοκτόνος, Δημήτρης Χριστόφιας. Αυτή είναι η "πολιτική με ανθρωπιά " !!!



ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

10 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oi sior men tous pistefkis.Epsemata pou sou ipan gia ton Hristofkia.Alloste en tzie torasinos stin politiki skini.Na ise veveos oti tha ehoume tin kaliteri diakivernisi ever.Paratira to pou konta tzie me parasirese me to ti lalous i kakendrehis.En pieromeni tzini etsi ki allios

TAKHS είπε...

Μα εσένα με τους λατινικούς έχουν σε μόνιμα η Επαγρύπνηση πόστο να σχολιάζεις μόλις γίνει μια ανάρτηση;

Ανώνυμος είπε...

Afougrazome to kanali...

Ανώνυμος είπε...

Τον Χρίστου εν μας είπετε γιατί που πρωτοκλασάτο στέλεχος έκαμεν τον δήμαρχο.

Γιατί άραγε σου;

Έποικος 1 είπε...

Ο Χρίστου έφκαλε ταυτότητες και διαβατήρια σε έποικους όταν ήταν υπουργός εξωτερικών.

Ανήκουν σε τζίνες τες 50.000 που θα παραμείνουν άραγε σου;

Ανώνυμος είπε...

stile mou ta stihia sou mpas kai katafero na kliso ena rantevou mazi tou na sou lisi tis apories.An men ta katafero me ton idio eshi kai kivernitiko ekprosopo kai lalis mas ti tha sou poun

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοπέλια, γιατί εν απαντάτε μιαν απλήν ερώτηση;

Είπετε μας ότι τον Χριστοδουλίδη έφαν τον επειδή ήταν του Όχι.

Τον Κατσουρίδη περίπου το ίδιον.

Τον Χρίστου που ήταν του Ναι ίντα τον έφαεν;

Ανώνυμος είπε...

Εν ήταν θέμαν ΝΑΙ και ΟΧΙ προφανώς. Ήταν θέμαν κανιβαλλισμού!

ΕΠΟΙΚΟΣ Νο.6 είπε...

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη πρέπει να φεύκουν μακρυά από τον "Μεγάλο Ένα Μοναδικό και Αλάνθαστο Αρχηγό".
Τόσα λία ξέρετε για αυτούς που εκπροσωπείτε;

Ανώνυμος είπε...

Πάλε εν μου απαντάτε χε χε χε.

Φοάστε να αναγνωρίσετε την αλήθκεια για τον Χρίστου έννεν;