ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009


"Μάλιστα κ. Κυπριανού. Καθίστε κ. Κυπριανού.
Ό,τι πείτε κ. Κυπριανού".
Να πως φαντάζονται τη "συνεργασία" οι Ευέλικτοι


Η πρόσφατη επίθεση του Προέδρου του ΔΗΚΟ εναντίον του Ευέλικτου και της κυβέρνησής του για τους χειρισμούς τους στο Κυπριακό, δεν άρεσε στο Προεδρικό.

"Υποτάσσει την πολιτική του σε σκοπιμότητες ο Κάρογιαν" λεν οι Ευέλικτοι.

Να τι είπε ο εκπρόσωπος του Ευέλικτου: " Είναι λυπηρό, ηγέτης κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση να επιλέγει να υποτάσσει τους χειρισμούς και την πολιτική στο Κυπριακό σε προεκλογικές σκοπιμότητες." (Φιλελεύθερος 13/5 ).

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν οι δηλώσεις Κάρογιαν εναντίον της πολιτικής Ευέλικτου γίνονται για προεκλογικές σκοπιμότητες ή γιατί πλέον τον έκραζαν στο ΔΗΚΟ τον τελευταίο καιρό για τον αρριβισμό του ή γιατί όντως, μετά από τόσο καιρό, αντιλήφθηκε ότι ο Ευέλικτος είναι επικίνδυνος ( μακάρι να ισχύει το τρίτο ).

Ξέρουμε όμως ότι όταν ο Κάρογιαν υπέτασσε "τους χειρισμούς και την πολιτική στο Κυπριακό σε προσωπικές και ακελικές σκοπιμότητες", δεν είχαν πρόβλημα ο Ευέλικτος και το περιβάλλον του.

Απλά θέλουν να μιλούν μόνοι τους οι Οδοστρωτήρες. Να κατηγορούν τον Τάσσο για τις δικές τους υποχωρήσεις ( τι άλλο θα ακούσουμε; ), να λεν ότι οι εταίροι τους δε θέλουν λύση και όταν δείξουν οι εταίροι τους και την ελάχιστη αυτονομία, οι Οδοστρωτήρες δήθεν εκπλήσσονται και τα αποδίδουν σε "σκοπιμότητες".

Μήπως να κλείσουν τα υπόλοιπα κόμματα και να έχουμε μονοκομματικό σύστημα;


ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ για το christofias-watch

4 Σχόλια:

G9 είπε...

ne re na klisoun ola

KAI TORA KAI PANTA AKEL AKEL AKEL

FASISTES MOUNIA
GAMIESTE STHN 9

Δημήτρης Χριστόφιας είπε...

Κοιτάξτε. Μέχρι εκεί δεν θα το πάμε. Ακόμα. Πρέπει να υπάρξουν πρώτα οι συνθήκες που θα το επιτρέψουν και αυτό θα συμβεί όταν κατανοήσει η πλειοψηφία πως το μόνο πραγματικό κόμμα που έχει πραγματικό λόγο να υπάρχει είναι το ΑΚΕΛ. Όταν ο λαός το κατανοήσει αυτό, τότε βλέπουμε. Πως θα το κατανοήσει; Απλό. Δεν ακούμε κανέναν, κάνουμε να μην υπάρχει καείς. Έτσι, ο λαός αφού βλέπει εμάς στην κυβέρνηση και τους άλλους να μην παίζουν κανέναν ρόλο, που θα πάει; θα καταλάβει.

Μετά θα παρθενογεννήσουμε την
ΔΗΣΑΚΕΛ Republic Ltd.

Ανώνυμος είπε...

mba 3ipnise o karogian?fovithike ti karekla?

ee k pou milise o karogian allo pou d eklapse..den kani autos o anthropos gia politiki..einai kai autos epikidinos

ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ είπε...

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΤΖΙΑΙ ΕΣΟΥ ΤΖΙΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΛΑΣ ΣΟΥ!!

ΤΖΙΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΛΑΣ ΕΝ ΕΔΕΧΤΕΙΝ ΤΟ ΑΠΠΑΡΤΧΑΪΤ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΠΑΡΤΧΑΪΤ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ!!