ΑΠΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Εάν ο Χριστόφιας ζούσε το 1886 στο Σικάγο, θα συμμετείχε ενεργά στην εργατική εξέγερση ή θα συνεργαζόταν με κάποιον comrade μεγαλοεπιχειρηματία ή μεγαλοβιομήχανο (που προσπαθούσε να καταστείλει την εργατική εξέγερση, ακόμα και με δολοφονίες), για να βρει μια συμβιβαστική λύση, για να επαναπροσεγγίσει τους εργάτες με το κεφάλαιο;

ΕΥΑΓΟΡΑΣ

7 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχετο με το θεμα αλλα πρεπει να το πω,,,,την τεταρτη το βραδυ σε συγκεντρωση-ενημερωση στελεχων του ΔΗ.ΚΟ απο τους επικοινονιολογουσ...το ειδαμε και αυτο..συντονιστης τησ συζητησης ο κυριος Γιωργος Κολοκασιδης και ξαφνικα ο αλεκος τρυφωνιδης, γνωστο τσιουρακκουιν απο τα παλια και ως σημερα παιδι για ολες τις δουλιες-κλικκες κτλπ και γνωστος για της ανασφαλειες(δικαολογημενες) που κουβαλα, ειδαμε λοιπον τον τρυφωνιδη με στομφο και επαρση να διακοπτει τον κυριο ΚΟλοκασιδη λεγωντας, "ειμαι ο δευτερος που ζητησε το λογο και αφου ο αναπληρωτης δεν μου τον δινει θα τον παρω μονος μου"...κομικοτραγικος οπως παντα αλλα το πλεον κομικοτραγικο, ο τυφωνιδης μετα που κατηγορησε τον κυριο Κολοκασιδη πηρε απο μονος του ο ανασφαλης, το λογο για να μιλησει στα στελεχη, που τον αγνοουσαν, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΟΚΩΜΑΤΙΚΗΣ΅ΕΝΟΤΗΤΑΣ>..τα σχολια περιττα και αναξιος σχολιασμου.
μαλλον ταιριαζει εδω περα, γιατι σαν τσιουρακκουιν που ειναι, ειναι και αυτος Χριστοφακιν τελευταιως

m4c. είπε...

Απορία:
Με ποιό ακριβώς τρόπο εμπλέκεται ο Προεδορς μας, κύριος Δημήτρης Χριστόφιας στην αναίρεση της δημοκρατίας στην Κύπρο;
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά γιατί σταματούμε στο 1886; Γιατί δεν πάμε πίσω (πολύ πίσω) να δούμε τί θα συνέβαινε αν το Κόμμα (ένα είναι το Κόμμα) υπήρχε στην αρχαιότητα;

> 1453, Κωνσταντινούπολις. Ανακοίνωση ΚΕ του Κόμματος. "Οι Σελτζούκοι δεν είναι εχθροί μας, οι Σελτζούκοι είναι αδελφοί μας."

> 1204. Κωνσταντινούπολη. 4η σταυροφορία: Ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος. "Πόλη, κοινή πατρίδα Γάλλων, Ιταλών, Μουσουλμάνων και Ελλήνων."

> 325 μ.X. Νίκαια Μικράς Ασίας. Πρώτη Οικουμενική Σύνοδος. Οι εφτά ακαδημαϊκοί σοφοί που διορίζει το Κόμμα αναθεωρούν όλα τα βιβλία ιστορίας. Στο καινούργιο Ευαγγέλιο (sponsored by USAid και British Council) διαγράφεται οποιαδήποτε αναφορά στον Χριστό, στην Παναγία και στους Αποστόλους πλην Ιούδα (μεγάλος θεωρητικός του 1ου προ Χριστού αιώνα – επιδίωξε λύση συνομοσπονδίας με τους Ρωμαίους).

> 415 π. Χ. Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. Ανακοίνωση ΚΕ του ΑΚΕΛ: Μουσείο που καίγεται, λουλούδι που ανθίζει.

> Έτος σταυρώσεως. Το βράδυ πριν την σύλληψη του Ιησού, την ώρα που κυκλοφορούν φήμες για κάποιο Μυστικό Δείπνο. Ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος: "Δεν υπάρχει καμοία ανάγκη να κρυβόμαστε στο σκοτάδι της νύκτας για να πίνουμε κρασί..."

Κατά τον μυστικό δείπνο. Ιησούς: "Κάποιος από σας θα με προδώσει." Χριστόφιας: "Όϊ, εγώ εν’τζιαι..."

> 479 p.X. Πλαταιές: Ανακοίνωση ΚΕ ΑΚΕΛ: "Η ηγεσία του ΑΚΕΛ εκφράζει την λύπη της... Το ΑΚΕΛ αντιτίθεται εις την ένοπλον βίαν.. Ο πατριωτικός Ελληνικός λαός δεν έχει καμοία σχέση με αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις.." "Ατιμώριτος παραμένει ο μασκοφόρος του Λεωνίδα που δολοφόνησε τον Εφιάλτη." Χριστόφιας: "Όχι. Χίλιες φορές Όχι. Προς τί οι αγώνες και οι θυσίες του λαού;"

> 480 π. Χ. Θερμοπύλες. Ανακοίνωση ΚΕ του Κόμματος: "Επιθυμούμεν να δηλώσουμεν ότι δεν ευνοούμε την ένταση μεταξύ του Ελληνικού λαού και των Περσών αδελφών μας." "Έλληνες και Πέρσες εργάτες ενωμένοι." "Ζήτω οι κοινοί αγώνες Ελλήνων και Περσών στον Μαραθώνα."

> 1180 π.Χ. Ανακοίνωση ΚΕ του ΑΚΕΛ επαναλαμβανει την αμετκάκλητη θέση του Κόμματος για εν’αλλάξ προεδρία μεταξύ Τηλέμαχου και Μνηστήρων στην Ιθάκη.

> 1200 π. Χ. Ανακοίνωση ΚΕ του ΑΚΕΛ: "Ο αγώνας του Ελληνικού λαού... καμοία σχέση δεν έχει με προβοκάτσιες. Γι’αυτό και ορισμένα έκτροπα που σημειώνονται στην Τροία καμοία σχέση δεν έχουν με τον λαό μας..."

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Comrate ΕΥΑΓΟΡΑΣ,

Μπορείς να μας επεξηγήσεις που βασίζεις το πραγματικά πρωτοποριακό συμπέρασμα σου;

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

M4C, ενδεικτικά δες την αμέσως επόμενη ανάρτηση

Bobby Sands είπε...

Ωραίος ο Ρήγας! χα,χα!

Ανώνυμος είπε...

RHGA EISAI THEOS!