Χριστόφιας ΄΄αριστερής΄΄ ιδεολογίας και δεξιάς τσέπης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ναι ολάν που να τα βάλω με τον καπιταλισμό!

Κάποιοι πίστεψαν ότι με την εκλογή Χριστόφια ήρθε η ώρα να κυβερνήσει ο λαός. Πόσο λαοπλάνα ήταν τα συνθήματα ΄΄Πρόεδρος απο το Λαό! Πρόεδρος για το Λαό!΄΄ ή το ΄΄Δημήτρης Χριστόφιας για μια δίκαιη κοινωνία΄΄ δεν άργησε να φανεί.

Μέσα σε ένα μόνο χρόνο διακυβέρνησης έγιναν τόσα αντιλαϊκά μέτρα και εφαρμόστηκε μια τόσο κεφαλαιοκρατική πολιτική που δυστυχώς οι χειρότεροι εφιάλτες του απλού πολίτη έγιναν πραγματικότητα και αριθμώ:

Προσπάθεια από την κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ να για εισαγωγή στο κρατικό Πανεπιστήμιο με τις Αγγλόφερτες εξετάσεις GCE. Για να βολέψει με αυτό τον τρόπο όλα τα πλουσιόπαιδα των ιδιωτικών σχολείων, μεγαλώνοντας παράλληλα και το πρόβλημα της παραπαιδείας.

Συλλήψεις και φακέλωμα ατόμων που μοίραζαν φυλλάδια με προσωπικές τους ιδέες. Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος με αριστερές ΄΄ ευαισθησίες ΄΄ να συλλαμβάνει άτομα στους δρόμους επειδή λένε ελεύθερα την άποψη τους. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε δικτατορικά ή απολυταρχικά καθεστώτα και όχι στην Ευρωπαϊκή Κύπρο του 2009.

Η αύξηση των αποδοχών μιας μικρής κλίκας ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων της κυβέρνησης. Μέσα στην οικονομική κρίση αντί να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους κάνει αυξήσεις στους 20-30 υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους.

Απείλησε ιδιωτικά κανάλια δια στόματος του κυρίου Ευαγόρου ,επειδή τους έδειχναν χαμηλά οι μετρήσεις των δημοσκοπήσεων του καναλιού, λέγοντας του ότι : το ΑΚΕΛ θα λάβει ΄΄κάθε νόμιμο μέτρο για να διασφαλιστεί ότι οι εθνικές συχνότητες θα χρησιμοποιούνται προς όφελος των πολιτών και όχι κατά το δοκούν.΄΄

Στο προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους ενέκρινε κονδύλιο για την παιδία κατά 2,1% μικρότερο από αυτό που υποσχόταν στο προεκλογικό του πρόγραμμα πιο μικρό δηλαδή και από αυτό της διακυβέρνησης Παπαδόπουλου που με τόση μανία κατέκρινε.

Αυτά ήταν μόνο μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα της ψευτιάς και της διπλοπροσωπίας του κυρίου Χριστόφια.

Αυτή είναι η αριστερή κυβέρνηση; Αυτές οι κοινωνικές της ευαισθησίες; Αυτοί οι ευνοούμενοι της;

Τελειώνω κάνοντας και μια πρόβλεψη ότι αυτή η αριστερή ΄΄ιδεολογία΄΄ δεξιάς τσέπης δεν θα τελειώσει εδώ. Πολύ σύντομα έρχονται από την Ε.Ε νέα μετρά Ευρωφακελώματος για δήθεν καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Κρίνοντας τον από τις μέχρι τώρα αποφάσεις του και αυτή την φορά ο κύριος Χριστόφιας θα προσπαθήσει να περάσει στα κρυφά κάτω από την μύτη μας το νομοσχέδιο του ευρωφακελώματος (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 7-5-2009) παρά τις ξεκάθαρες προεκλογικές του δεσμεύσεις ενάντια σε κάθε μορφής φακέλωμα (http://www.christofias.com.cy/site-block-133-gr.php).


Πρέπει επιτέλους να πάρει το μήνυμα ο κύριος Χριστόφιας ότι με το να σύρνει 2-3 Κυπριακές φράσεις ή με το να εμφανίζεται σε κάθε εκδήλωση κάμνοντας τον φωτεινό παντογνώστη τούτο δεν τον κάμνει αριστερό. Ο κάθε ένας κρίνεται από τις πράξεις του και οι πράξεις του κυρίου Χριστόφια μέχρι στιγμής τον μόνον που εξυπηρετούν είναι την πλουτοκρατία των ολίγων.


ΟΝΑΣΑΓΟΡΑΣ για το christofias-watch

5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den mpirazi kalitera pou vgikan stin e3ousia na pesoun oi maskes! Na ftharoun kai toutoi pou epezan to kai ideologoi!

aiolos είπε...

΄΄αριστερής΄΄ ιδεολογίας και δεξιάς τσέπης ............

Το έχω ακούσει και αυτό, εδώ κάποιοι το λένε και αλλιώς " Στον αγώνα αντάμα και στην μάσα χώρια".

Oι σύντροφοι όπου έχουν κυβερνήσει αποδείχτηκαν γερά "πιρούνια" και καλοί βουτηχτάδες στο κρατικό παραδάκι.

Ανώνυμος είπε...

telika ola ta pragmata/oi a3ies exoun ti timi tous...

pra3ikopima xriazomaste gia na pesei auth i kivernisi...gt mexri na teliosi h thitia tu xristofia d tha iparxi kypros oute ellinismos :(

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ο πιο πάνω Ανώνυμος (22/05/2009, 11:23πμ) ανήκει στην γνωστή παρέα προβοκατόρων του διαδικτύου.

ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ΜΟΝΟ δεν διαγράφουμε το μήνυμα για να δουν οι αναγνώστες μας τι μυαλά κουβαλάνε ακόμα ορισμένοι "συμπατριώτες" μας.

Διότι γνωρίζουμε και εμείς και εσείς φίλοι αναγνώστες πως οι φασίστες αυτοί που κάνουν τα πραξικόπηματα είναι αυτοί που προλειαίνουν και το έδαφος για την επιβολή αντιδημοκρατικών λύσεων. Το πραξικόπημα άλλωστε το 1974 το έκανε η ακροδεξιά, την λύση-παράγωγο του πραξικοπήματος προσπαθεί να την τσιμεντώσει σήμερα το ΑΚΕΛ.

Η Επιτροπή Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Κύπρο τάσσεται με πάθος υπέρ της δημοκρατίας και του πολιτεύεσθαι μέσα από ελεύθερες και δημοκρατικές διαδικασίες.

Οι φασίστες με τις απαράδεκτες και καταδικαστέες μεθόδους τους πρέπει να περιθωριοποιηθούν με κάθε τρόπο.

Εκ μέρους της Ε.Α.Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

@Anonymo 11:23
Ntopi se osous spernoun pra3ikopimatika zizania!

Prepi na agonizomaste DIMOKRATIKA gia na alla3oume tin Kipro apo ton koinonikopolitismiko lithargo ston opoio exei pesi!