ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Αγαπητοί αναγνώστες,

Φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν να σημειώσουν καίρια πλήγματα στην Παιδεία των παιδιών μας. Μετά τα αλεπάλληλα μαστιγώματα του υπουργού Παιδείας και Αφελληνισμού, η εφημερίδα "ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" φέρνει στην επιφάνεια, μαστιγώματα και από την ακαδημαϊκή πτέρυγα!

Σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές της εφημερίδας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, φέρεται να συνεργάστηκε με παράνομο λεγόμενο πανεπιστήμιο των κατεχομένων. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία,έχουν μόλις δημοσιευθεί , στην ιστοσελίδα της (http://www.pontikicy.com/), την οποία σας καλούμε να επισκεφθείτε για εκτενέστερη ενημέρωση σας επί του θέματος!

Με εκτίμηση,
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

8 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κομμάτι της μελέτης σε αφελλινίζει, αυτό με τα φλαμίγκο;

Ανώνυμος είπε...

Τη ΧΧλλα τη ξιΧΧΧλωτη κολλιεί την το μαλλί

ΡΗΓΑΣ είπε...

Δεν είναι θέμα "αφελληνισμού." Είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Η αξιοπρέπεια είναι περίεργο αγαθό: Είναι απο εκείνα τα πράγματα που όταν το χάσεις, δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι το έχεις χάσει.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ate sior.Mia idea en touti.
Efantastis na souidopiithoume?Na daniopoithoume?Ouao .En na ginoume pragmatika evropei.Ouao!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Re koumpare gia tin esoteriki politiki pote en na milisoume?
Aisto kipriako.En na lithi me simvivasmo.Telos.Sto kato kato na mathoume kai tourtzika.Kai os bonus na mas dokoun kai tin hadishe.Pe kai kati gia tin esoteriki politiki

aiolos είπε...

Και μιας και μιλάτε για παιδεία :

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ"

Υπόλογη σε όλον τον Ελληνισμό βρίσκεται εδώ καί λίγη ώρα η φοιτητική παράταξη του Χριστόφια, που κυβερνάει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο.

Σήμερα το απόγευμα στην Κυπριακή ΕΦΕΚ (ανίστοιχη της Ελλαδικής ΕΦΕΕ) η αυτόνομη παράταξη ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ κατέθεσε ψήφισμα για την γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων καλώντας την κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί σε διεθνές επίπεδο προς την κετεύθυνση της αναγνώρισης. Όμως η φοιτητική παράταξη του ΑΚΕΛ η "Προοδευτική" αρνήθηκε να στηρίξει το ψήφισμα και καταψήφισε την πρόταση του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, μένοντας έκθετη και τραγικά μικρόψυχη απέναντι στα μάτια όλων των Κυπρίων Φοιτητών.

Τελικά το ψήφισμα του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ πέρασε και θα κατατεθεί αφού το υπερψήφισαν και η "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (φοιτητική παράταξη του ΔΗ.ΣΥ.) h "Aναγέννηση(ΔΗ.ΚΟ.) και ο "Αγωνας" (Λυσσαριδικοί).

Ανώνυμος είπε...

Oi sior men pistevkis oti sou laloun.Eshi sti Kipro kanena pou en anagnorizi tin gonoktonia?Kati allo krivkete piso pou touto.Katse na perasoun i ekloges

Ανώνυμος είπε...

afou den 3eroun istoria ..ti genoktonia tha anagnorizan??? :S
ase pou pezete oti d 3eroun kan ti simasia tis genoktonias...

mbravo sti gallia pou anagnorise ti genoktonia ton armenion... isos akolouthisoun kai alloi..