Ο Μάρκος Κυπριανού κρατάει αλυσοδεμένο το ΔΗΚΟ στη συνεργασία της ντροπής

Κυριακή 10 Μαΐου 2009


Όλες οι μετρήσεις – δημοσκοπήσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο, καταδεικνύουν την επιθυμία του δηκοϊκού κόσμου (με συντριπτικό ποσοστό, πέραν του 80%!!!) για αποχώρηση από τη συνεργασία της ντροπής!
Μετά από 15 μήνες διακυβέρνησης Χριστόφια είναι πλέον κατανοητό στη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και φίλων του ΔΗΚΟ ότι περνάμε τη χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μας.

Για του λόγου το αληθές:
1. Ο Χριστόφιας σε μόλις 15 μήνες πρόλαβε να αποδεχτεί στις συνομιλίες εκ περιτροπής προεδρία, παραμονή εποίκων, δημιουργία συνεταιρικού κράτους (άρα συγκαλυμμένη παρθενογένεση), άνοιξε (εδώ πιστεύουμε από αφέλεια) την οδό Λήδρας και κατέστησε ομήρους της Τουρκίας του κατοίκους του Πύργου, αφού δεν πρόκειται να ανοίξει ποτέ το οδόφραγμα του Λιμνίτη αν δεν υπάρξουν σοβαρά στρατιωτικά ανταλλάγματα για την Τουρκία.
2. Άλωσε την Εθνική Φρουρά, αφού έθεσε ως μακροπρόθεσμο στόχο τη διάλυσή της. Κλείσιμο στρατοπέδων, μείωση θητείας και απόσυρση οπλισμού είναι τα πρώτα βήματα για την ισοπέδωση του φρονήματος των Ελλήνων της Κύπρου... Αφού δεν θα έχουν καμιά ελπίδα να αμυνθούν, αξιοπρεπώς, θα πρέπει να παραδοθούν άνευ όρων στον κατακτητή (βλ. λύση από τους «Κυπρίους για του Κυπρίους» = Σχέδιο Ανάν).
3. Διάλυση της Εθνικής ταυτότητας μέσω του στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιείται από τον υπουργό της ντροπής κ. Αντρέα Δημητρίου, ασελγώντας στο σώμα της Παιδείας μας. Της Παιδείας αυτού του τόπου, που γέννησε τους περισσότερους, ποσοστιαία, πτυχιούχους σε όλη την Ευρώπη!!! Επίσης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Ζένιος ανοίγει παράθυρο, μέσω GCE, για να φοιτούν τα παιδιά του ... κάθε αγγλολάγνου!
4. Άλωση του δημόσιου τομέα, αφού οι διορισμοί πλέον γίνονται με μόνο κριτήριο στην κομματική ταυτότητα! (βλ. διορισμούς στα υπουργία, στην κεντρικές φυλακές, στο νέο νοσοκομείο ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου)


Για όλα τα πιο πάνω, με στοιχειώδη σεβασμό στην Ιστορία του ΔΗΚΟ, ο κ. Καρογιάν όφειλε να τα βροντήξει και να φύγει από τη συνεργασία της ντροπής!
Θα γινόταν έτσι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του κόμματος και άξιος διάδοχος του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δεν το κάνει όμως!

Όπως πληροφορείται η Επιτροπή, ο κ. Καρογιάν, ως μέγας δειλός, υποκύπτει στον ανήθικο εκβιασμό του Μάρκου Κυπριανού για παραμονή στην Κυβέρνηση!!!
Ο Μάρκος Κυπριανού επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του υπουργού εξωτερικών και να απολαμβάνει υψηλά ποσοστά αποδοχής στις τάξεις των ναινέκων του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ και δεν φακκά πέννα για το τί θέλουν οι οπαδοί του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του!!! Έτσι, νομίζει, ότι δημιουργεί τις προϋπόθεσης για να είναι ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ ή του ΔΗΣΥ (αυτό δεν τον απασχολεί) για την Προεδρία της Δημοκρατίας!
Έχοντας αυτή τη στρατηγική κατά νου, ο Μάρκος Κυπριανού απειλεί τον κ. Καρογιάν ότι σε περίπτωση αποχώρησης του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση, όντας πλέον άνεργος, θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος!!!

Κύριε Καρογιάν φέρσου σαν άντρας, φέρσου (για πρώτη φορά) σαν ηγέτης και πράξε αυτό που επιζητεί η βάση του κόμματός σου! Θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες και στην ηγεσία του κόμματος και στη βάση του...

Κύριε Καρογιάν κατέβα από το άρμα του Μάρκου Κυπριανού πριν να είναι αργά για την Κύπρο μας!!!






Ο Μάρκος Κυπριανού, στη συνείδηση των δηκοϊκών, ήταν ο μεγάλος απών στο δημοψήφισμα του 2004 (εξού και ήταν ο εκλεκτός των ναινέκων Χριστόφια - Κασουλίδη για τη θέση του υπουργού των Εξωτερικών μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής), στις προεδρικές του 2003 και κυρίως ... στις προεδρικές του 2008! Κρύφτηκε και δεν τοποθετήθηκε στις αμέτρητες γκάφες του Χριστόφια και θυμήθηκε να τοποθετηθεί στο ότι ... «το ΔΗΚΟ δεν παίζει και ξεπαίζει»!!!

«Μπράβο σας» κύριε Μάρκο Κυπριανού! Σε 15 μήνες θητεία στο υπουργείο των εξωτερικών καταφέρατε να ανοίξετε μια πρεσβεία στην Κούβα (!), να φθηνείσετε τα τέλη τηλεφωνίας προς την ... Κούβα (!) και να μας πείτε ότι το ΔΗΚΟ πρέπει να παραμείνει στην Κυβέρνηση!!! Αν κουραστήκατε ... σας κατανοούμε!!!


Μόδεστος για το christofias-watch

27 Σχόλια:

ΑΝΤΙ - ΚΑΡΟΓΙΑΝ είπε...

Μόδεστε και κοπέλια του christofias - watch, θέτουμε ένα σοβαρό παράπονο. Γιατί αποενοχοποιείτε πλήρως το Μάριο Κάρογιαν;

Δεν είναι μαζί στο κόλπο; Ο Μάριος καλά δεν τρώει και ο ίδιος;

Δεν πήρε και ο Μάριος σοβαρά ανταλλάγματα;

Ανώνυμος είπε...

Νιώθουμε ντροπή. Και για τον Κάρογιαν και για το Μάρκο!

Δεν έχουν αφήσει αξιοπρέπεια στο κόμμα μας.

Εδώ στην Πάφο, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θα πατώσουμε στις ευρωεκλογές. Πάμε να δούμε κόσμο και ο κόσμος μόνο που δε μας φτύνει. Μας λεν ότι θα ψηφίσουν ΕΥΡΩΚΟ που είναι στην αντιπολίτευση και μόλις που καταφέρνουμε να τους πείσουμε, επειδή είναι υποψήφιος ο Σίμος ο Αγγελίδης, που όλοι ξέρουν πόσο εναντίον είναι στο Χριστόφια.

Μέχρι και σε χωριά σχεδόν εξ ολοκλήρου δικά μας, όπως ο Αγ. Δημητριανός, άνθρωποι που πάντα μας ψήφιζαν τώρα θα μας μαυρίσουν.

Πρώτη φορά ντρεπόμαστε τόσο. Στην Επαρχία μας το ΔΗΚΟ σχεδόν πάντα ήταν το πιο μεγάλο κόμμα και θα το καταντήσουν τελευταίο, να μου το θυμηθείτε.

Έχουν θυμώσει και με το δήμαρχο και με τον Πατσαλίδη που συγκαλύπτουν τον Κάρογιαν και το Χριστόφια. Ειδικά τον Πατσαλίδη λεν ότι ντροπιάζει όλη την επαρχία από τότε που μπήκε Υπουργός του Χριστόφια, έτσι όπως αστραπιαία επιλέγηκε.


Πάφιος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πάφιε αυτά που λες ότι συμβαίνουν στην Πάφο, δυστυχώς, συμβαίνουν σε όλες τις επαρχίες...

Το ΔΗΚΟ πάει για βατερλό!

Ίσως όμως έτσι πάρει το μάθημα του ο Καρογιάν και έρθει στο σωστό δρόμο!!!

Γιατί έρχονται δύσκολες μέρες μέχρι το Δεκέμβρη...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σώσουμε το κόμμα μας.

Ο Κάρογιαν μας κατέστρεψε.

ΠΑΦΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε άθλιοι.

Αν φυγουμε από την κυβέρνηση, είναι τότε που θα διαλυθεί το κόμμα.

Αλλά σκέφτεστε ανώριμα και με προσωπικές ατζέντες ο καθένας.

Χάσαμε τις προεδρικές. Δεν μας παίρνει να είμαστε αλαζόνες. Σοβαρευτείτε.

αντι - Ερυθρής Χούντας είπε...

Ο τελευταίος ανώνυμος μοιάζει με το ανέκδοτο που λαλούν οι ακέλες... "εχάσαμε πόλεμο, πρέπει να υποχωρήσουμε μας πουν".

Αησσιχτίρ ξεπουλημένε ανώνυμε

Ανώνυμος είπε...

Εν θα μας πείτε εσείς τι θα κάνουμε στο κόμμα μας

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να τσακώνεστε. Το ΔΗΚΟ πρέπει να παραμείνει ενωμένο.

Νίκος είπε...

Παιδιά εγώ φοούμαι πως ο Χριστόφιας θα τους σύρει μαζί του ώσπου να φέρει το νέο σχέδιο. Για να εξολοθρευτούν οι αντιδράσεις τους με το πρόσχημα ότι εσυγκυβερνούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Δικό μας το κόμμα! Ο,τι θέλουμε κάμνουμε!

Ανώνυμος είπε...

The art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it.A leader is not something you can become....afieormeno se ena anthropo toso metrio pou perna aparatiritos....marko kyprianou to vary eponimo pou exis klironomisi apo ton ahmnisto patrioti Spyro Kyprianou, den ine syxoroxarti gia kathe egokentriki idiotropia ke epithymia diki sou, enas metrios tha ine panta metrios san k esena...efxome o kyrios karogian pou exi ta fonta na prosferi, na gini igetis na min se akolouthis ston katiforo ths metriotitas...h apoxoriis ine dedomeni, dedomeno den ine pioi tha minoun monoi...piso

ΛΩΛΟΣ είπε...

να φύγουν ΤΩΡΑ το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση

τέλος στην υποστήριξη του ΑΚΕΛικού οδοστρωτηρα, ποιός θα σας πιστέψει μετά όταν έρθει το νέο σχέδιο ανάν ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

τα κόμματα του Τάσσου, του Σπύρου και του Γιατρού να σταθούν επιτέλους ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε: Δικό μας το κόμμα, ότι θέλουμε κάνουμε.

Εμείς ημασταν πάντα ΔΗΚΟ!

Αν θέλουν οι Νικόλες σας να φύγουν, ας φύγουν.

Αναστασιάδιος Νίκου είπε...

Απαιτώ να αποχωρήσει ο ΔΗΣΥ από την Κυβέρνηση γιατί ακόμη δεν υλοποίησε την υπόσχεση της να μετονομάσει την Πλατεία Ελευθερίας σε Πλατεία Στυλιανόύ Παττακού.

ΔΗΚΟϊκός είπε...

Στον προλαλήσαντα ανώνυμο:
Ρε φίλε μα κάμνεις σαν να και βιάζουν την μάνα σου. Εντάξει εν δικό σας το -μισό- κόμμα, εννά κάμετε ότι θέλετε. Αλλά το άλλο -μισό- κόμμα, που δεν είναι δικό σας, είναι των αγνών στελεχών που αγαπούν το ΔΗΚΟ και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Χριστόφιας μπορεί να τα εκατάφερε να σας κωλοσύρνει μαζί του "εσάς", αλλά τους άλλους εν θα τα καταφέρει. Επειδή οι άλλοι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνουν κωλογλύφτιες, καρεκλάκηδες, βολεμένοι, άβουλοι, κατευθυνομενοι και καιροσκόποι.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ΔΗΚΟΪΚΕ ποιος είσαι, είσαι νυχτωμένος!

Το κόμμα εμείς το ιδρύσαμε. Εμείς ανοικοδομήσαμε την Κύπρο από τα ερείπια της εισβολής.

Όταν εσείς ήσασταν εκτός κόμματος.

Κι αν νομίσατε ότι θα σας το δωρίσουμε, έχετε μεγάλο λάθος.

Αν φύγουμε από την κυβέρνηση, θα διαλυθούμε. Αυτό θέλετε;

Γιατί δε φεύγετε εσείς από το κόμμα;

ΔΗΚΟϊκός είπε...

Είσαι βαθιά νυχτωμένος παντογνώστη.

Εσείς είσαστε αυτοί που επροδώσατε τον αείμνυστο Τάσσο Παπαδόπουλο και εδουλεύκετε για τους σημερινούς σας αφέντες.

Αν μείνει το κόμμα στην κυβέρνηση, θα δεις στις ευρωεκλογές τι βουζουνόπατσι θα φάμε που τον κόσμο. Επειδή εσύ μικρέ, είσαι μειοψηφία. Και δεν έχω τίποτε με μια αξιοπρεπή μειοψηφία. Αλλά εσύ είσαι σε μια καλοπληρωμένη μειοψηφία για να δημιουργεί προβλήματα.

ΞΥΠΝΑΤΕ γιατί αν βυθιστεί το πλοίο, εν ούλλοι μαζί που εννα πνιούμε. Και ο Χριστόφιας θα έρτει στην κηδεία μας να μας πει ότι θα μας αντικαταστήσει, όπως είπε και στην κηδεία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν το μόνο που βλέπετε από την συμμετοχή του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση είναι οι θέσεις που έτυχε να κρατούν κάποια στελέχη τότε μυοπικά βλέπετε. Ένα κόμμα του κέντρου με 15 - 25 % χρειάζεται συμμάχους για να πολιτευτεί. Η ΕΔΕΚ δε φτάνει. Σε περίοδο που έπιασε το μαξιμουμ της δύναμης του όλο το κέντρο μαζί, με πρόεδρο στην κυβέρνηση και κρατικό μηχανισμό που βοηθούσε δεν κατάφερε να πάρει πάνω από 33%. Ο καιρός που ο Παπαδόπουλος ή ο Κυπριανού έπιανε πάνω από 50% από τον πρώτο γύρο ήταν όταν είχε αξιόπιστους συμμάχους. Όταν το ΔΗΚΟ ήταν απομονωμένο από το 27% έπεσε στο 15. Όσοι θέλετε να μετατρέψετε το ΔΗΚΟ σε κόμμα των άκρων και του ακτιβισμού είναι για να το καταστρέψετε που το θέλετε. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;

Ελληνοκύπριος.

Ανώνυμος είπε...

To diko prepi na mini prosilomeno stis arxes tou. Ligo apola gia na mpori na "pigeni" me olous

Ανώνυμος είπε...

Θέλω μια απάντηση από όλους αυτούς που επιχειρηματολογούν ότι πρέπει το ΔΗΚΟ να παραμείνει στην κυβέρνηση, αν είναι ικανοποιημένοι από την ως τώρα πορεία του Χριστόφια.

Ήδη περάσαν 15 μήνες, όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει...

Ακούω λοιπόν!!!

Ναι ή Όχι στην εκ περιτροπής προεδρίας;

Ναι ή Όχι στους 50,000 έποικους;

Ναι ή Όχι στο συνεταιρικό κράτος;

Ναι ή Όχι στη μείωση της θητείας;

Ναι ή Όχι στην αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας ώστε να απονέμονται οι ευθύνες εξ ημισίας;


Περιμένω μια σοβαρή απάντηση...

Ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

pros grafikon anonimo pou diakiritti oti to diko ine diko tou....grafiek emis imaste sto diko 28 xronia..genithikame sto diko, mas exoun katreksi logo diko opote dikse sevasme ke skase...epises ilithi pou diakirittis oti to diko ekkotsianiasmeno pano sou oles oi metriseis dixnoun oti apno apo 80% twn dikoikwn ilithie apetoun to diko na ksanagini to diekdikitiko kooma sto ethniko ke na figi tora apo thn sinenoxi me ton ksevrakomeno evelixto, ilithie valte akelike stelexos epi pliromi pou paristanis taxa mou ton dikoiko..we know who u r vlaka

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ορισμένοι θα χαρούν άμα δεν πάει καλά το ΔΗΚΟ στις Ευρωεκλογές:

1. Ο Ταλάτ, ο Έρογλου και άλλοι εγκάθετοι της Τουρκίας στην Κύπρο.
2. Ο Ερντογάν, ο Γκιουλ και άλλοι εκπρόσωποι του βαθέως και ξέβαθου κράτους.
3. Ξένα κέντρα που ετοιμάζονται να επαναφέρουν σχέδια τύπου ΑΝΑΝ.
4. Οι Ακελικοί που θα έχουν ένα αδύνατισμένο ΔΗΚΟ να αντιμετώπίσουν.
5. Οι Συναγερμικοί που θα έχουν ένα αδυνατισμένο ΔΗΚΟ να αντιμετωπίσουν.
6. Οι διάφοροι πεμπτοφαλαγγίτες εντός του ΔΗΚΟ που θέλουν να πέσει η μετοχή για να την αγοράσουν σε χαμηλή τιμή.

Δηλαδή, να χάσει το ΔΗΚΟ θέλουν οι ξένοι, οι Τούρκοι, οι Αριστεροί, οι Δεξιοί και ορισμένοι Δηκοϊκοί που το μόνο που κάνουν για το ΔΗΚΟ είναι το υβρίζουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν το ΔΗΚΟ πάρει χαμηλό ποσοστό, που να μην απέχει πολύ από αυτό της ΕΔΕΚ, ποιοί θα νιώθουν δικαιωμένοι;

ΜΠΑΤΗΣ

Μπάσης είπε...

Μπάτη απ'ότι φαίνεται δεν επήρες το μήνυμα των πρόσφατων εσσωκομματικών εκλογών που έγιναν στο ΔΗΚΟ.
Όσα έθεσες πιο ΄πάνω αποτελούν ψευτοδιλήμματα, σαν αυτά που έθεταν κάποιοι για το σχέδιο ανάν το 2004.
Ο κόσμος του ΔΗΚΟ και τότε αλλά και τώρα στις εσσωκομματικές εκλογές έδειξε ότι επιχειρήματα σαν αυτά δεν τον αγγίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο κόσμος του ΔΗΚΟ θέλει να πέσουν τα ποσοστά του ΔΗΚΟ;

ΜΠΑΤΗΣ

GNHSIO DEKO είπε...

Όχι. Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θέλει το ΔΗΚΟ να είναι ΔΗΚΟ και όχι ογλάνια του ΑΚΕΛ.

Αν μας ένοιαζε να είμαστε σε κόμμα ποσοστών, θα πηγαίναμε στο ΑΚΕΛ.

Θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπεις. Όχι τσιράκια άλλων.

Και έντιμοι. Με αρχές και ιδέες.

kiprianou re moggoloi είπε...

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=81519

Ανώνυμος είπε...

to dhko tha prepei na parameinei sti kivernisi alla na arxisei na kanei swsth andipoliteush...

ntropi distixos pou exei ana3ious politikous to dhko..elpizw tin epomenh fora na tous mavrisoun..