Οι ασάφειες του Κυβερνητικού Εκπροσώπου δείχνουν το δρόμο...ή καλύτερα τον κατήφορο...(1)

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009


Υπόσχεση
Τα δάκρυα που στα μάτια μας
θα δείτε ν' αναβρύζουν
ποτέ μην τα πιστέψετε
απελπισιάς σημάδια.
Υπόσχεση είναι μοναχά
γι' Αγώνα υπόσχεση
(Στρατιωτικές Φυλακές Μπογιατίου, Φεβρουάριος 1972)


Μαζί μας από σήμερα ο Α. Παναγούλης, η ανάρτηση του οποίου ακολουθεί πιο κάτω.


Παραθέτω αυτούσια την ανταπόκριση του ΚΥΠΕ σχετικά με τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου όταν ρωτήθηκε για πληροφορίες που φέρουν τον κατοχικό ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ να μεταφέρει Τουρκοκύπριους (ή έποικους) για εγκατάσταση στα Κόκκινα, ταυτόχρονα με το ενδεχόμενο άνοιγμα του οδοφράγματος του Λιμνίτη...

(Κ) Εκπρόσωπος - Ταλάτ - Λιμνίτης
ΚΥΠΕ
- ΛΕΥΚΩΣΙΑ-Κύπρος 1/6/2009 1:17:45 μμ


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας εργάζεται με πολλή συνέπεια και ζέση για διάνοιξη του οδοφράγματος του Λιμνίτη, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Ερωτηθείς σήμερα αν είναι εις γνώση της κυβέρνησης η πρόθεση του Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με το άνοιγμα του οδοφράγματος του Λιμνίτη να εγκατασταθούν πολίτες στα Κόκκινα, ο κ. Στεφάνου διερωτήθηκε αν θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε στην διάνοιξη του οδοφράγματος του Λιμνίτη για την οποία διάνοιξη «προσπαθούμε πολύ έντονα από τον Μάρτιο του 2008, όπως άλλωστε υπάρχει και η αναφορά στη συμφωνία της 21ης Μαρτίου 2008».

Ο Εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι μετά την διάνοιξη του οδοφράγματος της Λήδρας οι δύο κοινότητες δεσμεύτηκαν να εργαστούν για τη διάνοιξη περισσοτέρων οδοφραγμάτων με προτεραιότητα τον Λιμνίτη.

«Εμείς έκτοτε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εργάζεται με πολλή συνέπεια, με πάρα πολλή ζέση, να ανοίξει αυτό το οδόφραγμα. Ακόμα περιμένουμε τη διάνοιξη του οδοφράγματος», κατέληξε
.
(ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΓΧΡ)


Όπως θα διαπιστώσατε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέφυγε προκλητικά να σχολιάσει την ουσία της πληροφορίας και αρκέστηκε σε γενικολογίες...Διερωτήθηκε, αορίστως, αν θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε στη διάνοιξη του οδοφράγματος του Λιμνίτη όπως κάνει ο κ. Χριστόφιας «με πολλή συνέπεια και πάρα πολλή ζέση».

Αυτή η ασάφεια και η απροθυμία του Εκπροσώπου να απαντήσει επί της ουσίας μας γεμίζει ανησυχία. Υπάρχει περίπτωση, στα πλαίσια της ευελιξίας που διακρίνει τον κ. Χριστόφια, να αποδεχτεί κάτι τέτοιο; Σε αυτό καλείται να απαντήσει ο Εκπρόσωπος και να μη διερωτάται.

Εκτός και εάν, επί Χριστόφια, θα ζήσουμε ένα μοναδικό ιστορικό γεγονός...Την επιστροφή των πρώτων Τουρκοκυπρίων «προσφύγων»!!!


Α. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

11 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ma en katiforos?Yupi.Kai en enomiza oti itan anifora.
AMA SAS LALO OTI NA EHSETE EMPISTOSINI STON PROEDRO MAS NA ME AKOUTE.
Hare proedre kai sintoma lisi :))))))

ΕΠΟΙΚΟΣ Νο.16 είπε...

Το ανώνυμο μόνιμο παράσιτο που γλύφει τον κώλο του Χριστόφια, πιστεύκει τα τούτα που γράφει ή υπαγορεύουν του τα;

Θα ήθελα επίσης να πω κάτι άσχετο με την ανάρτηση...ότι στο 19ο συνέδριο του κόμματος του η πριγκίπισσα της Κύπρου ετρουλλογαμιέτουν στα παρασκήνια και ο ανώνυμος μάλλον επήε κίνηση στο οδόφραγμα να παραλάβει μερικούς από τις 50.000 έποικους που θα παραμείνουν σύμφωνα με τον ευέλικτο, για να συμμετέχουν στο συνέδριο.

Τέλος, σχετικό με την ανάρτηση, έτσι όπως πάμε φίλε Παναγούλη, ο Τάσσος να βάλει το χέρι του!

Ανώνυμος είπε...

O re gmt.Peftoun kai ta epitokia.
Kai tora pou tha evroun patima oi alloi?
Telika ekatalava oti o proedros ekatantise i ... Barcelona tis politikis

Ανώνυμος είπε...

Ma ine dinato na apantiso se enan anagogo?Epike men perimenis apantisi.Kame mathimata kalis agogis

ΡΗΓΑΣ είπε...

Ε πέστε μας κι'εμάς ποιά είναι η πριγκίπισσα. :-)

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Prigipissa eshi sta paramithkia.Oulli oi proigoumenoi etaisan mas polla tetkia.Eytihos i torasini vlepoun tin pragmatikotia kai prattoun me realismo

Μονίμως Ανωνύμως! είπε...

Μετά που εφωνάζαν τα κόμματα για τα επιτόκια και ο ευέλικτος κομμουνιστής έκαμνε πως εν άκουε, μετά που έθεσε θέμα το ευρωκο στην ευρωπαϊκή ένωση και έπιασε θετική γνωμοδότηση για να πέσουν διά νομοθεσίας τα επιτόκια, ο υπουργός οικονομικών του ευέλικτου κομμουνιστή είπε ότι δεν πρέπει να μειωθούν δια νομοθεσίας γιατί θα διαταραχτεί η -κατά τα άλλα καπιταλιστική- αγορά. Άρα τα επιτόκια δεν πέφτουν μόνιμε ανώνυμε!

Μόνιμε ανώνυμε, τωρά που εσύ είσαι υπηρεσία, και πρέπει να γράφεις δαμέσα, η πριγκίπισσα της Κύπρου και πάλι τρουλλογαμιέται! Βλέπεις η ανώτερη τάξη καλοπερνά και οι απλοί υπάλληλοι του κάστρου γαμιούνται στη δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Αν μπει κάποιος από τα άλλα οδοφράγματα και πάει και εγκατασταθεί στα Κόκκινα τι ακριβώς θα κάνετε για να τον σταματήσετε; Άσε που μπορεί να πάει και από τη θάλασσα...

Ανώνυμος είπε...

και κάπου εδώ φαίνεται πως "επτωχευσαμεν". όσι οικονομικά τούτη την φορά αλλά πολιτικά. Άμα η ακροδεξιά είβρεν τα σκούρα και ότι τις κατευεί σύρνει το μες το ιστοχώρο λες και είναι μια μάζωξη 13χρονων ( χωρίς να υποτιμώ τους 13χρόνους). Η παρουσίαση της βίας στα γήπεδα σαν ένα πρόβλημα το οποίο διαιωνίζεται λόγω της απάθειας του Χριστόφκια...είναι τρο λιγότερο αστείο. επήραξεν η ocean tankers αλλά κανένασ εν είπε τίποτε που στην απονομή του πρωταθλήματος στο ΑΠΟΕΛ (δικαίως το επιαν τα παιδκιά για να μεν παρεξηγηθώ) εμπήκαν φουρκαστοί οι της εταιρείας μέσα ώσαν τζαι ήταν οι φεουδάρχες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το αστείο ήταν μετά που ανακοινώσαν ότι μπαίνει το γραμματειακό πρωσοπικό. Ξέρεις πλαι στους αφέντες οι δούλοι άμπας τζαι δρώσουν τζαι ενε τζιαε να δωκουν το δροσομάντηλλο. Καλά ρε τον άλλο που είχεν τον ολυμπιακό τζαι έκαμνε ξέπλυμμα έν τοναναφέρουμε?? επήραξεν μας η ομόνοια που όύτε καν εταιρεία δεν είναι?? Οξα πιστεύκεται ότι το επίπεδο εν ψηλό με το να μπένεται στην προσωπική ζωή του καθενός. Επήραξεν ο γάμος της κόρης του προέδρου. Τόση αισχρότητα πλέον...κανένας σεβασμός??? τα δεκατριάχρονα σέβουνται πάντως. Τωρά για να μεν σπαταλάται και εσεις το πολύτιμο χρόνο σας, αστε θα τα γράψω εγώ


ουουουου πτου κακό είσαι ακελικός είσαι της επαγρύπνισης ναιναικε συναγερμικε...φιμώνεις μας...σα δε ντρέπεσε ρε πάενε με το αδέρφι σου τον Ταλατ τζαι κάμετε επαναπροσέγγιση και άσε εμάς τους ελεύθερους δαμε να κουβεντιάζουμε το ξεπούλημα στον ΑΝΑΝ.

στη σελίδα του ΕΛΑΜ γράφειγια τον λουκά σταύρου (υποψήφιος ευρωβουλευτής)

Στη πολιτική δραστηριοποιήθηκε από νεαρότατη ηλικία στις γραμμές της ενωτικής παράταξης και ευτύχησε να δράσει υπό τις διαταγές του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή . Έλαβε μέρος ως εθελοντής στο πόλεμο του 1974 .

μετά ο τύπος έφυε και έζησε για λιο τζαιρό στην ελλάδα...γνωστοί όσοι έζησαν στην ελλάδα μετά το 74 μικρός ο αριθμός έτσι πάνω κάτω γνωστοί και οι λόγοι.

τολοιπόν ο τύπος εγεννήθηκε το 56 άρα στην εοκα εν αγωνίστηκε εκτός και αν είχε ομάδα για βρέφη. Που υπηρέτησε ο τσιάκός τον Γρίβα??? ποια ενωτική παράταξη υπηρέτησε??? τούτα εσάς τους πεφωτισμένους εν σας ενδιαφέρουν??? το ότι ο άλλος υποψήφιος έφυε που το ευρωκό λαλεί μας κάτι???


Τέλος ντροπή σας και πάλι ντροπή σας που εβάλετε μέσα το γάμο της κόρης του προέδρου. όποιουδήποτε ανθρώπου όποια τζαι αν είναι τα πιστεύω του εν μπορείται εσείς οι χωσμένοι πίσω που τα πληκτρολόγια να λοιδωρείται προσωπικές του στιγμές. ΝΤΡΟΠΗ

tzitzifioggos είπε...

O pio pano anonimos ine palio stelexos toy disi ke palios gliftis tou anastasiadi.

Tora vgazi stin fora ta aplita.

Sinexise. Pes mas omos ke gia tis sxexis tu akel me ton akrodexio ..legomeno "tzitzika".

Exis ta kotsia na mas pis gia ton tzitzika tu disi ke tin sxesi tu me anotata stelexi tu akel???

Ανώνυμος είπε...

ma giati 3eri ti tou ginete tou ekprosopou mas??? afou en telia pioni..!