ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009


Για το βίντεο, πατήστε το play δύο φορές και δώστε του χρόνο να φορτώσει

Η αγαπημένη του Ευέλικτου (θυμάστε εκείνη τη φοβερή συνέντευξη που της έδωσε ανοίγοντας το δρόμο στον Άντρο Κυπριανού;), η "πατάω το κουμπί" Ε.Χαραλαμπίδου, κτυπάει ρέστα!

Δίνει ρεσιτάλ: Με τις "αντικειμενικές" ερωτήσεις των τηλεψηφοφοριών (π.χ. αντί να ρωτά τον κόσμο αν δέχεται λύση με εγγυήσεις, που θα έλεγαν όχι, τους ρωτά αν είναι εφικτή η κατάργησή τους, επιβάλλοντας μάλλον την άποψη ότι "πρέπει να είμαστε ρεαλιστές" κλπ κλπ), με την επιλεκτική αναλογία καλεσμένων θερμών οπαδών του ΝΑΙ ή φίλα προσκείμενων σε αυτό (αν καλεί και κάποιους του ΟΧΙ, είναι για να γίνεται και λίγος διάλογος). Καλά της τα λέει ο Α. Μιχαηλίδης του Φιλελευθέρου και καλά της τα λέει και ο συναγωνιστής Αλ. Παναγούλης σε σχόλιό του που μας απέστειλε.




Η "αντικειμενικότητα" της εκπομπής, αντικατοπτρίζεται ενδεικτικά στο πιο πάνω βίντεο. Ομιλητές: Γκιλζιγκιουρέκ, Γιαννάκης Κολοκασίδης (ΑΚΕΛ), ο ανεκδιήγητος Δρουσιώτης, ο χυδαίος υβριστής των Ελληνοκυπρίων "μίζερος Νότος" (τον οποίο η Χαραλαμπίδου εξυμνεί ως "Αγωνιστή" και θυμάται τη δράση του ως Πρόεδρου της παλιάς Επιτροπής -) και ο μετριοπαθής Α. Λυκαύγης. Κλήθηκαν κι άλλοι λέει η Χαραλαμπίδου, αλλά δεν ήρθαν. Ποιοι όμως δε μας λέει. Ούτε γιατί δεν έψαξε περαιτέρω για να υπάρχει μια ισορροπία στο πάνελ. Δηλαδή αναλογίες: 4: 1/2 ( Λυκαύγης)!




Δέστε επίσης και την δήθεν ερώτηση "Δώσαμε την ευκαιρία οι δύο κοινότητες στο Σύνταγμα της Ζυρίχης να λειτουργήσει;" Κλασσική υποβολή της γνωστής θέσης ότι "όλοι φταίμε". Ο καημένος ο Μακάριος και η ηγεσία μας που προσπαθούσαν δηλαδή να κάνουν το Σύνταγμα να δουλέψει, που το διατήρησαν ακόμη κι όταν οι Τ/Κ αποχώρησαν, εξισώνεται με τους εθνικιστές που εκπροσωπούσαν την Τ/Κ κοινότητα, με τους Κουτσιούκ και τους Ντενκτάς!



'Ακου τι σκέφτηκε ο καθηγητής! (Φ, 15/12/2009)


Που μας έλεγε ο καθηγητής Σωφρονίου στην πολυφωνική εκπομπή της Χαραλαμπίδου στο ΡΙΚ, ότι δεν είχαμε δημοκρατία στην Κύπρο διότι όταν πήγαινε σχολείο, πριν καμιά εξηνταριά χρόνια, έμαθε τη δημοκρατία μόνο στο κολλέγιο Μόρφου. Διότι, έλεγε, εκεί ήταν Άγγλος γυμνασιάρχης και Άγγλοι καθηγητές και γι’ αυτό υπήρχε δημοκρατία, σε αντίθεση με τα ελληνοκυπριακά σχολεία. Συζητούσαν τον σεβασμό της αντίθετης άποψης, όπως γράψαμε και χτες (τέσσερις από την μια «σχολή σκέψης» του Κυπριακού και ένας από την άλλη) στην εκπομπή, που θίγεται όταν την κατηγορούν ότι «έχει μετατραπεί σε βήμα μονόπλευρης προπαγάνδας που δουλικά υπηρετεί συγκεκριμένη σχολή σκέψης στο Κυπριακό». Έτσι έγραψε αναγνώστης και η Χαραλαμπίδου μας κατάγγειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί δημοσιεύσαμε την επιστολή του.

(Μάλλον από σεβασμό στην αντίθετη άποψη, μας κατάγγειλε…)

Λοιπόν, όταν ο καθηγητής εκθείαζε τη δημοκρατία των Άγγλων στα σχολεία, σε αντίθεση με τη δικτατορία των Ελλήνων, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι άλλο θα σκεφτούν για να φορτώσουν ευθύνες στους Ελληνοκύπριους. Ό,τι του κόψει του καθενός βγαίνει στις τηλεοράσεις και το εκσφενδονίζει, φτάνει ο στόχος να είναι τα κεφάλια των Ελληνοκυπρίων. Μέχρι να πεισθούν διατεταγμένα ότι αυτοί έκαναν το κακό στον τόπο και τώρα από ενοχές, πρέπει να πληρώσουν αποδεχόμενοι αυτά που τους ετοιμάζουν. Προσέξτε τώρα τι έκοψε ο νους τους για να ενισχύσουν αυτή τη μαύρη προπαγάνδα! Είναι και πανεπιστημιακοί οι αθεόφοβοι και περιμένεις από αυτούς να κάνουν μια σοφή ανάλυση για να μπορέσει και ο αδαής να βγάλει τα συμπεράσματά του. Και σου λένε για τη δημοκρατία των Άγγλων καθηγητών. Επί Αγγλοκρατίας! Όταν δηλαδή ο βρετανικός ιμπεριαλισμός ήταν στις δόξες του και επέβαλλε τη στρατοκρατία του με τον πιο απόλυτο φασισμό σε έναν λαό που δεν είχε να φάει.

Ομοίως και μετά το ’60. Κατηγορούν οι πανέξυπνοι, βασισμένοι σε σημερινά δεδομένα, εκείνους που προσπαθούσαν τότε να μάθουν να στήνουν κράτος, εκεί που ήξεραν μόνο να στήνουν κρησφύγετα στα βουνά. Και μάλιστα με μια Τουρκία να κουβαλά όπλα και να απειλεί με εισβολή και διχοτόμηση και με τους Τουρκοκύπριους να σαμποτάρουν από το πρώτο λεπτό της τη νεοσύστατη δημοκρατία.

Τι θέλουν να μας πουν άραγε; Ότι ήταν καλύτερα να αφήναμε στα κεφάλια μας τους αποικιοκράτες και καλύτερα να μας κυβερνούσαν εσαεί οι Βρετανοί δημοκράτες; Διότι μετά, η συζήτηση πέρασε στα γνωστά. Για την αντιδημοκρατική μας Πολιτεία που έσφαζε Τουρκοκύπριους (επειδή είχαν οι καημένοι «αντίθετη άποψη») και γιόρταζε τον αγώνα της ΕΟΚΑ μιλώντας για «απελευθερωτικό αγώνα» αντί να μιλά για ανεξαρτησία. Άκου παράπονο οι καθηγητές! Δεν ξέρουν ότι ο αγώνας δεν έγινε για ανεξαρτησία αλλά για απελευθέρωση και Ένωση; Το ξέρουν βεβαίως, αλλά βολεύει να τα παρουσιάζουν όλα διαστρεβλωμένα για να μαζεύουν βουνά τα λάθη και τις ενοχές της ελληνοκυπριακής πλευράς. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή είναι και η επίσημη προσέγγιση του κράτους μας. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το δηλώνει με κάθε ευκαιρία: «Πρέπει να το χωνέψουμε», λέει, κάναμε κι εμείς πολλά και πρέπει τώρα να τα πληρώσουμε…


Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ



ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ;



Τι άλλο έμεινε να ακούσουμε στην εκπομπή της Ειρήνης Χαραλαμπίδου; Πολύ σύντομα πιθανόν να το ακούσουμε και αυτό:


Ότι το 1974, με διαταγή της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Εθνική Φρουρά εισέβαλε στις ακτές του Ζυγίου και κατέκτησε το νότιο τμήμα της Κύπρου διώχνωντας από τα σπίτια τους μερικές χιλιάδες Τουρκοκύπριους που ζούσαν στη Λάρνακα, στη Λεμεσό και στην Πάφο...Ευτυχώς, 35 χρόνια μετά, θα έχουμε την πρώτη επιστροφή Τουρκοκυπρίων προσφύγων και εποίκων (που ήρθαν στην Κύπρο για ενίσχυση της οικονομίας στο ελεύθερο βόρειο τμήμα) στα Κόκκινα!

Και ασφαλώς, η εκπομπή να θέτει σε τηλεψηφοφορία ένα παραπλανητικό ερώτημα του τύπου:

Οι Ελληνοκύπριοι διέπραξαν εναντίον των Τουρκοκυπρίων:

(A) Αισχρά εγκλήματα (B) Αποτρόπαια εγκλήματα




Α.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

40 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την κυκλοφορία τού (συναρπαστικού) βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη «Δύο Απόπειρες και Μία Δολοφονία»,
Έτσι γράφει η εφημερίδα YENI ΠΟΛΙΤΗΣ για το Μακάριο Δρουσιώτη, τον ιστορικό, συγγραφέα, αναλυτή, δημοσιογράφο, ντετεκτίβ και άλλα πολλά...
Σε όλα μα σε όλα όσα έγραψε κατά καιρούς ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ έχει ευθύνες η δική μας πλευρά, για να μην πω για την ΕΟΚΑ που την παρουσιάζει σαν τρομοκρατική οργάνωση στο καλύτερο των περιπτώσεων!
Ο άνθρωπος κατ' εμένα είναι από τους πλέον επικίνδυνους ...Κύπριους με απίστευτες εμμόνες!!

Ανώνυμος είπε...

Δαμέ ο Δρουσιώτης έγραφε ότι το ψευδοκράτος εν πιο δημοκρατικό που την Κυπριακή Δημοκρατία διότι στην Κυπριακή Δημοκρατία έχει ρουσφέτι (βέβαια τότε ήταν ο Παπαδόπουλλος στην προεδερία τωρά που εν ο Χριστόφιας και εξάλειψε το ρουσφέτι μπορεί να μαστε και εμείς λίο δημοκρατικοί).

Δηλαδή πραγματικά ο καθένας ανοίγει το στόμα του και λαλεί ότι του έρτει τζείνη τη στιγμή. Η έννοια του σκέφτουμαι πριν μιλήσω εχάθηκε προ πολλού (και δαμέ μιλούμε και για ΤΗΝ προσωπικότητα στο δημοσιογραφικό χώρο κατά τα άλλα).

Ανώνυμος είπε...

Μακά(β)ριος Δρουσιώτης: ο Κοριός, το γνωστό ερπετό του Κυριακάτικου Πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Η Ειρήνη το λιοστρόφι!

Ανώνυμος είπε...

Χαχα.Εσιετε πολλλλλήν χάζιν.Απολαμβανω σας.
Ότι νανε.χαχααχαχα
Συνεχίστε χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ξαναδεί πιο μίζερο πλάσμα από αυτόν τον δήθεν "ιστορικό". Μου θυμίζει την Ρεπούση! Οι μόνες εφημερίδες που θα μπορούσαν να τον προβάλουν είναι ο Yeni Politis και η Alithia - Turk.

Ανώνυμος είπε...

E KANI SIOR.E KANI.POSES EPITIHIES NA SHI TOUTI I KIVERNISIS.EKATAFERE N ANIKSI KAI TO LIMNITI TELIKA?MASHALLA TOU.
TELIKA FILOI MOU I EVELIKSIA INE AYTI POU MAS TAIRIAZI!!!!

Ανώνυμος είπε...

ma de re poso misos gia tin xaralampidou epidi en lali tis idies kuventes me to idolo sas ton lazaro mavro i tulaxiston tis idies mpurdes me tin pontikofilada.
Meta lalite mas oti esas areskunta erotimata pu vali.
Kata ta alla isasten apokatastates tis dimokratias.
oso gia sena panagiruli,esi ti itan na rotisis?
mipos,Pkia i kaliteri lisi tu kipriaku?
(A)praksikopima gia anatropi tu eveliktu
(B)anamoni mexri tin elefsi tis kotzinis peftis gia na erti to sxedio pu 8a mas ikanopii 200%

Allakse to name su se patakos,pai su parapano.

Ανώνυμος είπε...

Εν λείπει ο καθυστερημένος με τα greeklish...

Ανώνυμος είπε...

ute ti manas su lipo tis

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την ανάρτηση εκείνου με τα greeklish, για να φαίνεται το επίπεδο τους ΑΚΕΛικούς.

Ανώνυμος είπε...

Αύριο Σάββατο βγαίνει η εφημερίδα ΕΝΩΣΙΣ τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν.

Μην τη χάσετε.

Avevaios είπε...

Αντί να παρακαλούμεν να είχεν κι άλλους ερευνητές σαν τον Μακάριο Δρουσιώτη, κάμνουμεν του επίθεσην; Δκιεβάστε το βιβλίον του, εν το αποτέλεσμαν της έρευνας του. Μετά κάμετε έρευναν μες τα αρχεία τζαι ψάξετε. Τζαι εφκάτε τζαι διαψεύσετέ τον. τι ωραίον πράμαν! Κατηγοράτε τον μόνον άνθρωπον που ψάχνει τη σκοτεινή περίοδο που το 60 ως το 74. Κάποτε πρέπει να μάθουμεν. Κάποτε πρέπει να πούμεν αλήθκειες. Ερευνάτε το λοιπόν. Τζαι μεν μαυροπινακίζετε όποιον ερευνά. Λαλεί την άποψήν του όπως την εδημιούργησεν που τες πηγές. Τζαι ακόμα καλλύττερα παραθέτει πηγές.

Άρεσε μου που εφκάλετε αναλογία για την εκπομπή: 4:1/2. Ήνταλως τους χωρίζετε;; Προδότες -vs- πατριώτες;;; Είμαι περίεργος.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα επίπεδο το Ακελικό κολόπαιδο!!!

Ανώνυμος είπε...

EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΦΤΩΧΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΟΙΚΟΣ; ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ne ne afiste omos tzie tin anartisi tu "dimokrati" pu mas ipen tzie ka8isterimenus,To gegonos oti tzinos arkepse agnoite apo ton anonimo-isaggelea 7:43

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε avevaie που όλο το κόσμο μόνο ο Δρουσιώτης εν ερεύνητης που βρίσκει πράματα που οι άλλοι εν βρίσκουν, και ως σύμπτωση είναι και σκληροπυρηνικό νενεκι και ανθέλληνας, πω πω τι σύμπτωση!

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΚΕΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,
ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΕΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

O MAKAΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1989.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λεν σου ότι εν δέχουνται greeklish και εσύ γράφεις πως να σε χαρακτηρίσουν;

Avevaios είπε...

Μόνο ο Δρουσιώτης βρίσκει γιατί μόνο τζείνος ερευνά. Ξέρεις κανέναν άλλον που ερευνά την περίοδο τζείνη;

Ανώνυμος είπε...

MONO ΤΖΙΝΟΣ ΡΕ AVEVAIE ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΕΝ Ο ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ!

Avevaios είπε...

Πού το άκουσες τούτο; Εν φήμες. :)
Ούτε ο Θεός εν την ερευνά τζείνην την περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

aman grafis lia dexunte ta re 8:01 os tes 30/6.Epidi grafume se greeklish simeni enimaste sto idio dianoitiko epipedo me esas ta sainia? Bravo dimokratia!!

Ανώνυμος είπε...

Σημαίνει δεν σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενή!

Ανώνυμος είπε...

ti den sevume re?
Piene dkiavase etsi egrapsan!
Meta tis 30 tu iuni den 8a ginete
na grafis greeklish.
Tora dexunte ta ean den tus grapsis mian fausa pramata.
Ti den katalavis?

Ανώνυμος είπε...

Αύριο Σάββατο βγαίνει η εφημερίδα ΕΝΩΣΙΣ,μα8ετε πως να βριζεται και να χιδαιολογειται εναντια σε αριστερους,δεξιους,κεντρωους,100 τροπους να εκτελεσαιτε ενα τουρκοκυπριο και τι χρωμα ειναι ο σκυλος του ακελικου που αγκαστρωσεν τον σκυλο μας τον σαββακη.Επισης εντελως δωρεαν ενας οδηγος πραξικοπηματος εναντια στο ακελ. τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν τζιαι οι πουτζιες μας χρυσες που οσους πιστευκουν τις παπαρολογιες μας τζιε αγοραζουν μας.

Μην τη χάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πάτε ρε θύματα και αγοράζεται καθημερινά την Χαραυγή και επείραξε σας η Ένωσις που εν χιομουριστική; και βγαίνει μια φόρα το μήνα;
Κομπλεξικοί!

Ανώνυμος είπε...

E KANI SIOR.E KANI.POSES EPITIHIES NA SHI TOUTI I KIVERNISIS.EKATAFERE N ANIKSI KAI TO LIMNITI TELIKA?MASHALLA TOU.
TELIKA FILOI MOU I EVELIKSIA INE AYTI POU MAS TAIRIAZI!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου πρέπει να διδάσκεται σε όλες της ελληνόφωνες, πανεπιστημιακού επιπέδου δημοσιογραφικές σχολές, ως παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι λαμπρό case study για κριτική στη διεύθυνση συζητήσεων, στην υποβολή ερωτήσεων και στην αντίληψη της ουσίας του θέματος. Θα μπορούσε να ήταν στρατευμένη και να μην είναι τόσο άσχετη. Όμως είναι και τα δύο.

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμος 11 12
εσυ βρισκεις το "χιουμοριστικο" το υβραιολογειο εναντιον ολων τον πολιτικον προσοπων απο το προεδρο της δημοκρατιας μεχρι το τελευταιο βουλευτη? ξεκαρδιζεσαι στα γελια οταν βλεπεις πολιτικους και αλλους σε φωτογραφιες που 8υμιζουν πορνοπεριοδικα? Θεωρεις αστειο το τον χιδαιο τροπο που μιλουν για ολους οσους δεν εχουν τις ιδιες αποψεις μαζι τους?

Η συγκεκριμενη εφημεριδα δειχνει ποση δημοκρατια εχουμε,σε αντι8εση με τα οσα ισχυριζεται αυτο το blog.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι αήθης μη χιουμορίστικες προσβολές και επιθέσεις κατά των μη ακολολουθούντων της χριστοφκικής γραμμής μέσο της χαραυγής είναι αποδεκτές έτσι?

Χαιρετισματα λοιπόν στην Εξουσία
η εξουσία διαβρώνει ειδικά όταν επιδυκνύεται λαιμαργία παντελούς απορρόφησης.

Καλή διάβρωση λοιπόν και το δήθεν κόμμα του λαού άστε στο στους πιο μικρούς

Ανώνυμος είπε...

TELIKA FILOI MOU I EVELIKSIA INE AYTI POU MAS TAIRIAZI!!!!

Χαχα θα φκάλω κοπέλια τζιε τραούδιν.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

kotsios είπε...

"Ενώ οι αήθης μη χιουμορίστικες προσβολές και επιθέσεις κατά των μη ακολολουθούντων της χριστοφκικής γραμμής μέσο της χαραυγής είναι αποδεκτές έτσι?"

Πολλά σωστός. Το ίδιο ισχύει και για τον Πολίτη. Απάντα τωρά ρε ανώνυμε που πάνω. τουλάχιστον η Ενωσις κάμνει το με... στυλ και γελά τζαι νάκκουριν το χειλούδιν μας.

Ανώνυμος είπε...

πηγαινε στο περιπτερο τζιε αγορασε την ενωση και την χαραυγη(αν θελεις
την χαραυγη κλεψε την αφου εν νομιζω να 8ελεις να την αγορασεις)

Βαρτες διπλα διπλα τζιε αρκεψε να δκιαβαζεις.Οι λασπολογιες,τα κσιμαρολογια τζιε οι χυδαιοτητες μονο στην ενωση ενη.
Τα προτοσελιδα της ενωσης παντα μα παντα ειτε καπκιον 8α βριζουν ειτε 8α εχουν μια "χιουμοριστικη" φωτογραφια απο το photoshop που 8α εχει να καμει με γεννητικα οργανα ειτε με προδοτες(πλην ελαχιστον εξαιρεσαιων).Στη χαραυγη ειδες υβρεις σε τοσο βαθμο? Η μηπως για σας οπκιος στηριζει την κυβερνηση αυτοματα πραττει εγκλημα?
Οι χαραυγη,ειναι στον ιδιο βα8μο υπερ της κυβρνησης οσο η σημερινη και ο φιλελευ8ερος ειναι εναντιον.
Η ενωση ξεπερνα κα8ε οριο σεβασμου,ομως εσεις αυτοικανοπιιστε οταν διαβαζεται τον οχετο λεξεων εναντια στο χριστοφια και σε οπκιον τον στηριζει.Αλλα αντι να το παραδεχτειτε,βρισκεται βλακωδης προφασεις του τυπου"χιουμοριστικη,σατιρικη" κτλ.

Με την λογικη του χιουμορ σου για να γελασει το χειλακιν μας,εαν αυριο η χαραυγη κατακρινει τον συλλουρη ,ας πουμε, τζιε βαλει μιαν φωτογραφια της φατσας του ξερετε που,οπως εκαμεν μια φορα η ενωση,για εσενα εναν οκ επειδη 8α ειναι χιουμοριστικη?

ΕΝΩΤΙΚΟΣ είπε...

Πείτε ότι θέλετε για την Ένωση. Βρίζοντας ή όχι λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Αγγλοτουρκοαμερικάνων όπως ο Yeni-Πολίτης η Χαραυγή και η Αλήθεια-Turk.

Τζι ας γινεί το γαίμαν σας αυλάτζιν.

Ανώνυμος είπε...

Oi afodefsis ke i seksualikes protimisis ton politikon stis opies sinexia anferete i enosi,esto ke an ine ali8ia afu giafto koptete o enotikos pio pano,ti mas endiaferun?
Alla vevea den mporun na lipsun ta HACCP patriotismu ke turkopofilias.Osi den sifonun me tin mi-lisi ine aftomata proo8ites ton turkikon siferonton.
8a eprepe na antilif8is omos oti i pio megali proo8ites turkikon siferonton itan afti pu ekluliantirizan ton idion nu me tutus pu grafun stin enosi,prin 35 xronia.
tzai as gini o nus sas pio piktos

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε.

Η μανία σας να ταυτίζετε με το πραξικόπημα όσους αρνούνται να αποποιηθούν των ανθρωπίνων τους δικαιωμάτων, όσων διαφωνούν με το ΔΗΣΑΚΕΛ έχει καταντήσει γελοία. Όπως και τα greekglish σας.

Αντερστάντ;

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε,
Μήπως το ίδιο συμβαίνει και μαζί σου αλλά και με μερικούς άλλους οι οποίοι χαρακτηρίζεστε από τη “μανία ταυτίζετε” όσους διαφωνούν μαζί σας ή υποστηρίζουν τη διαδικασία των συνομιλιών ως ΔΗΣΑΚΕΛ;

Αντερστάντ;

Πλαστήρας είπε...

Όχι τελευταίε Ανώνυμε

το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι γεγονός είτε το θέλεις είτε όχι. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι που στηρίζουν τη διαδικασία των συνομιλιών του ξεβρακώματος. Οι ΕΔΗ, η Βαλεντίνα, ο Χατζηδημητρίου, πεντέμισυ τροτσκιστές, η Βρετανική πρεσβεία κ.ο.κ.

Τζι ας γινεί το γαίμαν σας αυλάτζιν.