ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009



Περνά σας και σας να σας κάμνουν έτσι χάρες οι μεγαλοdevelopers, ρε παλιόπαιδα του christofias-watch;



Την σε προσωπικό επίπεδο οικονομική σχέση του μεγαλοdeveloper Μιλτιάδη Νεοφύτου με την ανακαίνιση του σπιτιού του (το οποίο ανακαινίζεται φαίνεται για να υποδεχθεί την κόρη και τον εργοδοτούμενο-κανονισμένο στο Προεδρικό γαμπρό του) ομολογεί σε συνέντευξή του ο Δ.Χριστόφιας. Ομολογεί μάλιστα ότι του χρωστά και χάρη! Τον παρακάλεσε λέει!

Να τι δήλωσε:

"Είναι προσωπικός μου φίλος πολλά χρόνια ο άνθρωπος. Να διακόψουμε σχέσεις; Όποιος έχει σχέσεις μαζί μου πρέπει να μαυροπινακιστεί δηλαδή; Λυπούμαι ειλικρινά. Ο άνθρωπος ανέλαβε επαγγελματικά το σπίτι μου. Και τον παρακάλεσα να το αναλάβει διότι ο άνθρωπος δεν αναλαμβάνει έτσι ψευτοδουλειές. Αναλαμβάνει μεγάλα έργα. Στο σπίτι μου ασχολείται με ψευτοπράγματα. Έλεος και ντροπή. Έχουμε χάσει το μέτρο. Και δεν είναι ποιότητα πολιτικών ανδρών, πολιτικών ηγετών, αυτή."

Σε δύο σημεία θα σταθούμε:

1) Γιατί ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο "άνθρωπος του λαού" και o πολιτικός της "εργατιάς και του «απλού ανθρώπου»", δεν ανέθεσε το έργο σε ένα απλό μικροεργολάβο, που σε αντίθεση με το Μιλτιάδη, αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές; Γιατί δε θέλησε να ενισχύσει έναν μικροεργολάβο που τα έχει ανάγκη τα λεφτά σε περίοδο οικονομικής κρίσης; Εν τέλει, θέλουμε να ξέρουμε: πληρώθηκε και πόσα πληρώθηκε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου και οι εταιρείες του από το Δ. Χριστόφια; Μήπως δηλαδή χρωστά λόγω οικονομικής διευκόλυνσης, και άλλη χάρη στο Μιλτιάδη (επιπρόσθετη, αυτής για την οποία τον παρακάλεσε);

2) Γιατί δέχεται με δική του ομολογία ο Δ.Χριστόφιας ότι ουσιαστικά είναι υποχρεωμένος στο Μ.Νεοφύτου για το ότι ανέλαβε την ανακαίνιση («τον παρακάλεσα να το κάνει γιατί ο άνθρωπος δεν κάνει έτσι ψευτοδουλειές»), που θα είναι υποψήφιος για την κατακύρωση τόσων πολλών δημοσίων έργων στο μέλλον;

Το πράγμα είναι απλό: για σκοπούς διαφάνειας, για σκοπούς αντικειμενικής αμεροληψίας, δεν μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συναλλάσσεται προσωπικά με μεγαλοdeveloper που είναι υποψήφιος για να αναλαμβάνει έργα του δημοσίου. Εγείρεται σοβαρό πολιτικό ζήτημα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό για τη γυναίκα του Καίσαρα που όχι μόνο πρέπει να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια, το άκουσε ποτέ ο Δ.Χριστόφιας;

Αυτός είναι κυρίες και κύριοι, ο Πρόεδρος της "δίκαιης κοινωνίας", ο "απλός άνθρωπος", ο πολιτικός που δήθεν σκέφτεται την εργατιά και την οικονομικά ασθενέστερη τάξη. Αυτός που επέλεξε να υποχρεώνεται στους μεγαλοdeveloper αντί να ενισχύει τους ανθρώπους του μόχθου. Να τον χαίρεστε συντρόφια!


ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH


Σημείωση: Ένας φίλος μας απέστειλε και link με στοιχεία για τις προσφορές που έλαβε η εταιρεία που έχει ο καλός φίλος του Ευέλικτου Μιλτιάδης Νεοφύτου. Δείτε: http://aligatorismoi.blogspot.com/2009/06/blog-post_13.html

26 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to dikigoriko grafeio tassou papadopoulou pu itan mplegmeno se oles tis pio megales prosfores tu dimosiou, enoso o tassos itan proedros mipws to e3exasete?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο Τάσσος έκαμε έτσι ο Τάσσος άλλος πως...
Ο Τάσσος ήταν και πάει αφήστε τον να αναπαυθεί και ασχολήθητε με τα σημέρινα δεδόμενα.

Αν ισχύουν τα γραφόμενα έχουμε πρόβλημα μεγάλο...

Ανώνυμος είπε...

Πες μας μια προσφορά ρε ανώνυμε 12,22

Ανώνυμος είπε...

anonime 12:22 an niothis thn angki na ektonoithis gie mou, exi ke allous tropous, pou mpori na ineke pio apolafsrikoi gia sena ...h pordi ,opos ke to sxolio sou, oso extonotiki ke an ine gia sena, apla katsiarismo ke disosmia prokali, ke o pio kontinos pou mirizi ke xirotera, ise esy gie mou

ΚΟΚΚΙΝΟΣ 4EVER!!! είπε...

Ο Μ.Νεοφύτου εργοδοτεί πολλούς συντρόφους. Είναι εταιρεία. Καιπολλοί επωφελούνται. Πολλοί απλοί εργαζόμενοι.Οπότε το όφελος ήταν πολύ μεγαλύτερο και για πολλούς περισσότερους συντρόφους.

Ντροπή σας φασιστόπαιδα, Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας! Προσπαθείτε να σπείρετε το διχασμό στην εργατική τάξη. Προσπαθείτε να δυναμιτίσετε την προσπάθεια του Προέδρου για δίκαιη κοινωνία.Δε θα σας περάσει να μας διχάσετε.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Έχουμε πει: μακροσκελείς αναρτήσεις σε greeklish δε γίνονται αποδεκτές.

Έχουμε επιπλέον πει: δεν επιτρέπονται από αυτή την ιστοσελίδα (υπάρχουν πολλές άλλες να το κάνετε) να βγάζει ο κάθε κομπλεξικός τα απωθημένα του, με λάσπη εναντίον προσώπων συμβόλων του Ελληνισμού.

Και σ'όποιον αρέσουμε.

Πλαστήρας είπε...

Συγγνώμη Κόκκινε 4ever
είμαστε φασίστες γιατί διαφωνούμε με τη γραμμή της Κεντρικής Επιτροπής του AKEL;

Βρες επιχειρήματα αντί να ξαπολάς συνθήματα.

Τώρα αν το ΑΚΕΛ είναι κόμμα της εργατιάς και του αντι-ιμπεριαλισμού (βλέπε το θέμα GCE) εγώ είμαι αστροναύτης.

Ανώνυμος είπε...

Ate re kits pou dame pou taxa svinete komment gia ta font diladi ama kamei comment enas egglezos sta agglika 8a to svisete epidi den katalavete egglezika?

An den mporite eseis na to 8kiavasete apla afiste to gia tous allous mhn to svisete

Ανώνυμος είπε...

Grammatosiriakoi ratsistes!

Ανώνυμος είπε...

Taxa eseis den iste komple3ikoi pou vgazete ta apo8ymena sas?

Ανώνυμος είπε...

To grafeio tou tassu anelave ws pelates tin koinopra3ia gia ta aerodromia pu pire tin prosfora.tuto de sas leei kati? Diladi an ontws thelete na eiste peistikoi 8a prepei prwta na eiste oso ginete antikeimenikoi.ektos an ekamete to blog gia na apefthyneste stin edek kai stus tassikus

Ρήγας είπε...

Θα πρέπει μια μέρα κάποιος να κάνει έρευνα για την ίδρυση του ΑΚΕΛ, πώς το δέκτηκαν, το ανέκτηκαν και ίσως και το στήριξαν οι Εγγλέζοι αποικιοκράτες αφού ήταν μια διαφορετική φωνή από αυτήν της εθναρχίας και πώς γίνεται ενώ βρισκόταν κάποια περίοδο στην "παρανομία", οι ηγέτες του να πηγαινοέρχονταν στο Λονδίνο ανενόχλητοι. Η ίδια έρευνα πρέπει επίσης να ρίξει φως στις σχέσεις ΑΚΕΛ και Βρεττανών αποικιοκρατών τον καιρό του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα και να δει πώς γίνεται όταν ο αγώνας ήξταν στο φόρτε του, ο ΓΓ της ΠΕΟ να εκστομίζει το εξής:

Ζιαρτίδης (25 Ιανουαρίου, 1958): «Όσον αφορά την ομοσπονδίαν μας, επιθυμούμεν να δηλώσουμεν ότι δεν ευνοούμε την ένταση μεταξύ του Κυπριακού λαόυ και της κυβέρνησης.»

Για ποιάν "κυβέρνηση" μιλά ο ΓΓ της κατά τα άλλα αντιαποικιοκρατικής και κατά τα άλλα αριστερής ΠΕΟ;

Και για ποιά "ένταση" μιλά;

Ας γίνει επιτέλους μια έρευνα διότι το παραμύθι έχει παρατραβήξει.

Αντι-αποικιοκρατικό δεν ήταν ποτέ, αριστερό δεν είναι, επαναστατικό δεν ήταν ποτέ, ο κομμουνισμός κατέρρευσε επομένως δεν τίθεται πλέον θέμα μαρξισμού - λενινισμού και άρα ιδεολογία ΔΕΝ υπάρχει, το μόνο που υπάρχει πλέον είναι ένας ηλίθιος ανθελληνισμός και κάμποσος φανατισμός.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρε μα τωρά σοβαρομιλούν οι τύποι ;
Να σας τα γράψω και στα ελληνικά κύριοι αφού δεν καταλαβαίνετε greeklish και ότι δεν σας αρέσει προφανώς το διαγράφετε..
η μάλλον επειδή δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι θα σας γράψω άλλα..

έχω πολλά είπαμε..

Καταρχάς αν νομίζετε ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου έχει ανάγκη τις 50,000Ευρώ που θα του δώσει ο Χριστόφιας για να του σάσει το σπίτι.. πρέπει να ζείτε σε άλλη χώρα ή και σε άλλο πλανήτη..
2)Βρείτε μου κάποιον που για να σάσει το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ προκηρύσσει προσφορά και αναθέτει το στον πιο φτωχό. Ο μέσος κυπραίος και ΔΕΙ ο πρόεδρος της δημοκρατίας άμα θα σάσει το σπίτι του θα καλέσει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. και όχι κάποιον που δεν ξέρει τι δουλειά κάμνει και που κρατά η σκούφια του..
Αλλα ξέρω τι σας καίει καταβάθος..
Εθέλατε να πει του christofias watch έννε? θα του κάμνατε καλή δουλειά ..ΑΑ.
3)Ειναι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πει σε όποιον θέλει να του σάσει το σπίτι ΤΟΥ. Αν ήθελε έπιανε μυστρί και μαλά και έσαζε το μόνος του (παλιά του τέχνη κόσκινο ούτως η άλλως έτσι;) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΠΤ Οσο για το αν προσβάλλουμε τα ''σύμβολα'' του ελληνισμού αφήστε το να μας κρίνουν άλλοι όχι εσείς. Διότι εσείς το μόνο που κάμνετε είναι να προσβάλλετε τα σύμβολα Αριστερών.

Ανώνυμος είπε...

Α.. και μιλώντας για σύμβολα
Ο Σιακόλας δεν είναι επιστήθιος φίλος του Τασσου?

χμ.....

Πόσα χρόνια εκκρεμούσε εκείνη η πολεοδομική άδεια του ΜΟλ ΣΙΟΡ??

...κάτι δρόμοι ιμισιη έπρεπε να χτιστούν κάτι γέφυρες... κάτι συντελεστές δόμησης...

...θκιο παλιές μόλις βγήκε το σύμβολο του ελληνισμού...

Να σου το Mall οφ Κυπρισταν ξεφύτρωσε απέναντί απο το Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας..

Ας φακκούν οι Ασθενείς μες την Αμπουλα..
προέχει η ξανθή με το Κάπριο που θα γοράσει καινούργια παπούτσια..

Εξάλλου έχει ανάγκη το Γενικό ο Σιακόλας ή το Σύμβολο? ή ο γιος του Συμβόλου? ή η ανιψιά του? ή ο ανιψιός του ανιψιού του?

Και κάτσετε νάκκο τη μάππα χαμέ ρε παιθκιά απο που και ως που ο Τασσος έγινε σύμβολο του ελληνισμού δηλαδή?

Επειδή κατάφερε να ΜΗΝ λύσει το κυπριακό?
Το ΟΧΙ στο ΑΝΝΑΝ εν ο κυπριακός ΛΑΟΣ που το είπε ο Τάσος ήταν απλά τζήνος που το έφερε σε δημοψήφισμα..

Αν είχε @@ ας έλεγε στον ΝΤΕ ΣΟΤΤΟ και ΣΤον ΧΑΝΝΕΙ και Στον ΑΝΑΝΑ να πιάσουν το σχέδιο και να το βάλουν μες το... ντουλάπι τους..

Οχι να μας το κουβαλήσει για να το απορρίψουμε και να φκάλουμε την Τουρκία και τους ΤΚ κούππαν άπανη..

Κανένας ηγέτης σύμβολο του ελληνισμού δεν φέρνει για δημοψήφισμα ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ σχέδιο έχει σκοπό να το απορρίψει..

...
Εφκαλε την Τουρκία που την γωνιά ΔΕΝ έκαμε χρήση του ΒΕΤΟ Εφκαλε τους ΤΚ που την απομόνωσή 40 χρόνων για να τους δώσει η ΕΕ 400 εκατομμύρια απευθείας χρηματοδότηση..
Οση ανάπτυξη δεν έγινε στα κατεχόμενα μέσα σε 30 χρόνια έγινε μέσα σε 4 χρόνια διακυβέρνησης ΤΑΣσου.
Άνοιξαν Γραφεία-πρεσβείες μέσα σε μια φάουσα χώρες μεταξύ των οποίων και το Ην βασίλειο.

Αν εγίνονταν τούτα ούλλα επι διακυβέρνησης Χριστόφια θα τον ανακηρύσσαμε ως τον μεγαλύτερο αχάπαρο ηγέτη του ελληνισμού δεν θα τον ανακηρύσσαμε σύμβολο. Τι θα πει ο Αυξεντίου και ο Παλλικαρίδης δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα μας να υπάρχουμε και εμείς οι ανθέλληνες κύριε πατριώτη

Ανώνυμος είπε...

Paidkia, an den to kserete epiasen tze o Tziovanis (ki aftos tis OMONIAS) teleftea kati psosfores gia sxoleia – en 8a peite tipote gia touton?

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Ο Φερχόιγκεν είναι εδώ, έρχεται ο Μπαρόζο, στις αποσκευές τους κατ' αποκλειστική πληροφορία έχουν κάτι αγγούρια "να με το συμπάθειο" και εμείς συζητάμε....(βάλτε ότι λέξη θέτε)

ΠΡΟΣ ΦΑΛΗΡΟ είπε...

Φάληρε,

Μια διεφθαρμένη κοινωνία, μια διεφθαρμένη πολιτική εξουσία ΔΕΝ μπορεί να παρέχει τα εχέγγυα αντίστασης στις μεθοδεύσεις που λες.

Δε θέλουμε άλλωστε μόνο κυπριακό. Θέλουμε και άλλα θέματα!

Ανώνυμος είπε...

kapkies dilosis xristofkia stp filelef8ero pu i megali dimokrates ekukukulosan:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει η εντύπωση πως όποια δημόσια προσφορά προκηρυχθεί καταλήγει στον Μιλτιάδη Νεοφύτου, τον Πρόεδρο της Ομόνοιας...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Να τον βάλουμε φυλακή να μην παίρνει προσφορές ο άνθρωπος; Να του αφαιρέσουμε το δικαίωμα να διεκδικεί προσφορές; Να μετρήσουμε πόσες προσφορές έχει πάρει επί της διακυβέρνησης του Συναγερμού και τότε να μιλήσουμε. Ο άνθρωπος έτυχε να είναι Πρόεδρος του σωματείου Ομόνοιας. Είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας, ξέρει τη δουλειά του, κάμνει εξαιρετική δουλειά απ΄ότι ακούω. Και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σκοπιμότητα. Εκτός και αν είχε σκοπιμότητα τότε ο Συναγερμός όταν ο κ. Νεοφύτου εξασφάλιζε τις προσφορές. Έκαμε δεκάδες έργα επί της δεκαετούς διακυβέρνησης του Συναγερμού".

kamete mia erevna tis prokopis(AN mporite),evrete poses prosfores epkiasen o miltiadis tzie aman en itan proedros tis omonoias tzie oi na sirnete mia dilosi apospasmatika,na tin erminevete me ton diko sas panili8io tropo("giati na men ti doki kapkiu mikroergolavu;"(!!!)Tora men vali tzie aggelia stis efimerides zitontas kapkio na tu tanisi gia na aftoikanopii8ite esis!!).

o allos o plastiras ti mas ipen? Ta GCE ine imperialistika?TELOS!!!
akusame ta ula!!Antiimperialistes tu kosmu polemiste ta epesxinta GCE!

oso gia to menomeno rigopulo,erezileftike toses polles
fores pu tis asinartisies tu ke tis imima8ies tu pu den aksizi ton kopo na tu apantiso.Ektos an ton troi pale i raxi tu(epidi to allo meros pu mpori kapios na exi fagura tutos exi panta san antiakelikos galzoematos pi8ikos pu eni)

Ανώνυμος είπε...

Ρε τελευταίε πόλυ δεν βρίζεις;
Κούβεντα κάνουμε αν θες να βρίσεις πήγαινε σε κανένα ματς!
Α, δεν έχει τώρα, δεν πειράζει κάμε υπομονή!!!
Έσεις οι Ακέλικοι δεν κόπτεστε για το ΝΑΤΟ και την Αμερική-Αγγλία;
Εκτός λεβέντη μου αν δεν πήγες ποτέ σε πορείες... Καθόλου απίθανο...
Άρα σύμφωνα με τα πιστεύω σου από την στιγμή που τα GCE υπηρετούν μια καθόλα ιμπεριαλιστική χώρα κανονικά δεν έπρεπε να τα αποδέχεσαι...
Εκτός αν είσαι αριστερός του καναπέ... Λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ego vrizo epidi an den to eprosekses iparxun kapkii san ton iosilio ke kati allus pu to mono pu kamnun ine na vrizun.Se allo post to rigopulu apokali me plagius tropus enan allo blogger gay.Tutus entus ides?

Ne re KOPTUMASTE,giafto DEN 8elume na mpume ute sto NATO ute sto sineterismo gia tin irini.Pemu enan allo komma pu exi etsi 8esi stin kipro?To diko su mipos?

Tora ta GCE pu ta po8en ostapo8en en imprialistika monos enas astronaftis plastiras mpori na mas eksigisi.En kritiria gia na mpis se panepistimio.Uta imperialistika,uta fasistika,ute kummunistika.An 8elis kamis an 8elis enkamis,Tzie epidi i agglia exi pu ta kalitera ekpedeftika sistimata enatin aporipsis epidi en "imperilaistiki"?An nen etsi pu pai na aporriptume ka8e ti aggliko epidi en imeprialistiki i xora!!
alla eksiasa i megali patriotes san esena nio8un oti mono i ellada iparxi sto kosmo ke oli i alli ine varvari....leme tora...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ τι μας λες...
Τα GCE ανήκουν σε μια χώρα που με την νεοφιλελευθέρη πολιτική της βοήθησε μαζί με την Αμέρικα να φτάσουμε στην οικονόμικη κρίση...
Αλλά εσύ απ΄τι κατάλαβα δεν δίνεις σημασία σ'αυτές της λεπτομέρειες.
Το ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της Αγγλίας είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί και ότι χρησιμοποίει ενίοτε και επιθετικό μάρκετινγκ για την προσέλκυση πελάτων, εσένα σε αφήνει παγερά αδιάφορα...
Α, και κάτι άλλο ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ, κρίνω και αποφασίζω κάθε φορά...
Αντιλαβού;;;;

Greeklish2 είπε...

Paidkia, mporei kanenas na mou pei (na me diafwtisei) an o Nikolakis kai o Kolokasidis kai o Varnavas pou pempoun ta kopellou8kia tous sto English School tziai stin American Academy tziai ka8ountai se eksetaseis GCE, an einai filo-impelialistes (oxi ta kopellou8kia alla oi gonioi tous)?

Prohgoumene Anonyme (pou grafeis se greeklish), eglippares tin pale – en se svisan!

Ανώνυμος είπε...

ne voi8ise me tin politiki tis na AFTOXREOKOPI81!!!!!I panurgi egglezi me ta sinomtika tus panepistimia,ta an8elinika GCE ke to epi8etiko marketing kataferan na ferun tin xora sto xilos tis ikonomikis katarefsis!!!
Poli aftoktonikes tasis den exun?
Ma ti mas les re??

Afu ise toso antimperialistis tote 8a ise apo tus ligus an8ropus stin evropi pu den xrisimopiun ute ena aggliko/amerikaniko proion/ipiresia!Bravo tote!Tus edoses ena sintriptiko xtipima stin ikonomia tus!

Esi den exis komma,sixaritiria,tus krinis olus ektu asfalus epidi fovase na ipostirksis mia politiki 8esi mpas ke spilosis to a8anato elliniko su pnevma.Sosta?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπω στην διαδίκασια να συζητήσω άλλο μαζί σου, είσαι τελείως εκτός. Στην κοσμάρα σου ως συνήθως!
Για σένα την παγκόσμια οικονομική κρίση την εφέρε ο Τάσσος!!!!
Και ναι ρε είμαι αντιιμπεριάλιστης και ναι ρε δεν εέχω κόμμα!
Τί παράξενο που αντήχη στα αυτάκια σου ε;
Τι να κάνουμε δεν πήγα στην ΕΔΟΝ στα 3!! μου χρόνια ούτε στις διάφορες ΜΑΚΗ και πως τις λένε.
Μερικοί γεννηθήκαμε ελεύθεροι...

Ανώνυμος είπε...

εισαστε ουλλοι κκιλιντζιροι αλουτοι και χυπολιτοι

δεν εχετε που τον ιλιο μοιρα

εγω γαμω και τον χριστοφκια και τους ε8νικιστες και ουλλους τους κυπραιους

ισσιαλλα να ερτει ενα τσουναμι να σας παρει ουλλους!! γυφτοι!!