ΑΡΚΕΨΑΜΕΝ!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009


Ώ ρε μάνα μου τι έχει να γίνει! Θα σάσω κόσμον και κοσμάκην(μας)!


Η αξιοκρατία ήταν κάτι για το οποίο αγωνίστηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Βεβαίως δεν το κατόρθωσε απόλυτα. Είχε όμως κάνει αρκετές ρήξεις, κακοφανίζοντας μάλιστα και αρκετούς από το ίδιο το κόμμα του, που διακατέχονταν από τη νοοτροπία του κανονίσματος και του ρουσφετιού (έτσι είχαν μάθει από παλιά τα εν λόγω άτομα).

Οι πληροφορίες που έχουμε ήταν ότι εάν επανεκλεγόταν ο Πρόεδρος, θα τολμούσε ακόμη μεγαλύτερες ρήξεις. Πιθανόν μάλιστα να είχαμε διορισμούς σε ΕΔΥ και ημικρατικούς που δε θα προέρχονταν από άτομα εγγεγραμμένα σε κομματικές λίστες, αλλά από άξιους, αδέκαστους, ανεπηρέαστους και αμερόληπτους συμπατριώτες μας, ανεξάρτητα από το εάν αυτοί ανήκουν ή όχι σε κόμματα.

Με αφορμή τους πρόσφατους διορισμούς κομματικών στελεχών ή κομματικών προτεινόμενων στην ΕΔΥ, θέλουμε να κακίσουμε το φαινόμενο της κομματικής κατανομής των θέσεων. Όταν προτείνονται άτομα από κόμματα ή επιλέγονται άτομα επειδή πρόσκεινται ή ανήκουν σε συγκεκριμένα κόμματα, τότε διαφημίζεται το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία και επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Αυτή είναι η "δίκαιη κοινωνία" που έταζε ο κ. Χριστόφιας;

Όμως, για πρώτη φορά, φαίνεται ότι έχει προχωρήσει και πιο πέρα κάποιος Πρόεδρος από ό,τι στο παρελθόν. Τώρα η κατανομή των θέσεων και η αναλογία, είναι περισσότερο υπέρ του ιδίου του Ευέλικτου προσωπικά και των επιλογών του (άρα υπέρ του ΑΚΕΛ). Πέραν των δύο ΑΚΕΛικών που έχει διορίσει (ανάμεσα στους οποίους και ο Πρόεδρος της ΕΔΥ), φαίνεται ότι έχει διορίσει και κάποιους φιλικούς προς τον ίδιο και την κυβέρνησή του από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, η παρουσία των οποίων εμπνέει ανησυχία. Την Κατερίνα Φλουρέντζου Μελισσηνού, παρά την έντονη απαίτηση του Γ. Ομήρου να παραμείνει ο Μ. Στασόπουλος .

Αυτό που ξέρουμε ήταν ότι ήταν καθαρά προσωπική επιλογή Ευέλικτου, σε περιφρόνηση των συνεργατών του της ΕΔΕΚ.

Επιπλέον είχαμε από το ΔΗΚΟ την επιλογή Α. Παπαδόπουλου ενός φιλικά προσκείμενου στο μαρκοκαρογιανικό μπλοκ ατόμου, κάποιον που είναι γνωστό (να το πούμε επιεικώς) ότι δεν έτρεφε και τα καλύτερα αισθήματα για τον Τ. Παπαδόπουλο στον παρελθόν.

Άρα έχει επιλεγεί άτομο της φιλοκυβερνητικής πτέρυγας του ΔΗΚΟ, δηλαδή της πτέρυγας που θέλει να τα πηγαίνει καλά με τον Ευέλικτο.

Πιστεύουμε ότι οι σημερινές ισορροπίες της ΕΔΥ, έχουν υπερβεί την κομματοκρατία. Γέρνουν προς τον Ευέλικτο και το καθεστώς του. Η Μελισσηνού η οποία διαβουλεύτηκε προφανώς προσωπικά με τον ίδιο χωρίς να είναι προτεινόμενη από το κόμμα της (αφού θα έρθει Κύπρο από την Ελλάδα για να διοριστεί) και που δεν ήταν η επιλογή του κόμματός της, είναι , κατά την εκτίμησή μας, μάλλον προς τον ίδιο και όχι προς το Γ. Ομήρου ή την ΕΔΕΚ που θα νιώθει υποχρεωμένη (κακά τα ψέματα: ο κάθε διοριζόμενος λογικά νιώθει μια υποχρέωση προς τον προτείνοντα. Εδώ έγκειται και το φαύλο και το μεμπτό των διορισμών στην ΕΔΥ). Αν στέκει δε αυτό που η Α. Ταραμουντά γράφει στο σημερινό Φιλελεύθερο, ότι δηλαδή στήριξε η κα Μελισσηνού Ευέλικτο από πρώτη Κυριακή, τότε ο Ευέλικτος θα έχει και πλειοψηφία υποστηρικτών του στην ΕΔΥ.*

Ο δε φιλοκυβερνητικός και παλιός αντιτασσικός Α. Παπαδόπουλος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Συνεπώς, οι ισορροπίες στην ΕΔΥ έχουν μεταβληθεί πολύ επικίνδυνα και έχουν γίνει πολύ χειρότερες από το παρελθόν. Από την κομματοκρατία, βαδίζουμε στην ΕΥΕΛΙΚΤΟΚΡΑΤΙΑ!


Αυτή είναι η "δίκαιη κοινωνία", κ. Δ. Χριστόφια;



ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch



* Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί. Ιδίως με τη Μελισσηνού που είχε μια παρουσία παλιά στο φιλοκουρδικό κίνημα και στις πορείες των γυναικών. Από δική μας έρευνα δεν εξακριβώθηκε υποστήριξη του Ευέλικτου εκ μέρους της από τον 1ο γύρο. Συνεπώς, εάν διαψευστεί το δημοσίευμα της Α. Ταραμουντά για υποστήριξη Ευέλικτου από τη Μελισσηνού τον 1ο γύρο (που το ελπίζουμε), τότε πρώτοι εμείς θα το αναφέρουμε και με πολλή χαρά. Όμως το ότι η Μελισσηνού αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ευέλικτου και όχι της ΕΔΕΚ και το ότι η ΕΔΕΚ αγνοήθηκε πλήρως, είναι κάτι που παραμένει και που δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για το μέλλον.


13 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O.K., Boys!
Εσείς εν τζιαι ...
Αφού εκαμετε το τσιάιν της Μελησσινού με υποθέσεις τζιαι εικασίες, είπετε, για παν ενδεχόμενο, αν δεν έχουν έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράματα, εσείς εν τζιαι ...

Χύτριος είπε...

Όλοι γνωρίζαμε τι επρόκειτο να ακολουθήσει με την εκλογή Χριστόφια στο θέμα των διορισμών και του ρουσφετιού. Ως κυβερνών κόμμα το ΑΚΕΛ, που ως γνωστόν έχει την καλύτερη κομματική οργάνωση ακόμα και στο θέμα των ρουσφετιών έχει σε ενάμιση χρόνο υπερφορτώσει την ήδη βεβαρυμένη Δημόσια Υπηρεσία και μέχρι το τέλος της 5ετίας θα τη διαλύσει όχι μόνο με τους ανέλεγκτους διόρισμούς αλλά και με τους ανίκανους που προσλαμβάνει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που υπάρχει οικονομική κρίση. Όλα αυτά περιστρέφονται από την απλή λογική του ΑΚΕΛικού: Τόσα χρόνια δεν είμαστε κυβέρνηση, μας καταδίωκε κάθε πρόεδρος, τώρα που βγήκαμε να μην φάμε και εμείς τίποτε; Βέβαια αγνοούν όλες τις συγκυβέρνήσεις στις οποίες λειτουργούσαν ως βδέλλες απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που τους παρείχαν οι πολιτικοί εταίροι τους.

Βέβαια μέγαλη συμβολή στη ρουσφετοκρατία είχε και η κυβέρνηση Παπαδόπουλου την οποία έχει εξυμνήσει πολλές φορές το blog και που είχε γεμίσει την ΕΔΥ με πολλούς ΑΚΕΛικούς σε καίριες θέσεις και που αποτελούν σήμερα εστίες αναξιοκρατίας.

Μοδεστος είπε...

Το ΑΚΕΛ διαχρονικά χρησιμοποιούσε την πιπίλα του "κατατρεγμένου" σε όσα μέλη του δεν κατάφερνε να βολέψει... Αποκρύπτοντας από τον ίδιο τον κόσμο του τις εκατοντάδες ακελικούς που διορίζονταν δεξιά και αριστερά!
Ακόμα και στη δεκαετία Κληρίδη, το ΑΚΕΛ είχε συμφωνήσει μαζί του για ποσόστωση 2 προς 1.


Μόδεστος

ΑΚΡΙΤΑΣ είπε...

"οι πολιτικαντηδες αγωνιουν για τις επομενες εκλογες, οι πολιτικοι αγωνιουν για τις επομενες γενεες"..Arthur Clarke...Αυτη ηταν η διαφορα ενος μεγαλου πολιτκου και πατριωτη, του Τασσου Παπαδοπουλου, με τον σημερινο μικρο πολιτικαντη πρων Γ.Γ του Ακελ ο οποιος σκεφτεται και λειτουργει ακομα ως Γ.Γ του Ακελ...Ο Τασσος πληρωσε το οραμα του και την αγωνια του για τις επομενες γενεες γιατι εβαλε σε δευτερη μοιρα,οπως θακανε καθε πατριωτης, τις εκλογικες σκοπιμοτητες. Πολεμηθηκε οσο κανενας ακομα και απο αυτους που υποτιθετε οτι τον στηριζαν για 4.5 χρονια αλλα υπουλα τον υπεσκαπταν, ακομα και απο το ιδιο του το κομμα, το Δηκοικο καττεστημενο, οι γνωστοι βολεμενοι και βολεψακηδες στο ΔΗΚΟ δεν μπορεσαν να χωνεψουν ποτε οτι ο Τασσος δεν ειχε ως προτεραιοτητα να βολεψει οσο περισσοτερους απο αυτους μπορουσε. Η συψη στο Δηκο και Εδεκ τον πολεμησε..οι εννοιες και οι εγνειες οι δικες του ηταν πολυ μακρινες για τους καρεκλοκενταυρους...και φτασαμε στον δικωμιτη, πρωην αδρωπο του Λαου ταχα μου, ο οποιος λειτουργει ακομα σαν το Γραφειο εξυπηρετησεως της Εζεκιας Παπαιωαννου...η δικαιη κοινωνια χαχαχαχα ενα πυροτεχνημα, μια μουφα οπως και η "δικαιη λυση".δικαιη λυση ουτε καν για τους Τουρκοκυπριουσ, μονο για τους εποικους.φτασαμε σε μια κοινωνια οπου οι εκλεκτοι του Ευελιχτου αλωνιζουν, διωριζουν, μεταθετουν, απωλειουν και απειλουν ακομα και δικους τους....πολλες καταγκελιες Ακελικων οι οπηοι τολμησαν σε εκεινη τη συνεδρια της κεντρικης του ΑΚΕΛ να αλλαξουν την αποφαση του Ευελιχτου να πει ΝΑΙ σε ΟΧΙ..φακελλωμενοι ολοι και ο Ευελιχτος τωρα παιρνει εκδικηση τιμωρωντας εναν προς ενα αυτους που τον αναγκασαν να πει ΟΧΙ, ταχα μου. Το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ πηραν απο ενα κοκκαλακι για να σιωπησουν, τοσο πολυ τους υπολογιζει και τους σεβεται..ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ...και αυτο ηταν μονο η αρχη, στους ημικρατικους ξερουμε ηδη πολλα απο τα ονοματα, αν παρει κανεις αναλογικα αυτους της Ναινεκας πλατφορμας που διωριζονται θα νομιζει οτι το ΝΑΙ ηταν 76% και οχι αναποδα...οι σιωπηρες μεταθεσεις, και τερματισμοι συμβασεων στο πανεπιστημιο και οχι μονο καθημερινες...να βολευτουν τα ευελιχτοπουλα και καποια μαρκοκαρογιαννακια για να σιωπουν , ο Ομηρου κοιμαται τον υπνο του δικαιου...εδω θαμαστε ομως με νεες αποκαλυψεις...τωρα υπαρχει το CHRISTOFIAS-WATCH

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

Οι επιλογές του Τάσσου Παπαδόπουλου ήταν βασισμένες σε αξιοκρατικά κριτήρια;

Οι επιλογές του Τάσσου Παπαδόπουλου ήταν βασισμένες σε εθνικά κριτήρια;

Οι επιλογές του Τάσσου Παπάδόπουλου ήταν σωστές;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν διόρισε Υπουργό Εσωτερικών το Νεοκλή Συλικιώτη;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν διόρισε στη διαπραγματευτική του ομάδα τον Τουμάζο Τσιελεπή;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν διόρισε Υπουργό Οικονομικών τον Μιχάλη Σαρρή;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν διόρισε Υπουργό Εξωτερικών την Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλή;


Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν επέμενε για την υποψηφιότητα του Ανδρέα Χρίστου στις Δημοτικές Εκλογές του 2006;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν επέμενε για την υποψηφιότητα της Ελένης Μαύρου στις Δημοτικές Εκλογές του 2006;

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν διόρισε κάπου (ως βλαξ δεν θυμάμαι πού) τον Κίκη Καζαμία;

Όλοι οι ανωτέρω δεν είναι ακραιφνείς Ναινέκοι με κόκκινη περικεφαλαία;

Κάποιοι από τους ανωτέρω δεν διορίστηκαν στις Ομάδες Εργασίας και τις Τεχνικές Επιτροπές από το Χριστόφια;

Αφού ο Χριστόφιας διόρισε τους Υπουργούς του Τάσσου στις Ομάδες Εργασίας και τις Τεχνικές Επιτροπές πώς γίνεται και αποτελούνται μόνο από Ναινεκους οι Ομάδες Εργασίας και τις Τεχνικές Επιτροπές;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πλέον φανερό ότι γράφεται μόνο και μόνο για να έχετε κάτι να κατηγορείτε.
Ποια τακτική ακολούθησε ο Τάσσος στο θέμα αυτό;
Διόρισε δύο δικούς του και ένα από τα υπόλοιπα κόμματα της συνεργασίας και ένα από τον ΔΗΣΥ.
Να σας θυμίσω ότι ο Χατζηγιάννης πριν διοριστεί είχε διαφωνήσει και αποχώρησε τότε από τον ΔΗΣΥ. Σε αυτόν ανήκει η καταγγελία εναντίον του Αναστασιάδη για τα τασάκια.

Τα μέλη της ΕΔΥ που διόρισε ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν:
Πρόεδρος Μάρκος Σπανός (προσωπικός φίλος του Τάσσου από τα φοιτητικά χρόνια), Πρόεδρος, Κυριάκος Κενεβέζος (ΔΗ.ΚΟ.), Παύλος Παπαγεωργίου (ΑΚΕΛ), Μιχαήλ Στασόπουλος (ΕΔΕΚ) και Σοφοκλής Χατζηγιάννης (ΔΗ.ΣΥ.)

Τα μέλη που διόρισε ο Χριστόφιας είναι:
Πρόεδρος Παύλος Παπαγεωργίου (ΑΚΕΛ), Σοφοκλής Χατζηγιάννη (ΔΗΣΥ), Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΚΟ), Χριστόφορος Χριστοφόρου (ΑΚΕΛ) και Κατερίνα Φλουρέντζου – Μελισσηνού (ΕΔΕΚ).

Με λίγα λόγια ο Χριστόφιας ακολούθησε την πεπατημένη. Έκανε ότι έκανε και ο Τάσσος.
Πώς γίνεται ο ένας να τα έκανε καλά και ο άλλος κακά, μόνο εσείς μπορείτε να ξέρετε.

Τταντήρης

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά είναι ότι ο Χριστόφιας από κομματοκρατία επιβάλλει ευελικτοκρατία. Δηλαδή ακόμη χειρότερη ΕΔΥ.

Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο: γιατί έτασσε δίκαιη κοινωνία; Είναι έτσι η δίκαιη κοινωνία;

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΔΗΣΑΚΕΛ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/07/blog-post_7169.html

Ανώνυμος είπε...

Ταντήρη...

Ο Χριστόφιας έταξε μας δίκαιη κοινωνία - δίκαιη λύση.

Για αυτό τον εψηφίσαμε. Αλλιώς αν ήταν να κάμνει ότι κάμνει ο Τάσσος γιατί να μεν εψηφίζαμε Τάσσο;

Τον Τάσσο εφάτε τον τότε προεκλογικά ότι εν χειρότερος τζαι που τον χειρότερο. Τωρά ότι κάμει ο Χριστόφιας η απάντηση εν η ίδια. Μα τζαι ο Τάσσος έτσι έκαμνε. Ε μα τον Τάσσο εμαυροπινακίσετε τον. Εκάψετε τον άνθρωπο. γιατί εν μαυροπινακίζετε τωρά και το Χριστόφια;

Ο Χριστόφιας εδεσμεύτηκε ότι θα μας δώσει δίκαιη κοινωνία - δίκαιη λύση - λύση από τους κυπρίους για οτυς κυπρίους. Για αυτό που το Χριστόφια επεριμέναμε παραπάνω. Και ακόμα περιμένουμε... Τη δίκαιη κοινωνία πόσο μάλλον την δίκαιη λύση που όπως σωστά σημειώνει κάποιος πιο πάνω ούτε για τους Τ/Κ "δίκαιη" δεν είναι, θα λεγα ούτε καν για τους εποίκους. Μόνο για τα εγγλεζοτουρκικά σχέδια στη Μεσόγειο.

ΑΚΡΙΤΑΣ είπε...

καλημερα σε ολους, ειδικα στον φιλο που αυτοαποκαλειται βλακς..ποιος ειμαι εγω γιε μου να σου στερησω το δικαοωμα να αυτο-διαφημιζεσαι?
Σε ευχαριστω που με τα γραφωμενα σου επιβεβαιωνεις τις θεσεις μου (εβαψες την που τον 3 οροφο του Ακελ). Το γεγονος οτι ο Τασσος στηριξε μετα μανιας τον Ανδρεα Χριστου (του Ναι) και καποιους αλλους Ακελικους Ναινεκους Πλατφορμικους (υποθεση Ακκελιδου) κτλπ τι μας αποδυκνυει? Την εμμονη του Τασσου σε αξιοκρατεια και την εκτιμηση του σε ατομα για τις ικανοτητες τους, εμμονη που για πολλους του στοιχισε την προεδρια, αλλα αυτος ηταν ο Τασσος και για αυτον ,οσοι μπορουσαν αν καταλαβουν, τον εκτιμησαμε. Εννοιες μακρινες για τα Ευελιχτοπουλα, εννοιες που εν σου εμαθαν στις εδονητικες κατασκηνωσεις. Ναι ρε, οι διορισμοι του Τασσου ηταν βασισμενοι στην κριση του για τον καθενα . Ακομα ανφερεις τον τσελεπη και τον , δερνω αστυνομικους μπροστα στες καμερες, συλι-κιοτην...τι μας λες με τα παραδειγματα σου? Ο Τασσος φανατισμενε εμμισθε του 3ου οροφου του Ακελ (ξερεις εσυ, μεν με προκαλεις να πω)...σεβαστηκε ,γιατι αυτος ηταν ο Τασσος, τη συφωνια του με το Ακελ, σε αντιθεση με τον δικωμιτη ,δε τες αποκαλυψεις που εγιναν δαμεσα για τα εγγραφα την Τριτη και τες μουφες-δεσμευσεις.. Αλλα 3οροφιτη το θεμα δεν ειναι ο Τασσος, ο Τασσος εφυγε, ησυχασε να με σας θωρρει...οσο και αν προσπαθεις να απορποσανατολισεις εμεις εδω θαμαστε να σου τα φακκουμεν...Ο δικωμιτης, αδρωπος του λαου, εν εδουλεψα ουτε ωρα στη ζωη μου, γρστοφκιας τι κανει? Ναι οι συμαπτριωτες μας του Ναι (το 25%) και αξιοι ειναι, καποιοι απο αυτους και ο Τασσος τους αξιοποιησε..Η λεξη ΑΝΑΛΟΓΙΑ λαλη σου τιποτε? Ο συντροφος του Ταλατ, προκλητικα διοριζει 9 στους 10 Ναινεκους παντου αυτο ειναι το θεμα που προσπαθεις να γλιασεις..9 στους 10 παντου ειναι ευελιχτοπουλα..πως εξηγεις το 25% να παιρνει το 90% των διορισμων? το 76% ειμαστε χτηνα? επισης μεν γλιαζεις..πολυ εξυπνα, για βλακας που αλλεις οτι εισαι, επερασες τες πολλες επωνυμες καταγκελιες Ακελικων που αλλαξαν το ναι του δικωμιτη σε ΟΧΙ οτι κατατρεχονται εκδικητικα..ειπαν σου που το 3 οροφο να μεν πειςτιποτε γιατι ξερουν τα στοιχεια που ξερουμε..τουτα τα επιλεχτικα σχλιακια να τα καμνεις στα εδονοπουλα..δαμεσα εν παιρνουν..τολαμς ,αυτοδιοριζομενε βλαξ, να συγκρινεις την εσωωτερικη διακυβερνησ του Τασσου με το δικωμιτη..σας παρεδωσε πλεονασμα, εμειρασετε το με τους εργλαβους σας και τωρα το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο ετοιμαζετε να μας βαλει υπο επιτηρρηση..οξα εν σου το ειπαν στον 3 οροφο....Ο Μικης Θεοδωρακης (ΤΟΥ ΟΧΙ) ειχε πει οταν του ειπαν να συγκρινει 2 εκ διαμετρου αντιθετες σε αξια φωνες.."Συγκρινεται ο θορυβος της πορδης με τον κροτο του Κεραυνου?"..τραβα στον 3 να πιασεις σκονακι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

Μπορεί κανένας να πει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ότι η Ακκελίδου με τις πολλές γκάφες ολκής και ο Συλικιώτης με την τραμπούκικη έναντι των αστυνομικών οργάνων συμπεριφορά είναι τόσο άξιες πολιτικές προσωπικότητες που έπρεπε οπωσδήποτε να λάβουν τη στήριξη και την υποστήριξη του Τάσσου Παπαδόπουλου;

Και αν δεν είναι τόσο άξιες προσωπικότητες, αλλά προφανέστατα περιορισμένων δυνατοτήτων, γιατί ο Τάσσος Παπαδόπουλος τους επέλεξε και τους διατήρησε ως Υπουργούς του λειτουργώντας αναξιοκρατικά;

Εν ολίγοις, αφού είναι ανάξιοι και τους διόρισε ο Τάσσος Παπαδόπουλος, δεν πρόκειται για καταφανή περίπτωση αναξιοκρατίας;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βλάκα είπαμε...

Για αυτό εψήφισαμε Χριστόφια. Ο Τάσσος ετέλιωσε, επέθανε ο άνθρωπος Θεός μακαρίσει τον.

Αλλάξαμε κυβέρνηση ξέρεις. Τζαι ήρτε ένας που ενώ έσκιζε τα ιμάτια του για την κυβέρνηση Παπαδόπουλου κάμνει ακριβώς τα ίδια λάθη και χειρότερα μην μπορώντας να αντιγράψει τόσο καλά και τα θετικά του Παπαδόπουλου.

Εκατάλαβες τι χαττά επάθαμε;

ΑΚΡΙΤΑΣ είπε...

τελικα εισαι βλακας...να σου θυμισω βλακα, οτι εν μιλας με εδονοπυλα με επιλεχτικη μνηνη, οποτε βλακα θυμηζω σου οτι...ο συλι-κιοτης εμαγκεψε μετα που ο ευελιχτος υλοποιησε το υπουλο σχεδιο του και αποφασισε ταχα μου λογω διαφωνιων να φυγει που την κυβερνηση..το επεισοδιο ,βλακα, οπου ο Συλικιωτης ετραβολοα, βλακα, τους αστυνομικους εγινε λιγους μηνες πριν τες εκλογες..αροτα τα συντροφκια σου στο 3 οροφο βλακα να σου πουν ιντα καττουι βρεμενο ηταν επι Τασσου, βλακα.
2. Αν η εμμνονη του Τασσου οτι ο καθενας ειανι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου βλακα δεν εινα τρανατχτο παραδειγμα αξιοκρατιας τοτε λυπουμαι σε,,εχεις παραξενες εννοιες δημοκρατικων πολιτευματων, για αυτο και αλλωστε στηριζεις το γριστοφικο καθεστος. Οταν ολοι ,ακομα και οι μαστοροι σου στο Ακελ ηταν υπερ της διαπομπευσης της Ακκελιδου, βλακα, πριν ολοκληρωθει η ερευνα, βλακα, ο ασσος αρνιωταν να την καταδικασει πριν τους δικαστες..αυτο και αν ειναι μεγιστο παραδειγμα δημοκρατιας-αξιοκρατιας..οταν οντως καταδικαστηκε για την απροσεξια της, αν αθυμασαι επαρετησεν την..το
βλακα το επανλαμβανω σαν τον τιτλο
που διας εσυ του εαυτου σου, βλακα
εμεις εν εχουμε επιλεχτικη μνημη, βλακα ουτε θυμουμαστε οτι μας συφερει..ατε βουρα στον 3ο οροφο για οδηγιες και παλε εφκαλες τα μαθκια σου μονος σου..βλακα