ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ευχαριστούμεν ωρέ γκιαούρηδες!
Έννα δώκετε μας Κύπρον ούλην όπως πάτε.




Πράματα και θάματα φαίνεται ότι γίνονται στην Ε.Φ. επί Προεδρίας Ευέλικτου. Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα το "Κυπριακό Ποντίκι" δείχνουν μια εικόνα Εθνικής Φρουράς σαφώς αποδυναμωμένης και με σοβαρότατες ελλείψεις. Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από το κείμενο του Ποντικιού.



Άγνωστοι τα διέρρηξαν και τα αποψίλωσαν!


Στην κυριολεξία βρίσκεται υπό διάλυση η Εθνική Φρουρά και αυτή τη φορά, ούτε σχήμα λόγου είναι, ούτε αντιπολιτευτική υπερβολή!

Την τακτική απαξίωσης της ύπαρξης της Εθνικής Φρουράς και γενικά της αμυντικής θωράκισης της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εφήρμοσε η κυβέρνηση Χριστόφια από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας, ακολουθεί σε εντατικοποιημένους ρυθμούς, η διάλυση της Εθνικής Φρουράς και η πλήρης αποσύνθεση του στρατεύματος!

Το κεντρικό στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, το οποίο θα λειτουργήσει σε περίπτωση σύρραξης και το οποίο γνωρίζουμε που βρίσκεται, αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε, για να μην κατηγορηθούμε για αποκάλυψη στρατιωτικών μυστικών, βρέθηκε παραβιασμένο και αποψιλωμένο από εξοπλισμό!

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τα οποία στο πλαίσιο άσκησης πήγαν για να επιθεωρήσουν το μυστικό κεντρικό στρατηγείο του ΓΕΕΦ, πάγωσαν όταν αντίκρισαν τις χοντρές μεταλλικές του πόρτες παραβιασμένες με οξυγόνο και από μέσα να λείπουν κρεβάτια, γραφεία, συστήματα κλιματισμού, ακόμα και καλώδια απαραίτητα για την λειτουργία του στρατηγείου!

Το πρώτο σοκ διαδέχθηκε το δεύτερο, όταν και πάλι μόνιμα στελέχη του στρατεύματος βρήκαν παραβιασμένες τις πόρτες του μυστικού στρατηγείου του Πυροβολικού και το στρατηγείο λεηλατημένο!

Αρκετοί στην Εθνική Φρουρά διερωτήθηκαν πως έγινε αυτό, αφού και στις δύο περιπτώσεις τα μυστικά στρατηγεία φυλάσσονταν από φρουρά, κάποτε στρατονόμους, κάποτε λοκατζήδες.

Και τότε εξεπλάγησαν για μια ακόμη φορά δυσάρεστα, αφού έμαθαν ότι από τότε που ανάλαβε η κυβέρνηση Χριστόφια τα μυστικά στρατηγεία έπαψαν να φρουρούνται!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία και απ’ ότι πληροφορούμαστε πρόκειται για διαρρήξεις του κοινού ποινικού κώδικα. Αυτό όμως δεν έχει σημασία και δεν είναι παρήγορο, αν βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή εγκληματικά στοιχεία να διαρρήξουν τα νευραλγικής σημασίας στατηγεία.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε τούρκος ή πράκτορας τους να το κάνει και να γεμίσει τον χώρο με εκρηκτικά ή με κοριούς για να παρακολουθεί τα πάντα!

Το θέμα επίσης είναι ότι η Εθνική Φρουρά σε αποσύνθεση όπως είναι, δεν μπορεί να διαφυλάξει στοιχειωδώς τον εαυτό της!



Αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Διαβάστε επίσης, σχετικά με την Ε/Φ:

--> ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ

-->39 ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ

-->S-300: ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

12 Σχόλια:

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

"Η διακυβέρνηση Χριστόφια τελειώνει... σε 1318 μέρες, 13 ώρες, 39 λεπτά και 02 δευτερόλεπτα."

Λάθος αστοιχείωτοι!

Η διακυβέρνηση Χριστόφια συντομότερα από ότι έχει προβλεφθεί θα παραδώσει την ευθύνη της διακυβέρνησης στην Άγκυρα.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο «Πρόεδρος» Ταλάτ θα αποχωρήσουν από την ενεργόν δράση μετά το ξεπούλημα , θα λάβουν το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης που έχουν λάβει και άλλοι διάσημοι Ειρηνοποιοί (με λένε Χένρι Κίσινγκερ) και στη συνέχεια θα τους φτιάξουν περίτεχνο άγαλμα.

Το άγαλμα θα στηθεί έναντι του νέου υπέρλαμπρου αγάλματος του Κεμάλ Ατατούρκ στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου ώστε ο Κεμάλ να καμαρώνει εις το διηνεκές τα γνήσια τέκνα του.

Το ρολόι του Χριστόφια θα σταματήσει σύντομα στην διακυβέρνηση έτσι όπως πάμε. Αλλά μαζί θα σταματήσει και ο χρόνος της Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

Και μετά θα ξυπνήσετε και συ και οι υπόλοιποι Ευρωκόκοι.

Χι-Χι

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή! Μακάρι να κλείσει να μπορέσει και ο τόπος να επωφεληθεί από τα χαμένα λεφτά και το χαμένο χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ήρεμε Φαληράκο;

Χάσαμε τη ψυχραιμία μας;

Τελικά έπεσε η μασκούλα;

Τ.Π.

nekatomenos είπε...

Μήπως εννά μας πείτε οτι εδώσαν τις θέσεις μας στον Τουρτζικό στρατό για να μας σφάξει ούλλους; Άμα είναι να κατηγοράτε για προδοσίες να το κάμμετε σωστά τζαι διεξοδικά, όπως το 2004.

Εγώ πάντως θυμούμαι τον στρατό να εν στο χάλι του διαχρονικά, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της θητείας μου που εμοιράστηκε μεταξύ Κληρίδη τζαι Παπαδόπουλου [άτε, εμάθατε τζαι την ηλικία μου].

Σοβαρά όμως, για το "σταμάτησαν να φυλάσσονται" υπάρχουν στοιχεία; Εν θέλω να πληγώσω τους συνάδελφους του Ποντικίου αλλά έμαθα να καρτερώ διαστρέβλωση.

aiolos είπε...

Ταλάτ υπέρ τουρκικής κατοχής

Δημοσιεύτηκε εδώ:

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=64539

Ανώνυμος είπε...

Όχι δε φταίει ο Ταλάτ, δε φταίει η Τουρκία, δε φταίει η κατοχή.

Φταίνε οι "εχθροί της λύσης".

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Αναστασιάδηδες και οι Πουργουρήδηδες και διάφοροι παρόμοιοι που νοιάζονται για λύση παραπάνω από τους πρόσφυγες και γενικώς τους όσους υποφέρουν από την κατοχή.

ΕΠΟΙΚΟΣ Νο.25 είπε...

Ε ναι η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασιάδης ενδιαφέρεται παραπάνω που τους πρόσφυγες για λύση. Ξαναπέ το ρε ανώνυμο υποκείμενο, μπας και το πιστέψεις!

Ανώνυμος είπε...

E fallireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kopse ta moudia manamou.Kopse ta mousiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Ανώνυμος είπε...

E fallireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kopse ta moudia manamou.Kopse ta mousiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Ανώνυμος είπε...

το ΑΚΕΛ απαιτεί να διαλυθεί τώρα η Εθνική Φρουρά και να τεθεί η ασφάλεια της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Τουρκικό Στρατό

σκοπιές, μαγειρία, αγγαρείες και σκατοφυλακή θα αναλάβουν οι ΕΟΚΑβητατζήδες κολλητοί της Επαγρύπνησης

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

ta 40 nea T80 vevea egorasame ta gia gemosian etsi gia na kamumen tin e8nki frura pio evelikti.
Dierotume an kseri kanenas tis epitropis poses xiliaes armata egorasame epi tassu.Episis emetrisan i pontikoi ta piromaxika mas pio palia ke en toso siguri oti panta ixamen 100% ke tora ksafnika epesamen sto 60%?

Falire na su dokumen ena T80 esena kai ton ipolipon apokatastaton na kamis ntu sto proedriko gia na apotrepsis ton xristofia apo to na mas paradosi stus turkus.mpori na Exis ke empiries