ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009




Γελάς σαν το χάχαν, αλλά έχουν δίκαιο ρε κολαούζε μου τα κοπέλια της Επιτροπής.



H Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, καλωσορίζει το νέο της μέλος: Τον Νικοκλή.



Η Επιτροπή έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι ,τάχα μου, έχει στο στόχαστρο τον Καρογιαν και ότι του κάνουμε πόλεμο. Λες και Μας έπιασε η έννοια για το τι κάμνει ο σπεαρ τροχός του Ευέλικτου. Τα έχουμε πει πολλες φορές όχι γιατί μας έπιασε η έννοια που το Μάριο αλλά γιατί δεν αντέχουμε, και ιδιαιτέρα η Κύπρος ζημιώνει από την σημερινή κατάντια του ΔΗ.ΚΟ.


Ο Μάριος ,οι προσωπικές του φιλοδοξίες, η αλαζονεία που διακρίνει τον ίδιο και τους «σοφούς» αυλικούς του έχουν καταντήσει το κόμμα του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδοπούλου ένα κομπάρσο του Ευέλικτου. Το κόμμα που στάθηκε πάντα μπροστάρης του αγώνα από τότε που ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος έδωσε οδηγίες για την ίδρυση του έχει καταντήσει να στηρίζει πολίτικες άγνωστες προς τον κόσμο του, για αυτό άλλωστε και οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν κάτω του 10%.

Έκανες τόσα και τόσα για να την πάρεις την καρέκλα. Τουλάχιστον να την τιμάς!

Ακούς Μάριε Κάρογιαν και «σοφοί» αυλικοί του πέμπτου ορόφου? Η καρεκλο-λαγνεία ,ο νεοπλουτισμός σας και αλαζονεία που σας διακατέχει σας οδηγεί από το ένα τραγικό λάθος στο άλλο. Λάθος η πολιτική σας, προσωπικοί και μονό οι στόχοι σας ,τραγική η κατάντια σας και η εικόνα που δίνετε στο ΔΗ.ΚΟ. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν τα λέει μόνο ο κόσμος του ΔΗΚΟ. Τα λέει και ο δημοσιογράφος Χρύσανθος Τσουρούλλης.


Υ.Γ Προς Μάριο Κάρογιαν και «σοφούς αυλικούς του πέμπτου ορόφου», σας ευχόμαστε καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 19-7-2009

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Βουλής
(ή Φίλε Μάριε, κατά δική σου απαίτηση),
Επικοινωνώ μαζί σου με ανάμεικτα συναισθήματα. Απορία, θλίψη, οργή, τολμώ να πω και απογοήτευση. Και εξηγούμαι.
Πληροφορήθηκα ότι επέλεξες να κάνεις τις διακοπές σου το χρονικό διάστημα 16 με 24 Ιουλίου. Την αποφράδα ημέρα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής εσύ, Μάριε, επέλεξες να… ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις μπαταρίες.



Σίγουρα δεν ισχυρίζομαι ότι δεν δικαιούσαι διακοπές και, βέβαια, είναι δικαίωμά σου να επιλέγεις τη χρονική συγκυρία που σε βολεύει. Αλλά, Μάριε, είσαι ο νούμερο 2 -θεσμικά- πολίτης αυτού του τόπου και η 20ή Ιουλίου είναι η χειρότερη πληγή στο σώμα του μαρτυρικού νησιού μας. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις σε κάποιο σχολείο ή σε κάποιο μνημόσυνο για τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, είσαι βέβαιος ότι θα έχεις προσεχτικό ακροατήριο; Πώς θα (ξανά)σηκώσεις τα μανίκια του πουκαμίσου, Μάριε, για να μιλήσεις με πάθος για τα παιγνίδια των ξένων, τις προκλήσεις των Τούρκων και τη στεντόρεια θέλησή μας να… σταθούμε όρθιοι στη γη που μας γέννησε;
Τρία πιθανά σενάρια εξήγησης είναι σφηνωμένα στο μυαλό μου, Μάριε:
Πρώτο και λιγότερο σημαντικό: Ξέχασες την ημερομηνία και τη σημασία της. Με τα τόσα τρεχάματα σού ξέφυγε(!). Άνθρωποι είμαστε, αυτά συμβαίνουν. Οι γύρω σου, όμως, Μάριε; Οι συνεργάτες σου δεν έπρεπε να σε προφυλάσσουν από τέτοια ολισθήματα (εάν τελικά έγινε έτσι); Δεν βρέθηκε ένας σύμβουλος να σου πει: «Όχι τώρα, Πρόεδρε! Είναι η επέτειος της εισβολής. Πήγαινε την επόμενη εβδομάδα…».
Δεύτερο σενάριο: Κουράστηκες με τις πανομοιότυπες εκδηλώσεις καταδίκης και μνήμης. Οι ομιλίες και οι δηλώσεις είναι σχεδόν οι ίδιες κάθε χρόνο, οπόταν είπες «δεν βαριέσαι…». Εάν, όμως, έτσι έχουν τα πράγματα, Μάριε, δεν θα έπρεπε να μας το πεις; Είπαμε ότι ανήκεις στη νέα γενιά πολιτικών. Αυτών που δεν κρύβονται και δεν μασάνε. Δεν όφειλες να βγεις και να μας πεις: «Παιδιά, 35 χρόνια είναι πολλά. Φτάνει με τις μεμψιμοιρίες… Αλλάξτε ρότα… Φτάνει με τα κλάματα. Ότι έγινε, έγινε. Η ζωή συνεχίζεται…».
Τρίτο και πιο σοβαρό: Ηθελημένα έφυγες, για ν' αποφύγεις τις δημόσιες δηλώσεις τέτοια ημέρα. Γνωρίζεις ότι έρχεται σχέδιο λύσης, λίγο πολύ ξέρεις το περιεχόμενο και συνεπώς η πορεία των πραγμάτων δεν σηκώνει πλέον φραστικές πατριωτικές κορόνες πάνω από τους τάφους των πεσόντων της εισβολής, μπροστά στους πρόσφυγες και τους συγγενείς των αγνοουμένων. Άλλωστε πώς να είσαι ήπιος (όπως υποσχέθηκες στο Δημήτρη), όταν οι ομοϊδεάτες σου στο κόμμα θα βγάλουν τα φλάμπουρα του πολέμου;
Τι να πω, Μάριε; Πραγματικά λυπάμαι…

Υ.Γ. Εάν λόγοι υγείας ή ανωτέρας βίας σε ανάγκασαν να φύγεις στο εξωτερικό, εις αντίθεσιν με τις δικές μου πληροφορίες, τότε ταπεινά απολογούμαι και ζητώ να μη λάβεις στα υπ' όψιν την επιστολή μου.


Φιλικά,
(Μετά τιμής)
Χρύσανθος Τσουρούλλης
Δημοσιογράφος

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΝΙΚΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

16 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bobbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tha mou lipsis.
Fallire.
Protous fiis gia mpania
perna na se ksouriso prota.
Na paroun llio aera ta miala sou na
mourtis ananeomenos
MOUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHA

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ...ο ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Εν σαν να περιμενεισ στο αεροδρομιο να έρτει ο παικταράς που σου έταξε ο πρόεδρος...και να έρχετε ο Μπεχλιβανιζογλου που τον Α.Ο. Κάτω Τραχανοπλαγιάς...

Μπαϊ δε γούεϊ αγαπητέ τσουρούλη ΄την επόμενη φορά που εν να έρκεσαι μονόδρομο για να πάεις στο διαμέρισμα σου, γιατί βαρκέσαι να πάεις που γυρώ...εν να σε φκάλω στα 60 λεπτά...

Ανώνυμος είπε...

Αρέσκει μου που ΠΑΝΤΑ πιάνετε το νόημα κάθε ανάρτησης και σχολιάζετε επίτης ουσίας!

Ανώνυμος είπε...

ahahaah.Enna katsoun mesa osoi evrisan ton proedro.Ahahahah
Etsi Etsi .Mesa.
AHahahhahahahaahahhaha
ahahahahahahahhahahaha
Pou inta ratsa itan?Mouhahahha

Ανώνυμος είπε...

Kai prin figw tha sas anaferw olous stin topiki edon.
eimai megalos prodotis egw.
MOUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHA

Ανώνυμος είπε...

e gmt
En imoun tziame na tous katadoso.
MOUHAHAHAHHAHAAHHA
An imoun ishe na ettopouziaza tous 2 mias kai itan 53 kai 60 kati gronon.
Oi alloi 2 pio mitsoi anazitounte.
MOUUUUUUAHHAHAHAHAHAHHAHA
E panaimpatse .En esi pou tous epiaes?
Mpravo re.Kai is anotera.!!!

Ανώνυμος είπε...

E fallire.An sou perna fonakse.
MOOOOOOOOUHAHAHAHAHHAHAHAHA
Enna sou ferno tsiara piso pou ta katziella.
An thelis tzie na se ksirizo.
MOUHAHAHAHAHAHHAH

Ανώνυμος είπε...

Εν θα γράψει και κάποιος για τα όσα απαράδεκτα έγιναν ψες στην αντικατοχική εκδήλωση στο Λήδρα Πάλας; Και πάλι έκανε συλλήψεις η κόκκινη χούντα. Και γιατί παρακαλώ; Για ένα σύνθημα. Που είναι η ελευθερία της έκφρασης, πήγε περίπατο ή κάνει χρήση της καλοκαιρινής της άδειας; Τα παιδιά φώναξαν αυτό του ένοιωθαν και μάλιστα έντονα, ότι ο Χριστόφιας είναι και προδότης και καταδότης! Άξιος συνεχιστής των παραδόσεων του κόμματος του!

Ανώνυμος είπε...

Kai ego mporo na sou po oti niotho alla meta enna me ksitimasis.
Ate sior.5 atoma kai theloun na houn kai ipostasi
Mouhahahahhahahahhaha

Ανώνυμος είπε...

sovara.En anagi na to kamnoume thema?
Posa atoma itan?max 80?
E dld tpt.
Mouahahahha

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το θέμα είναι ότι συνέλαβαν κάποιους που δεν φώναξαν τέτοιο σύνθημα. Έψαχναν απλώς αφορμή για να σπείρουν την σταλινική τρομοκρατία τους. Και υβριστικά συνθήματα να μην λέγονταν, κάτι θα έβρισκαν. Θυμηθείτε τι έγινε στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Στο συλλαλητήριο υπήρχαν μπράβοι της αστυνομίας που έβγαζαν φωτογραφίες τον κόσμο. Κάποιον μάλιστα τον εντόπισαν και τον κυνήγησαν.

Η Δημοκρατία στον τόπο μας βρίσκεται υπό διωγμό. Όσοι διαφωνούν με την ενδοτική πολιτική του ΔΗΣΑΚΕΛ θα καταδιωχτούν για να περάσει ανενόχλητος ο Χριστόφιας νέο σχέδιο δια-λυσης.

Ανώνυμος είπε...

ntabou lalis re fostira.Plastira ithela na po.
Ennen o DIsi pou ekaliergise tethkia sinthimata sto parelthon?
Ennen oi sinagermikoi pou ihan os emvlima tin elliniki simea kai sto meso tis i Kipros?
Oi gia na men mperdevkoumastin.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΣΤΗΡΑ,
Πάνω απ’ όλα είναι η εντιμότητα.
Φώναζαν το σύνθημα «Χριστόφια προδότη καταδότη».
Εσύ μπορείς να θέλεις να τους καλύψεις (ακόμα και να τους δικαιολογήσεις) αλλά ψες έτυχε στην απευθείας σύνδεση του το Μέγκα να «πέσει» πάνω στην ώρα που ακουγόταν το σύνθημα.

Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν ακούστηκε τέτοιο σύνθημα.
Εξάλλου ο βουλευτής της ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα είπε σήμερα ότι ακούστηκε αυτό το σύνθημα (όπως και άλλα είπε) και τα χαρακτήρισε απαράδεχτα.

Λέει ψέματα;
Αλλά για πες μας, εσύ καταδικάζεις αυτό το σύνθημα;

Τταντήρης

Bobby Sands είπε...

εσύ καταδικάζεις τις συλλήψεις;

Ανώνυμος είπε...

enoxla sas poy en prodotis oksa poy tou to eipan diladi?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Μάριος είναι μεγάλη ΛΕΡΑ.