ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ!

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009


Προσέχετε ρε κοπελουρούθκια της Επιτροπής, γιατί έρκεται τζιαι η σειρά σας!


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, καταδικάζει έντονα τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας στη χθεσινή εκδήλωση.

Μπορούμε να διαφωνούμε με τον Πρόεδρο, να είμαστε έντονα κριτικοί απέναντί του (και αυτή η ιστοσελίδα το απέδειξε), αλλά έναν Εκλελεγμένο Πρόεδρο δεν μπορούμε να τον υβρίζουμε ως Προδότη-Καταδότη.

Η σύλληψη όμως 4 ατόμων ψες το βράδυ στην αντικατοχική εκδήλωση, δείχνει μία κυβέρνηση που πλέον νιώθει ανασφαλής και που φοβάται την όποια αντίδραση των πολιτών. Μια φοβισμένη κυβέρνηση που σπέρνει και η ίδια το φόβο.

Γιατί δε θυμόμαστε κυπριακή κυβέρνηση που να συλλαμβάνει πολίτες γιατί υβρίζουν τον Πρόεδρο (εάν βέβαια αληθεύει το γεγονός ότι οι συλληφθέντες τον εξύβρισαν). Ας πάρουμε για παράδειγμα τη διακυβέρνηση Κληρίδη. Συνελήφθη ποτέ κανένα ΕΔΟΝόπουλο ή κανένας άλλος που κατηγορούσε ως φασίστα τον Κληρίδη ή Υπουργούς του; Επίσης στη διακυβέρνηση Παπαδόπουλου: συνελήφθη ποτέ κανένας από εκείνους τους χυδαίους μυθοπλάστες που έλεγαν ότι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος έκανε ξέπλυμα χρημάτων ή ήταν υπέρ της διχοτόμησης; Ήταν αυτές ελαφρότερες ύβρεις από αυτές εναντίον του Δ. Χριστόφια ψες;

Και συνεχίζουμε τις απορίες μας:

--> Ήμασταν εκεί και είμαστε μάρτυρες: το εν λόγω σύνθημα το φώναξαν 300-400 άτομα. Γιατί συνελήφθησαν μόνο 4; Μήπως για εκφοβισμό και παραδειγματισμό και για να μη φανεί πόσοι πολλοί εξύβριζαν το Δ. Χριστόφια;

--> Γιατί δε συνελήφθη κανένας από εκείνους που φώναζαν ρατσιστικά-φασιστικά-ακροδεξιά συνθήματα όπως "Τούρκοι θα πεθάνετε"; Αυτό δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό από το να εξυβρίζεται ο Χριστόφιας; Μήπως όμως βολεύει το να ακούγονται τέτοια συνθήματα από ανεγκέφαλους, για να μπορούν να τρέφονται και να συντηρούνται οι προπαγανδιστικές θέσεις για "ελληνοκυπριακό εθνικισμό"και για "Εχθρούς της Λύσης";

Οι συλλήψεις πολιτών για πολιτικούς λόγους, ακόμη κι αν μπορεί να εμπίπτουν οι πράξεις τους στον Ποινικό Κώδικα, με δεδομένο ότι δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ επί καμίας διακυβέρνησης, είναι κατά τη γνώμη μας απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Είναι προφανές κατ' εμάς, ότι η αντιδημοκρατική διακυβέρνηση Χριστόφια, έχει πλέον και φοβικά σύνδρομα, αλλά και μια αλαζονεία που πολύ φοβούμαστε, θα επιτείνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι φανερό φίλες και φίλοι ότι το καθεστώς Χριστόφια είναι τρομοκρατημένο. Και τρομοκρατεί με τη σειρά του τους πολίτες!

ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

107 Σχόλια:

ΝΙΚΟΚΛΗΣ είπε...

Το τρομοκρατημενο ΚΑΘΕΣΤΩΣ ξαναχτυπα, επανερχεται στις μεθοδους σταλινικης ΦΙΜΩΣΗΣ. παλια μου τεχνη κοσκινο. Ναι απαραδεχτο να βριζουν δημοσια τον οποιδηποτε προεδρο της δημοκρατιας ΑΛΛΑ γιατι αραηε οι επιλεχτικες συλληψεις? Οταν σε αλλες εκδηλωσεις βριζονται χυδαια ηρωες και πεσοντες που ειναι η ευαισθησια? Οταν στην κερκιδα της κομματικης ομαδας καιγονται Ελληνικες σημαιες και ανεμιζουν σημαιες του ψευδοκρατους ποιος συνεληφθει? ΚΑΝΕΙΣ..τα εδονοπουλα τα χειροκροτουμε...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΙ κυριοι ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΛΟΥ. ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΣ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β (ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑ ΥΒΡΙΣ). ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ...ΔΕΙΛΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ...

ΔemΩΝ είπε...

Αυτή εγώ την ονομάζω τραβηγμένη από τα μαλλιά αντιπολίτευση. Η χυδαία εξύβριση του Προέδρου πρέπει να τιμωρείται. Είμαι σίγουρος πως έχετε εκατοντάδες θέματα ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση και τον Πρόεδρο, αυτό βρήκατε να πείτε;

Υ.Γ. Στην αρχή γέλασα γιατί νόμιζα πως επρόκειτο για κάποιου είδους ακατανόητο χιούμορ...

ΝΙΚΟΚΛΗΣ είπε...

προς φιλο δεμων..αν προσεξες το πρωτο σχολιο της ειτροπης αλλα και το προσωπικο μου εδω ητνα η καταδικη της εξυβρισης του σημερινου και οποιουδηποτε προεδρου της δημοκρατιας. Η επιτροπη εχει ασκησει παντα πολυ προσεχτικα την δικαιολογημενη κριτικη της μακρια απο χαραχτηρισμους και βρισιες. Αυτο που καταδικαζουμε ,μαζι μετο γεγονος της εξυβρισης και των απαραδεχτων συνθηματων, ειναι η επιλεχτικη ευαισθησια και εφαρμογη του νομου. Εσυ εχεις δει η οχι την ελληνικη σημαια να καιγεται στην θυρα 9, εχεις ακουσει για κακοποιημενες προτομες ηρωων τα τελυταια 2 χρονια? ποιος και ποτε συνεληφθει για αυτα? ο κατσουριδης και ο νατρος κυπριανου εβριζαν η οχι τον Τασσο λεγωντας οτι συναλλασεται με την εοκα β, μηπως η υβρις επιτρεπεται στους γραβατοφορους του ακελ? αυτο ακταδικασμε!!! βγαλε τις παροπιδες φιλε.

Ανώνυμος είπε...

Επί χούντας η εξύβρισις δημόσιου προσώπου ετιμωρείτο παραδειγματικώς. Μόνο ένα καθεστώς μέσα στον πανικό του χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους.
Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η Χούντα δεν θα περάσει.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Το σταλινικό καθεστώς του Χριστόφια ψάχνει αφορμές για να τρομοκρατήσει τους διαφωνούντες. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει ο Νικοκλής. Αν θέλει η αξιότιμη αστυνομία μας να επανακτήσει την αξιοπιστία της, αντί να κάνει το ρόλο του ΧΑΦΙΕ, ας πάει να συλλάβει τους ταραξίες στα γήπεδα. Μπορεί; Όχι αφού αυτοί της θύρας 9 είναι Εδονόπουλλα.

Το θέμα είναι πιο βαθύ. Ο Χριστόφιας ετοιμάζει μια απαράδεκτη λύση και επιχειρεί να φιμώσει τους αντιφρονούντες. Θυμηθείτε τι έγινε στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Δε θα του περάσει όμως. Όλοι οι φασισμοί, μαύροι ή κόκκινοι, έχουν ημερομηνία λήξης.

Εμείς όσο ζούμε θα πολεμούμε τον ολοκληρωτισμό. Θα πολεμούμε για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία.

...Τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν!

ΔemΩΝ είπε...

Τα έχω δει όλα και θλίβομαι φίλε μου, αλλά το δίκιο είναι δίκιο. Αν την αρχή να συλλαμβάνει υβριστές την έκανε η κυβέρνηση Χριστόφια, καλά έκανε. Κι εσείς έπρεπε απλά να πείτε, ναι καλά κάνατε και ξεκινήσατε να βάλετε ένα τέλος στο αίσχος, τώρα περιμένουμε με μάτια ανοιχτά να δούμε αυτή η σωστή κίνηση να επεκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Κι εκεί θα ταίριαζε ίσως το ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Πάντα φιλικά (και χωρίς παρωπίδες)

ΝΙΚΟΚΛΗΣ είπε...

φιλε δεμων, την επιλεχτικη και καθολου τυχαια, εφαρμογη του νομου ειναι που καταδικαζουμαι. Η "απαρχη της εφαρμογης του νομου" δεν ηταν τυχαια αλλα ηθελε να στειλει μηνυμα ενοψει δημοψηφισματος. Η εξυβριση ειναι σιγουρα καταδικαστεα , ποιο ζημιωγονα αν με ρωτας ηταν καποια αλλα απαραδεχτα συνθηματα(δες-Κεμαλ κτλπ)..χωρις λογικη και απαραδεχτα. Το καψιμο της ελληνικης σημαιας η καταστροφη προτομων γιατι δεν τιμωρηθηκαν? οι αντρος και ο κατσουριδης γιατι δεν απολογηθηκαν? ουτε καν οταν οσημερινος προεδρος εξελεγη απο το ΔΗ.ΚΟ ειχαν την ευαισθησια να απολογηθουν. ολα αυτα σιγουρα δεν δικαιολογουν τηνεξυβριση του προεδρου αλλα η επιλεχτικη εφαρμογη του νομου ειναι οπως καταλαβαινεις ποιο αντιδημοκρατικη απο την μη εφραμογη του νομου.
εντελως φιλικα επισης

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε:
«... έναν Εκλελεγμένο Πρόεδρο δεν μπορούμε να τον υβρίζουμε ως Προδότη-Καταδότη...»
Σιγά ρε τζιαι ννα σσιήσετε το καλτσον σας που την γαλαντομία!!! Μια ζωή ονομάζεται τον «Εκλελεγμένο Πρόεδρο» και την Κυβέρνηση του “καθεστώς Χριστόφια” (καθυβρίζοντας έτσι το θεσμό) και μετράτε, σαν νεοσύλλεκτοι στρατιώτες, πόσες μέρες εμείναν μέχρι το τέλος της θητείας του, τζιαι εν να μας πείτε ότι καταδικάζετε τζιόλας τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του! Γιατί δεν τα λετε με το ονόματος, ότι ήταν υβριστικά; Επιστέψαμε σας πάντως!

ΝΙΚΟΚΛΗΣ είπε...

προς ανωνυμο 4.11..
ποτε η επιτροπη δεν χρησιμοποιησε υβρις εναντιων του προεδρου η οποιουδηποτε. Δαμαι ο Πιτσιλλιδης ειπε το Ακελ καρκινομα και οι γραβατοφοροι του Ακελ ονομαζουν οποιο διαφωνει μαζι τους, ακομα και επωνυμους εκλελεγμενους πολιτικους, ως εθνικιστες (αλλον ο εθνικιστης αλλο ο εθνικοφρωνας) και εθιχτικες εσυ απο το "καθεστως" το οποιο εμπαση περιπτωση αυτο-αποδυκνηει την αληθεια του ορου. Οι καμενες ελληνικες σημαιες και η σημαια του ψευδοκρατους επερασαν ασχολιαστες αλλα επηραξεν σε ο ορος καθεστως που επανναλαμβανω αποδυκνυεται πολλακις αληθινως?
καταδικασαμε με ειλικρινεια την εξυβριση του προεδρου και αλλα απαραδεχτα συνθηματα, οπως με ειλικρινια κατακρινουμε τα απαραδεχτα της ιδιας κυνερνησης οπως με ειλικρινια τον συγχαρηκαμε στις 7 Ιουλιου με καταχωρηση μας. Δεν ακουσα? ειπες τιποτε?

the Idiot Mouflon είπε...

Το ξύλο που εδώσαν σε περαστικούς τα ΕΦΕΝόπουλα σας (Φανερωμένη) δεν θα το σχολιάσετε;

Ρήγας είπε...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή διότι μέχρι και η Επιτροπή έχει πέσει στην παγίδα του "¨πολιτικώς ορθού" λόγου:

1. Ελληνικές σημαίες σε μνημεία ηρώων κατεβάζονται και σκίζονται. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται.

2. Μνημεία ηρώων βεβηλώνονται. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται.

3. Ελληνικές σημαίες καίγονται. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται.

4. Αντεθνικά συνθήματα στις κερκίδες του κομματικού παραρτήματος. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει έστω για τα μάτια του κόσμου μια κίνηση για να μην επαναλαμβάνονται. Και επαναλαμβάνονται και γίνονται πιο χυδαία.

5. Τούρκικη σημαία και σάρπα (σάρπες) σε κερκίδα του κομματικού παραρτήματος. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται.

6. Οποιοςδήποτε διαφωνεί με το καθεστώς και την λύση ομοσπονδίας είναι "φασίστας", "σωβινιστής", και "(φιλο)πραξικοπιματίας." Το ΑΚΕΛ φαίνεται να έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση από την Ιστορία να βρίζει και να ρίχνει λάσπη χωρίς επιπτώσεις.

Ε λοιπόν, το ΑΚΕΛ και οι δορυφόροι του, θα έπρεπε να γνώριζαν τον πρώτο νόμο Φυσικής:

"ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ"

ο οποίος είναι γνωστός και ως "δράση-αντίδραση."

Ε λοιπόν,

ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΔΩΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ !

Υποκριτές, ε υποκριτές!

Εγώ επειδή είχα λάβει μέρος σε εκδηλώσεις στο παρελθόν όπου ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ έφτυναν πάνω στις Ελληνικές σημαίες που κρατούσαμε (αναφέρω ενδεικτικά το αντικατοχικό συλλαλητήριο το 1993 επι Βασιλείου) ΔΕΝ καταδικάζω αυτούς που έβριζαν τον Χριστόφια.

Διότι ΟΥΤΕ ακόμα και αυτός ο πρόεδρος του κράτους είναι υπεράνω της Ελληνικής σημαίας και του Ελληνισμού. Ναι, δεν έχει βρίσει ο ίδιος τον Ελληνισμό, αλλά εκκολάπτει αυτούς που βρίζουν τον Ελληνισμό.

Λοιπόν για να τελειώνουμε: Αν ο Ευέλικτος θέλει να μην τον βρίζουν, ας μαζέψει τα ρεμάλια της ΕΔΟΝ και των γηπέδων και ας τους μάθει γράμματα αλλά και την ιστορία του ίδου του κόμματος τους.



Ρήγας

the Idiot Mouflon είπε...

Το ξύλο που εδώσαν σε περαστικούς τα ΕΦΕΝόπουλα σας (Φανερωμένη) δεν θα το σχολιάσετε;

Ανώνυμος είπε...

"Το ξύλο που εδώσαν σε περαστικούς τα ΕΦΕΝόπουλα σας (Φανερωμένη) δεν θα το σχολιάσετε;"

Όι εν θα το σχολιάσουν διότι ένεν δικά τους. Άτε γυρεύτου αλλού ή σχολίαστα εσύ που στο φανατισμό και στον πολιτικό οπαδισμό μοιάζετε τα μάλα.

Ρήγας είπε...

Ηλίθιε (idiot mouflon) πες μας τί ακριβώς έγινε μόλις εξακριβώσουμε ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να το σχολιάσω.

Και για να γλυτώνουμε χρόνο, αν έδωσαν ξύλο σε ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, καλά να τους κάνουν. Αν έδωσαν ξύλο σε οποιονδήποτε τους έβρισε, επίσης καλά να του κάνουν.


Ρήγας

Προμηθέας είπε...

ΝΙΚΟΚΛΗΣ ,
Φρέσκος στο πόστο που σου ανάθεσαν, αλλά αποδεικνύεσαι Βασιλικότερος των Βασιλέων. Ας είναι, τουλάχιστον έτσι έχει και κάποιο από την Επιτροπή Διαχείρισης να δίνει κάποιες απαντήσεις στα όσα σχολιάζονται εδώ. Το κατα δυνάμει όμως, έστω και μέσα από ειρωνείες και υπεκφυγές. Π.χ., αντί να σχολιάσεις την ουσία της συστηματικά λανθασμένης αναφοράς σας σε “καθεστώς Χριστόφια”, διερωτάσαι γιατί να με πειράξει ο όρος “καθεστώς” ... Το ατόπημα σας και την αντίφαση σας δεν τη βλέπεις; Είναι εκεί και στέκει. Δεν μπορεί από τη μια να μιλάτε για Εκλελεγμένο Πρόεδρο (που εκλέχτηκε μέσα από νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες, που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ – ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ – κι από την άλλη να μιλάτε για καθεστώς, λες και ο Χριστόφιας έχει αυτοεπιβληθεί. Αν τελικά δεν μπορείτε να το δεχτείτε αυτό – ότι Πρόεδρος είναι ο Χριστόφιας - γιατί έχασε ο ΔΙΚΟΣ σας, τουλάχιστον μάθετε σωστά ελληνικά και τι σημαίνει ο όρος καθεστώς!

Προμηθέας (για να μην μπαίνω με στο συνονθύλευμα των Ανωνύμων)

the Idiot Mouflon είπε...

Από ΦΩΣ

"Eρώτηση στη βουλή, για προτροπή σε πράξεις βίας από το διαδίκτυο.
Απριλίου 13, 2009"

http://fosedu.wordpress.com/2009/04/13/e%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5/


Πάω να ξαπλώσω στην αιώρα μου. Καλό σβήσιμο.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει με βδελυγμία και αποτροπιασμό τις χθεσινές συλλήψεις που αποσκοπούν στην κατατρομοκράτηση των απλών πολιτών.

Τα συνθήματα ενάντια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα και οι ακραίες εθνικιστικές και σοβινιστικές φωνές που ακούστηκαν στο χθεσινό αντικατοχικό συλλαλητήριο στο Λήδρα Πάλας δεν παύουν να εκφράζουν μια μερίδα του λαού μας σύμφωνα με τον κο Ευαγόρου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου, δήλωσε πως κάποια εθνικιστικά και σοβινιστικά στοιχεία επέλεξαν την ημέρα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής και τις εκδηλώσεις για την καταδίκη της, για να εκτοξεύσουν συνθήματα ενάντια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ενάντια στη λύση της Ομοσπονδίας. Υπεραμύνθηκε ωστόσο του δικαιώματος των διαδηλωτών να εκφράζουν το φρόνημα τους.

Ο κος Ευαγόρου ερωτθείς σχετικά είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι βουλευτές του ΑΚΕΛ επισκέφθηκαν τους συλληφθέντες για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την ευαισθησία τους στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Έγινε γνωστό ακόμα πως όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πληροφορήθηκε τις συλλήψεις έγινε έξω φρενών και΄σύμφωνα με διπλωμάτες που ήσαν στο Προεδρικό ο κος Χριστόφιας έλεγε:

αν τολμούν ας έρθουν να πιάσουν εμένα οι φασίστες που πάνε και πιάνουν τον απλό λαό! Δεσμέυτηκε δε, να δεχτεί τους συλλφθέντες στο Προεδρικό μόλις αφεθούν ελεύθεροι για να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τις συνθήκες της κράτησης τους.

Σύμφωνα επίσης με εξακριβωμένες πληροφορίες ο ΑΚΕΛικός ευρωβουλευτής Τάκης "Χ"γεωργίου που τυγχάνει και νομικός έθεσε τις δωρεάν υπηρεσίες του στη διάθεση των συλληφθέντων.

Έγκυροι παρατηρητές σχολίαζαν τις εξελίξεις λέγοντας πως το ΑΚΕΛικό παρακράτος βρίσκεται πλέον σε ευθεία σύγκρουση με το ΑΚΕΛικό κράτος ενώ τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα παρακολουθούν τα γεγονότα με αμηχανία.

Πληροφορίες πως ο κος Καρογιαν φέρεται να είναι λιπόθυμος μετά από οινοποσία ελέγχονται ως ανακριβείς, παρόλο που αληθεύει πως τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο ενώ μονολογούσε ήδη επί δεκάωρον "δεν ξεχνώ πως ξεχνώ τι σημαίνει δεν ξεχνώ"

Ανώνυμος είπε...

Τζαι μετά εγυρίσαμεν πλευρό ρε φάληρε.

Άσε μας ρε φίλε που αν εγίνετουν έτσι πράμα επι καιρώ Παπαδόπουλου τούτοι ούλλοι που μιλούν για εξύβριση προέδρου είχε να παν έξω που το προεδρικό να καμουν απεργίας πείνας για συμπαράσταση των συλλυφθέντων και διαμαρτυρία για το αντιδημοκρατικό πρόσωπο του προέδρου.

2 μέτρα και 2 σταθμά. τι να κάμουμε; έτσι μας εμάθαν εν θα αλλάξουν τωρά.

Ανώνυμος είπε...

Προς τρομοκρατημενους
1) πετε μας μια φορα που σε μια λαικη συναξη ειτε του ακελ ειτε οπκοιδηποτε αλλου κομματος ο τασσος παπαδουλος ειτε ο βασσος λυσσαριδης εξυβριστηκαν ως προδοτες.
2)Αφου δεν θεωρειτε τον εξυβρισμο πολιτικου ως κατι τοσο σοβαρο τοτε αν καποιος ξιτιμασει τον τασσο παπαδοπουλο στο blog σας μεν του σβησεται το σχολιο για να μεν τον "τρομοκρατησεται"
3)Αφου επειραξαν σας(ειδικα το Ρηγοπουλο) οι ανεγκεφαλοι οπαδοι της ομονοιας που εκρουσαν ελληνικες σημαιες τοτε γιατι δεν γραφεται για
α)οπαδους ΑΠΟΕΛ/Ανορθωσης που βριζουν αντιπαλους οπαδους ωσ τουρκους
β)οπαδους ΑΠΟΕΛ/Ανορ8ωσης που αναρτησαν τουρκικες σημαιες με τριφυλλια ΠΡΙΝ οι ανιστιχοι ηλι8ιοι ομονοιατες αναρτησουν σημαια του ντεκτας
γ)οπαδους πολλων ομαδων που βριζουν προσφυγες"τουρκοσπορους"
Αξιζει να σημειωθει οτι νομος για πολιτικα συμβολα και σημαιεσ δεν υπαρχει αρα οσα λετε
για συλληψεις λογο σημαιων/κασκολ/αεροπουρουδων και γλισταρκων δεν ευσταθουν.ΔΕΝ υοθετω τις ενεργειες καμιας πλευρας αλλα αφου σχετικος νομος δεν υπαρχει τοτε οι αερολογιεςσας πεφτουν στο κενο.Απλα προσπαθητε να δικαιολογησεται εμμεσα τους εξυβριστες και να κατηγορησετε την κυβερνηση για μια πραξη που ηταν καθαρα νομιμη.
4)Οι κατηγοριες εναντια σε οσους εκριναν τον Τασσο προεκλογικα αποδικνειουν το δημοκρατικο σας πνευμα.Βρειτε τον κατσουριδη η τον κυπριανου να αποκαλουν τον τασσο προδοτη.Το οτι συναλλαγηκε με πρωη ΕΟΚΑΒητατζιες(εαν και εφοσον) αποτελει υβρεις? Δεν ειναι και οι πρωην της ΕΟΚΑΒ ψηφοφοροι?Αν ο Τασσος προεβει σε κατι τετοιο τοτε ας ηταν ετοιμος να δεχτει κριτικη(εστω και υπερβολικη αλλα ποτε υβριστικη του τυπου "προδοτης" και "¨καταδοτης")
Απλα μεσα στο πανικο σας να βρειτε κατι για να πληξετε τον προεδρο λετε οτι σας κατεβει.

προς Ρηγοπουλο
ΕΥΤΗΧΩΣ που παραδεχεσαι τα ππραγματικα σου πιστευω
"Και για να γλυτώνουμε χρόνο, αν έδωσαν ξύλο σε ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, καλά να τους κάνουν"
Με λιγα λογια οσοι εχουν αντιθετες μα εσενα αποψεις να τις τρωνε χωρις σοβαρο λογο,απλα να τις τρωνε για να σιωπουν(Τοση δημοκρατικοτητα θα την ζηλευε και η Γκεσταπο).
Μετα μας λες το εξης ωραιο για τουε ΕΦΕΝιτες,
"ες μας τί ακριβώς έγινε μόλις εξακριβώσουμε ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να το σχολιάσω"
Αρα οτα εχουμε να καμουμε με ΕΦΕΝιτες θελεις προσωπικη ενημερωση απο τον γενικο εισαγγελεα,να τα διασταυρωσεις μονο σου και μετα να μας πεις την βαρυσημαντη αποψη σου.Απο την αλλη οταν εχουμε να κανουμε με ΕΔΟΝοπουλα πρεπει να τα δερνουμε χωρις λογο ακομα και αν απλα τους δουμε στο δρομο.Απλα να αναφερω οτι οι συλληφθεντες ουτε ξυλοφωρτο8ηκαν ουτε μπηκαν φυλλακη απο το "σταλινικο καθεστως"(το ποντικι βεβαια την ερχομενη παρασκευη θα γραψει οτι τους πηραν στα γκουλακ της δρομολαξιας.ωωω τι εκπληξη!!)

Πραγματικα εντυπωσηαστικα με αυτην ολη την δημοκρατια δαμεσα.Διεωροτουμε γιατι η επιτροπη ακομα να σε ανακυρηξει αθανατο μελος της και να σε βαλει στο Πανθεον των ηρωων τις.Απλα αφου εισαι τοσο "τρομοκατημενος" εσυ και οι υπολοιποι αποκαταστατες να μην ξεχασετε τα τιμημενα pampers σας.

Ρήγας είπε...

Ο Τάσος είχε ακούσει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και ειδικά από επώνυμους "δημοσιογράφους."

Παραπέμπω σε σχεδόν ΟΛΑ τα κείμενα του δημοσιογράφου Κώστα κωνσταντίνου στον Πολίτη. Για να μην πούμε για τα κείμενα του Μικελλίδη.

Τότε δεν ίδρωνε ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί ακόμα και όταν οι επιθέσεις ήταν καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ: Για την γυναίκα του, για τα παιδιά του, ξέπλυμμα βρώμικου χρήματος, απάτες, χρηματοδοτήσεις κλπ. κλπ. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην είχε γράψει ο κάθε ΑΛΗΤΗΣ για τον Τάσο.

Πού ήταν ΤΟΤΕ η ΗΘΙΚΗ;

Άντε λοιπόν από δω.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

6:42: Βρε ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ-Ω-Ω-Ω-Ω-Ω ...

Διάβαζε προσεκτικά αυτά που λέμε πριν να βγάλεις την γλώσσα σου περίπατο.

Δεν υποστηρίζεις καμοιά πλευρά κλπ αλλά την προπαγάνδα σου την κάνεις.

Ηλίθια κομμούνια.

Περιμένετε ΝΟΜΟ που να γράφει "απαγορεύεται να ΓΑΜΑΣ το έθνος";

Μα τί είδους λογική είναι αυτή;

Να το κάνω πιο απλό για να το καταλάβει και το τελευταίο κομμούνι: Αυτά που κάνει η ΕΔΟΝ και το ΑΚΕΛ είναι ***ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ*** μπροστά στα συνθήματα τα χθεσινά;

Το καταλάβατε τώρα;


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

πεμας καλο ρε Ρηγα τι καμει η εδον και το ακελ να μαθουμε.Εσυ παντως εμαθαμετι καμεις.Δερνεις οπκιοιν εβρεις επειδη δεν ειναι αρκετα πατριωτης με εσενα ακομα και αν δεν σου καμει τιποτε.Τουλαχιστον το "κα8εστως" εκατηγορησεν τους απλως και αφηκεν τους να φιουν ενω εσυ εισαι αξιος να στελεις τον οπιο διαφωνουντα με εσενα στο αποσπασμα!! Ηρεμα ρε δημοκρατη! Ηρεμα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε είναι θέμα υποκρισίας γιε μου εν το καταλάβεις; τούτο σου λέει ο ρήγας. ότι τάχα τωρά εθικτήκετε που εξυβρίστηκε ο πρόεδρος ενώ όταν ήταν ο Παπαδόπουλος πρόεδρος μόνο τρανσέξουαλ εν τον εφκάλαν τον άνθρωπο. Διότι τα άλλα όλα μας τα είπαν και οι πολιτικοί και οι εφημερίδες (χαραυγή πολίτης αλήθεια κλπ).
Δεν είναι δημόσια ύβρις να κατηγορείς τον πρόεδρο σου ότι εσκότωνε Τ/Κ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία βασισμένοι σε μια επιστολή ενός ανώνυμου που ιμίσι μου έμοιαζε με το στυλ του Παπαδόπουλου;Τάδε έγραφε η Χαραυγή προεκλογικά.

Άρα τούτα τα κλαψιαρίσματα όπως τες γυναικούλες αφήστε τα κατα μέρος τα περί νομοθεσίας για προστασία του προέδρου εκτός αν αντιδράσατε και τότε με την εξύβριση και τη λίβελλο κατά του Παπαδόπουλλου (και μιλώ για παραδείγματα όπως το πιο πάνω και όχι απλά για την κριτική που του ασκήθηκε).

Αλλά είπαμε συμπεριφέρεστε με 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Εγώ λέω καταδικαστέοι όσοι εφώναξαν τούτο το σύνθημα αλλά όπως διερωτάται και στην ανάρτηση γιατί εσυλλάβαν μόνο 2 αφού εν 300 που το είπαν; Με ποιο κριτήριο εσυνάξαν μόνο εκείνους τους 2; Μήπως ήταν οι πιο άσχημοι η εφωνάξαν το πιο δυνατά; ή θα τηρήσουμε το νόμο ή εν θα τον τηρήσουμε. εν έχει τηρούμε λίο τον νόμο ή πολλά όπως το λίγο και πολύ έγκυος. Άρα γιατί μόνο 2;

Ανώνυμος είπε...

Aν θελεις να μιλησουμε για κειμενα και εφημεριδες ξανασκεφτουτο.Πιο εξυβριστικες απο την ενωση και το ποντικη εφημεριδες δεν υπαρχουν.Και παρομια συμπεριφορα εναντιον του τΑσσου δεν υπηρξε εκτος αμ για σενα το να γινεται κριτικη στο τασσο ειναι το ιδιο με τα πρωτοσελιδα της ενωσης και τις συνομωσιες του ποντικου

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε ανωνυμε γιατι δεν καταλαβεις οτι ο προεδρος δεχεται υβρεις που κανενας αλλος εν εδεχτεικεν ως τωρα? ΠΟΤΤΕ δεν ειχε προεδρο που τρωει τοσες βρισιες σε συγκεντρωσεις ΚΑΙ που μερικες εφημεριδες.Ακομα και ο χειτοτερος προεδρος να ηταν δεν δικαιουσαι να τον εξυβρισεις(ενα αρθρο στη χαραυγη δεν μπορει να εξιθωθει μα τα οσα ακουει ο προεδρος απο τις διαφορες φυλλαδες,αλλα ειναι καταδικαστεο οπως και να εχει)

Αν εσσυλαμβανουνταν και οι 200 θα εισασταν ευχαριστιμενοι να πιστεψω?
Οι μηπως θα μιλουσατε για μαζικες συλληψεις αντιφρονουντων?

Bobby Sands είπε...

όσες ύβρεις και να δεχτεί, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ συλλήψεις. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Δεν είμαστε στην Σοβιετική Ένωση ούτε στα γκουλαγκ. Ο κομμουνισμός και η παρακολούθηση του πληθυσμού από την KGB είναι παρελθόν. Τι είσαστε τελοσπάντων, εραστές φαντασμάτων;

Ανώνυμος είπε...

Εχει και νομους κυριε Bobby sands.
Aκoμα και αυτο το blog γραφει οτι"Οι συλλήψεις πολιτών για πολιτικούς λόγους, ακόμη κι αν μπορεί να εμπίπτουν οι πράξεις τους στον Ποινικό Κώδικα"

Ανώνυμος είπε...

ενοχλει σας που εν προδοτης οξα που του το ειπασιν?

Ανώνυμος είπε...

Μα σαν να και κάποιος που έλεγε ότι δεν λέχθηκαν τέτοια συνθήματα, εξαφανίστηκε;

Τταντήρης

Ανώνυμος είπε...

Εσενα δηλαδη δεν σε ενοχλει,αρεσκει σου εννε?

ΠΛΑΣ είπε...

Εγώ ξέρω προσωπικά άτομα που δεν εξύβρισαν και όμως συνελήφθηκαν και κατηγορήθηκαν. Η KGB δεν κάνει εξαιρέσεις. Και γιατί ελεγχόμενα μέσα από το Καθεστώς (π.χ. ΜΕΓΚΑ) δεν έδειξαν τίποτα από την αντικατοχική πλευρά της εκδήλωσης παρά μόνο τα επεισόδια;

Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου. Τίποτα για τη βεβήλωση Ελληνικών σημαιών στα γήπεδα. Τίποτα για τη ΘΥΡΑ 9 που ύψωσε σημαία του ψευδοκράτους. Όμως χάλασε ο κόσμος για τον (ανεγκέφαλο) που ύψωσε 3 τουρκικές σημαίες. Μήπως θα έπρεπε να συλληφθεί και ο Ευέλικτο όταν αποκαλούσε την Ελλάδα "ξιπετσισμένο κουρκουτά";

Έτσι όπως πάμε όποιος διαφωνεί με τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ, συγνώμη ΔΗΣΑΚΕΛ θα θεωρείται νομικά επιλήψιμος.

Η κόκκινη τρομοκρατία μόλις ξεκίνησε παιδιά. Ο Στάλιν αναστήθηκε.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Το θεμα ειναι απλο, μαγκες εδονοπουλα και εμμισθοι επαγρυπνιστες. Σιγουρα τωρα να φωναζουν τον προεδρο ,εστω και αυτον ακομα τον Χριστοφια, προδοτη ειναι καταδικαστεο. Το θεμα δεν ειναι αυτο, δεν ειναι οι συλληψεις καποιων ζημιογωνων ανεγκεφαλων. Δεν εινα ουτε η υποκρισια. Ουτε μια συλληψη εδονοπουλων αλητων που εκαιγαν ελληνικες σημαιες, ουτε μια συλληψη τουρκολαγνων που ανεμιζαν σημαιες του ψευδοκρατους, ουτε μια προσαγωγη αλητη που βεβηλωσε προτομη ηρωα, και ας ξερουν ολοι στο καθε χωριο ποιος το εκανε. Ουτε αυτο ειναι το θεμα. Το ερωτημα ειναι γιατι τωρα? Γιατι τωρα οι συλληψεις? Ποιο το μηνυμα? Γιατι ο πανικος? Απλα.Ο Χριστοφιας εχει ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ για δημοψηφισμα τον γεναρη. Δεν μπορει να ξεφυγει. Οι Τουρκοι δεν καμνουν πισω, βλεπει να ερχεται ενα σχεδιο καταδικασμενο. Ο ιδρυτης του ΔΥΣΑΚΕΛ, ο ΝΙκαρος, εκατσεν του την, εφερεν τον ως δαμε,εστρατευσεν τον, εγκλωβισεν τον και τωρα θα τον βγαλει και μειοδοτη, ενδωτικο, κτλπ. Μπορει να παει και εναντιων στο σχεδιο σαν απαραδεχτο και χειροτερο που το Αναν, ο Νικαρος θελει τους ψηφους του ΔΗ.ΚΟ για την προεδρια, αυτο μονο τον ενδιαφερει. ΠΑΝΙΚΟΣ,,,,τα σχεδια καταρρεουν, οτι γλυτωσουν τα συντροφια, αφου ειναι μονοι πλεον, μπραβο ρε Νικαρε εισαι τσιακκος, πρεπει να φιμωσουμε οσους μπορουμε, απο τωρα!!! Να στειλουμε το μηνυμα. Ουτε συλλαλητηρια ουτε αντιδρασεις θα δεχτουν.Ολοι φακελλομενοι. ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟς ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΙΑ) ΕΜΠΟΡΟΙ. μαζι με το σχεδιο σας ,που θα παει στο αναθεμμα, μαζι του πατε και εσεις...GAME OVER, CIAO

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

υ.γ οσο αφορα την επιστολη Τσουρουλλη. Εν σοβαρομιλατε!!!! Μαυρες επετειους, αγνοουμενοι, νεκροι, μνημοσυνα, μνημες , μαυροφωρεμενες μανες ,εκδηλωσεις καιο κυριος Καρογιαν επηεν να μαυρησει.Αξιος ο Μισθος σου παλλικαρι μου. Εν τζαι φταις εσυ, ηβρες τζαι καμνεις. Εν τουτα τα αρνια στο δηκο που ανεχουνται να τους εξευτελιζεις που φταισειν. Και εις ανωτερα, ατε και τον Αυγουστο την δευτερη εισβολη στη Μυκονο. να τον χαιρεστε δηκοικοι. σας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Ρηγας

"Και για να γλυτώνουμε χρόνο, αν έδωσαν ξύλο σε ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, καλά να τους κάνουν. Αν έδωσαν ξύλο σε οποιονδήποτε τους έβρισε, επίσης καλά να του κάνουν."

Τζαι αν εκαμαν πολεμον καλα εκαμαν τζαι αν εκαμαν πραξικοπημαν παλε καλα εκαμαν τζαι αν εκαμαν εισβολην παλε καλα εκαμαν...φτανει να συμφωνουν μαζι μας τζαι πιος τον "γαμει" τζαι τον νομο τζαι τα συνταγματα τζαι τες πλειοψηφιες.

Αφτα.

SMELLY FEET είπε...

Έπρεπε να με συλλάβουν κι εμένα και ήταν να τους φκάλω τα παπούτσια μου.

Στην Αγγλία έτσι κάνω

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Μη μιλάς για πλειοψηφίες ΧΩΡΙΚΕ. Αυτό το θέμα έχει γίνει ταμπού για το ΑΚΕΛ που μιλά για Τ/Κ με πολιτική ισότητα Δηλαδή 82%=18%. Άπταιστα μαθηματικά.

Όμως το θέμα είναι άλλο. Απ' ότι φαίνεται ο Ευέλικτος έχει χάσει τελείως τη ψυχραιμία του εν όψει είτε παταγώδους αποτυχίας των συνομιλιών είτε λόγω δέσμευσης του για ένα νέο Σχέδιο.

Θα του δωθεί όμως το μήνυμα ότι οι ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΙ δεν θα γίνουν ανεκτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος που κρυβόμενος πίσω από ένα ψευδώνυμο καλεί ανήλικους μαθητές να δέρνουν άλλους ανήλικους μαθητές επειδή ανήκουν σε διαφορετικό πολιτικό χώρο;

Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος που κρυβόμενος πίσω από ένα ψευδώνυμο λέει ότι καλά έκαναν τα ΕΦΕΝόπουλα αν έδειραν τα ΕΔΟΝόπουλα;

Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος που κρυβόμενος πίσω από ένα ψευδώνυμο καλεί ανήλικους να δέρνουν όποιον τους βρίζει;;;;

Και γιατί δεν πάει ο ίδιος να δείρει αυτούς που θέλει να δείρει αφού είναι τόσο μάγκας και υποδαυλίζει άλλους να κάνουν αυτό που δεν τολμά να κάνει ο ίδιος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

Αφού τα υβριστικά σχόλια διαγράφονται, γιατί δεν διαγράφεται το σχόλιο του χρήστη "ΡΗΓΑΣ" που εμπεριέχει τη φράση "Ηλίθια κομμούνια";;;;;;;

Όταν γίνονται διαγραφές υβριστικών σχολίων, τι ακριβώς εννοέι η διαχειριστική επιτροπή;;;;

Bobby Sands είπε...

Μπορεί κάποιος να μας πει ποιον ακριβώς νόμο του συντάγματος παρέβησαν οι συλληφθήντες; Να μας πει ακριβώς, κι όχι με αερολογίες ή ιστορίες του χωρκού. Τάδε νόμος, τάδε παράγραφος.

Ανώνυμος είπε...

booooooooobbbbyyyyyy
TI kanis trello agori?
OUOUOUOU
MOOOOOOUHAHAHHAHAHAHHAA

Sartanak de Libel είπε...

Πω πω μας προέκυψαν και καυλάντιες οι Επίτροποι. Αν ήταν ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ καλά έκαμαν και τους έδεραν ώστε.
Εδονόπουλο δεν ήμουν, και λόγω ηλικίας δεν μπορώ να γίνω. Θα γούσταρα όμως να βρεθεί τρόπος να γίνω και να έρθετε να με δέρετε ω καυλάντιες της επιτροπής.

Ρε τσογλάνια της κακιάς ώρας έχετε γνώσιν τι μαλακίες γράφετε? Αν ίσχυαν αυτά που λέτε ο π΄ρωτος που θα πήγαινε φυλακή θα ήταν ο Φτωχόπουλος και η ΈΝΩΣΙΣ και οι εκδότες του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ. Τους πείραξε κανένας? ΟΧΙ.
Αρα επειδή η αλήθεια από το ψέμα είναι πολύ κόντα αστε το παραμύθι περί της σύλληψης αντιφρονούντων. Να δούμε τι έκαναν και τους μάτσιασαν. Και καλά τους έκαναν.
Έλληνικές σημαίες. Ρε γυμνοσάλιακες δεν σας ενοχλεί η υποβάθμιση της ελληνικής σημαίας σε ποδοσφαιρικό σύμβολο αλλά σας ενοχλεί η αντίδραση και συμπεριφορά απέναντι της ως ποδοσφαιρικό σύμβολο από ποδοσφαιρικούς αντιπάλους. Δεν σας ενοχλεί η σημαία με την σβάστικα που είναι εκεί για να εκφράσει τα πιστεύω αυτών που την πέρνουν και σας ενοχλεί (ορθώς) η σημαία του ψευδοκράτους που ένας ηλίθιος ομονοιάτης πήρε στο γήπεδο για να πικκάρει τους αυτοαποκαλούμενους "ΈΛΛΗΝΕΣ". Ρε "ΕΛΛΗΝΕΣ" θυμηθείτε τι σας έκαναν στο Καραϊσκάκι στο παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Η μήπως ήταν και αυτοί της Θύρας 9 ή 10 ή 11.

Άκου επιλεκτικές συλλήψεις. Τι λέτε ρε?

Θέλετε να μιλίσουμε για υβριστές και λιβελλογράφους. Να ξεκινίσουμε από τον πρώτο διδάξαντα- τον Τάσσο. Θυμάτε κανένας την αρθρογραφία του στον Κύρηκα?

Ξεφτιλιστίκατε πάλι. Μαζέψατε 200-300 άτομα. Γαυγίσατε. Φάγατε τον γύρο σας και πήγατε για ύπνο. Ίντα καλά.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Μια και μιλάμε για λιβελλογραφήματα ας θυμηθούμε τι έγραφε ο Κ. Κωνσταντίνου του Yeni-Πολίτη για τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Ένας κίτρινος οχετός και τίποτα άλλο. Αυτόν δεν έπρεπε να τον συλλάβουν σύμφωνα με τη λογική του ΑΚΕΛ;

Η εύκολη λύση για το ΑΚΕΛ είναι να ανασύρει από το λεξιλόγιο του πραξικοπήματα, χούντες κλπ, κλπ. Με αφορμή αυτά τα συνθήματα θα επιβάλει την πνευματική τρομοκρατία του! Όποιος διαφωνεί μαζί του είναι ακραίος. Όποιος μιλά για απελευθέρωση αντί για ... επανένωση είναι εθνικιστής, όποιος αμφισβητεί την ρατσιστική λύση της ομοσπονδίας είναι σωβινιστής.

Έχουμε δει ένα δείγμα γραφής της δημοκρατίας του Ευέλικτου. Να ξέρει όμως ότι όσο θα συνεχίζει τόσο θα φουντώνουν οι αντιδράσεις των αγανακτισμένων πολιτών. Επαναλαμβάνω, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΜΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος εάν συνελάμβαναν όλους που εφώναξαν το σύνθημα ή τουλάχιστον να προσπαθούσαν να τους συλλάβουν και δεν θα χαχα κανένα πρόβλημα ΕΑΝ πράγματι αυτά τα άτομα έκαναν κάποια παρανομία.

ΑΛΛΑ για να συλλάβουν μόνο 2 πάει να πει είχαν αλλότρια κίνητρα.

Δεν καταλαμβαίνω με ποια λογική συνέλαβαν μόνο τους 2.

Εξηγείστε μου με ποια λογική βλέπεις 100 να κάμνουν μια "παρανομία" και συλλαμβάνεις μόνο τους 2 ή τους 4. Εξηγάτε μου το τούτο με νομικούς όρους κλπ αφού φαίνεται είσαστε όλοι ειδήμονες.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για κάποιους που αναφερθήκαν στην Ενωσις και στο Ποντίκι...

Να ξέρετε ότι ουκ ολίγες φορές οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για παρόμοιες περιπτώσεις οι εφημερίδες αυτές. Άρα ότι κάνουν το "πληρώνουν". Τουλάχιστον αυτοί ότι λένε το λένε ευθέως στα ίσια.

Η Χαραυγούλα όμως και ο Πολίτης μπορούν αμέριμνοι να υβρίζουν και να κατηγορούν με τον πιο χυδαίο τρόπο όποιον διαφωνεί μαζί τους αλλά αφού το κάμνουν με στυλ καιμε την μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΤΙΗ ευγένεια δεν μας πειράζει. Εξάλλουν τούτοι συμφωνούν με το ΔΗΣΑΚΕΛ και δεν τους πιάνει κανένας νόμος.

Ανώνυμος είπε...

Sigharitiria ston panai ton mpatso gia tin eksereti doulia tou ehtes.
MOUHAHHAHAHAHAHAH

Sartanak de Libel είπε...

Μα σοβαρομιλάς ρε φίλε? Δεν έχουν καταχωρηθεί αγωγές για λίβελλο ενανντίον του Πολίτη και άλλων εφημερίδων? Άγγια ολάν.


Άλλά αυτά δεν τα γράφει ούτε ο ΄πολίτης ούτε κανένας άλλος..(έβαλα τα ελαφρυά)
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Θεοχάρους ή Αβε-
ρωφ;
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Εγαμήσαν με, γαμώ το.
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Σκέφτεσαι τωρά που εν νά ’σαι αδκειασερός να πάεις να κάμεις αλλό κανέναν μεταπτυχιακόν στην Οξφόρδη;

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Μάλλον θα πάω στο Cambridge, είναι πιο καλό στις ουμανιστικές και υποευρωπαϊκές σπουδές.
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Ωραία, εν τζιαι ευκαιρία να πας να δεις τζιαι τον γέρον τον Αναστάσην τον γιατρόν που εν κοντά στο Κκέιμπριτζ τζιαι εν ο μόνος που γιατρεύφκει το
ττικκ.
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Σοβαρά; Πώς τα καταφέρνει;
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Λαλεί σου να λαλείς έναν ψέμαν πιο λλίον κάθε μέρα ώσπου να σου φύει η συνήθεια. Κάθε φοράν που ’λάλες την αλήθκειαν, φεύκει σου τζιαι έναν ττικκ.Σε κανένα δκυο χρόνια που εννά μείνεις για τις σπουδές σου,
αν τον επισκέφτεσαι κάθε μέρα, κανονικά πρέπει να γυρίσεις στην Κύπρον κανονικός άδρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Ετσιιιι παλιοβόρτο Χριστόφκια να φοάσαι!! Θα δείς κι άλλο τη δύναμη μας βρωμιάρη γιε της αννούς.

Η ΕΦΕΝ έπρεπε να τους γαμήσει στο ξύλο τους παλιοφλώρους σας αλλά πας μη ελλην βάρβαρος.

ΧΡΙΣΟΡΦΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΚΑΤΑΔΟΤΗ.

Bobby Sands είπε...

Η ερώτηση παραμένει. Ποιον νόμο ακριβώς παρέβησαν οι συλληφθέντες; Τα υπόλοιπα που λέτε είναι ιστορίες για αγρίους

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το νόμο που καταδικάζει τους διαφωνούντες με την Κεντρική Επιτροπή του AKEL.

Σενέρ Λεβέντ είπε...

Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος στρατιώτης

Η πατρίδα μας, που μυρίζει γιασεμί και λεμόνι, ζυμωμένη με όλους τους πολιτισμούς της ιστορίας που πέρασαν από εδώ, πήρε δυστυχώς το μερίδιό της και από όλες τις βαρβαρότητες τους.

Έσμιξε το αίμα με τους λευκούς αφρούς της θάλασσας, με τους μενεξέδες των βουνών, με το κίτρινο χρώμα των πεδιάδων. Βγήκαμε από τον πόνο, τα ίχνη του οποίου αναγκαστήκαμε να φέρουμε στην μνήμη μας για χρόνια σαν ασπρόμαυρες φωτογραφίες, και φτάσαμε μέχρι το σήμερα.

Στα χώματα αυτά διαπράχθηκαν εγκλήματα που δεν έπρεπε να διαπραχθούν.

Ρίχτηκαν βόμβες που δεν έπρεπε να ριχτούν.

Γκρεμίστηκαν σπίτια που δεν έπρεπε να γκρεμιστούν.

Πέρασαν τανκ που δεν έπρεπε να περάσουν από τους δρόμους αυτούς.

Γεμίσαμε με μπαρούτι τα βαρέλια που έπρεπε να είχαμε γεμίσει με κρασί.

Μάθαμε όλους τους ανθρώπους, μεγάλους και μικρούς, να χρησιμοποιούν όπλα όχι να φυτεύουν λουλούδια.

Αντί να καυχηθούμε για τη χειροτεχνία μας, καυχηθήκαμε για τις επιτυχίες μας στα τάγματα εκπαίδευσης.

Δεν μπορέσαμε να γιατρέψουμε την καρδιά των μανάδων, που ακόμη αναζητούν τους αγνοουμένους τους κρατώντας τις φωτογραφίες του γιους τους στο χέρι και έχουν την έκφραση του πόνου στο πρόσωπό τους.

Μας τρόμαζε πάντα το παρελθόν μας, ενώ πάντα κοιτάζαμε με ανησυχία και αμφιβολία το μέλλον μας.

Αναλώσαμε τη ζωή μας με ιδανικά, όρκους, ορκωμοσίες. Κι όμως, αυτό που είχε σημασία ήταν να ήμασταν οι μοναδικοί ιδιοκτήτες των εδαφών που γεννηθήκαμε.

Εκείνοι που ξεκίνησαν από πέρα από τη θάλασσα και ήρθαν εδώ αυθαίρετα, θεωρούσαν πάντα πως το μέρος αυτό είναι ένα πανδοχείο.

Αυτοί ήταν ξένοι καβαλάρηδες που πότιζαν τα άλογά τους.

Εμείς θεωρήσαμε πως ήταν περαστικοί ταξιδιώτες.

Όμως, με τον καιρό γίναμε εμείς οι ταξιδιώτες και εκείνοι οι ιδιοκτήτες του πανδοχείου.

Μας χαράτσωσαν, μας πήραν τα σπίτια και τα εδάφη μας.

Τοποθέτησαν πινακίδες στα μέρη από τα οποία μας απαγόρευσαν να περνάμε, τοποθέτησαν παντού πινακίδες με ξιφολόγχες.

Σαν να μας έχουν κλείσει σε στρατόπεδο αιχμαλώτων. Σκεπάσαμε πλέον τον ουρανό με κάθε είδους σημαίες και δεν μπορούμε να δούμε το γαλάζιο του χρώμα.

Αν αφήσουμε ελεύθερο ένα περιστέρι να πετάξει μπερδεύεται στις σημαίες. Δεν έπρεπε να μας είχε κάνει ανθρώπους πλέον ο τόσο πολύς πόνος;

Όμως, να που όταν έρχονται πάλι εκείνες οι μέρες του πόνου μαζευόμαστε πάνω από τους τάφους με τους σταυρούς και τα μισοφέγγαρα και εκφωνούμε λόγους που μυρίζουν αίμα.

Αντί να ζητήσουμε χιλιάδες φορές συγνώμη από τους αγαπημένους μας νεκρούς για να μας συγχωρήσουν, αντί να μεταφέρουμε τις αμαρτίες μας στην πλάτη μας σαν σταυρό, ορκιζόμαστε πάλι ότι θα κάνουμε νέες αμαρτίες.

Ουσιαστικά εμείς δεν είμαστε έτσι.

Ούτε για μίσος ούτε για εκδίκηση υπάρχει χώρος στο στήθος μας που μυρίζει γιασεμί και φούλι.

Εμείς που καιγόμαστε από επιθυμία να ενώσουμε τις αγάπες μας στα ελληνικά και στα τουρκικά σε μια δροσερή βεράντα τις μέρες του καλοκαιριού, εμείς οι γείτονες που ειδοποιήσαμε και σώσαμε ο ένας τον άλλο από το θάνατο ακόμη και την στιγμή των πιο θερμών συγκρούσεων, εμείς που απλώναμε την μπουγάδα μας στο ίδιο σχοινί για πολλά χρόνια και μεταφέραμε νερό με τενεκέδες από την βρύση του ίδιου δρόμου, δεν μπορούμε να δεχτούμε να έχουμε μισή πατρίδα.

Ούτε η Πάφος ούτε η Καρπασία μπορούν να είναι πέρα από τα σύνορά μας.

Ουσιαστικά, εμείς δεν είμαστε έτσι. Εκείνοι παρήγγειλαν για εμάς τη ζωή που είναι γεμάτη με όλες αυτές τις κακές συνήθειες.

Μας έστησαν παγίδες στα δικά μας χώματα.

Έσπειραν σπόρους μίσους και εχθρότητας παντού στην πατρίδα μας για να μην μπορέσουμε να ενώσουμε τις αγάπες μας στα ελληνικά και στα τουρκικά.

Σενέρ Λεβέντ είπε...

Γέμισαν με νάρκες τα χώματα που πατάμε.

Πυροβόλησαν όσους από εμάς σήκωσαν κεφάλι και έκαναν δούλους όσους από εμάς δεν είπαν τίποτα.

Αν τώρα δεν καθαρίσουμε τον χάρτη μας ο οποίος χωρίζεται με μια γραμμή στη μέση που στάζει αίμα, ποια δροσερά νερά θα μας καθαρίσουν;

Όλες οι γενιές που πέρασαν έριξαν σφαίρες και βόμβες η μια στην άλλη. Εκτός από τη γενιά του 1974.

Αλλά τα παιδιά που γεννήθηκαν ορθόδοξα το 1974 μεγάλωσαν με νανουρίσματα για την κατοχή και τα παιδιά των μουσουλμάνων με νανουρίσματα για τη «λεηλασία».

Στο τέλος βάλαμε την κοινωνική καταπίεση δίπλα στην εθνική καταπίεση.

Και είπαμε ότι «αυτή η χώρα είναι δική μας»!

Είναι δική μας φίλοι! Όλων μας! Όλων των Κυπρίων! Ούτε ένωση, ούτε διχοτόμηση! Μέχρι να φύγει απ' εδώ και ο τελευταίος ξένος στρατιώτης!

Γεράσιμος Παναγιωτάτος - Τζάκης είπε...

Τί περιμένετε ρε παιδιά από το Χριστόφια, που προεκλογικά παινευόταν ότι ήταν ο αρεστός των ξένων; Σκεφτείτε: ο πρώτος δήθεν αντιμπεριαλιστής στον κόσμο που είναι αρεστός στους ιμπεριαλιστές!!!...
Φταίει όμως και ο λαός που την πάτησε και τον έβγαλε πρόεδρο...

Ανώνυμος είπε...

εφεν + εδον = το ιδιο σκατο.
ουλλοι ένα ματσο κωλοφασίστες, μάππατζιες που θίγεστε για τες πατσιαουροσημαιες.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ή Ένωση και η Διχοτόμηση δεν είναι το ίδιο αγαπητέ "Σενέρ Λεβέντ". Η Ένωση θα ερχόταν μέσω της εξάσκησης του αναφαίρετου δικαιώματος της Αυτοδιάθεσης το οποίο καταγράφεται στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ. Η Διχοτόμηση ήταν ένα Βρετανικό εφεύρημα εξίσωσης της πλειοψηφίας με τη μειοψηφία το οποίο υιοθετήθηκε από τους Τούρκους στρατοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΤΑΣΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ανωνυμε 2.30, αναξιε σχολιασμου και ανευ φαιας ουσιας.επισης προς ΣΑΡΤΑΝΑΚ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ..ο πανικος σας ειναι φανερος παντου πλεον. Οι δεσμευσεις που εχει αναλαβει ο χριστοφιας εναντι στα ξενα συφεροντα που (εξυ)-υπηρετει δεν τον αφηνουν να ξεφυγει. Ειναι υποχρεομενος να παει σε δημοψηφισμα και θα το δεις. Και ξερει οτι με το σχεδιο που φερνει ο λαος θα στειλει στο αναθεμμα και το σχεδιο και τον ιδιο. Ο λαος θα απορριψει το σχεδιο που ο ιδιος θα στηριξει και με αυτο θα παει στο καλο και ο ιδιος. Το ξερει, το ξερετε για αυτο και οι σπασμοδικες κινησεις. Ο νικαρος εκατσεν σας την οι αγγλο-μεριακνοι κολλητοι σας εκατσαν σας την και το ξερετε. λιγος ο καιρος σας, πανικος, πανικος, πανικος.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες, μπήκα στο blog του κ. Παναγιωτάτου-Τζάκη, που έχει τοποθετήσει σχόλιο παραπάνω, και βρήκα ένα πολύ καλό άρθρο που τα χώνει στο Χριστόφια με ωραία επιχειρήματα. Έχει επίσης και άρθρα για το μεγάλο Τάσσο!!! Είναι δικηγόρος ο αρθρογράφος, συμπεραίνω ότι αγαπάει την Κύπρο πολύ παρότι από το ονοματεπώνυμο δεν φαίνεται να είναι από εδώ.

Ρήγας είπε...

Οι καλωσύνες τέλος.

Αυτοί που ΒΡΙΖΟΥΝ την Ελληνική σημαία και το έθνος, αφού δεν υπάρχει ούτε παιδεία για να μορφωθούν, ούτε ευθυξία, ούτε καν τσίπα, ούτε νόμος ούτε θέληση από το καθεστώς να τους συνάξει, αλλά και αφού το ΑΚΕΛ τους εκκολάπτει και τους φανατίζει και τους καλύπτει, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ (απλοποιώ και τονίζω κάποια σημεία για να μπορούν να με καταλαβαίνουν τα κομμούνια) το ΞΥΛΟ αποτελεί επιλογή.

Διότι τα ΜΟΥΛΑΡΙΑ μόνο με ξύλο καταλαβαίνουν.

Και ανέφερα μια σειρά με παραδείγματα ύβρεων προς το έθνος. Που οι θρασύδειλοι παραμένουν ανενόχλητοι.

Αλλά όταν ο άλλος ΔΕΝ νοιώθει Έλληνας, γιατί να προσβάλλεται; Έλα ντε.

Ο άλλος ζήτησε να του πω τν νόμο που λέει ότι δεν πρέπει να καίμε την Ελληνική σημαία. Επομένως δεν υπάρχει παρανομία.

Τί λες βρε όργιο; Αυτά σας δίνουν στις κομματικές κατασκηνώσεις για να απαντάτε;

Και αφού κρατάτε Τουρκικές σημαίες και σάρπες, γιατί τάχα προσβάλλεστε όταν οι άλλοι σας αποκαλούν Τούρκους;

Από την στιγμή που καίτε Ελληνικές σημαίες (ή ανέχεστε αυτούς που το κάνουν) και αφού κρατάτε αντεθνικά πανώ (ή ανέχεστε αυτούς που το κάνουν) και απο την στιγμή που κρατάτε και ανεμίζετε Τούρκικες σημαίες και σάρπες (ή ανέχεστε αυτούς που το κάνουν) και πολλά-πολλά άλλα , ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Θα μας πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος

α) Ποιούς έδεραν οι μετέχοντες στο συλλαλητήριο; και

β) Τί είδους πρόκληση υπήρξε;

Ή μήπως προχωρούσαν και έδεραν γενικώς;

Και ανέφερα ένα γεγονός, όπου σε παρόμοιο συλλαλητήριο το 1993, τα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ έφτυναν πάνω στις σημαίες μας. Με επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν επισόδεια, και (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) ότι σε ΤΕΤΟΙΕΣ περιπτώσεις, ΔΕΝ είμαι εναντίον της βίας και αν όντως έγινε τέτοιο πράγμα, τότε ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Δυστηχώς, κομμούνια, δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό. Διότι ο καθένας από σας διαβάζει επιλεκτικά και ό,τι τον βολεύει.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω και εγώ να μαθω ποιους εδέραν και με πώς έγινε η φάση αλλά φαίνεται εν υπάρχει πρόθυμος να απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Φασιστόμουτρο το Ρηγόπουλο!!!
Τάζει και ξύλο, χωσμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο!
Μάλλον έτσι θα κάνει κι εκεί στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, με μια ελληνική σημαία στα χέρια, ή μπορεί κάποτε και με καμιά σβάστικα! Κατα τα άλλα το κείμενο της ανάρτησης καταδικάζει ΚΑΙ τα υβριστικά σύνθημα που ακούστηκαν {ποιοι τα είπαν άραγε, μήπως κάποιοι εξωγήινοι;} εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ποια η δική σας ευθύνη για την καλλιέργεια ή την συντήρηση και ανοχή τέτοιων απαράδεκτων φαινομένων; Καλά το γνωστό ποίημα το εμπεδώσαμε πια: Φταίει το ΑΚΕΛ και ο Ευέλικτος ...

Bobby Sands είπε...

Οφείλουμε να πούμε πως για τους ακελικούς τα χρώματα που υπάρχουν είναι το μαύρο και το άσπρο. Άντε και το... γκρίζο. Βέβαια είναι τόσο πολύ καλά δασκαλεμένοι, που μοιάζουν με τους μάρτυρες του Ιεχωβά. Ξέρουν απ' έξω 20-25 απόψεις (συγγνώμη αν λέω και πολλές...) και τις επαναλαμβάνουν συνεχώς. Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Αν βρεθούν σε δύσκολη θέση, είτε δραπετεύουν εντέχνως είτε αρχίζουν τα φιλοσοφικά, είτε τα βρισίδια. Τρανό παράδειγμα ο γνωστός και μη εξαιρετέος άνευ ορίων, για όσους βέβαια τον γνωρίζουν.

Ρήγας είπε...

Δεν τάζω ξύλο σε κανέναν. Μα καλά, ξέρεις τί σημαίνει "τάζω";

Ρε, μάθετε πρώτα ΓΡΑΜΜΑΤΑ και αφήστε τα δύσκολα.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Οσοι νομίζουν πως ο Χριστόφιας θα φέρει για δημοψήφισμα σχέδιο που δεν θα περάσει από τον λαό κάμνουν λάθος μέγα.

Όπως και το 2004 έτσι και τώρα, πριν έρθει οτιδήποτε προς ψήφιση θα μετρηθεί δεκάδες φορές η κοινή γνώμη και οι τάσεις της.

Ο Χριστόφιας αν δει τα σκούρα για οποιοδήποτε λόγο, θα προτιμήσει να τραβήξει στο τέλος γραμμή Τάσσου παρά να μείνει στην ιστορία ως μαύρο πρόβατο. Το 2004 το ΑΚΕΛ πραγματοποίησε τουλάχιστον 6 με 7 εσωκομματικές έρευνες για τις τάσεις των συντρόφων και άλλαξε πλεύση προς το Όχι για να μην διασπασθεί το κόμμα.

Ούτε αφελής είναι ούτε βλάκας.Είναι "πονηρός ο βλάχος".

Η υστεροφημία του τον ενδιαφέρει πιότερο και από το ίδιο το Κυπριακό και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε μερικοί εδώ μέσα.

Σε αυτό, δεν διαφέρει από κανέναν άλλο πολιτικό.

Ήδη έχει δεσμευτεί ξεκάθαρα στο θέμα των εγγυήσεων την απόσυρση των οποίων θέτει ανοικτά πλέον ως απαράβατο όρο.

Αν η Τουρκία λοιπόν "αιφνιδίως" υποχωρήσει στο ζήτημα αυτό τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αυτο θα είναι ένα πρώτης τάξεως επικοινωνιακό εργαλείο για να περάσει την αντίληψη της αποτελεσματικότητα της πολιτικής του και των χειρισμών του. Και ας μην αποκλειστεί διόλου μία αλλαγή πλεύσης της Τουρκίας σε αυτό το ζήτημα.

Είναι θέμα ανταλλαγμάτων.

Και αυτά τα ανταλλάγματα δεν έχουν να κάνουν απαραιτήτως με την Κύπρο.

Η Τουρκία είναι πανίσχυρος παίκτης στην περιοχή λόγω της θέσης της και των γειτνιάσεών της και, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πάνω σε ποιο ζήτημα οι Αμερικανοί, η Ε.Ε., οι Εγγλέζοι θα παίξουν προκειμένου να αρθεί η "εμμονή" της Τουρκίας στις εγγυήσεις.

Αν λοιπόν ξαφνικά η Τουρκία αποσύρει την μέχρι τώρα πάγια θέση της για "εγγυήσεις", αυτό θα παρουσιαστεί με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο. Με τον κίνδυνο να συσκοτιστούν άλλες πτυχές της "λύσης"

Όμως.

Μία λύση:
α) χωρίς εγγυήσεις
β) με επιστροφή Αμμοχώστου
γ) με σχετικά ικανοποιητικές αποζημιώσεις συνδυασμένες με μερική επιστροφή προσφύγων στις εστίες τους
δ) με "συνέχεια" της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των διεθνών διακρατικών συμφωνιών
ε) με εξασφαλισμένη τη μή απόσχιση από το ενιαίο ομόσπονδο κράτος ενός μέρους
στ) με πλήρη εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κεκτημένου έστω και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,

θα περάσει από τον Κυπριακό Λαό και μάλιστα με σημαντική διαφορά.

Και όλα τα παραπάνω, τα οποία μπορεί να κρύβουν και πολλά μικρά γράμματα εξόχως ενοχλητικά και προσβλητικά είναι μέσα στην πραγματικότητα, δηλαδή, μπορούν να "συσκευασθούν" και να παρουσιαστούν με έναν φιόγκο ως την πλέον ιδανική/εφικτή λύση.

Μαζί με το επιχείρημα, πως αν δεν γίνει τώρα κάτι έτσι, τότε το επόμενο "κύμα" για λύση θα είναι σε μία δεκαετία περίπου με υπερπολλαπλάσιους έποικους και τα σύνορά μας πλέον όχι στην κατεχόμενη Κύπρο αλλά ουσιαστικά στην Τουρκία.

Αυτό που έχει σημασία λοιπόν είναι, αν γίνει αν φτάσουμε μέχρι δημοψήφισμα, τι θα κάνει η μειοψηφία, όποια κι αν είναι αυτή. Είτε του Ναι, είτε του Όχι. Γιατί θα πρέπει να υποταχθεί αδιαμαρτύρητα στην επιλογή της πλειοψηφίας ώστε να μην έχουμε επανάληψη εσωτερικών τραγωδιών.

Ανώνυμος είπε...

Ρηγόπουλο, μα πόθθεν σε φέραν και δεν έχεις ξανακούσει τη κυπριακή έκφραση “τάζω ξύλο”;

Ανώνυμος είπε...

Προς bobby sands και τους υπολοιπους απιστους θωμαδες και υπερασπιστες των εξυβριστων ΙΔΟΥ ο νομος σας

http://www.law.gov.cy/law/lawoffice.nsf/0/8fb1241c570d7c0dc2257424003cf923?opendocument

και αν ακομα δεν το θωρειτε εν δαμε,
1. Εναντίον της Δημόσιας Τάξης, όπως εσχάτη προδοσία, διέγερση σε ανταρσία, εξύβριση του αρχηγού της Πολιτείας, κατασκοπεία κλπ,

ευχαριστειμενοι?
Επισης γυρεξετε οσο θελετε να ευρετε νομο που ποινικοποιει πραξεις που σχετιζοντε με συμβολα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ(π.χ. ελληνικην σημαια)
και της καθοριζει ως πραξεις εξυβρισμου και οχι ως πραξεις προκλησης ανυσηχιας η/και μισσαλοδοξιας οπως την προσφατη περιπτωση με τις τουρκικες σημαιες.Αν παλι δεν εισαστε ευχαριστειμενοι τοτε πηγαινετε με το συναγωνιστη σας το ρηγοπουλο να δερετε οπιο εβρετε εδονιτη για να τον εκδημοκρατησετε.
Τζιε εσυ ρε ριγα προσεχε επειδη που το πολυ το ξυλο που διας αρκεψε και φοατε ο Ροκκι

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας εκ των τεσσάρων δεν συνελήφθη για σύνθημα που (δεν)φώναξε αλλά για τα γραφόμενα του που πραγματικά σπάζουν κόκκαλα.
Διαφήμιση του κάνετε κύριοι

@ ανώνυμος 11:35 πμ

δεν πείθεις για τον ΕΦΕΝιτισμό σου.
Προσπάθησε διαφορετικά.

Ερωτηματικό είπε...

Ήμουν στο οδόφραγμα- όπως κάθε χρόνο. Και όπως κάθε χρόνο είπα «εν η τελευταία φορά που λαμβάνω μέρος σε τούτο το πράμα». Και του χρόνου εκεί θα είμαι, να νευριάσω εκ νέου αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Διαφωνώ όμως σας ότι το φώναζαν τόσα πολλά άτομα. Αυτοί που ηγούνταν κάποιων εκ των ομάδων των νεαρών μπροστά μπροστά άκουσα με τα αφτιά μου να προειδοποιούν τα μέλη τους ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα αν έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία και πολλοί προτίμησαν να… απέχουν. Το φώναζαν όμως τουλάχιστον 100 άτομα και σίγουρα όχι μόνο τέσσερα.

Θέλω όμως να θέσω κάποια ερωτήματα:
1. Ποιοι ήταν αυτοί που καλούσαν τον κόσμο να φωνάξει το εν λόγω σύνθημα; Τους έχουμε ξαναδεί σε αντικατοχικές;
2. Γιατί δεν συνέλαβαν κανένα «παράνομο» μπροστά στα μάτια μας αλλά όλοι συνελήφθηκαν αργότερα; (έστησαν καρτέρι στους συγκεκριμένους στα αυτοκίνητά τους, τα οποία στο μεταξύ εντόπισαν, έχω ακούσει.) Μήπως ήθελαν να συλλάβουν αυτά τα συγκεκριμένα άτομα (και ειδικά τον έναν) και κατασκεύασαν δικαιολογία;
3. Γιατί κοτζιά μου Πρόεδρος της Δημοκρατίας αισθάνεται την ανάγκη να βάλει να συλλάβουν κάποιον γιατί είπε κάτι εναντίον του; Δεν θα ήταν πιο φυσιολογικό να είχε… πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί;
4. Γιατί ενώ ακόμα και οι πέτρες που έριχναν οι Τούρκοι ήξεραν πως θα κάνει την εμφάνισή του το ΕΛΑΜ, που δεν συμπεριλαμβανόταν ούτε στους οργανωτές, ούτε στους υποστηρικτές της εκδήλωσης και γνωρίζοντας την ικανότητα των εν λόγω ατόμων να παρεκτρέπονται, η αστυνομία δεν θεώρησε ανάγκη να φέρει εκεί δυνάμεις της ΜΜΑΔ μπας και συμβεί τίποτα αλλά θεώρησε ανάγκη να συλλάβει τέσσερα άτομα επειδή… άνοιξαν το στόμα τους;

ΠΡΟΣ IDIOT MOUFLON (και άλλους ημιμαθείς) είπε...

Είσαι ανενημέρωτος. Κάποιοι όντως έστησαν καρτέρι έξω που το οίκημα που μοιράζεται η ΕΦΕΝ με την ΑΦΕ, την ώρα που ήξεραν ότι τούτοι θα επέστρεφαν να φυλάξουν τα πανό και τις σημαίες τους. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι μέχρι αυτοί να τα μαζέψουν, να πάνε στην Πλατεία Ελευθερίας που ήταν παρκαρισμένοι (αυτοί της ΑΦΕ, οι άλλοι της ΕΦΕΝ δεν έκλεισαν 18 για να έχουν άδεια οδήγησης) από το οδόφραγμα και να πάνε στο οίκημά τους, είχαν όλα τελειώσει και τα άκουσαν εκ των υστέρων. Κατά τα φαινόμενα περνούσαν από εκεί κάποιοι από τους «περίεργους» τύπους που εμφανίστηκαν στη διαδήλωση, εντόπισαν την «ενέδρα» και την εξουδετέρωσαν, πολύ πριν πάνε τα μωρά (γιατί η ΕΦΕΝ αποτελείται από 16χρονα και 17χρονα, στην πλειοψηφία τους κάτι μικροκαμωμένες κοπέλες) εκεί.

Ρήγας είπε...

Είπε ο 6:23:

"Επισης γυρεξετε οσο θελετε να ευρετε νομο που ποινικοποιει πραξεις που σχετιζοντε με συμβολα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ(π.χ. ελληνικην σημαια)
και της καθοριζει ως πραξεις εξυβρισμου και οχι ως πραξεις προκλησης ανυσηχιας η/και μισσαλοδοξιας οπως την προσφατη περιπτωση με τις τουρκικες σημαιες."


Μάλιστα. Μια ερώτηση:

Αν κάνω το ίδιο με την Τούρκικη σημαία, ρε τσακάλι: Αν την πιάσω και την κάψω μπροστά σε χιλιάδες κόσμο π.χ. σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα με πεις ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Γιατί λοιπόν δεν αποκαλείς ρατσιστές αυτούς που καίνε Ελληνικές σημαίες;

Υποκριτές και ψεύτες. Αυτό είστε.

Διότι εμείς μιλούμε για ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ και εσύ μας λες Ότι "δεν υπάρχει νόμος που να ποινικοποιεί το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας."

ΟΚ. Νόμος που να ποινικοποιεί το κάψιμο της Κυπριακής υπάρχει; Δώσε μου εδάφιο και παράγραφο. Και αν την κάψω, ... ΘΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Είναι διότι δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να πιάσει στα χέρια του μιαν Κυπριακή σημαία και να της δώσει φόκο να δούμε τις ευαισθησίες σας και την ανοχή σας.

Υποκριτές, ε υποκριτές!



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

αναφορικά με τις σημαίες: δεκτές γίνονται πράξεις μόνο σαν κι αυτές του 35χρονου Παφίτη!

Ανώνυμος είπε...

ahaha.Enna katsoun mesa ta leshia.
AHahahhahahahahahha

Ανώνυμος είπε...

Tis filaksi ta sidera ine gia tous fasistes
MOUUUUUUUUUHAHAHHAHAHAHAHAH

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ είπε...

Πουλήστε την Κύπρο τώρα που μπορείται ρε ρεμάλια του κερατά, προδότες και εγγλεζάκια, γιατί δεν θα βρεθεί άλλη ευκαιρία. Κομμουνιστές του κώλου και του δολλαρίου...

Ανώνυμος είπε...

aahhahahahah.Egine idi mia fora epi kliridi .Tora pame gia sosti lisi.
Etsi Etsi sas pani
MOUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHA

bestman είπε...

ΡΗΓΑ, ΝΙΚΟΚΛΗ και οι υπόλοιποι συντελεστές του blog: Ενστερνίζεστε τις απόψεις και τις υβρεις των υβριστών -όχι του Χριστόφια, αλλά- ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Της ίδιας Δημοκρατίας για τη σωτηρία της οποίας τη σωτηρία διερύγνυαν -και έσεις μαζί, υποθέτω- τα ιμάτιά των το 2004;

Ανώνυμος είπε...

Tora pame gia sosti lisi.
Tis filakis ta sidera ine gia tous ellinarades
MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHA

Ανώνυμος είπε...

Tis filakis ta sidera ine gia tous fasistes.
MOUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHA

Na tous ferno kai tsiara.
MOUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHA

Ανώνυμος είπε...

Oloi mazi adelfia gia tin dikaii lisi me protostati ton proedro mas kai sto perithorio tous ... perithoriakous(mouhahahahahah)

Ρήγας είπε...

θα απαντήσω:

Ο Χριστόφιας είναι ΕΝΟΧΟΣ στο ότι ως κομματάρχης έχει την ευθύνη για την εκκόλαψη ανθελληνικών στοιχείων στο κόμμα του.

Είχε πολλές φορές την ευκαιρία να τους μαζέψει και να τους μορφώσει, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι δυστηχώς αποθαρύνονται.

ΟΛΑ αυτά δημιουργούν αντίδραση.

Ενώσο στο κόμμα του κάποιες οργανωμένες ομάδες μελών κυρίως της νεολαίας βρίζουν τον Ελληνισμό και προσβάλλουν την Ελληνική σημαία, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ είναι επιμέρους.

Το ότι δηλαδή ο Χριστόφιας τυγχάνει πρόεδρος του κράτους, αυτό δεν του δίνει συγχωρωχάρτι για τις ευθύνες του.

Η δράση φέρνει αντίδραση.

Η αντίδραση των διαδηλωτών χθές ήταν ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ μπροστά στην δράση των αλητών που καίνε Ελληνικές σημαίες και τα λοιπά αίσχη που έχουμε δει, π.χ. στα μνημεία ηρώων κλπ τα οποία κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν ματαίως να εκλογικεύσουν τάχα ότι δεν υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας.

Και όσο ο δράση συνεχίζεται, τόσο η αντίδραση θα μεγαλώνει.

Είτε σας βολεύει, είτε δεν σας βολεύει.

Ελπίζω να σε κάλυψα.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

E riga.Tora pou enna ksouriso ton falliro ela nase ksiouriso tzie sena.
Akous tziame o hristofkias en enohos.
Pantes kai emfanistike ta teleytea gronia kai egoriasan ton i ipolipi tou kommatos tora teleytea.
Ela na sou po.Tha se ksiouriso SIRIZA.
MOUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ανώνυμος είπε...

ρε ρηγοπουλο μην εξαπτεσαι και εν παθεις και τιποτε! Τζιε μετα ποιος θα ειναι ο εδονοφαγος του blog!

Αν δεν εισαι αρκετα εξυπνος να καταλαβεις οτι το καψιμο μιας σημαιας ειναι και αυτο εξυβριση δεν φταιω εγω.Εξαλλου εγραψα πριν οτι οτιδηποτε εχει να κανει με σημαιες και συμβολα(εκτος της κυπριακης) δεν ποινικοπειται εκτος και αν κανω λαθος αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο.Στην ελλαδα υπαρχει σχετικος νομος οχι μονο για την ελληνικη σημαια αλλα για ολες της σημαιες ξενων χωρων με τα οποια η ελλαδα βρισκεται σε ειρηνη(προφανως δεν τηρειτε αφου καθε μερα καινε ελληνικες σημαιες οι αναρχικοι).
Στη κυπρο τωρα επειδη μονο η κυπριακη σημαια ειναι επισημα συμβολο του κρατους ισως να ποινικοπειται αν την καψεις κτλ

Τωρα αν εσυ θελεις να καψεις τη σημαια της κυπρου η της τουρκιας η του τιμπουκτου προβλημα σου.Αν νομιζεις οτι ετσι καταφερνεις κατι τοτε εχεις τον ιδιο νου με τον ομονοιατη που εκρουσε την σημαια(ηταν ενας ροκκολος μονο και οχι 10000 οπως το παρουσιαζεις αλλα παλε η πραξη του ειναι καταδικαστεα).
Εγω εν θα σε ελαλουν ρατσιστη,η κουβεντα δαμε εννεν ο ρατσισμος η το τι ηταν να πω εγω αλλα το οτι καπιοι επαναλαβανουν συμπεριφορες που εφεραν πολλα κακα στο τοπο.
Τζιε αφου η δημοσια εξυβριση του προεδρου τιμωρειται γιατι να μεν εφαρμοστει δηλαδη?Τζιε στο κατω κατω,τι τους εκαμαν?Εκατηγορηθηκαν γραπτως και μετα ελευ8ερη!
Ουτε τους επηραν στα γκουλακ,ουτε στο αποσπασμα ουτε σε κατανγκαστικα εργα!(το ποντικι μεθαυριο ετσι εναλαλει)

Ο παραλληλισμος ποδοσφαιρικων αγωνων και πολιτικων συγκεντρωσεν ειναι αποτελεσμα της απελπιδας προσπαθειας σας να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα! Μετα απο τοσες δημοκρατκες φαρφαρες καταληγετε συνηγοροι τον απογονων της εθνοσωτηριας γενιας του 74!
Και εις ανωτερα!

Αν εσεις οι αποκαταστατες τωρα εθελετε να σεβεστε ουτε ΚΑΙ τους νομους νομιζω αλλαξετε ονομα!

Ανώνυμος είπε...

"Και όσο ο δράση συνεχίζεται, τόσο η αντίδραση θα μεγαλώνει."

οκ ρε ρηγα εκαταλαβαμε το νοημα της προτασης σου.Συνεχεισε το λαμπρο δρομο των ηρωων της 15 ιουλιου 1974!

Ανώνυμος είπε...

E riga ise tzie esi me stountin genia ton pappoudon mas pou perimenoume n apodimisete gia ksifortothoume os ethnos ta varidia tou parelthontos?

Mouahahahhahahhaha

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ανωνυμε 5.08, που μας μιλας για την υστεροφημια του χριστοφια και για τη λυση που " θα περάσει από τον Κυπριακό Λαό και μάλιστα με σημαντική διαφορά " Αξιος ο μισθος σου. Τι να οεις και εσυ ο καημενος.Οτι σου λενε να πεις λες. Αν οντως εισαι μεσα στα πραγματα οπως λες, καημενε, και αν εχεις ιχνος ειλικρινιας τοτε θα πρεπε να ξερεις οτι εχουν ηδη γινει μετρησεις, αρκετες μαλιστα. Που εχουν δειξει την τρομακτικη απεχθεια του Λαου προς λυση με εκ περιτροπης προεδρια, αυτα που συφωνησ εο μαστρος σου. Την τεραστια απορριψη του Λαου σε λυση συνεταιρισμου σνα και αυτη που συφωνησε ο μαστρος σου. Οποτε αγαπητε μου τα περι αποδοχης απο τον λαο ,αφου ξερεις οπως λες τις μετρησεις, ειναι παραμυθκια της χαλιμας που ητε σε εβαλαν να λες γιατι περιπεζουν σε οι μαστοροι σου ητε τα γραφεις για να παρηορκεσε.΅Επισης αν οντως εισαι μεσα στα πραγματα ξερεις για τις δεσμευσεις που εχει αναλαβει και δεν μπροει να ξεφυγει . Οι αγγλο-αμερικανοι οι οποιοι τον προωθσαν του την εκατσαν του αππωμενου. Το ιδιο και ο Νικαρος. ΕΙναι μονος του, εγκλωβισμενος, δεν μπορει να ξεφυγει και εχει μπροστα του σχεδιο που ο κοσμος διαολοστελνει. Για αυτο τα νευρα, οι σπασμωδικες κινησεις, ο πανικος και οι συνεχεις γκαφες. Ειναι δεμεννος και το ξερει. Επαιξε και εχασε. Ακομα και ο Νικαρος ,ο κολλητος του στο ΔΗΣΑΚΕΛ, τον εφτυσε. Αν οντως εισαι οπως λες στα παρματα τοτε ξερεις οτι αυτη ειναι η αληθεια, παραμυθα. Ξερετε οτι δνε μπορει να ξεφυγει ο ευελιχτος απο το δημοψηφισμα, ξερετε οτι ο Λαος , συφωνα με τις μετρησεις, θα το στειλει το νε σχεδιο σοτ ανθεμμα, και μαζι με αυτο και σας. Για αυτο ο πανικος. Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχιδσει για το ευελιχτ καθεστος. Και επειδη πραγματι, η μονη αληθκεια που λαλεις, ειναι τοσο αλαζονας και εγωκεντρικος ξερωντας οτι η υστεροφημια του ειναι ηδη προδιαγραμμνενη ετσι οπως τα εκαμε, για αυτο τα νευρα και ο πανικος. Ολα εδω πληρωνονται εδονοπουλο, η ατιμια που εκαμε του Τασσου θα πληρωθει πολυ ακριβα. Ετσιιιιι...στα αναθεμμα της ιστοριας με το σχεδιο του. Παρακαλειται η επιτροπη οπως αλλαξει το ρολοι της αντιστροφης μετρησης και το ρυθμισει να μετρα που τον γεναρη του 2010 περιπου. Ρε παραμυθα, αν δεν ξερεις για τις δεσμευσεις και τις μετρησεις τοτε σε λυπουμαι που σε δουλευκουν οι μαστοροι σου. Η αντιστροφη μετρηση αρχισε, πανικος, πανικος, πανικος, πανικος!!!πανικος πανικος πανικος πανικος.
και για καποιους που ταχα μου θιγονται εδω μεσα. Η εξυβριση του οποιουδηποτε προεδρου, και του προεδρου Χριστοφια, ειναι απαραδεχτη. Καλα τους εκαμαν και συναξαν τους. Η υποκρισια επισης της κυβερνησηςς και η επιλεχτικη εφαρμογη νομων οπου τους συφερει επισης απαραδεχτη, ελαφρυντικο βεβαια το γεγονος οτι τελουν υπο κατασταση σοκ και πανικου.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μια και ειμαι σε καλη διαθεση, λογο της αντιστροφης μετρησης θα απαντησω και στον μουαχαχαχχαχα στη γλωσσα που κατλαβει.ναι μιλω και τη γλωσσα των ζωων.
ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,
ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Moumoumoumouhahahahahahahah
Na se kala.Egelasamen kai popse.
MOUOUOUOUOUHAHAHAHAHAHHA

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το θέμα είναι πιο βαθύ: Ναι η κυβέρνηση Χριστόφια είναι εκνευρισμένη λόγω των αδιεξόδων στο Κυπριακό, ναι η ευαισθησία του νόμου είναι πολύ επιλεκτική, ναι η αστυνομία έπαιξε το ρόλο του χαφιέ αφού περίμενε ανθρώπους στα αυτοκίνητα τους ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΒΡΙΣΑΝ (επιμένω) αλλά,

μήπως είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πολιτική τρομοκρατίας και εκφοβισμού; Πως θα αντιμετωπίζονται όσοι διαφωνούν με τον Ευέλικτο από τώρα και στο εξής; Στην καλύτερη περίπτωση θα χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιοί κλπ κλπ. Στη χειρότερη;

Ανώνυμος είπε...

Eknevrismeni?MOUHAHAHAHAHHHA
Ehis di pio psihraimo kai prao proedro?
AKous esi eknevrismeni
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

re malakismena ke tora panta edon, edon, edon. elate re malakismena sthn lakatamia ke enna taisete ksilo nomizete. elate mora mou ke enna fate kala. ke tora ke panta edon edon edon, en tolmate kan na reksete pou thn lakatmia re grivika pouttouthkia. skata se sas re fasistomoutra ths epitrophs, skata je ston griva sas ton prodoti je se sas tous apogonous tou tous ethnikofrones taxa mou. elate re sth lakatamia na fonaksate je na sas sasoume, riga je alla fasistomoutra ths epitropis imishi mou. akel re edon panta skataes.ellines isaste je feneste re.prodotes tou griva je ths eoka sas.

Ανώνυμος είπε...

kai pou eisaste koma otan tha ipograpsei i proedrara mas tin lisi me ton Talat! Tha skiliasete apo to kako sas! Ola tha ta prodosoume emeis! Giati etsi goustaroume!


Mouahahahhahahhaha

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

Και κάτι άλλο. Αντί να αναδείξουν τα Μέσα την αντικατοχική πτυχή του συλλαλητηρίου καταπιάστηκαν με τα συνθήματα κατά του Ευέλικτου. Μπράβο μαύρη προπαγάνδα!

Ανώνυμος είπε...

Διασκεδάζεις ανώνυμε, εν το μόνο πράγμα που ξέρεις...
Τα ζώα έχουν και το ένστικτο της επιβίωσης εσύ μόνο της διασκέδασης!
Είσαι μετα-ζώον εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έχουμε αντιδράσεις πλασμάτων με νοημοσύνη, η δική σου νοημασύνη τελευταίε των τελευταίων δεν υπάρχει, μάλλον δημιουργήθηκες σε εργαστηριακές συνθήκες στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ η στην Ρουμανία, πάντως για γελοτοποιός καλός εισαί!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε μ'ενα σκληρό και αυταρχικό καθεστώς Χριστοφιά!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πλαστήρα ζητάς πολλά από τα ΜΜΕ. Στους λίγους που αντιπολιτεύονταν το καθεστώς από την αρχή, προστέθηκε τώρα και το συγκρότημα Δίας. Πάλι είναι μειοψηφία. Αρέσκει μου που καρτεράς να προβάλουν τον καλό χαρακτήρα της αντικατοχικής. Δαμέ ο Πολίτης, τζείντους μιτσιούς που εκάμαν προχτές την κουβέντα με το πλοίο και το Δεν ξεχνώ, έγραψε τους ολόκληρο κείμενο και έχεζε τους γιατί εκάμαν αντικατοχική με το μαγιώ (!!!) τζαι εσύ εκαρτέρας να προβάλουν τα θετικά μιας αντικατοχικής στην οποία ήταν ούλοι διχασμένοι, κάποιοι εφωνάζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του «δεύτερου που τον Χριστό» Χριστόφκια τζαι εκατέβηκε το ΕΛΑΜ τζαι έκαμε τα δικά του; Έσιει τζαι ο ευσεβοποθισμός τα όριά του ρε φίλε. Εγώ πλέον δεν παρακολουθώ ειδήσεις που το ΡΙΚ και δεν αγοράζω εφημερίδες εκτός Ένωσης, Ποντικιού και Σημερινής. Μόνο online τους παρακολουθώ αλλά να μεν φκάλλουν κέρδος.

Ρήγας είπε...

Όπως πάμε, οδηγούμαστε σε ένα επισόδειο τύπου '74.

Θάναι πιο μικρό σε διάρκεια, αλλά πιο μεγάλο σε έκταση (από Κύπρο μέχρι Θράκη) και πιο καταστροφικό για τον Ελληνισμό. Θα παρακαλούμε τον Χριστόφια και τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό στην Ελλάδα να υπογράψουν ό,τι νάναι. Ομοσπονδία στην Κύπρο, ίσως ένα ιδιαίτερο καθεστώς στη Θράκη και γκρίζα ζώνη κάποιες περιοχές στο Αιγαίο.

Το παιγνίδι στην Κύπρο αγριεύει. Εδώ δοκιμάζονται οι τύχες του Ελληνισμού ολόκληρου. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τον Χριστόφια ούτε βλάκα ούτε προδώτη. Το έχω ξαναπεί δηλαδή, αλλά δυστηχώς κάποιοι διαβάζουν επιλεκτικά και αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα όπως τους βολεύει.

Δεν μας συμφέρει και ούτε η πλειοψηφία των διαφωνούντων με τον Χριστόφια πιστέυω να θέλουμε να του βάλουμε τρικλοποδιά διότι εμείς οι ίδιοι, οι Έλληνες της Κύπρου, θα φάμε τα μούτρα μας.

Ο Χριστόφιας είναι αυτοεγκλωβισμένος σε ένα κόμμα που μαζί με το ΔΗΣΥ μάλλον (λέω μάλλον) έχουν δεσμευτεί για μια συγκεκριμένου τύπου λύση. Μπορεί να θέτει κόκκινες γραμμές ο πρόεδρος, αλλά το Τούρκικο καθεστώς αποτελείται μεν από εγκληματίες και δικτάτωρες αλλά είναι πανέξυπνοι και παμπόνηροι εγκληματίες και δικτάτωρες. Τί θα κάνει ο πρόεδρος αν αύριο η Τουρκία πει εντάξει, δεν απαιτώ εγγυήσεις (η κόκκινη γραμμή που έχει θέσει η πλευρά μας); Θα κάνει πίσω;

Η Τουρκία παίζει επαγγελματικό σκάκι και εμείς νομίζουμε ότι παίζουμε τάβλι στον καφενέ και νομίζουμε ότι νικούμε κιόλας.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει κόσμος, πολύ περισσότερος απ'ότι πιστέυουν ή θέλουν να πιστεύουν, που δεν θέλει ομοσπονδία. Που (κυρίως) φοβάται μια λύση ομοσπονδίας διότι δεν έχει εμπιστοσύνη στα Τούρκικα καθεστώτα.

Εσείς δεν δέχεστε άλλη άποψη. Μας έχετε τσουβαλιάσει όλους και μας έχετε βάλει κάμποσες ταμπέλλες, πιστεύοντας ότι περιθωριοποιώντας κάποιον κόσμο θα τον κάνετε να εξαφανιστεί ως δια μαγείας.

Σχετικά με τα πρόσφατα επισόδεια:

Σταματήστε να αποκαλείτε "εθνικιστή" οποιονδήποτε είναι εθνικά σκεπτόμενος. Ο Μπαμπινιώτης διαχωρίζει τον 'εθνισμό' από τον 'εθνικισμό.' Επιπλέον, κάποιοι αυτοπροδιορίζονται με το δεύτερο έχοντας υπ'όψην το πρώτο. Εσείς παρατραβάτε τα επίθετα που μας φορτώνετε φτάνοντας σε ακόμη πιο ακραίες καταστάσεις: "σωβινιστές", "φασίστες", "(φιλο)πραξικοπηματίες" κλπ. Αφήνετε ή εκκολάπτετε ακραία στοιχεία να δρουν και να προκαλούν. Η δράση (στα μνημεία ηρώων και αλλού) με τις βεβηλώσεις μνημείων, το κάψιμο Ελληνικών σημαίων κλπ μιας μικρής, περιθωριακής, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ της αριστεράς, δημιουργεί αντίδραση πολύ μεγαλύτερη απ'οτι νομίζετε. Διότι κάποιοι δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται τί σημαίνει για μας η Ελληνική σημαία. Ότι είναι ΥΠΕΡΠΑΝΩ και από προέδρους και από πρωθυπουργούς και από βασιλιάδες.

Έτσι, με την δράση δημιουργείται η αντίδραση και θα καταλήξουμε με μαθηματική ακρίβεια σε ένα άλλο '74 ίσως αυτή τη φορά χωρία τάνκς, αλλά με τον ίδιο φανατισμό και παρόμοιες απώλειες.

Μακάρι χίλιες φορές να έχω λάθος για το πού οδηγούμαστε. Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω τίποτε, εξ ου και το ότι γράφω εδώ μέσα ανώνυμα.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ενόμιζα τα γκρινγκλις απαγορεύονται

πας μη ακελικός... είπε...

Ρήγα...

πας μη ακελικός εθνικιστής εστί! διάβασε και καμιά χαραυγή, μια ανακοίνωση της προοδευτικής έστω. το διαχρονικό "εμείς και οι άλλοι" του ΑΚΕΛ, τώρα μετατράπηκε σε "εμείς και οι εθνικιστές" και έτσι εξισώθηκαν το ΕΛΑΜ με τα προσφυγικά σωματεία ένα πράμα. Στο εργοστάσιο παραγωγής εχθρών του ΑΚΕΛ οι μηχανές μόνο επιταχύνουν.

Ανώνυμος είπε...

ως δημοκρατικός και νομιμόφρωνας πολίτης ΑΠΑΙΤΩ να κλείσει ο φασιστικός οχετός της φυλλάδας που τιτλοφορείται "ΠΟΛΙΤΗΣ" και να κλειστεί στα μπουντρούμια της Κυπριακής Αστυνομίας ο Κώστας Κωνσταντίνου της στήλης "Κατά Βαρβάρων" για δημόσια και ενυπόγραφη εξύβριση των Θεσμών, του Κράτους και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

ρηγα, ππεεεεεε........!!!!!

εν η ιδέα μου, όξα η "επιτροπή" άφησεν τον ρηγαν που εννα δώσει τζιαι πολλύν ξύλον, εκτεθειμένον;

Ανώνυμος είπε...

ως δημοκρατικός και νομιμόφρωνας πολίτης ΑΠΑΙΤΩ να κλείσει η φασιστική γιάφκα του ΑΚΕΛ και να κλειστεί στις Κεντρικές Φυλακές ο Άντρος Κυπριανού για δημόσια και προμελετημένη εξύβριση των Θεσμών, του Κράτους και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον οποίο άνευ τεκμηρίων συνέδεσε με τους φασίστες της ΕΟΚΑ Βήτα

*Ιοσίλιος*

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ανώνυμε 2:22

Το όνομα της εφημερίδας αυτής είναι YENI-ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι ΠΟΛΙΤΗΣ.
Το μόνο θετικό που μπορεί να προσφέρει αυτή η φυλλάδα είναι μόλις την πιάσουμε στα χέρια μας να την δώσουμε για ανακύκλωση μπας και γλιτώσει κανένα δέντρο...

MOYXAXAS είπε...

Είμαι ο Μουχάχας.

Υπόσχομαι ότι στο μέλλον:

1) θα γράφω μόνο ελληνικά
2) Δε θα επαναλαμβάνω τα ίδια
3) Δε θα γράφω Μουχαχαχαχαχα

Αν δεν τηρώ τις υποσχέσεις μου, έχετε το ελεύθερο να διαγράφετε όλα μου τα σχόλια.

Marianna Charalambous είπε...

Σίγουρα ο δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος πρεπει να τυγχάνει του απαιτούμενου σεβασμού. Νομιζω πως όλοι καταδικάζουμε αυτα που ειπώθηκαν στην αντικατοχική.
Οι πολιτικοί όμως οφείλουν να είναι περισσότερο ανεκτικοι απο το μέσο πολίτη.Ο Κληρίδης,ο Παπαδόπουλος δηλαδή άκουσαν λίγα τόσα χρονια;Δεν θυμάμαι να μπήκε κανεις στη φυλακή.
Στη Γαλλία ο Σαρκοζί ακούει και διαβαζει μάλιστα σε εφημερίδες τα χειρότερα και με προσωπικούς χαρακτηρισμους.Οσο για τον Μπερλουσκόνι δεν το συζητώ.Το τι επίθετα ακούει τον τελευταιο καιρό δε λέγεται!
Τωρα θα μου πείς αυτες οι επιθέσεις ειναι σωστές; Οχι φυσικά , αλλα απο τη στιγμή που γίνεσαι πολιτικός πρεπει να έχεις γερό στομάχι και να μη στρέφεις τη δύναμη που σου έδωσε ο λαός εναντίον του λαού.

Μήπως συνελήφθη κανεις στις Η.Π.Α επειδή αποκάλεσε τον Ομπάμα "τρομοκράτη"? Οχι!

Γνωρίζοντας το τεταμένο κλίμα που επικρατεί σε μια χώρα με σοβαρα εθνικά θέματα ,τετοιες ενέργεις πρέπει να αποφεύγονται αφου το μονο που καταφέρνουν ειναι μόνο να σπέρνουν τη διχόνοια!

Sartanak De diagrafi είπε...

Μα ίντα καλά..Όσα σχόλια μου εν μπορείτε να απαντήσετε απλά διαγράφετε τα..Ίντα καλά

Sartanak le Panic είπε...

Προς απάντηση του Κύρηκα:
Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..Πανίκκος..

the Idiot Mouflon είπε...

@Ανώνυμος, 22 Ιούλιος 2009 5:08 μμ

Τις ευτζές μου να 'χεις τζιαι που τις 4 οπλές μου.

Καταλαβαίνεις πόσο χρήσιμοι θα είναι για τον Δημήτρη οι του Χριστόφιας Γουατς σε περίπτωση που αποφασίσει ότι ΔΕΝ θα πάμε για λύση;