ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

-Οι συλλήψεις έγιναν γιατί πρέπει να σεβόμαστε το θεσμό του Προέδρου. Δεν μπορεί να εξυβρίζεται έτσι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς να συλλαμβάνονται οι υπαίτιοι
Τι λέει ρε Άντρο ο Πατερούλης; Αν ήταν όποιος βρίζει Πρόεδρο να συλλαμβάνεται και να κατηγορείται, εμείς οι δύο και ο Κωνσταντίνου του "Κατά Βαρβάρων", για τα όσα είπαμεν του Τάσσου, έπρεπεν να να ήμασταν βαρυποινίτες!

16 Σχόλια:

Unknown είπε...

Η πράξη της εξύβρισης του Προέδρου της Δημοκρατίας σίγουρα είναι καταδικαστέα. Προέρχεται όμως από ΠΑΙΔΙΑ 14-16-18 χρονών που το αίμα τους βράζει και σε μια εκδήλωση ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ είναι φυσικό να... ξεφύγουν.

Η ενέργεια της ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όμως να δώσει υπόσταση στις ύβρεις αυτές, είναι δις καταδικαστέα. Πρώτα η υπόθεση με τις γεμιστήρες στην παρέλαση. Μετά οι συλλήψεις για φυλλάδια "εθνικιστικού περιεχομένου"(ακόμα δεν αντιλήφθηκα ποιος έκρινε το περιεχόμενο) και τώρα αυτό. Η πολιτεία έχει χρέος να ενεργεί ΥΠΕΥΘΥΝΑ και να μην κατρακυλά στον κατήφορο που θέλουν κάποιοι να την συμπαρασέρνουν. Προς τι το άγχος, η ανησυχία, ο φόβος; Είστε εξουσία κύριοι, συμπεριφερθείτε ανάλογα!


Τέλος, απευθύνω τον προβληματισμό μου προς όλους τους φίλους που ανησυχούν για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Όσοι αντιτίθενται στον εξυφαινόμενο ιστό της ΔΔΟ. Γιατί ρε αδέρφια ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ πιανόμαστε στον ιστό; Γιατί δίνουμε αφορμή να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ και να ασχολείται με τις ύβρεις; Γιατί επιτρέπουμε να καλούν τη φιλοπατρία, εθνικισμό;

Ευπατρίδες υπάρχουν σε ΟΛΑ τα κόμματα. Και στον Δησύ και στο Ακέλ και παντού. Πρέπει να τους "αναγκάσουμε" με τη στάση και τη συμπεριφορά μας να συνταυτιστούν με το αντιομοσπονδιακό κίνημα και να λειτουργήσουν ως πυρήνες αντίστασης μέσα στα ίδια τα κόμματα τους. Όχι να τους κακοφανίζουμε με κενή συνθηματολογία και να τους διώχνουμε.

Όσοι αναλάβατε τα ηνία των αυτόνομων αντιομοσπονδιακών παρατάξεων έχει ΥΨΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ να αυξήσετε την απήχηση μας στο λαό. Μόνοι δεν μπορούμε. Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΠΑΝΩ από τον εγωισμό μας.

Ανώνυμος είπε...

ως δημοκρατικός και νομιμόφρωνας πολίτης ΑΠΑΙΤΩ να κλείσει ο φασιστικός οχετός της φυλλάδας που τιτλοφορείται "ΠΟΛΙΤΗΣ" και να κλειστεί στα μπουντρούμια της Κυπριακής Αστυνομίας ο Κώστας Κωνσταντίνου της στήλης "Κατά Βαρβάρων" για δημόσια και ενυπόγραφη εξύβριση των Θεσμών, του Κράτους και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

*Ιοσίλιος*

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ιοσίλιε

το πραγματικό όνομα της εφημερίδας είναι YENI-ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο νομιμόφρων Ιοσίλιος θα μας δώσει και μαθήματα!

ManoWAR είπε...

Αυτοί που έκαναν τις συλλήψεις δείχνουν ότι δεν έχουν καμία ανοχή και δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο οξύνουν το κλίμα και δίνουν πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική του σημασία στο γεγονός.

Εγώ θυμάμαι ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει τον Τάσσο Παπαδόπουλο και κανένας να μην αντιδρά!

Αυτοί τώρα τι προσπαθούν τώρα να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά?

Μην ξεχνάτε ότι ο κόκκινος φασισμός είναι χειρότερος ακόμα και από τον μαύρο, επειδή είναι καμουφλαρισμένος…

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

EUPRESIDENCY - Πυρ ομαδόν κατά του Καρλ Μπιλντ
Έντονες αντιδράσεις στη Λευκωσία αλλά και την Αθήνα, προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις του ΥΠΕΞ της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ, με τις οποίες απάλλαξε την Τουρκία από κάθε ευθύνη στο Κυπριακό. «Tο Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής και παραβίασης των αρχών του διεθνούς Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βασικών ελευθεριών του κυπριακού λαού, από την Τουρκία κι αυτό δεν μπορεί να παραγράφεται από κανένα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου. «Αναμένουμε ότι η χώρα που ασκεί την Προεδρία θα ενεργεί και θα τοποθετείται στα πλαίσια κοινοτικής αλληλεγγύης και με βάση το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα και τις αποφάσεις της ΕΕ», ήταν η δήλωση του ΥΠΕΞ, Μάρκου Κυπριανού. Στο πλαίσιο της ΕΕ, η καταδίκη της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συνεχίζεται στην Κύπρο συνιστά αυτονόητη αρχή, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ, Γρηγόρης Δελαβέκουρας.


Προς όλους τους Κύπριους bloggers:

Να κηρυχθεί από όλα τα μπλογκς μποϊκοτάζ κατά της Σουηδικής ΙΚΕΑ λόγω της στάσης της Σουηδικής Προεδρίας στην Ε.Ε. αναφορικά με το Κυπριακό.

Να συγκροτηθούν ομάδες ενημέρωσης με φυλλάδια έξω από την ΙΚΕΑ και να πληροφορούν τον κόσμο ώστε να τον αποτρέπουν από τα ψώνια στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ας αποδείξουμε ΜΙΑ φορά πως δεν είμαστε πρόβατα!

Κανένας δεν ψωνίζει από την ΙΚΕΑ, ούτε σεντ στη Σουηδική επιχείρηση μέχρι τουλάχιστον η τοπική διεύθυνση να κάνει δημόσια δήλωση διαφωνίας με τα όσα απαράδεκτα δηλώνει η Σουηδική Προεδρία της Ε.Ε. για το Κυπριακό!

Bloggers, παραμερίστε τις διαφορές σας και ενωθείτε αυτή τη φορά.

Το Κυπριακό είναι πρόβλημα Εισβολής και Κατοχής!

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Φίλε MANOWAR

Όλοι οι φασισμοί, είτε κόκκινοι είναι, είτε μαύροι έχουν ημερομηνία λήξης!

Προτείνω να προωθηθεί το αίτημα του Ιοσίλιου για σύλληψη του δημοσιοκάφρου Κώστα Κωνσταντίνου του YENI-ΠΟΛΙΤΗ για συνεχή εξύβριση του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Sartanak the IX de Nenekin είπε...

Εσύ που προτείνεις να προωθηθεί το αίτημα..γιατί δεν το προωθής εσύ?
Εσύ που θες να μπουκοτάρεις τα ΙΚΕΑ γιατί εν πα να ε΄βρεις καμιά γεναίκα να ξελαμπικάρεις.

Εσύ που λες ότι ήταν 14-16 χρονών οι βρισιές, που το ξέρεις? Αφού ήταν τέτοιας ηλικίας πως τους περίμεναν να τους συλλάβουν στα αυτοκίνητα τους? Νομίζω δαμέσα γράφεται ο καθένας ότι ακούσετε στους καφενέδες.
Αν ήταν ανήλικοι-που δεν ήταν- τότε να κάτσουν φυλακή τους γονιούς τους που εν ιμπόρουν να κουμαντάρουν τους ροκόλους τους - Εδώ στην αμερική συνέλαβαν μάνα γιατί ο ανήλικος γιος της άφησε το σκυλί του να πεθάνει της πείνας).

Ο "Ιόσιλος" απαιτεί μπλά μπλά μπλά. Μα για να απαιτείς πρέπει να πα να στουππώσεις την τρύπα......γιατί ξέρεις...βάλλει αέραν

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Τότε να πάνε να συλλάβουν και όλους αυτούς που καίνε σημαίες στα γήπεδα, που αναρτούν σημαίες του ψευδοκράτους, που βρίζουν τους πάντες κλπ κλπ. Ή μήπως αυτοί είναι προστατευμένοι από το Κόμμα;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ !
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ !
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Σιαχίνια τα Επιτρόπουλα! Εντοπίσανε το λάθος τους και το διορθώσανε ... Το αρχικό “ΒΑΡΥΠΟΝΟΙΤΕΣ” του τίτλου το κανένα τελικά “ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ”! Το ψέμα και η αμετροέπεια έχουν τελικά κοντά ποδάρια!!!

Unknown είπε...

Καλά ρε αποπάνω ανώνυμε, αν εκάμαν τυπογραφικό λάθος και το διόρθωσαν σημαίνει εν ψεύτες; Ώραν-ώραν δηλαδή ορισμένοι... εν για να απορείς!


@ Ο/Η Sartanak the IX de Nenekin που είπε...
"Εσύ που λες ότι ήταν 14-16 χρονών οι βρισιές, που το ξέρεις? Αφού ήταν τέτοιας ηλικίας πως τους περίμεναν να τους συλλάβουν στα αυτοκίνητα τους? Νομίζω δαμέσα γράφεται ο καθένας ότι ακούσετε στους καφενέδες."


Καλά εγώ άκουσα ότι εν 14-16 που τους καφενέδες. Εσύ πού άκουσες ότι τους συνέλαβαν στα αυτοκίνητα τους; Από τα σαλόνια ομορφιάς ή τα ινστιτούτα αισθητικής;

Κατ' αρχάς, δεν είπα 14-16. Έβαλα και το 18. Οι 18χρονοι οδηγούν ή όχι; Επιπλέον, σύμφωνα με όσα έχουν λεχθεί στους καφενέδες - διαδικτυακούς και άλλους - αλλά και από πρώην υποψήφιο Ευρωβουλευτή, άλλοι εξύβρισαν και άλλοι συνελήφθησαν.

Μπορεί να σε βολεύει να μη σχολιάζεις την ουσία και να ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια. Μπορεί να σε βοηθά όταν την παραποιείς ακόμα και αυτήν. Έχουμε όμως μάτια και διαβάζουμε αλλά και μυαλό να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα του καθενός και πως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει κάθε φορά από το θέμα...

Η πολιτεία δυστυχώς έχει συμπεριφερθεί ΑΝΕΥΘΥΝΑ. Το ίδιο και όλοι όσοι επιτρέπουμε τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ελπίζω το δεύτερο τουλάχιστον να μην επαναληφθεί. Για το πρώτο... δεν είμαι αισιόδοξος. Οι κυβερνώντες κάμνουν ότι μπορούν για να δικαιολογούν το χαρακτηρισμό "καθεστώς" που τους προσδίδουν κάποιοι.

Sartanak De Kathestos είπε...

Που άκουσα ότι συνελήφθησαν στα αυτοκίνητα τους? ΔΑΜΕΣΑ και σε άλλα παρόμοια καφενεία. Το ανάφερα ειρωνικά και όχι σαν είδηση. Τελικά Ούτε μάτια έχεις ούτε μυαλό έχεις. Απλά πλάθεις απαντήσεις χωρίς ποτέ να ενδιαφέρεσε για τις ερωτήσεις.

Ποιός εν τούτος ο Ευρωβουλευτής που λαλείς?

Ότι ένας που τούτους που εβρίζαν εν και κομματικός του ΔΗΚΟ που καταγγέλθηκε από Δηκοϊκό στο Κόμμα άκουσες το? (κατά τα άλλα εννεν κομματικοί γιατι απλά καταδίκασαν τα κόμματα)

Πια εν η ουσία που θέλεις να σχολιάσω. Ότι πρέπει να υπάρχει ανοχή στα πάντα από το κράτος? Ε όχι ρε φίλε δεν πρέπει να υπάρχει. Έχουμε καταντήσει ένα κωλοκράτος που το έχουν όλοι (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ -ΚΕΝΤΡΩΟΙ) γραμμένο στα αρχίδια τους και η ελευθερία του λόγου γίνεται ασυδοσία του λόγου. Το "έλα μωρέ τι έγινε" είναι καιρός να εξαφανιστεί.Κανένας δεν είναι υπόχρεος να ακούει τα βρισίδια του κάθε κομπλεξικού. Και αφού άλλοι βρίζαν- και βρίζαν το "καθεστώς"- γιατί δεν ξεφτιλίζουν το "καθεστώς" με το να παραδοθούν και να "απελευθερωθούν" οι αθώοι? Έτσι ρε γίνονται οι αντικαθεστωτικοί αγώνες? Με κλανιές και μετά βουράτε να χωστούμε να μεν μας πιάουν? Πηγαίνετε κύριοι και παραδοθήτε και συνάμα ξαταγγείλετε το ΄"καθεστώς" στο ΕΔΑΔ.

Επανέρχομαι στο ότι δεν συμμετείχαν κομματικά στελέχη στο υβρεολόγιο- Από τον σημερινό Πολίτη (χε χε διαβάζω Πολίτη ο ναινέκος)

Σε μία σοβαρή καταγγελία κατά προβεβλημένου, νεαρού σε ηλικία, στελέχους του ΔΗΚΟ, το οποίο μάλιστα διεκδίκησε και αξίωμα με το ΔΗΚΟ, προέβη μέλος της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Λευκωσίας, με αποδέκτη τον πρόεδρο του κόμματος Μάριο Καρογιάν, τον πρόεδρο της Νεολαίας του ΔΗΚΟ Νίκο Βιολάρη και την Γραμματεία της ΝΕΔΗΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», το μέλος της επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας του ΔΗΚΟ κατήγγειλε ότι στην αντικατοχική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας και στην πορεία που προηγήθηκε με αφετηρία την πλατεία του «Όχι», όπου ακούστηκαν τα γνωστά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εκ των πρωταγωνιστών ήταν και γνωστό νεαρό στέλεχος του ΔΗΚΟ. Με βάση την καταγγελία, το εν λόγω στέλεχος φώναζε επιδεικτικά τα υβριστικά συνθήματα, λειτουργώντας μάλιστα ως καθοδηγητής των άλλων νεαρών που φώναζαν τα συνθήματα κατά του Προέδρου Χριστόφια και όχι μόνον (σ.σ. τα σύνθημα ήταν «Χριστόφια - προδότη - καταδότη», Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι ελληνική», «Δεν ξεχνώ και θα εκδικηθώ», «Ελλάς Κύπρος Ένωσις» κ.ά.).
Το μέλος της επαρχιακής επιτροπής χαρακτήρισε προσβλητική τη συμπεριφορά του κομματικού στελέχους για το ΔΗΚΟ, το οποίο, υπογράμμισε δεν είναι εθνικιστικό ή ακροδεξιό κόμμα και, ως εκ τούτου, τα στελέχη του είναι αδιανόητο να συμπλέουν με περιθωριακά φασιστικά στοιχεία. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, κάλεσε τον Μάριο Καρογιάν, ως πρόεδρος του κόμματος να προβεί στις απαραίτητες συστάσεις προς το νεαρό στέλεχος και να του επιστήσει την προσοχή. Σημειωτέον ότι ο Μάριος Καρογιάν επέστρεψε χθες βράδυ από το εξωτερικό και προφανώς με την επιστροφή του θα χειριστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με το εν λόγω στέλεχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιστολή καταγράφεται το όνομα του στελέχους. Ο «Π» επιχείρησε να εντοπίσει το νεαρό στέλεχος του ΔΗΚΟ, σε μία προσπάθεια να καταγράψουμε και τη δική του άποψη για όσα του καταλογίζει το μέλος της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Λευκωσίας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε μαζί του.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΡΜΠΑ

Κωδικός άρθρου: 886073

ΠΟΛΙΤΗΣ - 23/07/2009, Σελίδα: 7

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Πλαστήρα, ΕΣΕΝΑ που αποκαλείς τον “Πολίτη”, “YENI-ΠΟΛΙΤΗ ”, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;

Unknown είπε...

@ Sartanak De Kathestos

Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και εξήγα μου ποιες απαντήσεις έπλασα και για ποιες ερωτήσεις δεν ενδιαφέρομαι.(είμαι σίγουρος ότι κάπου θα το άκουσες τούτο, εν ωραίο, ομολογώ, απλά δεν κολλά εδώ φίλε!) Τα νοήματα σου εν τόσο πυκνά που δεν τα συλλαμβάνω. Εν αντιθέσει με σένα, δεν έχω ούτε μάτια, ούτε μυαλό(εν είμαστεν ούλλοι Άινσταϊν σαν εσένα) - όπως λες - άρα θέλω τα σε (απλά) Ελληνικά...

Όπως οι δικές σου πληροφορίες είναι "του καφενέ", έτσι και οι δικές μου. Είμαι στο εξωτερικό και δεν ήμουν στο συλλαλητήριο, τι να κάνουμε; Από τις εφημερίδες και τα blog αντλώ τις πληροφορίες μου. Αν θες να σου πω τι έγινε στην Αθήνα στις διήμερες εκδηλώσεις πολύ ευχαρίστως!

Πάντως αν διαβάσεις ξανά τα όσα έγραψα, δεν υποστήριξα ότι το κράτος πρέπει να προωθήσει τον ωχαδελφισμό. Απλά θα πρέπει να μην λειτουργεί με "γκεσταπίτικες" μεθόδους ή να επιχειρεί να συμψηφίζει τους διαμαρτυρόμενους για την κατοχή, με τους εθνικιστές.


Όσο για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, ήταν ο Σίμος Αγγελίδης. Δεν είναι δα και μυστικό. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες...

ΥΓ: Το "Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι Ελληνική" ή το "δεν ξεχνώ" κλπ, γιατί συμψηφίζονται με το "Χριστόφια-Προδότη"; Μήπως είναι στα πλαίσια αυτού που προανέφερα;

Ανώνυμος είπε...

"Με βάση την καταγγελία, το εν λόγω στέλεχος φώναζε επιδεικτικά τα υβριστικά συνθήματα, ... συνθήματα κατά του Προέδρου Χριστόφια και όχι μόνον (σ.σ. τα σύνθημα ήταν «Χριστόφια - προδότη - καταδότη», Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι ελληνική», «Δεν ξεχνώ και θα εκδικηθώ», «Ελλάς Κύπρος Ένωσις» κ.ά.)."

Όι τωρά θέλω να μου πείτε πώς καταλογίζεται ως υβριστικό σύνθημα το "Ελλάς Κύπρος ένωσις" και το "Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι ελληνική". ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ; Ο καθένας γράφει ότι του κόψει νομίζω.

"... δεν είναι εθνικιστικό ή ακροδεξιό κόμμα και, ως εκ τούτου, τα στελέχη του είναι αδιανόητο να συμπλέουν με περιθωριακά φασιστικά στοιχεία."
Το ότι έγινε εισβολή δικαιούμαστε να το λέμε ή θα μας βάλουν και εμάς στους εθνικιστές - ακροδεξιούς που συμπλέουν με περιθωριακά φασιστικά στοιχεία;