ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ DOLLARS, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!(ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΕΚ ΝΕΟΥ)

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αν κάποιοι τα πήραν χοντρά από τους Αμερικάνους.... δε φταίμε εμείς!



Για τα δολάρια και αυτούς που τα πήραν, μπορείτε να δείτε τις εξής σελίδες:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=1930781
http://orfni.blogspot.com/2008/07/dollars.html

Αν θέλετε βέβαια, μπορείτε να παίξετε πελλόν, να παρακάμψετε αυτά τα στοιχεία και να δείτε το ρεπορτάζ του Μ.Δρουσιώτη, ο οποίος αποφαίνεται περίπου, με αποσπασματικές αναφορές, ότι τα περί χρηματοδοτήσεων ήταν αποκυήματα της φαντασίας του Τάσσου Παπαδόπουλου! Χωρίς να λαμβάνει ο Δρουσιώτης ουσιαστικά υπόψη τα έγγραφα και στις σαφέστατες ομολογίες των ίδιων των Αμερικανών. Το εν λόγω ρεπορτάζ έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από όσους είτε εσκεμμένα, είτε από αφέλεια, επιλέγουν να αρνούνται τα προφανή.

ΟΜΩΣ τα νέα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πιο πάνω, δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και επιβεβαίωνουν τα όσα λέχθηκαν παλαιότερα για τις χρηματοδοτήσεις.


Αναδημοσιεύουμε το εξαιρετικό άρθρο του Α. Μιχαηλίδη στο Φιλελεύθερο της περασμένης Τρίτης 30/6/09.

Αφιερωμένο από εμάς σε όσους τα πήραν από διάφορες πρεσβείες για να υποστηρίξουν το Σχέδιο Ανάν και σε όσους ανόητους, αντί να τους καταδικάζουν, τους υπερασπίζονται και ταυτίζονται μαζί τους.


Δεν υπήρξαν χρηματοδοτήσεις λέει ο Μελένιος!


Κατά τη γνώμη μας, όσοι συμπατριώτες μας καλόπιστα υποστήριξαν το ΝΑΙ, πρέπει να τηρούν αποστάσεις από τους "στρατευμένους" των οικονομικών και των κομπλεξικοψυχολογικών εξαρτήσεων, που νυχθημερόν προπαγανδίζουν τη νομιμοποίηση της κατοχής. Γιατί άλλο να ψηφίσεις ΝΑΙ (έστω και λανθασμένα κατά την άποψή μας) γιατί σε καίει το καλό της πατρίδας σου, και άλλο να ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ έναντι των δολαρίων της Πρεσβείας (μία είναι η Πρεσβεία!-όπως γράφει και ο Γ. Σέρτης-). Αν κάποιοι τα πήραν, δεν έφταιγε ούτε ο Τάσσος, ούτε εμείς, ούτε κανένας άλλος εκτός από αυτούς τους ίδιους που τα πήραν.

Και βεβαίως δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Και βεβαίως δεν ταυτίζουμε τα εξαγορασμένα τομάρια μαζί τους.

Όμως κάποιοι τα πήραν και αυτό ναι, συνιστά προδοσία.

Γιατί, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις και χαρτόσημα, ακόμη κι αν δεν μπορούμε με ακριβή στοιχεία να πούμε ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, έχουν υπάρξει στοιχεία ότι εκατομμύρια δολάρια διατέθηκαν για προώθηση του Σχεδίου Ανάν. Δεν το λέει μόνο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το λέει και η λογική ότι αφού τα δολάρια διατέθηκαν (έκανε σχετικές έρευνες και αποκαλύψεις ο εγκυρότατος Μ. Ιγνατίου του Φ), ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!



Η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
του Άριστου Μιχαηλίδη


ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ
στην «περιρρέουσα» ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κύπρου Γιάννης Ιωάννου, σήμερα στη σελίδα 17, για να απαντήσει στη στήλη της περασμένης βδομάδας, που σχολίασε εκπομπή του ΡΙΚ, όπου με θέμα τη δημοκρατία και την αντίθετη άποψη συζητούσαν με τη δημοκρατική αναλογία: τέσσερις της μιας άποψης και ένας της άλλης.

Όπως κάνουν όλοι οι θιγμένοι (και οι δικαίως και οι αδίκως) από τις κατά καιρούς συζητήσεις για τα αμερικανικά δολάρια, που διατέθηκαν στην Κύπρο πριν από το δημοψήφισμα για να «διαφωτιστεί» ο λαός, το κάνει και ο κ. Ιωάννου: Δηλαδή, προσπαθεί να δημιουργήσει μιαν άλλη «περιρρέουσα» εναντίον όσων έχουν αντίθετη άποψη από τη δική του. Κλαψουρίζοντας δήθεν για την αδικία, ότι τους κατηγορούν για προδοσία επειδή ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα (κανένας δεν τους κατηγόρησε για την ψήφο τους) παρουσιάζουν όλους τους άλλους ως εθνικιστές, ψευδοπατριώτες, οπισθοδρομικούς, που είναι οπαδοί της διχοτόμησης…

Το Σάββατο ένας από αυτούς, που δεν του άρεσε η άποψή μας, έγραφε ότι είμαστε «παλικαράδες της πένας» και καταφεύγουμε «στο γνωστό καταφύγιο του πατριωτισμού».

Παρομοίως, ο κ. Ιωάννου, προσπαθεί να ενισχύσει την άλλη περιρρέουσα εναντίον μας, δημιουργώντας εντυπώσεις: Τα γραφόμενά μας, λέει, «εμπνέονται και εκφράζουν μιαν εποχή την οποία η σύγχρονη Κύπρος οφείλει να αφήσει οριστικά πίσω της», ότι είμαι «αυθεντικός υποστηρικτής και κήρυκας της “περιρρέουσας”», ότι «ο κ. Μιχαηλίδης δεν δύναται να εντοπίσει ελλείμματα δημοκρατίας στην Κύπρο» και άλλες τέτοιες εξυπνάδες. Για να καταλήξει να μας μπλέξει εκ του μη όντος, με τη διχοτόμηση, «με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, τις ελληνικές αξίες και αρετές, με την ελληνική ψυχή και τον ανυποχώρητο πατριωτισμό».

Είναι μια πρόστυχη τακτική, που την βλέπουμε από το 2004, όταν η μειοψηφούσα άποψη αισθάνθηκε ότι έχει υποχρέωση (έναντι ποιου, αν όχι του κυπριακού λαού;) να αγωνιστεί για να ανατρέψει τη λαϊκή βούληση και που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κορυφώθηκε, διότι είναι με την εντύπωση ότι με την εκλογή Χριστόφια και στη συνέχεια με το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου, έχουν μοναδική ευκαιρία να εξοντώσουν (πολιτικά, ενίοτε και ηθικά) όσους μπορεί να αντισταθούν στα ιδεολογήματα της νέας τάξεως και τους οποίους, όπως πολύ παραστατικά δηλώνει ο κ. Ιωάννου «η σύγχρονη Κύπρος οφείλει να αφήσει οριστικά πίσω της». Παριστάνουν λοιπόν τους ειδικούς περί δημοκρατίας και προόδου, αλλά αντί να απαντούν σε επιχειρήματα που αναπτύσσονται, αραδιάζουν μερικά «ελληνοχριστιανικά ιδεώδη» και «καταφύγια πατριωτισμού» και δημιουργούν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πατριδοκαπηλίας εναντίον των «εχθρών» τους. Αλλά, καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να διαγράψει ένα πραγματικό γεγονός (και το λέμε γιατί μας προκαλεί ο κ Ιωάννου): Ότι ακόμα και πανεπιστημιακοί καθηγητές, όπως ο κ. Ιωάννου, αποδέχονται ως κάτι φυσιολογικό και δεν εξεγείρεται η συνείδηση και η ηθική τους όταν αποδεδειγμένα πια και με έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμερικανική κυβέρνηση διοχέτευσε στην Κύπρο εκατομμύρια δολάρια για να ασκήσει την πολιτική της στο Κυπριακό και μάλιστα φρόντισε να τα μοιράζει ο Ντε Σότο για να μην τα ελέγχει η κυπριακή κυβέρνηση. Αυτό και μόνο έπρεπε να προσβάλλει την αξιοπρέπεια όλων μας. Ή, τουλάχιστον, όσων προσπαθούμε ακόμα να διατηρήσουμε ίχνος αξιοπρέπειας.

aristosm@phileleftheros.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

42 Σχόλια:

Kipros Ellinas είπε...

φοαστε τον πολλα τον ασλαν... τρεμετε

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Ανώνυμε, μα νομίζεις ότι μπορείς να φωτογραφίζεις τον οποιοδήποτε, έστω και με το κινητό σου, χωρίς την άδεια του, και να δημοσιεύεις την φωτογραφία του; Ξέρεις το Νόμο περί προσωπικών δεδομένων;

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιολύπητο το ότι η ουσία ενός τόσου καλού άρθρου χάνεται μέσα από μια φωτογραφία κάποιου που δεν έπρεπε να είναι εκεί. Μπορεί να διαφωνείτε μαζί του ή να πιστεύετε ότι λαλεί πελλάρες αλλά δεν δικαιολογείστε να αναρτάτε τη φωτογραφία του με περιπαικτικές λεζάντες. Επίστευκα παραπάνω σε εσάς αλλά φαίνεται εμπλεκτήκετε και εσείς σε προσωπικές εμμονές που σκεπάζουν την ουσία των αναρτήσεων σας. Και αυτό είναι το αξιολύπητο. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει τούτη η νοοτροπία.


"Εισαστε και πολυ ευκολοι αντιπαλοι."
Έχεις δίκιο αλλά αυτή η φράση σου είναι το ίδιο αξιολύπητη με την δική τους συμπεριφορά.

Λείπει μας ένα πράμα. Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός πρώτα του εαυτού μας και μετά ούλλων των άλλων.

Αχ...

Ανώνυμος είπε...

Κότζια μαντράχαλοι της Επιτροπής, κάμνετε σαν τα μωρά. Αγκρίζεστε τζια πικκάρεστε όπως όταν ήσασταν μιτσιοί τζιαι παίζετε κουμέρες!

Ανώνυμος είπε...

"η αξιπρεπεια λυπει απο την πρωτη μερα αυτου του ιστολογιου. Και δεν ειναι μονο ο ασλαν. Ειναι ο μιχαλης, ο ανευ και αλλοι. Οτι παθουν αυτοι οι κυριοι το προκαλεσαν μονοι τους."

Παρακολουθώ το ιστολόγιο από την αρχή της δημιουργίας του οπότε για κακή σου τύχη δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το ατόπημα τους για να κτυπήσεις όλα τα θέματα του ιστολογίου.

Διότι εσένα δεν σε ενδιαφέρει το άτομο του Aslan και η έλλειψη σεβασμού προς αυτό αλλά η απαλλαγή του ιστοχώρου από αυτό το ιστολόγιο λόγω των πολιτικών του θέσεων με τις οποίες διαφωνείς.

Και αυτό επίσης δείχνει έλλειψη σεβασμού και αξιοπρέπειας. Διότι αν ο Ασλαν ήταν φανατικά εναντίον του Χριστόφια δεν θα έμπαινες στον κόπο να κατηγορήσεις το ιστολόγιο για αυτή τους τη κίνηση.

Το μήνυμα προς τους διαχειριστές παραμένει το ίδιο. Είναι ντροπή και πέφτετε σε χαμηλά επίπεδα ενώ έχετε ωραία θέματα.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

1. Σχόλια από τον ομοφοβικό, με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο, εχουν διαγραφεί δια παντώς. Οι απειλές μέσα από τις οποίες κάποιοι νοιώθουν ότι εκφράζουν την δημοκρατικότητα τους, δεν έχουν χώρο σε αυτό το ιστολόγιο.

2. Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να εκφοβίσουν τα μέλη της Επιτροπής με τις σταλινικές τους μεθόδους, πλανώνται οικτρά.

3. Η άποψη του ανώνυμου αναγνώστη στις 20:30, είναι απολύτως σεβαστή, γι'αυτό και η εν λόγω φωτογραφία έχει αφαιρεθεί.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που συμφωνείτε.

Το θέμα βέβαια είναι να μην επαναληφθούν πάλι τέτοια φαινόμενα διότι χάνετε από την αξία σας που είναι μεγάλη.

Ήδη κάνατε κάποια "ανούσια" σχόλια σε αναρτήσεις σας που δεν εξυπηρετούσαν κανένα σκοπό και άρχισε να κουράζει αυτή η συμπεριφορά.

Επικεντρωθείτε στην ουσία. Το έχουμε ανάγκη. Μη ρίχνετε το επίπεδο σας. Δεν σας αξίζει. Έχετε πολλά να πείτε. Πέστε τα αξιοπρεπώς. Να σας χαρακτηρίζει η λεβεντιά της ελληνικής ψυχής και όχι η μνησικακία του κομπλεξικού και θα είμαστε μαζί σας.

Τη φωτογραφία δεν έπρεπε να την αποσύρετε δείχνοντας σεβασμό σε εμένα μόνο αλλά στο πρόσωπο του Ασλάν που όσο και να διαφωνείτε μαζί του ή να νομίζετε ότι λειτουργεί κάτω από εντολές τρίτων δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς, δεν αξίζει σε εσάς τέτοια συμπεριφορά.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

1. Πιστεύουμε ότι ο ανώνυμος αναγνώστης υπερβάλλει όταν αναφέρεται σε προσωπικές εμμονές, καθώτι αυτό το ιστολόγιο αντιμετωπίζει συγκεκριμένα άτομα όπως ο ασλανικός ομοφοβικός και υβριστής του Βάσου Λυσσαρίδη και του Τάσσου Παπαδόπουλου, όπως τους αρμόζει.

2. Eίναι όμως γεγονός ότι το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου είναι εξεχόντως σοβαρό και ο ασλανικός ομοφοβικός μελένιος δεν έχει θέση σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο αναγνώστη για προβληματισμό και μόνο: Άραγε τι θα γινόταν εάν ο Δ.Χριστόφιας αντιμετωπιζόταν και αυτός όπως του άρμοζε από το δημοψήφισμα και μετά, δηλαδή σαν ένας ασυνεπής Κερυνειώτης;

Το να αντιμετωπίζεις τον καθένα όπως του αξίζει είναι απαραίτητο, γιατί δεν τον αφήνεις να δρατζιάσει.

Ανώνυμος είπε...

Τα νέα στοιχεία σας είναι το άρθρο του Ιγνατίου στο έθνος? Του Ιγνατίου που ξεφτίλισε ο Μ. Δρουσιώτης στο Ντοκιμαντέρ με τισ μαλακίες που έλεγε... χα χα χα
Βλέπω ο περιρρέουσος άφησε άξιους αντικαταστάτες πίσω του..

Ανώνυμος είπε...

"Το να αντιμετωπίζεις τον καθένα όπως του αξίζει είναι απαραίτητο, γιατί δεν τον αφήνεις να δρατζιάσει."

Ποιος κρίνει τι του αξίζει του κάθε ενός; Θυμίζετε μου τους Φαρισσαίους όταν τους είπε ο Χριστός "ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο βαλετω". Διαφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Ασλάν (αν όχι απολύτως σε όλα) αλλά πάλε εν νομίζω ότι εσύ ή εγώ είμαστε σε θέση να κρίνουμε τι αξίζει το άτομο του.

Τέλος πάντων εξαρχής δεν ήθελα να μπω σε διαμάχη μαζί σας.

Εγώ λέω τι μου λείπει από αυτό το μπλοκ για να γίνει "τέλειο". Σαν φίλη μιλώ και όχι σαν εχθρός.

Μπορεί να υπερβάλω μπορεί και όχι. Απλά σας θέλω λεβέντες και μερικές φορές - όχι πάντα - μου το χαλάτε. Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας με το να ασχολείστε με επουσιώδη θέματα. Αυτό θέλουν και αυτοί που σας πολεμούν να κάνετε. Να ασχολείστε με κόντρες και ίντριγκες παρά με αυτά που καίνε. Δείξετε ανωτερότητα ψυχής.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια η οποία ελπίζω σιγά σιγά να σας κάνει καλύτερους και καλύτερους.

Εγώ είμαι από τους πιο φανατικούς αναγνώστες σας και λυπάμαι αν σας στεναχώρησα, οι προθέσεις μου ήταν πέρα για πέρα αγνές και οι συμβουλές μου καρδιακές.

Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Πάτησα και γώ πάνω στο αποκαλυπτικό λίνκ με αγωνία να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις... αποδείξεις σας..
/// είστε πολλά λαφαζάνιδες τελικά... Εν ένα απλό προπαγανδιστικό άρθρο του δημιουργού του ψέματος που μας εβάλατε για απόδειξη ρε εξυπνάκηδες;

Που δεν παραθέτει καμιά απόδειξη;

Ακόμα περιμένουμε τον Ιγνατίου να μας δείξει το απόρρητο έγγραφο του.. και όχι την λίστα που έφκαλε που την τζηλιά του.

Μόνο την λίστα για το κυπριακό γαιδούρι και την καρέτα καρέτα μας έδειξε.. ως επίσημο έγραφο.

θα πιάσω και γω να γράψω μια λίστα να κάμνω τον αποκαλυπτικό δημοσιογράφο..


Εγώ όμως θα γράψω μια λίστα με ούλλους τους πολιτικάντηδες -δικηγόρους - καραγκιόζηδες της κύπρου που έχουν και που μιαν φιλανθρωπική οργάνωση ο καθένας για να καταχράζονται τα κονδύλια της επαναπροσέγγυσης.. Ούλλοι έχουν και που μιαν οργάνωση για την ευημερία των Γάρων και της κατσέλας για να περιπέζουν τους Αμερικάνους και να πουτζιάζουν τα dollars

Δεν τους φτάνει να κρύψουν μες τις πετσιές τους οι ξιμαρισμένοι θα μας πουν ότι ''τα πήραμε'' Θεμας..

Οσοι δηλαδή αξιοποίησαν τα κονδύλια της επαναπροσέγγισης για το καλό της κύπρου και δεν τα έμπήξαν απλά στις πούτζιες τους..

''Τα πήρανε''

Επρεπε να ντρέπεστε ρε γάροι..

Αλόπως εν εσάς που συντηρούν τελικά οι ''φιλανθρωπικές'' τους οργανώσεις..

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ξέρω τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων φίλε, εσύ που κάνεις τον έξυπνο πες μου τον και πες μου και τι διώκετε στο διαδίκτυο από όπου κατεβάζεις παράνομα τραγούδια και ταινίες αλλά μάλλον δεν σε δίωξαν ποτέ...
Δεν είναι κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων; Όλα εύκολα τα έχετε γιατί μάλλον ποτέ δεν χρειάστηκε να κουραστείτε τα βρίσκατε πάντα έτοιμα...

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητή Ανώνυμη φίλη, 8:30 και μετά.

Καταλαβαίνουμε ότι μιλάς σαν φίλη και όχι σαν εχθρός. Γι' αυτό και λάβαμε υπόψη τη γνώμη σου, άνκαι σε κάποιο βαθμό θεωρούμε ότι μας αδίκησες.

Δυστυχώς σκεφτόμαστε διαφορετικά. Δε θα βρει ποτέ κάποιος κάποιον που να "μην του τα χαλά" κάποιες φορές. Ακόμη κι εμείς της Επιτροπής μεταξύ μας.

Είναι πέρα για πέρα σεβαστές οι απόψεις σου, καθότι διατυπώνονται με επιχειρήματα. Και λόγο με επιχειρήματα, έχει πολύ καιρό να δούμε.

Όμως (κι αυτά περιέχονται στο ιστολόγιο του εν λόγω ομοφοβικού): όταν καθυβρίζεται ο Βάσος Λυσσαρίδης ως "πελλόγερος" και "καραγκίοζης", όταν ο άνθρωπος που διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία αποκαλείται "klinex", όταν μιλά κάποιος για "πίθηκους του ΔΗΚΟ, κότες της ΕΔΕΚ και γαϊδούρια του ΕΥΡΩΚΟ", όταν βλέπουμε ένα ομοφοβικό να περιφέρεται χωρίς αιδώ, τότε ναι, τον αντιμετωπίζουμε όπως του αξίζει. Σφάλμα μας ίσως το να προσδίδουμε υπερβολική σημασία σε αυτόν. Όμως η αντιμετώπισή του είναι πέρα για πέρα δίκαιη και καθόλου φαρισαϊκή. Αντίθετα, φαρισαϊσμός, θα ήταν να αγνοούσαμε τις αναφορές του και να τον αντιμετωπίζαμε ως να μην τρέχει τίποτα.

Αυτό το ιστολόγιο, δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό, για να λέγονται πράγματα που δε λέγονται επώνυμα και δημόσια. Δημόσια, υπάρχει π.χ. μια καθολική ανοχή για φαινόμενα τύπου Μ.Κυπριανού, Μ. Κάρογιαν, Μ. Χαννίδη κλπ. Εδώ αντιμετωπίζονται όπως ακριβώς τους αρμόζει.


Όντως στενοχωριόμαστε όταν καλοί μας φίλοι μας κατηγορούν για προσωπικές εμμονές. Κάτι που είναι πιστεύουμε και άδικο και υπερβολικό.


Έχουμε όμως από καιρό αποφασίσει, ότι δεν μπορούμε να τους ικανοποιούμε όλους. Ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς μας. Λάθη πιθανόν να γίνονται και πάντα κάποιοι θα κακοφανίζονται. Όπως είπε σοφά κάποτε κάποιος πολιτικός "όποιος περπατά, σκονίζεται".

Αν θα ήθελες, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση μέσω e-mail. Θα το εκτιμούσαμε κατ' ακρίβεια.

ΡΙΜΑΧΟΣ

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ο Χρίστος Στυλιανίδης τελικά τα πήρε κι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

1. Η Ανώνυμη αναγνώστρια σας, σας είπε μερικές πικρές αλήθειες οι οποίες χαρακτηρίζουν το ιστολόγιο σας από τη αρχή της δημιουργίας τους, όμως επειδή δηλώνει “φίλη” σας προσπαθείτε να της δικαιολογηθείτε. Αν ήταν κάποιος άλλος θα του φτιάχνατε και εκατόν καρικατούρες μέχρι τώρα ή θα προσπαθούσατε να τον γελοιοποιήσετε.
2. Με τον Aslan κάνατε δύο φορές το ίδιο λάθος ή μάλλον την ίδια γκάφα. Βάλατε σχόλια και λεζάντες επί προσωπικού (παιδιάστικα πικαρίσματα, ρε γαμώτο), που αναγκαστήκατε μετά να τις αποσύρετε. Αν βρίζει στο μπλοκ του τον Λυσσαρίδη ή τον Παπαδόπουλο αποκλείστε τον απ’ εδώ όπως κάνατε και μ’ άλλους, αλλά αν είναι ομοφοβικός, όπως λέει το ψυχιατρικό σας πόρισμα (άραγε εσείς τι είστε;), σημαίνει ότι έχει “πρόβλημα” ο άνθρωπος ... Έτσι ρατσιστικά και απαξιωτικά συμπεριφέρεστε εσείς σ’ όσους πιθανό να έχουν τέτοιου είδους προβλήματα; Να προσπαθείτε να τόση γελοιοποιήσετε; Εμπίπτει κι αυτό μέσα στις δημοκρατικές σας ευαισθησίες;

Μάρκος είπε...

Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι κάποιοι έσπευσαν αμέσως να καλύψουν τους πολιτικούς τους πάτρονες και να γελοιοποίησουν το γεγονός ότι το 2004 δόθηκαν λεφτά από τους Αμερικάνους για να περάσει το έκτρωμα τους.

Είναι όμως άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι κάποιοι τηρούν τυφλή εμπιστοσύνη στους πολιτικούς των κομμάτων τους, αδυνατώντας να θέσουν σε αμφιβολία το ενδεχόμενο ότι κάποιοι από αυτούς προφανώς χρηματοδοτήθηκαν.

Υπάρχει μια κατηγορία από τον Μιχάλη Ιγνατίου, η οποία εν μέρει τεκμηριώθηκε (δόθηκαν λλεφτά), αλλά δεν έχουν αποδειχτεί μέχρι σήμερα οι παραλήπτες αυτών των χρηματοδοτήσεων. Η κοινή λογική όμως παραπέμπει σε πολιτικά πρόσωπα που τήρησαν μια στάση υπέρ του ΝΑΙ, πρόσωπα δηλαδή που είχαν την δυνατότητα να επηρεάσουν την κοινή γνώμη (δεν θα έδιναν λεφτά οι Αμερικάνοι σε απλούς πολίτες) και όταν μάλιστα αυτά τα πρόσωπα είναι δικηγόροι (π.χ. Αναστασιάδης), οι οποίοι μπορούσαν να αντιληφθούν περί τι επρόκειτο το Σχέδιο Ανάν. Πρόσωπα τα οποία εμπιστεύτηκαν οι Αμερικανοί (π.χ. τηλεφωνήματα του Κόλιν Πάουελ στον Χριστόφια), σίγουρα δεν τα αγάπησαν από τη μια μέρα στην άλλη και ιδίως γνωρίζοντας τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Για να μην σας κουράσω, τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι οι πανηγυρισμοί της διεθνούς κοινότητας, για την εκλογή του Χριστόφια, θα έπρεπε να στείλει ένα μήνυμα και στους ψηφοφόρους του για να μην του έχουν τυφλή εμπιστοσύνη. Η ανάδειξη ενός "κομμουνιστή" στην Προεδρία, είναι κάτι για το οποίο σίγουρα δεν θα πανηγύριζαν. Οι διαπραγματευτική του "ευελιξία" με τις απανωτές υποχωρήσεις σε διαχρονικά θέματα αρχών για την ε/κ πλευρά, μάλλον θα παρέπεμπαν όποιους μπορούν να σκεφτούν ελεύθερα και έξω από στενές κομματικές γραμμές, στο συμπέρασμα ότι "θα μας το ξαναφέρουν"!

Ανώνυμος είπε...

εδρατζιάσαν οι ανανάες επίτροποι μου στήνουν την δική τους περερεουσα πως την λαλούσειν , πας μη εβετ σωβινιστής.

έτσι ετσι κονδυλισμένοι

σαστείτε να εισπράξετε νέο ΟΧΙ
και αν δεν τα καταφέρετε τωρά με στημένα τα πάντα τότε... χαχα

έβρετε τρύπα να μπήξετε την κελλέ σας

τούντο σωβισνισμό πέ τζε να πείς εκαταφέρετε και εδημιουργήσετε τον μπράβο σας.. τωρά ενα τους βουράτε που τα πισών τους αλήθηνούς που εσείς φτιάξατε έλεος μαζί σας

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, αν έχεις την καλοσύνη και την ενημέρωση (και δεν είσαι απλώς κι εσύ ακόμα ένας λαφαζάνης) μπορεί να μας πεις ποιες είναι “απανωτές υποχωρήσεις σε διαχρονικά θέματα αρχών για την ε/κ πλευρά”, που έκανε ο Πρόεδρος. Και μην τρέξεις κι εσύ να μας παπαγαλίσεις τις γνωστές κουβέντες για την εκ περιτροπής προεδρία και για τους 50 χιλιάδες εποίκους. Με βάση το έγγραφο που διέρρευσε και για το οποίο έγινε κουβέντα σε άλλο post εδώ μέσα, έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Γιατί τελευταίε Ανώνυμε.
λίγες σου πέφτουν οι 50000 έποικοι από αέρος μάλιστα, και η εκ περιτροπής προεδρία;
Να δούμε τι άλλο έχει δεχτεί και δεν το μάθαμε ακόμη!

nekatomenos είπε...

Πλαστήρα:
Την παραμονή αριθμού εποίκων είσιε την δεχτεί ο Τάσσος. Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Ε πέφτει του λίο φαίνεται.

Ή εν του φαίνεται καν υποχώρηση πιστεύκω.

Φαίνεται του ότι ήταν και διπλωματική μας επιτυχία που εκαταφέραμε να πείσουμε την Τουρκία να δεκτεί την εκ περιτροπής προεδρία και την παραμονή 50 000 εποίκων. Εξάλλου τούτα εδέκτηκε τα και ο Μακάριος (νέα πιππίλα) ο Παπαδόπουλλος και ούλλοι οι άλλοι προέδροι. Ήταν να πει όι ο Χρίστοφιας; Αντροπή.

Ο Χριστόφιας δεν έκαμε καμιά υποχώρηση. ΑΠλά πάει βρίσκει τον ταλάτ λαλεί του ο Ταλάτ το τάδε αίτημα μας εδέκτηκε το ο Κυπριανού σύρτο μέσα λαλεί το ο Χριστόφιας, το τάδε πράμα εδέκτηκε το κάποτε ο Μακάριος, σύρτο τζαι τούτο, το τάδε ο Παπαδόπουλλος και προχωρά η κουβέντα. Φκαίνει μετά ο Χριστόφιας τζαι λαλεί μα εγώ εν τζαι... εν οι άλλοι που τα εκάμασιν (ζαττί εν τζαι ούλλοι πεθαμένοι για να αντιδράσουν).

Κατά τα άλλα διερωτούμε γιατί το λεν διαπραγματεύσεις. Θα θελα πολύ να μάθω τι ζητάμε εμείς σαν ελληνοκυπριακή πλευρά και τι θα πάρουμε από αυτά. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

"Tην παραμονή αριθμού εποίκων είσιε την δεχτεί ο Τάσσος. Περαστικά."

Και για αυτό απορρίψαμε τη λύση που ήρθε επί προεδρίας του και για αυτό δε τον ψηφίσαμε ξανά και εψηφίσαμε τον διαπραγματευτικότατο πρόεδρο δίκαιης λύσης Χριστόφια που κάμνει ότι λάθος έκαμε ο Παπαδόπουλος στην πολύ χειρότερη έκδοση του ξέροντας ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τέτοιου είδους λύσεις οδηγώντας μας πάλε στα ίδια αδιέξοδα παθκιά παθκιά.

Περαστικά επίσης.

nekatomenos είπε...

Τζαι περιμένω να δω το έγγραφο δημοσιευμένο, ολόκληρο, όπως συνηθίζεται να κάμμει μια εφημερίδα που αποκαλύπτει κάτι το οποίο ο αναγνώστης εν μπορεί να θκιαβάσει μόνος του. Εγώ δαμέ θωρώ παραθέσεις που μπορούν κάλλιστα να δίνονται χωρίς τα συμφραζόμενα για δημιουργία εντυπώσεων [τακτική για την οποία ο κος Ιγνατίου έσιει αποκτήσει φήμη] τζαι περιγραφή του εγγράφου.

Τζαι φυσικά οτι όσα έγγραφα υπάρχουν τζαι εν προσβάσιμα για να διασταυρώσουμε τις κατηγορίες του κου Ιγνατίου "τα «έκοψαν και τα έραψαν» για να καλύψουν τις δραστηριότητες και την ανάμειξή τους". Τι κρίμα!

Με άλλα λόγια "εν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για τούτο που σας λαλώ, ούτε μπορώ να σας δείξω τζείνα που υπάρχουν, επειδή η Μεγάλη Συνομωσία έχωσε τα ούλλα". Κύριοι, δεν πείθομαι.

nekatomenos είπε...

Τουλάχιστον φίλε Ανώνυμε 6:05 παραδέχεσαι πώς ούτε η "διαπραγμάτευση" του Παπαδόπουλου είσιε αποτέλεσμα.
Ανώνυμε 6:01 [μα γιατί τόση αντροπή με τα ονόματα; Βάρτε έστω ένα ψευδόνυμο], ενόμισες οι διαπραγματεύσεις αρκέφκουν πάντα σε νέα βάση; Τζαι οτι έννεν γραμμένα ποιός εδέχτηκε τι τζαι πότε; Ο Χριστόφκιας λαλεί οτι αρκέφκει σε νέα βάση άμπα τζαι καθυσηχάσει τους κατ' εξακολούθηση απορριπτικούς αλλά υποτιμά την ικατόντητα τους να τριβιτζιάζονται με κάθε υπόνεια διασάλευσης του στάτους κβο.

Ανώνυμος είπε...

"Τουλάχιστον φίλε Ανώνυμε 6:05 παραδέχεσαι πώς ούτε η "διαπραγμάτευση" του Παπαδόπουλου είσιε αποτέλεσμα."

Άρα για σένα σκοπός επιτεύχθη. Εν πειράζει που κάμνει τα ίδια και χειρότερα ο Χριστόφιας σε μια ήδη περπατημένη οδό που ξέρουμε που οδηγεί. Φτάνει που το έκαμε και ο Παπαδόπουλος. Σημειώσατε ν. Το όνομα του Παπαδόπουλου εσπιλώθηκε ακόμα μια φορά. Yeeees!! Ζήτω! Εν πειράζει που πάμε στο ίδιο αδιέξοδο με τότες με οδηγό τον Χριστόφια. Φτάνει που ακόμα μπορούμε να μουρμουρούμε για τον Παπαδόπουλο τζαι ας επέθανε ο άνθρωπος. Όλε. Ευτυχία παντού.

Ερώτηση κρίσεως (διαθέτουμεν φαντάζομε ένα κουτσί που τούτην) no 1:

Ποιος μας αναγκάζει να τηρούμε τις πρόνοιες που δεν μας αρέσουν ενός σχεδίου που το απέρριψε το 76% του κόσμου είπαμε; Έχεις εσύ χαρτί που το υπογράψαμε εμείς και λαλεί τούτο το πράμα; Οξά απλά εν σου φαίνεται λογικό και άρα να το παρουμε δεδομένο; Ε τότε γιατί στην αρχή του χρόνου ο Χριστόφιας και ο Ταλάτ εμάχουνταν να ξεκαθαρίσουν το πλαίσιο λύσης μιshη μου και εκάμαμεν και χαρά στο τέλος ότι εσυμφωνήσαν στη ....ταράααμ...αγωνία....Δικοινωτική Διζωνική Ομοσπονδία...όλε! που την εδεκτήκαμεν (μας είπαν κάποιοι) που τον καιρό του Μακαρίου;

Ερώτηση κρίσεως no 2:
Οι Τούρκοι τότε γιατί εν τηρούν και εκείνοι τις υποχωρήσεις τους (ενά μου πεις ποιες υποχωρήσεις βέβαια και θα χεις κάθε δίκιο) κάθε φορά με την ίδια λογική; γιατί οι Τούρκοι κάθε φορά που συζητούμε ένα νέο σχέδιο λύσης ζητούν και άλλα και άλλα; Γιατι;;
Γιατι;;

"Ο Χριστόφκιας λαλεί οτι αρκέφκει σε νέα βάση άμπα τζαι καθυσηχάσει τους κατ' εξακολούθηση απορριπτικούς αλλά υποτιμά την ικατόντητα τους να τριβιτζιάζονται με κάθε υπόνεια διασάλευσης του στάτους κβο."

Μάνα μου ρεεεεεεε (aka Παντελού στυλ αίφια φούξια)!! Ο Χριστόφιας προσπαθεί να περιπαίξει το 76% του λαού μας λέγοντας μας ψέματα για τη νέα βάση λύσης αλλά εν τα καταφέρνει ο γέριμος. Ίντα καλάαααααα(aka Παντελού στυλ αίφια φούξια πάλε). Δηλαδή έλεος ρε παιδιά. Μάσιεται ο άνθρωπος να σας τη φέρει και εσείς εν τον αφήνετε σε ησυχία; Είσαστε φασίστες πάει και τελίωσε. τι να λέμε τώρα. (ελπίζω να μεν σε ξέρει ο Χριστόφιας ρε νεκατωμένε γιατί έκαψες τον άνθρωπο).

nekatomenos είπε...

Ανώνυμε των 6:33 [που εν καταλάβω ακόμα πόσο δύσκολο είναι να γινεις "επώνυμος"]:
Ξεκινάς που λάθος βάση. Υποθέτεις πως εν έχω άλλη έννοια που τα νο "σπιλώσω τον Παπαδόπουλο". Η περίπτωση να μεν εγκρίνω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο επειδή ο πρώτος ήταν πολλά απορριπτικός τζαι ο δεύτερος εν πολλά φοϊτσιασμένος εν σου περνά που τον νουν. Ίσως ανήκεις τζαι εσύ στη σχολή που χρησιμοποιά το Ναι τζαι το Όι σαν ταπέλλες για αντικαταστήσει το παραδοσιακό "αριστερός-δεξιός";

Τζαι επίσης να σου θυμίσω οτι το 76% είναι άκρως πλασματικό γιατί ήταν ένας συνδυασμός [δικαιολογημένου] φόου του ψηφοφόρου, [ποθκιάντραπης] εκμετάλλευσης του φόου τούτου που τους ανένδοτους τζαι [ντροπιαστικής] μαρλαππαπίασης του Χριστόφια τότε επί σχεδίου που εβούρησε να μαντρίσει τα πρόβατα του. Θέλω με απλά μαθηματικά να μου εξηγήσεις πώς "76= αποτελέσματα απορριπτικών κομμάτων στις Ευρωεκλογές" γιατί προφανώς νομίζεις πως κανένας εν αλλάσει γνώμη τζαι ζούμε ακόμα σε μια Κύπρο πανικοβλημένη που τους ξένους αλλά τζαι που τους δικούς μας ΤΖΑΙ ΤΩΝ ΘΚΥΟ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ.

Επίσης φαίνεται πως υποθέτεις οτι για να διαφωνώ με την "δημοκρατική" γραμμή του Χριστόφιας-Watch είμαι μέλος της ΕΔΟΝ ή κάτι. Δικαιούμαι να διαφωνώ μαζί σας αν δεν ππέφτω στο καλούπι που ξέρετε τζαι που σας προκαλεί εμμονές; Ή εν θέλουμε πραγματικό διάλογο δαμέ, μόνο τη γνωση ρητορική σας σε αντιπαραβολή με ΕΔΟΝοζόμπια;

Ανώνυμος είπε...

Η “αίφια” που έγραψε δύο φορές μάλιστα ο πιο πάνω Ανώνυμος τι είναι; Από το “φούξια” να συμπεράνω ότι ήθελεν να γράψει “αίγια”; Είδες άμα συγχύζεσαι, τζιαι θολώνουν τα μάτια σου τζιαι εν θωρείς το γράφεις;
Και το “aka” τι ειναι πάλι; Ο αριθμός κοινωνικών ασφαλίσεων (της Παντελούς;).

@ Nekatomenos,
Μην το ψάχνεις και πολύ για τους Ανώνυμους. Εδώ μέσα ευδοκιμούμε πολύ. Είναι πρόσφορο και εύφορο και το έδαφος αλλά και το υπέδαφος!

Μα τελος παντων τι διαπραγματεύσεις έκανε ο Παπαδόπουλος; Αποδεχόταν κατ’ αρχάς την παραμονή 45-50 χιλιάδων έποικων και μετά ανάδοξε του; Ή όταν τέθηκε στο τραπέζι η εκ περιτροπής προεδρία γιατί δεν είπε ότι δεν την αποδέχεται;

Εγώ ακόμα εξακολουθώ να αναμένω κάποιο να μου πει τι υποχωρήσεις έκαμε ο Χριστόφιας με βάση το έγγραφο που έδωσε ο Πρόεδρος στο Εθνικό Συμβούλιο και το οποίο τελικά κάποιοι το διέρρευσαν.

Ανώνυμος είπε...

"Επίσης φαίνεται πως υποθέτεις οτι για να διαφωνώ με την "δημοκρατική" γραμμή του Χριστόφιας-Watch είμαι μέλος της ΕΔΟΝ ή κάτι. Δικαιούμαι να διαφωνώ μαζί σας αν δεν ππέφτω στο καλούπι που ξέρετε τζαι που σας προκαλεί εμμονές; Ή εν θέλουμε πραγματικό διάλογο δαμέ, μόνο τη γνωση ρητορική σας σε αντιπαραβολή με ΕΔΟΝοζόμπια;"

Ανάφερα εγώ την Εδον ή κάτι; Ανάφερα; Εδώ πρέπει να απολογηθείς διότι βάζεις λόγια στο στόμα μου. Είπα εγώ κατι σε σένα επειδή απλά διαφωνείς με το μπλοκ τούτο; Είπα; Δεν ήμουν σαφής αρκετά ποιος ήταν ο προβληματισμός μου; Σε σύνδεσα εγώ με το Ακελ - δησύ - ξέρω γω τι άλλο που προσαπτει; Είπα εγώ ότι δεν μπορείς να διαφωνείς;

Τα Υποθέτεις όμως όπως λες. Και υποθέτεις διότι δεν έχεις τίποτα άλλο να μας πεις.

Εγώ επαρατήρησα ότι αντί να σε απασχολεί το αδιέξοδο που μας οδηγά ο Χριστόφιας 2η φορά απασχολεί σε η μη διααπραγματευτική ικανότητα του Παπαδόπουλλου ο οποίος αν δεν το μαθες δεν είναι πρόεδρος μας τώρα και επίσης έχει πεθάνει εν τω μεταξύ.

Τούτο κάμνει μου μεγάλη εντύπωση. Δηλαδή σας ευχαριστά να μιλάτε για ώρες για τις οποιεσδήποτε "ανικανότητες" του Παπαδόπουλου ενώ την ίδια ώρα ο Χριστόφιας επαναλαμβάνει με μαθηματική ακρίβεια την ίδια πορεία. Με πιάνεις;

"Τζαι επίσης να σου θυμίσω οτι το 76% είναι άκρως πλασματικό "

Ώστε; Ποιος μας το πε τούτο; Ποιος; Είπες μας το εσύ; Υποθέτεις πάλε; Έτσι εκατάλαβες; Θέλεις να μου πεις γιατί εψήφισα όχι και εγώ; Μπορεί να ξέρεις καλύτερα από εμένα έτσι; Διότι για κάποιο λόγο εσύ έχεις δίκιο για ότι υπόθεση κάμεις και οι άλλοι άδικο και δεν πρέπει να αποδείξεις και τίποτε διότι είσαι αυτό που λέμε επίκληση στην αυθεντία α;

Να σου αποδειξω εγώ μαθηματικά το 76% του όχι στις φετινές ευρωεκλογές; Γιατί; Είμαι εκλογολόγος; Ισχυρίστηκα ποτέ τέτοια ιδιότητα μου; Ισχυρίστηκα ότι μπορώ να ψυχογραφήσω τους Κυπραίους;

Προτιμώ να μου εξηγήσεις εσύ που έχεις και μια υπόθεση για όλα γιατί φέτος στις ευρωεκλογές είχαμε 40+% αποχή (εν για την Κύπρο που μιλούμε α) και κάτι ψιλά που έπιασαν Δηκο - Εδεκ - Ευρωκο - Οικολόγοι και κάτι ψιλά η Θεοχάρους του δησυ που ταν του όχι και σύνδεστο τούτο με το 76% που είπε όχι.

Όσο για την κουβέντα ατάκα:

"Ίσως ανήκεις τζαι εσύ στη σχολή που χρησιμοποιά το Ναι τζαι το Όι σαν ταπέλλες για αντικαταστήσει το παραδοσιακό "αριστερός-δεξιός";

Ίσως αν δεν σου είχα μιλήσει πιο πάνω να είχες δίκιο να μου πεις έτσι. το ίσως μπορεί να σημαίνει έτσι αλλά και αλλιώς.

Όμως εγώ σου εμίλησα, τα γραπτά μου είναι εκεί, και δεν σε ταπέλωσα με οποιοδήποτε τρόπο. Ούτε του ναι σε είπα (και δε με κόφτει κιόλας), όυτε τίποτε άλλο διότι και εμένα με εκνευρίζουν αυτά. Έγραψα ακριβώς τι με προβλημάτισε που τα δικά σου γραπτά χωρίς να σε χαρακτηρίσω σαν άτομο. Με αυτή σου την κουβέντα εσύ είσαι που δείχνεις πλήρη έλλειψη σεβασμού στο συνομιλητή σου (αυτός είμααι εγώ ευχαριστώ) διότι προσπαθείς εσύ να με ταπελώσεις και να με περιθωριοποιήσεις χωρίς να σου δώσω την παραμικρή αφορμή (πέρα βέβαια του ότι διαφωνώ μαζί σου).

Αλλά φαίνεται ότι μόνο με τα "ίσως" και τα "υποθέτω" φκαίνουν τα επιχειρήματα σου διότι επι της ουσίας τίποτε εν μου είπες.

------

για τον άλλο που δεν ξέρει τι είναι το aka και μάλλον δεν είναι και πολύ φαν του διαδυκτίου ένα γουγκλάρισμα θα τον βοηθήσσει να βρει τι σημαίνει. Αν πάλι δεν μπορείς πες μου να στο δώσω εγώ.

και ναι το βρήκες το αιφια είναι η αίγια! ζητώ ταπεινά συγγνώμη για αυτό το εις διπλούν λαθος μου. ο καθένας έχει τις αδυναμίες του βλέπεις.

Καλή καρδιά να χουμε και από του χρόνου πάλι με αγάπη για το συνταρακτικό τέλος της σειράς.

nekatomenos είπε...

Χμ, ανώνυμε τάδε τάδε ώρας [έλλειψη σεβασμού είναι επίσης το να μη ξέρω σε ποιόν μιλώ], δεν μου έδωκες στοιχεία του τι υποστηρίζεις τζαι τι πιστεύκεις εσύ. Γυρεύκεις πράματα να πιαστείς. Ε τζαι εγώ "υποθέτω" [πειράζει σε τόσο τούτη η λέξη... "ίσως" θα έπρεπε τζαι εγώ να κάμμω δηλώσεις για τους άλλους χωρίς να αφήνω περιθώριο στον εαυτό μου να κάμει λάθος] οτι αντιπροσωπεύκεις το μπλογκ. Δεν έχω τρόπο να ξέρω αν διαφωνείς μαζί τους σε οτιδήποτε. Τζαι βάσει της αντι-Ακελικής εμμονής που θωρώ δαμέ ερμηνεύκω τον τρόπο που με αντιμετωπίζεις.

Για το 76% εν μου απάντησες. "Ισχυρίστηκα ότι μπορώ να ψυχογραφήσω τους Κυπραίους;" Ναι, που τη στιγμή που επικαλείσαι ένα αποτέλεσμα του 2004 που απορρέει συγκεκριμένων συνθηκών για να μου πεις τι υποστηρίζει ο Κυπραίος σήμερα. Μπορώ να τζαι εγώ να επικαλεστώ ένα εκλογικό αποτέλεσμα τζαι να ισχυριστώ οτι αντιπροσωπεύκει κάτι σήμμερα. Εννά μπορούσα επίσης να σου πω το χαζοχαρούμενο επιχείρημα για τα αποτελέσματα του ΔΥΣΑΚΕΛ [εν για καλό που το λαλώ εγώ] οτι εν νίκη των δυνάμεων της επανένωσης όπως μάσιεται η Πραξούλλα. Γιατί εν το κάμμω; Γιατί αναγνωρίζω οτι κανένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν ερμηνεύκεται μονοδιάστατα τζαι με τον ίδιο τρόπο στον αιώνα τον άπαντα.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ρε Ανώνυμε, επειδή εν ι-ξέρω τι είναι το aka πρέπει να με στήσεις στον τοίχο; Εγιώ που καρτερώ να μου πείτε για τες υποχωρήσεις Χριστόφια που αναδεικνύονται μες από το έγγραφο που διέρρευσε τι να πω;

ΞΙΝΕΚΑΤΩΘΟΥ είπε...

Καλά ρε νεκατωμένε, εσύ θέλεις να γράψει επώνυμα ο άλλος που σου μιλά...εσύ γιατί εν γράφεις επώνυμα;

Συγκρίνεις τες ευρωεκλογές με το δημοψήφισμα; Ε ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΣ

Μάριος είπε...

Δηλαδή εσύ ρε φίλε που θέλεις τις υποδείξεις, καταλαβαίνεις ότι έκαμε αναρίθμητες και απαράδεκτες υποχωρήσεις ο Χριστόφιας αλλά θέλεις να σου τες δείξουν μέσα στο έγγραφο.

Μπήχτου το έγγραφο, πέρκει τες νώσεις που πρώτο χέρι!

Αν είναι ασέβεια η ανωνυμίαα γιατί την έχει ως επιλογή δαμέ;;;; είπε...

"Γιατί αναγνωρίζω οτι κανένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν ερμηνεύκεται μονοδιάστατα τζαι με τον ίδιο τρόπο στον αιώνα τον άπαντα."

Vs

"Τζαι επίσης να σου θυμίσω οτι το 76% είναι άκρως πλασματικό γιατί ήταν ένας συνδυασμός [δικαιολογημένου] φόου του ψηφοφόρου, [ποθκιάντραπης] εκμετάλλευσης του φόου τούτου που τους ανένδοτους τζαι [ντροπιαστικής] μαρλαππαπίασης του Χριστόφια τότε επί σχεδίου που εβούρησε να μαντρίσει τα πρόβατα του."

Εν σου φαίνεται αρκετά μονοδιάστατη και τρομερά απόλυτη η πιο πάνω ερμηνεία; Εν τω μεταξύ έχεις και καμιά απόδειξη για τούτα που λες; (απόδειξη = στατιστικές κριτηρίων που οδήγησαν τον κόσμο να πει όχι ή ναι)


"...Ε τζαι εγώ "υποθέτω" [πειράζει σε τόσο τούτη η λέξη... "ίσως" θα έπρεπε τζαι εγώ να κάμμω δηλώσεις για τους άλλους χωρίς να αφήνω περιθώριο στον εαυτό μου να κάμει λάθος] οτι αντιπροσωπεύκεις το μπλογκ. Δεν έχω τρόπο να ξέρω αν διαφωνείς μαζί τους σε οτιδήποτε. Τζαι βάσει της αντι-Ακελικής εμμονής που θωρώ δαμέ ερμηνεύκω τον τρόπο που με αντιμετωπίζεις."

Πώς το λέμε αυτό που κάνεις, πώς το λέμε;;; Α ναι! ... ταπέλωμα και υποβάθμιση της αξίας του συνομιλιτή μου.

;)

Cheers.


Α.Γ.
By the way εν μου απάντησες σε καμιά που τις ερωτήσεις μου ενώ εγώ απάντησα σε όλες απλά εν είπα τζείνα που ήθελες να ακούσεις.

Πρέπει να σου πω αν συμφωνώ με το μπλοκ για να μου απαντήσεις; Να σου το πω. Μερικές φορές συμφωνώ μερικές φορές διαφωνώ. Τωρά μπορείς να μου μιλήσεις; ή πρέπει να σου πω και τι ομάδα είμαι;

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή εν φαίνεται το όνομα μου καλά πιο πάνω επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Αν είναι ασέβεια η ανωνυμία γιατί την έχει ως επιλογή δαμαί;

nekatomenos είπε...

Ξινεκατώθου:
1. εγώ γράφω "επώνυμα", όι μόνο με τα δεδομένα του ίντερνετ [απαντώ πάντα χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση, το μπλογκ μου εν τζαμέ, εν θα το σβήσω] αλλά τζαι άμα ρίξεις μια μμαθκιά στο μπλογκ μου εννά δεις τζαι όνομα, εννά μάθεις που εδούλεψα, που όι τζαι ποιός είμαι. Όταν ο άλλος χώννεται πίσω που μιαν ανωνυμία τζαι δεν τηρεί ούτε καν το στοιχειώδες να έσιει μια περσόνα στο ίντερνετ, τότε εν σεβεται τον συνομιλητή του.
2. Στις ευρωεκλογές τζαι το δημοψήφισμα εν ο ίδιος κόσμος που εψήφισε. Τα αποτελέσματα εν συγκρίσιμα. Η ερμηνεία εξαρτάται που τον καθένα. Ερμηνεία σημαίνει να προσπαθείς να θωρείς τι εκαθόρισε την κάθε ψηφοφορία τζαι όι να την προσαρμόζεις σε τζείνο που θέλεις να δεις. Έτσι η φαντασίωση του 76% εν το ίδιο άκυρη με τις "δυνάμεις της επανένωσης" της Πραξούλλας στο οτι καμιά που τις θκυό θέσεις δεν είναι ερμηνεία.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Καταγγέλουμε τις προσπάθειες που έγιναν από κάποιους να σπάσουν τους κωδικούς του ιστολογίου.

Τους ενημερώνουμε ότι άδικα ματαιοπονούν.

nekatomenos είπε...

Ποιούς; Πότε; Να δούμε IP να τους καταδικάσουμε ούλλοι μαζί;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της Επιτροπής,
Όταν κάποιοι, ορμώμενοι από εδώ μέσα, λειτουργούσαν προβοκατόρικα, εκάμνετε τις παπίρες! Ή μήπως κινδυνολογείτε για να προσελκύσετε τον οίκτο μας;

Νεκατωμένε, ελλείψει επιχειρημάτων κατέβηκαν για να καθαρίσουν τα διάφορα accessories, “επώνυμα” κι ανώνυμα. Παράδειγμα ο Μάριος που αντι να ας παρουσιάσει με στοιχεία τις υποχωρήσεις που έκανε ο Πρόεδρος, για να ξεστραβωθούμε κι εμείς, μας λέει να μπηχτούμε το έγγραφο. Πες μας και τον τρόπο ρε Μεγάλε Μάριε!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που θα σχολιάσω είναι αυτό

"... ο ίδιος κόσμος που εψήφισε..."

όι φίλε μου στις ευρωεκλογές όπως είπαμε και πριν, ένα 40+% ΔΕΝ εψήφισε. Άρα δεν είναι οι ίδιοι.

Τα άλλα που λες τα είπαμε ξανά πιο πάνω. Ερμηνεύεις ξι-ερμηνεύεις με τον τρόπο σου το 76% δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και ούτε πρέπει εγώ να δικαιολογήσω την σκέψη σου ή τον τρόπο που βλέπεις εσύ τα πράματα. Εγώ σίγουρα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Οφείλεις να ομολογήσεις πάντως ότι ούτε εσύ απέδειξες την οπτική σου έτσι απλά αποδέκτου με έτσι όπως σε αποδέχουμαι εγώ εσένα που επισης δεν μου εξήγησες τίποτε παρά τις προσωπικές σου ανησυχίες. Που τη στιγμή που δεν υπάρχουν στατιστικές με ερωτηματολόγια κλπ για ένα τέτοιο θέμα εν μπορώ να πιστέψω του κάθε ενός την λογική του επειδή απλά και το μόνο που μας μένει είναι το αποτέλεσμα. Άρα ας συμφωνήσουμε στην διαφορετικότητα μας. Είναι θετικό να υπάρχει κάπου ποικιλοφώνία ΕΦΟΣΩΝ υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του συνομιλητή (κάπου δαμαί μου τα εχάλασες όμως).

Πάντως το μόνο που δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε εγώ να δούμε διαφορετικά (και επιστρέφω στον αρχικό λόγο που σου απάντησα την 1η φορά) είναι 1:

Πρώτον ότι ο Παπαδόπουλος δεν είναι πρόεδρος πια και δεν είναι ούτε καν στη ζωή άρα η ενασχόληση με τις ικανότητες του δεν προσφέρουν κάτι στην υπάρχουσα κατάσταση.
Δεύτερον ο Χριστόφιας μας έταξε να μην επαναφέρει το σχέδιο Ανάν ή παρόμοιο για να τον ψηφίσουμε. Τον ψηφίσαμε και αυτό απαιτω από αυτόν και βάσει αυτού θα τον κρίνω στο κυπριακό.

(Μμμμ... τελικά εν 2 τζείνα που εν μπορούμε να δουμε διαφορετικά - εν όπως τις προσφορές 1 + 1 δωρεάν!)

Αυτό ήταν το μήνυμα της ημέρας (αν θυμάσαι το 1ο μήνυμα που σου απάντησα!) που τώρα που το ξανασκέφτουμαι ήταν εντελώς άσχετο με την ανάρτηση. Cool!

Ακόμα μια φορά συγγνώμη για την ανωνυμία. Αλήθκεια καταλαμβαίνω το ζόρι που τραβάς, κάποτε ετραβούσα το και εγώ (τωρά επέρασε μου από ότι φαίνεται) αλλά πρέπει να παραδεκτείς ότι κάπου το παράχ***ς και εσύ με τα σενάρια σου! Το ύφος μου ένα ένι, η λογική μου η ίδια οπότε άκυρα και τα όσα που έσυρες περί πολυπροσωπίας (κάμνεις τα και ξέρεις τα τούτα τα κόλπα; εντυπωσίασες με!). Εμπορούσες απλά να υποθέσεις ότι είμαι ένας πολλά αθκειασερός (και θα ήταν η μία και μοναδική σου σωστη υπόθεση για το άτομο μου). Τωρά είπα σου το οπότε εχάθηκε η ευκαιρία :P

Συμφωνούμε λοιπόν ότι ερμηνεύουμε τα πράματα διαφορετικά και πάμε για ύπνο διότι τωρά που το ξανασκέφτουμαι και θωρώ και την ώρα... επαράχ**α το και εγώ με τούτο το μπλοκ!

Καληνύκτα και πάνω από όλα καλή καρδιά.

nekatomenos είπε...

"όι φίλε μου στις ευρωεκλογές όπως είπαμε και πριν, ένα 40+% ΔΕΝ εψήφισε. Άρα δεν είναι οι ίδιοι."

Μια χαρά είναι. Η αποχή, όπως θα ξέρεις, ερμηνεύκεται. Τζαι σε τούτη την περίπτωση μπορούμε τζαι οι θκυό να την ερμηνεύσουμε όπως μας συμφέρει!

Καλή νύχτα τζαι καλή ξεκούραση. Τζαι αύριο εν μέρα.

Ανώνυμος είπε...

"Η αποχή, όπως θα ξέρεις, ερμηνεύκεται. Τζαι σε τούτη την περίπτωση μπορούμε τζαι οι θκυό να την ερμηνεύσουμε όπως μας συμφέρει!"

Ναι μπορούμε να την ερμηνεύσουμε όπως μας συμφέρει (πώς μας συμφέρει δηλαδή;) αλλά όπως και αν την ερμηνεύσεις εξακολουθεί να μην είναι "... ο ίδιος κόσμος που εψήφισε..."

όπως λες και εσύ πιο πάνω είναι καθαρά μαθηματικά!