ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ INTERNET - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


Πηγή Φωτογραφίας: Νοητική Αντίστασις



Η εφημερίδα "Κυπριακό Ποντίκι" έχει πια νέα ιστοσελίδα, η οποία θα ενημερώνεται διαρκώς (όχι όπως την προηγούμενη).

Η διεύθυνση είναι www.pontiki.com.cy. Η ιστοσελίδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, να ενισχύσει τα αντικατοχικά ιστολόγια που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο.

Λάβαμε επίσης την εξής πληροφορία από το συναγωνιστή Α. Παναγούλη:

" Έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν ότι οι ιστοσελίδα μας και η ιστοσελίδα της εφημερίδας "ποντίκι" είναι "κομμένες" από τα κομπιούτερς στα γραφεία του ΚΥΠΕ!!!

Γνωρίζετε τα φίλτρα που μπαίνουν συνήθως σε γραφεία και οργανισμούς για να μην επιτρέπουν τη χρήση ιστοσελίδων τύπου facebook, ή καζίνο ή πορνό κλπ...
Ε λοιπόν, στο ΚΥΠΕ, ανάμεσα σε αυτά έκοψαν και τις δύο πιο πάνω σελίδες!!!"

Αν είναι αλήθεια ρωτάμε το ΚΥΠΕ, ΓΙΑΤΙ;

Αν και στην εποχή Χριστόφια που ζούμε, στα δίσεκτα χρόνια της Πενταετίας, στα χρόνια που επανήλθαν ως πρακτική οι συλλήψεις αντιφρονούντων, ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ!


Κουράγιο αδέλφια. Και Αντίσταση. Αντίσταση στo καθεστώς της Πενταετίας!

ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

15 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα το παρακάματε. ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΑ!

ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΔΩ

bestman είπε...

Καθεστώς ακούω. Αντίδραση ακούω. Ανθέλληνες ακούω. Ψευδώνυμα τύπου Ε.Μ. και ΕΟΚΑ Β' ακουω. Από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι θα πει δικτατορια. Ρε, μπάς και βρίσκομαι στα 1972 και δεν το ξέρω; Ρε, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε bestman καλά ακούεις, αν δεν σου αρέσει κάνε την από δω, δεν σε υποχρεώνει κανένας να μείνεις ειδικέ των δικτατορίων, τι άλλο θα ακούσουμε από σας έλεος...

bestman είπε...

Φίλε Ανώνυμε, τα δικά μας του γειτόνου μας;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Καλά κάνετε παιδιά. Εϊμαστε μαζί σας! Η αντίδραση πολλαπλασιάζεται! Η κοκκινοχούντα του Χριστόφια δεν θα περάσει!

Unknown είπε...

Σαν χαθεί το μέτρο, ακόμα και η αλήθεια που θα πεις αύριο, δεν θα έχει αξία καμιά.

Παπαδόπουλος και Χριστόφιας ως εξίσωση; Όχι, δεν χάθηκε το μέτρο απλά, κομμάτια και θρύψαλλα έγινε.

Κάποιοι, τη Χούντα του σκύλου Παπαδόπουλου και των φιδιών της προδοτικής τους συμμορίας, τη ζήσαμε, τη βιώσαμε.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καταντάει επιεικώς γραφικό.

Και το λεω την ίδια στιγμή που αύριο στον Πολίτη επικρίνω αφενός τις συλλήψεις της Δευτέρας αφ ετέρου τις μη συλλήψεις των κρετίνων που εξύβριζαν στο γήπεδο τους πρόσφυγες.

Μακάρι να υπήρχε μία χρονομηχανή να βάλω μερικούς μερικούς μέσα και να τους στείλω στο 1967, στις 21 του Απρίλη να δουν τι σημαίνει φασισμός και χούντα...

Και το ξαναλέω: άμα χαθεί το μέτρο πάνε όλα χαμένα.

ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΣ είπε...

Κύριε Πήττα, κύριε ελέησον πλέον

Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται; Δεν βλέπεις οτι γίνονται ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Ναι, έχει φασιστικές τάσεις η κυβέρνηση Χριστόφια και πρέπει αυτές να επισημαίνονται ΣΥΝΕΧΩΣ

Μπορεί να είναι ελαφρώς αδόκιμη η σύγκριση Χριστόφια-Παπαδόπουλου

Αλλά αν ένα κόμμα σαν το ΑΚΕΛ, το οποίο έχει κτίσει την ιδεολογία του στον αντιχουντισμό και τον αντιφασισμό, κάνει τέτοια πράγματα, το αίσχος είναι το ίδιο

και κάτι άλλο: μην λες ότι κάποιοι έχασαν το μέτρο. Θυμίσου πως ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

Εγώ δεν πάω τον Καρατζαφέρη καθόλου, αλλά η αλήθεια είναι πως από τον Καρατζαφέρη στον Παπαδόπουλου υπάρχει εξίσου απόσταση.

Γι' αυτό άσε τα μεσοβέζικα και τα γλυκανάλατα, γιατί είσαι και καλός δημοσιογράφος και ικανός συγγραφέας.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Γιώργο Πήττα, δεν εξισώσαμε εμείς το Χριστόφια με τον Παπαδόπουλο. Εμείς απλώς στιγματίζουμε την επαναφορά χουντικών πρακτικών από το καθεστώς Χριστόφια.

Ο Χριστόφιας είναι που όπως φαίνεται, πάει ο ίδιος
να εξισωθεί με τον Παπαδόπουλο. Εδώ και ενάμισυ χρόνο συλλαμβάνονται πολίτες για πολιτικές θέσεις, εκβιάζονται κόμματα, εκβιάζονται κανάλια, εξυβρίζονται από το Χριστόφια άτομα (Λυσσαρίδης, Μ.Πάφου, Π.Ξανθούλλης, Τ.Παπαδόπουλος). Ξαναέρχεται το Σχέδιο Ανάν που απορρίφθηκε. Ναι η δημοκρατία καταρρέει και το ξέρεις καλά.

Βεβαίως και χάθηκε το μέτρο. Όχι όμως από εμάς.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Διαβάστε στη Σημερινή ημερομηνίας 25/7/09: Κοπέλα στέλεχος της ΕΔΟΝ φωτογράφιζε τους διαδηλωτές στο συλλαλητήριο! Εκτός από την ΚΥΠ επιστρατεύτηκε και η ΕΔΟΝ!

Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε νομίζω ότι οι λέξεις έχασαν το νόημα τους.

Ανώνυμος είπε...

http://politispittas.blogspot.com/2009/07/blog-post_25.html

Αφροασιάτης είπε...

Καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε για τις συλλήψεις. Ακόμα και αν υπάρχει νόμος που απαγορεύει την εξύβριση του προέδρου, πρέπει να καταργηθεί.

Όταν όμως φτάνετε στο σημείο να εξισώνετε το Χριστόφια με τη χούντα ή να μιλάτε για κατάρρευση της δημοκρατίας, τότε δεν μπορείτε πλέον να περιμένετε να σας πάρουμε στα σοβαρά.

panaisompatsos είπε...

@politispittas politispittas Δηλαδή κύριε Πίττα θέλετε να μας πείτε πως η Χούντα δημιουργήθηκε εν μία νυκτί απο το πουθενά ???

Sartanakaks Diafonontas είπε...

Απόψε κάνεις μπαμ, απόψε κάνεις μπαμ...

Ε ρε τα κοπέλια της αντίστασης προσθέσαν στην φαρέτρα τους...και τον Γεωργίου με το τρωκτικό του.

Και να σου το self-tapping, μπράβο μας, τα καταφέραμε, το κίνημα μεγαλώνει, αντιστεκομαστε, θα μας γράψει η ιστορία σαν τον σπόρο που έγινε το δέντρο, το δέντρο που έγινε το δάσος και ανέτρεψε το καθεστώς.

Πολίτη Πίττα, a priori είσαι εναντίον των συλλήψεων γιατί τις έζησες τον καιρό της χούντας? Δηλαδή είσαι της σχολής - Το τραπέζι έχει τέσσερα πόδια, ο σκύλλος επίσης, άρα το τραπέζι είναι σκύλλος?

Νιώθεις απειλή από την όποια κυβέρνηση? Νιώθεις να καταπατούνται τα ανθρώπινα σου δικαιώματα? Η δικαιολογία ότι αφού δεν συνελήφθησαν οι δε γιατί τότε να συλληφθούν οι μεν, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Γιατί να συλληφθούν αυτοί που βρίζαν τους πρόσφυγες (ΑΕΛ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ φαντάζομαι μιλας) και όχι αυτοί που βρίζαν τον Πρόεδρο?
Έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτές οι δύο κατηγορίες υβριστών - οι πρώτοι την επιπολαιότητα, την ηλιθιότητα, την αγνωμοσύνη, την ευμετάβλητη ψυχολογία του όχλου. Οι δεύτεροι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ αυτά που φωνάζουν γιατί για αυτό γαλουχήθηκαν, αυτά διδάκτικαν και αυτά γεννήθηκαν μαζί τους όταν βγήκαν από το αυγό του φιδιού. Πότέ πριν (μετά το 74) η Κυπριακή Δημοκρατία δεν αντιμετώπισε τέτοια φαινόμενα ακραίου φανατισμού. ΠΟΤΕ. Και επειδή ο φόβος(1974) φέρνει κόλαση καλά κάνει και τα αντιμετωπίζει για αυτό που είναι. Το να φωνάζεις και να διανέμεις φυλλάδια υπέρ της ανατροπής της νόμιμα εκλελεγμένης κυβέρνησης και να βρίζεις τον πρόεδρο ως προδότη και καταδότη είναι απαράδεκτο. Πες τον ότι άλλο θες. Βλάκα, ηλίθιο, πασιή, ότι σκάτα θέλεις...Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ. Να έρχεσαι οργανωμένα και να κατηγορείς δημόσια (κρυμμένος πάντα στον όχλο) τον ΄πρόεδρο ως προδότη, τότε είσαι για σύλληψη. ΝΑΙ.
Βγήκαν εδώ τα στρουμφάκια της επιτροπής να πουν για φιμώσεις και για κυνηγητό της αντίθετης άποψης. Για σιβηρίες και γκουλάγκ. Από ότι ξέρω ο Φτωχόπουλος ακόμα έξω είναι, όπως και ο Γεωργίου, όπως και όλοι οι Επίτροποι. Το παραμύθι με την "σύλληψη των αγωνιστών" έχει μπαγιατέψει.

Με όλο τον σεβασμό προς τον Πολίτη Πίττα τα πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάλιν ζει και σε καθοδηγεί Σαρτανάκκα.

chrdem είπε...

Ο θεος να βάλει το χέρι του.Μερες του 70 συναντα κανεις σε αυτό το ιστολόγιο.Δυστυχώς ο φασισμός και ο ρατσισμός συναντάται πλεον σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.Δυστυχώς η ελληνική παιδεία πέρασε σε δεύτερη μοίρα.Διαβάστε και λίγο Πλάτωνα μπορεί να βοηθήσει.