Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009





Στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει σάλος για μια αφίσα του Ομπάμα που έχει αφισοκολληθεί παντού και τον απεικονίζει ως τον "Τζόκερ" του Μπάτμαν με τη λέξη σοσιαλισμός από κάτω. Τι άραγε να σημαίνει η αφίσα και ποια μηνύματα θέλει να στείλει;

Όπως γράφει και η Σημερινή:


" Τι θέλει όμως να πει ο ποιητής; Κάποιοι βλέπουν στην επίμαχη αφίσα ένα είδος «καλλιτεχνικού αντάρτικου» εναντίον της μεταρρύθμισης του συστήματος υγείας και του σχεδίου ανάκαμψης των αυτοκινητοβιομηχανιών που προωθεί ο Ομπάμα. «Ο Τζόκερ ήταν πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα όχι σοσιαλιστής», επισημαίνει ένας μπλόγκερ, ο Ρόμπερτ Ντάχερτι. «Όλοι όσοι είδαν τον “Σκοτεινό Ιππότη” το ξέρουν... ο Τζόκερ είναι οπαδός της αναρχίας». Για τον Ερλ Οφάρι Χάτσινσον, υπεύθυνο αστικής πολιτικής του Λος Άντζελες, αυτές οι αφίσες είναι απλώς «βλαβερές και επικίνδυνες». Ο Χάτσινσον αξιώνει από τους δημιουργούς τους να φανερώσουν την ταυτότητά τους. Εν αναμονή, το μυστήριο παραμένει."


Στην περίπτωση του "δικού" μας, του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα, η αφίσα που του έχει ετοιμαστεί δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Ο ίδιος μάλιστα με την πρακτική του (συλλήψεις, ετσιθελισμός, εκβιασμοί) φροντίζει να φαίνεται πλήρως αντάξιός της.


Να η αφίσα του Ευέλικτου, την οποία την πήραμε από τους φίλους μας της Νοητικής Αντίστασης (που μπορεί να "παίρνουν το χρόνο τους" και να μας "σπάζουν", αλλά το αποτέλεσμα μας ανταμείβει πλήρως).






ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

11 Σχόλια:

Sartanakkas pou gela (imishi mou) είπε...

A XA XA XA XA XA XA XA..εφύρετε μας...αχαχαχαχαχαχαχ...μπα σε καλό σας..παλιόπαιδα...

Ανώνυμος είπε...

Για το ότι υποστήριζε το ΑΚΕΛ τον Στάλιν θα κάνει την αυτοκριτική του;

Ή μήπωςτον έχει σαν φάρο και πυξίδα;

Ανώνυμος είπε...

Οπου ΜΑΛΑΚΙΑ την μαζεύτε και μας την δείχνετε

Ανώνυμος είπε...

Εύγε!

Πολύ καλό παιδιά!

Φ

Unknown είπε...

Είσαστε γελοίοι και επικίνδυνοι. Κρύβεστε πίσω από μια ανωνυμία αλλά το ήθος σας και το επίπεδο σας φαίνονται και χωρίς να βλεπουμε τις σκατόφατσες σας

bobby sands είπε...

το α(γ)κέλ δεν έχει αποκηρύξει ποτέ δημόσια τον Στάλιν και την πολιτική του, κάτι που έχουν κάνει πλείστα κομουνιστικά κόμματα στο εξωτερικό.
γι αυτό και υπάρχουν διάφορες γραμμές, όπως π.χ. λενινιστές, τροτσκιστές κτλ.

το α(γ)κέλ είναι σταλινικό κόμμαν;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα παει η Ομονοια Ευρώπη, πω πω γαμώτη :)

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις Ελληνικές ομάδες πέρασαν στον επόμενο γύρο: Παναθηναικός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ.

Sartanakkas me ftharmena alla ellinika lastixa... είπε...

Εκατομύρρια Ελλήνων ξεχύθηκαν στους δρόμους να γιορτάσουν την επιτυχία της υπέρτατης ελληνικής ομάδας. Ο κόσμος στην Ομόνοια παραλληρούσε....Μια λέξη, μια ιδέα έβγαινε από τα στόματα και τις καρδιές τους και πήγαινε ως των ουρανό...εκεί που οι προγόνοι του έθνους στέκονταν με θαυμασμό μπροστά στο Έπος της ελληνόψυχης ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Οι έλληνες της Αμερικής, της Αυστραλίας, τηε Αγγλίας, της Γερμανίας, όλοι πανηγηρίζουν....

Για σας ρε λαστιχάριες ΈΛΛΗΝΕΣ....ακόμα δέρνουν σας στο Καραϊσκάκη ή εσταματήσαν?

Unknown είπε...

Δεν θα γίνετε Έλληνες ποτέ ρε μαλάκες του ΑΠΟΕΛ. (όσο και να σας πονεί δεν θα γίνετε ποτέ διοτί δαμέ εν Κύπρος. τωρά αν καβλώνετε να φωνάζετε η Κύπρος είναι ελληνική φωνάξετε όσο θέλετε όσπου να σας περάσει)

Ανώνυμος είπε...

Η Κύπρος είναι Ελληνική ρε Πάνο. Ήταν τα τελευταία 3.500 χρόνια είναι και θα παραμείνει. Και εσείς θα γίνετε ένα θλιβερό κατακάθι της ιστορίας. Τουρκόσποροι!