Μαζικότητα συγκινητική - Συμπεριφορά άψογη!!!

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Λεβέντες νέοι - νικητές στις καρδιές μας


Μαζική - Ειρηνική και με πολλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν η σημερινή (Κυριακή, 9 Αυγούστου 2009) εντυπωσιακή πορεία των μοτοσικλετιστών στο Παραλίμνι για το μνημόσυνο των Ισαάκ και Σολωμού!!!

Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτούς τους λεβέντες που ξεκίνησαν από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ηρωωμάρτυρές μας.

Οι θύμησες θα παραμένουν άσβεστες όσο μπροστάρηδες του αγώνα μας είναι νέοι με καθαρή φωνή, που εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών δίνουν ραντεβού με την Ιστορία μας, της οποίας δύο ολόχρυσες σελίδες γράφτηκαν με το αίμα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού...

Μπρορούμε βάσιμα, πλέον, να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Το ήθος και η αξιοπρέπεια συνεχίζουν να αποτελούν ιδανικά της νεολαίας μας!


Μόδεστος για το Χριστόφιας-Watch

16 Σχόλια:

Εκάβη είπε...

Οι μοτοσικλετιστές μας έκαναν όλους περήφανους σήμερα. Κρίμα που εμφανίστηκε εκεί το ΕΛΑΜ και μας έσπασε όλους τα νεύρα μας με τις ακρότητές του. Επίσης κρίμα που ανταποκριτές των καναλιών στην περιοχή είναι ανίδεοι και δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν την διαφορά ανάμεσα στους τόσο σωστούς μοτοσικλετιστές, εμάς τον απλό κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό τους δύο ήρωες μας και το κάθε παρακμιακό σκουπίδι. Θύμωσα αφάνταστα που τους είδα πρώτο τραπέζι πίστα στα δελτία ειδήσεων. Αν είναι δυνατόν να κλέβουν αυτοί την παράσταση μετά από μια τόσο μεγαλειώδη παρουσία των μοτοσικλετιστών!

Ανώνυμος είπε...

το ΕΛΑΜ ελέγχεται από Χαραυγίτες. τα στοιχεία βοούν

ο ΔΗΣΥ προσφέρει τους εοκαβητατζήδες που στελεχώνουν το Χαραυγίτικο ΕΛΑΜ

το ΔΗΚΟ, το ΕΥΡΩΚΟ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και η ΕΔΕΚ οφείλουν να ανακόψουν τον κατήφορο. αντίσταση στον φασισμό τώρα!

*Ιοσίλιος*

xafies είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ
ΕΝ ΣΑΣ ΛΑΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ

nekatomenos είπε...

Απο οτι ακούω τζαι εγώ, μπράβο στους μοτοσυκλετιστές που εσυμπεριφέρθηκαν κόσμια τζαι με σεβασμό στους θκυό νεκρούς.

"ο ΔΗΣΥ προσφέρει τους εοκαβητατζήδες που στελεχώνουν το Χαραυγίτικο ΕΛΑΜ"
Δηλαδή οι ακραίοι παλαιοκομματικοί ΕΟΚΑβητατζήες τζαι οι ακραίοι παλαιοκομματικοί αριστεροί εν φιλούκια τωρά; Ε ρε τι φκάλλει ο νους..

"τα στοιχεία βοούν"
Να στήσω φτιν καλό.

KKE είπε...

ΙΝΤΑΛΟΣ ΕΝΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΦΤΙΝ, ΑΦΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΩΛΟ;

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

nekatomenos είπε...

Α εν τούτα τα στοιχεία;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω οτι γενικά ο πατριωτικός χώρος δεν έχει μια κοινή στέγη, είναι μοιρασμένος σε Αντιστασιακούς ΕΔΕΚίτες, Μακαριακούς ΔΗΚΟικούς, Αντιομοσπονδιακούς των ΝΕ.Ο(αυτοι του ΔΗ.ΣΥ επεστρεψαν πίσω).Βλέπετε...στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει το κόμμα που συνένωσε ενα μεγαλο μέρος των πατριωτικών φωνών.(Ο Παπαθεμελής επιμένει μονος τους!!)

Ανώνυμος είπε...

Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εκατοντάδες μοτοσικλετιστές, που έλαβαν μέρος στην παγκύπρια πορεία εις μνήμη των ηρωομαρτύρων της κυπριακής ελευθερίας.Οι μοτοσυκλετιστές ενωμένοι, μακριά από κομματικούς διαχωρισμούς και ακραίες συμπεριφορές και με γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη προς την πατρίδα, απέδειξαν τη διαχρονική θέληση και αγωνιστική διάθεση των Ελλήνων Κυπρίων για την απελευθέρωση της Κύπρου από τους Τούρκους κατακτητές. Με τη βουβή, αξιοπρεπή παρουσία μας, αποφύγαμε οποιαδήποτε συνθηματολογία που θα βεβήλωνε την μνήμη των δύο ηρώων και υπενθυμίσαμε ότι ο αγώνας για δικαίωση τόσο των Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, όσο και της Κύπρου, παραμένει αλώβητος και συνεχώς αναζωογονείται.

Δεκατρία χρόνια μετά, καλούμε εκ νέου την Κυπριακή Δημοκρατία να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τη σύλληψη των άναδρων δολοφόνων των δύο ηρώων μας, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι χωρίς συνέπειες για τις πράξεις τους. Από πλευράς μας, ο αγώνας για απελευθέρωση και επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση του Κυπριακού Ελληνισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει της ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Δύναμη Κύπρου για την αγαστή συνεργασία που υπεδειξε στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε έσιετε μεγάλο πρόβλημα. Φυσάτε το και δεν κρυώνει που υποστηρίξατε τον Χριστόφκια και τωρά τραβάτε τα μαλλιά σας.

ΔΗΚΟ ΔΗΚΟ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΩΝ

Το ΕΛΑΜ τουλάχιστον ήταν εκεί, το ΔΗΚΟ που ήταν;;;;;

xafies είπε...

Φέτος αθυμήθηκε πως ίσιεν έτσι πράμα τζαι η νεολαία του ΔΗΚΟ. Ήρταν καμιάν 30αρκά πλάσματα. Τζαι ήταν τζαι κλασικά ο Κουλίας.

xafies είπε...

Φέτος αθυμήθηκε πως ίσιεν έτσι πράμα τζαι η νεολαία του ΔΗΚΟ. Ήρταν καμιάν 30αρκά πλάσματα. Τζαι ήταν τζαι κλασικά ο Κουλίας.

Ανώνυμος είπε...

Κατω τα χερια ομοσπονδιακοί. Η Κύπρος είναι Ελληνική. Ελλάδα Κύπρος Ένωσης. Τάσσο ζείς εσυ μας οδηγείς

nekatomenos είπε...

"Φέτος αθυμήθηκε πως ίσιεν έτσι πράμα τζαι η νεολαία του ΔΗΚΟ. Ήρταν καμιάν 30αρκά πλάσματα. Τζαι ήταν τζαι κλασικά ο Κουλίας."

Έννα έπρεπε να σας προβληματίζει οτι υποστηρίζουν τους μοτοσυκλεττιστές οι σκλάβοι της καρέκλας...
Να 'σαι καλά φίλε/φίλη Χαφιέ. Το "νεολαία του ΔΗΚΟ" ήταν το καλλύτερο ανέκδοτο που άκουσα σήμμερα.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ήταν εκεί και η νεολαία του ΔΗΚΟ είναι πολύ θετικό! Κάποιοι νομιζαν ότι μπορουν να ελέξουν επαόριστον τη νεολαία του ΔΗΚΟ. Νόμιζα κάποιοι οτι η νεολαία του ΔΗΚΟ θα ηταν επαόριστον άβουλος νεροκουβαλητής στις εσωκομματικές διαδικασίες.. Όμως να που οι νέοι πέρνουν πρωτοβουλίες. Σπάνε τα δεσμά των που επέβαλαν εντός του κόμματος οι βολεμένοι της "συνεργασίας".. Μπράβο στα παιδιά που αψύφησαν τις παροτρύνσεις των κάθε λογής ρουφιάνων του ΑΚΕΛ εντός του ΔΗΚΟ..
Σιγά σιγά στο κόμμα θα επικρατήσει ξανά η επιδίωξη της εθνικής αξιοπρέπειας και περιφάνιας. Η ιδεολογική μάχη στο Δηκο έγινε και πλέον ανέδειξε νικητή! Το πατριωτικο Δήκο ειναι έτοιμο να δώσει τη μαχη με το αδερφό κόμμα, την Εδεκ, και όλες τις άλλες δυναμεις που θα δηλώσουν παρόν για να σώσουν την Κυπριακή Δημοκρατία στο επερχόμενο δημοψήφισμα..

Δηκοϊκός

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Συμφωνώ ΔΗΚΟΙΚΕ. Από Αριστερά μέχρι Δεξιά όλοι στο ίδιο χαράκωμα είμαστε. Ας προετοιμαστούμε για το νέο μεγάλο ΟΧΙ που θα θάψει οριστικά τα σχέδια των ξένων για την μετατροπή της πατρίδας μας σε αγγλοτουρκικό προτεκτοράτο.

nekatomenos είπε...

"Σιγά σιγά στο κόμμα θα επικρατήσει ξανά η επιδίωξη της εθνικής αξιοπρέπειας και περιφάνιας."

Γιατί πότε επικράτησε; Έννεν το ΔΗΚΟ που έκαμε κυβερνήσεις από... αριστερά μέχρι δεξιά με μόνο γνώμονα τον μπουφέ; Ας συμφωνήσουμε να διαφωνούμε...

"Η ιδεολογική μάχη στο Δηκο έγινε και πλέον ανέδειξε νικητή!"

Επίσης "ανέδειξε" ίσως τζαι τα πραγματικά ποσοστά του. Ήταν σύμπτωση που το ΔΗΚΟ εχτυπήθηκε παραπάνω που την αποχή;

Τζαι για να μεν φεύκουμε που το θέμα μας, εν ξέρω τι ψηφίζουν οι μοτοσυκλετιστες, τζαι θέλω να πιστέψω οτι εν πράγματι ανεξάρτητοι άθρωποι που διάφορους χώρους... αλλά δύσκολα μπορώ να δω ΔΗΚΟικό να διαδηλώνει στο οδόφραγμα με κίνδυνο της ζωής του. Ελπίζω να έχω λάθος.