ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΜΙΜΑΘΗ ΕΥΕΛΙΚΤΟΠΟΥΛΑ!

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009


Εισηγούμαι να πάρουμε πρωτοβουλίες!
Αφού η Τουρκία δεν απολογείται, να της απολογηθούμε εμείς!


Σε αυτούς που ξεχνούν το ότι στην Κύπρο διαπράχθηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σε όσους με τις γραβατούλες τους και τα κοστουμάκια τους συνιστούν "ψυχραιμία" λέγοντας ότι το Κυπριακό είναι "πολιτικό ζήτημα", σε όσους εξισώνουν τα εγκλήματα κάποιων περιθωριακών Ε/Κ εξτρεμιστών με το οργανωμένο τουρκικό κρατικό έγκλημα, ένα έχουμε να τους πούμε:
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΝΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ!

Συνέχεια τα ίδια τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Όπως τώρα, που έχουν ταυτοποιηθεί τα λείψανα των αγνοουμένων που απεικονίζονται στη γνωστή φωτογραφία. (Ο συναγωνιστής μας ο Ελεύθερος Πολιορκημένος, έχει συγκεντρώσει όλο το υλικό στην ιστοσελίδα του)

Το τουρκικό έγκλημα, ο τουρκικός φασισμός ξεγυμνώνονται για ακόμη μια φορά. Άοπλοι αιχμάλωτοι πολέμου ήταν τα παληκάρια μας. Που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από γουρούνια του τουρκικού φασιστικού κράτους. Ενός κράτους που ακόμη και σήμερα επιμένει να μην απολογείται για τα εγκλήματά του.

Από την συνεχώς εξελισσόμενη προς το καλύτερο ιστοσελίδα Έλληνες-Αντεπίθεση, πήραμε το βίντεο που ακολουθεί.



Εσείς ευελικτόπουλα, μπορεί να θέλετε σώνει και καλά να απολογηθεί ο κυπριακός λαός για τα εγκλήματα κάποιων περιθωριακών φασιστών.


Η Τουρκία όμως, την οποία αποενοχοποιείτε συνεχώς λέγοντας ότι "τζιαι εμείς εκάμαμεν", η Τουρκία και οι προστατευόμενοί της που τους σιουμαλίζετε νυχθημερόν, δεν έχει έστω την ευθιξία να πει ένα συγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου της. Γιατί να πει άλλωστε; Τα συνεχίζει ανενόχλητη καθημερινά, με τη δική σας πολιτική της δικοινοτικοποίησης του Κυπριακού, να της δίνει άλλοθι κάθε μέρα.

Η Τουρκία δεν απολογείται ευελικτόπουλα. Ο φασισμός της είναι ζωντανός.
Σταματήστε λοιπόν να προσβάλλετε τον κυπριακό λαό που τόσα υπέφερε άπο τις τουρκικές θηριωδείες.

ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

25 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε ποτέ ο Πρόεδρος Χριστόφιας να απολογηθούμε στην Τουρκία;

Διαστρέβλωση και προπαγάνδα anef_oriwn εκ μέρους σας. Και μετά τα ρίχνετε σε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/to_8722.html

ΤΙΝΑ είπε...

Ήσασταν, είσαστε και θα παραμείνετε φασίστες, διαβολείς και χυδαίοι προπαγανδιστές.

Είστε φασίστες ρε. Και λέτε ασύστολα ψέματα.

Ο Πρόεδρος ποτέ δεν έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία. Όμως σε αντίθεση με εσάς, δε θέλει να ρίξει τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας στη θάλασσα.

Πρέπει να συμβιώσουμε μαζί με το σύνοικο στοιχείο. Μία πατρίδα την έχουμε και δε μας παίρνει να την κρατάμε μοιρασμένη.

Η λύση έρχεται. Κι εσείς φοβάστε. Και δαιμονοποιείτε την άλλη πλευρά, ανασύροντας το παρελθόν.

Εμείς όμως, η Αριστερά, βλέπουμε το μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Έκανε κοπέλια την εμφάνισή της και η γνωστή Τίνα!

Που είσαι Ιοσίλιε μεγάλε να την παραλάβεις;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Γιατί είμαστε φασίστες Τινάκι;

Επειδή διαφωνούμε με το άπαρτχαιντ που λέγεται Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία; Επειδή επιμένουμε ότι η εξίσωση 82%=18% δεν ισχύει; Ή επειδή διαφωνούμε με τις ντιρεκτίβες της Κ.Ε του ΑΚΕΛ;

Θα πρέπει να προσγειωθείτε λίγο σχετικά με την Τουρκοκυπριολαγνεία σας. Έχετε την εντύπωση ότι το σύνοικο στοιχειό παίζει κανένα ρόλο στο Κυπριακό; Οι πολυδιαφημιζόμενοι Τ/Κ είναι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ και στα Κατεχόμενα πια.

Sartanakkas forei adiavroxo pou en kolal tipote pano tou είπε...

Γεια σου ρε Πλαστήρα Μαντέλα. Καλά εσύ θέλεις το 0.0001% που είσαι εσύ και ότι εκπροσωπείς να λαμβάνεται υπόψη από το υπόλοιπο 99.999% του πληθυσμού και σε ενοχλεί το 18%?

Τουρκοκυπριακολαγνεία ? Αυτό το λέει ένας νεκρόφιλος (Νεκρή η Ένωση ΜΕΚΡΗ Η ΕΝΩΣΗ- ΝΕΚΡΗ Η ΕΝΩΣΗ).

Έχεις την εντύπωση ότι εσύ και οι όμοιοι σου παίζετε κάποιο ρόλο στο Κυπριακό? ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΣΣΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΣΜΟΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ και πλέον αντί να σας λαμβάνουμε υπόψη, απλά σας κοροιδεύουμε και γελούμε μαζί σας.
Όταν με το καλό βρει μια λύση ο πρόεδρος, θα κρύψετε μες την λίγνα σας και θα σας αρέσει.

Μαριάννα είπε...

Το θέμα είναι ότι γινεται μια προσπάθεια ενοχοποίησης των Ελληνων της Κύπρου.Ενοχοποίηση "δια πυρός και σιδήρου".

Καλα κάναμε και δείξαμε(και δείχνουμε) καλή θέληση , καλές οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις όμως όλα έχουν και τα όρια τους! Όταν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται ,όπως συμβαίνει με την Τουρκία και τους Τουρκοκύπριους τότε κι εμεις πρέπει να αλλάξουμε τακτική!

Προχθές με λύπη μου διάβασα στην "Αλήθεια" ότι κακώς(!) το ΡΙΚ προβάλει τα εγκλήματα της Τουρκίας διοτι αυτο δεν συμβάλει στην επαναπροσέγγιση των δυο λαών!
Μη χειροτερα! Κάποιοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η "δια πυρός και σιδήρου" συμφιλίωση ΔΕΝ ειναι συμφιλίωση.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Αν βρει ο Πρόεδρος σας λύση να μου τρυπήσεις τη μύτη και να μου κρεμάσεις χαλκά.

Ο σύντροφος και αδελφός σας γυφτο- Ταλάτ, πρώην Μουτζαχίντ της ΤΜΤ και βασανιστής Ελλήνων αιχμαλώτων το 74, θέλει και τα αυγά και το καλάθι. Όχι πως θα είχε πρόβλημα ο Ευέλικτος να δεκτεί ότιδήποτε για χάριν της "λύσης", αλλά φοβάται τι θα πει η πλειοψηφία των Ακελικών.

Όσο για τη νεκροφιλία νομίζω ότι αυτή είναι σήμα κατατεθέν της ροζ αριστεράς. Το γελοίο σύνθημα "λύση από τους Κυπρίους για τους Κυπρίους" είναι βρετανικής έμπνευσης. Οι επίπλαστες νεοκυπριακές ταυτότητες που προωθεί το AKEL είναι κι αυτές βρετανικής επινοήσεως. Με λίγα λόγια τα ανθρωπάκια της κυπριακής ροζ αριστεράς ξεθάβουν και συνουσιάζονται με το πτώμα της αποικιοκρατίας.

Τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν...

Ρήγας είπε...

Σε μια χώρα όπου ο Πάπης που πολέμησε σε εμφύλιο πόλεμο ξένης χώρας (Ισπανίας) θεωρείται "ήρωας", αυτοί που στάθηκαν μπροστά στους Τούρκους /γνωρίζοντας/ από την αρχή ότι όλα ήταν προδωμένα και με ελάχιστο οπλισμό και ενώ /είχαν/ την ευκαιρία να φύγουν αλλά *επέλεξαν* να μείνουν εκεί και να πολεμήσουν, θεωρούνται απλώς "θύματα" μιας (θεωρητικής και αφηρημένης) "τραγωδίας", σαν πως και πρόκειται για αυτοκινητιστικό δυστήχημα.

Έχουμε φτάσει σε τόσο θλιβερό σημείο που δεν μας έμεινε ούτε ίχνος αξιοπρέπειας. Δεν τολμούμε να τους αποκαλέσουμε /ήρωες/. Απλώς "θύματα." Μην θυμώσουν τα αφεντικά στις ξένες πρεσβείες και κοπούν οι χρηματοδοτήσεις.

Να δείτε όμως που στο επόμενο μνημόσυνο, θα πάνε σύσσωμοι η ηγεσία του ΔΗΣΑΚΕΛ για στεφάνια, ψήφους, κουκιά και άλλα εδέσματα.

Ναι, ο Χριστόφιας δεν ζητά συγνώμη, αλλά κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ, ενώ θα έπρεπε να επιμένει για διεθνή καταδίκη του Τουρκικού καθεστώτος για εθνοκάθαρση στην Κύπρο και για εγκλήματα πολέμου. Να λέει τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους.

Είναι όμως ΔΕΙΛΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Μπορεί να ήταν επιτυχημένος ως εφημεριδοπώλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ναι, προδώτης δεν είναι. Είναι όμως ΔΕΙΛΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ και αφού δηλώνει κομμουνιστής είναι και ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ διότι ο κομμουνισμός πέθανε και βρώμισε και καιρός είναι να τον θάψετε επιτέλους. Ως και στην Μόσχα αποφάσισαν επιτέλους να βάλουν τον Λένιν εκεί που πρέπει: 7 πόδια κάτω από το έδαφος.

Μα τί λέω...

Αν κουτσουφλήσει κανένας Αθίγγανος στον Τουρκομαχαλλά της Λεμεσού και πέσει χάμω, αν του τρυπίσει το λάστιχο του ποδηλάτου κλπ, βγαίνουν ΟΛΟΙ οι αριστεροί, οργανώσεις οργανώσεων για δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και μιλούν για ρατσισμούς, εθνικισμούς, σωβινισμούς, καταπάτιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων (εν τω μεταξύ το Τουρκούι έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε ΟΛΕΣ τις κρατικές υπηρεσίες), ο κάθε αποτυχημένος Τριμικλινιώτης, Συλικιώτης, Χρίστου, κλπ. και όλες οι μυρολογούσες πρώην cheerleaders του Χόνεκερ και του Τσαουσέσκου. Εκπομπές στον Άστρα, εκδηλώσεις φιλίας, κεφτέδες, λουβί μαυροματί και μπακλαβάδες. Ζάβαλλε μου ο Αχμέτ, του τρυπίσανε το ποδήλατο οι φασίστες, Άστα λα βικτώρια σιέμπρε, βικτώρια μπέκαμ κλπ.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Κύπρου είναι η μεσανατολίτικη δουλοπρεπής νοοτροπία μας.



Ρήγας

panaisompatsos είπε...

@TINA:Τους ποιούς??

θΕΟΦΑΝΗΣ είπε...

Λοιπόν τώρα είμαι 100% σίγουρος!!! Ρε συντροφάκια-πρόβατα είσαστε ΒΑΛΤΟΙ!!! Μέχρι και στο διαδύκτιο σας έχουν επιστρατεύσει να σπέρνετε οτιδήποτε σας λέει το κόμμα!!!

Προπαγανδιστές εμείς τινάκι? Εδώ μιλάνε τα τεστ DNA, το φωτογραφικό υλικό, αυτόπτεις μάρτυρες και άλλες επιστημονικές μελέτες για τις θυριοδίες του αττίλα! Δεν είναι φαντασίες που τις πλάσαμε έτσι άπλα μια καλή μέρα του Αυγούστου για να σπάσουμε πλάκα!

Την μόνη προπαγάνδα σε αυτό το τόπο την κάνετε εσείς!!! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πιστείτε ότι τα "αδέρφια" σας οι τούρκοι ΕΣΦΑΞΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ άμαχους και αιχμαλώτους?

Αυτό που έπρεπε να σας νοίαζει είναι η δικαίωση όλων αυτών που οι δικοί τους δολοφονήθηκαν-εκτελέστηκαν από τους τούρκους εισβολείς και οχι η "λύση για χάρη της λύσης"!!!

Ανώνυμος είπε...

προς Τινα και αλλα μεταλλαγμενα απο τα λυγμενα υποθετα της εδον, εδονοπουλα. Δεν μας απογπητευετε καθολου. δεν μπορειτε να μας απογοητευσετε αλλο. Δεν περιμεναμε τιποτα περισσοτερο απο σας. μια ζωη προδοτες πουλημενοι τουρκολαγνοι και πιονια των εγγλεζων εισαστε. Απο τοτε που συνεργαζεστουν με τους τουρκους επικουρικους και γινονσασταν προδοτες του αγωνα και καταοδοτες των εγγλεζων. εν που τοτε που εισαστε προδοτες κουκουλοφοροι τσιουρακουθκια τωνε εγγλεζων και κολλητοι γιουσοθουθκια των τουρκων. κουκουλοφοροι τοτε, χοσμενοι ,χεσμενοιτο 74, και που τοτε τσιουρακουθκια των εγγλεζων και τουρκολαγνοι, ρε πειραγμενοι μεταλαγμενοι. και τωρα εξαναωβαλετε τισ κουκουλες και βουρατε οποιον μιτσι κρατα ελληνικη σημαια. προδοτες εισαστεν προδοτες εμεινετε. ασσιχτιρ

TINA είπε...

Πάντα ξέρετε να μας λέτε τα ίδια και τα ίδια. Είμαστε δειλοί, είμαστε προδότες, είμαστε τουρκόφιλοι.

Σας αγνοούμε. Γιατί εμείς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η επαναπροσέγγιση, πόσο σημαντικό είναι να χτίζεις γέφυρες και να κάνεις το σύνοικο στοιχείο να νιώθει ξανά εμπιστοσύνη σ' εμάς.

Δεν έγιναν λίγα από εμάς. Θέλετε να σας θυμίσω την Τόχνη;

Η πολιτική της επαναπροσέγγισης, η πολιτική του Προέδρου, μας έφερε ξανά σε συνομιλίες με τους Τ/Κ. Ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία επίλυσης του κυπριακού.

Δεν είμαστε σαν εσάς και τον Παπαδόπουλο που ούτε για ένα καφέ δε θέλαμε να συναντηθούμε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων.

Εμείς δε συνθηματολογούμε. Με ουσιαστική δουλειά, προσπαθούμε να εξαλείψουμε την κατοχή. Κάτι που θα γίνει με τη λύση του Κυπριακού.

Εσείς μπορείτε απλά να φωνάζετε.

Ανώνυμος είπε...

τινα οι μονοι νεκροφιλοι εισαστεν εσεις οι προδοτες, που προσπαθητε με τον γρριστοφκιαν σας να αναστησετε το ψοφκιον σχεδιον του αναν που εσκοτωσεν το 76% του ελληνισμου της κυπρου. αλλα παλε θα το θκιαολοστηλουμε και μαζι του κε σας. θα σου φκαλουμε τη κουκκουλα ρα ξεφτυλισμενη τουρκολαγνα

Ρήγας είπε...

Καλά, γιατί μόνο με τους Τούρκους;

Όταν κάνετε επαναπροσέγγιση με ΕΛΛΗΝΕΣ με τους οποίους διαφωνείτε και τους οποίους αποκαλείτε χίλια-δυό επίθετα, τότε θα σας πιστέψουμε ότι όντως θέλετε να "κτίσετε γέφυρες."

Μέχρι τότε, θα είστε απλώς τουρκόφιλοι.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτη η διαλεκτική των Ακελιστών.
Επιλεκτική αμνησία.
Επιλεκτική τύφλωση.
Επιλεκτική δικαιοσύνη.
Επιλεκτική ευαισθησία.
Ανεγκέφαλη κατευθυνόμενη γνώμη.
Αυτοπλύση εγκεφάλου.
Και πολλά...πάρα πολλά επίθετα ελλείψη επιχειρημάτων.
Ακόμα δεν κατάλαβαν πως στις συζητήσεις, το "φασίστα" που τους έμαθαν στην ΕΔΟΝ οι "καθοδηγητές" τους, δεν είναι πλέον αρκετό. Πρέπει να έχουν επιχειρήματα και να πείθουν. Κάτι που δεν το καταφέρνουν όσο και να προσπαθούν. Εδώ η ίδια η ηγεσία τους δεν τα καταφέρνει...τα φερέφωνα της περιμένουμε?

ΣΤΡΑΚΚΑ είπε...

Βλήματα τον κατηγορείται ευέλικτο αλλα σε τέσσερα χρονια θα τον ψηφίσετε πάλι

Ρήγας είπε...

Λάθος. Εσείς θα τον ψιφίσετε σε τέσσερα χρόνια διότι έτσι θα σας έχει πει το Κόμμα. Εκτός βέβαια και αν το Κόμμα σας πει να ψηφίσετε Ταλάτ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ψηφίσετε Ταλάτ. Διότι το Κόμμα ξέρει καλύτερα.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Τινα εισαι παλαβη και εισαι 100 φορες σχιροτερη που τον καθε Χριστοφια. Που εγω δεν τον θελω καθολου. Θεωρω παντα καλυυερο τον βοσκο παρα το προβατο του. Και μαλλον θα προτιμω τον Βοσκο στην εξουσια παρα το προβατο.

επισης εχω αμφιβολιες εαν ο Χριστοφιας οντως πιστευει σε λυση με τους Τουρκους που θα λυσει το προβλημα της κατοχης ενω εσυ στα σιγουρα τα πιστευεις αυτα.

Αρα εαν ο Χριστοφιας σας περιπαιζει σημανει πως εχει μεγαλυτερη αντιληψη της πραγματικοτητας παρα εσεις και αυτο ειναι θετικο.

Ας ειναι , να υποφερουμε ολοι οσοι δεν ειμαστε ΑΚΕΛ και δεν εχουμε το μεσον , τουλαχιστον δεν θα διαλυσει εντελως την Κυπριακη δημοκρατια.

Με τον βοσκο υπαρχει τετοια πιθανοτητα.

Με τα προβατα δεν νομιζω.

Ελπιζω μονο ο Χριστοφιας να μην ειναι και αυτος προβατο και να πιστευει αυτα που λεει.

Ανώνυμος είπε...

"
Δεν είμαστε σαν εσάς και τον Παπαδόπουλο που ούτε για ένα καφέ δε θέλαμε να συναντηθούμε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων. "

Εαν μου απαντησεις ποιος ειναι ο ηγετης των ΤΚ κερδιζεις μια κουφετα.

Ανώνυμος είπε...

οι Χρυσαυγίτες σιτίζονται από τους Χαραυγίτες

οι Χαραυγίτες σιτίζονται από την Επαγρύπνηση

η Επαγρύπνηση σιτίζεται από το ΑΚΕΛ

το ΑΚΕΛ σιτίζεται στο Πρυτανείο

*Ιοσίλιος*

Πλαστήρας είπε...

Μπράβο στους λεβέντες που κίνησαν αγωγή κατά του Κράτους στο Ευρωπαικό Δικαστήριο για άνιση μεταχείριση των πολιτών του!

Οι Τ/Κ δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουμε στα δημόσια νοσηλευτήρια! Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Αυτό δεν είναι ραγιαδισμός του χειρίστου είδους;

Άκουσα ότι πρόσφατα το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν ακουστικά βαρηκοίας σε δικαιούχους και πλημμύρισε το νοσοκομείο από Τουρκοκύπριους! Αυτοί μας απομυζούν στο έπακρο.

Ρήγας είπε...

Να ρωτησω κάτι. Αν δηλώσω Τουρκοκύπριος μπορώ να έχω τα υπερδικαιώματα που έχουν εκείνοι;


Ρήγας

GEORGE είπε...

TO ELAM KATHODIGITAI APO TIS MYSTIKES YPHRESIES. EIDA STHN ANTIKATOXIKH STO LHDRA PALAS ENA GNOSTO MOY POY DOYLEYEI STHN MYSTIKH YPHRESIA KAI SYNOMILOUSE (MAKRIA APO TON XORO THS EKDHLOSHS) ME 4 ATOMA POY FOROUSAN FANELES TOY ELAM.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Συν τοις άλλοις Ρήγα θα τυγχάνεις αντικείμενο λατρείας από το ΑΚΕΛ!