ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009




Θαυμάστε τους βέβηλους φασίστες "αντιφασίστες". Αποκαλούν το "Δεν Ξεχνώ" Εθνικισμό και τους πρόσφυγες "εχθρούς της ελευθερίας"!







Μετά τις χυδαίες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας του καθεστώτος πριν κάποιους μήνες εναντίον του συνθήματος "Δεν Ξεχνώ", έχουμε σήμερα και μια, κατά τα φαινόμενα, εισαγόμενη εξ Ελλάδος δράκα φασιστών να προβαίνει σε προβοκάτσιες και ύβρεις εναντίον του κυπριακού λαού.

Κατ' αυτούς τους φασίστες, το σύνθημα "Δεν Ξεχνώ" είναι εθνικισμός που πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Προέβηκαν μάλιστα σε προβοκάτσιες, επικολλώντας αυτοκόλλητα πάνω από τα αυτοκόλλητα "Δεν Ξεχνώ" της Αδούλωτης Κερύνειας, που αποκαλούν το "Δεν Ξεχνώ" εθνικισμό και που φέρουν το όνομα της οργάνωσης "Αντιφαστική Δράση". Η εν λόγω οργάνωση δεν αποστασιοποιήθηκε από τις ενέργειες αυτές, άρα είναι προφανώς ότι πίσω από αυτές βρίσκεται η ίδια.

Ποια είναι η λεγόμενη "Αντιφασιστική δράση", μπορείτε να δείτε στο
http://www.resaltomag.gr/227.mag . Πρόκειται κατ' ακρίβεια, για άτομα που ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τον ξένο ιμπεριαλισμό.

Από έρευνα μάλιστα που κάναμε στο διαδίκτυο, βρήκαμε σχόλιο του blog τους, για τις κυπριακές εκλογές του 2008, όπού, ταυτισμένοι με τους εχθρούς της Κύπρου και του λαού της, που έκαναν τα πάντα για να απομακρύνουν τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, αποφαίνονται ότι " Ο Τάσσος έπκιεν τον"!!!


(http://www.apn.gr/news/nea/%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%8D%CF%81/)

Ρωτάμε το καθεστώς και αναμένουμε απάντηση: οι αποκαλούμενοι "Αντιφά" της ποδοσφαιρικής ομάδας του καθεστώτος, σχετίζονται με αυτή την οργάνωση;


Διαβάστε πιο κάτω το άρθρο-καταγγελία, του Γ. Σιεκκέρσαββα, Γ.Γ. της "Αδούλωτης Κερύνειας".

Η βεβήλωση και ο βιασμός του "Δεν Ξεχνώ"

Με αφορμή την 35η επέτειο της τουρκικής εισβολής, το Σωματείο μας κυκλοφόρησε μικρό αυτοκόλλητο, το οποίο παρουσιάζει την Κύπρο αιματοβαμμένη από την κατοχή και το μήνυμα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, φέροντας ξεκάθαρα την ταυτότητά μας, «Αδούλωτη Κερύνεια».
Ήταν με έκπληξή μας που διαπιστώσαμε ότι τα μικρά αυτοκόλλητά μας έχουν σε πάρα πολλά σημεία «καπακωθεί» με δύο άλλα αυτοκόλλητα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που επισυνάπτουμε. Άλλα και με τα δύο, όπως τα αφαιρέσαμε από το στύλλο και παρουσιάζονται στη φωτογραφία μας, και άλλα μόνο με το ένα από τα δύο ξένα αυτοκόλλητα. Ουσιαστικά καλύπτεται η αιματοβαμμένη Κύπρος και το «Αδούλωτη Κερύνεια». Το δεν ξεχνώ χρησιμοποιείται ως συνέχεια της βεβήλωσης που κολλήθηκε πάνω από το αυτοκόλλητό μας.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Θεωρείται από τους ιδιοκτήτες των δύο ξένων αυτοκόλλητων ότι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το δικό μας αποτελεί εκδήλωση Φασισμού και Εθνικισμού, και πρέπει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς διεκδικούμε την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδας μας από τους Τούρκους εισβολείς, που είναι οι σημερινοί εχθροί μας, για να επιστρέψουμε πίσω στα σπίτια και τις περιουσίες μας. Σε αυτή μας τη νόμιμη διεκδίκηση δεν δεχόμαστε κανένα συμβιβασμό. Με γνώμονα πάντοτε το αν επιστρέφουμε στις πατρογονικές εστίες ή όχι διαμορφώνουμε και τις πολιτικές μας θέσεις, τα σχόλια, τις αντιδράσεις και τις παρεμβάσεις μας πάνω στις εξελίξεις. Στη βάση αυτή διαφωνήσαμε και συνεχίζουμε να διαφωνούμε με την επιδιωκόμενη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, και κατά συνέπεια διαφωνούμε και με την όλη πορεία που ακολουθείται στο Κυπριακό. Αυτή μας η θέση έχει χαρακτηρισθεί ως Εθνικισμός, ως Σοβινισμός και τώρα φαίνεται και από τα αυτοκόλλητα να χαρακτηρίζεται και Φασισμός.

Καταγγέλλουμε και προειδοποιούμε για τις συνέπειες τέτοιας πρόκλησης. Καλούμε την Κυβέρνηση να «εξολοθρεύσει» αυτή την εξέλιξη στη γένεσή της. Και πρέπει πρώτα αυτή να δείξει το παράδειγμα, μεριμνώντας όταν η ίδια χαρακτηρίζει διάφορες πράξεις και ενέργειες ως φασιστικές, εθνικιστικές και σοβινιστικές, να ξεκαθαρίζει σε ποιες πράξεις, ενέργειες και σε ποιους απευθύνεται. Ακούσαμε πολλές φορές την Κυβέρνηση (και το ΑΚΕΛ που τη στηρίζει) να δαιμονοποιεί και να αποδίδει τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς χωρίς διάκριση σε όσους διαφωνούν με τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Έτσι, έχουμε την άποψη, τροφοδοτούνται και ενθαρρύνονται καταστάσεις όπως αυτή που διαπιστώσαμε με τα αυτοκόλλητα.

Εμείς είμαστε, και το επαναλαμβάνουμε, οι πρώτοι και με συνέπεια διαφωνούντες με τη λύση αυτή, διότι δεν θα μας εξασφαλίσει την επιστροφή μας και παραθέτουμε τα επιχειρήματά μας. Ζητήσαμε πολλές φορές αντίλογο και εξηγήσεις, έστω για να διαψευσθούν οι φόβοι μας, όχι όμως με συνθήματα, αλλά με επιχειρήματα. Αντί απάντησης, συλλέγουμε χαρακτηρισμούς τους ίδιους με αυτούς που «καπάκωσαν» τα αυτοκόλλητά μας.

Επειδή τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους χρησιμοποιούν:

• όσοι, πολύ ασύδοτα καπηλεύονται την αδελφοσύνη με τους Τουρκοκυπρίους, την ανάγκη να ζήσουμε ειρηνικά με τους Τουρκοκυπρίους, ωσάν να είναι μόνο αυτοί που γνοιάζονται γι' αυτα τα αγαθά,

• όσοι υποβάλλουν ότι μόνο αν είσαι υπέρ της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θέλεις λύση και οι οποίοι δεν φαίνονται να ενοχλούνται από τις απαράδεκτες τουρκικές απαιτήσεις, αλλά από τις δικές μας αντιδράσεις στις απαράδεκτες τουρκικές απαιτήσεις, και οι οποίοι μας θέλουν ξεκάθαρα πλέον να δεχθούμε ότι θα ζήσουμε πλάι πλάι, σε δύο κράτη, και να το χωνέψουμε, ό,τι και να σημαίνει τούτο, γνωρίζουμε και τους δράστες.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ δε ότι και η Κυβέρνηση γνωρίζει ποιοι είναι οι προβοκάτορες και την καλούμε να περιορίσει τις παράνομες και προβοκατόρικες δραστηριότητές τους. Δεν θα εξασφαλιστεί μέσα από τέτοιες φασιστικές ενέργειες η υποταγή του Κυπριακού Λαού στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, η οποία νομιμοποιεί τα κατοχικά δεδομένα σε ένα φασιστικό, ρατσιστικό κατασκεύασμα.

Όμως πρώτιστα, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, η Κυβέρνηση πρέπει αυτή να δώσει το παράδειγμα και να αποδαιμονοποιήσει όποιον διαφωνεί με λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, και να αποφασίσει ότι αποτελεί στοιχείο Δημοκρατίας να αφήσει να ακούγεται ανοικτά διάλογος γύρω από τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, οποιεσδήποτε είναι οι απόψεις και εφόσον νιώθει δυνατή, να προβάλει τα δικά της αντεπιχειρήματα. Όχι συνθήματα, γενικότητες και αφορισμούς, αλλά επιχειρήματα και ξεκάθαρες θέσεις.
Θα παρακολουθούμε την κατάσταση και ελπίζουμε να μην υπάρξει συνέχεια της προβοκάτσιας που καταγγέλλουμε.

* Γραμματέας του σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια»



Σύντροφο Δημήτρη, καλά κοπέλια οι "αντιφασίστες". Κι εμείς "αντιφασίστες" είμαστεν. Δώκω τους παράσημον "Ερυθράς Ημισελίνου" άμαν κάμεις με Πρόεδρον!



Σχόλιο της Επιτροπής:

Δε μας φτάνει που έχουμε 40,000 Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο, 120,000 έποικους, μια πατρίδα μοιρασμένη και κατεχόμενη, δε μας φτάνει που κατακλυζόμαστε από διεστραμμένους σάτυρους συνήγορους της Τουρκίας άνευ ορίων και εποικολάτρες δήθεν "περιβαλλοντιστές" (που ανέχονται το βιασμό του ανθρώπινου οικοσυστήματος) δε μας φτάνει που έχουμε ένα καθεστώς που όχι μόνο δε σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά προβαίνει σε συνεχείς υποχωρήσεις προς τους Αττίλες, έπρεπε να το δούμε και αυτό:

Φασίστες, αποκαλούμενοι μάλιστα "Αντιφασίστες", να προβαίνουν σε προβοκάτσιες εναντίον των προσφυγικών σωματείων και του κύριου συνθήματος επιβίωσης και μνήμης του λαού μας.

Ο φασισμός όντως αναβιώνει στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από ένα αντιδημοκρατικό καθεστώς και από φασίστες "αντιφασίστες" που δεν είναι τυχαία πιστεύουμε που πανηγύριζαν όταν έχασε ο Τάσσος Παπαδόπουλος και εκλέγηκε ο Δ. Χριστόφιας.



ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σας ελεήσει....

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύκεις και στο Θεό ρε ανώνυμε; δεν είναι και η εκκλήσια μορφή φασισμού κατ' εσένα;
Οι πρόσφυγες δεν ξεχνάνε θα διεκδικούν τα δίκαια τους για πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΚΕΛ όπως κατρακυλά στον γκρεμό, θέλει να συμπαρασύρει και την Κυπριακή Δημοκρατία μαζί του.

Αν επιβιώσει η Κυπριακή Δημοκρατία, το ΑΚΕΛ δεν θα ξαναεκλέξει ούτε καθαρίστρια σε χωριό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι καθαρίστριες δεν εκλέγονται, διορίζονται!

Elamitis είπε...

Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσεται και να πείτε με το όνομά τους τους αναρχικούς, τους αριστεριστές, τους κομμουνιστες και από την άλλη μεριά τους πατριώτες και τους εθνικιστές τι να σας πω. Αλλά μια ζωή η πατριωτική αριστερά προκαλούσε ηθελημένα σύγχυση με τους χαρακτηρισμούς που έδινε σε κάθε ιδεολογική ομάδα.
Αντε και να θυμάστε τον αριθμο 120+. Ήταν τα άτομα που κατέβηκαν με το ΕΛΑΜ στην αντικατοχική. Εμείς που είμαστε με το ΑΚΕΛ αλλά επειδή είμαστε ταυτόχρονα και μαζόχες τους λέμε να μας συλλαμβάνουν.
Ο Θεος να σας ελεήσει...

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας με το αυτοκόλλητο του, ο καθένας με το blog του, και σε όποιον αρέσει. Όλοι θεωρούν ότι έχουν δίκαιο, αλλά δεν μπορούν να έχουν όλοι.

πΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Οι λεγόμενοι αναρχικοί γίνονται τα καλύτερα πιόνια της νέας τάξης. οι καημένοι...

ΘΕΟΦΑΝΗΣ είπε...

Μια γεύση από το καθεστώς της «Νέας Κύπρου»...

http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_7647.html

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ένει φίλε μου και ο καθένας όπου θέλει γοράζει τζαι κτίζει οι να μας ρίψει το δικό μας να κτίσει πουπάνω ...

εκολλιούσεν τα αναρχoBMWόπαιδα να εβάλαν τες μαλακίες του πιό κάτω η πάνω ?

και αποΦΑΣΙΣΤΕ επιτέλους δέχεστε τους ακραίους και των δύο μεριών ναι η όχι ... την επιμέρους προτίμηση άστε την στην πάντα

Αδούλωτη τζερύνεια μου βάστα γερα άντεξες χούντα προδοσίες τζαι εισβολή οι εγκάθετοι εν όπως τους κόκκους πάστα φρούτα ... ενα φυσήσει ένας αέρας......

Αδούλωτος χωρκάτης εθνικά πρόσφυγας και όχι τοπικιστικά....

Ανώνυμος είπε...

άρεσε μου το τελευταίο σχόλιο του Αδούλωτος χωρκάτης που κτύπησε διάνα. Νομίζω ότι να υπάρχουν τέτοια σωματεία όπως την Αδούλωτη Κερύνεια βοηθούν ούλους τους τζοιμισμένους να θυμούνται τζαι λλίο που ζούμε και υπό ποιες συνθήκες.

Πρέπει να παίρνουμε ηθικό από κάπου τελοσπάντων. Ζητείται πηγή ηθικού.

Ανώνυμος είπε...

τα φασιστικά αυτοκόλλητα της AntiFa τα κολλούσαν κάποιοι Χαραυγίτες έποικ-lovers και κάτι διεστραμμένοι Χρυσαυγίτες anef oriwn

*Ιοσίλιος*

Στέλιος είπε...

Οι πατρίδες σκοτώνουν!

Ανώνυμος είπε...

Το καθεστώς επεμβαίνει ακόμα και σε διορισμούς/εκλογή καθαριστριών με απόλυτους αποκλεισμούς αν δεν ασπάζονται την ΔΔΟ.

Συνεπώς, στην ρεβάνς θα γίνει το ανάποδο.

Ανώνυμος είπε...

@Στέλιο

Η μαλακία είναι υγεία

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος ανώνυμος είμαι. Έχετε δίκιο. Η εκκλησία είναι φασισμός και δεν πιστεύω σε κανένα θεό.
Έτσι διορθώνω το σχόλιο μου..
Οι μούλες να σας σιέσουν...

Φέκκιου

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιακόλας θ αγοράσει το ΑΚΕΛ και θα το κλείσει

Αφροασιάτης είπε...

Καλά ρε κοπέλια, ούλη τούτη η φασαρία επειδή κάποιος κόλλησε ένα αυτοκόλλητο πάνω σ' ένα άλλο; Βρείτε το και ξεκολλήστε το.

Και το ΑΚΕΛ ή ο Χριστόφιας τί σχέση έχουν;

Ανώνυμος είπε...

To "Χριστόφια Προδότη Καταδότη" κάποιος βαλτός από το ΑΚΕΛ το φώναξε και ακολούθησαν και οι άλλοι. Σε έτσι προβοκάτσιες προέβαιναν και τα "αδέλφια Τ/Κ" όταν έσφαξαν οικογένεια Τ/Κ σε μπάνιο και μετά κατηγορούσαν Ε/Κ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν ας πούμε, ο κομμονισμός εν θρησκεία ?

Ανώνυμος είπε...

το "Χριστόφια-Προδότη-Καταδότη" το φώναζαν στελέχη της Επαγρύπνησης που καθοδηγούν τους Χαραυγίτες του ΕΛΑΜ

τα "αντιφασιστικά" αυτοκόλλητα τα κολλούσαν διαφόρων λογιών Ευελικτόπουλα

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Τζιαι οι κουμπουνιστές βαθιά θρησκευόμενοι!

Ανώνυμος είπε...

το "Χριστοφια Προδοτη Καταδοτη" εφωναζαν το ΕΛΑΜΙΤΕΣ που καθοδηγουντε απο ΧΑΡΑΥΓΙΤΕΣ που τους καθοδηγει η χριστοφικη πτερυγα του ΔΗΚΟ,οι ΕΔΗ και ο θεμιστοκλεους.Οι αναμειξη ξενου δακτυλου ειναι οπως παντα δεδομενη αφου εγκυροτατες πληροφοριες του ποντικου φερουν την UNOPS να εχει πληρωσει αδρα οσους αναφωνησαν το συνθημα.Τον ολο οργανωτικο ρολο ειχε η Επαγρυπνηση και οι Xυμοι LOEL.

Συμφωνα με τις ιδιες πηγες
τα αυτοκολλητα τα κολλησε ο ιδιος ο υπουργος παιδιας αφου πισω απο καθε αυτοκολήτο υπαρχει η υπογραφη του και αναφορα σε συγκεκριμενη
εγκυκλιο του υπουργειου για την εκπαιδευτικη μεταρυθμιση.

Με αφορμη τα αυτοκολλητα της ντροπης το ΔΗΚΟ συνερχεται για 257 φορα με τον νικολακη να προτεινει αποχωρηση απο την κυβερνηση.

αντιεθνικιστής είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.
Αυτός είναι που φτιάχνει πολέμους και δημιουργά μίσος και ρατσισμό.
Είμαστε όλοι ένα.

Σε Ελλάδα Κύπρο και Τουρκία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξεχνώ τον εθνικισμό, γιατί τζίνος θεμελιώνει την παρούσα κατάσταση στην κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Ενόμιζα ότι φταίει η Τουρκία για την σημερινή κατάσταση τελευταίε ανώνυμε, αλλά μάλλον έχετε άλλη άποψη...
Αν ζούσε ο Τσε Γκεβάρα θα σας έφτηνε...

secret είπε...

Μια σοβαρή παρατήρηση. Το αυτοκόλλητο που κολλήθηκε από κάτω, δεν χαρακτηρίζει το Δεν Ξεχνώ ως εθνικισμό! Λέει Δεν Ξεχνώ τον εθνικισμό! Τον εθνικισμό των Τούρκων, των Ελλήνων και των Κυπραίων! Αν δεν είχαν όλοι αυτοί το τριπάκι του εθνικισμού, δεν θα υπήρχε κατοχή, ούτε μίσος, ούτε πόλεμος και ρατσισμός! Μιλάτε για ξένους πράκτορες και κομματόσκυλλα του Ακελ,όμως τα αυτοκόλλητα είναι από μια αυτόνομα οργανωμένη μαζική ομάδα(δεν θα μάθετε ποτέ) που καμία σχέση έχει με κυπραίους εθνικιστές(Ακελ), Ελληνες εθνικιστές η Τούρκους εθνικιστές.

Δεν ξεχνώ τον εθνικισμό λοιπόν. Οι "πατριωτικές" σας ιδεολογίες είναι παρελθόν.