Εμπρός στο δρόμο της τιμιότητας που χάραξε ο Νιχάτ-πρώην-Νικόλας!

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Εγιώνις πρώτα ήμουν σκύλλος του Μπλε Χριστόφια, τζιαι ως σκύλλος έκαμνα του τα θελήματα (πχ έδερνα εδεκίτες το '70, εψήφισα Ευέλικτον που τον πρώτο γύρο το '08 κ.α.). Τωρά όμως εγίνηκα μουσουλμάνος και γλείφω τον πραγματικόν μου μάστρο, τον Ντενκτάς. Μπορεί να μοιάζω με σκύλλον, αλλά στην πραγματικότητα είμαι Γκρίζος Λύκος. Το φέσιν μου εν καινούργιο, έκαμε μου το ένας έποικος.


Από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ πληροφορηθήκαμε πως ένας πρώην συμπατριώτης μας, ο Νικόλας, αλλαξοπίστησε και ονομάστηκε Νιχάτ. Παραθέτουμε την είδηση και μετά θα το σχολιάσουμε:

Ε/Κ ασπάστηκε το Ισλάμ αλλά δεν κάνει σουνέτι

Από Νικόλας έγινε Νιχάτ

Την ιστορία ενός Ε/Κ που ασπάστηκε πριν από ένα χρόνο το Ισλάμ και πλέον είναι ένθερμος υποστηρικτής του μουσουλμανισμού προβάλλει η τ/κ εφημερίδα «Χαβαντίς». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω Ε/Κ, ονόματι Νικόλας, εργαζόταν στο παρελθόν στις Κυπριακές Αερογραμμές και πέρσι, σε ηλικία 36 χρόνων, πήρε την απόφαση να αλλάξει θρήσκευμα γιατί, όπως εξήγησε, στις ελεύθερες περιοχές υπάρχουν πολλές... αδικίες για τις οποίες ο ίδιος πιστεύει ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η Εκκλησία.

Δίχως να συγκεκριμενοποιεί τις αδικίες που υπάρχουν στις ελεύθερες περιοχές, ο Νικόλας απλώς αναφέρει εν είδει παραδείγματος ότι όσο ήταν στο στρατό ο διοικητής του, που είχε στενές σχέσεις με την Εκκλησία, τον «ταλαιπώρησε» πολύ. «Διαπίστωσα πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η θρησκεία μας. Και η Ορθοδοξία είναι μια χούντα» λέει, εξηγώντας ότι ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος δημοκρατικός.

Όσον αφορά τώρα τη νέα του θρησκεία, ο Νικόλας άλλαξε μαζί με την πίστη του και το όνομά του σε Νιχάτ. «Μια μέρα καθόμουν σε έναν καφενέ στον Αστρομερίτη. Εκεί βρέθηκα με έναν Τ/Κ που γνωρίζει τον σεΐχη Ναζίμ και του ζήτησα να με φέρει σε επαφή. Όταν βρέθηκα με τον σεΐχη του είπα ότι θέλω να γίνω μουσουλμάνος» εξιστορεί ο Ε/Κ, λέγοντας πως του δόθηκε και πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεται ότι είναι πλέον μουσουλμάνος. Σε ερώτηση κατά πόσο σκέφτεται να κάνει και σουνέτι, όπως απαιτεί ο μουσουλμανισμός, ο Νικόλας - Νιχάτ λέει ότι δεν προτίθεται να το πράξει, αν και γνωρίζει ότι είναι καλό από πλευράς υγιεινής. «Πηγαίνω καμιά φορά τις Παρασκευές στο τζαμί για προσευχή αλλά όχι συχνά. Είμαι Ευρωπαίος» συνεχίζει, λέγοντας ότι ο μουσουλμανισμός του άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή. «Παλιά έπινα πολύ, χαρτόπαιζα και ξόδευα τα χρήματά μου σε γυναίκες. Όχι όμως πλέον».

Ο Νικόλας - Νιχάτ (άνεργος και μένει στις ελεύθερες περιοχές) εξήγησε επίσης τις απόψεις του για το Κυπριακό, δηλώνοντας θαυμαστής του Ραούφ Ντενκτάς. «Πηγαίνω πού και πού και επισκέπτομαι τον Ρ. Ντενκτάς. Την τελευταία φορά τον επισκέφθηκα με τον πατέρα μου. Είναι πολύ καλός και τον αγαπώ. Μας είπε πολλές φορές ότι Ε/Κ και Τ/Κ δεν μπορούν να ζήσουν μαζί. Και συμφωνώ μαζί του. Οι Ε/Κ λόγω θρησκείας δεν συμπαθούν τους Τ/Κ, ενώ οι Τ/Κ θέλουν μόνο τα χρήματα των Ε/Κ», καταλήγει ο εν λόγω Ε/Κ.

Κωδικός άρθρου: 890863 - ΠΟΛΙΤΗΣ - 18/08/2009, Σελίδα: 6


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο θέλει να συγχαρεί τον κ. Νικόλα που άλλαξε επιτέλους την πίστη του, άλλαξε το όνομα του και έγινε ένας κανονικός και φανερός οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς, του ρατσιστή, εθνικιστή, φασίστα που ματοκύλησε την Κύπρο, ξεπαστρεύοντας αρχικά τους Τουρκοκύπριους αντιπάλους του και μετά τέθηκε επικεφαλής των τρομοκρατών της ΤΜΤ που δοκίμασαν να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για μας ο Νιχάτ -όπως αποκαλείται πλέον ο πρώην Νικολής- είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι βέβαια γιατί είναι ντενκτασικός. Αλλά, διότι δεν είναι δειλός σαν κάτι άλλους και ίσια και αντρίκια αυτοπροσδιορίζεται ως αυτό που είναι: Τούρκος εθνικιστής, μουσουλμάνος το θρήσκευμα, οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς και της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Ας τον πάρουν παράδειγμα κάποιοι άλλοι -κοινώς- χέστηδες (και συγχωρέστε μας την φράση), οι οποίοι ενώ είναι ντενκτασικότεροι του Ντενκτάς (πχ απόψεις τους για Σχέδιο Ανάν), υποστηρίζουν κλαίγοντας τον εθνικιστή Ταλάτ (οι γνωστοί χειροκροτητές του Αγίου Μάμα και άλλοι), γράφουν λες και δουλεύουν σε αυτόματο πιλότο σε μπλογκς, ιστοσελίδες και φόρουμς μέρα-νύχτα υπέρ του τουρκικού στρατού εισβολής (πχ εξισώνοντας τα εγκλήματα του τουρκικού κράτους και του τουρκικού στρατού με τις πράξεις των αδέσποτων ομοϊδεατών τους της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ) ή κατασκευάζουν ψευδή "ιστορικά" στοιχεία για να υποβοηθήσουν τον Ντενκτάς και το φασιστικό βαθύ κράτος της Άγκυρας (πχ πρόσφατη περίπτωση με φωτογραφίες στο Τζιάος όπου "συγγραφέας-ερευνητής" περίπου κατασκεύασε -και μετά εμμέσως το παραδέχτηκε- δήθεν δολοφονία Τ/κ από άνδρες της Ε.Φ.).

Όλοι οι πιο πάνω, και πολλοί άλλοι, ας έχουν τα κότσια του Νιχάτ-πρώην-Νικόλα και να εμφανιστούν και εκείνοι με το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αφού τους ξέρουμε: είναι Ελληνοκύπριοι, ή μάλλον είχαν την ατυχία να είναι ελληνικής, κυπριακής καταγωγής, αλλά οι ίδιοι με τις απόψεις τους (αρθρογράφοι, μπλόγκερς, εκδότες, "ερευνητές-συγγραφείς" κλπ) και τις πρακτικές τους (πολιτικοί, σταλινικοί της ΚΥΠ, επικουρικοί της Επαγρύπνησης, Χαραυγίτες του ΕΛΑΜ) -που συμβαδίζουν σε θέματα ουσίας κατά ένα 97% με τον Ραούφ Ντενκτάς- είναι στην ουσία Τούρκοι εθνικιστές, φασίστες Γκρίζοι Λύκοι, οπαδοί της Εργκενεκόν (οι πιο ακραίοι) ή τσογλάνια του Ερντογάν (οι πιο λάιτ).


Γιατί έχουν όλοι αυτοί οι ελληνοκυπριακής καταγωγής Γκρίζοι Λύκοι, όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι Τούρκοι ρατσιστές την απαίτηση να τους ονομάζουμε "Ελληνοκύπριους πολίτες", "επαναπροσεγγιστές", "φιλειρηνιστές", "απλούς Κύπριους", "ρεαλιστές", κλπ;;;

Να αποκτήσουν τα κότσια και το θάρρος του Νιχάτ-πρώην-Νικόλα και να πάνε και εκείνοι να βγουν ξεκάθαρα και να πουν αυτό που είναι: Οπαδοί του Ντενκτάς.

Αυτό θα βοηθήσει πολύ και την ψυχολογία και την ταλαιπωρημένη προσωπικότητα τους. Για παράδειγμα, ο γνωστός πλέον ανά το παγκύπριο ηλικιακός ρατσιστής, ο Fasistas_Anef_Oriwn, θα μπορούσε επιτέλους, με μια θαρραλλέα δημόσια τοποθέτηση να απολυτρωθεί. Να γίνει Ahmet_Oriwn. Ή και Ahmet_Davutoglu_Oriwn. Τα εμφανή παιδικά τραύματα του θα μπορούσαν, ίσως, να επουλωθούν. Μια τέτοια τοποθέτηση δεν θα τον ανάγκαζε να κρύβει την πραγματική του ιδεολογία και τα πραγματικά του πιστεύω στα καλούπια και στους καθωσπρεπισμού του "Ελληνοκύπριου". Μια αναβάπτιση του στα νάματα του Παντουρκισμού θα ήταν απολυτρωτική. Θα μπορούσε επιτέλους να πει, ίσια και αντρίκια: "Ε ναι ρε Κοπέλια της Επιτροπής, ε ναι ρε χωρκανοί μου, είμαι του Ντενκτάς! Ε ναι ρε φίλοι και συγγενείς, υποστηρίζω την λύση της Τουρκίας, υποστηρίζω την διχοτόμηση των Εγγλέζων, τούτα πιστεύκω, τούτα υποστηρίζω!". Δεν θα χρειαζόταν να καλύπτει τις πραγματικές του απόψεις κάτω από ένα πέπλο "ελληνοκυπριακό".

Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο έτερος φωστήρας, ο κομματικός υπάλληλος, και να μεταδοθεί από τις συχνότητες και να το ακούσουν οι πάντες, ως... τα Άστρα: "Ναι, εγώ, ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω το Σχέδιο Ανάν. Άρα υποστηρίζω οι Κερυνειώτες να ΜΗΝ παν στα σπίτια τους! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω πως οι ο συνφασίστας μου Ταλάτ θα είναι εκ περιτροπής πρόεδρος σας! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω πως ο Ένδοξος Τουρκικός Στρατός θα έχει εγγυήσεις! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω τα δύο (συνιστώντα) κράτη στην Κύπρο!"

Ο γνωστός διαδικτυακός Χρυσοχαραυγίτης Ahmet_Oriwn ποζάρει στον φακό του Yilmaz Turkun Gurugugun (την φωτογραφία την υπέκλεψε και μας την έστειλε Τουρκοκύπριος αντιντενκτασικός δημοκράτης). Φυσικά η φωτογραφία τραβήχτηκε κρυφά, σε υπόγειο του λεγόμενου "Προεδρικού" των κατεχομένων. Είναι στιγμή ο Ahmet_Oriwn, όπως και άλλοι συνεπείς μεχμετζίκ και μουτζαχίντ, να ακολούθησουν το παράδειγμα του Νιχάτ-πρώην-Νικόλα και να βγουν στα φανερά και να δηλώσουν τι είναι στ' αλήθεια, για να απολυτρωθούν και οι ίδιοι από τα διεστραμμένα ψυχολογικά τους προβλήματα, αφ' ενός, και να μην μας ταλαιπωρούν με τις κεκαλυμμένες τουρκοφασιστικές μπούρδες τους, αφ' ετέρου.


Και έτσι θα μπορούσαν πολλοί να βρουν την ψυχική τους ησυχία. Ο Έποικ-Lover, για παράδειγμα, θα μπορεί να βγει θαρραλέα να φωνάξει το σύνθημα του: "Έποικοι και Ναζί, αράζουμε μαζί!"

Και το λιονταράκι μας, αφού πάρει την ευλογία του Ιμάμη, ως Τουρκοκύπριος υπερπατριώτης της ΤΜΤ θα λέει με χαρά: "Εγώ, ο Μελελέν Ασλανοβαζάνογλου θέλω την Καίτη Κληρίδου για Πρόεδρο της ομοσπονδιακής Νότιας Κύπρου. Γιατί έτσι γουστάρω!". Και τότε κανείς και καμιά Ε.Α.Δ.Κ. δεν θα τον κατηγορεί διότι θα είναι συνεπέστατος με την πραγματική του ιδεολογία, άρα δεν θα πέφτει σε αντιφάσεις!!

Επίσης, τα Τάγματα Ασφαλείας του Ευέλικτου δεν θα χρειάζονται να το παίζουν δήθεν αντιφασίστες, ούτε δήθεν Έλληνες εθνικιστές. Ο παρακρατικός στρατός των Antifa-Χρυσαυγιτών και ΕΛΑΜ-Χαραυγιτών θα μπορούσε επιτέλους να συνενωθεί με τους Γκρίζους Λύκους και απο κοινού να προωθούν το κοινό όραμα: ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗ, ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ.

Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει με πολλούς επώνυμους και ανώνυμους που προπαγανδίζουν τουρκικές θέσεις, επικαλύπτωντας τις με "αντιφασιστικές", "αριστερές", "φιλειρηνικές", "εθνικιστικές", "πατριωτικές" ή και "ρεαλιστικές" ασυναρτησίες.

Και πάλι: Συγχαρητήρια Νιχάτ-πρώην-Νικόλα. Είσαι ένας τίμιος άνθρωπος! Είσαι ειλικρινής!

Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και θα μιμηθούν την πράξη σου και όλοι αυτοί που [και ας σοβαρευτούμε τώρα] άνοιξαν τα αυτιά και τα μυαλά ενός ταλαιπωρημένου ανθρώπου, ο οποίος μες την τρέλα του πήγε και έγινε στα αλήθεια Τούρκος. Ο Νιχάτ-πρώην-Νικόλας είναι η προσωποποίηση των ιδεών που προπαγανδίζουν εδώ και δεκαετίες οι αρθρογράφοι, δημοσιογραφοί, πολιτικοί και "ιστορικοί αναθεωρητές" που εξυπηρετούν τα σχέδια του τουρκικού στρατού.

Ας κάνουν ότι έκανε ο Νιχάτ-πρώην-Νικόλας, για να είναι τίμιοι με τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και την πατρίδα τους, και ας μην μας το παίζουν και "Ελληνοκύπριοι πατριώτες" από πάνω!

ΟΝΗΣΙΛΟΣ για το christofias-watch

23 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) Όταν κραύγαζες στις πλατείες το κομματικά διατεταγμένο ποίημα «οι Τούρκοι της Κύπρου / δεν είν’ εχθροί μας / οι Τούρκοι της Κύπρου / ειν’ αδελφοί μας», δεν εννοούσες βεβαίως ότι ήσαν «αδέλφια σου» και οι Τ/κ «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ εν ψυχρώ εκτελεστές Αγνοουμένων, ούτε και περνούσε απ’ το μυαλό σου πόσο υπερήφανος για τη θητεία του στην ΤΜΤ και στον Αττίλα ’74 ήταν ΚΑΙ ο «σύντροφος και φίλος» «σου» κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ;

2) Ήσαν οι ενόπλοις συνάδελφοι του κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: Ένοπλος, του λόγου του, με αυτόματο «Τόμσον» το 1974, «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ. Που κι ο ίδιος ενσωματώθηκε στις μονάδες εισβολής. Και που δήλωνε στην εφημερίδα «Ζαμάν», 24.9.2006, την υπερηφάνεια του για το ένοπλο παρελθόν του στον 77 λόχο της ΤΜΤ, για την εκπαίδευσή του από Τούρκους αξιωματικούς του Γ.Ε.Π. στον Άγιο Ιλαρίωνα και για τις υπηρεσίες του στις πολεμικές επιχειρήσεις των μονάδων του Αττίλα το 1974. Υπηρεσίες για τις οποίες, ο κ. Ταλάτ είχε πει, με πολύ νόημα, στη «Ζαμάν» ότι, «αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούν να λεχθούν» (γιατί άραγε;).ΣΗΜΕΡΙΝΗ

3) Ο Μ Ω Σ ο κ. Ταλάτ υπήρξε «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ. Εκπαιδεύτηκε στον Άγ. Ιλαρίωνα από αξιωματικούς του Γραφείου Ειδικού Πολέμου και υπηρέτησε στον 77 λόχο της ΤΜΤ. «Με το βιβλίο το πρωί, με τ' όπλο στο χέρι τα βράδια», όπως ο ίδιος διαφήμιζε το ένοπλο παρελθόν του, στη «Ζαμάν» 24.9.06. Και είπε ότι «είναι πράγματα που δεν λέγονται», όταν η εφημερίδα τον ρώτησε για την ένοπλη δράση του ως «μουτζαχίντ» στις επιχειρήσεις μαζί με τις μονάδες εισβολής το 1974. Κερυνειώτες Ε/κ αιχμάλωτοι θυμούνται και τα νταηλίκια του Ταλάτ όταν, ένστολος και οπλισμένος με «Τόμσον», τους έλουσε μια «βραστή ΚΕΑΝ» στον αστυνομικό σταθμό Κερύνειας, που ψοφισμένοι της δίψας τού ζήτησαν νερό!
Λ.ΜΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

4) Τα διάτρητα κρανία καταμαρτυρούν τις εκτελέσεις
Συγκλονίζει η θέα των λειψάνων στο ανθρωπολογικό εργαστήριο. Σήμα κατατεθέν των Τούρκων οι εκτελέσεις με χαριστική βολή στο κρανίο.Στην Τουρκία όλη η ευθύνη των εκτελέσεων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ

Αιντε ευέλικτοι ελληνες κοντά είσαστε:
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Σύμβολο… μίσους το «Δεν Ξεχνώ»

Μα «Ελευθερία αξίζουν μόνο όσοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να πεθάνουν για Ελευθερία» οποτε μάλλον Ευελικτοι Γενίτσαροι και Ευέλικτα Γιουσουφάκια
αιντε καλή αντάμωση όταν θα ακουστεί το η "Αισέ ανέβηκε στο τρένο" η "Φορτώστε τους στο τρένο".

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια ηλιθιότητα και εθελοτύφλα όση στην Κυπριακή "Αριστερά" αποκλείεται να βρείς παγκοσμίως

PAOK είπε...

Τα μυαλά μας πονάνε...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ-ΚΑΤΑΔΟΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή δεν μου αρέσουν οι μύθοι, οι ετικέτες και οι κοινότυπες εκφράσεις για μένα στην λογική μου δεν υπάρχουν Τουρκοκύπριοι αλλά Τούρκοι το απέδειξαν απο την ΕΟΚΑ και μετά διαχρονικά με την στάση τους.Οσο αναμασούμε την λέξη αυτή θα κάνουμε και λάθος στους στρατηγικούς μας σχεδιασμούς ή ευέλικτες κωλοτούμπες.

Ανώνυμος είπε...

Οι λεγόμενοι Τουρκοκύπριοι δεν είναι Κύπριοι της Τουρκίας αλλά ως επί το πλέιστον εξισλαμισθέντες Χριστιανοί. Συνεπώς ο ορθότερος όρος είναι μουσουλμανική μειονότητα.

Εξου και επιχειρείται από το διάφορους κύκλους αντί Τουρκοκύπριοι να λέγονται "Κύπριοι της Τουρκίας" έτσι ώστε να εδραιώσει η Τουρκία τα δήθεν δικαιώματα της στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Με τόση ευελιξία, εκτελούνται φόνοι μέσα από την φυλακή. Φαντάσου να ήταν έξω δηλαδή. Ισως να είναι και έξω και να έχουν και σωφέρ αστυνομικό της ευελιξίας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ονήσιλε.

Έτσι θα δούμε και το Μουράτ Δρουσιάτ, την Εμινέ Χαραλαμπόγλου και πολλούς άλλους, να παίρνουν επιτέλους την ταυτότητα που τους πρέπει.

rafaella είπε...

ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥΑΚΕΛ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

ΕΛΑΜ είπε...

Ονήσιλε είσαι κωλόπαιδο και ειλικρινά θα σου σπάσω τα μούτρα μόλις σε δω.

Το παράκαμες με τις ψευτιές σου. Το παράκαμες να ταυτίζεις ένα εθνικιστικό κίνημα με τους προδότες του ΑΚΕΛ και της Χαραυγής.

Τι σχέση έχει ρε αλήτη η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ με τους Γκρίζους Λύκους;

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ είπε...

το ΕΛΑΜ είναι οργανικό παράρτημα της ΚΥΠ ρε ρουφκιάνε Ελαμίτη

Mehmet Sartanakkas είπε...

Ζήτω ο Ντεκτάς!!!

Sartanakkas Mum.. είπε...

Ζήτωωω οι Τούρκοι... Έχετε ακουστά το οθωμανικό; Αχχχχχ....

Sartanakkas sister είπε...

Άκουσα οι εξ Ανατολών Τούρκοι εν πιο ντούροι...!Αχχχ....

Αφροασιάτης είπε...

"Για μας ο Νιχάτ -όπως αποκαλείται πλέον ο πρώην Νικολής- είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι βέβαια γιατί είναι ντενκτασικός. Αλλά, διότι δεν είναι δειλός σαν κάτι άλλους και ίσια και αντρίκια αυτοπροσδιορίζεται ως αυτό που είναι: Τούρκος εθνικιστής, μουσουλμάνος το θρήσκευμα, οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς και της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Ας τον πάρουν παράδειγμα κάποιοι άλλοι -κοινώς- χέστηδες (και συγχωρέστε μας την φράση), οι οποίοι ενώ είναι ντενκτασικότεροι του Ντενκτάς (πχ απόψεις τους για Σχέδιο Ανάν),"

Να μου λύσετε κάποιες απορίες:

- Πώς γίνεται κάποιος να είναι οπαδός του Ντενκτάς και της ΔΔΟ ταυτόχρονα;

- Πώς καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω Νιχάτ-Νικόλας είναι οπαδός της ΔΔΟ, την ίδια στιγμή που λέει ότι Ε/κ και Τ/κ δεν μπορούν να ζήσουν μαζί;

- Όταν μιλάτε για Ε/κ ντεκτασικότερους του Ντενκτάς (με βάση τις θέσεις τους για το σχέδιο Ανάν), υποθέτω ότι εννοείτε αυτούς που φήφισαν Όχι επειδή είναι εναντίον στη ΔΔΟ, σωστά; Δηλαδή ζητάτε από π.χ. στελέχη του ΕΥΡΩΚΟ ή της ΕΔΕΚ να γίνουν μουσουλμάνοι, επειδή συμφωνούν με τον Ντενκτάς;

Ανώνυμος είπε...

"οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς και της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας"

Τέλειο! Κι άλλο, κι άλλο!!!

DIZONIKOS DENKTAS είπε...

Άκουσον άκουσον άκρον άωτον υποκρισίας, ειρωνίας και κοροιδίας του λαού από τον Δημήτρη Χριστόφια! «Οχι σε ξενόφερτες λύσεις», δήλωσε σε ομιλία του (Κυριακή 19 Αυγούστου 2007), για να υποστηρίξει την ΤΟΥΡΚΟΒΡΕΤΑΝΙΚΗ, ρατσιστική, διχοτομική, Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία!

Απο πού ως πού κύριε Χριστόφια η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, την οποία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος γιατί την θεωρούσε διχοτομική, μπορεί να χαρακτηριστεί ως …οικεία λύση;

Ιούλιος/Αύγουστος 1974 συνομιλίες Γενεύης: Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Γκιουνές καταθέτει ομοσπονδιακό σχέδιο 6 καντονίων και ο Ραούφ Ντενκτάς Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

23 Αυγούστου 1974: Βρετ. Υπ. Αρμοστής στην Λευκωσία προς Φόρειν Όφις: «Εξήγησα στον Ντενκτάς ότι, αν ο Κληρίδης εξασφάλιζε την υποστήριξη της Ελλάδας και με κάποια βοήθεια από την Τουρκία υπό μορφή γνήσιων εδαφικών αναπροσαρμογών, θα μπορούσε να πουλήσει την πρόταση της διζωνικής ομοσπονδίας στους Ελληνοκύπριους…»

30 Αυγούστου 1974: Τζέιμς Κάλλαχαν προς όλες τις βρετανικές διπλωματικές αποστολές: «… Υποστήριξη προς την διπεριφερειακή ομοσπονδία που ταυτίζεται πλήρως με τον τουρκικό στόχο, αν και θα είναι δύσκολο για την ελληνική πλευρά να δεχθεί…» (Για να αποφεύγετο η χρήση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ή διχοτόμησης που ήταν αντιπαθητικές).

16 Οκτωβρίου 1974: Οι Τούρκοι απαιτούν από την ελληνοκυπριακή πλευρά δημόσια αποδοχή της αρχής μιας διπεριφερειακής ομοσπονδίας (Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας), πράγμα που ο Υπ. Αρμοστής στην Λευκωσία θεωρούσε αμφίβολο αν ο Κληρίδης ήταν αρκετά δυνατός να το καταφέρει… Διαψεύθηκε όμως.

6 Νοεμβρίου 1974: Ανταποκρινόμενος στις τουρκικές και βρετανικές απαιτήσεις και υποδείξεις ο “εντολοδόχος” του Λονδίνου Γλαύκος Κληρίδης με ομιλία του στην γκαλερύ ‘Αργώ’ υποστηρίζει την Διζωνική Ομοσπονδία ως λύση. Για να εισπράξει τα συγχαρητήρια του Τζέιμς Κάλλαχαν για το κατόρθωμά του… (Όπως θα κάνει 32 χρόνια αργότερα με την υποστήριξή του προς το ‘Σχέδιο Ανάν/Χάνει’…).

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, εις απάντηση του κ. Χριστόφια όσον αφορά την καταγωγή της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ρατσιστικής, διχοτομικής τουρκοβρετανικής Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το ποιος είναι ο Γλαύκος Κληρίδης το ξέρουμε. Ο πατέρας της αγγλολαγνείας και της ηττοπάθειας. Ευτυχώς που φανερώθηκε πλήρως με το Σχέδιο Ανάν πριν αποδημήσει εις Κύριον και τον κάνουν ήρωα. Και το χειρότερο ο κοπρίτης βρίσκεται στο Νέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γλαύκος Κληρίδης ήταν ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ.

Είναι γι' αυτό το λόγο που αντιπαρέθεσε σε αυτόν το ΑΚΕΛ το 1998, μια ξεκάθαρη επιλογή ήττας, το Γ. Ιακώβου.

Το ΑΚΕΛ ήθελε τον Κληρίδη, γιατί το ίδιο ήταν ευθυνόφοβο. Ταυτιζόταν με τις υποχωρήσεις του συνεχώς, αλλά δεν ήθελε να βγει ανοιχτά.

Το ΑΚΕΛ είναι ένα κληριδικό κόμμα. Κόμμα ενδοτικό, υπέρ του κλεισίματος του Κυπριακού όπως-όπως.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ο Ερντογάν, ο Παπανδρέου και ο Παπαπέτρου όμως ήταν υπέρ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

Είναι τόσο σπουδαίο γεγονός το ότι ένας γραφικός Κύπριος χωρικός άλλαξε θρήσκευμα, ώστε να αποτελεί αντικείμενο τόσο σοβαρής τοποθέτησης σε ένα τόσο σοβαρό (ιστο)χώρο από ένα τόσο σοβαρό σχολιαστή όπως είναι ο αναρτήσας την ανάρτηση;

Είναι σοβαρή η (έμμεση) προτροπή προς τους οπαδούς του ΑΚΕΛ, του ΔΗΣΥ, του μισού ΔΗΚΟ και της μισής ΕΔΕΚ να παν να γίνουν Τούρκοι;

Επειδή εάν είναι σοβαρή προτροπή, ποιοί θα μείνουν να είναι ελληνόψυχοι στον τόπο αυτό;;;

Μισό ΔΗΚΟ: 6%
Μισή ΕΔΕΚ: 5%
Ολόκληρο ΕΥΡΩΚΟ: 5%
Ματσάκης: 1%
ΕΦΕΝ,ΕΛΑΜ,ΔΡΑΣΙΣ,ΠΕΟΦ,κλπ: 0,5%

ΣΥΝΟΛΟ: 17,5%

Άρα λοιπόν, άμα ακολουθήσουν τις προτροπές οι προτρεπόμενοι, τι θα αποζητά το εναπομείναν ποσοστό κυπριακού ελληνισμού στο νησί όπου πλειοψηφούν κατά πολύ οι Τούρκοι (παραδοσιακοί) και οι Τούρκοι (νεοφανείς);;;;;;;

Ή μήπως δεν είναι καθόλου σοβαρά όλα αυτά και πρόκειται απλώς για αποτελέσματα των υψηλών θερμοκρασιών;;;

ΣΧΟΛΙΟ:Ευτυχώς, άρχισε να δροσίζει.

Ρήγας είπε...

Δώστε το δικαίωμα σε κάποιον να γουστάρει να του βιάζουν ομαδικά την μάνα και την κόρη και την αδελφή και την γυναίκα. Δώστε το δικαίωμα σε κάποιον να την βρίσκει με τέτοιο φετίχ. Όπως επίσης, δώστε και το δικαίωμα σε κάποιον που δεν του έχουν βιάσει ακόμα την μάνα και την αδελφή και την γυναίκα και την κόρη, να επιθυμεί να το ζήσει. Αφήνουνμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν και τα πιο δυνατά θα επιβιώσουν όπως έχει πει και ο Δαρβίνος.

ΔΗΣΑΚΕΛ - Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Νιχάτ. Με τα είκοσι σας νύχια να γίνετε όλοι Τούρκοι και να αποδημήσετε εις Κύριον. Διότι, πώς να το κάνουμε; Θα λέτε πάντα Όχι;


Ρήγας

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το Σχέδιο Ανάν ήταν όντως μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία: Για την Τουρκία!