ΡΕΖΙΛΙ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009


Ενώ "καπαρτίζει" ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας δίπλα από τον Κάρολο Παπούλια, η απορία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι έκδηλη: Πως μπόρεσαν οι Κύπριοι να αντικαταστήσουν ένα Τάσσο Παπαδόπουλο με αυτή την πολιτική καρρικατούρα;


Ετοιμαζόμασταν να προβούμε σε άλλη ανάρτηση και συγκεκριμένα να αναδημοσιεύσουμε και να σχολιάσουμε την πρωτότυπη συνέντευξη του Γ. Ηλιάδη στην Καθημερινή (επιφυλασσόμαστε στο άμεσο μέλλον), αλλά το μάτι μας έπεσε σε ένα κείμενο που κυκλοφόρησε σε κάποια από τα πιο μεγάλα ελληνικά blogs ( βάζουμε την πρωτότυπη πηγή: http://globala.blogspot.com ).

Αν στο παρελθόν ο Τάσσος Παπαδόπουλος έκανε το μητροπολιτικό ελληνισμό να ζηλεύει τους Κύπριους που είχαν τέτοιο Ηγέτη, σήμερα ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας μας κάνει ρεζίλι ανά το πανελλήνιο. Διαβάστε τι του γράφουν σοβαροί αναλυτές και μάλιστα αριστερών πολιτικών αποχρώσεων!

Αδέλφια μας από την Ελλάδα, σας το ομολογούμε. Ντρεπόμαστε για το Δ. Χριστόφια. Για την ημιμάθεια, την ιδεοληψία και την ανεπάρκειά του.

Συγχωρέστε μας. Κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Που δυστυχώς είναι μάλλον πολύ αργά να επανορθώσουμε. Το ίδιο δεν κάνατε και σεις κάποτε στο Βενιζέλο;

Έλληνες και μεις, έχουμε την κατάρα της αυτοκαταστροφής!







Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ¨ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ» ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ;

Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

Του Κώστα Λάμπου




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας φέρεται να έχει, από του βήματος του Συνεδρίου των Απόδημων Κυπρίων, δηλώσει τα παρακάτω:

‘’Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά’’.


*

Αν αποδίδονται σωστά αυτές οι δηλώσεις τότε ως Έλληνας και πρώτιστα ως ένας άνθρωπος κάτοικος αυτού του πλανήτη, δικαιούμαι και υποχρεούμαι να κάνω τις παρακάτω παρητηρήσεις:


Παρατήρηση πρώτη: Αντιλαμβάνεται ο κ. Χριστόφιας ότι με τις αποδιδόμενες σ’ αυτόν δηλώσεις του, υποβαθμίζει το θέμα, από αμερικανονατοϊκή ιμπεριαλιστική επέμβαση και στρατιωτική κατοχή σε «υπόθεση των δύο Κοινοτήτων» και ότι με τη λογική του αυτή δικαιολογεί την τουρκική επιχείρηση «Αττίλας» και όλα τα εγκλήματά του κατά του κυπριακού Λαού και κατά της ανθρωπότητας;


Παρατήρηση δεύτερη: Αντιλαμβάνεται ο κ. Χριστόφιας, ο οποίος δεν ήρθε από το πουθενά, αλλά προέρχεται από τη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία με εντολή του κυπριακού Λαού δεκαετίες τώρα, ως ο ισχυρότερος εταίρος σε όλες τις πριν και μετά το αμερικανονατοϊκό πραξικόπημα του 1974, συμμαχικές κυβερνήσεις, ήταν και ο ουσιαστικός κυβερνήτης της Κύπρου, ότι με αυτές τις δηλώσεις του, ομολογεί πως το κόμμα του ως η ισχυρότερη σινισώσα των κυπριακών κυβερνήσεων «έπραξε» εγκλήματα σε βάρος των τουρκοκυπρίων συμπολιτών του, πράγμα για το οποίο δεν φαίνεται να συμφωνεί ο κυπριακός Λαός και δεν υπάρχουν αξιόπιστες ιστορικές μαρτυρίες;


Παρατήρηση Τρίτη: Τους Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ, τον Κίσιγγερ και τόσους άλλους "συμμάχους" που κρύβονταν, τότε και συνεχίζουν να κρύβονται ακόμα και σήμερα, πίσω από τα θλιβερά πρακτοράκια Ιωαννίδη (και των συμπρωταγωνιστών του της αμερικανονατοϊκής χούντας) και Σαμψών, αλλά επειδή ήταν τόσο μικρά στο μπόι, τους είχε δει ολόκληρη η ανθρωπότητα, ο "σύντροφος" Χριστόφιας δεν τους είδε, δε ρώταγε όμως τον κυπριακό και τον ελληνικό Λαό να του το θυμίσουν;


Παρατήρηση τέταρτη: Με τέτοιoυς "κομμουνιστές" υπηρέτες του Κεφαλαίου και πλύστρες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού η Κύπρος, το αντιιμπεριαλιστικό προπύργιοo του Ελληνισμού, κινδυνεύει. Ας ελπίσουμε πως κι' αυτή τη φορά ο Μεγάλος Κυπριακός Λαός θα σώσει για μιά ακόμα φορά την Κύπρο, αλλά και την τιμή της παραπαίουσας αμερικανολάγνας Ελλάδας, της ναυαγισμένης αμερικανόπληκτης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ομπαμοζαλισμένης Ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ εμείς οι Ελλαδίτες ας ξαναβάλουμε το Κυπριακό Ζήτημα στην κορυφή των προτεραιοτήτων των πολιτικών επιλογών μας, γιατί η ενότητα του Κυπριακού Λαού, η ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι προϋπόθεση για την ενότητα, την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Ελλάδας και του Ελληνισμού.


Παρατήρηση πέμπτη: Είναι τόσο αφαλής ο κ. Χριστοφιας ώστε να πιστεύει πως αν κάποια στιγμή αποφασίσουν, πράγμα που χρειάζσται πολύ μεγάλη φαντασία, αυτός και ο Ταλάτ να ζητήσουν αμοιβαία συγνώμην, τότε αυτόματα θα αποχωρήσουν οι δυνάμεις του Αττίλα, θα ζητήσει συγνώμην ο Ταγίπ Ερντογάν και το βαθύ κράτος της Τουρκίας για τα εγκλήματα που διέπραξαν, θα υποχωρήσουν οι αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ που θέλουν την Κύπρο, το αβύθιστο αεροπλανοφόραο, για να υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους στην ευρύτερη περιοχή και θα αποχωρήσουν οι αγγλικές βάσεις, κύρια αυτές, από το μαρτυρικό νησί και νομίζει πως υπάρχουν πολλοί στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο που θα πιστέψουν αυτό το παραμύθι;


Παρατήρηση έκτη: Αν ο κ. Χριστόφιας δεν διαψεύσει αυτές τις δηλώσεις του ή δεν τις ανασκευάσει, διαψεύδοντας, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες γκάφες, τους δημοσιογράφους, τότε δικαιούμαστε να υποθέσουμε πως ο κ. Χριστόφιας έχει αποδεχθεί το «νέο Σχέδιο Ανάν», (που οι αμερικανονατοϊκές δυνάμεις, μαζί και τα πολιτικά χαϊβάνια της Ελλάδας, προωθούν από την επομένη του Δημοψηφίσματος του ΟΧΙ και προτίθενται, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στον τύπο, να επαναφέρουν στο άμεσο μέλλον), και με τέτοιες δηλώσεις επιχειρεί να εξοφλήσει το προεδρικό του γραμμάτιο, και να προετοιμάσει τον κυπριακό Ελληνισμό να αποδεχτεί «την υποβάθμιση του ανεξάρτητου κυπριακού κράτους σε επαρχία» της αυτοκρατορίας των μονοπωλίων, έγκλημα το οποίο δεν δέχτηκε να διαπράξει ο Τάσος Παπαδόπουλος και γι’ αυτό έχασε την Προεδρία.


Παρατήρηση έβδομη: Όταν ένας Πρόεδρος ενός πανάρχαιου και ιστορικού Λαού, όπως ο Κυπριακός Λαός ανταλλάσσει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία αυτού του Λαού με ένα προεδρικό θώκο, τότε διερωτώμαι αν η θεμιτή φιλοδοξία του καθενός να «σώσει» τον τόπο του ή και τον κόσμο, μπορεί να φτάνει μέχρι αυτού του βαθμού της απαξίωσης αυτού του Λαού, οπότε και το ζητούμενο είναι τι θα «πράξει» σε αυτή την περίπτωση ο Κυπριακός Λαός. «Οψώμεθα ες Φιλίππους»!


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σκόραρε ο Ευέλικτος, ο ρεζίλης!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=q0uG2NttfWA

Συνεντεύξη του Οδοστρωτήρα στο Euronews, τον Μάρτιο του 2008!

Δείτε ιδιαίτερα στο τέλος όπου λεει οτι εφαρμόζει τον Μαρξισμό-Λενινισμό με δημιουργικό τρόπο!

Κοπέλια, αν δεν το κατλάβετε, κατά τον πρόεδρο της ΚΔ ζούμε σε ενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΟΠΟΥ ΝΑ'ΣΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΟΣ ΚΚΕ

Δηλαδή κατά το Χριστόφια, εμείς είμαστε οι δογματικοί Κομμουνιστές που δεν είμαστε δημιουργικοί!

Βρε δεν είναι τυχαία που έγραφα χθες ότι είναι πιόνια των ιμπεριαλιστών αυτοί του ΑΚΕΛ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΟΣ ΚΚΕ

Δε φτάνει που πρόδωσε τις αρχές μας ο Χριστόφιας, βρίζει και το ΚΚΕ!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ένας κομμουνιστής ρε ΒΛΑΞ, Κώστα δε καπαρδίζει ΠΟΤΕ αν είναι ΜΕΛΟΣ του ΚΚΕ!! Αλλά είσαι ένα βλακίδιο...Μας τα χεις πρήξει με τίτλους όπως "Κώστας μέλος ΚΚΕ" "Κώστας ΚΝΕ" άμα θες σε αφήνουμε να λες "Κωστας ο Βελουχιώτης ο νεότερος" κλπ....

Ρε αχαπαρίνιο Κώστα κατ' αρχή αν ήσουν ΚΚΕ θα αντιδρούσες για αυτό το Λάμπο που ούτε η μάνα του δεν ξέρει σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει!! Εσύ άντε να σαι κάνα ΚΚΕ Μ-Λ.

Πού έβρισε ρε ΑΘΛΙΕ το ΚΚΕ ο Χριστόφιας?

Αλλά πάλι μας πιάσατε κοροϊδο ...έτσι ΝΟΜΙΖΕΤΕ

Τι σας είπε ρε αστοιχειωτοι που δεν τα ξανακούσατε? Επρόσβαλε τη "μνήμη" του Γρίβα ένεν? Επρόσβαλε τους ΕΟΚΑΒηταζήδες τους δολοφόνους ένεν?

Εν εκαταφέραμε να "ρίξουμε τους Τουρκοκύπριους στη θάλασσσα" ...αυτούς που βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ του 60'είναι ΟΧΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ αλλά κοινότητα με ΙΣΑ δικαιώματα με τα δικά μας!!

Τις συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου αγαπητοι ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ εκτός από το ΑΚΕΛ,το Λυσσαρίδη και τον Τάσσο...Σχεδόν όμως ΟΛΟΙ αυτοί που τις δέχτηκαν τις καταπάτησαν πρώτοι!!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ blog ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

Πηγαίνετε καμιά κρουαζιέρα για τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια σε κάνα νησί του ΑΙΓΑΙΟΥ ρε ΑΘΛΙΟΙ!!

Χρίστος από Λεμεσό είπε...

Παιδιά της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο,

Θέλω να σας συγχαρώ δημόσια για την πολύ καλή δουλειά. Συνδυάζετε την καυστική σάτιρα με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα. Μου αρέσει που δε χαρίζεστε σε κανένα και δε λυπάστε κανένα.

Θα ήθελα βεβαίως να ξέρω ποιοι είστε (με τρώει η περιέργεια), αλλά δεν έχει σημασία, καταλαβαίνω ότι στην Κύπρο για να είσαι ελεύθερος να λες ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς, καλύτερο είναι να γράφεις ανώνυμα.

Αλλιώς θα στιγματιστείς, θα περιθωριοποιηθείς, θα τιμωρηθείς εσύ και η οικογένειά σου.

Η οικογένειά μου έχει υποφέρει πολύ και μας έχουν απομονώσει, γιατί κάναμε το μεγάλο έγκλημα να υποστηρίξουμε τον Τάσσο Παπαδόπουλο αντί τον υποψήφιο του κόμματός μας του ΑΚΕΛ. Είχαμε εμπιστοσύνη στον Τάσσο και την κέρδισε με το σπαθί του το 2004.
Μας απομόνωσαν όμως μετά από αυτό και μας το έδειξαν και έμπρακτα τιμωρώντας μας (δεν μπορώ να πω περισσότερα).

Είμαστε μιάσματα τώρα, πολλοί μάλιστα παλιοί μας φίλοι δε μας μιλούν, γιατί όπως είχαν πει από το κόμμα στις Προεδρικές θα περνούσαν πάνω από όσους ΑΚΕΛικούς διαφωνούσαν οι Οδοστρωτήρες.

Ακόμη και που υποστηρίξαμε το Χριστόφια στο δεύτερο γύρο, δεν τους ήταν αρκετό. Είμαστε προδότες μας είπαν τοπικοί παράγοντες!!!!

Δε συμφωνώ πάντα μαζί σας παιδιά, αλλά μας δίνετε κουράγιο. Αγοράζω και το Κυπριακό Ποντίκι κάθε Παρασκευή και τελευταία άρχισα να αγοράζω και την Ένωση του Φτωχόπουλου (με εκείνον διαφωνώ πάρα πολύ, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που τα λέει στο Χριστόφια).

Είναι δύσκολοι καιροί, ντρεπόμαστε που κάποτε ήμασταν στις ίδιες επάλξεις με τον αχαρακτήριστο Χριστόφια και την παρέα του, δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο και το μόνο που στενοχωριόμαστε είναι που δεν υπάρχουν βήματα για να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε.

Εμείς δεν έχουμε ταλέντο πέννας για να γράφουμε, αλλά θέλουμε να προσφέρουμε. Μακάρι να ξέραμε πως.

Είστε λεβέντες και σας εύχομαι το καλύτερο. Σας ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΟΣ ΚΚΕ

Ανανοτέτοιε,

Είπε ο Χριστόφιας ότι εμείς του ΚΚΕ είμαστε δογματικοί. Δεν είδες τη συνέντευξη;

Και κάτι άλλο: πιονάκι των ιμπεριαλιστών εγώ δεν είμαι και δε συζητώ με χιτάκια που παριστάνουν τους αριστερούς.

Χθες μου είπαν κάποιοι φίλοι τα παρασκήνια πως φάγανε τον Κατσουρίδη αυτοί του ΑΚΕΛ, γιατί ήτανε πραγματικός κομμουνιστής. Και το χειρότερο είναι που τον κατηγορούσαν ότι είναι καπιταλιστής και καπνίζει πούρα και πάει στο μπαρ ενός ξενοδοχείου! Του ρίξαν τέτοια λάσπη του ανθρώπου τα καθάρματα, για να τον εκδικηθούν που το 2004 μαζί με το ΚΚΕ ήταν κόντρα στο Ανάν. Και τι έγινε επειδή πήγαινε σε ένα μπαρ και έπινε πούρα; Σπουδαίο το κακό!

Ενώ μου είπαν ότι ο Χριστόφιας τα έχει κάνει πλακάκια με ένα κατασκευαστή και με άλλες εταιρείες που χρηματοδοτούν την ποδοσφαιρική του ομάδα! Αυτός είναι ο καπιταλιστής.

Δολοφονίες χαρακτήρων, αυτά είναι τα κόλπα που σας μαθαίνουν στον κυπριακό Συνασπισμό.

Σε ρωτούσα όλη μέρα χθες και δεν απαντούσες και σήμερα ξαναμπήκες και τσιρίζεις.

Ουστ ρε αποδώ χαϊβάνι, παλιοτσόγλανε των φονιάδων των λαών Τούρκων και Αμερικάνων.

Χ.Χ. - Κοκκινοχώρια είπε...

Φιλε Χρίστο από τη Λεμεσό, σε καταλαβαίνω, τα ίδια μας έκαναν και μας εδώ στα χωριά της περιοχής. Όσες οικογένειες υποστηρίξαμε Παπαδόπουλο ακόμα υποφέρουμε.

Τόσην εμπάθεια, τόσο μίσος, δεν την είχαν οι κομματικοί παράγοντες ούτε για τους πραξικοπηματίες.

Τον πατέρα μου τον έδιωξαν και από το καφενείο και δεν τον αφήνουν να πάει.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Φίλε μου Κώστα από Θεσσαλονίκη, μη χάνεις το χρόνο σου να συζητάς με κομματόσκυλα.

Ο φανατισμός τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι ζουν σε συνθήκες "Matrix".

Προς τους ακελικούς φίλους, κουράγιο! Το διωγμό τον γνωρίσαμε κι εμείς οι εδεκίτες που μας έλεγαν φασίστες και πράκτορες της CIA οι υπεύθυνοι του ΑΚΕΛ γιατί ζήλευαν που είχαμε το Λυσσαρίδη.

Κακώς ανεχόσασταν και σεις τότε αυτά τα φαινόμενα. Μετά γύρισαν πάνω σας. Τώρα γύρισαν και εναντίον του Κατσουρίδη που πρόδωσε το Δώρο. Μετά πολύ πιθανόν να γυρίσουν εναντίον της Γκιούροβα που πρόδωσε τον Κατσουρίδη.

Έτσι ενεργούν αυτοί.

Μακάρι να τα βρούμε με το ΔΗΚΟ και με το Λιλλήκα, άντε και με το ΕΥΡΩΚΟ, και να κάνουμε όλοι ένα κόμμα και μαζί να παλέψουμε.

Είναι και επιθυμία του Γιατρού.

Παρατηρητής είπε...

‘Εύστοχο το άρθρο, αλλά, ρε παιδιά δεν ήταν οι Αμερικάνοι που βοήθησαν τον Χριστόφια να εκλεγεί στην προεδρία αλλά οι Βρετανοί. Εξού και ο Δημήτρης Χριστόφιας έτρεξε να ευχαριστήσει τους αποικιοκράτες με την πρώτη χειραψία και συνάντηση που είχε με τον Γκόρτον Μπράουν σε συνεδρία της Ε.Ε. Αν θυμάστε, (δείτε αρχείο ΡΙΚ) κάνοντας χειραψία είπε στον Μπράουν: "Thank you for helping us". 'Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε'! Προφανώς λόγω της απειρίας του να μην έλαβε υπόψη τις κάμερες που κατέγραφαν, αλλά, ούτε και το ΡΙΚ το ...αφαίρεσε αν και δεν το μετάφρασε!!! Αλλά όσοι το είδαμε εκείνο το βράδυ το ακούσαμε από τα χείλη του Χριστόφια.

Καλά τα γράφουν οι εξ Ελλάδος αριστεροί, αλλά θα ήσαν πολύ πιο πειστικοί αν απεγκλωβίζονταν και οι ίδιοι από τον άκρατον αντιαμερικανισμό τους και να έβλεπαν πιο ελεύθερα και αντικειμενικά τα πράγματα. Ενόσον δεν αγγίζουν τους ηθικούς αυτουργούς του Κυπριακού, που είναι οι Βρετανοί πρώτοι, εξού και η ασυγκράτητα αποικιακή συμπεριφορά του Πίτερ Μίλλετ κατά την προεκλογική Χριστόφια και πολύ πιο προκλητικά με την εκλογή του εκλεκτού τους (!), αποφεύγουν την ουσία. Το 1974 οι Βρετανοί είχαν εξίσου ευθύνες, μάλλον πολύ περισσότερες ευθύνες τόσο για το πραξικόπημα όσο και την τουρκική βάρβαρη εισβολή. Η αλήθεια άρχισε να βγαίνει σιγά σιγά...’

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλλια με το συμπάθιο χωρίς να θέλω να παρέμβω αλλά κάπου έχασαν την ιδεολογική τους ταυτότητα οι πολλοί διασυνδέσμοι ποικίλης θεματολογίας..Ίσως αν τους χωρίζατε σε 2 κατηγορίες η κάτι...

Καλή συνέχεια απλό σχόλιο αναγνώστη

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι το template. Επειδή όμως δουλεύουμε για να ανακαινίσουμε τη σελίδα, θα το έχουμε υπόψη μας.

Ρήγας είπε...

Προς επιτροπή:

Βάλτε κάποιους κανόνες στη γλώσσα. Δεν γίνεται κάποιος να γράφει Τούρκικα εδώ μέσα.

Πέστε επίσης στην κάθε καημένη κακουράτου, ότι για να μπορούμε να συνεννοούμαστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, έχουμε την ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, διότι άλλη διάλεκτο μιλώ εγώ στην Λεμεσό και άλλη ένας Παφίτης και άλλη ένας χωραΐτης και άλλη ένας παραλιμνίτης και άλλη ένας Κρητικός, Ροδίτης, Πόντιος, κλπ. Δεν έχω καμοία διάθεση να κάθομαι να προσπαθώ να δω τί γράφει και πώς το γράφει διότι η διάλεκτος ΔΕΝ έχει κανόνες. Είτε έχουμε φόρουμ συζητήσεων στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα αφού είμαστε Έλληνες, είτε ο καθένας αυτο-ικανοποιείται.

Αν ήταν φόρουμ ΓΙΑ την γλώσσα, φιλολογικό, τότε εκεί ταιριάζει και ο Λιπέρτης και ο Μιχαηίδης και όλοι οι ποιητές όλου του Ελληνισμού και τα Ποντιακά κλπ.


Ρήγας

Ρήγας είπε...

OK. Πολύ έξυπνος ΔΕΝ είναι. Πάντως δεν είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το ότι δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κύπρου και εκπρόσωπος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοινότητας στις συνομιλίες και πρέπει πρωτίστως να φροντίζει για τα συμφέροντα της πλευράς που εκπροσωπεί.

Όσο για το κόμμα του, επαναλαμβάνω ότι κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει μια έρευνα και να δει ΠΟΙΟΣ το ίδρυσε και κάτω από ΠΟΙΕΣ συνθήκες και ΠΟΙΟΥΣ βόλεψε τον καιρό που το μόνο οργανωμένο σύνολο των Ελλήνων Κυπρίων ήταν η εθναρχία που ζήταγε ένωση και αυτοδιάθεση, αλλά και πώς γίνεται ένα κομμουνιστικό κόμμα να έχει αρμονικότατεσ σχέσεις με τους Βρεττανούς αποικιοκράτες.


Ρήγας

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Το χειρότερο Ρήγα είναι τα ελληνόφωνα τουρκικά!

Ανώνυμος είπε...

( θα τον σταματήσει κάποιος αυτόν τον Riga που ειρήσθω εν παρόδω παριστάνει και τον Έλληνα )ή θα το αναλάβω προσωπικά; )

Ξέρω αυτά τα κουκουέδικα «εξωτερικού και εσωτερικού» κουμάσια, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το είδος συμπεριφοράς τους που κάποιος πιο πάνω περιέγραψε.





---------------------------------
τα ίδια μας έκαναν και μας εδώ στα χωριά της περιοχής. Όσες οικογένειες υποστηρίξαμε Παπαδόπουλο ακόμα υποφέρουμε.

Τόσην εμπάθεια, τόσο μίσος, δεν την είχαν οι κομματικοί παράγοντες ούτε για τους πραξικοπηματίες.

Τον πατέρα μου τον έδιωξαν και από το καφενείο και δεν τον αφήνουν να πάει.

27 Αύγουστος 2009 11:04 πμ
---------------------------------

Αυτά τα ψευτομπολσεβίκικα γερμανοβουλγαρικά τομάρια
θα την πληρώσουν αυτή τους την συμπεριφορά αργά ή γρήγορα.

Οι αγγλογερμανοί τυχοδιώκτες, για ξεκάρφωμα έχουν βάλει μπροστά να δρουν αντί γι' αυτούς, τις τουρκικές ορδές, θεωρώντας ότι οι Έλληνες θα μείνουν στριμωγμένοι και θα αναγκαστούν σε αδράνεια.
Το αστείο θα ήταν να νομίζουν αυτά τα τομάρια ότι δεν τους βλέπουμε.

Αφροασιάτης είπε...

Πώς γίνεται να υπάρχουν τουρκόφωνα ελληνικά ή ελληνόφωνα τουρκικά; Το ένα αναιρεί το άλλο, αφού μιλάμε για γλώσσες.

Αφροασιάτη είπε...

Όπως γίνεται να υπάρχουν ελληνόφωνοι Τούρκοι αγαπητέ Αφροασιάτη.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς τι σημαίνει στα τουρκικά, «ντεκτας» και «αττιλα»;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η λεκτική επαλήθευση τι είδους περιττή αηδία είναι;
Μαθήματα βαρβαρικών, μας κάνουν εδώ;
Και γιατί οι πληροφορικοί δεν φτιάχνουν μια δυο απλές εντολές και να αντικαταστήσουν τα γκρηκλις με καθαρά ελληνικά; Το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα έχουμε;
Αυτά για μας είναι σαν να μας βρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

’Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά’’.

Καλά ρε! Σοβαρομιλούμε τώρα ή επείραξε σας η πυρά; Ποιος νοήμων άνθρωπος διαφωνεί με την πιο πάνω δήλωση! Έλεος! ΄Το μίσος, δυστυχώς, τυφλώνει. Και σας κάνει να λέτε μακακίες.

========== είπε...

Τι έκαναν χθες το απόγευμα στον Μόλο της Λεμεσού ο τοπικός Υποδιοικητής της ΚΥΠ, τριμελής αντιπροσωπία της Επαγρύπνησης και ο «σύνδεσμος Κ.Η.8» ομάδας αναρχικών που έδρασαν τον περασμένο Δεκέμβρη στην πόλη, με την "ανοχή" του Δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

επαιζαν σκατουλικα?

ΠΕΛΛΟΣΠΟΥΗΠΟΡΤΑΝ είπε...

@ΑΝΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ και ....ΣΙΑ.

Κρουαζιέραν να πάεις εσούνι ΡΕ.
Μα σάννα μου τζιε επολλολόησες δαμέσα δα,οξα φένεται μου.Να πάεις εσούνι να ζήσεις με τους ΄΄ίσα δικαιώματα΄΄αδελφούς σου που αν δέν το εκατάλαβες ως τωρα έχουν ΜΟΝΟΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Οι υποχρεώσεις τους πού ενι??
Τί εδώκασην σε τούτον τον τόπον τουτοι που έχουν ίσα δικαιώματα imish,μπορείς να μου πείς?
Εν δικαίωμαν σου να τους διάς συγχωροχάρτι τζιε εμέναν να μέν τους διω,οκκέυ?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Οι Τουρκοκύπριοι είναι η Άρεια Φυλή. Νοσοκομεία μούχτιν ενώ εμείς πληρώνουμε, άδειες οδήγησης, κυκλοφορίας, ΜΟΤ, φόρους γιοκ! Μένουν στα κλεμμένα σπίτια μας στα Κατεχόμενα και η κυβέρνηση είναι έτοιμη να τους δώσει ότι ζητήσουν.

Μήπως είμαστε πέμπτης κατηγορίας πολίτες εμείς ρεεεεε;

Βλάχος είπε...

Είπε ο Κώτσος (ο ακροδεξιός) ο εκ Σαλονίκης
“Χθες μου είπαν κάποιοι φίλοι τα παρασκήνια πως φάγανε τον Κατσουρίδη αυτοί του ΑΚΕΛ, γιατί ήτανε πραγματικός κομμουνιστής. Και το χειρότερο είναι που τον κατηγορούσαν ότι είναι καπιταλιστής και καπνίζει πούρα και πάει στο μπαρ ενός ξενοδοχείου! Του ρίξαν τέτοια λάσπη του ανθρώπου τα καθάρματα, για να τον εκδικηθούν που το 2004 μαζί με το ΚΚΕ ήταν κόντρα στο Ανάν. Και τι έγινε επειδή πήγαινε σε ένα μπαρ και έπινε πούρα; Σπουδαίο το κακό!” --- Η προβοκάτσια σ’ όλο της το μεγαλείο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΛΟΣ ΚΚΕ

Βλάχο, αντί να βρίζεις και να τσιρίζεις σα μυξοπαρθένα, απάντα στην ουσία αυτού που λες προβοκάτσια.