Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Δε σου τα είπαν καλά ότι φταίει η Τουρκία κ. Σαρκοζί.
Εμείς της στρώσαμε το κόκκινο χαλί!



Ξεπέρασε στο Συνέδριο των Αποδήμων και τον ίδιο τον περσινό εαυτό του ο Δ. Χριστόφιας (θυμάστε την επίθεση που έκανε πέρσι εναντίον του Μητροπολίτη Πάφου και την έκρηξη θυμού του;). Φέτος ο Ευέλικτος (με την Τουρκία) Οδοστρωτήρας (με εμάς), χτύπησε ρέστα:

1) Έβαλε στο ίδιο καλάθι τους όσους διαφωνούν μαζί του στην ε/κ κοινότητα, με τον εκπρόσωπο του Αττίλα στην Κύπρο, "κάνοντας μια σύγκριση για τα όσα τον κατηγορεί ο κ. Ταλάτ για τις θέσεις του στο Κυπριακό, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως παρόμοιες κατηγορίες δέχεται και από Ελληνοκύπριους. Απευθυνόμενος προς τους αποδήμους τους είπε "Διαλέξτε, πάρτε και κρίνετε." (απόσπασμα από το Φιλελεύθερο)

Μάλιστα! Είναι το ίδιο για τον Ευέλικτο (με την Τουρκία) Οδοστρωτήρα(με μας) Δ. Χριστόφια, οι εύλογες ανησυχίες των θυμάτων της κατοχής με τις "ανησυχίες" του εκπροσώπου της κατοχής!

2) Αποενοχοποίησε την Τουρκία και συνέβαλε για μια ακόμη φορά στον εγκλωβισμό μας στην ατέρμονη διαδικασία που ακολουθείται, θέλοντας να καλλιεργήσει την ψευδαίσθηση για "πρόοδο στις συνομιλίες" και για "συμφωνημένη βάση" των "διαπραγματέυσεων" (αν είναι συμφωνημένη η βάση κ. Χριστόφια, γιατί ο Ταλάτ προβάλλει τις θέσεις που προβάλλει;). Κατηγόρησε κάποιους με μαύρα γυαλιά που βλέπουν σκοτάδι.

Πως θα μπορέσουμε να κατηγορήσουμε την Τουρκία για τις απαράδεκτες θέσεις της στις διαπραγματεύσεις και πως θα μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε, όταν καλλιεργούμε την εικόνα (ανύπαρκτης) προόδου;

Εμείς δεν είδαμε την Τουρκία να υποχωρεί. Μόνο τον ίδιο το Δ. Χριστόφια.

Μάλλον ο Δ. Χριστόφιας πρέπει να βάλει γυαλιά, γιατί είναι προφανές ότι πάσχει από πολιτικό αστιγματισμό.

3) Για ακόμη μια φορά παρείχε συγχωροχάρτι στην Τουρκία με τη δήλωσή του να ζητήσουν οι κοινότητες συγνώμη η μία από την άλλη και η Τουρκία και από τις δύο, καθώς με την απύθμενης ανοησίας φράση:

"Στρώσαμε όμως το χαλί εμείς οι ίδιοι στην Τουρκία να εισβάλει και να κατακτήσει και να μην φεύγει από την Κύπρο. Αυτό δεν το ακούω να αναφέρεται από διάφορα βήματα. Και πρέπει επιτέλους να το λέμε και αυτό εάν θέλουμε να κερδίζουμε και συμπάθειες στη διεθνή κοινότητα."

Πρώτον κ. Χριστόφια, δε θα ζητήσουμε κανένα συγνώμη. Γιατί η ηγεσία της Ελληνοκυπριακής κοινότητας αλλά και οι νόμιμες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ουδέποτε επιδοκίμασαν τα εγκλήματα κάποιων περιθωριακών. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνες που δε μας αναλογούν κ. Χριστόφια. Δε δεχόμαστε ενοχοποίηση με το ζόρι και δε δεχόμαστε εξίσωση ευθυνών με την ιμπεριαλιστική Τουρκία και τη φασιστική ηγεσία της Τ/Κ κοινότητας, για τα εγκλήματα κάποιων εθνικιστών, που ούτε είχαν λαϊκή εντολή, ούτε μας εκπροσωπούσαν, ούτε τους επιδοκιμάσαμε ποτέ!

Συγνώμη πρέπει να πει ο Δ. Χριστόφιας στον Κυπριακό λαό, που τον προσβάλλει διαρκώς με την πρωτοφανή του ημιμάθεια και με τις φιλοτουρκικές δηλώσεις του!

Δεύτερον, κ. Χριστόφια, εμείς δεν στρώσαμε κανένα χαλί στην Τουρκία. Το πραξικόπημα το έκανε η χούντα και κάποιοι περιθωριακοί Ε/Κ και όχι ο κυπριακός λαός ή οι Ελληνοκύπριοι. Και ακόμη κι αν έγινε πραξικόπημα, ΔΕΝ είχε ΠΟΤΕ δικαίωμα η Τουρκία να εισβάλει. Το μόνο κόκκινο που της στρώθηκε ήταν το αίμα των χιλιάδων νεκρών μας. Των νεκρών μας που συνέχεια προσβάλλει ο Οδοστρωτήρας.

Τρίτον, ένα συγνώμη από την Τουρκία βεβαίως είναι αναγκαίο (εμείς το λέμε άλλωστε εδώ και καιρό ότι οφείλει να απολογηθεί). Αλλά το συγνώμη της πρέπει να είναι ουσιαστικό. Να πάρει τα κατουρημένα της η φασιστική Τουρκία και να φύγει από την πατρίδα μας. Να αποζημιώσει τα θύματα της εισβολής. Να λογοδοτήσει για τους αγνοούμενους. Να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που της αναλογούν για το δράμα της Κύπρου. Που είναι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ!

Έχουμε από τον καιρό του Βασιλείου να δούμε τόσο αλαφροΐσκιωτες και από τον καιρό του Κληρίδη να δούμε τόσο γελοίες δηλώσεις.

Ποιος μας το παραλάλησε ότι θα φτάναμε κάποτε σε τέτοιο εξευτελισμό;

Κι όλα αυτά, μετά τις δηλώσεις ντροπής (ως να ήταν κανένας Πολωνός ουδέτερος, όπως γράφει και ο Άριστος στο Φιλελεύθερο σήμερα) που έκανε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των νέων εγκλημάτων της Τουρκίας "Οι ακρότητες του πολέμου είναι καταδικαστέες απ' όπου κι αν προέρχονται". Πάλι, "όλοι φταίμε" κατά το Δ. Χριστόφια!

Έλεος! Όχι άλλη προσβολή στα θύματα της κατοχής Ευέλικτε Οδοστρωτήρα.
Όχι άλλο κάρβουνο!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σημείωση: Οι συναγωνιστές του Ποντικιού ετοίμασαν παρόμοια ανάρτηση (http://pontiki.com.cy/index.php/1/3148.html). Του τα λένε και αυτοί όπως του αξίζει! Να τι έγραψαν:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δημοκρατίας από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου Αποδήμων λέει να ζητήσουμε συγνώμη από τους Τούρκους κατακτητές, τι άλλο θα πρέπει άραγε να περιμένουμε;

ΕΒΓΑΛΕ εντελώς το προσωπείο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας- εκτός του επίσημου κειμένου- στο Συνέδριο των Αποδήμων. Αντί να σταθεί στο ύψος του και να ενθαρρύνει τους απόδημούς μας να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για σωστή διαφώτιση μίλησε ωσάν να μιλούσε σε κάποιο ακτίβ της ΕΔΟΝ!

Ο αμετανόητος «κομμουνιστής» έριξε όλο το βάρος του στο πραξικόπημα και έδωσε- για μια ακόμη φορά-το άλλοθι στην Τουρκία.

Ιδού αυτούσιο το απόσπασμα της κατάπτυστης ομιλίας του:

''Στρώσαμε όμως το χαλί εμείς οι ίδιοι στην Τουρκία να εισβάλει και να κατακτήσει και να μην φεύγει από την Κύπρο. Αυτό δεν το ακούω να αναφέρεται από διάφορα βήματα. Και πρέπει επιτέλους να το λέμε και αυτό εάν θέλουμε να κερδίζουμε και συμπάθειες στη διεθνή κοινότητα''.

Ο διεθνής παράγοντας, είπε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, γνωρίζει ότι έγινε χουντικό πραξικόπημα, ότι υπήρξε μια φασιστική οργάνωση, η ΕΟΚΑ Β, η οποία ανέτρεψε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και έστρωσε το χαλί στην Τουρκία.

''Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ε/κ και των Τ/κ, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά''.

  • Να ζητήσουμε λοιπόν συγνώμη από τον κατακτητή! Ιδού ποιος είναι ο Πρόεδρος που επέλεξε ο κυπριακός λαός να τον εκπροσωπεί για τα επόμενα τρία και κάτι χρόνια...
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

---------------------------------------------
Σας παραπέμπουμε επίσης στο άρθρο του Α. Μιχαηλίδη στο σημερινό Φιλελεύθερο ( δεν υπάρχει link δυστυχώς με τη φρικτή -ομολογουμένως- αναδιαμόρφωση της ιστοσελίδας της εφημερίδας, που δεν επιτρέπει την εύκολη απευθείας πρόσβαση).

76 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μάλιστα. Ως κομμουνιστής ντρέπομαι για το ότι ο Δ. Χριστόφιας δηλώνει σύντροφός μου.

ΔΕΝ είναι σύντροφός μου. Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Μα τελικα το πραξικοπημα εκαμαν το ελληνοκυπριοι οξα εξωγηνιοι?

Πάολα είπε...

Το πραξικόπημα το έκανε η χούντα με τη συνδρομή κάποιων φασιστών στην Κύπρο και την ανοχή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.

Ευθύνες για το πραξικόπημα δε δεχόμαστε και δεν πληρώνουμε. Ας πληρώσει ο Γρουστόφκιας και η ΑΚΕΛική ηγεσία αν νιώθουν ένοχοι. Ο κυπριακός λαός δε θα αυτοκτονήσει κατ' εντολή των Πατερούλληδων.

Περικλής είπε...

Φυσικά παραλείψατε να αναφερθείτε στο σύνολο των δηλώσεων του Προέδρου, στο ότι τον εξύβρισε ο Αρχιεπίσκοπος με την προσφιλή του τακτική προηγουμένως.

Έχει δίκαιο ο Πρόεδρος. Κάποιοι φορούν γυαλιά και τα βλέπουν όλα μαύρα γιατί δεν είναι ο εκλεκτός τους στην εξουσία.

Το 2008 πέρασε. Οι εκλογές για εσάς χάθηκαν. Χωνέψετέ το και αφήστε τον Πρόεδρο Χριστόφια να κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει και όπως του την ανέθεσε ο ΛΑΟΣ και όχι η δική σας ισχνή μειοψηφία.

ΤΙΝΑ είπε...

Πες τους τα τους φασίστες σύντροφε Περικλή. Τουλάχιστον τους τα λες εσύ, γιατί οι άλλοι οι δικοί μας σιώπησαν τελευταία.

Είσαι λεβέντης σύντροφε και τα λες σταράτα.

Σχεδόν σε ερωτεύτηκα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εάν εσείς υποστηρίζετε τις θέσεις που διατύπωσε ο Χριστόφιας, τότε δεν έχετε το δικαίωμα να ονομάζεστε κομμουνιστές.

Το έγκλημα και το φονικό που έγιναν στην Κύπρο, εμείς εδώ στην Ελλάδα το θρηνούμε ακόμα. Και μας ντροπιάζουν τέτοιες αρλούμπες, ιδίως από ένα δηλωμένο κομμουνιστή.

Έτσι είναι οι κομμουνιστές; Κολλητοί με το ΝΑΤΟ και τα μεγάλα συμφέροντα; Κολλητοί με τους φασίστες της Τουρκίας και τους φονιάδες των λαών;

Σαν δε ντρέπεστε λέω γω.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Με χαρά μου πάντως διαπιστώνω κατά την παραμονή μου στην Κύπρο τούτες τις ημέρες, ότι υπάρχει στο κόμμα μας πολύ έντονο ρεύμα υπέρ της αποχώρησης από την κυβέρνηση. Ο Δ. Χριστόφιας έχει υπερβεί τα εσκαμμένα και συνεχώς αποενοχοποιεί την Τουρκία.

Αύριο ή μεθαύριο θα συναντηθώ με το Γιατρό, ανάλογα πότε μπορεί να με δει και θα του εισηγηθώ να τεθεί άμεσα θέμα αποχώρησης. Πρέπει να δραπετεύσουμε από την κυβέρνηση του Ευέλικτου πριν και από το ΔΗΚΟ.

Να τον αφήσουμε μόνο του και εκτεθειμένο.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα λόγια του κ. Χριστόφια ήταν αποτέλεσμα της 'επίθεσης' της οποίας δέχτηκε, αν ο αφουγκρασμός και η εξέφραση ανυσηχίας μεταφράζεται έτσι. Αυτό συνεπάγη και έλλειψη υπομονής, αναγκαίο στοιχίο για ένα πρόεδρο Δημοκρατείας.
Πώς όμως απετούν από εμάς να ζητήσουμε συγνώμη προς τον κ. Ταλάτ (άρα και της Τουρκίας που τον καθοδηγεί) για την εισβολή και κατοχή που ταλανίζει την χώρα μας εδώ και τόσα χρόνια.
Να ζητίσουμε συγνωμή για τους αγνωουμένους μας, την γη μας που δεν μπορούμε να εκμεταλευτούμε, την στέρηση της ελευθερείας μας, για τι;
Μπορεί τα λόγια μου να σας φαίνονται σκληρά, ΟΧΙ δεν είναι σκληρά. Είναι λόγια από βάθους καρδίας που με προβληματίζουν ακόμη περισσότερο για το κατά πόσο αυτό το νησί μπορεί με αυτούς τους χηρισμους και τις δηλώσεις προς την διεθνή κοινότητα να πήσει πρώτα το ΛΑΟ της (και δεν εννοώ μόνο το ΑΚΕΛ αριστερά νέες δυνάμεις) και μετά όλους τους άλλους ότι θέλει μια Διζωνική Δικοινοτική Ομόσπονδη Λύση η οποία θα είναι δίκαιη για όλους τους κατοίκους του.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε από τα σχόλιά μου ότι είμαι φιλοκυβερνητικός.

Όμως οι χτεσινές δηλώσεις του Δ. Χριστόφια με βρίσκουν να διαφωνώ.

Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τόσο ελαφρότητα η Τουρκία και η κατοχή.

Τταντήρης

Southampton είπε...

Να σας δω μια μέρα να λέτε κάτι καλό για τον Πρόεδρο Χριστόφια και δεσμεύομαι να πλύνω τα πόδια μου.

Ανώνυμος είπε...

ρε σταραβαδια περικληδες-τινες και λοιπα εδονοπουλα. οκ, σιγουρα το πραξικοπημα το εκαμε η χουντα με την συνδρομη των ελληνοκυπριων προδοτων της εοκα β. τουτη εν η αληθκια, οποιου εν του αρεσκει να πα να ππεσει που το γκρεμμον, δυστυχως λογω κλαδου ελαιας Μακαριου καθαρση δενε γινε. Λαθος. Αλλα οι Τουρκοι εν με στα σπιτια μας, οι νεκροι μας ειναι μεσα στους ταφους και οι μανες των αγνοουμενων κλαισην ακομα ρε κομματοσκυλλα. την πορταν ανοιξαν την οι προδοτες. οι νεκροι οι προσφυγες οι αγνοουμενοι ρε ζοντοβολα ειναι αποτελεσμα της εισβολης της Τουρκιας. και το πραξικοπημα ειναι εγκλημα και η εισβολη αλλα δεν εχουν ακμια σχεση μεταξυ τους ρε ζωντανα. οι προδοτες εκαμαν μιαν αισχρη προδοσια και προδωσαν την Κυπρο οι τουρκοι εκαμαν εισβολη. Δηλαδη δικαιολογουνται να καμουν εισβολη επειδη οι ρποδοτες τους ανοιξαν την πορταν? εχασε τα παλε ο δικομιτης και ελει πελλαρες επειδη ειναι λλιος και ξερει το, επειδη εν δημμενος που τους αγγλοαμερικανους μαστορους του και ξερει το. επειδη οι μετρησεις, εσας εν σας τες εδιξαν εδονοπουλλα? δειχνουν τα σκατα που φερνει για λυση ο Λος θα τα στειλει στο αναθεμμα να εβρουν το Αναν, και μαζι θα απει και ο ιδιος. Πως θα κυβερνησει οτνα μας καλεσει να ψηφισουεμ ενα σχεδιο που ο λαος θα απορριψει. πανικος, πανικος πανικος , για αυτο και λαλει πελλαρες και αθωωνει τη Τουρκια. Δηλαδη Τινα, αν εσυ τσακωθεις με τον αρφο σου και παιξετε ξυλο και ερτει εσσο σου καμει σε αχρηστη που το ξυλο και αφηκει την πορτα ανοιχτη εγω δικαουμε να ερτω να σε γαμησω να παιξω τον τζυρη σου και να πιασω το σπιτι επειδη εν ο αρφος σου που αφηκε ανοιχτα?
τι σκατα σας ταιζουν στην εδον?
your time is running out
"αντιευελιχτος"

Ανώνυμος είπε...

Βασικά η περίπτωση της Τίνας είναι λίγο διαφορετική. Αν είσαι ΑΚΕΛικός δικαιούσαι να τη γαμήσεις. Είτε αφήσει την πόρτα ανοιχτή ο αρφός της, είτε είναι ο παπάς της σπίτι, δεν έχει σημασία.

Αν είσαι του κόμματος καϊλά σου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, είπαμε ότι έχετε δίκαιο αυτή τη φορά, αλλά όχι και να γ..... τη συζήτηση.

Τταντήρης

nekatomenos είπε...

"your time is running out"
Πλιζ εξπάντ. Έσιει κάτι χρόνια για τις εκλογές ακόμα.

Ρήγας είπε...

Δεν είναι θέμα εκλογών νεκατωμένε.

Είναι θέμα ότι αν η ηγεσία του ΔΗΣΑΚΕΛ δεσμευτεί στους ξένους (όπως ξαναδεσμεύτηκε και το 2004) και ξαναπάει για δημοψήφισμα, θα ξαναχάσει. Αυτό είναι που φοβάται ο Χριστόφιας, γι'αυτό και παριστάνει την μοιραία, κατατρεγμένη και παρεξηγημένη παρθένα που θέλει "ειρήνη."

Η ειρήνη όμως που επαγγέλλεται το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι "η ειρήνη των νεκροταφείων." Διότι και οι πεθαμένοι έχουν ειρήνη.


Ρήγας

antiomospondiakos είπε...

Οι μόνοι που φοράνε μαύρα γυαλιά, κύριε Χριστόφια, είναι οι υπάλληλοι της ΚΥΠ, που στέλνεις να φωτογραφίζουν τις «παράνομες» δραστηριότητές μας. Γιατί εκεί το πας. Να βαφτίσεις παράνομο όποιον μιλά ακόμη για ελευθερία. Να βαφτίσεις παράνομο όποιον λέει πως δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πρόσφυγες σε τούτο τον τόπο και όλοι έχουν δικαίωμα επιστροφής στις περιουσίες τους. Να βαφτίσεις παράνομο όποιον αρνείται να ξεχάσει, όποιον δε γουστάρει 35 χρόνια μετά να βλέπει φωτογραφίες από εν ψυχρώ δολοφονίες συμπατριωτών του και τα παίρνει στο κρανίο. Να βαφτίσεις παράνομες όλες τις γυναίκες που βιάστηκαν από τον στρατό κατοχής, όλες τις γιαγιάδες που εγκλωβίστηκαν σε ένα στρατιωτικό παρακράτος γιατί ήθελαν να ποτίζουν τον βασιλικό στην αυλή τους. Να βαφτίσεις παράνομο τον κάθε συγγενή αγνοουμένου που ψάχνει τα κόκαλα του δικού του ανθρώπου, τον κάθε παππού που θέλει να θαφτεί στον οικογενειακό τάφο με τον πατέρα του.

Βγάλε την μάσκα κύριε Χριστόφια. Δεν είναι αρκετά χοντρή για να σου προσθέσει στρώματα αξιοπρέπειας και δεν κρύβει πια τίποτα. Ευτυχώς που θα πάει το Αποέλ στους ομίλους, να ταξιδεύει το γνωστό –πλέον- πανό σε όλα τα εκτός έδρας, μιας και εντός Κύπρου θες να μας κλείσεις τα στόματα, λες και μπορείς να φυλακίσεις την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ρε ναικατομενε αν εθκιαβασες τι εγραψα θα καταλαβεις, τουτα τα μασκαραλλικια της εδον στις λαικες οργανωσεις
"
επειδη εν δημμενος που τους αγγλοαμερικανους μαστορους του και ξερει το. επειδη οι μετρησεις, εσας εν σας τες εδιξαν εδονοπουλλα? δειχνουν τα σκατα που φερνει για λυση ο Λαος θα τα στειλει στο αναθεμμα να εβρουν το Αναν, και μαζι θα απει και ο ιδιος. Πως θα κυβερνησει οτνα μας καλεσει να ψηφισουεμ ενα σχεδιο που ο λαος θα απορριψει. πανικος, πανικος πανικος"
ξερει ο μαστρος σου, αληθκεια σε ποιον η,ιμκρατικο εδιοριστικες? οτι δεν μπορει να ξεφυγει που τα σκατα που εσυφωνησε ως τωρα και ο κοσμος, ετσι δειχνουν τα γκαλοπ, την λυση που φερνει θα την στειλει στο ανθεμμαν. οποτε μαζι της θα απει και αυτος. η νομιζεις οταν πει το μεγαλο ΝΑΙ, δυνατα τουντην φορα οχι κρυφα οπως το 2004, και το σχεδιο απορριφτει ,θα συνεχισει να κυβερνα? που τα αλλα ουλλα μονο ου εγραψα μονο τουτον σε ενιαξεν. τοσο σε ναιζει ρε γαρε η Κυπρος, ενοια σου ποσο καιρος σας εμεινε,
"αντιευελιχτος"

nekatomenos είπε...

Ναι, αλλά αν χάσει παραμένει κυβέρνηση ως το... 2013. Εννά εν τελειωμένος πολιτικά, εκτός φυσικά τζαι αν πισωγυρίσει όταν [αν] φανεί οτι πως η παραπληροφόρηση τζαι το φοΐτσιασμα του κόσμου επετύχαν.

Όπως τζαι η προηγούμενη κυβέρνηση, έτσι τζαι τούτη εν θα τα βάψει μαύρα αν παραμείνει στην εξουσία ακόμα λλία χρόνια. Τζαι η πολιτική εν άτιμο πράμα, οι ίδιες πολώσεις θα συνεχίσουν να υφίστανται, αν τζαι αλλαγμένες.

Τζαι για να μπω τζαι στο θέμα, διαφωνώ με τον πρόεδρο που βάλλει φτιν στις απορριπτικές μειοψηφίες, αλλά αντιλαμβάνουμαι οτι το κάμμει λόγω:
1. του συνδρόμου του κατατρεγμένου αριστερού
2. την κυνική τζαι πραγματιστική πιθανότητα ενός μέλλοντος όπου θα κυβερνά πλέον επίσημα την μισή Κύπρο.

Οπότε αντί να παραπονιέται οτι κάποιοι φορούν μαύρα γυαλιά ας αναπτύξει επικοινωνιακή πολιτική. Τζαι να μεν ππέφτει στην παγίδα του κάθε ηγετίσκου του 8% [βλ. Ηρόδοτος Δημητρίου].

Ανώνυμος είπε...

Νεκατωμένε, είσαι Τουρκοκύπριος;

nekatomenos είπε...

Ε τάχα "αντιευελιχτε",

Εν ξέρω που είδες την ΕΔΟΝ. Άμα μιλάς μαζί μου μιλάς μαζί μου, τζαι όι με την ΕΔΟΝ, οπότε οι εύκολες κομμουνιστοφοβικές απαντήσεις εν σε φκάλλουν πουθενά. Μεν προϋποθέτεις πως ξέρεις τις θέσεις του άλλου πριν να του μιλήσεις.

Το "πόσος τζαιρός έμεινε" ενοχλεί με γιατί θκυό τρόπους έσιει να αλλάξει η κυβέρνηση. Εκλογές το 2013 στα πλαίσια ενός άλυτου Κυπριακού ή μετά την λύση. Ελπίζω να μεν ονειρεύκεσαι άλλα τζαι πιο σύντομα γιατί τζαι εγώ θεωρώ τις υστερίες του ΑΚΕΛ για πραξικοπήματα τζαι πελλάρες υπερβολικές τζαι θα προτιμούσα να ήταν απλώς στην φαντασία τους.

Εχτός τζαι αν ξέρεις για κάποια πρόνεια του συντάγματος μας σύμφωνα με την οποία μπορεί να καθαιρεθεί ένας πρόεδρος που την Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

αν εσυ ναικατομεν εν ξερεισ την προνοια του συνταγματος που μπωρει να παρει το κρατος σε προεδρικες εκλογες τοτε δεν εισαι νεκατομενο εδονοπουλο αλλα αχαπαρο εδονοπουλο.
οσον αφορσ την αθωωση της Τουρκιας που το μαστρο σου το δικωμιτη, αφου εν εμιες που ανιξαμε την προτα, οπως ο αρφος τηε Τινας, δεν εχεις να πεις τιποτε. ενοια που σε επιασε. να μεινει ο μαστρος σου ως το 2013 και σικκιμε και η Τουρκια που την αθωωσε.
εν μου ειπες σε ποιον ημικρατικον σε εβαλε.
"αντιευελιχτος"

ΤΙΝΑ είπε...

Το ότι θέλω να είμαι με κάποιον Αριστερό στη ζωή και όχι με φασίστα σαν εσάς, δε σας δίνει το δικαίωμα να με βρίζετε και να μου κάνετε τέτοιες επιθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

εν καλα που λαλεις ρε κωστα-θεσσαλονικη,κομα θρηνειται για την κυπρο γιαφτο καθε 24 του ιουλη γιορταζεται την επαναφορα της δημοκρατιας στην ελλαδα.παρεπιπτοντως,τα φαντομ και τα υποβρηχια κομα να ερτουν να μας βουθησουν,ξερεις που συγκοφκουν?

Ανώνυμος είπε...

TIΝΑ καμεις λαθος,οι ανθρωποι(?) δαμεσα μπορουν να σε βρισουν και να σου επιτιθονται επειδη ειναι οι αποκαταστατες της δημοκρατιας στην κυπρο και με αυτες τους τις επιθεσεις η την ανοχη τους επιδεικνιουν την δημοκρατικοτητα τους.Ειναι η νεα γενια αυτοανακυρησομενων εθνοσωτηριων αγωνιστων αρα οι πραξεις τους ειναι συμφωνες με το εθνικο συμφερον και σπονσαρισμενες απο τον αρχιεπισκοπο.

ΤΙΝΑ είπε...

Μπράβο Ανώνυμε, καλά τους τα είπες. Είσαι ο Περικλής από πιο πάνω ή κάποιος άλλος;

Βλάχος είπε...

Ρε (αυτό μου φεύγει κάποτε, λόγω της βλάχικης μου καταγωγής), Κώτσο που την Σαλονίκη,

Εν να πεις γιατί ο Παπαρήγα στηρίζει τον Χριστόφια και δεν ντρέπεται;

Τίνα,
Μα τι είναι τούτες οι αρλούμπες που μας λες; Βαλτή είσαι; Εκτός κι αν το κάνεις για πλάκα!

Ανώνυμος είπε...

τινα,ειμαι ο παπας του ανωνυμου 25 Αύγουστος 2009 5:44 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΗΒ τους διορισθεντες ΕΔΕΚιτες ερωτησες τους αν θελουν να αποχωρησετε που την κυβερνηση?

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όπως είπα και άλλη φορά, μόνο εθιμοτυπικά "στηρίζει" η Αλέκα το Χριστόφια.

Όπως εθιμοτυπικά και η δική σας ΕΔΕΚ στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Χάσμα μας χωρίζει με το Χριστόφια, την ντροπή του κομμουνιστικού κινήματος.

Για το ότι η Τίνα λέει αρλούμπες θα συμφωνήσω. Καμία σχέση οι δικές μας οι ΚΝΙτισσες με τις ξενέρωτες τις ΕΔΟΝοπούλες τις δικές σας. Ίσως τελικά έχετε δίκαιο που λέτε κάποιοι του ΑΚΕΛ ότι δεν είστε Έλληνες. Πράγματι, δεν είστε.

Γιατί κιοτήδες Έλληνες κομμουνιστές δεν ξέρουμε.

Ahmet_Oriwn είπε...

* Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapınız!

* Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması ülkeden ülkeye değişmekle beraber, 2-3 ay veya daha uzun bir zaman sürebilir !

* Vize başvurunuzda pasaportunuzun geçerlilik süresinin başvurduğunuz tarihten ileriye doğru en az bir yıl olmasına özen gösteriniz! Ayrıca, vizeden muaf olmanız halinde dahi, gideceğiniz ülkenin pasaportunuzda aradığı geçerlilik süresini öğreniniz. (Bazı devletlerin ülkeye girişte umuma mahsus ve resmi pasaportlarda aradığı asgari geçerlilik sürelerini görmek için tıklayınız.)

* Yıpranmış pasaportla yapacağınız vize başvurunuz kabul edilse ve vizenizi alsanız dahi, sınırdan geri çevrilmeniz mümkündür!

* Vize başvurunuz reddedilebilir. Red nedenini açıklama zorunluluğu bulunmamakla beraber, bazı ülkeler yazılı ve/veya sözlü açıklama yapmaktadır!

anagnostria periodikon είπε...

Ρε Τίνα γράφεις μας δαμέσα τις δηλώσεις που έκαμε η Χριστίνα Χριστόφια λίον πριν τον γάμο της σε κοσμικό περιοδικό; Έλεος κόρη μου, σκέφτου νακκουρίν μόνη σου.

Ανώνυμος είπε...

Η διακυβέρνηση Χριστόφια τελειώνει... σε 1279 μέρες, 05 ώρες, 01 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Ανώνυμος είπε...

Ετο έκατσε λίον ο Χριστόφκιας πας τον Προεδρικόν Θώκον, και ενόμισε ότι κατέστη και Συντακτική Συνέλευση.
Ο Λαός θα πανηγυρίσει την πτώση του καθεστώτος

Τίνα, έλα σύναξε τα βρατζιά σου τζι αφηκες τα δαμε τζιαι βρωμούν λέσιην

Southampton είπε...

Είδετε τελικά; Έννεν μόνο τα πόδια μου που βρωμούν!

Υπάρχουν και άλλες πηγές κακοσμίας.

Ahmet_Oriwn είπε...

Biz, görüşmelerde tam olarak iki ana konu üzerinde durduk. Birincisi ikili ilişkilerimiz. Türkiye-Ürdün ilişkileri gerek dayandığı tarihi ve kültürel arka plan gerekse anlaşmalarla ulaştığı zemin açısından gerçekten örnek teşkil eden ikili ilişkilerdir. Aramızda hiçbir siyasi, ekonomik, kültürel sorun olmadığı gibi çok büyük bir işbirliği potansiyeli ve zemini vardır. Hukuki çerçeve bakımından da hemen hemen her alanda çok kapsamlı anlaşmalar geçmişte yapıldı. Dolayısıyla, şimdi iki ülke için en önemli husus bu anlaşmaları hayata geçirmek. Biz Ürdün’le ilişkilerimizde, bu çerçevede son derece iyi seyreden ilişkilerimizin bundan sonra artık bir mahiyet değiştirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Sayın dost ve kardeşimle birlikte, bu mahiyette ilişkilerin artık gerçek anlamda çok daha yoğun entegre ilişkiler haline dönüşmesi ve anlaşmalara dayalı bu zeminin güçlendirilmesi, bu çerçevede önemli kararlar aldık bugün. Siyasal üst düzey ziyaretlerin yoğunlaşarak artması gerektiğine karar verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ürdün’e ziyareti biliyorsunuz planlanıyordu. Majesteleri Sayın Kral Abdullah’ın iki sene önce Türkiye’ýe gerçekleştirdiği ziyaret çok olumlu sonuçlar doğurmuştu. Şimdi, Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretini hazırlıyoruz. Bu çerçevede, ziyaret öncesinde uzun süredir toplanmayan Karma Ekonomik Komisyon toplantısının yapılmasına da karar verdik.

Ayrıca, Dış Ticaret Bakanlarımız, Ticaret ve Endüstri Bakanlarımız arasındaki temasların da arttırılarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle birlikte ekonomik ilişkilerde ciddi bir ivmenin sağlanabileceği kanaatini taşıyoruz. Benzer şekilde üst düzey ziyaretler bundan sonra da artarak devam edecek. Benim de önümüzdeki dönemde Amman ziyaretim söz konusu olacak. Bu çerçevede, siyasi diyalogların artması yanında ekonomik işbirliği alanlarının da genişlemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bugün aldığımız karar çerçevesinde Karma Ekonomik Komisyon toplantıları yanında uzun süredir müzakerelerini yürüttüğümüz Serbest Ticaret Anlaşmasının da bir an önce tamamlanması için birlikte çaba sarf edeceğiz.

Ayrıca Türk-Ürdün İş Konseyi toplantısının en kısa zamanda gerçekleşmesini planlıyoruz. Bu çerçevede yine Ürdün’de son derece başarılı projelere imza atmış Türk müteahhitlerinin Ürdün’de alabilecekleri yeni projelerle ilgili çalışmaları gözden geçirdik. Dolayısıyla şu anda 500 Milyon Dolar seviyesindeki ekonomik ticaret hacmimizin kısa zamanda çok daha üst seviyelere çıkabileceği kanaatini taşıyoruz birlikte.

Ανώνυμος είπε...

''Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ε/κ και των Τ/κ, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά''.

Να ζητήσουμε λοιπόν συγνώμη από τον κατακτητή! Ιδού ποιος είναι ο Πρόεδρος που επέλεξε ο κυπριακός λαός να τον εκπροσωπεί για τα επόμενα τρία και κάτι χρόνια...
Ο Θεός να βάλει το χέρι του
---------------------------------

Ο Προεδρος καθαρα ζητα απο την Τουρκια

"να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ε/κ και των Τ/κ,"

Και λει να ζητηση συγνωμη η μια κοινοτητα στην αλλην. ''Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη"

Συμπερασμα:

Για δεν καταλαβεις ελληνικα για θεωρεις την τ/κ κοινοτητα κατακτητη.

Ρήγας είπε...

Λοιπόν, νομίζω ότι έχει παραγίνει το θέμα με την γλώσσα.

Εδώ μιλούμε την ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ για να μπορούμε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.

Ούτε διάλεκτος που την γράφει ο καθένας όπως νομίζει, ούτε Αγγλικά, ούτε Τούρκικα. Σπίτι του ο καθένας ας μιλά ό,τι θέλει.

Εκτός και αν σκοπός ΔΕΝ είναι να συνεννούμαστε, αλλά να αυτο-ικανοποιούμαστε.



Ρήγας

ΑΧΜΕΤ ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ είπε...

ΤΙΝΑ ΣΕ ΠΟΘΩ, ΣΕ ΘΕΛΩ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ!!!

Βλάχος είπε...

Ρε (είπαμε βλάχος εγώ) Κώτσο Σαλονικιέ,
Όταν λες ότι η Αλέκα η Παπαρήγα εθιμοτυπικά “στηρίζει” τον Χριστόφια, εννοείς άλλα λέει στον ίδιο κι άλλα λενε οι κομματικές αποφάσεις ή σας λέει εσάς στις κομματικές ομάδες; Δηλαδή περιπαίζει τον; Έτσι κάμνουν οι κομμουνιστές; Νομίζω όση σχέση έχει η ΤΙΝΑ με το ΑΚΕΛ (αυτή προβοκάτορας είναι) άλλη τόση έχεις κι εσύ με το ΚΚΕ! Κανένας φυσανέμης είσαι, που μπορεί κάποια φορά να ψήφισες ΚΚΕ, αλλά στην ουσία ΛΑΟΣιανός είσαι!

Ahmet_Oriwn είπε...

Rauf Denktaş 1,5 yaşındayken annesini kaybetti.

Babası hakim Raif Bey'dir. Anneannesi ve babaannesi tarafından büyütülen Denktaş, 1930 yılında eğitim için İstanbul'a gönderildi.

Arnavutköy'de ilkokuldan liseye kadar eğitim veren Fevzi Ati Lisesi'nde yatılı okumaya başladı. Ortaokuldan sonra Kıbrıs'a döndü ve liseyi Kıbrıs'ta bitirdi. II. Dünya Savaşı'ndan sonra hukuk eğitimi için İngiltere'ye gitti. Mezun olduktan sonra avukatlığa başladı.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Την άδεια της Κεντρικής Επιτροπής την πήρες Τίνα για να ερωτευτείς τον Περικλή;

Όπως ανέραστες και ανούσιες είναι οι ιδεοληψίες του ΑΚΕΛ έτσι ανέραστες θα πρέπει να είναι και οι σχέσεις τους.

Μάλλον πλατωνικός θα είναι ο έρωτας σας.

nekatomenos είπε...

Ρήγα, άμα βάλεις τα Τούρτζικα σχόλια στο google translate εννά δεις οτι μάλλον εν προσπάθειες "αστεϊσμού". Όσο για τα Κυπριακά, εξαναείπαμε το. Εγώ τουλάχιστον εν γράφω κυπριακά του βουνού τζαι του λόγγου άρα ελπίζω να μεν έσιεις παράπονο που μένα.

Ανώνυμε:
"αν εσυ ναικατομεν εν ξερεισ την προνοια του συνταγματος που μπωρει να παρει το κρατος σε προεδρικες εκλογες τοτε δεν εισαι νεκατομενο εδονοπουλο αλλα αχαπαρο εδονοπουλο."

1ον. ε πε μου την πρόνοια του συντάγματος να μαθαίνω.
2ον. εν γίνεται να δεχτείς οτι κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί σου χωρίς να εν που κόμμα έννεν; τζαι εγώ εννά μπορούσα να σου βάλω ταπέλλα "α, εν του ΔΗΚΟ/ΕΔΕΚ/ΔΗΣΥ/ΑΚΕΛ/ΕΥΡΩΚΟ/ΕΔΗ" τζαι να εφεύρω μια συνομωσιολογία της αρεσκείας μου αλλά εν το έκαμα.

Α ναι,
''Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ε/κ και των Τ/κ, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά''.

Τούτη την δήλωση, είτε διαφωνείτε είτε συμφωνείτε κάμμετε πως δεν την καταλάβετε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: "Κώστα Θεσσαλονίκη"

Αν έχεις τα αρχίδια πες αυτά που γράφεις εδω μέσα στην Τ.Ο. σου και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα σε διαγράψουν από ΚΝΕ

Είσαι απλά ένας βλάκας χωρίς καμία απολύτως σχεση με το ΚΚΕ που (και καλά) μας το παίζεις κομμουνιστής αντιακελικός

Όποιος και αν κρύβεται πίσω από τον...δήθεν Κνίτη, είναι γελασμένος αν νομίζει ότι μπορεί να επηρεάσει τους ΑΚΕΛικούς και να τους βάλει σε ψευτοδιλήμματα.

Και καλά κομμουνιστής ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Πόσο χαζός είσαι? Σε κάθε μήνυμα που γράφεις μας δηλώνεις " τώρα σας μιλά ένας Κνίτης"

ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ που προσπαθεί με χαζό τρόπο να μας αποδείξει πόσο κομμουνιστής ή όχι είναι ο Χριστόφιας και το ΑΚΕλ....

πέρκι να νομίζεις ότι θα σπείρεις και τη διχόνοια ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και ΚΚΕ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πόσο λίγο ξέρεις ΚΚΕ και ΑΚΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Όσο οι Έλληνες στην Κύπρο θα ανέχονται να τους κυβερνά ένας βούλγαρος, τόσο θα απομακρύνεται και η ώρα που η Κύπρος θα αποκτήσει την ανεξαρτησία της από γερμανούς και τούρκους.
Διώξτε τον όσο γίνεται γρηγορότερα.

Ακόμα απορώ με τους Έλληνες στο Νησί. Πώς αφήνουν κομμουνιστές να παίρνουν την εξουσία σε ελληνικό πληθυσμό. Πώς γίνεται αυτά τα άθλια άτομα που έχουν και αποδεδειγμένα τόσο λίγο μυαλό, και ενώ έχουν δείξει όχι μόνο στην Ελλάδα το ελεεινό τους πρόσωπο όταν πάσχιζαν να αρπάξουν Μακεδονία και Θράκη, αλλά και σε τόσα άλλα μέρη, να καταφέρνουν να αρπάξουν την εξουσία με τόσο εύκολο τρόπο λες και έδωσαν υπνωτικό.

Απίστευτα πράγματα!

Τουλάχιστον δείξτε του ότι θα κάνει ότι θέλουν οι Έλληνες.
Είναι ρεζίλι να κουμαντάρει ένας βούλγαρος τόσους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

σόρρυ αλλά ποιος εν ο Βούλγαρος;

Ανώνυμος είπε...

O Demetri Christofiaov

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εν λαλεί κάποιος του Γρουστόφκια οτι εν κάμνει για πρόεδρος της δημοκρατίας?

Έκαμε τα μπίλλιες. Εν του περνά. Εκτός που ανθέλληνας εν τζαι ανίκανος.

Βάρτε τον πρόεδρο του Μιλτιάδη Νεοφύτου Λτδ σιορ, που ξέρει τζαι την δουλειά. Εν που μιτσής που επίενεν στα κτήσματα.

Δώστε του τζαι κανένα LEXOTANIL τζαι πολλό πιάνουν τον τα νεύρα τελευταία. Οϊ να μας πάθει τίποτε ο Βούκκας μας..

Ανώνυμος είπε...

ο Ahmet_Oriwn είναι φανατικός κληριδιστής του Ντενκτας

*Ιοσίλιος*

Άρης Β. είπε...

Το ΚΚΕ είναι σταθερό κατά του Ευρώ, το ΑΚΕΛ είναι;

Το ΚΚΕ είναι σταθερό κατά της ΕΕ, το ΑΚΕΛ είναι;

Το ΚΚΕ είναι σταθερό κατά του Σχεδίου Ανάν, το ΑΚΕΛ είναι;

Το ΚΚΕ δεν ντρέπεται να δηλώνει κομμουνιστικό, το ΑΚΕΛ γιατί ντρέπεται;

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας πήγε 4 χρόνια στην Μόσχα (Σοβιετική Ένωση) και επέστρεψε με Διδακτορικό στην Ιστορία..

Ο άνθρωπος είναι αστέρι. Κανονικός Οδοστρωτήρας! Έκανε απευθείας PhD ο Δικωμίτης. Να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια. Είμαστε σε καλά χέρια!

Δόκτωρ Δρ. είπε...

4 χρόνια Bachelor + 2 χρόνια Masters + 5 PhD = 11 χρόνια

Για τον Οδοστρωτήρα όμως χρειάστηκε μόνο 4 για όλα!

Είτε είναι πολύ έξυπνος, είτε είναι ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ, που του δίνουν ένα χαρτί που δεν το αξίζει, και αυτός το παίρνει.

Και εμείς φυσικά τον παίρνουμε απ' αυτόν...

Αhmet_Oriwn είπε...

17 Nisan 1987 tarih ve 19434 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 3348 sayılı “ Ulaştırma Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun “ ve 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ile, karayolu ulaştırma hizmetlerinin gerektirdiği milletlerarası münasebetleri yürütmek, karayolu taşıma faaliyetlerinde bulunacak taşımacı, acente ve komisyoncular ile benzeri hizmetlerin yeterlilik şartlarını düzenlemek, gereken hallerde yetki belgesi vermek ve denetlemek görevi, Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğüne verilmiştir.

Türkiye ile diğer ülkeler arasında karayolundan yolcu taşımaları;

1) İkili Uluslar arası Karayolu Taşıma Anlaşmaları,
2) Çok Taraflı Anlaşmalar

çerçevesinde yürütülmektedir.

Türkiye ile 32 Avrupa ülkesi arasında Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Anlaşması mevcuttur. Uluslararası Karayolu Taşıma Anlaşmamız bulunan ülkelerle Türkiye arasındaki yolcu taşımacılığı, bu anlaşmalarda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılmaktadır.

Otobüsle uluslararası yolcu taşımacılığı yapacak Türk firmalarının, 25/02/2004 tarih ve 25384 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği gereğince Ulaştırma Bakanlığından yetki belgesi almaları zorunludur.

Ulaştırma Bakanlığınca 30/03/2009 tarihi itibariyle uluslararası otobüsle yolcu taşımacılığı konusunda;

- Arızi (turistik) yolcu taşımacılığı için 76 firmaya B2 türü,
- Düzenli yolcu taşımacılığı için 63 firmaya B1 türü,

yolcu taşıma yetki belgesi verilmiştir.

Söz konusu firmalara bağlı olarak, gerekli şartları haiz 1957 otobüsün yurtdışında taşıma yapma izni bulunmaktadır. Bu otobüslerin kapasitesi 25 koltuktan fazla olması gerekmektedir.

Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde ulaştırma açısından aşağıdaki belgelerin bulunması gerekmektedir.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας απέμεινε μόνος

Ανώνυμος είπε...

Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι υπάρχουν κάποια χυδαία μηνύματα που δεν σβήνονται. Είναι ντροπή για το μπλοκ σας να διαβάζουν οι αναγνώστες σας τέτοια μηνύματα.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Γιατί ο Χριστόφιας θυμήθηκε πραξικοπήματα στην ομιλία των αποδήμων; Για να αποενοχοποιήσει την Τουρκία; Για να δικαιολογήσει τις υποχωρήσεις του;

Ή γιατί έχασε τη ψυχραιμία του και όταν θυμώνει δε σκέφτεται αλλά λειτουργεί με το (ακελικό) ένστικτο;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Καλώς όρισες συναγωνιστή Πλαστήρα. Λείπαμε και οι δύο διακοπές φαίνεται.

Επιστρέψαμε δριμύτεροι όμως.

Ανώνυμος είπε...

Xwrike.. μάλλον δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά..ή έχουν απλά επιλεκτική ακοή και όραση - ίσως όμως να είναι και απο κάποιο άλλο πλανήτη..Mε αυτά που βλέπω εδώ έφτασα στο συμπέρασμα οτι τα παιδιά αυτά είναι απλά κρίμα..έχουν μόνο μια καραμέλα και αναμασούν..

A..όσο για τον ΕΔΕΚ Η.Β - ..'Συναγωνιστή', αν μπορείς να δώσεις τα greetings μου στο γιατρό.. θα περάσω και εγώ από τα γραφεία πολύ σύντομα νομίζω..για ενημέρωση..

Ένιγουει κοπέλια

Καλή συνέχεια..Και.. προσέχετε να μεν πιαστεί η μασέλα σας που το μάσα μάσα τζείν'της καραμέλας. :)

- Έριδα

Ρήγας είπε...

Επαναλαμβάνω ότι έχει καταντήσει ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ το θέμα με την γλώσσα.

Από την μια ο ένας γράφει Τούρκικα. ΌΧΙ, δεν έχω όρεξη να τα μεταφράζω στο google. Δεν με ενιαφέρει αν ο άνευ ορίων είναι Τούρκος ή αν θέλει να γίνει Τούρκος ή Αθίγγανος. Αυτό είναι θέμα δικό του. Εμένα με ενδιαφέρει ότι σ'αυτό το ιστολόγιο η γλώσσα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Από την άλλη ο άλλος γράφει στην Κυπριακή διάλεκτο. ΟΧΙ, μάγκα μου, δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να κάνω προσπάθεια να καταλάβω τί γράφεις για να μπορώ μετά να κατανοήσω τί θέλεις να πεις.

Είτε γράφετε στην ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (για να συνεννοούμαστε), είτε ο καθένας γράφει όπως γουστάρει για να αυτο-ικανοποιείται και για να ρίξει το ιστολόγιο σε επίπεδο μπουρδέλου (μάλλον και τα δύο).


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνώριζα τίποτα για το ότι ο Βούλγαρος έχει σπουδάσει στην Μόσχα.
Επομένως καλά είναι να διασαφηνίσω ότι το στοιχείο που παρέθεσα ότι η Κύπρος κάκιστα άφησε να διακυβερνηθεί από έναν Βούλγαρο, δεν καθορίσθηκε καθόλου από το γεγονός των σπουδών του στους Σοβιετικούς.

Βεβαίως όμως δείχνει το δίχως άλλο ότι οι σπουδές του στους Ροσσοβουλγάρους πρέπει να θεωρηθεί ως επίρρωση τής άποψης αυτής - ότι δηλαδή πρόκειται για Βούλγαρο.

Δεν ξέρω σε ποιά περίοδο διείσδυσαν οι Βούλγαροι στην Κύπρο, και θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να ασχοληθεί με το ζήτημα αυτό κάποιος κάτοικος Κύπρου και να μας πληροφορήσει και εμάς.

Η παρουσία των Ροσσο - Βουλγάρων στην Κύπρο πρέπει να συνδεθεί και με την άνοδό τους στο ανώτατο πολιτικό αξίωμα στο Νησί, ο δε αριθμός τους δεν θα μπορούσε να είναι άνευ ενδιαφέροντος για το Ελληνικό κοινό.

Εν ανάγκη πρέπει να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης μιας ερευνητικής ομάδας 2-3 ατόμων. Τα άτομα αυτά δεν είναι απαραίτητο φυσικά να κατοικούν μονίμως στην Κύπρο, αλλά η μη γνώση κυπριακών ελληνικών θα καθιστούσε την έρευνά τους δυσχερή αν όχι αδύνατη.

Το θέμα είναι σοβαρό.
Εαν δεν ξυπνήσουμε μπροστά σε τέτοια πληθυσμιακή και πολιτική αλοίωση εμείς, τότε δεν βλέπω ποιός άλλος θα είχε το ειλικρινές και αντικειμενικό ενδιαφέρον να το πράξει.

Ας το πάρουμε είδηση: είμαστε οι μόνοι που οφείλουμε να προσέχουμε τα νώτα μας. Ούτε τα παιδιά που ακόμα παίζουν ανέμελα, ούτε και οι γέροι αναλφάβητοι θα μπορούσαν να επιτελέσουν αυτό το καθήκον με επιτυχία. Εμείς είμαστε επιφορτισμένοι με την προάσπιση τού Νησιού και τού Ελληνισμού, κανείς άλλος.
Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Ας συντάξουμε τις δυνάμεις μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΛΛΟΙ.
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

nekatomenos είπε...

"Είτε γράφετε στην ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (για να συνεννοούμαστε), είτε ο καθένας γράφει όπως γουστάρει για να αυτο-ικανοποιείται και για να ρίξει το ιστολόγιο σε επίπεδο μπουρδέλου (μάλλον και τα δύο)."

Με όλο τον σεβασμό, τζαι επειδή που προηγούμενες συζητήσεις μας καταλαβαίνω οτι κόβει το μυαλό σου σχετικά με κάτι άτομα που σχολιάζουν δαμέσα, άμα δεν γουστάρεις να κάμμεις προσπάθεια να καταλαβαίνεις την διάλεκτο έσιει τζ' άλλα μπλογκ. Αν το Χριστόφιας-Γουότς που την άλλη αποφασίσει να επιβάλει κοινή ελληνική δικαίωμα του.

Για τα τούρτζικα είπα σου. Κάποιος ή κάμμει "αστεία" ή προβοκάτσια. Αν σε ενοχλούσε η χυδαιότητα θα σε είσιε ενοχλήσει προ πολλού η ουσιαστική χυδαιότητα διαφόρων σχολιαστών δαμέ.

nekatomenos είπε...

Ρε ανώνυμε με τους Βούλγαρους τζαι τους Γερμανούς, εξήγα μας το τούτο. Εν καμιά νέα θεωρία συνομωσίας;

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα με τη γλώσσα, θα είχα να πω δυό πράγματα.

Ναι, η διάλεκτος φέρνει ορισμένα εμπόδια. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.
Αν επρόκειτο για μια φιλολογική σελίδα, θα έλεγα ότι η διάλεκτος είναι κάτι χαριτωμένο και έχει αρκετο ενδιαφέρον. Τη θεωρώ και αξιαγάπητη.

Το κέρδος όμως τού να μιλάμε την κοινή Ελληνική είναι αδιαμφισβήτητα πολύ μεγαλύτερο.
Θα έπρεπε οι νεώτεροι να αρχίσουν να αποβάλλουν από την διάλεκτο όσους βαρβαρισμούς έχουν διεισδύσει σε τόσους αιώνες.
ΔΕΝ χρειάζεται να περιβάλλουμε με τόση ηλίθια αγάπη τα βαρβαρικά ( γερμανικά, λατινικά, αραβοαιγυπτιακά, τουρκομογγολικά ) στοιχεία στην ελληνική γλώσσα.

Ο δρόμος και η λύση είναι να υιοθετούνται κάθε τόσο και συνεχώς τα αντίστοιχα από την κοινή Ελληνική. Την ίδια στιγμή τα ελληνικής καταγωγής κυπριακά διαλεκτολογικά στοιχεία μπορούν να εξακολουθήσουν να ζουν όπως περίπου και πριν.

Να θυμίσω όμως πάλι
ότι εδώ μιλάμε για πολύ σοβαρότερα πράγματα. Δεν κάνουμε φιλολογία.
Η συνενόηση έχει τον πρώτο λόγο.
Τα άλλα, μόνο να έπονται μπορούν.

Ανώνυμος είπε...

Για τα τούρτζικα είπα σου. Κάποιος ή κάμμει "αστεία" ή προβοκάτσια. Αν σε ενοχλούσε η χυδαιότητα θα σε είσιε ενοχλήσει προ πολλού η ουσιαστική χυδαιότητα διαφόρων σχολιαστών δαμέ.

26 Αύγουστος 2009 3:33 μμ

ορθότατος, εδώ!

Αλλά φρόντισε τουλάχιστον το «που» να έχει την μία έννοια με την οποία την κατανοούν όλοι οι Έλληνες, και να μην την χρησιμοποιείς αντί τής λέξεως «από».

Μια ερώτηση: πώς θα το έλεγε η κυπριακή διάλεκτος το : «αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι...»;

nekatomenos είπε...

"Αλλά φρόντισε τουλάχιστον το «που» να έχει την μία έννοια με την οποία την κατανοούν όλοι οι Έλληνες, και να μην την χρησιμοποιείς αντί τής λέξεως «από»."

Όντως, εν μια λέξη που μπορεί να συγχήσει. Επρόσεξες ήδη ελπίζω οτι τα κυπριακά μου γίνουνται πιο ήπια για χάριν των ξένων. Αλλά ως ένα σημείο. ;]

"Μια ερώτηση: πώς θα το έλεγε η κυπριακή διάλεκτος το : «αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι...»; "

"Τζείνο που δεν καταλάβω εν..."

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το «καταλάβω» ίδιο με το «καταλαβαίνω»; Γιατί ρε πατριώτη; (πόσες μέρες θα σου πάρει να το διορθώσεις;)

Καλά, ευχαριστούμε για τα ήπια κυπριακά που χρησιμοποιείς για τους «ξένους».

Έχε όμως υπ' όψη ότι και πλήθος άλλων ελλήνων ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ να μιλήσουν στις εκάστοτε διαλέκτους τους για το χατήρι ΟΛΩΝ!
Αυτό το σκέφτηκες καθόλου;
Είδες κανέναν να μας στριμώχνει να διαβάσουμε το άρθρο του, το σχόλιό του, το βιβλίο του στη δική του διάλεκτο και να σπάει πλάκα με τους αναγνώστες;

Καμιά σχέση με συνωμοσιολογίες.
Ψάξτε από πότε είναι οι γονείς του στην Κύπρο, ψάξτε την προέλευσή του και πειστείτε οι ίδιοι για την αλήθεια και τα πορίσματα των δικών σας ερευνών. Μετρήστε πόσοι έχουν βουλγαρική καταγωγή και πότε διείσδυσαν στην Κύπρο. Ερευνήστε πόσους συνεργάτες έχει που δεν είναι Έλληνες. Πιάστε τηλέφωνα, διαδίκτυο, ιστορικούς και δημοσιογράφους ( έλληνες όμως, όχι αλλοδαπούς! ) και μάθετε την αλήθεια μόνοι σας.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Να σου μάθω λίγη κυπριακή διάλεκτε "νεκατωμένε". Ιδού ένα ποίημα του Δημήτρη Λιπέρτη. Φαντάζομαι ότι ξέρεις τους τέσσερις πρώτους στίχους. ΈΛα που το ποίημα έχει ακόμα δύο στίχους οι οποίοι "τυχαία" δεν μελοποιήθηκαν!

"Καρτερούμεν μέραν νύχταν, να φυσήσει ένας αέρας

σ' τούντον τόπον πόν' καμένος τζι εν θωρεί ποττέ δροσιάν,

για να φέξει καρτερούμεν το φως τζείνης της μέρας,

πον' να φέρει στον καθέναν τζαι δροσιάν τζαι ποσπασιάν.

Την Μανούλλαν μας για πάντα μιτσιοί μιάλοι καρτερούμεν

για να μας σφιχταγγαλιάσει τζαι να νεκραναστηθούμεν."

Τώρα για το τι εννοούσε ο Λιπέρτης για τη Μάνα μας, αν δεν καταλαβαίνεις αποτάθου στην Επαγρύπνηση ή στην ΕΔΟΝ να σου εξηγήσει.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε πλαστηρα,τον καημενο τον ρηγα εντον εσκεφτηκες πριν γραψεις το "καρτερουμεν μερα νυχτα"?
Ο ανθρωπος θεωρει την κυπριακη διαλεκτο αυτοικανοποιηση(κοινως μαλακια) αρα τωρα υποχρεωσες τον να διαβασει κατι που δεν ειναι γραμμενο στην ιερη του γλωσσα!!
Αν δεν του απολογηθεις για την...αυτοικανοποιηση(δικος του χαρακτηρισμος) που εγραψες ενα αρκεφκει να κλαψουριζει παλε οτι ριχνουμε το επιπεδο και καμουμε το μπλογκ μπουρδελλο.Ας δειξουμε ολοι μας εστω και λιγη συμπονια σε αυτο το νεο μπαμπινιωτη που δεν αντεχει να ακουει την διαλεκτο του τοπου του!

Ανώνυμος είπε...

O γερμανός Albert που έγραψε σε σπαστά ελληνικά το ποίημα, σαν μανούΛΛα του δεν μπρορέι παρά να εννοεί την Βρετανία ή την Ολλανδία ή την ίδια την Γερμανία.

Πόσους τέτοιους γερμανούς έχουμε φάει στη μάπα άραγε;
Πότε θα σταματήσει αυτό το κακό;
Πότε θα τους διώξουμε;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Περί διαλέκτου
α)Η Κυπριακή διάλεκτος είναι ακριβώς το στοιχείο που αποδεικνύει την Ελληνικότητα της Κύπρου εφόσον περιέχει λέξεις από τον Όμηρο που δεν σώζονται αλλού (πλην ίσως της Ποντιακής διαλέκτου).

β) Πέραν των Κυπριακών υπάρχουν και άλλες Ελληνικές διάλεκτοι πολύ ιδιόμορφες, η Κρητική, η Ποντιακή κλπ.

γ) Οι Πόντιοι καλλιεργούν την εκμάθηση της διαλέκτου τους ακριβώς για ενίσχυση του κομματιού του Ελληνισμού που λέγεται Ποντιακός Ελληνισμός και όχι για διαφοροποίηση από τους υπόλοιπους Έλληνες.

δ) Η ιδέα για διαχωρισμό των Κυπρίων από τους υπόλοιπους Έλληνες και η δημιουργία ενός νεοκυπριακού "έθνους" είναι εφεύρημα των Βρεττανών από το 1878. Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες περί τούτου.

ε) Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι παμπόνηροι Βρεττανοί αποικιοκράτες θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την κυπριακή διάλεκτο σαν διαχωριστικό στοιχείο Ελλαδιτών και Κυπρίων. Όπως κάνουν ηλιθιωδώς σήμερα κάποιοι εδώ μέσα, Σαρτανάκκας, νεκατωμένος, Άνευ Οργίων κλπ.

ε) Η νεοελληνική δημοτική είναι η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο. Τελεία και Παύλα!

nekatomenos είπε...

Ανώνυμε 5:19-
Ποιός Άλμπερτ; Ποίοι Γερμανοί; Τι λαλείς;
Μπορεί να διαφωνώ με τους συντάκτες του μπλογκ αλλά τουλάχιστον έχουν ένα νόημα τζείνα που λαλούν.

nekatomenos είπε...

Αγάπημενε μου Πλαστήρα [θυμούμαι σε να μεν ξορτώννεις να αρθρώσεις επιχειρηματολογία στο apopsi.com, εάν είσαι ο ίδιος]:

"Η νεοελληνική δημοτική είναι η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο. Τελεία και Παύλα!"

Ελά! Ναι; Εννά μου επιβάλεις πώς να εκφράζουμαι; Όπως τζαι σε όσους συμφωνούν μαζί σου σε άλλα θέματα αλλά γράφουν στην διάλεκτο; Οξά τζείνοι εν εντάξει επειδή χρησιμοποιούν μόνο τις Ομηρικές λέξεις;

Εν μπορώ να σκεφτώ πώς ακριβώς εννά μου επιβάλεις πώς να εκφράζουμαι. Διαφώτισε με πληζ.

Δόκτωρ Δρ. είπε...

4 χρόνια Bachelor + 2 χρόνια Masters + 5 PhD = 11 χρόνια

Για τον Οδοστρωτήρα όμως χρειάστηκε μόνο 4 για όλα!

Είτε είναι πολύ έξυπνος, είτε είναι ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ, που του δίνουν ένα χαρτί που δεν το αξίζει, και αυτός το παίρνει.

Και εμείς φυσικά τον παίρνουμε απ' αυτόν...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:19-
Ποιός Άλμπερτ; Ποίοι Γερμανοί; Τι λαλείς;
Μπορεί να διαφωνώ με τους συντάκτες του μπλογκ αλλά τουλάχιστον έχουν ένα νόημα τζείνα που λαλούν.

27 Αύγουστος 2009 1:56 πμ





Μερικά πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, δεν έπεται ότι δεν έχουν νόημα.

Αυτός ο Ληπερτη είναι ο Albert - γερμανός.
Κι αυτά τα καθίκια που κατέχουν τη Δεκέλεια, κι αυτοί γερμανοί είναι.
Μήπως σχετίζεσαι κι εσύ μ' αυτούς και κάνεις την ανήξερη παρθενώπη;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Νεκατωμένε

εσύ ούτως ή άλλως εκφράζεις τουρκικές θέσεις όπως και να τις γράφεις.

Ταμάμ;

nekatomenos είπε...

Ανώνυμε Γερμανόπληκτε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitris_Lipertis
"Μερικά πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, δεν έπεται ότι δεν έχουν νόημα."
Όχι, δεν τα καταλαβαίνω γιατί λαλείς ασυναρτησίες. Εν προφανές οτι τον Λιπέρτη πρώτη φορά τον ακούεις τζαι κάμμεις μας τζαι την αυθεντία οτι τόν λαλούν Άλμπερτ ιμίσιμου [=τάχα μου] τζαι οτι έγραφε σε "σπαστά ελληνικά". Εσύ ή περιπαίζεις μας ή εισαι πραγματικά αχάπαρος [=αδαής].

Πλαστήρα:
Αναρωθκιούμαι πώς τζαι δεν εξεμάνεις ακόμα που ο Γερμανόπληχτος έφκαλε τον Λιπέρτη... Άλμπερτ. Μπορεί να διαφωνούμε για την χρήση της διαλέκτου [για πολιτικούς λόγους] αλλά αμφιβάλω αν υπάρχει έστω ένας Ε/Κ που να ντρέπεται για την διάλεκτο του τζαι να ανέχεται να την ξιτιμάζουν χωρίς να προβάλει αντίλογο, τζαι σιέρουμαι που τουλάχιστον υπερασπίζεσαι την [αν τζαι τελείς υπό την αντίληψη οτι αποτελείται μόνο που... Ομηρικές λέξεις].

Καλά το σχόλιο σου για τις τουρτζικές θέσεις, όπως πάντα λλίο. Τζαι τι εν το "ταμάμ"; Πού ξέρεις έτσι λέξεις ω άγγονα του Σωκράτη;

Ανώνυμος είπε...

Νταμπο ρε κοπελια, νταμπου γινισκετε? παμε καλα ολαν? το πραξικοπημα Νο2 εν ετοιμο? οξα εννα καρτερουμεντε πολλιν τζαιρο κομα?
Ριψετε το Χριστοφια απο την Προεδρια ειναι το συνθημα μας!
Ρε Β.λ.ο.θκια εννα κρινετε εσεις τον προεδρο της δημοκρατιας? εννα πειτε εσεις ρε μουτσοι ινταλως εννα μιλα ο αλλος? Οξα ρε σκαταες την πρωτη φορα που ειπετε "τζαι" εν "και" που το ειπετε? τζαι αν το ειπετε "και" καλο εισαστε ποτουντα Β.λ.ο.θκια που ηταν κομπλεξικη η μανα σας τζαι ελαλεν σας και.

Τωρα παιζετε το ατομα της υψηλης κοινωνιας τζαι εγινικετε μου αναλητες της πολιτικης γνωμης του Προεδρου της Δημοκρατιας Δημητρη Χριστοφια Που Καιει! Πατε να θκιαβασετε ενα κομματι που τζινα που ειπεν ο προεδρος τζαι θκιαβαζετε ως τζαμε που σας συμφερει, ως τζαμε που ενναν ικανο το σχολιο σας να διαστρεβλωσει τα οσα λαλει.

Εισαστε μουτσοι εθνικιστες, εθνικιστες της φιγουρας. Γιατι ρε σκαταες τζαι ρε πουστοκαλαμαραες γαμω το εθνος σας. Ναι ρε γαμω το εθνος σας γιατι το εθνος το δικο μου εν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς. ΓΑΜΩ το εθνος το δικο σας γιατι εσας εν το εθνος της χουντας που εφερε την καταστροφη στην Κυπρο και την Ελλαδα. Γιατι εσεις εισαστε ελληνες για να σαστε που κρατατε τες σβαστιγκες στα γηπεδα που εν κρατατε μια σημαια της χωρας σας τζαμε που εννα διαδηλωσετε ή εννα υποστιριξετε τες αποψεις σας. Eσεις οι ελληνες που δεν ξερετε καν οτι ο ιδιος ο ναζισμος που ανεμιζετε το σημα του στα γηπεδα κατεστρεψε την ελλαδα. Εσεις οι Ελληνεσ Που 14 του Ιουλη κανατε παρτακια φετος, που 14 Αυγουστου κανατε Μποουτ Παρτυ ενω τες ιδιες μερες η Προοδευτικη διαδηλωνε εναντιον του πραξικοπηματος και της εισβολης. Τζαι ενας ασχετηλας που σας ειπε "καμια σχεση εν εχει το πραξικοπημα με την εισβολη". Διαβασε ασχετε κανενα βιβλιο τζαι ξαναελα πε μας τα λλιο. Μονο λογικα να σκεφτεις χωρις να σου πει κανενας τιποτε εννα καταλαβεις που μονο σου ποσο μαννος εισαι!

Αντε Γεια
OTSENRE