Θα συλληφθούν και μοτοσυκλετιστές πάραυτα!

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Όσοι επιμένουν να θυμούνται θα συλλαβάνονται πάραυτα!

Φίλοι της Επιτροπή μας έχουν ενημερώσει ότι στις εκδηλώσεις κατά το μνημόσυνο των Ισαάκ και Σολωμού, το καθεστώς Χριστόφια θα προβεί σε νέες συλλήψεις. Μετά τις προκλητικές φωτογραφίσεις που έγινα κατά το περσινό μνημόσυνο από αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, έγινε ενδελεχής «επεξεργασία» και επιλογή ατόμων που θα συλληφθούν με την πρώτη «ευκαιρία»!

Η πληροφορία αυτή έχει διαρρεύσει και είναι κοινό μυστικό μεταξύ των «οργάνων» της Τάξης που πρόσκεινται στο καθεστώς.

Όμως σε καμία περίπτωση, ο σταλινικός εκφοβισμός, δεν πρέπει να αποτρέψει κανέναν από το να παρευρεθεί στο μνημόσυνο και να τιμήσει τη θυσία των ηρωωμαρτύρων μας.
Η μεγαλύτερη ήττα για το καθεστώς Χριστόφια θα επέλθει αν η πορεία εξελιχτεί σε ΕΙΡΗΝΙΚΗ και χωρίς ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΜΑΖΙΚΗ παρουσία απλών πολιτών!

Ας στηρίξουμε όλοι την πορεία των μοτοσυκλετιστών και με τη μαζική παρουσία μας στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου στο Παραλίμνι, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009 και ώρα 8:30 π.μ., να επαναβεβαιώσουμε την απαίτησή μας για δικαίωση της θυσίας των Ισαάκ και Σολωμού και όλων των άλλων νεκρών της ηρωωμάνας Κύπρου, που έπεσαν για την Ελευθερία…
Μόδεστος για το Christofias-Watch

18 Σχόλια:

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Στο μνημόσυνο θα πέσει εντελώς το προσωπείο της κοκκινοχούντας.

MrGiskard είπε...

Ε μακάρι να ππέσει ξύλο γιατί εσείς ούλλοι δαμέσα χρειάζεστε το.

Τταντήρης είπε...

Ό,τι παθαίνουν οι μοτοσυκλετιστές είναι του κεφαλιού τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώτοι που θα συλληφθούν φασιστόπαιδα είσαστε εσείς.

Που παρουσιάζετε τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως αιμοδιψή Στάλιν. Που κατηγορείτε ως νενέκους τους ως διαφωνούν μαζί σας. Που εξυβρίζετε καθημερινά τον Πρόεδρο και την κυβέρνηση για να δικαιολογείτε το μισθό σας στο Νικόλα Παπαδόπουλο και στο Λυσσαρίδη.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι αυτοί που σας χρηματοδοτούν και που βρίσκονται πίσω από εσάς.

Το ΑΚΕΛ υπάρχει για δεκαετίες. Και θα συνεχίσει να υπάρχει. Και να ενισχύεται, αφού διαλύετε τα κόμματά σας και μας στέλνετε τον κόσμο σας.

Αν θέλετε να επιβιώσετε κι εσείς, αρχίστε να τιμάτε τη συνεργασία.

Παρά τα όσα μας προσάπτατε πριν τις εκλογές, δεχτήκαμε να συνεργαστούμε μαζί σας μετά και να σχηματίσουμε κυβέρνηση μαζί σας. Να σας δώσουμε αξιώματα, υπουργεία, προεδρία της Βουλής, διορισμούς σε ημικρατικούς και άλλα πολλλά ωφελήματα.

Παρά τα μικρά σας μεγέθη, το 12% του ενός και το 8% του άλλου. Τα ποσοστά σας μαζί είναι το 1/2 του δικού μας.

Οπότε σοβαρευτείτε, πάψετε να είσαστε αλαζόνες και τιμήστε τη συνεργασία. Χάρη σας κάνουμε και το ξέρετε.

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Συγνώμη παιδιά που έλειψα λίγο, ήμουν εκδρομή σε ασιατική χώρα.

Θέλω κατ' αρχήν να δώσω μια απάντηση στον αγαπητό Ρήγα για τα όσα μου έγραψε πιο παλιά: φίλε Ρήγα, εσύ τη μάχη σου τη δίνεις μοναχικά, εγώ τη δίνω μέσα στο κόμμα μου. Όσοι έφυγαν, περιθωριοποιήθηκαν. Το κόμμα μας δεν το χαρίζουμε στο Νίκο και την κλίκα του.

Για την πορεία των μοτοσυκλετιστών: πρέπει όλοι μας, ανεξαρτήτως κόμματος και ιδιοσυγκρασίας, να στηρίξουμε έμπρακτα με την παρουσία μας την εκδήλωση. Παιδιά από τη ΝΕΔΗΣΥ και την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων, θα είμαστε εκεί, για να δείξουμε ότι τιμούμε τους ήρωές μας. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στους διοργανωτές.

Καλώ όλο το συναγερμικό κόσμο να παραστεί στην εκδήλωση.

ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τταντήρης 5:14 δεν είμαι εγώ. Όμως έχει δίκαιο επί της ουσίας.

Δεν είναι δυνατόν να ασκούν την εξωτερική μας πολιτική κάποιοι θορυβώδεις μοτοσυκλετιστές.

Υπάρχει υπεύθυνη εκλελεγμένη πολιτική ηγεσία.

Τταντήρης

Ανώνυμος είπε...

Μόδεστε και άλλα παιδιά από την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, σας ευχαριστούμε για όλη τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.

Σας περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο οδοστρωτήρας σταματήσει, τα θύματα θα τον λεηλατήσουν μιας και δια παντός.

Η Κύπρος του 2009 δεν ανέχεται καθεστώτα.

Ανώνυμος είπε...

Πριν το 74 το ΑΚΕΛ ήταν το κόμμα των εργαζομένων. Με το πραξικόπημα το ΑΚΕΛ έκανε ταμείο, ίσως γι αυτό δεν έκανε τίποτε για την παρεμπόδιση του.
Ενω οι λοιπές δυνάμεις θεωρούν την Ελλάδα το φυσικό μας αποκούμπι και την Τουρκία ως τον εχθρό, το ΑΚΕΛ περι άλλων τυρβάζει. Το ΑΚΕΛ λαχταρά να κάνει ταμείο και τους εποίκους.

Ετσι ματαιώνεται η ΤΑΜΣ "Νικηφόρος". Αντί αυτής οι εφέδροι θα επιλεξουν ανάμεσα σε

α) ασκήσεις με σφεντόνα
β) κόμπους με σχοινί
γ) οικοκυρικά
δ) κομμωτήριο

και όποιος συναφέρει "Κερύνεια" εν φασίστας

Ανώνυμος είπε...

Όσο πάει ο καιρός τόσο πιο πολύ το Καθεστώς Χριστόφια θυμίζει την επταετία. Αν συνεχίσει να συλλαμβάνει αντιφρονούντες όλο και περισσότερες λαϊκές μάζες θα του εναντιώνονται.

Ζήτω η Ελευθερία, ζήτω η Δημοκρατία, ζήτω η Ελλάδα.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Από πότε ωρέ καλόπαιδα Δημοκρατία σημαίνει δικτατορία μιας περιστασιακής πλειοψηφίας σε βάρος των υπολοίπων;

Δεν σας έμαθαν ποτέ πως η Δημοκρατία πάνω από όλα προστατεύει τις λεγομενες μειοψηφούσες απόψεις ακριβως επειδή οι πλειοψηφίες είναι πάντα προϊόντα συγκυρίας;;;;

Από πότε ωρέ καλόπαιδα που γίνετε τώρα "παιδιά της εξουσίας" οι μοτοσυκλετιστές έγιναν "κάποιοι θορυβώδεις" που τάχα πάνε να αντικαταστήσουν την "υπέυθυνη εκλεγμένη (και όχι....εκλελεγμένη αγράμματε) ηγεσία;

Και ποια δημοκρατική αξία ωρέ παιδιά της εξουσίας (τα παιδεία παίζει...δυστυχώς) θεωρεί πως όταν υπάρχει "δημοκρατικά εκλεγμένη πολιτική ηγεσία" δεν υπάρχει το δικαίωμα της έκφρασης στους πολίτες που διαφωνούν με αυτή την πολιτική ηγεσία;

Έλειπα σε διακοπες και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ 3 εβδομάδες τώρα αλλά βλέπω πως όσο περνάει ο καιρός τα μυαλά σας πέρνουν αέρα πολλών μποφόρ-έχετε γίνει σαν τα πασόκια της δεκαετίας του 80, τα διαβόητα "παιδιά στην εξουσία" που δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Και αυτό γιατί απλά, οι Μοτοσυκλετιστές με τις ετήσιες πορείες τους κράτησαν το φρόνημα αυτού του λαού όρθιο. Και αυτο ο λαός το γνωρίζει και το τιμά.

Ανώνυμος είπε...

H Κυπρος δεν ειναι κοτσιανι κανενος και καμιας κυβερνησης. Το καθεστως της Κυπρου νομιζει οτι με την φιμωση των ΜΜΕ, τις συλληψεις, και τον εκφοβισμο για συλληψεις θα επιβαλει οτι θελει. Να μην ξεχνουν οι κυριοι που τωρα κυβερνουν οτι βρισκονται στην εξουσια οχι γιατι ειναι πλειοψηφια. Το ποσοστο τους δεν ξεπερνα το 33%-34%. Το 53% περιπου που πηρεν ο νυν προεδρος στο 2ο γυρο τον εκλογων δεν θα το ξαναδει. Η κοροιδια και τα ψεματα εχουν κοντα ποδια. Μια φορα την παθαινει κανεις. Οσον για τα οσα γραφομενα για το ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ κλπ. ε ρε παιδια, και λιγη λογικη και σεβασμο πλεον. Βγηκατε με τους ψηφους του ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ και οχι με την αξια σας η το οτι ο Χριστοφιας ηταν η πρωτη επιλογη του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ και επιπλεον για να παρει ο Χριστοφιας το 53% συνεργαστηκαν τοσα κομματα ενω ο ΔΗΣΥ πηρε 47% μονος του και τωρα ξυπνησαν και οι ΔΗΚοικοι και οι ΕΔΕΚιτες, που βλεπετε την πλειοψηφια σας.
Εαν γινουν συλληψεις στην πορεια των μοτοσυκλετιστων τοτε ειναι που η πλειοψηφια των δικων σας ανθρωπων θα στραφει εναντιων σας.

Υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Κυπρο και ας νομιζουν καποιοι οτι θα επιβαλουν καθεστωτα που δεν διατηρηθηκαν στον χρονο

nekatomenos είπε...

Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση έλεγχε τα περισσότερα μέσα τζαι εκμεταλλεύκετουν το πρόσκαιρο 76% [βάσει της λογικής του Λεωνίδα για το 54% με την οποία συμφωνώ] επαραπονεθήκατε για αυταρχικές συμπεριφορές, έτσι; Εν το ήξερα τζαι εγώ οτι ήταν να με υποστηρίξετε να παω σε καμιά αντικατοχική να ξιτιμάσω τον Παπαδόπουλο.
Σάννα τζαι ελπίζετε εσείς οι ίδιοι να ππέσει ξύλο για να το παίξετε μετά πολυτεχνείο; Τελικά άπ' εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του..

Ανώνυμος είπε...

"Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση έλεγχε τα περισσότερα μέσα"

πώς μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; τι αποδείξεις έχεις για το θέμα αυτό;

επίσης τι σχέση έχει αυτό με το θέμα των μοτοσυκλετιστών; μπορείς να εξηγήσεις πώς συνδέεται αυτό με την πορεία των μοτοσυκλετιστών;

nekatomenos είπε...

Η υπόλοιπη πρόταση ένει: "...επαραπονεθήκατε για αυταρχικές συμπεριφορές, έτσι;" Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην σιγουριά του Μόδεστου οτι εννά γινούν συλλήψεις. Κατά τα άλλα μπορεί όντως να παρέκλινα λλίο του θέματος, αλλά συνήθως η Επιτροπή εν έσιει πρόβλημα με έτσι πράματα μεν φοάσαι.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά εγώ εζήτησα σου να μου αποδείξεις με στοιχεία ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έλεγχε τα μέσα.

nekatomenos είπε...

Έδειχνε το η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Σοβαρά όμως, οι συμπαιγνίες μεταξύ Προεδρικού, καναλαρχών τζαι Εκκλησίας για δαιμονοποίηση των κακών ξένων τζαι της αντίθετης γνώμης φαίνουνται άμα ανατρέξεις στην ειδησεογραφία της περιόδου. Για να επιστρέψουμε τζαι στο θέμα της ανάρτησης, άμα εν σε ενοχλεί η απουσία αποδείξεων στο "Η πληροφορία αυτή έχει διαρρεύσει και είναι κοινό μυστικό μεταξύ των «οργάνων» της Τάξης που πρόσκεινται στο καθεστώς" νομίζω εν θα έσιεις πρόβλημα που εν έχω τον αείμνηστο τζαι τον Δία σε κασέττες.

xafies είπε...

Πάντως την ώρα που αποχωρούσαν από το χώρο του κοιμητηρίου μαζί η γλυκούλα ΚΥΠ με το ακόμη πιο γλυκούλικο ΕΛΑΜ, δεν ήταν στα πλαίσια οποιασδήποτε σύλληψης. Μόνο καρδούλες δεν αιωρούνταν από πάνω τους.