ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΕΟ BLOG: ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009


Με τα παιδιά του blog της Φουκούς δεν είμαστε στο ίδιο ιδεολογικό μήκος κύματος. Έχουν μια κάποια αυτονομία, δεν είναι χαφιέδες του καθεστώτος ή προπαγανδιστές του ανανισμού (όπως άλλα δήθεν προοδευτικά φερέφωνα της νομιμοποίησης της κατοχής), αλλά σίγουρα δε θα μπορούσε να κατατάξει κανείς το blog τους στα αμιγώς πολιτικά ή στα αντικατοχικά blog.


Η Φουκού είναι ένα σατυρικό blog, που δεν μπορεί κανείς να της προσάψει την κακοήθεια άλλων αντιναχτών "σάτυρων" ή Σάτυρων (που δήθεν κάνουν χιούμορ, εναντίον όλων εκτός από τον Παμμέγιστο Οδοστρωτήρα, η σάτυρα για τον οποίον φθάνει μέχρι το "Πουρεκκοομονοιάτης" -πω πω τι καυστική σάτυρα!!!-).


Βεβαίως, κατά καιρούς βλέπουμε στη Φουκού, εύστοχες πολιτικές αναρτήσεις, όπως αυτή για τα συνθήματα στην Εθνική Φρουρά (http://foukou.blogspot.com/2009/07/makeover.html).




Τελευταία, η ομάδα της Φουκούς, έχει ξεκινήσει ένα νέο blog. Το ονομάζουν "Στα Κάρβουνα της Φουκούς" και είναι ένα blog όπου αναφέρονται μικρά κακώς έχοντα στην κυπριακή κοινωνία.


Τέτοιες προσπάθειες τις θεωρούμε σημαντικές. Γιατί βοηθούν στην εξυγίανση της κοινωνίας. Και μόνο μια υγιής κοινωνία μπορεί να διεξάγει αντικατοχικό αγώνα.


Και βεβαίως μια υγιής κοινωνία δεν αναδυκνείει Οδοστρωτήρες και οδοστρωτηράκια, αλλά άξιους, δημοκρατικούς και υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.





Το νέο blog βρίσκεται στη διεύθυνση http://karvouna.blogspot.com/ . Παιδιά της Φουκούς, καλη αρχή.



ΡΙΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

1 Σχόλια:

suzie tsouzei είπε...

γλυψετε κι αλλο μπας και δκιαωασει σας κανενας...