ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ! CHRISTOFIA GO HOME!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Πριτς!!! Δεν παραιτούμαι! Με έχει ανάγκη ο σύντροφος Ταλάτ!



Το Ποντίκι επιστρέφει και όλοι στα περίπτερα να το πάρουμε! Δημοσιεύουμε ένα δείγμα που βρήκαμε από την ιστοσελίδα του. Ενώνουμε τη φωνή μας με τα παιδιά του Ποντικιού, ιδίως στο ότι: η μόνη πλέον προσφορά του Ευέλικτου στον τόπο μας, είναι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Εδώ στην Ελλάδα ζητούν την παραίτηση του Αντώναρου γιατί περίπου έφταιξε τα πεύκα για τις πυρκαγίες, εμείς γιατί να μη ζητάμε την παραίτηση του Οδοστρωτήρα που φταίει τον κυπριακό λαό για την κατοχή;

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡ' ΑΥΤΑ!

CHRISTOFIA, GO HOME!



Ακολουθεί από το Ποντίκι:

ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ


Η ΕΝΑΡΞΗ του συνεδρίου των αποδήμων έχει αποδείξει αυτό που δειλά – δειλά οι δημοσκοπήσεις έδειχναν και αυτό που Το Ποντίκι πρόβλεψε σε καιρούς που υποτίθεται ο «ευέλικτος» έδειχνε να έχει παντοδυναμία: Ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ έχουν απομονωθεί!
Παρά το γλύψιμο, στήριξη ή ανοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, παρά την επιφανειακή αδιαφορία των πολιτών, παρά την προσπάθεια διάβρωσης του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ από το ΑΚΕΛ και το Προεδρικό, παρά τη στήριξη των χειρισμών του Χριστόφια από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η πολιτική του Χριστόφια στο κυπριακό και λόγω της ανεπάρκειας του σ’ αυτό το πολύπλοκο ζήτημα και λόγω των θέσεων είναι τόσο καταστροφική, που πλην του ΑΚΕΛ, όχι μόνο κανείς άλλος δεν στηρίζει την πολιτική του, αλλά πλέον πολλοί έχουν ξυπνήσει και αντιδρούν.
Ο ίδιος απεμπόλησε την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού στην έναρξη του συνεδρίου των αποδήμων μίλησε ωσάν να είναι Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και απευθυνόταν σε σύναξη συνταξιούχων της ΠΕΟ ή σε ακτίβ εδονόπουλων!

Εκτός από την εγκληματική του αναφορά στην αναγκαιότητα να πουν συγγνώμη οι ελληνοκύπριοι στους τουρκοκύπριους (εκτενή αναφορά σε άλλη σελίδα και στην ιστοσελίδα μας www.pontiki.com.cy) , ο Χριστόφιας και στην ομιλία του ενώπιον των αποδήμων και σε δηλώσεις του μετά την έναρξη του συνεδρίου των αποδήμων, αλλά και σε άλλες δηλώσεις την επομένη, επέμενε στην ορθότητα της πολιτικής του, της τακτικής του και της στρατηγικής του!

Για να μην ξεχνιόμαστε, ενάμιση χρόνος χειρισμών του Χριστόφια στο κυπριακό και ένα χρόνος μετά την έναρξη των απευθείας συνομιλιών, συνοψίζεται ως εξής:
• Αποδέχθηκε όρους, στην καταστροφική συμφωνία της 23ης Μαΐου 2008, όπως ο συνεταιρισμός, που δεν είχαν γίνει ποτέ πριν αποδεχτοί από την ελληνοκυπριακή πλευρά και που δημιουργούν τετελεσμένα και παγίδες για τον Κυπριακό Ελληνισμό και πλεονεκτήματα για την τουρκική πλευρά.

• Εισηγήθηκε και παράλληλα δεσμεύτηκε δημόσια και παραβίασε παλαιότερες κόκκινες γραμμές όπως η παραμονή εποίκων μετά την όποια διευθέτηση του κυπριακού.

• Εισηγήθηκε την εκ περιτροπής προεδρία, θέση την οποία ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος απέρριψε και αντικατάστησε με άλλη, την πρόνοια για μόνιμη θέση τουρκοκύπριου αντιπροέδρου.

• Εγκατέλειψε τη Συμφωνία της 8ης Ιουλίου 2008 του Τάσσου Παπαδόπουλου, η οποία ήταν η μοναδική και μεγάλη διπλωματική νίκη της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία στρίμωξε την τουρκική πλευρά ασφυκτικά.

• Ενεπλάκη στις απευθείας συνομιλίες χωρίς καθόλου προετοιμασία από τις τεχνικές επιτροπές και τις ομάδες εργασίας και χωρίς να ξεκαθαρίσει η βάση, είτε των διαπραγματεύσεων, είτε της επιδιωκόμενης λύσης, με αποτέλεσμα την - με μαθηματική ακρίβεια – πορεία προς καταστροφική λύση ή αδιέξοδο με την ευθύνη να βαραίνει την ελληνοκυπριακή πλευρά και με παράλληλη αποενοχοποίηση της Τουρκίας και της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Ειδικά εκείνη η ανόητη αναφορά του στην δήθεν προσπάθεια του να εκλέγεται ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος από τον λαό, δηλαδή στην εκ περιτροπής προεδρία, χαρακτηρίζεται ως εγκληματική. Ο άνθρωπος επαίρεται γιατί εισηγήθηκε την εκ περιτροπής προεδρία και κατηγορεί μάλιστα κόμματα και λαό, ότι αντιδρούν σ’ αυτό, όπως αντιδρά και ο Ταλάτ!
Εξισώνει δηλαδή μεγάλη μερίδα του ΔΗΣΥ, μεγάλη μερίδα του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, το Ευρωπαϊκό Κόμμα, τους Οικολόγους, την Εκκλησία και πολλούς ανένταχτους πολίτες, με τον Ταλάτ!

Με τον Χριστόφια στο πηδάλιο των χειρισμών του κυπριακού, το εθνικό μας ζήτημα έχει περιπέσει στο τελευταίο σκαλί της διολίσθησης.

Είμαστε χειρότερα από ποτέ.

Ο Χριστόφιας είναι αμετανόητος.

Είναι εγκληματικά αμετανόητος και δεν πρόκειται να αλλάξει τις θέσεις του, γιατί είναι δεσμευμένος.

Είναι επίσης και σε δύσκολη θέση και πρέπει να αποφασίσει να πάει σπίτι του. Δυστυχώς, έτσι όπως τα έκανε, περιθώρια διορθωτικών ενεργειών δεν υπάρχουν και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί η ελληνοκυπριακή πλευρά από τις δεσμεύσεις του και τις συνέπειες της πολιτικής του, είναι να αλλάξει η ηγεσία του τόπου.

Η μόνη προσφορά του Χριστόφια πλέον στον τόπο μας, είναι να παραιτηθεί.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
: ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

35 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τη ζητάτε την παραίτηση, έχετε κάθε δικαίωμα να τη ζητάτε.

Φυσικά δεν είναι ούτε διορισμένος ούτε αυτοδιορισμένος, οπότε η δική σας διαφωνία με την πολιτική του μάλλον δε φτάνει για να νομιμοποιεί το αίτημα σας.

Εγώ ας πούμε σας βρίσκω αστείους. Οι παραιτήσεις δεν πρκύπτουν από πολιτικές διαφωνίες. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι ζούμε σε μια χώρα που δεν υπήρξε ποτέ πολιτική ευθιξία, πως να ξέρετε ποιοι είναι καλοί λόγοι να ζητάτε παραιτήσεις...

Αν θέλετε παράδειγμα, λόγος για παραίτηση πολιτικού είναι να παίρνει 50 χιλιάδες λίρες από πετρελαϊκή εταιρία για την προεκλογική του και μετά να κόβει κατά τη διάρκεια της προεδρίας του "οικόπεδα" για άντληση πετερλαίου και φυσικού αερίου. Λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

CHRISTOFIA GO HOME

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΤΕΝΗΣ ΚΛΙΚΚΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΛ.

Δεν σου επιτρέπουμε πλέον έσενα, του Τσελεπή, του γαμπρού σου Μούδουρο, να παζαρεύετε με τόσο ξεφτιλισμένο τρόπο το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Σπίτια σας

R.Giskard είπε...

Φταίν οι φασίστες που ήταν τόσο ηλίθιοι τζιαι βλαμμένοι που εν επήραν χαπάρι ότι το να προσπαθείς να σφάξεις τους τουρκους στη Κύπρο με την Τουρκία 40 χιλιόμετρα μακρυα ήταν μια καλή ιδέα.

A good plan όπως λαλούν στις ταινίες.

Τόσος ήταν ο νους τους.

Τζιαι όταν εκατεβήκαν οι Τούρτζοι ήταν ούλλοι στο Τρόοδος ή επιαν το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα τζιαι αφήκαν τους 18χρονους με τα μαρτίνια να τους κρούζουν με τα ναπάλμ.

Τόσο γενναίοι τζιαι τουρκοφάες ήταν.

Εν τα ινδάλματα σας τούτοι;

Τζιαι μεν κομπλάρετε.Κάποιος που έσιει κόμπλεξ πάντα θκιαλέει τον πιο άγαρμπο τζιαι αδέξιο τρόπο για να το χώννει. Εν όπως κάτι κωμωδίες που κάποιος κάμνει ζημιά κάπου τζιαι μετά περπατά έξω τζιαι φωνάζει εντελώς ξεκάρφωτα "Εν έσιει τίποτε δαμαί, εν ούλλα μια χαρά, εν είδα κανένα να σπάζει τίποτε". Σοβαρά, έν έσιει πιο αδέξιο τρόπο να κρύψετε την απέχθεια σας για την δημοκρατία που το να αποκαλείτε τον εαυτό σας "Επιτροπή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας".Αφού είσαστε φασίστες ρε κουμπάρε, να το γράφετε, με μεγάλα καθαρά γράμματα ότι προτιμάτε διαφορετικό πολίτευμα, εν τζιαι ντροπή. Φτάνει να είσαστε ειλικρινείς τζιαι με τους εαυτούς σας τζιαι με τους άλλους.

Εν πολλοί που διαφωνούν με το Χριστόφκια αλλά σε αντίθεση με σας οι αθρώποι σέβονται το Σύνταγμα τζιαι το πολίτευμα της χώρας τζιαι εν αποκαλούν εγκληματία τον πρόεδρο τους. Είπαμε, αφού έσιετε πρόβλημα με το πολίτευμα να το λαλείτε καθαρά όι με υπεκφυγές. Επίσης πάλε σε αντίθεση με σας ξέρουν ότι οι Κυπραίοι εν θα δεχτούν ένα σχέδιο λύσης που εν θα τους κάμνει τζιαι ένα απλό ΟΧΙ στο επόμενο δημοψήφισμα εν αρκετό χωρίς να χρειάζεται να ουρλιάζουν όπως εσείς. Για να φωνάζετε τόσο πολλά πάντως σημαίνει ότι φοάστε πολλά το δημοψήφισμα που σημαίνει ότι ούτε εσείς οι ίδιοι εν πιστεύκετε τούτα που λαλείτε ότι δηλαδή μόνο οι ΑΚΕΛΙΚΟΙ εννά υποστηρίξουν ένα σχέδιο λύσης. Τζιαι περιμένετε να σας πιστέψουν τζείνοι που σας θκιαβάζουν;

ΥΓ. Ναι, η συμφωνία της 9ης Ιουλίου έκαμε την Τουρκία να κλάσει μέντες. Μα καλά, σοβαρά πιστεύκετε τούτες τις μπούρδες που λαλείτε;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Εκτός από το ΠΟΝΤΙΚΙ το Σάββατο κυκλοφορεί και η θρυλική ΕΝΩΣΙΣ (τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν). Εκεί να δείτε κράξιμο που έχουν να φάνε οι αδελφοί των Τούρκων...

Ανώνυμος είπε...

Ποιον εν το ποντίκι και η ένωσις σιόρ;

ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ είπε...

Δηλαδή ρε τετραπέρατε Γίσκαρντ ή όπως άλλως κι αν σε λένε αν ήταν πιο μακριά η Τουρκία θα ήταν καλή ιδεά να σφάξουμε τους Τούρκους;

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΚΕΛ και ο Χριστόφιας ήταν πάντα ΑΠΩΝ από τους εθνικούς αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού. Όποιος γνωρίζει ιστορία και τι εστι ΑΚΕΛ δεν έχει ξαφνιαστεί από την πολιτική Χριστόφια στο Κυπριακό. Ήταν πάντα στην αντίπερα όχθη μαζί με τον εχθρό, σπέρνοντας την ανθελληνική του προπαγάνδα και κοροϊδεύοντας τον απλό εργαζόμενο λαό.

Δεν είναι καν συνεπής στην ιδεολογία τους. Το ΑΚΕΛ δεν είναι κουμμουνιστικό. Το ΑΚΕΛ είναι το Κυπριακό ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΥΣΤ!

========== είπε...

Τι γίνεται αυτή την στιγμή στο Μόλο Λεμεσού; Ποιοι μιλούν συνωμοτικά; Πάλι;;;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δε σέβεται τον Πρόεδρο της χώρας του και το σύνταγμα, είναι απλά προδότης. Τόσο απλό. Άλλο το να εκφράζω τη διαφωνία μου με τον ανώτερο άρχοντα της χώρας μου και άλλο να φτάνω στη δική σας κατάντια. Σεβαστείτε την πλειοψηφία και άρα τη δημοκρατία.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Προδότης είναι εκείνος που άλλα υπόσχεται προεκλογικά για να υφαρπάξει τη ψήφο του λαού και άλλα κάνει άμα καβαλήσει το καλάμι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡ ΤΟΝ ΤΟΥΤΙΤΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ρήγας είπε...

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα.

Κατ'αρχήν ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να συνεννούμαστε.

Στο ψητό:

1. Χριστόφιας

Ο Χριστόφιας προδώτης ΔΕΝ είναι. Κι'εγώ διαφωνώ μαζί του και ιδεολογικά και πολιτικά. Αυτό δεν τον κάνει προδώτη για μένα, ούτε με κάνει εμένα προδώτη για κείνον.

Ναι, προδώτες υπάρχουν. Μπορεί να υπάρχουν και πολύ κοντά στον Χριστόφια αλλά εγώ επιμένω ότι ο ίδιος είναι ιδεολόγος κομμουνιστής και πρόσφυγας, επομένως ως ξεροκέφαλος Έλληνας (εγώ) επιμένω να τον πιστώνω με κάποιον κυπρο-κεκτρικό πατριωτισμό τον οποίο εγώ θεωρώ στενοκέφαλο και αδιέξοδο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πουλημένο τομάρι όπως τον Αναστασιάδη και τον Κληρίδη.


2. Κριτική στον πρόεδρο

α) Κακόπιστη κριτική

Η κριτική που γίνεται στον Χριστόφια, ακομα και η κακόπιστη (π.χ. οι ύβρεις που ακούστηκαν σε κάποιο συλλαλητήριο) είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ μπροστά στην χυδαιότητα που βλέπαμε εναντίον του Τάσου Παπαδόπουλου στην οποία ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς κατα τα άλλα υπερ-ευαίσθητους κουλτουριάρηδες όχι μόνο δεν είχαν αντιδράσει αλλά ανέχονταν και κάλυπταν και χαριεντιζόντουσαν. Επομένως κλείστε το στόμα.

β) Καλόπιστη κριτική

Ως σταλινικός κομμουνιστής, τόσο ο ίδιος όσο και η "ιντελιγέντσια" του ΑΚΕΛ, δεν ανέχονται την παραμικρή διαφωνία, πολύ περισσότερο δε την κριτική.


3. Σύμπλεγμα αυτο-ενοχοποίησης

Τέτοιο μαζοχισμό όπως αυτόν που εκφράζεται μέσα στην Ελληνική Κυπριακή κοινότητα δεν έχω ξαναδεί. Επειδή είμαστε ΔΕΙΛΟΙ να αντιμετωπίζουμε τους Τούρκους, έχουμε επιλέξει ότι ο μόνος τρόπος επιβίωσης μας είναι να δημιουργήσουμε αισθηματα ενοχής για το παρελθόν για να μπορούμε να ισοπεδώσουμε και να διαγράψουμε τα πάντα.

Το αν υπήρχαν κάποτε πέντε /περιθωριακά/ άτομα που ήθελαν να σκοτώσουν όλους τους Τούρκους, αυτό δεν είναι το ίδιο με τα οργανωμένα σχέδια εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας ενός ολόκληρου καθεστώτος επι δεκαετίες ολόκληρες, εγκλήματα πολέμου, προφυγοποίηση 200 χιλιάδων Ελλήνων, κλπ κλπ κλπ. αλλά και εγκλήματα που έγιναν από το Τούρκικο καθεστώς και των εγκάθετων του στην Κύπρο και εναντίον της ίδιας της Τούρκικης κοινότητας για πολλά χρόνια, πολλά από τα οποία φορτώθηκαν στην Ελληνική κοινότητα (και κατά καιρούς βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, π.χ. το έγκλημα με την μάνα με τα μωρά της στην μπανιέρα που το είχαν ή ακόμα το έχουν γιγαντοαφφίσα στην πράσινη γραμμή).

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Και στο Βερολίνο υπήρχαν Εβραίοι τοκογλύφοι τις δεκαετίες '20 και '30. Φταίνε λοιπόν ΟΛΟΙ το ίδιο: Και το ναζιστικό κσθεστώς για το ολοκάυτωμα και οι Εβραίοι.

Επομένως ας κάνουμε reboot και όλα καλά.

Όλα αυτά είναι αστειότητες.

Αυτά.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα. Ο Προδότης γράφεται με όμικρον.

Ανώνυμος είπε...

Και το ΑΠΟΕΛ τώρα στους Ομίλους. Και η Ανόρθωση ήταν πέρσι.

Μαντέψτε ποια ομάδα που θέλει να παρουσιάζεται ως βασίλισσα (άκου βασίλισσα!!!!!!!!) δεν πέρασε ομίλους ποτέ!

Κι αν περάσει θα είναι τελευταία και καταιδρωμένη.

Έριξε χρήμα η ευελικτοπαρέα στην ομάδα αλλά πήρε τον μπ......

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι διότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας με τις παραχωρήσεις του (50000 έποικοι, εκ περιτροπής προεδρία), με τις επιθέσεις του όταν χάνει συχνά την ψυχραιμία του, απωθεί ακόμα και τους οπαδούς του.

Με έτσι μυαλά αποκλείεται να "πουλήσει" την οποιανδήποτε λύση.
Το κεφάλαιο της Ιστορίας δεν γραφτεί ακριβοδίκαια, όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

@R.Giskard
"Για να φωνάζετε τόσο πολλά πάντως σημαίνει ότι φοάστε πολλά το δημοψήφισμα που σημαίνει ότι ούτε εσείς οι ίδιοι εν πιστεύκετε τούτα που λαλείτε ότι δηλαδή μόνο οι ΑΚΕΛΙΚΟΙ εννά υποστηρίξουν ένα σχέδιο λύσης."

Εν τζιαι υπάρχει περίπτωση να φωνάζουμε για άλλο λόγο έννεν?Ας πούμε επειδή γινόμαστε ρεζίλι ανα το παγκόσμιο!όχι!φωνάζουμε διότι φοούμαστε!Φωνάζουμε επειδή εσείς είσαστε τα αστέρκα με την ιδανική λύση τζιαι εμείς οι μαννοί που εν είμαστε πατριώτες για να τη δεχτούμε.
Αφού είσαστε τόσο σίουροι οτι εκτος που το Ακελ εννα την δεχτούν οι πλείστοι πολίτες γιατί εν συνεχιζετε με τις συνομιλίες τζιαι να μεν απαντάτε στην κριτική πού σας γίνεται αφού εσείς ξέρετε καλύτερα τζιαι να μας κατεβάσετε σε δημοψηφισμα τζιαι να δούμε τι θα φκεί τελικά?
Ου...μα αφού εν αντέχετε τη κριτική εσείς οι σταλινιστες διότι πάντα εχετε δικαιο!Your way or the highway όπως λένε και οι φίλοι σας οι άγγλοι! Well it seems that the majority of refugees prefer the highway instead of your way!Προχτες στο μνημοσυνο της οικογενειας που τη Λαπηθο αθθυμισετε στους συγγενεις να ζητήσουν συγγνωμη που τους τουρκοκύπριους?
Καρπασίτες,Κερυνιωτες,Μορφιτες εννα δεχτούν λυση σας?Τα υπόλοιπα κόμματα που τα εγλυφετε για να φκαλετε προεδρο τζιαι τωρα αλωνιζετε μονοι σας διοτι σας επηραν χαπαρι εννα σας ακολουθησουν στην αυτοκτονια του κράτους?
Που εξανακούστηκε Προεδρος Κρατους υπο Κατοχη να φκαινει τζιαι να λαλει "εγω εν ειμαι νομικος αλλα πολιτικος που βλέπει μπροστα και τα νομικιστικη πλευρα μονο κακο θα κανει στο κυπριακο"????
Αν ηταν Νομικος παιζει να εθωρουσαμε καμια ασπρη μερα,αλλα εν σαν να εβαλα προεδρο την θκεια μου τη μαρικκου που απλωνει τραχανα τζιαι καρτερω την να παει να διαπραγματευτει το κυπριακο!!

Α! τζιαι προς ολα τα κομματοσκυλλα και εδονοπουλα που μπαινοφκαινουν δαμεσα τζιαι γραφουν "εισαστε γελιοι,τραγικοι,μας διασκεδαζετε,επρεπε να ντρεπεστε κτλ" ΕΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ,ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΟΆΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ ΑΣ ΑΝΟΙΚΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΚΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ!ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΖΙΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΑΝ ΜΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ BLOG INTA EISASTE OULLH MERA MESA TZIAI GRAFETE PELLARES TZIAI POIHMATA THS EDON?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τα μάλα τον σύντροφο Γρουστόκκιαν που με τις συνεχείς φασιστικές κινήσεις πανικού του μας έκανε (ακόμα) πιο δυνατούς!

nekatomenos είπε...

"ΕΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ,ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!"

Εν σε δημοκρατία που ζούμε τζαι έχουμε τζαι δικαιώμα να σας αποκαλούμε γελοίους άμα θέλουμε που την στιγμή που εξηγούμε τζαι γιατί. Εκτός τζαι αν η δημοκρατία δουλεύκει μόνο για τζείνους που έχουν "δίκαιο" όπως το ορίζετε.

Είδετε; Επί Τάσσου έπρεπε τζαι εγώ να ζητώ την παραίτηση του επειδή εσταμάτησε να διαπραγματεύκεται στη μέση των συνομιλιών.

Παναγιώτης είπε...

R.Giskard: δεν μου πήρε ούτε δευτερόλεπτο να καταλάβω ότι είσαι εδονόπουλλο, ρίφι τζαι αρνί που σου εκάμαν πλύση εγγεφάλου τζαι έγραψες μας ένα κατεβατό, έτσι όπως σου τα είπαν από το κόμμα. Εσύ αν θες να πάεις να ζήσεις με 50.000 έποικους, να πάεις έτσι όπως το υπόγραψε ο παπάκης σου. Εμείς δεν θα πάρουμε. Και καταλάβετε ένα πράμα εσείς τζιμέσα στο ακελ.....να φύετε να πάτε αλλού γιατί αρκετές κλανιές μας εσίρετε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που είσαστε στην εξουσία. Εγλύψετε καλά καλά να πιάσετε την καρέκλα και από εκεί και πέρα όλα είναι χαμένα. Η πολιτική σας απέτυχε παταγωδώς! και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι πουλημένοι τουρκόφιλοι να βγάλουν την κύπρο στο σφυρί, δεν θα τα καταφέρουν! Ο αφελληνισμός που προωθείτε, δεν θα περάσει!
Και κάτι τελευταίο... ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΕΓΙΝΕ Τ/Κ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;;; ΕΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ε Ι Σ Β Ο Λ Η ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ;;;;; Δείτε καλύτερα το θέμα και να πάψει ο φοινικόσιηρος να μιλά για καλό κλίμα των συνομιλιών και να μεν το επηρεάζουμε με το να φωνάξουμε Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! και αν δεν σας αρέσκει να μεταναστεύσετε!

Ανώνυμος είπε...

@nekatomenos

Δεν εγραψα πουθενα πως θελω να παραιτηθει ο Προεδρος σου. Αλλα που τοσα που εγραψα ενοχλησε σε το περι ανθρωπινων δικαιωμάτων?
ειπες πιο παλια πως εσυ απαντας με επιχειρηματα. Περιμενω τα.
Περιμένω. Ειμαι και προσφυγας,εχω και ταυτοποιημενους δολοφονημενους συγγενεις και αγνοούμενους και η οικογενεια μου ηταν ολοι μελη της ΕΟΚΑ Α και καταδικασαν την ΕΟΚΑ Β(για να μεν μας πεις τζιαι οτι ειμαστε φασιστες της ΕΟΚΑ Β) Οξα εννα κοπείς του βούρου λογω "σεβασμου και κατανοηση ως προς την πικρια μου" οπως εμάθετε να λαλείτε και για τον Σκαλιστη???
Πε μου γιατι εγω μαζι με τοσους αλλους σαν εμενα πρεπει να πιστευω τον Προεδρο σου? Με τις δηλώσεις του μας προσβαλλει καθε μερα.Περιμενω.


Απορία προς την Επιτροπή
Την ειδηση οπου η ηγεσια του Ακελ επιχειρησε να αναιρεσει τον χαρακτηρισμο του προδοτη απο μελη του κομματος της για την περιοδο '55-'59 μεσω του Συνδεσμου Αγωνιστων της ΕΟΚΑ
πότε θα την αναρτησετε?
Βαλτε την για να δουν οτι ο Χριστοφιας ο ίδιος ρώτησε αν δικος του κομματος του ηταν προδοτης και πηρε την απαντηση "ναι προεδρε ηταν προδοτης" και δεν ρωτησε τιποτα αλλο.Τη δεκτηκε. Βαλτε και για τον προδοτη του Αυξεντιου που ηταν του Ακελ,εφυγαδευσαν τον Αγγλια και πριν μερικα χρονια εφκήκε τζιαι εμιλουσε που τον Αστρα!

Παναγιώτης είπε...

Ανώνυμος είπε...
"Όποιος δε σέβεται τον Πρόεδρο της χώρας του και το σύνταγμα, είναι απλά προδότης. Τόσο απλό. Άλλο το να εκφράζω τη διαφωνία μου με τον ανώτερο άρχοντα της χώρας μου και άλλο να φτάνω στη δική σας κατάντια. Σεβαστείτε την πλειοψηφία και άρα τη δημοκρατία."

Θύμισέ μου την πλειοψηφία ποιά ήταν;;; επειδή κι εγώ με 4 κόμματα να με υποστηρίζουν φκαίνω πρόεδρος! Μα περιπαίζετε μας;;; Αν δεν έτασε λεφτούθκια τζαι υπουργεία τζαι τσεκκούθκια ο χριστόφκιας, ήταν να βλέπετε την προεδρία με τα κυάλια

Ρήγας είπε...

Νεκατωμένε, έχεις δικαίωμα να κατηγορείς τον Τάσο Παπαδόπουλο (ή οποιονδήποτε πολιτικό) για ό,τιδήποτε έχει να κάνει με την πολιτική του, τις αρχές του και την ιδεολογία του και τις αποφάσεις που παίρνει.

Αν τώρα βγεις και μιλήσεις για δοσοληψίες και απάτες (δες π.χ. το πρώτο μήνυμα, 9:07, ύποπτο πλην αθώο), αυτό δεν είναι πολιτική κριτική αλλά κατηγορία την οποία είσαι υποχρεωμένος να στηρίξεις (ενδεχομένως και στο δικαστήριο). Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να αποδείξει ότι δεν ισχύει (εκτός και αν το δικαστήριο τον καλέσει να απολογηθεί στην κατηγορία).

Είναι σαν να βγαίνω τώρα και να λέω ότι ο νεκατωμένος πάει με αγοράκια στην παλιά Λευκωσία. Είσαι εσύ τώρα υποχρεωμένος να αποδείξεις το αντίθετο, ή είμαι εγώ υποχρεωμένος να δώσω στοιχεία; Και αν δεν δώσω στοιχεία, μπορείς να μου κινήσεις αγωγή για δυσφήμιση, ή λίβελλο κλπ. αναλόγως.


Ρήγας

Ρήγας είπε...

Μια σημείωση, νεκατωμένε, για να μην αφήνω λανθασμένες εντυπώσεις. Με το 'κατηγορία' εννοώ την καλόπιστη κριτική, όχι το 'Χριστόφια προδότη' βέβαια (ή τις λοιπές χυδαιότητες που ακούγαμε για τον Τάσο). Για να ξεκαθαρίσω.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

Παναγιώτη, διαφωνώ. Είχαμε εκλογές και ο λαός ψήφισε Χριστόφια. Το ότι δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, αυτό είναι άλλο θέμα.

Δεν δεχόμαστε την δημοκρατία μόνο όταν μας βολεύει το αποτέλεσμα. Αυτό κάνουν κάποιοι άλλοι.

Σε αντίθεση με τους ομοσπονδιακούς που επιθυμούν ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΑ, εμείς θέλουμε δημοκρατία.

Αν ο Χριστόφιας αποδεικτεί καταστροφικός, κακό του κεφαλιού μας (του λαού εννοώ). Ας προσέχαμε. Και ας φροντίσουμε την επόμενη φορά να ψηφίσουμε κάποιον καλύτερον.


Ρήγας

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Πότε θα ζητήσουν οι Εβραίοι συγγνώμη από τον Χίτλερ, οι Αρμένιοι από τους νεότουρκους, οι Πόντιοι από τον Ατατούρκ και οι Καμποτιανοί από τον Πολ Ποτ;

nekatomenos είπε...

Ανώνυμε 4:32

Κάμμεις ενα βασικό λάθος στην απάντηση σου που νομίζω εν προϊόν παρεξήγησης επειδή απάντησα χωρίς να διαχωρίσω τη θέση μου. Ο Χριστόφίας δεν είναι "Πρόεδρος μου" με την έννοια του οτι ανήκω στο ΑΚΕΛ, στην ΕΔΟΝ ή στην Επαγρύπνηση. Εψήφισα τζαι υποστηρίζω τον χωρίς να μου έσιει επιβληθεί που τες κατασκηνώσεις. Άρα αρκέφκεις την κουβέντα μας σε λάθος βάση.

Το επιχείρημα μου είναι οτι ούλλοι έχουμε ελευθερία του λόγου τζαι όι μόνο όσοι διαφωνούν με τον σημερινό πρόεδρο, καθώς τζαι οτι υπάρχει διαφορά μεταξύ κριτικής τζαι εμπάθειας. Η κριτική ασχολείται με συγκεκριμένα πράματα τζαι γίνεται στα πλαίσια του λόγου τζαι του αντίλογου. Για αυτό ανέφερα τον Τάσσο- επι προεδρίας του εν είσιε σχεδόν πράμα με το οποίο να μεν διαφωνώ μαζί του. Όμως αντιλαμβάνουμουν την διαφορά μεταξύ του "δεν διαχειρίστηκε το Οχι σωστά τζαι εχρησιμοποίησε το σαν δικαιολογία για την αδράνεια του" [κριτική] τζαι του "εν δικτάτορας! θέλει να γινεί Μακάριος! επαντρεύτηκε την γενέκα του κουμπάρου του!" [εμπάθεια εως τζαι χυδαιότητα]. Επροσπαθούσα όσο γίνεται περισσότερο [γιατί άθρωποι είμαστε] να επικεντρώνομαι στην κριτική παρά στο ένστικτο που έκαμε πολλούς αντιπολιτευόμενους μπλογκερς τότε να θωρούν τον εαυτό τους σαν "ηρωικούς προστάτες της δημοκρατίας".

Την ίδια προσοχή περιμένω να δω τζαι που τα σχόλια όσων κρίνουν τον σημερινό πρόεδρο για να θεωρήσω μια κριτική σοβαρή κριτική. Το "πουλεί μας στους Τούρκους" ή οι απλοϊσμοί για το "κουμμουνιστικό" ΑΚΕΛ εν τα θεωρώ κριτική αλλά εφάμιλλα του "ααα, ο Τάσσος εν αυταρχικός".

[Παρένθεση: άμα το ΑΚΕΛ δείχνει τα "κουμμουνιστικά" καταστατικά του στοιχεία εν αντιδημοκρατικό, τζαι άμα πάει προς κεντροαριστερά εν "υποκριτικό". Αποφασίστε τι θέλετε να ένει για το εγκρίνετε. Εγώ αποφάσισα. Θέλω να αφήκει τες παλαιοκουμμουνιστικές του απλότητες τζαι να γινεί σύγχρονο κόμμα της αριστεράς. Μόνο τότε ίσως θεωρήσω πως θα αννήκω στον χώρο του].

Είμαι τζαι εγώ "προσφυγας,εχω και ταυτοποιημενους δολοφονημενους συγγενεις και αγνοούμενους και η οικογενεια μου ηταν ολοι μελη της ΕΟΚΑ Α και καταδικασαν την ΕΟΚΑ Β". Ακριβώς επειδή κατανοώ τα εγκλήματα τζαι τα λάθη της ΕΟΚΑ Β δεν προσβάλλουμαι που την ιστορική αλήθεια οτι φέρουμε ευθύνη ως κοινότητα για την εισβολή. Επίσης έμαθα να παίρνω τις δικές μου πολιτικές αποφάσεις τζαι να έχω τις δικές μου γνώμες τζαι όι να ψηφίζω οτι εψηφίζαν οι παππούες μου. Νομίζω πως άμα ο παππούς μου εβασανίστηκε που τους Εγγλέζους ως μέλος της ΕΟΚΑ έκαμε το όσο για την αυτοδιάθεση [που τότε ήταν η Ένωση] όσο τζαι για το ατομικό δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη τζαι έκφραση που δεν είχαμε σαν αποικία.

Ανώνυμος είπε...

Νεκατωμένε είσαι νενέκι συναγερμικό;;;

nekatomenos είπε...

Τι γίνεται ανώνυμε; Εβραχυκλώσαμε; Ψάχνουμε να βάλουμε ταπέλλα για να τσιεκκάρουμε τες κομματικές λίστες να δούμε που πιό μαντρί έφυα;

Ανώνυμος είπε...

Όχι νεκατωμένε απλά υπάρχουν 2 κατηγορίες νενέκηδων, τα ακέλικα και τα συναγερμίκα και το καθένα έχει τους δικούς του ξεχώριστους λόγους οπυ ψηφισέ ΝΑΙ(EVET),εσύ θα έλεγα είσαι από Μόρφου μερία, βαρώσι τίποτε;
Το πιάσες το υπονοούμενο...

nekatomenos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
nekatomenos είπε...

Ότι πεις, αφού με ξέρεις καλλύτερα απ' οτι εγώ τον εαυτό μου βάρμου μια ταπέλλα τζαμέ για να μπορείς να αγνοείς τα επιχειρήματα μου βασισμένος στο τι φαντάζεσαι οτι εν τα κίνητρα μου.

Α, που ξέρεις αν εψήφισα Ναι μπάι δε γούει;

Αν εδιατηρούσες τζαι εσύ ένα ψευδώνυμο εννά μπορούσα να ακολουθήσω τα λεγόμενα σου τζαι να σε κατατάξω τζαι σένα σε μια κομματική κατηγορία Οχιάδων ή να μαντέψω πόθεν είσαι. Αλλά πρώτον εν μου διάς την ευχαρίστηση να ξέρω ποίος είσαι εσύ που νομίζεις οτι ξέρεις με, τζαι δεύτερον προσπαθώ να μεν γεννικοποιώ.

Σε τζείνο που είπα καμία απάντηση. Μόνο προσπάθειες αλλαγής θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί φοβάσαι να πεις τι ψήφισες και από που είσαι;
Σε blog είμαστε, κουβέντα κάνουμε, εγώ προσωπικά κάτι έπερνα από το σχέδιο αλλά προτίμησα το ΟΧΙ...

nekatomenos είπε...

Θα πρέπει να καταλάβεις που στέκομαι και απο που έρχομαι από τις θέσεις μου αγαπητέ ανώνυμε. Είναι γραμμένες σε διάφορα σημεία σε αυτό το μπλογκ, στο Cy-Truth και στο δικό μου. Δεν φοβάμαι καθόλου, εν ούλλα τζαμέ για όποιον ενδιαφέρεται. :]

Εν φοούμαι καθόλου φίλε μου, τζαι για αυτό στα πλαίσια του ίντερνετ γράφω τζαι σχετικά "επώνυμα".

Για το σχόλιο μου για τη διαφορά μεταξύ κριτικής τζαι χυδαιότητας [π.χ. "ο Τάσσος θέλει να γινεί Εθνάρχης!" ή "Χριστόφια Προδότη Καταδότη" αποτελούν χυδαιότητες] καμία απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

"Το Δηκο είναι το κόμμα της Μάσας και του ρουσφετιου. Το κόμμα της διαπλοκής και της διαφθοράς. "

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΔΑΜΕ...

...ΡΕ ΣΕΝΕΚΚΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΑΜΕΣΑ!! ΑΛΛΑ ΦΟΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΡΤΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΝ ΣΟΥ

ΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΟΜΟΡΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ, ΠΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΡΟΥΙΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΖΙΗΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΟΜΙΖΩ?

ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

t.a είπε...

τελικα ειμαστε χειροτεροι απο ολους και ποτε μα ποτε δεν θα προχωρησουμε μπροστα. ανθρωποι με τα δικα σας κεφαλια που ακομα πιστεουν σε λυση πριν το 1974 και οτι θα μας αφησουν να κανουμε κουμαντο μονο εμεις ειναι πραγματικα απιστευτο οτι μετα απο ολα τα λαθη που εχουν γινει δεν βαλαμε μυαλο. ο χριστοφιας ηρθε στην εξουσια με ψηφους απο το δηκο και την εδεκ (οχι ολους) αλλα με δικο του προγραμα διακυβερνησης. τι θελετε δηλαδη να ακουλουθη το δρομο της εδεκ η του δηκο. αυτο δεν θα γινει ποτε και ξερετε γιατι. γιατι αν το κανει θα ειμαστε σε χειροτερη κατασταση απο οτι ειμαστε σημερα. η εδεκ και το δηκο δεν θελουν καμια λυση για αυτο παντα εκφραζουν τετοιες θεσεις ωστε να μην γινονται αποδεκτες. φυσικα εκανε και λαθη ο χριστοφιας κανενας δεν εινε αλαθαστος αλλα να σας θυμισω τα λαθη του παρελθοντος ηταν πολυ χειροτερα απο σημερα. τελικα δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι σε αυτη την χωρα ζουν και ανθρωποι που εχουν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σας και οτι πανω απο το 50% του πληθυσμου ψηφισε χριστοφια για μια πενταετια. αυτα για την ωρα....
τ.α.