ΤΙ ΛΕΕΙ "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009



Η μεγάλη επιτυχία της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και του christofias-watch, φάνηκε από την ενόχληση που προκαλέσαμε σε συντάκτες της φιλοκαθεστωτικής εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ". Δημοσιεύουμε σχόλιό τους για εμάς και την απάντηση που τους δώσαμε (την οποία προς τιμήν τους και τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία, δημοσίευσαν).


Στήλες - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

"Ευέλικτος οδοστρωτήρας"

( http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=892652&-V=archivecolumns)


Σε ένα σεργιάνι στο διαδίκτυο εντοπίσαμε μια ιστοσελίδα (http://christofias-watch.blogspot.com) που "περιποιείται" νυχθημερόν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. "Ευέλικτο οδοστρωτήρα" τον ανεβάζει, "ευέλικτο οδοστρωτήρα" τον κατεβάζει και του αποδίδει πολλά, στο πνεύμα και του συνθήματος "Χριστόφια - προδότη - καταδότη", που ακούστηκε για πρώτη φορά σε εκδήλωση στην επέτειο της τουρκικής εισβολής. Την ιστοσελίδα εμφανίζεται να διαχειρίζεται "Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο" (!). Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι μέλη του γκρουπ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο facebook είναι και βουλευτές του ΔΗΚΟ!

Ο ΔΑΙΜΩΝ



Ακολουθεί η απάντηση που έδωσε η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.


http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=893532&-V=archivecolumns

Στήλες - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Για τον "ευέλικτο οδοστρωτήρα"

Πήραμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση της "Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο" που διαχειρίζεται το μπλογκ christofias-watch σε παραπολιτικό μας σχόλιο:

"Σε σχέση με δημοσίευμά σας 28/8/09, στη στήλη "Παραπολιτικά", το οποίο αποδίδεται σε συντάκτη σας με το ψευδώνυμο "Ο Δαίμων" και έχει τίτλο "Ευέλικτος οδοστρωτήρας", θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

1. Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, υπεύθυνη για το blog christofias-watch, καταδίκασε τα συνθήματα "Χριστόφια-Προδότη-Καταδότη" εναντίον του Προέδρου Χριστόφια από την πρώτη στιγμή (σχετική ανάρτηση: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/07/blog-post_21.html). Καταδίκασε όμως και τις συλλήψεις που έγιναν, καθότι εάν ξεκινήσει η θεσμοποίηση συλλήψεων για εξύβριση του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έπρεπε να συλληφθούν πάρα πολλοί πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί αρθρογράφοι της εφημερίδας σας, (όπως π.χ. ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου για τα όσα έγραψε κατά καιρούς κατά του Προέδρου Παπαδόπουλου).

2. Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο έχει πολύ καλές σχέσεις και επαφές με όλους τους κομματικούς φορείς του ενδιάμεσου χώρου (ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΕΥΡΩΚΟ-Οικολόγους) και όχι μόνο με βουλευτές του ΔΗΚΟ όπως αφήσατε να νοηθεί στο δημοσίευμά σας.

3. Οι όροι "Ευέλικτος" και "Οδοστρωτήρας" είναι εφεύρημα όχι δικό μας, όπως αφήνετε να νοηθεί, αλλά του Επιτελείου Χριστόφια κατά την περίοδο των προεδρικών εκλογών.

ΠΟΛΙΤΗΣ - 02/09/2009



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

54 Σχόλια:

John Charalambous είπε...

Λυπούμαι τον κόσμο που διαβάζει τον Πολίτη. Είναι η πιο συκοφαντική, τουρκόφιλη και νενεκικη εφημερίδα, μετά πάντα από την χρυσοχαραυγή!

Περικλής είπε...

Επιτέλους αποκαλύπτετε κι εσείς ποιοι σας υποκινούν. Το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και οι Οικολόγοι.

Οι δύο μάλιστα από αυτούς συμμετέχουν στην κυβέρνηση την οποία αποκαλείτε "καθεστώς".

Ίσως πρέπει σύντροφοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, για το ποιους επιλέξαμε ως συνεργάτες μας.

ΕΛΑΜ είπε...

Εμάς του ΕΛΑΜ σύντροφε Περικλή, ποιος μας υποκινεί;

Ανώνυμος είπε...

Περικλέττο μου, το ΑΚΕΛ μόνο του ή το οποιονδήποτε κόμμα μόνο του δεν εκλέγει πρόεδρο. Αυτό είναι στοιχείο υγειούς δημοκρατίας διότι αποτρέπει αυθαιρετες διακυβερνήσεις.

Οπως το ΑΚΕΛ χαλιναγωγούσε τον Τάσσο, έτσι και τα λοιπά κόμματα πλην ΑΚΕΛ χαλιναγωγούν τον Χριστόφια.

Πλήν όμως, το να ερμηνεύεις την χαλιναγώγηση ως υπόσκαψη, να μην αποδέχεσαι κριτική, να συλλαμβάνεις άτομα για διακρίβωση στοιχείων είναι φαινόμενα που βρίσκει κανείς σε δικτατορίες.

Η απειρία του ΑΚΕΛ στο θέμα διακυβέρνησης είναι πασιφανής. Ένα τσούρμο γεροντοκόλακες πέριξ του Προέδρου τον αππώνουν για το ανάστημα του, την σοφία του, την παντοδυναμία του, την ευελιξία του και την στοχοπροσήλωση του στην διάλυση του κράτους.

Εχεις την εντύπωση ότι ο κάθε Πρόεδρος κάνει του κεφαλιού του ? Η μήπως θα κάθεται εκει δια βίου ?
Η μήπως θα φιμώσει τους πάντες μπροστά σε επικίνδυνες τακτικές ποτ ακολουθεί?

Παναγιώτης είπε...

@ Περικλής

Βασικά, φίλτατο μου εδονόπουλλο, δεν τους επιλέξατε εσείς, απλά αναγκαστήκετε να τους επιλέξετε και να τους γλύφετε νυχθημερόν για να ανεβείτε στην εξουσία, όπως και έγινε (με την στήριξη πεντέξι κομμάτων), και όχι όπως ανέφερες σε προηγούμενο σου post ότι μπορείτε και μόνοι σας να βγάλετε πρόεδρο ως ακελ. Αυτό φτάνει στα όρια του παραλογισμού και της γελειότητας (αρρώστειες από τις οποίες πάσχετε και θα πάσχετε πάντα).

Και όπως βλέπεις τώρα, η περιθοριοποίηση του ακελ και του προέδρου ξεκίνησε -και καιρός ήταν- γιατί όλοι κατάλαβαν πλέον ποιοί είστε. Συνεργάτες είχατε κάποτε, τώρα το καλάμι σας έμεινε

ΠΡΟΤΕΙΝΩ.... είπε...

Θέλω να μου σχολιάσετε την ακόλουθη πρόταση:

Να παραιτηθεί ο ευέλικτος οδοστρωτήρας άμεσα με βάση το άρθρο 44 του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράγραφος 1, εδάφιο δ, "Το λειτούργημα του Προέδρου ή του Αντιπροέδρου της Δημοκρατίας παραμένει άνευ φορέως λόγω διαρκούς σωματικής ή διανοητικής ανικανότητος ή λόγω απουσίας μη προσωρινής καθιστώσης αδύνατον την ενεργόν εκπλήρωσιν των καθηκόντων αυτού."

Ανώνυμος είπε...

@ Aνώνυμος 11:36
"Η απειρία του ΑΚΕΛ στο θέμα διακυβέρνησης είναι πασιφανής. Ένα τσούρμο γεροντοκόλακες πέριξ του Προέδρου τον αππώνουν για το ανάστημα του, την σοφία του, την παντοδυναμία του, την ευελιξία του και την στοχοπροσήλωση του στην διάλυση του κράτους"

πράγματα ανύπαρκτα δηλαδή....σοφία σταλινική - ξεπερασμένη - ξεπεσμένη, ανάστημα μισό μέτρο με ένα ποτσίαρο, παντοδυναμία στο να παίζει μονόπολη ναι και όσο για την ευελιξία του...είδαμεν τα και στην εσωτερική διακυβέρνηση που τα εσκάτωσεν

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν είναι έγκλημα το ότι κάποιος Αναγεννησιάνος βγήκε Πρόεδρος της ΠΟΦΕΝ.

Ούτε ξέρω τις παλιές αντιπαλότητες του Σενέκη με στελέχη άλλων παρατάξεων, κάτι που είναι δυστυχώς φυσιολογικό (κι εγώ στη Θεσσαλονίκη ως Πρόεδρος του Αγώνα, μπορεί να ήρθα σε αντιπαράθεση με το Χρύση Παντελίδη της Αναγέννησης, τον οποίο όμως σήμερα εκτιμώ πολύ περισσότερο από κάποιους παλιούς "συναγωνιστές" μου).

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χ. Σενέκης, είναι σήμερα από τους πιο συνεπείς στις απόψεις τους ΔΗΚΟϊκούς, ότι υποστηρίζει τη Συνένωση, ότι μιλά με παρρησία εναντίον της απαράδεκτης πολιτικής του Δημήτρη Χριστόφια και ότι για τις απόψεις του, πολλοί εντός ΔΗΚΟ (κυρίως όσοι έχουν βολευτεί σήμερα) τον πολεμούν.

Και αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός που βρίζει το Χρίστο ανώνυμα, είναι προβοκάτορας που μάλλον ανήκει στην κατηγορία των όσων έχουν συνάψει πολιτική συνδιαλλαγή με τη σημερινή κυβέρνηση. Των όσων αδικούν το ΔΗΚΟ και καλλιεργούν την εντύπωση ότι το κόμμα τους, είναι κόμμα συνδιαλλαγής και ρουσφετιού.

Ανώνυμος είπε...

Περικλή,
την αυτοκριτική τους πρέπει να την κάμουν τζίνοι που σας εκάμαν κυβέρνηση. Επειδή χωρίς τις ψήφους τους σήμερα θα είσασταν στην αντιπολίτευση.

Ανώνυμε που έχεις πρόβλημα με το Σενέκκη,
η προσπάθεια σου για να τον εκθέσεις, επειδή απλά διαφωνεί με την κόκκινη Χούντα είναι πασιφανής. Μπορεί να τον επηρεάσατε, με την διπλοπροσωπία και τον χαμαιλεοντισμό που σας χαρακτηρίζει και τωρά που εκατάλαβε τι εστί ΑΚΕΛ, και δεν φοβάται να το λέει δημοσίως, εκακοφάνηκε σας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ..... ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΕΚΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ....

ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Αλέκα Παπαρήγα είπε...

Θέλω να εκφράσω μία απορία προς τους αναγνώστες της αγαπημένης μας επιτροπής.
Όταν βουλευτές του ΑΚΕΛ, λένε ότι διορθώνουν λάθη που παρέλαβαν από προηγούμενες κυβερνήσεις, θεωρείται ότι κάνουν αυτοκριτική; Επειδή οι κωλογλύφτες ακελικοί, ήταν πάντοτε συγκυβέρνηση, πλην της δεκαετίας του ανεκδιήγητου Κληρίδη.

Γιατί ισχυρίζονται ότι πρέπει να διοριστούν στο δημόσιο τομέα κι άλλοι ακελικοί, επειδή διαχρονικά αδικήθηκαν; Τους αδικούσε διαχρονικά το κόμμα τους;

Ακελάκια, "κομμουνιστές" της πολυθρόνας, των ιδιωτικών πανεπιστημίων, των υπεργολάβων, των GCE και του μικτού συστήματος οικονομίας, τι σχέση έχει το κόμμα σας με την αριστερά;

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το πραγματικό όνομα της εφημερίδας δεμ είναι ΠΟΛΙΤΗΣ αλλά YENI-ΠΟΛΙΤΗΣ και είναι η μόνη Τουρκική Ελληνόφωνη εφημερίδα, όπως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ALITHIA-TURK.

Προσωπικά αν ποτέ πέσoυν στα χέρια μου αυτές οι φυλλάδες δεν τις διαβάζω. Τη χρησιμοποιώ μόνο για ανακύκλωση για να γλιτώσουμε κανένα δέντρο.

Όσο για τη ΧΑΡΑΥΓΗ διαβάζω τη στήλη της Γκιούρωφ για να θυμάμαι τον μακαρίτη τον Πάπη και να γελώ.

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ
ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΑ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΗΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΠΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΫ? ΤΙ ΕΧΤΕΤ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΛΗΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?

Φιντέλ Κάστρο είπε...

Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι φανατικός οπαδός της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Αλλά αγαπητοί μου, με τα λόγια, τα υπέροχα άρθρα, και οι εξαιρετικές λεζάντες, δεν πιάνουν τόπο στο κόμμα της συκοφαντίας και της προβοκάτσιας, στο κόμμα που μας θυμίζει τις μαύρες αιματοβαμμένες χουντικές σελίδες της ιστορίας μας.

Σας καλώ να αναλάβουμε από κοινού δράση, για να προκαλέσουμε πραγματικό πλήγμα στο καθεστώς ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ:

1) Bye-Bye Μπισκότα
2) Bye-Bye Γλυκά
3) Τσιπς Bugles
4) Πίσσες Colfresh
5) Καφές Gente
6) Τσιπς Giants (TOPSI)
7) Τσιπς Goldies
8) Σοκολάτες ION
9) Μπύρα Μύθος
10) Νερό Κύκκος
11) Ξηροί Καρποί Λαϊκού
12) Καφές Λαϊκού
13) ΧΥΜΟΙ LOEL
14) Τσιπς X-Treme
15) Τσιπς Estella (TORTILLA)
16) Καφές El Cafe
17) Τζέλι Jolly
18) Zivania LOEL
19) Πατάτες και λαχανικά Freezeland
20) Ελαιόλαδο Σ.Ε.Κ.Ε.Π
21) Κουφέττες Smint
22) Γλυκά Chupa Chups
23) Τόνος Best Fish
24) Διάφορα προϊόντα Bakers
25) Κατεψυγμένα προϊόντα Siblou
26) Διάφορα προϊόντα Δωδώνη
27) Ραβιόλες Tanos
28) Σακκούλες Star Polybag
29) Air Conditions Gree
30) Κρασιά
α) PALOMINO GOLD WHITE WINE
β) AMATHUS WHITE WINE
γ) MEDIT.CHARDON.WH.WINE
δ) ST.HILARION MEDIUM WHITE
ε) ANTHEA MEDIUM WHITE
ζ) LEFKADA RED WINE
η) MARATHEFTIKO RED WINE
θ) NEGRO ORPHEO RED WINE
ι) HERMES RED WINE
κ) NECTARIA RED WINE

Μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς να χρηματοδοτούμε εν αγνοία μας, το χουντικό καθεστώς, επειδή αύριο αυτός που θα συλληφθεί, μπορεί να είσαι εσύ!

NA 3ILIFTOUN είπε...

En kommounistes toutoi sior? Pou na 3iliftei i ratsa tous. Paliokefalaiokrates, poustoepixeirimaties. Posa forologoun tis etaireies tous twra pou en kivernisi? Epsa3e to kanenas touto?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΗ,

Το 2004 δεν νομίζουμε να έδινε και τις 2 απόψεις! Μπήκαν στο περιθώριο οι όσοι ήταν με το ΟΧΙ στην εφημερίδα.

Όταν άφηνε τον Αναστασιάδη ανέγγιχτο για το σκάνδαλο "Χρυσάνθου" και έβαλλε κατά όσων ήταν με το ΟΧΙ (Τάσσου, Λιλλήκα, Χριστοδούλου κλπ)φορτώνοντάς τους "σκάνδαλα", δεν νομίζω να ήταν και πολύ αντικειμενική.

Ούτε νομίζω ότι καθιερώθηκε ακόμη το ασυμβίβαστο πολιτικού-δικηγόρου όπως στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Τάσσος έφυγε από το γραφείο του όταν εκλέγηκε Πρόεδρος.

Επιπλέον ο ΠΟΛΙΤΗΣ φιλοξενεί αρρωστημένες απόψεις σε περίοπτες θέσεις, όπως αυτές του Δρουσιώτη, του Μικελλίδη κλπ. Ίσως καλύτερα θα ήταν να δημοσίευε τις απόψεις του τουρκικού ΥΠΕΞ αντί αυτών των άρρωστων μυαλών.

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο ΠΟΛΙΤΗ:

Το 2004, αυτό που ο ΠΟΛΙΤΗΣ υποστήριξε ήταν δίκαιη λύση όπως την λες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ:

ΠΡΟΣ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ:
Δηλαδή όποιος ανήκει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ που βρίζει ανώνυμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, "είναι προβοκάτορας που μάλλον ανήκει στην κατηγορία των όσων έχουν συνάψει πολιτική συνδιαλλαγή", όπως κατ' εσένα ισχύει για όσους (κακώς) βρίζουν ανώνυμα οποιοδήποτε πρόσωπο εκφράζει πολιτικές απόψεις με τις οποίες διαφωνούν;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειάζεσαι τον Ξενοφώντος να σου απαντήσει.

Η Επιτροπή είναι αντιστασιακό κίνημα.

Δεν είναι Ανώνυμος προβοκάτορας ούτε ΒΛΑΚΑΣ που κάνει απορίες.

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Σε απάντηση στον πιο πάνω "ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ":

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των όσων έχουν προσωπικές διαφορές με κάποιον άλλον κι επιλέγουν άσχετα ένα διαδικτυακό χώρο για να του πετάξουν ανώνυμα λάσπη, από ένα blog που ασκεί κριτική στον κ. Χριστόφια.

Αυτή είναι η άποψή μου.

ΕΛΑΜ είπε...

Εμείς διαβάζουμε ΠΟΛΙΤΗ και ΧΑΡΑΥΓΗ, γιατί είναι οι μόνοι που προβάλλουν τη δράση μας.

Στηρίζουν το ΕΛΑΜ και το εθνικιστικό κίνημα.

Μάριος είπε...

Πολίτη, ξεκίνα να διαβάζεις άλλη εφημερίδα γιε μου. Εν φανερό ότι η εφημερίδα που διαβάζεις, εν σου κάμνει καλό.

Προς το βλάκα και τις απορίες του:

Εγώ δεν επρόσεξα ο Ξενοφώντος να εμιλήσε γενικά και αόριστα σε όσους εκφράζουν αντίθετη πολιτική άποψη από αυτόν. Μίλησε συγκεκριμένα: "αυτός που βρίζει το Χρίστο ανώνυμα, είναι προβοκάτορας που μάλλον ανήκει στην κατηγορία των όσων έχουν συνάψει πολιτική συνδιαλλαγή με τη σημερινή κυβέρνηση."

Όσοι διαβάζουν εφημερίδες, προφανώς θα έχουν διαβάσει άρθρα του Σενέκκη και προφανώς θα αντιλαμβάνονται ότι οι θέσεις του είναι διαχρονικές, σε κάποιους δεν αρέσουν και γι'αυτό κάποιοι, πολύ καλά γνωστοί για τη φερεγγυότητα τους (τους απέδωσα τον πιο επιοική χαρακτηρισμό που μπορούσα) τον κατηγορούν.

Το γεγονός ότι εσύ τώρα κατηγορείς τον Ξενοφώντος, διαστρεβλώνοντας αυτό που είπε, σε κατατάσσει στην κατηγορία του προβοκάτορα.

Διατηρώ όμως τις επιφυλάξεις μου, επειδή μπορεί να μην αντιλήφθηκες σωστά αυτό που είπε και να είσαι πραγματικά ένας βλάκας.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τα ακελάκια και τα εδονοπουλάκια μπορούν να φτύνουν εκεί που έγλυφαν και να γλύφουν εκεί που έφτυναν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Η τελευταία προεκλογική είναι το πιο τρανό παράδειγμα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ικανότητα του να ελίσσεται κάποιος, είναι η ικανότητα αρκετών του ΔΗΚΟ, που σήμερα λυμαίνονται το κόμμα για να κανονιστούν οι ίδιοι.

Ο Σενέκκης δεν ακολούθησε την πεπατημένη και γι' αυτό κάποιους δε σας κάθεται στο στομάχι.

AnanAnanAnanAnanAnanAnanAnanAnan είπε...

Re kwlopaida, ma giati shizeste gia to sxedio b?

VARTE MYALO KAI PARTE TO XAPARI...
ENA EINAI TO SXEDIO...
SXEDIO ANAN...
COMING SOON...

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΕΛΑΜ ωραιο το ανεκδοτο!

ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ είπε...

Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ καμιά σχέση δεν έχει με άτομα του ΔΗΚΟ ή άλλων κομμάτων.

Είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε αυτόνομοι. Είμαστε δυνατοί. Είμαστε ενωτικοί.

Είμαστε η φωνή εναντίον της ομοσπονδίας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ κοπέλια εγιονι είμαι συνεπής εδονίτης. Τωρα ακούω τα κατορθώματα του Γρουστόφκια. Αν συνεργάστηκε ποτέ με αμερικάνους ντροπή του και πάλι ντροπή του. σαν μας το έλεγε απο την αρχή και να μήν μας έκανε και τον καπετάνιο.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ:
"Επί διακυβέρνησης μας, δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθούν έργα για τον πολιτισμό."

-------------------------------

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ:
"Επί διακυβέρνησης μας, δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθούν έργα που χαρίσαμε στον Μιλτιάδη Νεοφύτου, εκπληρώνοντας προσωπική υποχρέωση προς τον εν λόγω μεγαλοντιβέλοπερ."

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο έργο που θα αναλάβει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, θα είναι το ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

RE FKARTE PAOURMON GIA TON MILTIADI, NA MEN SAS VALEI GIA 8EMELIA

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, λαλείτε το νέο βιβλίο της ιστορίας στα σχολεία να είναι κανένα μυθιστόρημα του Μακάριου Δρουσιώτη, με χαιρετισμό του Καζαμία και πρόλογο του άλλου του Οξφορδιανού καθηγητή;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ χέλω να μάχω, πόσα πιορώνω ως φορολογούμενος για να θκιαβαίνει το γαμπρούι του sir christofias.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοπέλια μα εν είναι με τον Σενέκκη πρόεδρο της ΠΟΦΕΝ που έκαμε αντικατοχική η ΠΟΦΕΝ για πρώτη και τελευταία φορά με τον Νταλάρα?

Ξέρει κανένας σίγουρα να το διασταθρώσουμε?

Επειδή από ότι ξέρω ο Νταλάρας είναι ανεπιθύμητος για το ΑΚΕΛ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παουρμός ήντα πόνει ?
Πρώτη φορά άκουσα έτσι πάθηση.
Μάλλον ευδοκιμέι στα κοτσικοχώρκα.

Για Βλαγκάραν πάντως και φάουσα εξανάκουσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους εκάμετε πάίδες. Να μάθει ο Yeni-Politis, ότι δεν θα γράφει ότι θέλει για όποιον θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Μα εν μόνο ο Νταλάρας που εν ανεπιθύμητος;

Δαμέ ο Μάριος Τόκας ήταν διαγραμμένος επειδή "εξεχείλωσε" το όπως του είπε κάποτε ο ευέλικτος.

Αλλά όταν επέθανε εβουρήσαν οι νεκροκάπηλοι έξω που την εκκλησία που θα εγίετουν η κηδεία και εφωνάζαν "Και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ".

Εφκάλαν πόνημα όμως όταν είδαν ότι ήταν να τους λιντσάρει ο κόσμος που ήταν τζιαμέ!

Ανώνυμος είπε...

Τούτος που διερωτάται "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΕΟ?" έχει μορφωτικό επίπεδο νηπιαγωγείου.
Ο Χριστός σταυρώθηκε, τάφηκε, αναστήθηκε, αναλείφθηκε και περιμένουμε τη δευτέρα παρουσία του.

Ανώνυμος είπε...

Το κάθε εδονόπουλο ανοίει το στόμα του και πετάσσει ότι ανωμαλία έμαθε στα Περβόλια.

"ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΥΡΩΚΟ"...πέμας καμιά ακροδεξιά θέση να μάθουμε κι εμείς οι αγράμματοι!

Οι θέσεις τους είναι στη σελίδα: http://www.evropaikokomma.org/MAIN/default.aspx

Unknown είπε...

Αβάσταχτη η ελαφρότητα ορισμένων και ακόμα πιο αβάσταχτη η δυσκολία ορθής κριτικής προσέγγισης.

Σαν συνεργάτης του Πολίτη (εξωτερικός) έχω δημοσιεύσει σειρά άρθρων τα οποία δεν συμπίπτουν πουθενά με τα όσα λέτε.

Από το "Η Κύπρος δεν είμαι μακριά" ένα από τα πρώτα μου κομμάτια στην εφημερίδα, μέχρι το "Δεν υπάρχει πάρε δώσε γιατί δεν έχουμε να δώσουμε" και από αυτό μέχρι το πρόσφατο και πικρόχολο "Μαλάκα Πρόσφυγα..." ουδέποτε λογοκρίθηκα και ουδέποτε μου ζητήθηκε να αλλάκω έστω και μία τελεία στα κείμενά μου.

Επειδή παράλληλα διαβάζω και ως αναγνώστης τον Πολίτη (μαζί με όλες τις εφημερίδες) έχω διαβάσει πλήθος τακτικών άρθρων που επικρίνουν έντονα τοσο τον σημερινό Πρόεδρο όσο και την Πολιτική που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, ασφαλώς, ως εφημερίδα έχει μια πολιτική γραμμή που σε πολλά συνάδει με τις κατευθύνσεις του Συναγερμού (σε κάποια σημεία) του ΑΚΕΛ (σε κάποια άλλα) των Οικολόγων αλλού κλπ, κλπ.

Κάθε εφημερίδα όμως έχει την "κεντρική της γραμμή".

Αυτή μπορεί να κριθεί μόνο Πολιτικά και όχι με ποταπούς χαρακτηρισμούς όπως "τουρκόφιλη" κ.α.

Μια εφημερίδα, ένα Μέσο, μπορεί να κριθεί κυρίως από τον χώρο και την άνεση που δίνει στην Αντίθετη από την κεντρική της γραμμή άποψη, να υπάρξει και να εκφραστεί.

Πέραν αυτών, είναι μία εφημερίδα που δίδει εξαιρετικό βάρος σε ζητήματα Πολιτισμού προβάλλοντας έντονα δημιουργούς από την Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ πρέπει να είναι κανείς πραγματικά "ταλιμπάν" για να μην αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά με τα Κυριακάτικα Ιστορικά Ένθετα που είναι όλα εστιασμένα στην ιστορία του νησιού από αρχαιοτάτων χρόνων.

Κάποτε, θα πρέπει να μάθουμε την αλαφαβήτα από την αρχή.

Κάποτε, θα πρέπει να μάθουμε να μιλάμε, ασκώντας την μέγιστη Ελληνική Τέχνη, αυτήν της Διαλεκτικής, που σημαίνει Επιχειρήματα και Λογική και όχι χαρακτηρισμοί και επίθετα.

Και μια "λεπτομέρεια":

Κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για τις προηγούμενες Προεδρικές, γνωστός, πολύ γνωστός και σημαντικός Ακαδημαϊκός Διδάσκαλος και προσωπικός φίλος του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, έψαχνε αγωνιωδώς "στέγη" σε εφημερίδα για να φιλοξενηθούν 3 άρθρα του (πάρα πολύ σημαντικά) που στήριζαν τον τέως Πρόεδρο.

Βλακωδώς, απέκλεισε μόνος του τον Πολίτη και έστειλε τα κείμενά του σε υποτιθέμενες "φιλοτασσικές" εφημερίδες. Ο νωών νοείτω...

Όχι μόνο δεν τα δημοσίευσαν, αλλά απαξίωσαν οι θλιβεροί και να απαντήσουν στην τιμή που τους έκανε.

Πολύ αργότερα, έλεγα το επεισόδιο στον τότε επικεφαλής του Πολίτη και...έκανε το σταυρό του, λέγοντας "έλα παναγία μου μα γιατί δεν τα έφερε εδώ;;;;"

Και σε αυτό, θα είμαι απόλυτος.

Ο Πολίτης, είναι η πιο φιλόξενη σε αρθρογραφία πάσης απόψεως εφημερίδα στην Κύπρο.
Και είναι ο κεντρικότερος λόγος που γράφω εκεί.

Και υπόψην σας, ότι με τον "φίλτατο" Κοριό, του Κυριακάτικου Πολίτη, γίναμε "μπίλιες" δημοσίως, όταν είχα γράψει το θετικό άρθρο μου για το βιβλίο του Γιώργου Λιλλήκα.

Δεν σας αρέσει ο Πολίτης; Με γεια σας και χαρά σας. Και εγώ αν εξαιρέσω τις σπουδαίες σελίδες του Χάρη Φουρνίδη στη Μάχη, την θεωρώ εφημερίδα μάλλον χαμηλού επιπέδου. Ε και; Θα βγω έξω να τη βρίζω;;;

Unknown είπε...

* χίλια συγνώμη για κάποια φραστικά λάθη, έγραφα με μεγάλη ταχύτητα λόγω πίεσης δουλειάς!

Ανώνυμος είπε...

Πίττα μήπως η "κεντρική γραμμή" είναι ο νενεκισμός και έχουν σε εσένα και 1-2 άλλους τζιμέσα για άλλοθι;

Ανώνυμος είπε...

"Ο Πολίτης, είναι η πιο φιλόξενη σε αρθρογραφία πάσης απόψεως εφημερίδα στην Κύπρο."

GIAFTO EKATANTISE OPWS TO APOXWRITIRIO TIS PLATEIAS ELEF8ERIAS

EN ESI POU EGRAPSES RE PITTA GIA TIN EPITROPI? ESI EISAI O DAIMWN?

Yeni-PolitisPittas είπε...

Εσού αρωτάς το καλό σου...εγιώ εσιουρεύτηκα πως εν τούτος που το έγραψε που την ώρα που εμπήκε τζιέκαμε "σχόλιο συμπαράστασης" στον Yeni-PolitisPittas

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

To Christofias-watch είναι αυτή τη στιγμή το μόνο μέσο στο Κυπριακό διαδίκτυο που παρουσιάζει αναλυτικά την ανατομία της ευέλικτης πολιτικής (πωλητικής) της Κυβέρνησης.

Είναι η μόνη φωνή που επίμονα και με συνέπεια καλεί τα κόμματα που μετέχουν στην Κυβέρνηση να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Είναι η μόνη φωνή που έχει ως εφαλτήριο τον πραγματικό πατριωτισμό και την έγνοια για το αύριο της πατρίδας από τη μια, και από την άλλη ταυτόχρονα έχει πλήρως διαχωρίσει τη θέση της από τους αρρωστημένους εθνικιστές του ΕΛΑΜ της Χρυσής Αυγής και άλλων ανάλογων πατριδοκαπηλευτικών συμμοριών.

Η τεράστια (πρωτοφανής) επιτυχία του Christofias-watch, έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τα σκοτεινά επιτελεία της Επαγρύπνησης και τους ερασιτέχνες Καγκεμπίτες της ΕΔΟΝ που ευχαρίστως, αν μπορούσαν θα έστηναν από τη μια μέρα στην άλλη τα Γκουλάκ για τους αντιφρονούντες.

Και η τεράστια αυτή επιτυχία, ίσως και να σημαίνει πως μπορεί να μην ήμαστε άξιοι για τη μοίρα που μας επιφυλάσσουν. Ίσως αξίζουμε κάτι καλύτερο και ίσως καταφέρουμε να παλέψουμε για αυτό!

Τάσσο Ζεις Μας Οδηγείς!

ΥΓ:
Κε Πίττα, συμφωνώ απόλυτα με όσα λέτε-έτσι πρέπει να κρίνουμε μία εφημερίδα κλπ. Διαφωνώ και εγώ με τους χαρακτηρισμούς αποδυναμώνουν στο τέλος αυτόν που τους κάνει.

Όμως μήπως εσείς και 2-3 άλλοι είστε απλά το άλλοθι που είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω;

Unknown είπε...

@ Φάληρε Κυπριώτη παρόλο που γενικά δείχνεις σοβαρός και εσύ κατά καιρούς έχεις «ξεφύγει» σε χαρακτηρισμούς και μάλιστα οξύτατους.

Από κει και πέρα, δεν ξέρω αν είμαι «άλλοθι» ή όχι.

Και δεν με πολυνοιάζει κιόλας.

Πολιτικός δεν είμαι, ούτε δημοσιογράφος με την έννοια του να βγω στους δρόμους να κάνω ρεπορτάζ.

Αρθρογράφος είμαι και σχολιογράφος, άπαξ της εβδομάδος και αυτό που με ενδιαφέρει, να το πω έτσι νέτα σκέτα είναι να φτάνει η «φωνή» μου στον κόσμο.

Δεν γράφω για τον εαυτό μου και για το συρτάρι μου.

Και, αν έχεις προσέξει, με ενδιαφέρουν κυρίως ζητήματα που άπτονται του Πολιτισμού, της Παιδείας και του Περιβάλλοντος.

Ζητήματα δηλαδή που θα έπρεπε να αφορούν όλους μακριά από στενές κομματικές γραμμές.

Πολιτικά, ιδεολογικά, ναί, ήμουν είμαι και θα είμαι "απέναντι" σε κάθε εθνικισμό και ρατσισμό οποιουδήποτε είδους και προσχήματος. Ο εθνικισμός όμως όπως και ο ρατσισμός πουθενά δεν συγγενεύουν με τον Πατριωτισμό και τον Ανθρωπισμό γιατί παράγουν μόνο τυφλό μίσος. Ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Πολλη συζήτηση σήμερα.
Και πολλοί ευέλικτοι ανάμεσα μας...

Ανώνυμος είπε...

PolitisPittas

Το να γράφεις επωνύμως σ ένα blog και να αναφέρεις ότι αρθρογραφείς για τον ΠΟΛΙΤΗ δεν σε καθιστά Ιερή Αγελάδα. Αμοίβεσαι απ αυτόν, και κατά πάσαν πιθανότητα συμμερίζεσαι την πολιτική του γραμμή 100%, οπόταν αυτόματα επιδέχεσαι κριτικής.

valtasar είπε...

Ο Πολίτης είναι “κίτρινος τύπος”. Η διαφορά είναι η εξής: Η εφημερίδα χρησιμοποιεί τον εαυτό της για να προβάλει την είδηση ενώ ο κίτρινος τύπος χρησιμοποιεί την είδηση για να προβάλει τον εαυτό του. Είναι μια εφημερίδα που κατασκευάζει καταστάσεις και χρησιμοποιεί τα γεγονότα για να τις υποστηρίξει. Μια εφημερίδα που σχεδόν ποτέ δεν λέει ψέματα αλλά φροντίζει να κρύβει τόση αλήθεια όση χρειάζεται για να υποστηρίξει τις θέσεις της. Μερικές φορές δεν τα καταφέρνει καλά και αναγκάζεται να ζητά δημόσια συγνώμη (πχ αστήριχτες κατηγορίες προσώπων ή αποσπασματική δημοσίευση δημοσκοπήσεων). Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι είναι η μόνη εφημερίδα με τόσες “γνωστές ανώνυμες έγκυρες πηγές” που ποτέ δεν αποκαλύπτονται.
Συχνά στηρίζει τη φήμη της στην ικανότητα της να βλέπει και να παρουσιάζει πάντα την “άλλη” πλευρά ακόμα και αν αυτή είναι ανύπαρκτη ή άδικη. Προκειμένου να γίνει η “άλλη φωνή” καταντά να θυσιάζει πολλές φορές μεγάλο μέρος της αλήθειας.
Στις εκτελέσεις στο Τζιάος, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ε/κ εφημερίδες και αρκετές ευρωπαικές, ο Πολίτης αποφάσισε να μας ενημερώσει για μια εκτέλεση τ/κ λίγη ώρα πρίν απο ε/κ στην ίδια περιοχή.
Στα γεγονότα του Λιμνήτη επέλεξε πάλι την απενεχοποίηση του θύτη μεταθέτοντας σε μάς την ευθύνη για την τροπή που πήραν τα πράγματα με κύριο άρθρο του με τίτλο “ήθελαν αφορμή και τους τη δώσαμε.”
Είναι η μόνη εφημερίδα (απο κατεχόμενα, τουρκία, κύπρο, ελλάδα , γαλλία και μερικές άλλες ευρωπαικές) που μετά την υπογραφή της συμφωνίας Κύπρου _Γαλλίας (επι εποχής Τάσσου) επέλεξε πρωτοσέλιδο με τίτλο “Διαψεύδει τα πάντα η Γαλλία” βασιζόμενη (ακουσον-ακουσον) σε πληροφορίες της Milliet απο ανώνυμη πηγή απεσταλμένου της στο παρίσι.
Είναι η εφημερίδα που επι διακυβέρνησης Τάσσου , θεωρησε εύστοχο τον τίτλο “τι γίνεται πίσω απο το προεδρικό” για να μας περιγράψει πως κάποιοι κάτοικοι των παλιών Αγ.ομολογητών τσακώθηκαν με ομάδα νεαρών.
Είναι η εφημερίδα που προσπαθέι να μας πείσει οτι η άποψη των ξενοδόχων στα κατεχόμενα, το τουρνουά τένις στην Κερύνεια, και η κίνηση στους δρόμους στα κατεχόμενα , είναι λογικό να μπαίνουν καθημερινά στην στήλη “πολιτική” (τουλάχιστον στην ηλεκτρονική έκδοση)

Κι αυτά είναι απλά μερικά παραδείγματα απο τα δεκάδες που μπορεί κάποιος να βρεί καθημερινά στον Πολίτη.
Απέχει πολύ απο μια ελεύθερη, έγκυρη και αντικειμενική εφημερίδα.
Είναι αναξιόπιστη, επικίνδυνα χειραγωγούμενη και πολλές φορές ακόμα και παραπλανητική.

Unknown είπε...

Ιερή Αγελάδα; Που είδες αγαπητέ να παριστάνω την....ιερή αγελάδα;

Ιερή, ούτε κατά διάνοια..

Αγελάδα, η αλήθεια είναι πως έχω πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι έτσι.

Αν αμείβομαι;

Όχι φίλτατε, στην Κύπρο και στην Ελλάδα-δυστυχώς- οι ανεξάρτητοι αρθρογράφοι δεν αμείβονται.
Από μεράκι και έγνοια για κάποια ζητήματα είναι που γράφουν.

Το αν αποδέχομαι ή όχι την πολιτική του γραμμή δεν αφορά κανέναν, είναι προσωπικό ζήτημα. Ωστόσο, όποιος διαβάζει τακτικά, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Και σε κάθε περίπτωση, ερωτώ: Για να σχολιάσει κανείς εδώ προϋποθέτει την κατάθεση…ιδεολογικών διαπιστευτηρίων;

Κριτική αγαπητέ δεχόμαστε όλοι. Ορθολογική κριτική στο πλαίσιο συζήτησης. Αν η «κριτική» είναι ένα συνονθύλευμα επιθέτων και ύβρεων (προδότη, τούρκε, φασίστα, κομμούνι, μαύρε, κόκκινε κλπ) τότε απλά είναι άκυρη εκ προοιμίου. Αν κάθε φορά η αντίθετη από τη δική μας άποψη είναι καταδικασμένη εις το που το εξώτερο μόνο και μόνο γιατί είναι αντίθετη, απλά είμαστε όλοι μαζί για κλάματα και ο μόνος που χαμογελά ευχαριστημένος είναι ο Τούρκος εισβολέας που ενώ κατέχει τη μισή Κύπρο, εμείς δεν μπορούμε, όχι να συμφωνήσουμε, αλλά να συζητήσουμε.

«Μπήκαν στην πόλη οι οχθροί και μεις γελάγαμε στις γειτονιές» που λέει και το σπουδαίο τραγούδι…

Κυπρέος είπε...

@ PolitisPittas,
Φοβού τους υπό εσού ευεργετηθέντας!!! Κι ο νοών νοείτο!!!
Άσε που η οποιαδήποτε προσπάθεια για συζήτηση εδώ μέσα, μπορεί να παρομοιαστεί με την ηλίθια (sorry) προσπάθεια να ρίξεις έναν τοίχο πετώντας του αυγά!!!
Βίωσες από πρώτο χέρι πως υποδέχονται, οι τακτικοί θαμώνες αυτού του ιστολογίου, τις διαφορετικές ή κριτικές απόψεις που ξεφεύγουν έστω και λίγο από την καθιερωμένη γραμμή. Η όποια προσπάθεια να πείσεις ότι αυτό δεν αποτελεί Πολιτισμό πιο πολύ εξαγριώνει τα πλήθη που συνεχίζουν να γιουχαΐζουν. Και η Επιτροπή λάμπει δια της απουσίας της! Δεν παίρνει θέση ούτε για τις επιθέσεις σε βάρος ατόμων που τους θεωρεί φίλους της! Μήπως τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

Unknown είπε...

@Κυπρέε, θα με συγχωρέσεις, αλλά πρέπει να πω πως αντίστοιχα "βίωσα" την υποδοχή στο μπλογκ του φίλτατου μου Μιχάλη Μιχαήλ στο οποίο απλά επειδή εξέφρασα ορισμένες απορίες ή και κάποιες σκέψεις έξω από τα "εκεί" στερότυπα έκανα ένα εξ ίσου καλό μπάνιο σε χαρακτηρισμούς και επίθετα. Από....αριστερό φασίζοντα μέχρι δεν ξέρω τι άλλο.

Το πρόβλημα δεν είναι "εδώ" ή "εκεί" ή οι μεν και οι δε, το πρόβλημα, το ύφος, το ήθος και το επίπεδο, συχνά είναι παντού και "ξυπνάει" όταν μιλάς σε ένα όποιο συγκεκριμένο ακροατήριο και λες άλλα από αυτά που εκ των προτέρων θέλουν να ακούσουν! Τίποτα άλλο.

Η Επιτροπή, δεν ξέρω τι κάνει, ούτε περιμένω να κάνει ή να μην κάνει τίποτα-εδώ ο "Παντός Καιρού" που είναι Φίλος μου και το εννοώ, απλά αγνόησε τους δικούς του χούλιγκανς...

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Πόσες μέρες θα περάσουν πριν ο Δρουσιώτης ανακαλύψει κανένα νέο ολοκαύτωμα Τ/Κ από Έλληνες και να το δημοσιεύσει στον YENI-Πολίτη; Πέντε; Άντε δέκα;