ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009



Στη δύσκολη διαδρομή μας αυτούς τους μήνες, ήταν πολλοί αυτοί που μας βοήθησαν. Ήταν πολλοί οι επώνυμοι και ανώνυμοι αναγνώστες που μας απέστειλαν εισηγήσεις και σχόλια, που προέβαλαν την ιστοσελίδα μας και το έργο της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο. Δεν ξεχνούμε επίσης τη βοήθεια που μας έχουν δώσει οργανωμένοι φορείς, κοινωνικά σύνολα, πολιτικά κόμματα, φοιτητικές οργανώσεις.

Θέλουμε όμως να ξεχωρίσουμε ένα συγκεκριμένο και πολύ αγαπημένο συμπαραστάτη στο έργο μας: τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Το Κυπριακό Ποντίκι". Που με πλήρη ανιδιοτέλεια και με πολλή αγάπη στηρίζει και προβάλλει το έργο μας και την ιστοσελίδα μας. Που δε μας χάλασε μέχρι σήμερα κανένα χατήρι όταν της το ζητήσαμε. Που σέβεται την ανωνυμία μας και μας αντιμετωπίζει διακριτικά κι ευγενικά.

Θέλουμε λοιπόν να ανταποδώσουμε, έστω και στο ελάχιστο που μπορούμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι μεγάλο μέρος των αναγνωστών μας είστε ήδη αναγνώστες και του Ποντικιού. Όσοι όμως δεν είσαστε, σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια των Γ.Γεωργίου-Κ.Βαλανίδη-Μ.Παπαηλία αλλά και των άλλων μόνιμων και έκτακτων συνεργατών τους. Που με συνέπεια μάχονται και αυτοί για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και για τη διάσωση του κυπριακού ελληνισμού.

Κάθε Παρασκευή, να θυμάστε: πριν τη δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, περνάμε από το περίπτερο. Και αγοράζουμε το "Κυπριακό Ποντίκι". Παίρνουμε ένα ή και περισσότερα αντίτυπα. Αφού το διαβάσουμε, το αφήνουμε σε δημόσιο χώρο (π.χ. καφετέριες, σαντουιτσίδικα κλπ). Για να αυξάνουμε την αναγνωσιμότητά του.

Η αντικαθεστωτική φωνή που λέγεται "Το Κυπριακό Ποντίκι" πρέπει να ακούγεται ακόμη πιο δυνατά. Και γιατί ενοχλεί το καθεστώς και γιατί λέει όσα πολλοί δεν τολμούν να πουν.

Σας καλούμε όλους να την ενισχύσετε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σημείωση: Και να θυμάστε: το Ποντίκι το βρίσκουμε και στο διαδίκτυο: www.pontiki.com.cy

18 Σχόλια:

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Το Ποντίκι είναι μια αγωνιστική έπαλξη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Εγώ προσωπικά οι μόνες εφημερίδες που διαβάζω ανελλιπως είναι το "Ποντίκι" και η "Ένωσις".

Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Χρίστος Χρίστου είπε...

Εγώ αγοράζω Χαραυγή, Πολίτη και Αλήθεια.

Δησακελικές εφημερίδες.

Αγοράζω επίσης την VOLKAN, γιατί είναι ομοϊδεάτες μου.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Εδώ που είμαι στο Η.Β. δεν το έχουν κάπου κοντά μου. Δεν ξέρω αν το φέρνουν στην Αγγλία.

Όμως, μου το στέλνουν κάποιοι συναγωνιστές από την Πάφο. Τελευταία το διαβάζουμε και στο διαδίκτυο και μπράβο για την καλή τους δουλειά.

Ο Γεωργίου ήταν πολύ αξιόλογος συναγωνιστής. Κρίμα που μας έφυγε από την ΕΔΕΚ. Πολλοί μας έφυγαν με τα χρόνια και μας έμειναν πολλά κωθώνια και ανίκανοι.

Για παράδειγμα, μεγάλο "κελεπούρι" είναι και ο Πρόεδρος εδώ του Αγώνα, ο οποίος έχει απόψεις ακελικές αντί εδεκίτικες.

Δεν πειράζει όμως. Πάλι με το Γεωργίου, ακόμα και εκτός κόμματος, τις ίδιες ιδέες έχουμε και τον εμπιστεύομαι.

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα πια στις αυταπάτες

Ή με τους εποίκους

Ή με τους εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα πια στις υποσχέσεις

Βγήκε ο Ευέλικτος

Και όλους σας θα σας χ.....

Ανώνυμος είπε...

ο Άνευ Ορίων είναι αντισενερικός ειρωνευτής

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Ιοσίλιε είσαι άλουτος βρωμοπόδαρος

Unknown είπε...

Πέρασα από εδώ να δω τι γίνεται και έπεσα στο εξωφρενικό και χαφιεδίστικο σχολιάκι του "Spiritual" που θα πρέπει να διαγραφτεί πάραυτα.

1ον Το να αποκαλύπτεις το όνομα κάποιου που γράφει στο ίντερνετ με ψευδώνυμο είναι 10000000% χαφιεδισμός, και

2ον, το αν έχει κάποιος ή όχι τάσεις ομοφυλοφιλίας δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν και δεν αποτελεί πολιτικό ή άλλο κριτήριο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πήττα
κόψε τες σάχλες
το σχολιο το εβαλε ο ιδιος ο κ. Χρίστος Χρίστου για να θολόσει τα νερα σχετικά με τη ταυτοτητα του και μην παιζεις το παιχνιδι του σε παρακαλω

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

@Ανώνυμε 4:30 μμ είστε νομίζετε έξυπνος; Δικαίωμα σας βεβαίως βεβαίως!

Προσωπικώς θα συμφωνήσω με το σχόλιο του κου Πίττα 100% σε αυτήν την περίσταση!!

Το δικαίωμα της ανωνυμίας είναι ιερό στο διαδίκτυο και το κάρφωμα αυτού του είδους είναι πρακτική που θυμίζει Σταλινικές μεθοδεύσεις.

Όπως και η χρησιμοποίηση των ομοφοβικών συνδρόμων!

Ανώνυμος είπε...

τις Κυριακές o Ηλικιακός Ρατσιστής, σαν πιστός Χριστιανός που είναι, πάει εκκλησία στον Άη Μάμα και φιλά το χέρι του γνωστού Μητροπολίτη Πάτερ Εδόνιου

ο Πάτερ Εδόνιος είναι γνωστός και ως παπα-Βέλικτος

*Ιοσίλιος*

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Είναι γεγονός πως αυτή το Χριστόφιας-Watch ενοχλεί στάνταρ δύο πλευρές:

Τους παθολογικά εξαρτημένους ΑΚΕΛικούς και τους ψευδοπατριώτες τύπου ΕΛΑΜ και Χρυσή Αυγή. Τα δύο άκρα που συναντιούνται σε μία κοινή συνισταμένη: στην καταστροφή της πατρίδας.

Καμία σχέση με όσα πυρπολούν τη δική μας σκέψη, με την πολιτική κληρονομιά του Τάσσου Παπαδόπουλου και το αδάμαστο πατριωτικό ήθος του Γιατρού.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Η ομοφοβική ανάρτηση πιο πάνω έχει διαγραφεί.

Είτε γράφτηκε για να αποκαλύψει τον Άνευ Ορίων είτε από τον ίδιο για να αποπροσανατολίσει, αυτό μας είναι αδιάφορο.

Ρατσιστικά και ομοφοβικά σύνδρομα, θα βρείτε σε άλλους όπως στον Ηλικιακό Ρατσιστή και στο Μελελέν Ασλανοβαζανομοφοβικό.

Όχι στο christofias-watch, ένα καθαρά πατριωτικό και προοδευτικό ιστολόγιο, που καλλιεργεί τη συνύπαρξη των ανθρώπων και όχι το ρατσιστοφασιστικό διαχωρισμό.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το καταλάβαμε "ομοφοβικοί" δεν είστε.

Αριστεροφοβικοί όμως;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τυχεροί οι Μορφίτες που ευτύχησαν να έχουν ένα τόσο καλό Ιμάμη όπως το Νεόφυτο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός ο πάτερ Βέλικτος. Εγώ τον γνώρισα όταν είμασταν στην κατασκήνωση στα περβόλια! Βέβαια, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το όνομα πάτερ Εδόνιος του το έδωσε ο ιμάμης Κύκκου, προ των αρχιεπισκοπικών εκλογών!

Ανώνυμος είπε...

Ο Οδοστρωτηρας μιλόντας σήμερα στους Δικωμιτες επανελαβε τα περι χαλιων που στρωσαμε στην Τουρκια και χωρις ιχνος ντροπης μας καλεσε να συνετιστουμε!!!

Τι εμεινε να ακουσουμε για να βγουμε στους δρομους ρε παιδια

Πάτερ Εδόνιος ο Τουρκοφιλητής είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΝΤΕΝΚΤΑC