ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" Ο Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο. Χάρη σε αυτούς, είμαι σήμερα ένας καλύτερος Πρόεδρος!


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, έχει ως κύριο στόχο της την απελευθέρωση της Κύπρου και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο νησί.

Και από την ίδρυσή μας και τη δημιουργία του christofias-watch, είναι γεγονός ότι ασκήσαμε πολύ έντονη (αλλά δίκαια και τεκμηριωμένη) κριτική στο Δ. Χριστόφια και τους μηχανισμούς του.

Δε χαριστήκαμε σε κανέναν και δε θα χαριστούμε σε κανέναν.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε όμως, ότι η πρόσφατη
δραματική πολιτική μεταστροφή του Δ. Χριστόφια, τόσο με την αποδοχή στο Εθνικό Συμβούλιο συγκεκριμένων αρχών και τη χάραξη κόκκινων γραμμών για τη λύση στο Κυπριακό, όσο και με την απροσδόκητα (για τα δεδομένα του ίδιου) δυναμική εμφάνισή του στα Ηνωμένα Έθνη, μας έχει εκπλήξει κατά τρόπο ευχάριστο.

Εμείς δε θέλουμε να υιοθετήσουμε την άποψη ότι ο Δ. Χριστόφιας, δεν έχει αλλάξει πολιτική, αλλά απλά ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Καλόπιστα, θα θεωρήσουμε ότι η πολιτική του μεταστροφή, είναι ειλικρινής.

Οπότε η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο,
δεν μπορεί παρά να νιώσει δικαιωμένη. Δε διεκδικούμε την πρωτοκαθεδρία του αγώνα και της κριτικής στον Πρόεδρο.

Ούτε βέβαια μετανιώνουμε για την κριτική που του ασκήσαμε.

Με την απαράδεκτη και αλαζονική πολιτική του μέχρι σήμερα, κατάφερε ο ίδιος να γίνει στόχος όλων των δυνάμεων (οι οποίες πλειοψηφούν στις τάξεις των πολιτών) που αγωνίζονται για μια δίκαιη και σωστή λύση του Κυπριακού.

Όμως, από ό,τι φαίνεται,
λόγω της έντονης κριτικής που του έχει γίνει, από διάφορες πλευρές, έντυπα, κόμματα, πολιτικούς, blogs και άλλες κοινωνικές ομάδες, μετά τη δραματική πτώση της δημοτικότητάς του στις δημοσκοπήσεις, μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι οφείλει να αλλάξει ρότα. Να προτάξει αρχές. Να σταματήσει να τροφοδοτεί την τουρκική επεκτατική βουλιμία. Να αντιμετωπίσει το Κυπριακό, έστω και σε κάποιο βαθμό, ως θέμα εισβολής και κατοχής.

Και είναι γι' αυτό που,
με την κριτική, στην οποία συμβάλαμε τα μέγιστα και νιώθουμε περήφανοι γι' αυτό, ο Δ. Χριστόφιας έχει την ευκαιρία να γίνει καλύτερος. Η κριτική και τον ενίσχυσε και τον βελτίωσε και μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Είναι γι' αυτό που ο Δ.Χριστόφιας και τα χριστοφάκια του, μας οφείλουν
ένα "μεγάλο ευχαριστώ". Αν ακολουθούσαν τους διάφορους ανεφορίτες, ιαβέρηδες, αναστασιάδηδες και τους κάθε λογής αμετανόητους νενέκους και τα γιουσουφάκια του Αττίλα και της κατοχής, θα είχαν ήδη καταστραφεί και καταστρέψει και την Κύπρο μαζί τους.

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο όμως, δεν έχει δικαίωμα να επαναπαυθεί και συνεπώς θα συνεχίσει να παρατηρεί και να ελέγχει την εξουσία. Και θα συνεχίσει να ασκεί κριτική στο καθεστώς, για κάθε ενδεχόμενο στραβοπάτημά του. Θα συνεχίσει παράλληλα να υποβάλλει εποικοδομητικές εισηγήσεις, όπως πράττει με συνέπεια, από την ίδρυσή της, μέχρι σήμερα.

Γιατί πλέον είμαστε βέβαιοι, ότι
η κριτική μας, μόνο καλό κάνει στη διακυβέρνηση Χριστόφια, αλλά και στην ίδια την πατρίδα μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

96 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bobby Sands, φασίστα κομπλεξικέ που χρησιμοποιάς και ξενικά αγγλικά ονόματα, θα μας κάνεις και μαθήματα;

Ένας γνήσιος Έλλην να χρησιμοποιά ξένα ονόματα; Πα πα πα πα πα !

Καφετζής είπε...

Καινούρια συζήτηση στο κυπριακό καφενείο: Ελληνικές εκλογές!

http://kypriakokafeneio.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετα, κάποιοι υποσκάπτατε τον Πρόεδρο.

Τώρα που τελεί υπό τους εκβιασμούς σας, πως θα υπάρξει λύση, μας λέτε;

Ahmet_Oriwn είπε...

Εγιώνις πολλά εστεναχωρέχηκεν!

Σύντροβον Γριστόφκια απεγοίτευσεν μας πολλά εμάς, τους καραογλάν της τουρκικής πρεσβείας.

Περίανδρος είπε...

Παλιοκρυφοακελικά τσογλάνια του Christofias watch....

Εκαταφέρατε ως και τον ΕΥΕΛΙΚΤΟ, κατα τα άλλα, να τον κάμετε ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟ και ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟ...

Ave Christofias watch! dum spiro spero!

μπακκάλης είπε...

Ρε μα είσαι καφετζής όξα τελάλης...;

Πήαινε ολάν ξιούρισ' τό μουστάτζιν τζαι άμμαν έρκεσε δαμε να κάμνεις κκομμεντς...

όι ούλλον διαφήμιση του καφενέ σου!!!

Νενέκος της ΕΔΟΝ είπε...

Φίλε μου Περίανδρε, χρειαζόμαστε σας πάλι να μας βοηθήσετε.

Πρέπει να αρχίσετε να βρίζετε και πάλι το Χριστόφια, για να αλλάξει γραμμή και να επιστρέψει στις ευελιξίες του.

Αδρανήσετε τον τελευταίο καιρό και πλέον δεν ασκείτε αποτελεσματικά το ρόλο σας!

Αγαθοκλής είπε...

Μα δηλαδή Ανώνυμε (28 Σεπτέμβριος 2009 3:28 μμ), αντί να εκτιμήσεις ότι οι πιέσεις που δέχθηκε ο πρόεδρος τον έκανα να σκεφτεί και να επανατοποθετήσει κόκκινες γραμμές, έχεις και παράπονο που την Επιτροπή;

Άσε που η Επιτροπή έχει το θάρρος και την εντιμότητα να τον συγχαρεί όποτε είναι σωστός, έστω και εκείνες τις λίγες φορές.

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή για την αντικειμενική παρουσίαση των εξελίξεων και την καυστική κριτική έναντι όσων το αξίζουν (βλ. Μαγάρειος, κοστα-κόμπλεξ, κόκκινος ιαβέρης κτλ).

Ανώνυμος είπε...

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην κρατική τηλεόραση
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της διακομματικής, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, έχει το δικαίωμα για μία ωριαία συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι. Στην συνέντευξη θα παρουσιαστούν όλες οι θέσεις και οι απόψεις του Κινήματός μας, καθώς επίσης θα δοθούν και απαντήσεις για ερωτήματα όπως λαθρομετανάστευση, εθνικά θέματα, τρομοκρατία, για την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς, την παιδεία και την οικονομία.
Καλούνται άπαντες οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες να ενημερώσουν σε ολόκληρη την χώρα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες για να μάθουν επιτέλους τις θέσεις της Χρυσής Αυγής πέρα από την λάσπη και τα ψέματα του κατεστημένου.

ΕΔΟΝ είπε...

Αχ ωραία. Τη συνέντευξη του Μιχαλολιάκου, θα τη δούμε όλοι εδώ στο οίκημα!

Giskard είπε...

Μπράβο σας κοπέλια πάντως, έτσι βαθκειά σάτυρα του εθνικισμού τζιαι του φασισμού εν εξαναείδα.

Για να'μαι ειλικρινής το πρώτο αστείο με την "Επιτροπή" εν το έπιασα γιατί λαλώ, καλά, όσο γελοίο τζιαι απίστευτο είναι κάποιοι να λαλούν ότι ζουν σε δικτατορία τζιαι σε "καθεστώς" στην Κύπρο σήμερα, μπορεί κάποιοι πράγματι να εν τόσο αχάπαροι που να το πιστεύκουν τζιόλας.

Αλλά τούτο το δεύτερο ποστ με τους υποτιθέμενους "Δημοκράτες" να αισθάνονται δικαιωμένοι γιατί τάχατες ο Χριστόφκιας βασίζεται στο blog τους για την πολιτική του στο Κυπριακό ήταν όλα τα λεφτά.Η καλύττερη σάτιρα που εθκιέβασα στη Κύπρο εδώ τζιαι πολλά χρόνια

Μπράβο σας ρε παιθκιά. Ετσι, να ξεσιεπάζετε την κενή πολιτική σκέψη τούτων ούλλων τζιαι να την προβάλλετε όπως πραγματικά της αξίζει - σαν ανέκδοτο.

Καλή συνέχεια τζιαι πάλε να'στε καλά για το χαμόγελο που μας διάτε

Ανώνυμος είπε...

Ε Giskard,

was your father glad?

Ανώνυμος είπε...

ετζιε θελετε να σας καλεσει στο προεδρικο να σας δοκει τζιε βραβειο??

Αμαν σας αρεσκει τι λαλει ο χριστοφκιας καμαρωνετε οτι εσεις τον επεισετε!!

Αμαν δεν σας αρεσκει φταιει και εν προδοτης,τουρκολαγνος,οδοστρωτηρας κτλ κτλ

Τι σου ειναι οι αποκταστατες τελικα!! Ειναι οι μεγαλυτεροι ευεργετες του τοπου που τα καμουν ουλλα σωστα και συναμα δεν καμουν ποτε λαθη!!

Κώστας είπε...

Δηλαδή ρε τελευταίε ανώνυμε, σήμερα ο Χριστόφιας λέει τα ίδια με πριν;

Ανώνυμος είπε...

At least their fathers are glad and proud

εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται το ΕΛΑΜ να προβεί σε προβοκάτσιες, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής

From the desk of Χρίστος Πουργουρίδης είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλούνται οι πρώην ΕοκαΒητατζήδες να επαναδραστηριοποιηθούν, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής

Rauf Raif Denktash είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται η Χρυσή Αυγή μαζί με τον Ahmet_Oriwn να σπάσει αυτοκίνητα Τουρκοκυπρίων, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θυμάται επιτέλους τον Τάσσο και να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής

British High Commission Nicosia είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο Άντρος Κυπριανού και ο Τάκης Χατζηγεωργίου να περάσουν την πύλη για να δώσουν αναφορά και εξηγήσεις και να εισπράξουν καρπαζιές, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Σχης (ΠΒ) Παπαδόπουλος Γεώργιος είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης να βάλει το υποκάμισο και φρακό του και να παρουσιαστεί πάραυτα στο Στρδο της 31 Μοίρας Καταδρομών, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θυμίζει τον Μούσκο και να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής

Honorable Dr Henry Kissinger είπε...

***URGENT***

Glafkos, please reply to my sms asap coz Christofias says that the Cyprus problem is an invasion - occupation one. wtf?

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Είναι για αυτό που ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν πως ο στόχος δεν είναι "προσωπικός". Δεν υπάρχει κανένα "αντι Χριστοφιακόν" μένος ή κανένα μονόμπαντο αντι ΑΚΕΛικό μένος.

Το μόνο που υπάρχει είναι η προάσπιση του δικαίου για την Κύπρο.

Αν ο κος Χριστόφιας κατάλαβε την πίεση που έρχεται από την κοινωνία, με γεια του και χαρά του. Η ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη, ήταν πραγματικά μία πατριωτική ομιλία που θα χειροκροτούσε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Το φαιδρό τώρα, είναι οι διάφοροι βασιλικότεροι του βασιλέως από τον Κων.Κων. του Πολίτη μέχρι τα πάσης φύσεως χριστοφάκια στα μπλογκς που τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα ασυμάζευτα.Στο μεταξύ διαβάσατε την συνέντευξη Κατσουρίδη; Θέλει πολύ προσεχτική ανάγνωση και διάβασμα "ανάμεσα στις γραμμές". Η πονηρή αλεπού, που ΄΄οπως είναι γνωστόν ήταν ο πιο φανατικός του ΟΧΙ στο ΑΚΕΛ κρατάει αποστάσεις και τρίβει τα χοντρά του τα χεράκια.

Μακάρι ο Χριστόφιας να συνεχίσει έτσι, δηλαδή, να εκφράζει την πιεστική πλειοψηφία του λαού που εξέφρασε το συναίσθημα του και στις πρόσφατες μετρήσεις και να μην είναι όλο αυτό ένα θέατρο εντυπώσεων.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Ανώνυμε άσχετε 2:56 μμ έχεις την παραμικρή ιδέα ποιος ήταν ο ηρωικός Bobby Sands;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΡΟΣ:

Ρε γέεεεεριμοι!!!
Ακουσαμε τα ούλλα δαμέσα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αξίζει καλύτερα από όποιαδηποτε σάτυρα.
Σε λίγα χρόνια δηλαδη εν να σαστε μες τον κατάλογο των αντιστασιακών!!
Μπράβο ρε παιδιά! Συνεχίστε το Ιερό σας Έργο!!! Συνεχίστε μέχρι να επαναφερθεί σε τάξη η Δημοκρατία!!!

Ε ρε τι συμβαίνει άμα κάποιος αρχίσει να δίνει και λίγη σημασία σε αυτά που λέει ο Χριστόφιας!
ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!!!

Αυτη την πολιτικη ασκούσε, ασκεί και θα ασκεί αλλά εν ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΖΙΗΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ με κάθε τρόπο...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΝΩΜΕΝΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ, ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ!!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΜΑΥΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ = ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Bobby Sands είπε...

προς τον πρώτο σχολιαστή: σε παρακαλώ πολύ άνευ_ντροπής σταμάτα να γράφεις με 69 ψευδώνυμα. είπαμε, έχεις αυτό το ψευτοκουλτουρέ ακελικό γράψιμο και προδίδεσαι. βέβαια αλλιώς γράφεις όταν θες να σου δημοσιεύουν τα κείμενα στην χαραυγή, αλλιώς στο μπλογκ σου, και αλλιώς στα... ξένα σπίτια.
με ακούς γνήσιε πεμπτοφαλαγγίτη, ή μήπως εκεί στην ακριτική περιοχή σου τα αυτιά βουλώνουν;
έγινες 50 χρονών, έχεις ένα αξιοσέβαστο επάγγελμα, αλλά μυαλό δεν έβαλες κακομοίρη...
ακέλας μέχρι θανάτου...

όσο για την ανάρτηση, η επιτροπή απέδειξε πως έχει ήθος, άσχετα να κάποιοι διαφωνούν ή συμφωνούν με την ανάρτηση.

εφημερίδα TO KYΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ είπε...

μα τωρα ενα γραψουμεν υπερ του χριστοφια?? Πριτς!! Κατι ενα εβρουμεν για να τα χωσουμεν του χριστοφια!!

From the desk of Nικολας Παπαδοπουλλος είπε...

Γιατι ποιος ειπε του χριστοφια οτι αποδεχουμαστε την ομοσπονδια?? Εδεχτηκεν το τιποτε ο παπας μου για να το δεχτω τζιε γω??

Αρχιεπισκοπος Χρυσοστομος Β ο επιχρυσωμενος είπε...

Παρακαλειται να κλεισουν ολα τα οδοφραγματα για να προετοιμαστει ο κοσμος για την διχοτομηση.Ενομισεν ο χριστοφκιας οτι εκαμεν δκυο δηλωσεις τζιε να τον αικω εγω να φαινετε καλος?? Ομοσπονδια μισημου,δυο χωριστα κρατη σιορ,γινετε η εκκλησια της κυπρου να χασει ππαρα??

Bασσος Λυσσαριδης είπε...

Μην με τρομοκρατητε πνευματικα με δηλωσεις οπως "Διζωνικη Δικοινοτικη Ομοσπονδια"!!!
Μα ο γιαννακης που ενει?? Ειπα του να πει στον Αντ1 οτι οι τουρκοι καμουν διατρηση στο κιονελι για να ποτιζουν τα ζαρζαβατικα τους τζιε οτι ξεχορτιζουν ενα χωραφι στο Γερολακο.Με ετσι προκλητικοτητα γιατι συνομιλουμε κομα??

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε Bobby sands, τούτος εν φαινεται να εν ο ανευ-πορτων. πρεπει ναν κανενα παραπουλλι του, κανεναν αξεσορι

Σχης (ΠΒ) Παπαδόπουλος Γεώργιος είπε...

παρακαλειται ο Ρηγας,ο Πλαστηρας τζιε ο Bobiras Sand να ξεκινησουν εντατικο ξημαρολοι για το χριστοφια ΤΩΡΑ!!Να μην δημιουργουντε εντυπωσεις υπερ του!!
Τζεινη η πεφωτισμενη η αγησιστρατη που εχαθηκεν?? Εχαθην στη αγια στρατα της!! Θελω να ανακαλυψει την κρυφη σχεση φανατικων οπαδων ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ για υποστηριξη της πολιτικης χριστοφια!! Μπορει??

Σιμος Αγγλειδης είπε...

ΟΙ ΕΓΩ ΕΝΤΖΙΕ!! Εν ο διδυμος αρφος μου που εφωναζε για το χριστοφια!! Εγω κρατω το πανο στα ματσ του ΑΠΟΕΛ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ρε κομπλεξικέ ΑΚΕΛΙΚΕ τουρκολάγνε που γράφεις με χίλια ψευδώνυμα. Φανερώθου αν έχεις παπάρια.

Ανώνυμος είπε...

[b] Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ! [/B]

Ανώνυμος είπε...

Νε ρε εχω.ελα να μου τα πκιαεις να τσιακαρεις,φασιστομουτρο μπασταρτουι του βρωμοσιλιου

Ανώνυμος είπε...

Επόμενη ανάρτηση των κοπελιών θα είναι το ''σχέδιο β'' του Τάκη Γεωργίου.
με υπότιτλο:
Ας μην μας τρομάζει η Διχοτόμηση..
είναι σαν ένα βελούδινο διαζύγιο..

Πως νιώθετε κοπέλια που συνειδητοποιήσατε ξαφνικά ότι σας εκμεταλλεύονται οι βολεμένοι διχοτόμοι πουλώντας σας πατριωτισμό και πράσινα άλογα για να εξυπηρετήσουν το οικονομικό τους κατεστημένο;

Μα εσείς εν τζαι... εννε;
εσείς εν απελευθέρωση και ευρωπαική λύση που εθέλατε έννε;

Εεεε ρε γέλιο που έχει τούτη η τραγωδία της Κύπρου..

zatoichi είπε...

έλα, ο άνευ-πορδίων είναι, μην δίνεις σημασία. έχασε τα μυαλά του, έχασεν τη δουλειά του, έχασεν τον ταλάτ του, θέλει τζαι τζείνος τσάπιονς λικ όπως τ' αποέλ, έχασέν τα ούλλα.

επέστρεψα κουφάλες για τα καλά

Antifa είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Ο φασισμός και οι ταγοί της διχοτόμησης νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι. Θα πάρουν όμως σύντομα απάντηση...»
(Μιχάλης Μιχαήλ, Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2009 6:32:00 πμ)

«Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο.»
(Ρήγας, 17 Σεπτέμβριος 2009 9:59 μμ)

Απειλή προς Φάληρο Κυπριώτη: «Τα δόντια του κάποιος μπορεί να τα χάσει ... να έφαγε ππουνιά ή και λόγω ατυχήματος.»
(Anef_Oriwn, Τρίτη 15/9/2009 – 3:47 μ.μ.)

ANEF_ORIWN - ΡΗΓΑ - ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παολού, καλωσόρισες! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!

Rauf Raif Denktash είπε...

καλως σε ηβραμεν παολου!! χαιρομαι που υπαρχουν τοσο φανατικοι υποστηριχτες της διχοτομησης σαν εμενα αλλα "ελληνες"!! Να καμουμεν τζιε κανενα μυστικο δειπνο να τα πουμε που κοντα οπως ο γιος μου με τον τασσο!

Τξχος Ιωαννίδης Δημήτρης, Δκτης ΕΑΤ-ΕΣΑ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Διατάσσεται ο Λχίας (Στρατονομίας) Ιαβέρης Κόκκινος να παρουσιαστεί πάραυτα στο Στρδο Στρατονομίας στην Αθαλάσσα για να παραλάβει το γκλομπ και το υπηρεσιακό του περίστροφο, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Λευτέρης Παπαδόπουλος, Δκτης ΕΟΚΑ΄Β είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Διατάσσεται ο Δεκανέας (ΚΔ) Ρατσιστής Ηλικιακός [ψευδώνυμο: Σπασοδόντης] να προσέλθει στο πλησιέστερο κρυσφήγετο της ΕΟΚΑ΄Β για να αναλάβει τα καθήκοντα και τον οπλισμό του, συμφώνως προς το "Σχέδιο Σφενδόνη", διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Anef_Oriwn είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Προς: Ε.ΛΑ.Μ.
CC: Χρυσή Αυγή
BCC: Κ.Υ.Π.

Αγαπητοί φίλοι,
Κατ' αρχήν Χάιλ Χίτλερ,
Σας παρακαλώ όπως πάρετε τα ρόπαλα, τις αλυσίδες, τους σιδερολοστούς, τις σιδερογροθιές, τα σουρίκενς και τα BB guns που σας χρέωσε η Ασφάλεια, η ΚΥΠ/Ε και η ΚΥΠ/Κ και να μαζευτείτε όλοι στον Μόλο Λεμεσού στην Β+2 προκαθορισμένη ώρα, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Bobby Sands είπε...

ρε μαλάκες, χρόνια είχα να γελάσω έτσι!!!
μπράβο στην επιτροπή που γλεντάει τον κάθε ανέραστο του διαδικτύου μαύρα μεσάνυχτα. Και τους γλεντάει για την πλάκα της.

Τις καληνύχτες μου.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αφού έχεις παπάρια ανώνυμε 10:48 με τα χίλια παρατσούκλια, τουρκόσπορε, ναινέκο, σταμάτα να αυνανίζεσαι στον κυβερνοχώρο και άντε να βρεις καμμιά γκόμενα να σου περάσει η καούρα. Εννοείται ότι εκτός από παπάρια πρέπει να έχεις και κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

και τώρα ρε άνευ_μυαλού, τι θα γίνουμε χωρίς αρφόν ταλάτ; ήταν κι αυτός μια κάποια λύση ρε παλιάνθρωπε. ψάξε να βρεις τον φάληρο ρε γερο-ξεμωραμένε πεμπτοφαλαγγίτη

Girne Jasmine Casino είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο Ahmet_Oriwn, ο Μαγάριος, ο Κωστακόμπλεξ και ο Έποικ-Lover να περάσουν αύριο χαράματα να εισπράξουν, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

ΑΔΗΣΟΚ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται η εντός ΑΚΕΛ "Πλατφόρμα του ΝΑΙ" να έρθει νύχτα στα γραφεία μας για αστραπιαία σεμινάρια επαναπροσέγγισης με τον Ραούφ Ντενκτάς, τον Ντίνο Λόρδο, τον Τουργκάι Αβτζί, τον Κώστα Θεμιστοκλέους και τον Αλέκο Κωνσταντινίδη, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

ΤΣΕΣΕΚΑ ΚΥΠΡΟΥ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο μιλτιάδης νεοφύτου να υποχρεώσει τους διαιτητές την επόμενη φορά να αποβάλλουν 5 παίχτες της αντίπαλης ομάδας, μπας και η τσεσεκά κύπρου καταφέρει να κερδίσει

Μητρόπολη Μόρφου είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Με φαξ:
Με πίστη και κατάνυξη στον Ταλάτ, παρακαλούνται οι Ομαδάρχες των κατασκηνώσεων της ΕΔΟΝ να αναστείλουν τα συνθήματα ειρήνης και επαναπροσέγγιση, και να διαδηλώνουν έξω από το Προεδρικό με το σύνθημα "Όχι πια φασισμός", διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Σαουθάμπτον είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Δηλώνω δημόσια πως, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θα λουθώ, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

From the desk of Γιώργος Βασιλείου είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο Sir David Hanney να υπογράψει χωρίς καθυστέρηση τις συμφωνίες που λέγαμε, όσο είναι ακόμη ακόμη καιρός για ξεπουλήματα, διότι ο Χριστόφιας μας τα 'σπασεε και άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

From the bed of Ανδρούλλα Βασιλείου είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο αχαμάκκης Sir David Hanney, ο οποίος τα έκαμε σιόνι τζιαι γαστρί, να συνάξει τα στριγκάκια του, διότι ο Χριστόφιας -θκιάολε- άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Yorgo Papandreas είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλείται ο κ. Καραμανλής να μαζέψει τον Νίκο Αναστασιάδη, που αντί να ασχολείται με την Κύπρο δίνει συνεντεύξη στην Καθημερινή αφήνοντας τον Χριστόφια να παραστρατεί, θέτωντας το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Γεώργιος Καρατζαφύρερ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Παρακαλούνται οι φίλοι Αμερικάνοι, να κάνουν πραξικόπημα στον κ. Χριστόφια, διότι μου αφαίρεσε το μονοπώλιο να λέω πως το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Επίτιμος Πρ. ΝΔ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Προσεύχομαι στον Εωσφόρο, τον Μαύρο Άρχοντα του Κάτω Κόσμου, όπως στείλει εικοσιτρεις ταξιαρχίες δαίμονες του, δεκαεφτά διλοχίες σατανάκια, τρεις επιλαρχίες Ντόρες και δεκαεννιά συντάγματα βελζεβούληδες κατά της Κύπρου, διότι ο Χριστόφιας άρχισε να θέτει το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής - κατοχής.

Πλαστήρας είπε...

Ρε παιδιά

μπήκα στο blog του Άνευ Οργίων.
Πω,πω!

Είναι γεμάτο τουρκόσπορους εκεί μέσα!

Ανώνυμος είπε...

ε παολα μεν με γυρεψεις στην εδον,ειμαι μεστο δωματιο της μαμας σου τζιε καρτερα ποξω η αρφη σου.Ο παπας σου γυριζει τζιε δια φυλλαδια για το οχι

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο να πιστέψω ότι όντως έγινε αυτή η μεταστροφή...ρε παιδιά, ο άνθρωπος εν χαμολιός!

Που τα γεννοφάσκια του έμαθε να υπηρετεί πιστά και να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Αγγλοαμερικανών.

Δεν γίνεται λαλώ σας. Μπορεί να του εβάλαν τίποτε μες το φαϊ του ή μες το ποτό του! Μπορεί να είναι μια διχασμένη προσωπικότητα και δεν ξέρει ποιο απ'τα δυο κομμάτια του να αγαπά! Μπορεί να έχει τάσεις αυτοκτονίας! Μπορεί όμως να ζούμε ένα όνειρο τρελό...ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPION'S LEAGUE...και ο κόκκινος κομματικός λαγός μας παρακολουθά από τον ομόσπονδο διζωνικό δικοινοτικό του καναπέ.

Μάριος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ...
Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!

John Charalambous είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Απο: Προεδρικό "president@gov.cy"
Προς: Πραξούλα "neneka@anan.com"
CC: Προπαγάνδα1 "magarios@drousiwtis.eu",
Προπαγάνδα2 "costas.constantinou@YES.anan",
Πορνόγερος "christos.christou@gevo.org",
Ανίκανος Δημοσιογράφος "mihalismihail@astra.cy"
BCC: Οξφορδιανός καθηγητής "emmistho.tsoglani@ke.akel"

Άχρηστοι συνεργάτες,
1) Να σταλεί ευχαριστήρια επιστολή στα γραφία της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.
2) Να αναζητηθεί λύση βασισμένη στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες γιατί το κυπριακό πρόβλημα είναι πρόβλημα εισβολής-κατοχής.
3) Εν πάσει περιπτώσει απολύεστε όλοι!

Ταξιδιάρα Ψυχή είπε...

Δικωμίτη...ταξίδεψε μας...

Χριστοφιακός Πατριώτης είπε...

«ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΘΥΜΙΣΟΥ,
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

«ΙΑΒΕΡΗ, ΓΑΜΗΣΟΥ,
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΟΥ»

«ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ,
ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ»

Ανώνυμος είπε...

από τον Λαγοδόντη της Intelligence Service στον Σπασοδόντη της MIT

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

spasodontis???

Papaorotsos είπε...

Σας το ξαναείπα, να γαμάτε ο ένας τον άλλο δεν είναι υγιές. Και να τα αποτελέσματα. Ευτυχώς που έχετε και την ιερόδουλη την ΠΑΟΛΑ να σας τσιμπουκώνει μέσα μέσα.

Περικλής είπε...

Με τη σημερινή του στάση, ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει ανοίξει το δρόμο για επιστροφή μου στο ΑΚΕΛ.

Οφείλει όμως να αποκαταστήσει και κάποιους άλλους συντρόφους όπως το Δ. Χριστοδουλίδη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που τον προειδοποιούσε για τα επικίνδυνα μονοπάτια στα οποία έμπαινε.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για ποια με πέρσασες ρε Άνευ Παπαόροτσε με τα χίλια ονόματα; Για τη μητέρα σου;

Το τι κάνω εγώ είναι δική μου υπόθεση. Εσύ κι ο τελευταίος άντρας στον κόσμο να ήσουνα θα σε άφηνα να τη βγάλες στο χέρι. Με τουρκόσπορους εγώ δε πάω.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ είπε...

Άνευ, κάμε μια έκτακτη ανάρτηση τωρά που να γράφεις για την εισβολή και την κατοχή και ότι η ΔΔΟ δεν είναι φυσιολογική για την Κύπρο!!!!!

Ε ρε γλέντια!

Πλαστήρας είπε...

Τι λες ρε Άνευ Οργίων; Είναι ή δεν είναι η ΔΔΟ φυσιολογική για την Κύπρο;

Ανώνυμος είπε...

Να αισιοδοξούμε ότι σε καμιά εβδομάδα ο Χριστόφιας εννα μιλήσει για ενιαίο κράτος; ή να περιμένουμε ότι σε καμιά εβδομάδα εννα μιλήσει για ΔΔΟ;

Ο χαμαιλεοντισμός έχει και κάποια όρια...

Bobby Sands είπε...

Πλαστήρα μην αναμένεις απάντηση. Οι εποικο-λάγνοι θα κάνουν αναρτήσεις του στυλ, "μα εγώ.. έντζιαι".

Μάνα μου τους καημένους αρφούς μας τ/κ! Πολύ τους λυπήθηκα! Τι θα κάμουν τώρα; ή ο αρφός Ταλάτ;

Στρατηγος Πατακος Στυλιανος είπε...

Διατασσεται ο κριτης και εκτελεστης προδοτΩν Ρηγας Λακκοτρυπης να παρουσιαστει εξω απο τα γραφεια της ‘(Κ)ΕΝΩΣΗΣ’ για να παραλβει τον εκσκαφεα του κατ τη λιστα με τους υποψηφιους προς θαψιμο προδΩτες. αφου οι τελευταιες δηλωσεις χριστοφια για ομοσπονδια αποτελουν παραβιαση των κοκκινων γραμμων.

Κικης Κωνσταντινου ΤομεΑΡΧΗΣ ΕΟΚΑ Β είπε...

Διατασσεται ο εκδοτης HACCP πλαστηρας τασσοπλαστος να παρουσιαστει στο ραδιο8αλαμο του ραδιο πρωτο για συναντηση με τον Λαζαρο μαυρο για να συζητησουν την εφαρμογη του σχεδιου ΝΕΝΕΚΟΣ 2 αφου οι τελευταιες δηλωσεις χριστοφια για ομοσπονδια αποτελουν παραβιαση των κοκκινων γραμμων

Mummy of Bobby είπε...

Διατασσεται ο bobiras sand να προσελθει στη κουζινα για να φαει τα weedabix του πριν μαλακωσουν τζιε φταιξει του παλε η επεγρυπνηση .Εχει 3 μερεε εν αφηκε τον θπολογιστη του ο bobby μου αφου οι τελευταιες δηλωσεις χριστοφια για ομοσπονδια αποτελουν παραβιαση των κοκκινων γραμμων

Ιερα Αρχιεπισκοπη είπε...

Τα μελη της επιτροπης παρακαλουντε να παραλαβουν τις επιταγες τους από το γραφει του αρχιεπισκοπου.Παρα την οικονομικη κριση,θα εχετε αυξηση στις απολαβες σας αφου αφου οι τελευταιες δηλωσεις χριστοφια για ομοσπονδια αποτελουν παραβιαση των κοκκινων γραμμων

Ακροδεξιο ΔΗΚΟ είπε...

‘ΕΠΕΙΓΟΟΟΟΟΟΟΝ’
Παρακαλειται η εντος ΔΗΚΟ πλατφορμα ‘ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ’ να ερ8ει νυχτα στη στρακκα για κατεπειγον συναντηση με τον ειδικο προσκεκλημενο του νικολκη,τον Σερνταρ Ντεκτας για συζητηση με θεμα τις δηλαωσεις χριστοφια για ομοσπονδια που αποτελουν παραβιαση των κοκκινων γραμμων

Ιοσιλιος είπε...

Δηλωνω δημοσια ότι μετα την δηλωση ταλατ ότι η ομιλια του χριστοφια στον ΟΗΕ ηταν ενεντιον της τουρκιας περισσοτερο από αυτές του τασσου,όπως ειπε και ο ταλατ,θα παω εγω να λουσω τον σαουθαμπτον με ζιβανα ΛΟΕΛ

From the desk of Lillikas Giorgos είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ!!! ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΥΙ ΠΟΞΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΑΚΚΑ ΠΕΡΚΙΜΟ ΜΕ ΣΟΡΟΨΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ!! Θελω να τα χωσω του χριστοφια πουα αποδεχεται ομοσπονδια!!

From the bed of Varvara Lillika είπε...

Ατε ρε σιωπα τζιε ελα να πεσεις! Αφου ενκαμεις για πολιτικος αλλα για ανεμομυλος!!
Ελα πριν παω να πεσω στο γιαννακη! Τελλειωνε

Γιαννακης Κακομηρου είπε...

Όχι ευχαριστω,εγω ειμαι ερωτευμενος με τους S300,αφου εμεινα ανυπαντρος τζιε καρτερω τους που το98.ΑΑ τωρα που αθυμηθηκα ,οι τουρκοι ξεχορτιζουν στη λουριτζινα!!Απραδεκτο!!Αποχωρηση που τις συνομιλιες τωρα!!

Δοξα κατωκοπιας είπε...

Στο επομενο αγωνα με το αποελ δεν θα καμουμε ότι ενεβρισκαμε τη μαππα σαν ερκετουν πανω μας για να βαλει γκολ το αποελ,ένα τους πασαρουμεν εμεις οι ιδιοι!!
Τρια ματς χωρις νικη εν κριμα για την ομαδα της ΚΟΠ!!

Carlo Antseloti είπε...

Mr Giovanovich , have you provided your players with tsingena underwears so they do not hurt that much when we rip thei asses apart?? Please provide 2 for chiotis

Antifa είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Ο φασισμός και οι ταγοί της διχοτόμησης νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι. Θα πάρουν όμως σύντομα απάντηση...»
(Μιχάλης Μιχαήλ, Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2009 6:32:00 πμ)

«Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο.»
(Ρήγας, 17 Σεπτέμβριος 2009 9:59 μμ)

Απειλή προς Φάληρο Κυπριώτη: «Τα δόντια του κάποιος μπορεί να τα χάσει ... να έφαγε ππουνιά»
(Anef_Oriwn, Τρίτη 15/9/2009 – 3:47 μ.μ.)

ANEF_ORIWN - ΡΗΓΑ - ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ

ΤΣΕΣΕΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ είπε...

***ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ***

Προς: ΚΟΠ / Αγγλικές βάσεις / νεοκύπριους / Αρφός Ταλάτ

Την επόμενη φορά που θα παίξουμε, παρακαλείσθε όπως η αντίπαλη ομάδα ξεκινήσει με 5 παίχτες, μήπως κερδίσουμε το παιχνίδι (και δεν πάνε στράφι τα λεφτά που ληστεύουμε από τον κυπριακό λαό για να κάνουμε μεταγραφές...)

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη ναζιστική – απάνθρωπη δήλωση είναι αυτή του ΡΗΓΑ!

ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΟΤΩΝ είπε...

"ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ"

Προς κωστακη κουτσοκουμνη,ελληναραδες,εφεν,συμμαχο ντεκτας


Στον επομενο αγωνα παρακλαουντε οι αντιπαλοι μας να μας ευκοληνουν παραπανω να δερουμεν με το να μας πασαρουν,επισης ο αντιπαλος προπονητης μετα τον αγωνα να μεν εχει παραπανο οτι εγορασαμε τους παιχτες.Ειμαστεν η ιστορικοτερη ομαδα του τοπου με πλουσιαν ιστορια.Ξερετε εσεις αλλη ομαδα που εδωκε συγχαρητηρια στους πραξικοπηματιες που εσκοτωσαν τοσο κοσμο?? Εκ φυσεως ανωτεροι εμεις οι ελληνες!!

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά οι δικτάτορες ρε παπάρα, γλυκό καρυδάκι στο οίκημα της Χουμούνιας ήρθαν κι έφαγαν!!!

αρφό Ταλάτ είπε...

χέλουμεν τζιαι μεις ευρουπη τζαι τσάππιο λικ. χουμουνια-λαούς-ευρούπη

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ είπε...

Εσκοτωσαμε τοσο κοσμο αλλα ενεχει σημασια,το σημαντικο εν οτι εφααν γλυκο καρυδακι οι πραξικοπηματιες που ενα ακελικο.Τζιε οι ακελικοι που επε8αναν στο πραξικοπημα, χαλαι,το σηματικο ετο καρυδακι.
Τζιε οτι τουσ εδοκεν συγχαρητηρια το αποελ, ε χαρας το πραμα,το καρυδακi ε πκιο σημαντικο

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

***πληρωμένη αγγελία***

γνωστός κύπριος μπλόγκερ, μεσήλιξ, κάτοικος ελεύθερης Αμμοχώστου, ζητά έκτακτες εισφορές και ελεημοσύνη, αφού μετά την οικονομική κρίση (εργάζεται στον κατασκευαστικό τομέα) επάττισεν. Σκοπός των εισφορών είναι να πληρώσει το ρεύμα και το ίντερνετ για να μπορεί να συνεχίσει την διαδικτυακή του προπαγάνδα, όπως και την ετήσια εισφορά στο κόμμαν, αλλά και για να αγοράσει στην κόρη του διαρκείας της Ομόνοιας. Εισφορές σε είδος καλοδεχούμενες.

υ.γ. συνήθως κάθεται στον καφενέ των ακελικών της Άχνας.

Ρήγας είπε...

Πραγματικά κάποιοι με έχετε αποστομώσει. (Διότι ως γνωστόν Οι Ηλίθιοι είναι Αήττητοι.)

>>>>Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.<<<<

Και σε αυτούς με μικρά και σε αυτούς με κεφαλαία και σε αυτούς με ωμέγα και σε αυτούς με όμικρον. Τίποτε άλλο δεν αξίζει.

Δηλαδή, πρέπει να δώσουμε εύσημα στον Ευέλικτο που αναφέρθηκε σε εισβολή και κατοχή; Χα! Ανακάλυψε την τασινόπιττα το ΑΚΕΛ και τα γιουσουφάκια του. Έει πολύ δρόμο ώσπου ανακαλύψει και τα υπόλοιπα.

Προς ανιστόριτο, άσχετο, γιουσουφάκι: O Bobby Sands δεν ήταν Εγγλέζος. Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι δεν θα τον συναντούσαν στο Λονδίνο διότι ο Sands δεν ήταν ξιμαρισμένος προδότης να φυγαδευτεί εκεί. Δεν θα τον συναντούσαν ούτε στις φυλακές όμως. Τί να γύρευαν τα γιουσουφάκια του Κόμματος στις φυλακές; Μήπως πολέμησαν ποτέ τους Εγγλέζους αποικιοκράτες; Λέμε τώρα...

>>>>Λάκος με ασβέστη στους τουρκοπροσκυνημένους.<<<<


Ρήγας .... ο απάνθρωπος. (ζάβαλλε μου)

Bobby Sands είπε...

φίλε ρήγα,
εγώ στοιχηματίζω πως τελικά θα υπερισχύσει ο ακελισμός μέσα στον Χριστόφια. Το εθνικό συμβούλιο φαίνεται τον έπιασε από τα παπάρια (ή τα συγκυβερνώντα κόμματα αν θέλεις) και άλλαξε ρότα. Βέβαια όπως ξέρουμε, ο νούρος του σιύλλου δύσκολα ισιώνει. Όσο επιμένει σε Δ.Δ.Ο. παραμένει αμετανόητος. Ας μην ξεχνούμε πως στις διάφορες επιτροπές έχουν μπει ναινέκοι. Ποιος τους έβαλε εκεί; ο Γρουτσώφ βεβαίως.

Antifa είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Ο φασισμός και οι ταγοί της διχοτόμησης νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι. Θα πάρουν όμως σύντομα απάντηση...»
(Μιχάλης Μιχαήλ, Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2009 6:32:00 πμ)

«Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο.»
(Ρήγας, 17 Σεπτέμβριος 2009 9:59 μμ)

Απειλή προς Φάληρο Κυπριώτη: «Τα δόντια του κάποιος μπορεί να τα χάσει ... να έφαγε ππουνιά»
(Anef_Oriwn, Τρίτη 15/9/2009 – 3:47 μ.μ.)

ANEF_ORIWN - ΡΗΓΑ - ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

Ρήγας είπε...

Αντιφρου-φρου, ξέχασες το >>>>Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά.<<<< και >>>>Θάνατος στους προδότες.<<<< Μην τα ξεχνάς αυτά.

Antifa είπε...

Βρωμιάρικο σκουλήκι της Δεξιάς, εσύ και οι δύο ομογάλακτοι σου, για αδιάστε μας την γωνιάς.

Φασίστες του κερατά και οι τρείς σας, ολετήρες της Κύπρου.