ΕΝΑ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Σύντροβον Γριστόφκια, αν πιάμεν Νόμπελ τζιαι διαλύσεις τζιαι Κυπριακήν Δημοκρατίαν, κανονίσω σου παράσημον Ερυθράς Ημισελίνου τζιαι κανονίσω σου διαφημίσεις τουρτζικές πίτσες όπως έκαμεν με Κορπατσώφ με αμερικάνικες.


Το πιο κάτω κείμενο, μας το έστειλε ο συναγωνιστής της Επιτροπής Ανδροκλής.


Από ό,τι μας πληροφορεί ο γνωστός Νενεκονιόνος του "ΠΟΛΙΤΗ", αν "σιασιάρει" ο Χριστόφιας και κλείσει το Κυπριακό με το σύντροφο Ταλάτ πριν το τέλος του 2010, οδεύουν και οι δύο προς το Νόμπελ. http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=891812&-V=archivearticles


Ποντάρουν προφανώς στην καλά διαπιστωμένη πλέον αφέλεια του Ευέλικτου τα Ηνωμένα Έθνη. Του τάζουν και Νόμπελ Ειρήνης ως δέλεαρ για να τους κάνει το δικό τους. Ποντάρουν στην απίστευτη ματαιοδοξία του.


Με μια άδικη λύση όμως, ο Δ. Χριστόφιας μπορεί να περάσει στην ιστορία ως νομπελίστας, αλλά ο κυπριακός ελληνισμός, ,κινδυνεύει με αφανισμό. Με μια Τουρκία να έχει νομιμοποιήσει τα κατοχικά κεκτημένα της και να ελέγχει ως προτεκτοράτο της την Κύπρο, μέσω στρατού, εγγυήσεων, εποίκων και ετεροβαρών δομών εξουσίας, ο κυπριακός ελληνισμός, πολύ δύσκολα θα επιβιώσει στη γη των πατέρων του.


Κι αντί ο Ευέλικτος να κάνει κάτι για να αποτρέψει την άδικη λύση, παραμένει σε στημένες συνομιλίες, με μεσολαβητές που εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα και το μόνο που κάνει είναι να υποχωρεί συνεχώς και να ικανοποιεί για πρώτη φορά τουρκικές αξιώσεις όπως η εκ περιτροπής Προεδρία.


Και ο Γκορμπατσόφ πήρε Νόμπελ Ευέλικτε Οδοστρωτήρα. Το κράτος του όμως, η Σοβιετική Ένωση, εξαφανίστηκε για πάντα.


Οπότε Δ. Χριστόφια, μη γίνεις ο νέος Γκορμπατσόφ, που θα εξαφανίσει διά παντός την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό ελληνισμό.


ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

44 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει κυπριακος ελληνισμος.
Aποδειξη:

Η Κυπρος αποικήθηκε απο :

1.Αιγυπτιους
2.Φοινικες
3.Ασσυριους
4.Ελληνες
5.Ρωμαιους
5.Βυζαντινους
6.Ενετους
7.Φραγκους
8.Τουρκους
9.Αγγλους

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?????

ΟΙ ΠΙθΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ : 1/9 = 11.11%

TI ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??????????

11.11 %
11.11 %
11.11 %

ΕΛΕΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ μΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑΣ. ΑΠΛΟ.

ΒΛΑΚΕΣ
ΑΝΟΗΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΝΟΠΑΤΣΙΑΟΥΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ , ΚΩΛΟΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΓΡΙΒΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Πληροφορίες που συνέλεξε η Επιτροπή αποδεικνύουν πως πίσω από το spamming μέσω των σχολίων που γέμισαν τις τελευταίες μέρες (με την προσφιλή μέθοδο του copy-paste), βρίσκονται άτομα προσκείμενα στον ηλικιακό ρατσιστή, τραμπούκο και γνωστό οπαδό φασιστικών καταστάσεων Anef_Oriwn. Επίσης, διάφορα trolls της χατζηγεωργικής πτέρυγας της ΕΔΟΝ, μαζί με νεοκληριδάκια της ΝΕΔΗΣΥ χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές των λοχαγών του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής για να διοχετεύουν το spam τους στο site της Επιτροπής.

Έχουμε διαγράψει τα άσχετα σχόλια. Έχουμε αφήσει μόνο αυτά στα οποία οι φασίστες αποδεικνύουν τον πραγματικό τους εαυτό - δηλαδή τον ρατσισμό τους κατά των Ελλήνων, των Αιγυπτίων και άλλων λαών της περιοχής.

Παρακαλούμε όπως συνεχίσει ο διάλογος στα δημοκρατικά πλαίσια,

Εκ μέρους της Ε.Α.Δ.Κ.
Υποονήσιλος

Σάββας Παπάκης είπε...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είναι τόσο κακό να λάβει ο Πρόεδρος της Κύπρου ένα νόμπελ;

Γιατί είναι τόσο κακό να λυθεί το Κυπριακό;

Γαρδέλης είπε...

Να σου εξηγήσω εγώ. Αλλά να πάμε για καφεδάκι. Μμμμμμμμμμμμ

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι σας καταστρέψατε την ιστοσελίδα και την καταστήσατε κοτσιάτη. Εσείς έχετε λάθος και όχι όλοι οι άλλοι.

Νομίζω η "επιτροπή" καλά κάνει να επισκεφθεί επειγόντως τον Μικελλίδη ή τον Βερεσιέ...:-)

nekatomenos είπε...

"Και ο Γκορμπατσόφ πήρε Νόμπελ Ευέλικτε Οδοστρωτήρα. Το κράτος του όμως, η Σοβιετική Ένωση, εξαφανίστηκε για πάντα.
Οπότε Δ. Χριστόφια, μη γίνεις ο νέος Γκορμπατσόφ, που θα εξαφανίσει διά παντός την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό ελληνισμό."

Ππεεεε... Εν χρειάζεται να είσαι τζαι σπουδασμένος για να σου εξηγήσω γιατί η παρομοίωση εν άσχετη έννεν;

Εκτός τζαι αν εννοείς οτι η Κυπριακή Δημοκρατία εν μια δυσλειτουργική κομμουνιστική αυτοκρατορία; Ή οτι κακώς εδιαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση τζαι νοσταλγείς τζαι συ τζείνες τις μέρες όπως είσιε πει, όντας στην κοσμάρα του σε έτσι θέματα, στους Ρώσσους ο Πρόεδρος;

Να τον προσέχετε τον τυφλό φανατισμό, οδηγεί σε χαζά τραβημένες παρομοιώσεις που γίνονται για να γίνουνται. Ο φίλος Ανδροκλής ακούεται σαν πικκαρισμένο Νεδησόπουλο.

Τζαι σημείωση: σβήνετε τα υβριστικά, τζαι ίσως καλώς, αλλά η μείωση της γνώμης της Μαρίας επειδή... εν γενέκα ["πάμε για καφέ καλλύτερα;" τζαι το άλλο κλασσικό "μάλλον αρέσκει της να την βιάζουν οι Τούρτζιοι"] μάλλον.. εμπίπτει στα όρια του δημοκρατικού διαλόγου που επικαλείστε.

Οι εμμονές σας όπως πάντα εμφανείς τζαι η αξιοπιστία σας διάτρητη.

Ανώνυμος είπε...

Οι προκλητικές απόψεις διεγείρουν προκλητική απάντηση. Οπόταν, οποιος ψάχνετε, ο Α, Β, Μαρία κλπ να διαβάσει, παίρνει ως επί το πλείστον την απάντηση που του αρμόζει.

Μαρία μου, έχει τόσους εξω, δεν βρήκες κάποιον ?

nekatomenos είπε...

"Οι προκλητικές απόψεις διεγείρουν προκλητική απάντηση."

Πρόκειται περισσότερο για υβριστική απάντηση αλλά φαντάζομαι εν σε ενοχλεί τζαι δεν θεωρείς ανήθικη την απαξίωση της προσωπικής γνώμης κάποιου επειδή εν εγεννήθηκε με [βιολογικά] αρχίδια.

"Παρακαλούμε όπως συνεχίσει ο διάλογος στα δημοκρατικά πλαίσια"

Η θεώρηση οτι όποιος έχει "προκλητική άποψη" του αξίζει να καθυβρίζεται τζαι να απαξιώνεται λόγω φύλου εμπίμπτει στα δημοκρατικά πλαίσια;

nekatomenos είπε...

Για να μεν ξεχνιούμαστε τζιόλας:

"Ανώνυμος Ο/Η Ρήγας είπε...
Πανίκο, πολύ καλό το παράδειγμα σου, αλλά βασίζεται στην εξής υπόθεση: Ότι η Μαρία η Β δεν γουστάρει να την βιάζουν.
Αυτή υπόθεση μπορεί να μην ισχύει.
Επιμέρους ερώρηση στο παράδειγμα σου. Αν γουστάρει να την βιάζουν ομαδικά και την έχει βιάσει μόνο ένας, δεν είναι αναμενόμενο να επιδιώκει συνθήκες για να εκπληρώσει τους πόθους της;
Λέω εγώ τώρα....
Ρήγας
15 Οκτώβριος 2009 5:02 πμ"

Κύριοι Επιτροπάριοι, ιδού οι συναγωνιστές σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνμος στο πρώτο σχόλιο

Πρέπει να κάμει μαθήματα ιστορίας και νέων Ελληνικών.

Να μάθει από ποιους αποικήθηκε και από ποιους κατακτήθηκε η Κύπρος.

Κυρίως να μάθει, στο μαθημα των Νεων Ελληνικών, τη διαφορά του ΑΠΟΙΚΗΘΗΚΕ και του ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ.

Όσο για τα Νομπελ, νόμπελ θα πάρει και ο Ομπάμα. Δεν ξέρω αν το ακούσετε... Αν το ακούσετε, μπορείτε να μου πείτε που εν ο Αμερικανικός στρατός τωρά;

^Αγαθοκλής^

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Ευέλικτος δεν πρέπει να πάρει Νόμπελ Ειρήνης αλλά Νόμπελ Χημείας. Αφού έχει Χημεία με τον σύντροφο του τον φαρσόκκελο τον Ταλάτ!

Κάποιοι άλλοι εδώ μεσα θα πρέπει να πάρουν νόμπελ μαλακίας.

nekatomenos είπε...

Η Παολα είναι τριχολογική ρατσίστρια. :]

Ανώνυμος είπε...

Ενα Νομπελ σε σχήμα ΒΙΛΛΟΥ για την Επιτροπή σας, αφού α(υ)νανίζονται συνέχεια...να έχουν και ένα ΠΟΥΤΣΟ τεράστιο να α(υ)νανίζονται ατελείωτα...και να το χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που βλέπουν σχέδιο Αναν τάααχα, όπου κοιτάξουν ...

Μάριος είπε...

Τζιαι ο νεκατωμένος είναι ένα "βιολογικό όργανο" - για να μην το πω στην καθομιλουμένη και ενοχληθεί - του εργαστηριακού σωλήνα που στάληκε για καταστροφή, αλλά στην πορεία χάθηκε.

Ιδού λοιπόν τα λάθη της επιστήμης, αναγιωμένα με πράσινα χορταρικά, να αρθρώνουν λόγο για ανακύκλωση, αδυνατώντας να αντιληφθούν το νόημα όσων διαβάζουν.

ΕΠΟΙΚΟΣ 13.246 είπε...

Ελυσσιάσετε νενέκια και εξυβρίζετε την επιτροπή!

Μπράβο επιτροπάρα μας, να συνεχίσετε έτσι, να μην καταλαβαίνουν από που τους μπαίνουν και να μην ξέρουν πως θα τα βγάλουν πέρα.

Η συμπεριφορά τους αποδεικνύει το μεγάλο σας έργο...δεν είστε αρεστοί στα τα καθεστωτικά νενέκια που διαβιούν στα υπόγεια...είστε αρεστοί όμως για τον υπόλοιπο κυπριακό ελληνισμό!

*Κάτι σαν το επιχείρημα..."δεν είναι αρεστός στους ξένους"...ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

nekatomenos είπε...

Για να μεν ξεχνιούμαστε τζιόλας:

"Ανώνυμος Ο/Η Ρήγας είπε...
Πανίκο, πολύ καλό το παράδειγμα σου, αλλά βασίζεται στην εξής υπόθεση: Ότι η Μαρία η Β δεν γουστάρει να την βιάζουν.
Αυτή υπόθεση μπορεί να μην ισχύει.
Επιμέρους ερώρηση στο παράδειγμα σου. Αν γουστάρει να την βιάζουν ομαδικά και την έχει βιάσει μόνο ένας, δεν είναι αναμενόμενο να επιδιώκει συνθήκες για να εκπληρώσει τους πόθους της;
Λέω εγώ τώρα....
Ρήγας
15 Οκτώβριος 2009 5:02 πμ"

Κύριοι Επιτροπάριοι, ιδού οι συναγωνιστές σας.

Τζαι τούτον τον τρόπο σκέψης νομίζω εν ούλλοι μας που τον βρίσκουμε αποκρουστικό. Σωστά;

"Μπράβο επιτροπάρα μας, να συνεχίσετε έτσι, να μην καταλαβαίνουν από που τους μπαίνουν και να μην ξέρουν πως θα τα βγάλουν πέρα."

Ναι, αποστομώσαν ούλλον τον κόσμο, τι να σου πω. Έσιει να δω έτσι επιχειρήματα που το δημοτικό.

νεκατωμΕνη βρΩμα είπε...

Ως το δημοτικό πρέπει να επήες κι εσύ και ο άλλος που αποικήθηκε από τους Αιγυπτιους, τους Φοινικες, τους Ασσυριους, τους Ελληνες, τους Ρωμαιους, τους Βυζαντινους, τους Ενετους, τους Φραγκους, τους Τουρκους και τους Αγγλους.

Είναι η αποκρουστική η παρουσία του νεκατωμένου, όχι επειδή είμαι ρατσιστής κατά των νεκατωμένων, αλλά επειδή βρωμά ρε παιδιά, όπως τες μασχάλες του Ana(n)stasiadi.

ορεστης είπε...

προς επιτροπη:

αγαπητοι φιλοι της επιτροπης αυτη ειναι η πρωτη φορα που γραφω παρολο που σας διαβαζω εδω κι εναν μηνα περιπου. ο σκοπος της επικοινωνιας μου ειναι να σας εκφρασω την αηδια μου για τα χυδαιοτατα μηνυματα που γραφονται, οπως και για τα ενοχλητικα ασχετα κειμενα που προφανως παρατιθενται απο καποιους που σκοπο εχουν να καταστησουν το παρον ιστολογιο ελεεινο.

δυστυχως η σταση που τηρειται φιλοι μου ειναι απολυτως λανθασμενη. απλως βαλτε μετριασμο σχολιων και εγκρινετε τα σχολια προηγουμενως. τι σας στοιχιζει; απολυτως τιποτα. κανεις δεν προκειται να διαμαρτυρηθει αν κανετε κατι τετοιο, εκτος βεβαια απο εκεινους που ελεηνολογουν επανειλημμενα.

πραγματικα με εκπλησσει που δεν το εχετε κανει ως τωρα και βρισκω την σταση σας ολιγον τι υποπτη, σαν να επιζητείτε κι εσεις την αυξηση των επισκεψεων μεσω των βωμολοχιων και των ασχημονιων.

υ.γ. απολογουμαι για το ατονιστο κειμενο, απλως αντιμετωπιζω προβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο

Ρήγας είπε...

Προς επιτροπή:

Προτείνω όλα τα μηνύματα να περνούν από έγκριση πριν να δημοσιεύονται. Νομίζω δεν πάει άλλο.

Μηνύματα που είναι είτε υβριστικά, είτε άσχετα με τα θέματα του ιστολογίου ας μην δημοσιεύονται.

Μην αφήσετε συγκεκριμένα άτομα να μετατρέπουν τον χώρο συζητήσεων κάθε ανάρτησης σε μπουρδέλο για να αποφεύγονται οι συζητήσεις που ΔΕΝ θέλουν να βλέπουν.

Δημοκρατία δεν είναι να αφήνεις τους εγκληματίες να αλωνίζουν στο όνομα της ελευθερίας του λόγου.

Εξ'άλλου κάποιοι κρύβονται πίσω από την "ελευθερία του λόγου" για να αποφεύγουν την "ελευθερία της σκέψης" την οποία δεν αντέχουν.



Ρήγας

ορεστης είπε...

καταλαβατε τι εννοω φιλοι μου; ο ελεεινολογος μολις επικυρωσε τα οσα προηγουμενως ειπα...

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ο μετριασμός σχολίων, δυστυχώς εμποδίζει να γίνεται συζήτηση, μεταξύ αυτών που θέλουν τη συζήτηση.

Χυδαία και άσχετα μηνύματα, θα συνεχίσουν να διαγράφονται.

ορεστης είπε...

διαφωνω καθετως φιλοι μου. καθετως. οταν υπαρχει μετριασμος ο καθε ελεεινος δεν θα στελνει μηνυματα. και δεν βλεπω γιατι πληττεται ο διαλογος. και καθε μιση ωρα να μπαινουν τα σχολια δεν υπαρχει προβλημα. σκεφτειτε το. κοιταξτε τα δυο προηγουμενα posts. γινεται πανικος απο τα ασχετα μηνυματα.

εχω την αποψη πως σιγα σιγα οι αληθινοι σχολιαστες θα αποχωρησουν και αναγνωστες θα μεινουν οι ελεεινοι ανθρωποι

Ανώνυμος είπε...

Ε κοπέλια, μη μασάτε.

Γνωστά τα κόλπα του ΑΚΕΛ.

Ο δήθεν "Ορέστης" είναι αυτός που αναρτά και τα βρώμικα σχόλια και η γνώμη μου είναι ότι είναι εκείνος ο ξιμαρισμένος με το ράστα το μαλλί.

Μη μασάτε.

Θέλει να σας βάλει να κάνετε μετριασμό. Γι΄αυτό από τη μια βρίζει και από την άλλη παρουσιάζεται σαν Ορέστης.

Φ

ορεστης είπε...

μαλιστα. εγω ειμαι αυτος που γραφω τις βωμολοχιες. τι αλλο θα ακουσουμε; τι να σου πω τωρα; και γιατι θα επεδιωκα τοτε την επιβολη μετριασμου; απαντα μου σε αυτο. πως πληττω το blog οταν ζητω μετριασμο σχολιων;

ορεστης είπε...

μαλιστα. ευχαριστω για την απαντηση. εκτοξεύουμε μια κατηγορια και μετα εξαφανιζομαστε. επειδη τελικα το blog δεν ειναι δικο μου, η επιτροπη ας κανει οτι νομιζει πως ειναι πιο συμφερον. εμενα δεν μου πεφτει λογος.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ο μετριασμός σχολίων, δυστυχώς εμποδίζει να γίνεται συζήτηση, μεταξύ αυτών που θέλουν τη συζήτηση.

Χυδαία και άσχετα μηνύματα, θα συνεχίσουν να διαγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Προς επιτροπή:
Η γνωστή ομάδα που τις τελευταίες μέρες δραστηριοποιείται με το να στέλνει ανόητα υβρηστικά και άσχετα σχόλια, το κάνει εργολαβικά με συγκεκριμένο σκοπό και σχέδιο.
1ο. Να ρίξει το επίπεδο της συζήτησης και της ιστοσελίδας.
2ο Να εκνευρίσει τους διαχειριστές και τους επισκέπτες.
Τα επιχειρήματα απουσιάζουν εντελώς απο τα σχόλια τους. Έχουν αντικατασταθεί με βρισιές και πρόχειρες απόπειρες χιούμορ στην προσπάθεια τους να απαντήσουν με στύλ. Ούτε απαντουν φυσικά ούτε και στυλ έχουν. Απλά δείχνουν το ανύπαρκτο επίπεδο της ικανότητας τους να συζητούν λογικά, πολιτισμένα και εποικοδομητικά.
Με μια απλή αναζήτηση θα δείτε οτι με τον ίδιο σαχλό τρόπο απαντούν σε πολλές άλλες ιστοσελίδες με την ίδια τακτική. Εάν η επιτροπή θέλει να διατηρήσει κάποιο επίπεδο στη συζήτηση καλά κάνει να βάλει κάποιους όρους στα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο ανώνυμο:
"Δεν υπαρχει κυπριακος ελληνισμος.
Aποδειξη:

Η Κυπρος αποικήθηκε απο :

1.Αιγυπτιους
2.Φοινικες
3.Ασσυριους
4.Ελληνες
5.Ρωμαιους
5.Βυζαντινους
6.Ενετους
7.Φραγκους
8.Τουρκους
9.Αγγλους

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ????? "



γιατί ακριβώς απο τόσους πολιτισμούς που πέρασαν, μόνο ο Ελληνικος ρίζωσε και άνθισε μέσα απο τους αιώνες. Κι αυτό δεν είναι προσωπικη'άποψη , αλλά ιστορικό γεγονός.

nekatomenos είπε...

Όταν κάποιοι που διαφωνούν με τους συντάκτες του μπλογκ γράφουν πελλάρες για σκοπούς εκνευρισμού ή για να δείξουν τον νου τους διαγράφονται. Δικαίωμα σας.

Όταν κάποιοι που συμφωνούν μαζί σας απευθύνονται χυδαία προς τους διαφωνούντες [πολλές φορές στο ίδιο επίπεδο χυδαιότητας, όπως ο φίλος Ρήγας με το "Αν γουστάρει να την βιάζουν ομαδικά και την έχει βιάσει μόνο ένας, δεν είναι αναμενόμενο να επιδιώκει συνθήκες για να εκπληρώσει τους πόθους της;"] δεν ενοχλούν και παραμένουν. Δικαίωμα σας αλλά κακώς αν δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα και σταθμά.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο κείμενο της ανάρτησης, το οποίο κάνει τουλάχιστον ανόητες συγκρίσεις και δεν λέει τίποτε ουσιαστικό για το θέμα το οποίο ισχυρίζεται οτι αναλύει.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Γιατί νεκατωμένε είμαι ρατσίστρια; Απλά μισώ τον ρατσισμό που επιχειρείται να επιβάλλετε στον Ελληνισμό της Κύπρου με τα Ανανικά Ομοσπονδιακά σας Σχέδια.π.χ. σταθμισμένη ψήφος!!!!!!!!

Αυτό δεν έχει σχέση με το ότι θεωρώ τον Ταλάτ ένα γύφτο υποκριτή πιόνι της Τουρκίας που του φόρεσαν μεταξωτά βρακιά.

Ανώνυμος είπε...

O Τουμάζος Τσελεπής δεν άντεξε την συζήτηση στον ΑΝΤ1 και σηκώστηκε κι έφυγε. Μάλλον θα πήγε στις ομάδες εργασίας για διάλυση του Κράτους.

Αχ ρε Τουμαζάκη μου.
Τι γύρεφκες σε έτσι εργασίες.
Δεν έμενες να βόσκεις τα γίδια της ΕΔΟΝ, φρόνιμος τζιαμέ ?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μπορεί τώρα το Τσιελεπούδιν να τα βάλει με τον Χρίστο Κληρίδη; Αστειευόμαστε σιόρ;

Bobby Sands είπε...

μπήκα αργά στο ιστολόγιο και θέλω να θίξω 2-3 ζητήματα:

(α) ο χρήστης Ορέστης ούτε προβοκάτορας είναι, ούτε και τίποτε παρόμοιο. Και το λέω με σιγουριά διότι τον γνωρίζω εδώ και 3 χρόνια αφού επισκεπτόμαστε τις ίδιες ιστοσελίδες και αφήνουμε τα σχόλιά μας (από την εποχή που υπήρχε το "ες γην εναλίαν κύπρον", αλλά και στο greek alert, στο infognomon και αλλού).

(β) μετά τις τελευταίες επισκέψεις στον συγκεκριμένο ιστότοπο από ύποπτους λεχρίτες που αφοδεύουν όπου βρουν, είμαι κι εγώ της άποψης πως η επιτροπή θα πρέπει να φροντίσει με κάποιον τρόπο το διαδυκτιακό της σπίτι, το κονάκι της και να το προστατέψει από τα γνωστά-άγνωστα "αγενή" αέρια της ελληνοκυπριακής (και ενίοτε τουρκοκυπριακής...) μπλογκόσφαιρας.

(γ) ο μετριασμός σχολίων ίσως και να ήταν μια λύση. μπορεί όντως να διακόπτει την ροή του συνεχούς διαλόγου, αλλά είναι μια καλή λύση.

(δ) πιθανόν η επιτροπή να σκέφτεται ενδεχόμενες αντιδράσεις σε μια τέτοια περίπτωση, αντιδράσεις που θα εκπορεύονται βεβαίως από τους γνωστούς ακελικούς γάρους της κοινωνίας μας και θα μιλούν για "φίμωση της δημοκρατίας" και άλλες παραπλήσιες παπαριές. Δεν θυμάμαι όμως στα ακελικά μπλογκς να μπαίνουμε εμείς και να αφοδεύουμε όπου βρούμε.

Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να τραβάμε το καζανάκι και οι "ξιμαρισιές" να εξαφανίζονται.

Το μπαλάκι είναι στα χέρια της επιτροπής. Ό,τι κι αν αποφασίσει, εμείς πάντως θα επιβιώσουμε ενώ οι αυνανιστές είναι της μοίρας τους να χαθούν...

Αφήστε ήσυχα τα πατριωτικά ιστολόγια. Αφοδεύστε είτε πάνω σας, είτε στα δικά σας μπλογκς, είτε έξω από τα καζίνο των κατεχομένων.

Παλιολεχρίτες

υ.γ. η επιτροπή να ετοιμαστεί να προβάλει ένα θέμα που θα της στείλω με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα προκαλέσει αίσθηση

Ανώνυμος είπε...

ο Λαγοδόντειος Σπασοδόντης Anef_Oriwn εθεάθη να αφοδεύει εντός του πλαισίου σχολιασμού διαφόρων ιστολογίων

για κάθε εφτάϊντζη κουράδα που αφοδεύει, λαμβάνει δωροεπιταγή 40 ευρώ από τον Χρήστο Πουργουρίδη, για αγορές πλαστικών "Λόρδος"

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

υπενθυμίζεται (για όσους έχουν έντονη απορία) πως ο Αντισενερικός Ειρωνευτής είναι όντως ο Anef_Oriwn, ο γνωστός ανά την Οικουμένη Ηλικιακός Ρατσιστής και ιδεολογικός εγγονός του Γλαύκου Κληρίδη

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λόγος να απαντάται σε αφελείς άτομα όπως τον πρώτο.Και μόνον που ομιλείς την ελληνικήν είσαι κι εσυ έλληνας, δεν είναι τυχαίο γεγονος όπως θα ήθελες.Η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων σε Κύπρο και υπόλοιπη Ελλάδα είναι αποδεδειγμένη ΚΑΙ γενετικά.
Σαμαράς Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

*απαντάτε

Bobby Sands είπε...

μια και το έφερε η κουβέντα, να πω στο αγενές αέριο που "αμόλησε" ελαφρά τη καρδία το πρώτο σχόλιο της ανάρτησης, πως ουδείς Αιγύπτιος, Ασσύριος, Ρωμαίος ή Πέρσης εγκαταστάθηκε στο νησί μας. Η Κύπρος ήταν απλώς φόρου υποτελής.

Ξανάνοιξε τα βιβλία της ιστορίας και μην αμολάς αγενή αέρια διότι μυρίζει ΕΔΟΝ.

Bobby Sands είπε...

μια και το έφερε η κουβέντα, να πω στο αγενές αέριο που "αμόλησε" ελαφρά τη καρδία το πρώτο σχόλιο της ανάρτησης, πως ουδείς Αιγύπτιος, Ασσύριος, Ρωμαίος ή Πέρσης εγκαταστάθηκε στο νησί μας. Η Κύπρος ήταν απλώς φόρου υποτελής.

Ξανάνοιξε τα βιβλία της ιστορίας και μην αμολάς αγενή αέρια διότι μυρίζει ΕΔΟΝ.

Πλαστήρας είπε...

Και κάτι άλλο παιδιά. Εκτός από την αποδεδειγμένη βιολογική καταγωγή των Κυπρίων εγώ πιστεύω και κάτι άλλο:

Έλληνες είναι όσοι συμμετέχουν στην ημετέρα Παιδεία. Δηλαδή και βιολογική συνέχεια να μην υπήρχε πάλι η Κύπρος είναθι Ελληνική ένεκα της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και του Πολιτισμού του 82% των κατοίκων της.

Εξαιρούνται κάτι τουρκόσποροι στυλ Άνευ Οργίων.

antonis είπε...

fasismos christofia

antonis είπε...

Η διακυβέρνηση Χριστόφια φανερώνει χωρίς προσχήματα τον φασισμό της..Ολη αυτή η προσπάθεια φήμωσης κάθε αντίθετης φωνής δεν είναι παρά μια μικρή γεύση του τι μας περιμένει σε περίπτωση που καταργηθεί η κυπριακή δημοκρατία..Επίσης φανερώνει τον ΠΑΝΙΚΟ που έχει καταβάλει το καθεστώς..Φοβούνται διότι ξέρουν..Ξέρουν οτι έχουν γίνει πιόνια εκείνων των δυνάμεων που θέλουν να καταστήσουν την Κύπρο ενα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ των Αγγλοαμερικάνων κι των Τούρκων..Εκείνων που θέλουν να εξαφανίσουν σταδιακά τον ελληνισμό απο την Κύπρο..Τρέμουν τον λαό..Τρέμουν την αντιδρασή του..Θέλουν να φημώσουν..Να τρομοκρατήσουν κάθε ελεύθερη δημοκρατική φωνή..Δεν θα τους περάσει..Κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς κάθε χούντα με την δικαιολογία της κρατικής ασφάλειας διώκει την ελεύθερη φωνή..Φακελώνει, παρακολουθεί πολίτες, τρομοκρατεί..Ας βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση..Αυτή την φορά θα κινήσουν θεούς κι δαίμονες για να επιβάλλουν τα καταστροφικά σχέδια τους..Ο Ντάνουερ φακελώνει τον ΑΝΤ1 ? Το Ακελικό καθεστώς τρομοκρατεί..Συκοφαντεί,σπιλώνει όσους ο Ντάουνερ κι τα αφεντικά του θεωρούν εμπόδια..Το καθεστώς Χριστόφια οχι μόνο δεν θα 'επανενώσει' την Κύπρο αλλα ήδη φέρνει τον ΔΙΧΑΣΜΟ στον κυπριακό ελληνισμό..Το δήθεν αριστερό κόμμα που είναι υπηρέτης των πιο στυγνών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και της Νέας Φασιστικής Τάξης Πραγμάτων..!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Αυτή είναι η τακτική των ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..Δεν θα περάσει η χούντα του Ακέλ..!!!