Καλή επιτυχία Αντώνη Σαμαρά!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009



"Η Ελλάδα της Ελπίδας" γράφει ο γνωστός blogger Μαρίνος Κλεάνθους, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Συμφωνούμε. Ο Αντώνης Σαμαράς, με την πραγματική αθεράπευτη αγάπη του για την Κύπρο και γενικότερα τον οικουμενικό ελληνισμό (τον θυμόμαστε κοντά μας στις δύσκολες ώρες που χάσαμε τον Τάσο και το Σολωμό), ο Αντώνης που σε αντίθεση με τους άθλιους Simitogiorgakides, υποστήριξε την απόφαση των Κυπρίων το 2004 να πουν "ΟΧΙ" στο άδικο και διχοτομικό Σχέδιο Ανάν, ο Αντώνης Σαμαράς με τις σωστές ιδέες στα εθνικά μας θέματα, ο Αντώνης που δε βασίζεται σε κάποια οικογενειακή πολιτική κληρονομιά (εκτός από τη συγγένειά του με την αγαπημένη συγγραφέα των εφηβικών μας χρόνων Πηνελόπη Δέλτα), συμβολίζει σήμερα την ελπίδα σε μια Ελλάδα που παραπαίει.




Καλή επιτυχία για την ηγεσία της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, θα σε στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Οι Ντόρες, οι Γιωργάκηδες και όσοι θέλουν να "τελειώνουν επιτέλους με την Κύπρο" (εννοώντας δυστυχώς .... να τελειώνει επιτέλους η Κύπρος), μόνο ντροπιάζουν την ελληνική πολιτική σκηνή. Πολιτικούς σαν εσένα χρειαζόμαστε Αντώνη Σαμαρά, χωρίς συμπλεγματική αντίληψη της Ελλάδας ως κέντρου υπηρεσιών προς την υπερδύναμη και χωρίς περιορισμό στα όρια του αθηναϊκού κέντρου. Χρειαζόμαστε οικουμενικούς και αξιοπρεπείς Έλληνες πολιτικούς. Όπως εσένα!

ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch

Σημείωση: Η κορυφαία Κύπρια blogger Μαριάννα, στο ιστολόγιό της δημοσιεύει τις θέσεις του Α. Σαμαρά στο θέμα των Σκοπίων, διά στόματος του ιδίου.

27 Σχόλια:

Σάββας Παπάκης είπε...

Η άκρα δεξιά, η ελπίδα της Ελλάδας!

Να σοβαρευτούμε λίγο;

Ο Α. Σαμαράς, είναι ένας καιροσκόπος. Ένα ηλιοτρόπιο της πολιτικής. Που σημαία του είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες.

Που υψώνει λαϊκίστικα τις σημαίες του εθνικισμού για να προσεταιρίζεται απελπισμένους ψηφοφόρους. Η ΠΟΛ.ΑΝ., το παλιό του εγχείρημα, είχε ήταν ένα μείγμα εθνικισμού και ρατσισμού, με εθνικιστικές κορώνες και αποκλεισμό μουσουλμάνων από τα ψηφοδέλτια.

Αλλίμονο, αν κάτι τέτοιο γίνει και η ΝΔ.

Καλή μέρα σε όλους.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Επιτέλους. Ένα λεβεντόπαιδο να διεκδικεί ένα ανώτατο αξίωμα. Και με πιθανότητες για πρωθυπουργός.

Εθνική ανάταση!

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες υποστηρίζουν το φασίστα.

Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Μάριος είπε...

Μαρία Βαβούρα, εξήγα μας σε παρακαλω που διακρίνεις τον εθνικισμό στη δήλωση του Σαμαρά. Με ακρίβεια λεπτού και δευτερολέπτου...

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Άκρα Δεξιά ο Αντώνης Σαμαράς;

Μήπως ξεφεύγουμε λίγο και λέμε για να λέμε;

Βέβαια από τους μπάγκους των οπαδών ή και απλών ψηφοφόρων είναι εύκολο να λέει ο καθείς ότι του κατέβει γιατί ο οπαδός ούτε κόστος έχει ούτε τίποτα.

Δεν ξέρω αν έχει ελπίδες να εκλεγεί ο Α.Σ. (που ίσως δεν είναι γνωστό πως συνδέεται με παλαιά και βαθιά φιλία με τον Γ.Παπανδρέου)αλλά ξέρω πως αν η Ν.Δ. θέλει να υπάρξει την επόμενη μέρα μπορεί να στηριχθεί μόνο είτε στη Ν.Μπακογιάννη είτε στον Α.Σαμαρά. Και αυτό διότι μόνο αυτοί οι δύο έχουν πλήρη πολιτική ατζέντα που μπορεί να φτιάξει πολιτική πρόταση. Το αν συμφωνεί κανείς με τη μία ή την άλλη ατζέντα είναι άλλο ζήτημα.

Ο έτερος, κος Αβραμόπουλος είναι το πιο "τίποτα" που υπάρχει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος. Προσπαθεί να δείξει νεωτερισμό αλλά είναι παλαιοκομματικός 1000% και φορέας ξεπερασμένων νοοτροπιων.

Ο κος Σαμαράς επίσης έχει ένα πλεονέκτημα που επιναι και μειονέκτημα.

Θα ξαναφέρει στη Ν.Δ. πολλούς νυν ψηφοφόρους του κου Καρατζαφέρη.

Την ίδια στιγμή όμως θα σπρώχνει τους κεντρώους / μεσαίους προς τα έξω. Και αυτοί οι "μεσαίοι" αποτελούν το πιο ενεργό κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας είναι το κομμάτι που δεν έχει στενά ιδεολογικά όρια, παίζει μόνο με τα κόμματα εξουσίας και γέρνει σε οτιδήποτε πείθει πως θα εξασφαλίσει κοινωνική ειρήνη. ΄Τα Εθνικά ζητήματα για όλους αυτούς (και είναι πολλοί) δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα υπό την έννοια πως είναι αρκετά δεκτικοί σε συμβιβασμούς-ως ένα όριο- προκειμένου να μην διαταραχθεί η Αγορά την οποία θεωρούν μάλλον κορυφαία ως Αξία.

Στη Νέα Δημοκρατία κατά τη γνώμη μου, το τελευταίο που πρέπει να ενδιαφέρει είναι ποιος ή ποια θα είναι αρχηγός. Πριν από αυτό θα πρέπει να αναλυθούν σε μεγάλο βάθος τα αίτια της συντριβής χωρίς να τα βάζουν κάτω από το χαλί και να βρεθεί εκ νέου το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης. Θα πρέπει ίσως να εξετάσουν σοβαρά και την εκ βάθρων επανίδρυση του Κόμματος όπως δήλωσε πρόσφατα κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. Επειδή όμως τα οικογενειακά βιλαέτια είναι πανίσχυρα εντός του κόμματος, δεν θρέφω και πολλές ελπίδες.

Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μας απασχολεί η επερχόμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού τη Δευτέρα και το περιεχόμενο των συζητήσεων που θα γίνουν γιατί αυτές οι συζητήσεις θα προσδιορίσουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το δίπολο (πλέον) Λευκωσίας -Αθηνών. Και όπως κάπου γράφτηκε αρκετά εύστοχα οι προτεραιότητες των δύο κέντρων είναι ίσως και δραματικά διαφορετικές, με όσα αυτό σημαίνει.

ΥΓ. Κα Μαρία Β. Σεβαστή η άποψη σας, αλλά το να έχει ένα;ς πολιτικός προσωπικές φιλοδοξίες διόλου δεν βλάφτει. Αν σε έναν πολιτικό το όραμα δεν είναι να μπορέσει να κάνει πράξη τις απόψεις που θεωρεί σωστές για την πατρίδα, τότε τι μένει; Μένει ένας άπραγος βουλευτής που παίρνει ανέξοδα την βουλευτική αποζημίωση και ζει εις βάρος του συνόλου.

Αυτοί που βγαίνουν "προς τα έξω" παίρνουν και ένα μεγάλο ρίσκο το οποίο μάλλον πρέπει να τιμούμε παρά να κατηγορούμε, ανεξαρτήτως με το αν συμφωνούμε ή όχι μαζί τους.

Sartanakkas Dostoyefski -AKA o Hlithios είπε...

Σιερετούμεν τους προστάτες της Μαριάννας....Διαδικτυακός ηλίθιος Σαρτανάκκας a qui. Todo bien para los culeros? Pendejos mariposon.

Αν προστάτες του ονόματος μου και διαφημιστές της σοβαρότητας μου και της εγκυρότητας μου ήταν οι Επίτροποι, εγώ θα αυτοκτονούσα αγαπητή Μαριάννα.

Και για να ξέρεται αγαπητοί επίτροποι, δόντια δεν έχω. Είμαι και φαφούτης πέραν του ηλίθιος.

Αλλά δεν είδα και την ίδια ευαισθησία στον μαλάκα ανώνυμο (10:15) που λέει θα βάλει την Μαρία στα 4. Η μήπως αυτή δεν είναι τόσο καλή μπλόγγερ όπως η άλλη.

Πάντως από γαμιάες άλλο τίποτα δαμέσα. Που την πολλήν την τεστοστερόνη μάλλον γαμάτε ο ένας τον άλλον στο τέλος. Γειάσου Φάληρε..όλα καλά?

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Δεν ξέρω τι θα κάνει η Επιτροπή, αλλά κατά τη γνώμη μας τα σχόλια του Ανώνυμου 10:15πμ, του Σωτήρη Σωτηρίου και του Ανώνυμου 11:25 πμ
θα πρέπει να διαγραφτούν άμεσα ως ακραίας χυδαιότητας
-αν υπάρχει διάθεση να προστατευθεί μια σοβαρότητα εδώ μέσα. Αν ορισμένοι έχουν προβλήματα σεξουαλικής φύσεως ας πάνε στους γιατρους και τους ψυχολόγους, δόξα τω Θεώ η επιστήμη έχει κάνει μεγάλες προόδους!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Είτε γράφτηκαν από κάποιο ΕΛΑΜόγιο, είτε από το Σαρτανάκκα τον ίδιο για εφέ, είτε από τον Ηλικιακό Ρατσιστή (ο οποίος συμπτωματικά ανήρτησε και ειδικό σχόλιο, κατηγορώντας την Επιτροπή για τα υβριστικά σχόλια κάποιων ανώνυμων στο blog μας), είτε από κάποιο εξοργισμένο ΕΔΟΝόπουλο, τα υβριστικά σχόλια διαγράφηκαν.

Και εννοείται ότι θα διαγράφονται.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Εύγε παίδες, η χυδαιότητα πρέπει να χτυπιέται αλύπητα όποια σημαία και αν "ψευδο"φορεί. Κι ακόμα περισσότερο όταν φέρει ως πρόσχημα τον πατρωτισμό!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Φάληρε, σε πεθυμήσαμε.

Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.

Μαριάννα είπε...

Εγω δεν πρόλαβα να δώ τι ήταν αυτό που έγραψες εναντίον μου Σαρτανάκκα που παρεπιπτοντως πρώτη φορά ακούω το όνομα σου.
Αν ήταν χυδαίο τότε καλά έκανε η Επιτροπή και το έσβησε. Αυτό φυσικά δεν τους καθιστά προστάτες μου και ειμαι σίγουρη ότι η Επιτροπή δεν είχε σκοπό να παίξει αυτό το ρόλο!Και μή χειρότερα!
Και δεν καταλαβαίνω απο που προέκυψε το θέμα μαζί μου.Εγω απλά εξέφρασα την επιθυμία να διαβάσω το βιβλίο του Ιγνατίου.

Παντώς είναι εκπληκτικός ο σεξισμός που κυκλοφορεί στα μπλόγκς και συγχαρητήρια στην Επιτροπή που έσβησε το σεξιστικό σχόλιο κατά της Μαρίας Β.

Μαριάννα είπε...

Παρεπιπτόντως αγαπητή Επιτροπή , γνωρίζετε άν έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο στην Κύπρο;

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Δε διαγράψαμε το σχόλιο του Σαρτανάκκα γιατί η φίλη μας Μαριάννα χρειάζεται προστάτες.

Το διαγράψαμε, γιατί όντως δεν ανεχόμαστε το σεξισμό αλλά και την εξυπνοβλακεία στα blogs. Εδώ και λίγες μέρες διαγράφουμε συνέχεια παρόμοια σχόλια κυρίως εναντίον της Μαρίας Β. (έχει γίνει μάστιγα)

Ένα παράδειγμα μάλιστα κλασσικού σεξιστή είναι ο Anef_Oriwn, ο οποίος ειρωνευόταν σεξιστικά τη συναγωνίστρια Αγησιστράτη.

Βέβαια η αλήθεια να λέγεται: ειδικά της Μαριάννας, η Επιτροπή της έχει μεγάλη αδυναμία.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ψες Μαριάννα, το πουλούσαν στην εκδήλωση.

Κανονικά πρέπει να το έχει το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Παίδες είμαι ακόμα εκτός Κύπρου-επιστρέφω μετά τις 27 Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Anef_Oriwn είναι:

Ηλικιακός Ρατσιστής
Σπασοδόντης
Σεξιστής
Αντισενερικός Ειρωνευτής
Οπαδός του Μπλε Χριστόφια
Φασίστας
Δεκανέας του Κόκκινου Ιαβέρη
Γυαλιστής των Αρβύλων της ΕΟΚΑβητα
Ρουφιάνος του Χωριού
Ο Σαρτανάκκας
Πληρωμένος από τον Ασίλ Ναδίρ
Πορνοδιαστρεμμένος

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε "Αριστερέ Πατριώτη" που χαίρεσαι τόσο εγκάρδια για ένα φασισταριό σαν το Σαμαρα... Οϋτε να υποκριθείτε τους αριστερούς εν τα καταφέρνετε ρε ΑΡΧΙΔΙΑ!

Απλά και μόνο για να καταλάβουν κάποιοι πόσο φασίστας είναι ο Α. Σαμαράς,είχε ως εκπρόσωπο τύπου και ενημέρωσης της συντονιστικής επιτροπής Κερκύρας της Πολιτικής Άνοιξης , τον "δικό μας", το Χρυσαυγίτη, αρχηγό του ακροδεξιού ΕΛΑΜ (που ήταν και υποψήφιος στις τελευταίες ευρωεκλογές) το Λουκά Γ. Σταύρου

Και δεν νομίζω να τον επέλεξε τυχαία αφού ...όπως ο "κύριος" Λούκας καυχιέται στο βιογραφικό του "...ήταν από νεαρότατη ηλικία στις γραμμές της ενωτικής παράταξης και ευτύχησε να δράσει υπό τις διαταγές του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή ." και ΕΠΙΣΗΣ "...Εργάστηκε στην Ελλάδα για το δυνάμωμα του εθνικιστικού κινήματος..."

Σκεφτείτε ότι αυτά είναι στοιχεία που γράφει ο ίδιος για τον εαυτό του!! Σκεφτείτε τι θα πουν οι άλλοι αν μιλήσουν για τουτον τον παττιχοτζιέφαλο.

Έτσι "συναγωνιστές" να ψάχνει η Κωλοπιτροπή σας ...να πάμε μπροστά!! Να πάμε στον μεσαίωνα..

Στην υγειά σας ρε φασσιστοειδή!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Σαρτανάκκας και ο Άνευ είναι είναι "προοδευτικοί" φαλλοκράτες. Δεν αντέχουν την αντίθετη άποψη ειδικά όταν αυτή εκφράζεται από εμάς τις γυναίκες.

Εξαιρούνται θολοκουλτουριάρισσες, εποικολάγνες και επαγγελματίες αντιρατσίστριες στυλ Μαρίας Β.

(Τυχαίο το παράδειγμα).

Πλαστήρας είπε...

Ο Μαρίνος Κλεάνθους είναι υπέρ του Αντώνη Σαμαρά; Κύριε ελέησον! Μα ο Κλεάνθους έγινε νενέκος και λογικά θα έπρεπε να είναι φανατικός fun του Giorgos και της Ντορολίζας.

Ή κάνω λάθος;

========== είπε...

Ο Αρχηγός του ΕΛΑΜ Λουκάς Α. Σταύρου τοποθετήθηκε από κύκλους του ΑΚΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή της ΠΟΛ.ΑΝ. στην Κέρκυρα, με σκοπό την υπονόμευση της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά

Γιατί δεν αναρωτιέται κανείς τι έκανε γνωστός από την χωρίς όρια φασιστική νοοτροπία του πολιτικός μηχανικός, ενεργούμενο του ΑΚΕΛ, ο οποίος τους επίμαχους εκείνους μήνες έκανε συχνά τα ταξίδια στην Κέρκυρα;

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Μήπως, λέω μήπως, ήταν και ο Α. Λεντάκης στην Άνοιξη;

Ξέρεις ηλίθιε ποιος ήταν ο Λεντάκης;

Ξέρεις το σχετικό τραγούδι του Μίκη;

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Σαμαράς αλλά κάποτε πρόδωσε την Νέα Δημοκρατία.
Η Μητσοτάκαινα είναι άθλια.
Ψωμιάδης Παναγιώτης άξιος για πρόεδρος, Μακεδόνας και πατριώτης.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Anef_Oriwn, σε καταλάβαμε ότι είσαι ο Ανώνυμος 208

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο τη Ντορα Μπακογιαννη,τον Παναγιωτη Ψωμιαδη και τον Δημητρη Αβραμοπουλο...και ο Αντωνης Σαμαρας υποψηφιος για την διαδοχη στη Νεα Δημοπρασια...Ολοι οι παραπανω που μιλουν για μια νεα αλλαγη στο κομμα...και για μια Νεα Δημοπρασια που θα ειναι πιο κοντα στο πολιτη...μπορουν να μας πουν τι εκαναν ολα αυτα τα χρονιαπου η Νεα Δημοκρατια ηταν στην εξουσια;;;Μπορουν να μας πουν γιατι να τους ξαναεμπιστευτει ο κοσμος απο την στιγμη που τα σκατωσαν και τα ριμαξαν ολα;;;Απο την στιγμη που ξεπουλησαν τα παντα;;;Ακολουθει η δηλωση του δελφινου... Κυρίες και κύριοι, Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα προοπτική. Η παράταξή μας έχει ανάγκη την Ελπίδα. Τρία πράγματα: * Nα αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε. * Να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας. * Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα. Και κάτι ακόμα – το πιο σημαντικό: Ενότητα. Ενότητα στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις. Κι ενότητα στη βάση χωρίς φατριασμούς. Ξέρω ότι αυτές τις σκέψεις τις συμμερίζονται πολλοί. Οι περισσότεροι… Καταθέτω, λοιπόν, σήμερα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού απέστειλα ήδη την σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής. Η ιδεολογία μας, ο κοινωνικός φιλελευθερισμός δεν είναι δύο λέξεις που απλά μας βολεύουν. Δένει τις παραδοσιακές μας αξίες με τις πιο σύγχρονες φιλελεύθερες αντιλήψεις. Όλα όσα στήριξαν την κοινωνία, τη δημοκρατία και την πατρίδα. Με όλα εκείνα που σήμερα κερδίζουν έδαφος παντού στον κόσμο: Ελευθερία, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, ανταγωνιστικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. Όμως, Ελευθερία σημαίνει και Πατρίδα. Και Πατρίδα σημαίνει υπερηφάνεια και Πολιτισμός. Όλα τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς στηρίζονται στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και στις πολιτιστικές αξίες της Πατρίδας. Κοινωνική μας αναφορά είναι, κυρίως, η μεσαία τάξη. Χωρίς αυτή δεν στέκει ούτε η δημοκρατία ούτε η οικονομία μας. Τους πικράναμε τον τελευταίο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάω για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες μας, τους εργαζόμενους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν, τους νέους που έχουν όνειρα. Όλους αυτούς πρέπει να υπερασπιστούμε. Αυτούς πρέπει να βάλουμε μπροστά, για να ανασάνει η κοινωνία, για να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, για να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα όλων των Ελλήνων. Φίλες και φίλοι, Δεν ζητώ απλώς το αξίωμα του Προέδρου του κόμματος. Ένωσα τις δυνάμεις μου με όσους ζήτησαν να εκλεγεί ο Πρόεδρος του Κόμματος από τη βάση. Και το πετύχαμε. Πετύχαμε μιαν ανοικτή δημοκρατική εκλογή που θα δώσει ρόλο στα μέλη και δύναμη στα όργανα του Κόμματος. Δεν με ενδιαφέρουν οι «λεπτές ισορροπίες» και οι «συσχετισμοί». Πρέπει να ακούσουμε τους νεοδημοκράτες, να θεραπεύσουμε ότι τους πλήγωσε, να σεβαστούμε τη θέλησή τους, να απελευθερώσουμε την ορμή τους, να μετατρέψουμε την οργή τους σε ενωτική ανάταση και κίνηση προς τα μπρός. Καταθέτω την υποψηφιότητά μου για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα με λόγο στα οργανωμένα μέλη και αλληλεγγύη ανάμεσά τους. Όπου οι υποψηφιότητες όλων θα αξιολογούνται εκ των προτέρων και οι θητείες τους θα αξιολογούνται εκ των υστέρων. Όπου η κριτική δεν θα εκλαμβάνεται ως «υπονόμευση». Όπου δεν θα υπάρχουν προσωπικά «φέουδα», ούτε προσωπικοί «μηχανισμοί». Ένα κόμμα, όπου δεν θα συγχωρούνται πρακτικές που πληγώνουν τα μέλη μας. Όπου το δημόσιο ήθος θα είναι το στοίχημα που πρέπει καθημερινά να κερδίζουμε… Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτά τα πιστεύω μια ζωή. Τα παλεύω μια ζωή. Τα έβαλα πάντα πάνω από το προσωπικό μου όφελος. Και τα εννοώ. Δεν τα δανείζομαι ως «σημαίες ευκαιρίας»… Μαζί θα ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Μαζί θα την ξαναφέρουμε στην κορυφή, κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ που ήδη δείχνει τον παλιό του εαυτό. Όνειρό μου, να δώσω ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας για μια καλύτερη Πατρίδα. Σ’ αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας, και κοινωνικής προσφοράς, ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε. Θα ξαναβρούμε την Ελπίδα. Θα ξαναγίνουμε η Ελπίδα της Ελλάδας. Και μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα της Ελπίδας. ΠΡΕΖΑ TV15-10-2009

καφενές πατριωτών δασάκι άχνας είπε...

παρακαλείται ο μπλόγκερ - τσουράκι του ακέλ - τα παίρνω (τα λεφτά) και γέρνω - είμαι πουλημένος - είμαι σπουδαίος - είμαι και ο πρώτος - είμαι και λίγο παπάρας - άνευ ορίων, να σταματήσει ο γερο-τσούρος από το δασάκι της άχνας να γράφει σαν ανώνυμος εδώ μέσα και να πάει στα τσακίδια ή σε κανένα καπύ. άι και γαμήσου ρε παπάρα (και συγγνώμη για τα γαλλικά). ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

αλλά τι λέω; γίνεται ακελικός με αρχίδια;

όχι.

γίνεται όμως αρχίδια ακελικός...

περαστικά σου παπάρα

Ανώνυμος είπε...

"Αριστερός Πατριώτης" ...πιανεις πουλια στον αερα!! Μιλω σου ...ηβρες το! Είμαι ο Ανευ Οριων!!

χαχαχα

Είμαι ο Κάφρος Α' ρε τσιτσιφιογκο!!

Εν να μιλήσετε για αρχίδια ρε ΑΡΧΙΔΙΑ...αυτοί που δημιούργησαν το blog εν έχουν τα αρχιδια να τα λεν δημόσια αυτά που σπέρνουν δαμέσα... και θα πω εγω ποιος είμαι?

Αυτοί που είναι τάαχα δημόσια πρόσωπα, μέλη της ακροδεξιας-απορριπτικης μερίδας του δηκο εν τολμουν να τα πουν τουτα δημόσια με τον πραγματικό τους όνομα και κάμνουν τους supermen του διαδικτύου!!!

cheers κύριε παλαι ποτε "Ομοσπονδιακέ" της ΠΟΦΕΝ από την Αχνα... και λοιποι!