ΝΕΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΝ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

«Το Εθνικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η Τουρκία δεν θα περάσει αλώβητη το ορόσημο του Δεκεμβρίου». Σύμφωνα λοιπόν με γνωστό λεξικό, αλώβητος είναι αυτός που δεν έχει πάθει φυσική ή ηθική ζημιά. Άρα στην προαναφερθείσα απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου δεν χωράνε παρερμηνείες. Η Τουρκία δεν θα περάσει το ορόσημο του Δεκεμβρίου χωρίς να πάθει φυσική ή ηθική ζημιά και κατ’επέκταση για να πάθει αυτή τη ζημιά, θα πρέπει να της επιβληθούν κυρώσεις.

Το Εθνικό Συμβούλιο δεν εισηγήθηκε να δοθεί στην Τουρκία ένας νέος εξάμηνος οδικός χάρτης, όπως υποστηρίζει το τουρκόφιλο δόγμα του ΠαπανΔρούτσα, με το οποίο ταυτίστηκε ο μόνιμος κόρακας της αντιπολίτευσης Ν.ΑναστασΙάδης. Αξίζει όμως να σταθούμε για λίγο στο δόγμα αυτό.
Τι μπορεί να κερδίσει η Τουρκία με μια εξάμηνη παράταση; Μήπως υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που πιστεύει ότι κατά την εξάμηνη παράταση θα ανοίξουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Τουρκίας για το κυπριακό εμπόριο; Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι θα αναγνωρίσει η Τουρκία την Κυπριακή Δημοκρατία;

Τίποτα δεν θα εφαρμόσει, ακόμα κι αν της δοθεί εξάμηνη παράταση.
Ποιος ο λόγος λοιπόν να συζητείται αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα επίσημα; Το μόνο που ευελπιστούν κάποιοι να αλλάξει είναι «να τελειώνουμε με το κυπριακό». Δηλαδή, δημοψήφισμα επί ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, με σκοπό αυτή τη φορά να περάσει με επιτυχία από τη λαϊκή εξέταση. Αυτοί που συζητούν επίσημα αυτό το ενδεχόμενο (Παπανδρέου, Δρούτσας, Αναστασιάδης) γνωστοί για τη χυδαία στάση που κράτησαν το 2004 απέναντι στον κυπριακό λαό, είναι βέβαιοι ότι το 2010 θα έχουν ευκολότερο έργο, δεδομένου ότι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση σε Κύπρο και Ελλάδα, υπάρχουν άτομα με παρόμοιες αντιλήψεις.

Το χρήμα για τους opinion leaders που θα επιδοθούν στο ξεπούλημα της Κύπρου φθάνει. Ο προϋπολογισμός για τις "καλές υπηρεσίες" των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για το 2010, ανέρχεται - εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης - στο
ποσό – μαμμούθ των 3.279.200 δολαρίων και κατατέθηκε από το Γ.Γ. του οργανισμού, χωρίς όμως να γίνεται σαφές σε ποιους και για ποιους σκοπούς ακριβώς θα διατεθεί.

Εμείς δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις για τις προθέσεις των Ηνωμένων Εθνών. Αφού γίνουν οι κατάλληλες βολιδοσκοπήσεις, θα καλοπληρωθούν κάποια νενέκια
για να μας υπενθυμίσουν τις τόσες «χαμένες ευκαιρίες», που ακολούθησαν φυσικά το στρώσιμο του κόκκινου χαλιού. Θα ξεκινήσουν οι επισκέψεις διαφόρων λόρδων, για να μας προειδοποιήσουν ότι αρκετά μας ανέχτηκαν. Θα δούμε πολιτικούς που ομιλώντας την ελληνική, θα δίνουν παράσταση για όσκαρ με τίτλο: "Περί τελευταίας ευκαιρίας", ενώ την ίδια ώρα θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα ο φόβος μιας επικείμενης μικρασιατικής καταστροφής.

Όπου να’ναι η αυλαία πέφτει...και ο περήφανος κυπριακός λαός καλείται να σηκώσει ψηλά το τιμημένο λάβαρο του αντικατοχικού μας αγώνα:

  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ - ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

19 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πολιτικός είπε να ζητήσουμε την "Απομάκρυνση της τουρκοσημαίας από τον πενταδάκτυλο"

Απομάκρυνση, δηλαδή να την πάρουν κάπου μακρυά, να την μετακινήσουν ?

ΔΙΑΓΡΑΦΗ και ΛΗΘΗ ζητούμε, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Bobby Sands είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WyiH9BnXgbk

για να δείτε σε ποιους εμπιστευόμαστε την ενημέρωσή μας. το ξέρω είναι απίστευτο, αλλά απόλυτα αληθινό. δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο

Ανδρέας Χριστοφή είπε...

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τα οικονομικά της λύσης Ομοσπονδίας και ομιλία σχετικά με την Πρόταση του ορθού ΝΑΙ.
http://ellines-antepithesi.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html

Ανώνυμος είπε...

Γιαουρτόπιτα - Περιεχόμενα
6 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα αυγά
1 κουταλάκι σόδα
2 βανίλλιες
5 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
3 φλυτζάνια ζάχαρη
2 κεσέδες γιαούρτι
4 φλυτζάνια ζάχαρη
3 φλυτζάνια νερό


Οδηγίες / Εκτέλεση

-Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C

-Βάζετε σε ένα μπώλ τη ζάχαρη και το ένα γιαούρτι και ανακατεύετε

-Χτυπάτε τ'ασπράδια μαρέγκα και τα προσθέτετε στο μείγμα

-Προσθέτετε τους κρόκους χτυπημένους

-Διαλύετε τη σόδα στο άλλο γιαούρτι και το ρίχνετε και αυτό μέσα

-Ανακατεύετε πολύ καλά

-Προσθέτετε το αλεύρι και το δουλεύετε πολύ καλά να φύγουν οι κόμποι

-Βουτυρώνετε ένα ταψί και ρίχνετε το μείγμα

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα με 45 λεπτά περίπου

-Μόλις κρυώσει φτιάχνετε το σιρόπι

-Βράζετε μαζί τη ζάχαρη και το νερό για 10 λεπτά περίπου και περιχύνετε το κρύο γλυκό

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακη που επερασε επεια σε μια εκδηλωση σε ενα κλαπ που εσυνααν ριαλια για λεσβιες που εχουν αρρωσκιες τζιαι εν ειμπορουν να κινουνται. Βοηθουντες με το ενοικιο, με το ψουμνισμα κτλ. Εν για καλο σκοπο. Ηταν 30 δολλαρια τζιαι ειχαν διαφορους που ειχαν γλυκισματα τζιαι σιοκολατες. Ο σκποπος ηταν καλος αλλα το σιοου με τις τραβεστι ηταν πολλα πληκτικο. Ετραουδουσαν ηλιθια τραουδκια. Υστερα εβαλαν ΑΒΒΑ. Εισιε μια Λεσβια που ηταν ψιλη τζιαι ομορφη. Ετραβησε μας στην πιστα να χορεψουμε τζιαι επερασαμε λλιον καλλιττερα. Ειπα να μεν γραφω ουλλη μερα να καμνω μπιτσιηνγκ για την κοπροπολη αλλα ρε κουμπαρε ως τζιαι οι τραβεστι να το παιζουν mainstream? Αν τους φερω τις δικες μας τραβεστι που την μαγικη πολη εννα τις καμνουν να κλαισιν

Ανώνυμος είπε...

Τζιαμε εισιε τζιαι ενα μιτση ο οου νεο προτζιεκτ? Ο μιτσης εν 25 χρονων ασιατης παχουλλος τζιαι παρθενος....λαλει ετσι εν η επιλογη του διοτι που βουδιστης εγινικε...παρτε αναπνοη....ναι εγινικε προτεσταντης τζιαι θεμα νοτιος βαπτιστης....ιντα εθελε να μου πει... ιδη ξερετε οτι ειμαι ρατσιστης με τους κινεζους που τραβουν τα παντελονια ως τα βυζια τους ...εξερετε ομως οτι φακκουν μου στα εκκεντρα οι προτεσταντες? Εν κανει που εν αιρετικοι οπως μου εξηγουσαν για 12 χρονια οι αγαπητοι καθηγητες των θρησκευτικων εν γεματοι μισος για τους γκευ.

Τελος παντων ο μιτσης εσιη προοπτικες να τον αναλαβω....αλλα τουτη την φορα εν θα ειμαι ο πρωτος του...νομιζω οτι εχουμε πολλα θεματα. Λλιον το παχος, λλιον το πολλη πορνο, λλιον το ασιατικο που εν τραβα πολλους, καμποσο η θρησκεια εδημιουργησαν μας ενα 25νταρη παρθενο.

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρτζιοι έχουν τωρά έναν ήρωα για τους ππούστηες.

Όϊ οτι εν ελεύθερα τα πράματα τζαμέ, αλλά να το δούμε τζαι λλίο πατριωτικά. Είμαστε ή εν είμαστε μια Ευρωπαϊκή κοινωνία; Του είδους που φιλοδοξεί να γινεί η Τουρκία; Που είμαστε χωσμένοι εμείς;

Φυσικά εννά μου πείτε, οι συγκρίσεις εν κολλούν. Η Τουρκία εν μιάλη χώρα, με πολλύν κόσμο τζαι μπορεί να σηκωστεί ο Χαλίλ να πάει που την Τραπεζούντα στην Κωνσταντινούπολη τζαι να αρκέψει που την αρκή. Στην Κύπρο τι θα κάμει, τζαι που την Πάφο να πάει Λευκωσία κάποιος εννά τον ηξέρει, κάπως εννά τον περιορίζει η κοινωνία.

Αν υπάρχει αναλογία νομίζω ένει με τους Κυπραίους τζαι τες Κυπραίες που για να μπορέσουν να ζήσουν σχετικά ελεύθερα τζαι να μεν νιώθουν πως εξενιτευτήκαν καταλήγουν να μινίσκουν Ελλάδα. Πού ένει τούτοι οι άθρωποι;

soula είπε...

http://www.panohorafc.gr/istoria_2.html

Ρήγας είπε...

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ που δημοσιεύτηκε στην Σημερινή" (14/10/2009).


"Μη γίνει η Κύπρος νέα... Αρμενία!"

--------------------

Ρίγη πολιτικής φρίκης προκαλεί ο τρόπος με τον οποίον σύρθηκαν οι Αρμένιοι το βράδυ του Σαββάτου στη Ζυρίχη από τους Αμερικανούς να υπογράψουν συμφωνία αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων της χώρας τους με την Τουρκία, απεμπολώντας άνευ ανταλλάγματος την εθνική υπόθεσή τους - την απλή αναγνώριση της γενοκτονίας που διέπραξε σε βάρος του αρμενικού έθνους η Οθωμανική Τουρκία το 1915.
Έχοντας υποχωρήσει κατά κράτος στο πολιτικό επίπεδο εκ των προτέρων η αρμενική κυβέρνηση, διεσύρθη πλήρως στα μάτια των ομοεθνών της και του κόσμου ολόκληρου, καθώς οι Αμερικανοί δεν επέτρεψαν στον Αρμένιο Υπουργό Εξωτερικών Εντουάρ Ναλμπαντιάν ούτε καν να κάνει μια μονομερή δήλωση που να αναφέρει τη γενοκτονία έστω και μόνο φραστικά, «για την τιμή των όπλων»!
Χαρακτηριστική ήταν η σκηνή κατά την οποία η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία για την υπογραφή της συμφωνίας μετέβη από την Ουάσινγκτον στη Ζυρίχη, κάλεσε στο ξενοδοχείο της τον Αρμένιο Υπουργό Εξωτερικών (ο οποίος την τελευταία στιγμή απαιτούσε να κάνει δήλωση ο ίδιος για τη γενοκτονία, πράγμα που οδήγησε σε τρίωρη καθυστέρηση της υπογραφής της συμφωνίας) και στη συνέχεια τον... έβαλε μέσα στη λιμουζίνα της και τον πήγε συνοδεία στην αίθουσα υπογραφής της συμφωνίας για να μη φύγει στο δρόμο!

Στους παλαιότερους Έλληνες και Κύπριους οι σκηνές αυτές ξύπνησαν επώδυνες μνήμες με τις ανατριχιαστικές αναλογίες που έχουν με τον τρόπο που στην ίδια πόλη, πριν από μισόν αιώνα ακριβώς, ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος υποχρεωνόταν από τους Αμερικανούς, τους Άγγλους και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράψει την «προδοτική συνθήκη της Ζυρίχης», όπως έμεινε στην πολιτική ιστορία του τόπου, η οποία αποτέλεσε την αιτία όλων των δεινών της Κύπρου και διευκόλυνε την τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο.

Η ταπείνωση των Αρμενίων δεν τελείωσε εδώ. Δεν φτάνει που ο Αρμένιος πρόεδρος Σερζ Σαρκισιάν κατηγορείται πλέον ανοικτά ως «προδότης» από την απανταχού της Γης πανίσχυρη αρμενική διασπορά και δεκάδες χιλιάδες λαού συμμετέχουν σε γιγαντιαίες διαδηλώσεις εναντίον του μέσα στην Αρμενία με συνθήματα ανάλογου περιεχομένου. Η Άγκυρα τον εξευτέλισε τελείως.
Σαββατόβραδο υπέγραψε, Κυριακή βγήκε ο Ερντογάν και δήλωσε ότι... δεν προτίθεται να ανοίξει τα σύνορα Τουρκίας - Αρμενίας, αν η τελευταία δεν αποχωρήσει από το Ναγκόρνο Καραμπάχ - μια περιοχή του Αζερμπαϊτζάν επί σοβιετικής εποχής που κατοικείται αποκλειστικά από Αρμένιους και την οποία αρμενικές δυνάμεις έχουν καταλάβει στρατιωτικά και κατέχουν εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Δεν μισούν φυσικά τους Αρμένιους οι Αμερικανοί. Τα συμφέροντα των ΗΠΑ φροντίζουν και γι' αυτό εκβίασαν τους Αρμένιους. «Για τις ΗΠΑ, μια συμφιλίωση Τουρκίας - Αρμενίας θα άλλαζε τη στρατηγική ισορροπία στη ΝΑ Ευρώπη. Θα μπορούσε να ανοίξει νέους δρόμους για τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου προς τη Δύση, καθώς επίσης και να παράσχει εναλλακτική οδό ανεφοδιασμού για τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν», υπογραμμίζουν σχετικά οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης».
Χρειάζεται προσοχή να μην πάθουν οι Έλληνες και οι Κύπριοι τα ίδια με τους Αρμένιους, αν οι συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ καταλήξουν σε κάποια συμφωνία για το Κυπριακό, κατεύθυνση προς την οποία ασκούν παρασκηνιακά εντονότατες πιέσεις οι Άγγλοι, οι Αμερικανοί και κύκλοι της Ε.Ε. Ο Ομπάμα προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα αναγνώριζαν οι ΗΠΑ τη γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά τώρα έκανε το εντελώς αντίθετο, καθώς έχει αναβαθμίσει θεαματικά την Τουρκία στον γεωστρατηγικό σχεδιασμό των ΗΠΑ στην περιοχή. Αθήνα και Λευκωσία οφείλουν λοιπόν να έχουν υπόψη τους ότι για τον ίδιο λόγο η Ουάσινγκτον θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό της Άγκυρας τόσο στο Κυπριακό όσο και στα Ελληνοτουρκικά. Βάσει αυτού να διαλέξουν τους συμμάχους τους.

--

Ρήγας είπε...

Κατά τα άλλα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι ΑΦΕΛΕΙΣ που στηρίζονται στην καλή θέληση και τις υποσχέσεις από το δικτατωρικό και ιμπεριαλιστικό καθεστώς της Άγκυρας για εφοαρμογή οποιουδήποτε σχεδίου που θα ..."απεγκλωβίσει" [sic] την Κύπρο από το ίδιο.

Ρήγας

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Ελληνισμός είναι άτυχος αυτή τη συγκυρία με όλα αυτά τα νενέκια να τον κυβερνούν: Giorgos, Ευέλικτος, Αδόλφος Αναστασιάδης. Αν δε, εκλεγεί και ο Μητσοτάκαινα, ο Ερντογάν θα ανοίξει σαμπάνιες! Μόνη ελπίδα ν ασπάσει κάπως αυτο το κακό ο Αντώνης Σαμαράς. Είδωμεν!

Νεοδημοκρατης είπε...

o σαμαρας θα παρει τα παπαρια μου. θα πληρωσει για την αποστασια του το καθικι. Οι νεοδημοκρατες δεν ξεχνουν

Ανώνυμος είπε...

ΛΑ.Ο.Σ.
Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
--77.49.127.167 19:41, 10 Ιουλίου 2008 (UTC)ΛΑτινοαμερικάνικο Ορφανοτροφείο Σκαραμαγκά. Κόμμα κατάλοιπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το ίδρυσε ο γνωστός Οθωμανός Καρα Τζαφέρ.

Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες ιστορικές πηγές οι πρώτοι οπαδοί παύλα εθνικόφρονες παύλα ο Πλούτωνας είναι ελληνικός, προσχώρησαν στο κόμμα για να διασώσουν τις ανά πάσα στιγμή και ώρα εθνικές αξίες που κινδυνεύουν από οποιονδήποτε δεν είναι Ελλην (you know, τους βαρβάρους) ή από όποιον "Ελληνα" δεν νιώθει αυτό το συναίσθημα ανάτασης και ολοκλήρωσης μπροστά στη σβάστιγγα και το δικέφαλο αετό (προσοχή μη γίνει σύγχυση με γνωστές ομάδες)... Στόχος των θιασωτών της ιδεολογίας που προάγει το κόμμα ΛΑΟΣ είναι να εξελληνίσουν όλο τον κόσμο, ακόμα και εκείνο που κατοικεί σε άλλους, αλλά ελληνικούς, πλανήτες. Γνωστοί λόγιοι, υποστηρικτές του κόμματος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο Άδωνις και ο αδερφός του. Θα τους βρείτε καθημερινά στο αγωνιστικό Μακεδονία TV να διακηρύσσουν τις ελληνικές αξίες και τις αλήθειες που οι εχθροί του ελληνισμού κρύβουν από τον λαό.

Ανώνυμος είπε...

Περιληπτική αναφορά: Τα Ελοχίμ είναι έξω από την πόρτα σας. Μην μπερδευτείτε και τα ταΐσετε, γιατί θα σας κάνουν οθωμανούς και θα σας αναγκάσουν σε οθωμανικό μέχρι τα 78 σας!!! Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι ελληνικός... απόδειξη το όνομα!!! Η Κίνα είναι ελληνική... Οι φασίστες σχιστομάτηδες με την πρόφαση του υπερπληθυσμού πήραν, με τις γνωστές τακτικές των πολεμικών τεχνών, το μεγαλύτερο ελληνικό κομμάτι γης. Στην πραγματικότητα είναι κι αυτοί Ελληνες αλλά τα Ελοχίμ τους έριξαν κάτι στο σάκε και το ξέχασαν!!! Σε υποψήφιους υποστηρικτές, αν και απευθύνεται σε όλους τους Ελληνες, απαγορεύεται ρητά ακόμα και να περάσουν έξω από τα κεντρικά γραφεία αν: είναι gay ή λεσβίες, είναι από την Τήλο, είναι μελαμψοί, είναι Αλβανοί, είναι Τούρκοι, έχουν Τούρκο κουνιάδο ή γατα αγκυρας ή ινδικο χοιριδιο, έβλεπαν τα σύνορα της αγάπης ή το μην μου λες αντιο, έχουν αίμα άλλου χρώματος εκτός από λευκό και γαλάζιο...
Ακόμα και αν θέλετε διακαώς να γίνετε μέλη, καλέστε στα κεντρικά 210-ου 666-Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και δείτε αν ανήκετε σε κάποια από τις απαγορευμένες κατηγορίες καθώς λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν όλες!—

Ανώνυμος είπε...

Ιστορία του κόμματος

Ο Καρά Τζαφέρ λέγεται ότι μετα την κατάκτηση της Κωσταντινούπολης έφυγε μαζί με τον Κολόμβο για τη νότια Αμερική, επιστρέφοντας στη Ελλάδα ο Καρά Τζαφέρ ήξερε πια ότι οι ινδιάνοι δεν ήταν παρα οι Έλληνες που είχαν πάει στην Αμερική μα είχαν ξεχάσει τις αντιηλιακές λοσιόν τους απο φύλλα δάφνης με φυσικό εκχύλισμα Ελληνικών φυτών απο την πάουερ χέλθ (αρχαία Ελληνική φαρμακοβιομηχανία) και γι΄αυτό μαύρισαν. Ο τετραπέρατος Καρά Τζαφέρ το κατάλαβε αυτό απο τις ομοιότητες της ελληνικής γλώσσας με των ινδιάνων της καραιβικής (Ο σοφός της φυλής τρώγοντας ένα ωμό ανθώπινο χέρι του φώναξε Ε--Ε το όποιο χάρη στην ιδιοφυία του Καρά Τζαφέρ αποδείχθηκε οτι δεν ήταν παρα το αρχαίο Χαίρε που είχε υποστεί μια μικρή αλλοίωση. Εγκαταστάθηκε στον Σκαραμαγκά όπου και ίδρυσε το περίφημο ορφανοτροφείο του όπου στέγασε καθυστερημένα παιδάκι με προβληματική συμπεριφορά (π.χ Άδωνις, Λιακόπουλος και άλλα, απο καθυστερημένα άλλο τίποτα). Τα δίδαξε ότι ήξερε για τον εθνικοσοσιαλισμό και μπήκε επικεφαλής του κόμματος τους.

Ανώνυμος είπε...

Κυπρος

Η ομορφη κυπρος ειναι ενα ομορφο νησι που επισης λεγεται και μεγαλονησος απο τους γηγενεις και πολυ συμπαθεις κυπριους.

Χαρακτηριστικα της ομορφης κυπρου

Η ομορφιν και συμπαθης μεγαλονυσσον τσιπρος κουμπαρε μ' παραγει μεγαλον πλουτον σε ομορφαν γεωργικα προιοντα οπως¨¨πορτοκαλιαν, βερικοκκαν,αγγουριαν,σεφταλιες,ομορφαν χαλουμιαν,ριαλιαν καθως και κυπριους επιχηριματιες στο λονδινον και τ' αγιον ορος.Επισης κανειν εξαγογες εις την συντροφον και ομορφην χωραν ελλαδα πληθος καλλιτεχνων οπως ο騨Αννα Βισση,Λια Βισση,Σωφιαν καρβελαν ,Δημητριν κοργιαλαν κ.α επισεις κανειν και εισαγωγες σε ελληνες φανταρους,διεθνεις μεσολαβητες,τον Γιωργο νταλαρα,τον Σακη ρουβακαι επισης σε αγαπητους και συμπαθεις τουριστες(που χαιρωνται τις καθαρες θαλασσες και αυτο το καλοκαιρι)

Ιστοριαν

Η ομορφην Τσιπρος(αμμαν μαυτο το ομορφη),εχειν μια ομορφιν και συμπαθης ιστοριαν τους,Εγγλεζους,τους Τουρκους,τον Αττιλα και τον Νταλαρα

Ανώνυμος είπε...

Εγγλεζοι
Παλαια ητο μιαν απλην και χαρουμενιν μεγαλονησσος που εγινεν απικια των συμπαθων και συμμαχων Εγγλεζων που καπιαν στιγμην βαρεθηκαν τις πολλες σεφταλιες εφυγαν απο την στραταν αυτην και πηγαν και εγιναν συμπαθεις και ομορφοι Παλουκοπηδηχτουληδες

Τουρκοι
Διπλαν στην αγαπητην μας Μεγαλονησσον ητο οι συμμαχοι της Αντζελας Δημητριου,(και καθολου αγαπητοι) Τουρκοι,που ως τοτε ητο απασχολημενοι στο να κουνανε σημαιακια μαζι με τη λαιδη,στο σπιτι της,αγναντευωντας τον Ατλαντικο,ειρθαν δυο σπαστικα κωλοπαιδα ο Ντεκτας με τονΑττιλα και τους ζαλιζαν συνεχεια ,και οι αλλοι σκευτικαν να τουσ πεταξουν στη θαλασσα αλλα ειπαν, << εν τους παμε στην κυπρο μηπως φανε κανα αγγουρι και σκασουν΄΄>>και ετσι τους πηγαν στιν ομορφιν τσιπρον να υσηχασουν..

Αττιλας
Ωταν οι Αττιλας και ο Ντεκτας πηγαν στιν νησσον εφτιαξαν το συναυλιακο χορο πρασινη γραμμη για να τραγουδαει ο μεγιστος εθνικος τραγουδιστης της ελλαδος,κυπρου,σερβιας,αλβανιας,βουλγαριας,ουγκαντας κ.α. χωρων Γιωργος νταλαρας.αλλα οι αδερφοι Κυπριοι,εν αγαπησαν καθολου τον Αττιλα και τον Ντεκτας και τους λεγαν να φυγουν γιατι αλλοιως θα φερνανε να τραγουδησει ο εθνικος αοιδος της γιουροβιζιον sakis rouvas,αλλα αυτονων δεν ιδρωνε το αυτι τους και κατσανε εκει.Ετσι οι οι κυπριοι μην μπορωντας να βγαλουν το σπυρι απο τον κωλον των ασχοληθηκαν με το να βγαλουν τον Ολυμπιακο απο το Champions League.

Ανώνυμος είπε...

Πορδοποίηση
Αυτός που πορδεί, πορδάει και χαίρεται.
Αυτός που πορδάει, πορδεί και χέζεται.
Πάψε να πορδείς, τείνεις να χεστείς.
Μιά ζωή πορδάς, ποτέ δεν σταματάς.
Αυτός είσαι εσύ, βρε πορδομανή πορδοκλάστη.
Αυτός είσαι εσύ, βρε πορδόμενε κουραδοβγάλτη.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά ο κόσμος όλος,
απ' το πολύ το χέσιμο του πιάστηκε ο κώλος.
Σκατά να φας, σκατά να πιείς, σκατά να πας να χέσεις,
απ' τα σκατά να σηκωθείς, και στα σκατά να πέσεις.
Ευχή για καληνύχτα
Καληνύχτα να κλανεις όλη νύχτα και τα ξημερώματα να χέζεις τα παπλώματα