ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Έξω ο Αττίλας από την Κύπρο!


To είδαμε στο facebook και το αναδημοσιεύουμε.

Όσοι σχεδιάζουν τη νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής, καλύτερα να το ξεχάσουν. Θα τους... φανερωθούμε!


Κύπρος 2009.

Αγαπητέ συναγωνιστή,

Πολλές φορές μου πέρασε από το νου να σου γράψω μα απωθούσα την σκέψη ίσως γιατί κατέκρινα και εσένα -όπως άλλωστε και τον ίδιο τον εαυτό μου- για την αδράνειά μας. Μου έλειψαν οι συζητήσεις μας, οι μικροί αγώνες μας και οι μάχες που δίναμε πλάι πλάι μένοντας πιστοί στις αρχές μας και εις αλλήλους με όποιο κόστος και σ’ όποιο αποτέλεσμα. Γιατί χαθήκαμε μου λες;

Στο νησί μας οι συναντήσεις των δύο “ηγετών” και οι μυστικές τους συμφωνίες συνεχίζονται, στην μητέρα-πατρίδα εκλέγεται πρωθυπουργός ο Γιωργάκης Ναι-Ναι (δεν μου πάει η καρδιά να τον αποκαλέσω Παπανδρέου) και οι απανταχού Τουρκόφιλοι και αμερικανοκίνητοι τρίβουν θριαμβευτικά τα χέρια. Αποστολές έρχονται και αποστολές φεύγουν απαιτώντας επίσπευση του ξεπουλήματός μας, οι ευέλικτοι πανηγυρίζουν για την μεγάλη έξοδο…του “αδιεξόδου” ενώ Αναστασιάδης & ΣΙΑ πιέζουν για περαιτέρω “πρόοδο”.

Και εσύ μένεις κρυμμένος. Δώσε σε παρακαλώ ένα σημάδι. Ένα “πάμε” για να ξεχυθούμε στους δρόμους. Είμαστε πολλοί μα χρειάζεται ο ένας. Οργή λαού φωνή θεού λένε…Εμμμ, ώρα να το νιώσουν στο πετσί τους…γιατί πόση ΚΟΡΟΙΔΙΑ να αντέξει το δικό μας;

Σε χαιρετώ
Συμεού Αικατερίνη

Υ.Σ. Φανερώσου.

29 Σχόλια:

Kotsiroshyllos είπε...

Ίντα ΕΣΕΙΣ όπως πάτε εννά μας πείτε πως ο Τουμάζος Τσιελεπής έσιει τζιαι γνώσεις νομικής!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα άλογα είναι πράσινα

ο ήλιος βγαίνει από την δύση

ο γάιδαρος πετάει

ο Τσελεπής είναι νομικός

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Ο νομικός είναι λειτουργός της δικαιοσύνης.

Ο Τσελεπής επιδιώκει την επιβολή της αδικίας.

nekatomenos είπε...

Ε φανερώσου σιόρ!

LOL [που λαλούν τζαι οι μιτσιοί].

Παρατήρηση: εξαπολύσετε τον "διάλογο" τζαι τωρά δημοσιεύκετε γράμματα αναγνωστών; Έσιει ένα πολλά ωραίο για τους κάττους η Σημερινή σήμερα, μπορεί τζαι πιο ουσιώδες που τούτο που εβάλατε.

Κυρία Συμέου μου, επεριπέξαν σε οι "αγωνιστές" οτι ήταν να κάμουν κάτι, εχωστήκαν τζαι τωρά γυρεύκεις το λάθος; Ευκαιρία σου να ξυπνήσεις αλλιώς... καρτέρα τους μια ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Σταθμισμένη ψήφος. Το άκρων άωτων του ρατσισμού. Το να είσαι ρατσιστής ως προς άλλες ομάδες από τη δική σου (δεν το δικαιολογώ φυσικά) αλλά μέσα στα πλαίσια της παθολογίας του το κατανοώ. Αλλά το να θεωρείς ότι η τουρκοκυπριακή ψήφος έχει περισσότερη βαρύτητα από τη δική σου, ε αυτό πάει πολύ. Ο ρατσισμός σου έχει θύμα την ίδια ομάδα στην οποία ανήκεις. Ούτε οι Ζουλού στην Νότια Αφρική δεν το δέχτηκαν. Τελικά εμείς είμαστε οι όντως ΚΑΦΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σταθμισμένη ψήφος υπάρχει σε όλα σχεδόν τα πολιτικά συστήματα και φυσικά στις ομοσπονδίες.
στην αμερική ο Γκορ πήρε περισσοτερες ψήφους από τον μπους και εκλέγηκε πρόεδρος. στο ευρωκοινοβούλιο η Μάλτα με 250.000 ψηφοφόρους εκλέγει 5 ευρωβουλευτές ενω η γερμανία με 60 εκατ. εκλέγει 82 αν δεν κάνω λάθος και αυτό είναι σταθμισμένη ψήφος αλλά και στην ελβετία 100.000 ψήφοι μπορούν να ακυρώσουν απόφαση του εθνικού κοινοβουλίου. μην τα ψάχνεις απόλυτο δίκαιο δεν υπάρχει και ειδικά στην κύπρο που η δίκαια ιδέα της "ένωσης" έφερε τους τούρκους. αυτό και είναι αστάθμητος παράγοντας

Λεωνιδας είπε...

ρε αμπαλατε ανωνημε η σταθμισμενη ψηφος στην αμερικη , στην ελβετια δεν γινεται με ρατσιστικο διαχωρισμο των ψηφων καταλαβεις το οξα πεζεις πελλο Τελικα εκαμα σας πλυση εγκαιφαλου στην εδον.

Ανώνυμος είπε...

Αμπαλατε λεωνίδα

μάθε ελληνικά και ξαναέλα να σου εξηγήσω προβατο

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, όποιος διατελέσει σύμβουλος "περιστασιακής πλειοψηφίας" Προέδρου, χρίζεται άμεσα αρχιναύαρχος και κλειδοκράτορας της μεγάλης πόρτας της μασωνικής στοάς της εντός των τειχών Λευκωσίας ?

Ανώνυμος είπε...

Είπες τη μαγική λέξη: μασώνοι

Ψάξε ποιοι ήταν οι μασώνοι στο πανελ του αντένα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλέπω τα πράγματα, στην "λύση" θα υπάρχει πρόνοια πώς θα κόφκεται η Βασιλόπιττα στην Τρασιηπέδουλα. Δηλαδή βάσει θρησκείας, ο Ε/Κ Πρόεδρος θα κόφκει το αριστερό κομμάτι και ο Τ/Κ αντιπρόεδρος το δεξί. Στην περίπτωση που ο Τ/Κ είναι πρόεδρος θα γυρίζει την βασιλόπιττα 180 μοίρες (δηλαδή 50%) και θα κόφκει την βασιλόπιττα οριζόντια, έτσι ώστε ο Ε/Κ αντιπρόεδρος να κόφκει την βασιλόπιττα κάθετα.

Καλά ρε γαμώτο, είμαστε σοβαροί ?
Για κάθε λεπτομέρεια θα υπάρχουν πρόνοιες για ασήμαντες λεπτομέρειες, έτσι ώστε για την ασήμαντη αφορμή, η Τουρκία βάσει εγγυήσεων να μας πιάσει ούλλους να τελειώνουμε!

Μαρτυρική μου Κύπρος, τι ηλίθιοι βρέθηκαν να σε περιπαίζουν?

Ανώνυμος είπε...

Μασώνοι είναι αυτοί που κοιτάζουν το ατομικό συμφέρον της τζέπης τους παρά του τόπου τους

Ανώνυμος είπε...

Ε και ποιοι είναι αυτοί;

Μήπως είναι άλλοι από το κατεστημένο που μας κυβερνούσε μέχρι τώρα και βλέπει τα θεμέλια του να υποχωρούν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστασιάδης, ήθελε 16 μήνες το Κληρίδη έτσι μαζί με τον Σημίτη και τον Γιωργάκη να "τελειώνουν με το Κυπριακό επιτέλους"

Παρομοίως ζητά σήμερα 6 μήνες αναβολή για την αξιολόγηση της Τουρκίας, έτσι ώστε να μας τσιλλίσουν μες την γωνιά πάλε με εκβιασμούς να αποδεκτούμε κατάλυση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

"Undo" εν έσιη. Αν πάει το κράτος, είτε αλλαξοπίστησε, ή έβρε βάρκα φύε

Ανώνυμος είπε...

Μην έχεις έγνοια και το κράτος δεν πάει πουθενά. Δεν πρόκειται να υπάρξει διακοπή ισχύος της κυπριακής δημοκρατίας.

διαφορετικά έχεις δίκιο, έβρε βάρκα

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ-
"Και συ λοιπόν στέκεσαι έτσι βουβός
στέκεις απαίσια βουβός σαν πεθαμένος: Ελευθερία ανάπηρη πάλι σου τάζουν"
ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

Leonidas Chajichristou είπε...

Ανώνυμε 12:26 μμ

Στην Ε.Ε. ένα κράτος εντάσσεται ισότιμα. Στην Ε.Ε. έχουμε κράτη-μέλη, και όχι ανθρώπους-μέλη. Και στην Ε.Ε. ένα κράτος μπαίνει με την θέλησή του, και βάσει συγκεκριμένων προνοιών (το αν ένα κράτος μπαίνει στην Ε.Ε. χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες του, αυτό είναι αντιδημοκρατικό, αλλά είναι άλλη κουβέντα.) Το ίδιο με όλους τους διεθνείς οργανισμούς όπου υπάρχουν κράτη-μέλη, όπως ο ΟΗΕ. Δηλαδή διότι θέλω δημοκρατία στην Κύπρο (1 άνθρωπος = 1 ψήφος), πρέπει παράλληλα να απαιτώ ο ΓΓ του ΟΗΕ να εκλέγεται με τις ψήφους όλων των ανθρώπων του πλανήτη; Μα τι μας λες.

Και για να σου δώσω να καταλάβεις:

Στην Ε.Ε. η Μάλτα των 250.000 ψήφων μπήκε με την συγκατάθεση της Γερμανίας και όλων των άλλων κρατών-μελών.

Δεν εισέβαλε μια τρίτη χώρα στην Ε.Ε., σκότωσε, βίασε, λεηλάτησε, και μετά ήρθε και απαίτησε η Μάλτα να έχει 5 ευρωβουλευτές.

Αυτή είναι η διαφορά με της ΔΔΟ που θα αποτελέσει το σύνταγμα ενός κράτους, με τις διακρατικές συμφωνίες διεθνών οργανισμών όπου τα μέλη είναι τα κράτη και όλοι οι πολίτες των κρατών. Και αυτό δεν θέλει ιδιαίτερες νομικές ή πολιτικές γνώσεις για να γίνει αντιληπτό.

Ανώνυμος είπε...

"Είμαστε πολλοί μα χρειάζεται ο ένας"

Τζιε μετα λαλουν για τους ακελικους οτι επροβατα οι φασιστοπεμπεροι

Ανώνυμος είπε...

Χριστος κληριδης = Ακαδημαικος Ρατσιστης

Ανώνυμος είπε...

Τον πιο καίριο χαρακτηρισμό για τους 4 (λουκαϊδης, κληριδης, τριανταφυλλίδης καιο άλλος ο φλόρος) τον έδωσε ο σωκράτης χάσικος: ΛΑΤΖΙΝΑΡΚΑ!

Λατζινάρι είναι το αρσενικό ζώο κατά την περίοδο της αναπαραγωγής. ο όρος χρησιμοποιείται και για τους νάρκισσους και τους αππομένους ή για τους τηλεοπτικούς μαϊτανούς.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Το δυσφημιστικό σχόλιο εναντίον του κ. Λουκή Λουκαΐδη, προφανέστατα δια της βρώμικης χειρός του Anef_Oriwn, συνέχεια του χθεσινού cross-dressed σχολίου του ως Αμαδρυάς στο ρατσιστοφασιστικό blog του, διαγράφεται.

Χθες, ως Αμαδρυάς, έριχνε λάσπη στο Χρίστο Κληρίδη, ότι δήθεν εξώθησε τον προδότη Τύμβιο να προδώσει την πατρίδα του συνεργαζόμενος με τις ψευδοεπιτροπές του Αττίλα, γιατί δήθεν τον χρέωνε πολλά.

Ο Anef_Oriwn ως Αμαδρυάς (είναι προφανές ότι είναι το ίδιο πρόσωπο), έκανε χθες το συνήγορο ενός από τους μεγαλύτερους προδότες της Κύπρου μας. Το συνήγορο του Τύμβιου.

Σήμερα, σε αυτό το blog, με ανώνυμο σχόλιο, προφανέστατα δικό του, σε συνέχεια των χτεσινών, ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Λουκαΐδης είναι παρανοϊκός και ζητούσαν την εξαίρεσή του όταν ήταν δικαστής του ΕΔΑΔ.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι η μόνη που ζήτησε την εξαίρεσή του ήταν η Τουρκία. Ο Λ. Λουκαΐδης, υπήρξε ένας από τους πιο σεβαστούς δικαστές του ΕΔΑΔ.

Αν δικαστής ήταν ο Anef_Oriwn πάντως, μάλλον η Κυπριακή Δημοκρατία έπρεπε να ζητήσει την εξαίρεσή του. Η Τουρκία δε θα είχε κανένα λόγο να το πράξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Anef_Oriwn είναι προδοτολάγνος

"Ερμόλαος"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μα ποιος χασικος? μα ο σωκρατης ο χασικος? μα δεν ειναι φυλακη? μα οι κλεφτες, αποδεδειγμενα , του χρηματιστηριου που εκλεισαν σπιτια φτωχου κοσμου για να πλουτισουν δεν ειναι φυλακη.? μα αφου ο συνεταιρος του, στο φαγοποτι, πουργουριδης (κεινος που θελει να δημιουργησει θεμα τουρκικης μειονοτητας στη ροδο) ειπε καποτε οτι εν θα ησυχασει αν δεν μπουν οι απατεωνες φυλακη..ηντα ησυχαζει, εφαεν και εσπασε και κεινος με το χασικο αλοπως...αμα ξαναφκει ο ζασικος στη τουβου αρωτατε τον παρακαλω αν ερκουντε κομα οι Σ300? α ρε κοπριτες κλεφτες του κοσμακη ουστ...βεβαια το μονο παρηγορο ειναι η Θεια δικη, νομιζει ο χασικος και οι αλλοι κλεφτες οτι υπαρχει κανενας στο κοσμο να αντεξει τοσες καταρες απο φτωχο κοσμακη? ολα εδω πληρωνονται, εφατε που το χρηματιστηριο τορα εταξε η USAID πουλατε τη μανα σας για τρεις μπακκιρες ουστ ΕΦΙΑΛΤΕΣ χασικοlovers, ΝΕΝΕΚΙΑ ΟΥΣΤ.

Ρήγας είπε...

Στην Αμερική οι πολιτείες προυπήρχαν του ομόσπονδου κράτους.

Ήταν ανεξάρτητα κρατίδια. Επέλεξαν να κάνουν ομοσπονδία. Επέλεξαν από μόνοι τους να κάνουν το συγκεκριμένο σύστημα. Και κάποια κρατίδια αναγκάστηκαν, αφού έχασαν στον εμφύλιο.

Το ίδιο και η ΕΕ. Τα κράτη προυπήρχαν της ΕΕ (ΕΟΚ). Και ήταν δική μας απόφαση να ζητήσουμε να μπούμε και δική τους απόφαση να μας δεκτούν.

Επομένως ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ότι τάχα παντού υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι είναι το ίδιο πράγμα.

Ας το κάνει πρώτα η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ με τους Πακιστανούς και τους Ινδούς και τους υπόλοιπους, ας το κάνει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ με τους Τούρκους, ας το κάνει η ΓΑΛΛΙΑ με τους Άραβες και τους Σομαλούς, ας το κάνει η Τουρκία με τον (ντόπιο) πληθυσμό του 25% Κούρδων και λοιπών μειονοτήτων (Ελλήνων αλλά και Τούρκων μειονοτικών, π.χ. Αλεβιτών) και ΑΝ και ΟΤΑΝ πετύχει τότε να δούμε ΑΝ ο Κυπριακός λαός μπορεί να το δεκτεί.

Και μην μου πείτε ότι αυτοί οι πληθυσμοί δεν είναι ντόπιοι. Αν 4 γενιές ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ δεν σε κάνουν ντόπιο κάπου, πόσες πρέπει να περάσουν; Εδώ τους ΕΠΟΙΚΟΥΣ τους έχετε κάνει ντόπιους.

Μέχρι λοιπόν να έρθει εκείνη η μέρα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ με ένα γελοίο ψευδο-σύστημα το οποίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ να εφαρμοστεί όσο και να κτυπιέστε σαν τα κταπόδια, όσα λεφτά και να ρίξουν οι δυτικοί ιμπεριαλισμοί.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τώρα το κατάλαβαν ότι στην 'λύση' που οραματίζονται οι ηγέτες μας θα υπάρχει υποβάθμιση της Ελληνικής ψήφου στην Κύπρο;Τώρα το κατάλαβαν οι ηγέτες; Τώρα το κατάλαβαν οι πολίτες; Μόνο στο θέμα της εκ περιτροπής προεδρίας βλέπουν να μετρά περισσότερο η τουρκική ψήφος;Μόνο αυτό τους ενοχλει και οι εγγυήσεις; Όλα τα άλλα είναι αποδεκτά; Έπρεπε να εμφανιστεί η νέα 'προσφορά' του Χριστόφια (της εκ περιτροπής προεδρίας) για να 'ξιππαστούν' κάποιοι; Η υποκρισία ορισμένων δεν έχει όρια (και μας έχουν για παλαβούς).

nekatomenos είπε...

Ναι ρε Ρήγα, η Βρεττανία, η Γαλλία τζαι η Γερμανία εν ακριβώς η ίδια περίπτωση.

Άτε τους έποικους πες έθκιωξες τους νόμιμα τζαι λογικά. Αλλά είτε μας αρέσκει είτε όι έσιει κάπου 400 χρόνια που εν τζαμέ οι τ/κ. Έβρε άλλα παραδείγματα.

Τζαι α ναι, να μεν ξιάσω:
Φανερώθουυυυυυυυυυυυυ [συναγωνιστή]! Έφκα που το Μπύνερυ, άεισ' τες λίρες που κόφκεις στο λογιστικό τζαι απέκτησε ιδεολογία! Λαλεί το τζαι ο μεγάλος ιδεολόγος Ηρόδοτος Δ: "Εν είμαστε καλά τζ' έτσι;"

Λυπημένες μου αγάπες, καληνύχτα.

Ρήγας είπε...

Νεκατωμένε, μα πες μου, διαβάζεις τί λέμε ή μόνο επιλεκτικά;

Εμείς λέμε ότι ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ (είτε Έλληνας είτε Τούρκος) να έχει ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

Να μπορώ δηλαδή --εαν επιθυμώ-- εγώ ο Έλληνας να ψηφίσω ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ, ανεξάρτητα από εθνικότητα. Το ίδιο και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πολίτης αυτού του κράτους.

Εσείς λέτε το εξής: Για να ΜΗΝ είναι μειονότητα το 18%, ζάβαλλε μου, ας του δώσουμε (κι'άλλα) υπερ-δικαιώματα και ας πετσοκόψουμε (κι'άλλο) το 82% που εξάλλου είναι και ΒΛΑΚΕΣ και αφού δεν σέβονται τον εαυτό τους, γιατί να έχουν την απαίτηση οι άλλοι να τους σέβονται;

Είτε σας αρέσει να το παραδεκτείτε είτε όχι, οποιαδήποτε μορφή διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας είναι καθεστώς άπαρτχαϊντ (δικτατωρικό και ρατσιστικό). Είναι εφικτό; Ίσως. Μα και το καθεστώς της νοτίου Αφρικής ήταν εφικτό. Δεν είναι εδώ το θέμα. Το θέμα είναι: Είναι δημοκρατικό ναί ή όχι; Και εδώ δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Δεν υπάρχει "λίγη δημοκρατία" σαν να λέμε "ολίγον έγγυος." Λοιπόν, δημοκρατικό δεν είναι. Τα υπόλοιπα επομένως είναι κουραφέξαλλα.

Ολίγον με ενδιαφέρει αν την ιδέα την υπέγραψε πρώτος ο Κακάριος πριν 30 χρόνια. Ο Μακάριος δεν έχει παιδιά να ζήσουν σε τούτο τον τόπο. Τα παιδιά που θα ζήσουν είναι τα δικά μας. Και αν ο Μακάριος πίστευε ότι μπορούσε να αλλάξει τη συμφωνία στο μέλλον, σημαίνει ότι δεν του δίδαξε τίποτε απολύτως η εμπειρία της Ζυρίχης.



Ρήγας

nekatomenos είπε...

Υπήρχε σύστημα στάθμισης ψήφου για να μεν καταπιέζονται τα δικαιώματα των μαύρων της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ;

Ρήγα, χρησιμοποιείς τυχαία τζαι αποσπασματικά "παραδείγματα" τζαι κάθε φορά ππέφτεις έξω. Αν έσιεις ώρα αργόττερα βρες στο σάιτ του ΡΙΚ τες εχτεσινές Προεκτάσεις να δεις την εξήγηση του Τσιελεπή για το συγκεκρίμενο θέμα.

*Αν* καταφέρεις να τον ακούσεις κάτω που τες [δικηγορικές τζαι με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος] παουρκές του Αγγελίδη.

Τζαι κάτι άσχετο: αγωνιστή, ΦΑΝΕΡΩΘΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

καμιά φορά αναρωτιέμαι, αφού είστε πολλοί...όντως βγάλατε ποσοστό 76% κάποτε, στις προεδρικές εκλογές που χαθήκατε όλοι? γιατί αν θυμάμαι καλά πρόεδρος την κυπριακής δημοκρατίας εκλέγηκε από την πλειοψηφία του κόσμου.... δεν είστε τόσοι πολλοί όπως νομίζετε, και ίσως καλύτερα, γιατί η ιστορία γράφει γεγονότα πολύ διαφορετικά απ ότι τα ζούμε, και όσοι τώρα φωνάζεται για τον ελληνισμό της κύπρου, κάποτε που θα χαθεί, λόγω της νομιμοποίησης της εισβολής, ίσως δεν θα υπάρχετε στη γη αλλά οι απογόνοι σας θα σας βρίζουν...