Το πάνελ "στήθηκε" από το Προεδρικό!

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009


Το θέμα της αποχώρησης – ελλείψει άλλων επιχειρημάτων - του ασχημόπαπου από την εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι", έχει πάρει διαστάσεις. Οι πνευματικοί τρομοκράτες, συνοδοιπόροι το 2004 στην διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με περίσσιο θράσος κατηγορούν τους τρομοκρατούμενους πολίτες.

Δημοσιεύουμε άρθρο του συναγωνιστή μας Πέτρου Παντελίδη σχετικά με το θέμα:

Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΤΣΕΛΕΠΗ

Παρακολούθησα την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009, μια συζήτηση στην τηλεόραση, στην οποία μετείχαν πέντε νομικοί. Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρο από το θέμα της εκ περιτροπής προεδρίας. Ο κ. Τσελεπής, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Προέδρου Χριστόφια, παρουσίασε την εκ περιτροπής προεδρία ως πρόταση που την είχαν αποδεχθεί οι προηγούμενοι διαπραγματευτές, αλλά ο πρόεδρος Χριστόφιας με την αποδοχή της βελτίωσε την πρόνοια του σχεδίου Ανάν. Στη συνέχεια ο κ. Τσελεπής ζορίστηκε και αποχώρησε από τη συζήτηση. Η ανεπάρκειά του ήταν εμφανής. ‘Ομως πιο εμφανής ήταν η νοοτροπία και το πνεύμα με το οποίο μιλούσε. ‘Εδειχνε και πίστευε ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκεται το σχέδιο Ανάν, που αποτελεί τη βάση της διαπραγμάτευσης και ο πρόεδρος Χριστόφιας προσπαθεί να βελτιώσει τις πρόνοιες του με ανταλλάγματα που προσφέρει στους Τούρκους.

Η κατάσταση είναι δραματικά απελπιστική. Η ανεπάρκεια της διαπραγματευτικής ομάδας ολοφάνερη. Η προσπάθεια του κ. Τσελεπή ήταν να χρεώσει στον Τάσσο Παπαδόπουλο την αποδοχή της εκ περιτροπής προεδρίας, επειδή λέει στην κωδικοποίηση που έκαμε το Εθνικό Συμβούλιο δεν καταχωρήθηκε άρνηση να αποδεχθεί η πλευρά μας την εκ περιτροπής προεδρία, άρα ο Τάσσος την αποδέκτηκε, κατά τον κ. Τσελεπή. «Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει».

Τώρα που ο Τάσσος δεν βρίσκεται στη ζωή, οι ανατροπείς του μπορούν να χρησιμοποιούν τα ψεύδη τους ως επιχειρήματα. Ο Τάσσος , ξέρουμε όλοι και το δήλωνε και ο ίδιος, ότι ουδέποτε αποδέχθηκε την εκ περιτροπής προεδρία. ‘Αλλωστε η συμφωνία της 8ης Ιουλίου, που ο πρόεδρος Χριστόφιας την παραμέρισε, είχε ξεπεράσει και την κωδικοποίηση και έστειλε το σχέδιο Ανάν οριστικά στην ανυπαρξία. ‘Αλλωστε γιαυτό παραμέρισαν την 8η Ιουλίου. Για να μπορούν να επαναφέρουν το σχέδιο, για να το τσιμεντώσουν. Για τούτο και ο κ. Τσελεπής, μέσα στην ανεπάρκειά του, αλλά μέσα στο πνεύμα του τσιμεντώματος, θεωρεί ότι η βάση των συνομιλιών είναι το σχέδιο Ανάν, που προσπαθούν να βελτιώσουν πρόνοιές του, κάνοντας νέες παραχωρήσεις.

Ένα πράμα πρέπει να χωνέψει ο κ. Τσελεπής. ‘Οτι καμιά πρόνοια του σχεδίου Ανάν δεν μπορεί να αποτελεί βάση για διαπραγμάτευση, επειδή το 76% του λαού απέρριψε ολόκληρο το σχέδιο Ανάν.

Ο κ. Τσελεπής, όταν τα βρήκε σκούρα στη συζήτηση, αποχώρησε. Εγκατέλειψε την θέση. Και μας τρομοκράτησε, γιατί αυτός ο άνθρωπος διαπραγματεύεται με τους Τούρκους και πρέπει να ανατρέπει τα επιχειρήματά τους και όχι να εκνευρίζεται και να αποχωρεί. ‘Ομως η αποχώρησή του από τη διαπραγματευτική ομάδα και η αναχώρησή του για μεταδιδακτορικό στο διεθνές δίκαιο, θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη. Εκτός των άλλων θα βοηθούσε και τον Πρόεδρο Χριστόφια, γιατί θα τον ανάγκαζε να αναζητήσει αντικαταστάτη του. Και σίγουρα θα εύρισκε ικανότερο και επαρκέστερο, που μπορεί να μην είναι και θερμός εραστής του σχεδίου Ανάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Οι χυδαίοι εκπρόσωποι του ΔΗΣΑΚΕΛ, που εμφανίστηκαν χθες από διάφορες συχνότητες, μίλησαν για "στημένο πάνελ", για "συχνότητες που αποτελούν εθνικό πλούτο" και εν τέλει εξέπεμψαν προειδοποιήσεις, που αφορούν τον περιορισμό του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης, με το πρόσχημα της μη διαχείρισης του εθνικού πλούτου "κατά το δοκούν".

Το "στημένο πάνελ" όμως, για το οποίο ακούστηκαν πολλά, στήθηκε εν γνώση του "εκλαμπρότατου" νομικού συμβούλου, που επεβλήθηκε στον Τάσσο Παπαδόπουλο από το ΑΚΕΛ και τώρα αξιοποιείται σαν καρπός του κόμματος, αφού αυτοί χρηματοδότησαν τις σπουδές του, τότε, στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση.

Παρασκηνιακά

Σύμφωνα με το σημερινό άρθρο της Μικαέλλας Λοϊζου, - ανερχόμενης δύναμης στην κυπριακή δημοσιογραφία και παράδειγμα προς μίμηση σε θέματα επαγγελματισμού και δημοσιογραφικής δεοντολογίας - στην εφημερίδα Σημερινή, το παρασκήνιο για τη συγκρότηση του πάνελ, έχει ως εξής:

6 ΟκτωβρίουΤο Προεδρικό ζητά όπως ο Τσιελεπής - της επίλεκτης ομάδας της Οξφόρδης για ωραιοποίηση του εκτρώματος Ανάν/Χάνεϋ -, προσκληθεί σε συζήτηση, ώστε να καταθέσει τις απόψεις του για το θέμα της διακυβέρνησης.

15 Οκτωβρίου - Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ευθυμίου:
  • προσκαλεί τον κ.Τσιελεπή να συμμετάσχει στο πάνελ της Παρασκευής 16/10 που όπως τον ενημέρωσε θα αποτελείτο εκτός από τον ίδιο, από τους κυρίους Χρίστο Τριανταφυλλίδη, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, Γιώργο Χριστοδούλου και Χρίστο Κληρίδη.
  • ενημερώνει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για τη σύσταση του πάνελ και ο τελευταίος δεν διαφωνεί αναφορικά με τους συμμετέχοντες, αλλά αναφέρει ότι ήταν αδύνατον ο κ. Τσιελεπής να παρευρεθεί λόγω προσωπικής υποχρέωσης. Προτείνει μάλιστα, η συζήτηση να γίνει στην εκπομπή της Τρίτης 20 Οκτωβρίου, με τους ίδιους καλεσμένους.

19 Οκτωβρίου - Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ευθυμίου:
  • επικοινωνεί εκ νέου με τους καλεσμένους, ούτως ώστε να επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην εκπομπή της επομένης. Ο δικηγόρος Αχιλλέας Αιμιλιανίδης ενημερώνει το δημοσιογράφο ότι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο πάνελ, λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης.
  • καλεί τον πρώην δικαστή του ΕΔΑΔ Λουκή Λουκαΐδη να πάρει τη θέση του.
  • ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους για την τελική σύνθεση του πάνελ, συμπεριλαμβανομένου του κ. Τσιελεπή ο οποίος απαντά «βεβαίως και θα έρθω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύσταση του πάνελ».

Κατόπιν τούτων, παραμένει εκτεθειμένος ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΑΚΕΛ, Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος μίλησε για «ομάδα απορριπτικών» στον ΑΝΤ1, που έστησαν το πάνελ, ο πραξικοπηματοκάπηλος εκπρόσωπος του ΔΗΣΑΚΕΛ Αριστοφάνης Γεωργίου, που δήλωσε ότι σκοπός ήταν η γελοιποίηση του ίδιου του Προέδρου Χριστόφια και εξέφρασε φόβους ακόμα και για πραξικόπημα!!!



Οι αυθόρμητα εκστομιζόμενοι λόγοι, τους αφήνουν εκτεθειμένους, επειδή για την περιβόητη σύνθεση του πάνελ ήταν πλήρως ενήμερο το Προεδρικό και για να παρευρεθεί το ασχημόπαπο, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία αντίρρηση.

Τώρα μπορούμε να επανέλθουμε στην ουσία της συζήτησης, που προκάλεσε και την αποχώρηση του Προεδρικού συμβούλου. Η ουσία είναι η αποκάλυψη από τον κ.Λουκή Λουκαϊδη, ενός εγγράφου σύμφωνα με το οποίο,
κάποιοι αγωνιούν ώστε να εξευρεθούν τέτοιου είδους μηχανισμοί σύμφωνα με τους οποίους η όποια λύση βρεθεί, να μην μπορεί να καταγγελθεί σε κανένα δικαστήριο.

Προφανώς για να αγωνιούν αυτοί οι κύριοι, σημαίνει ότι η λύση για την οποία συζητούν, θα είναι άδικη και θα παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Έγνοια τους δεν είναι να διασφαλίσουν τα ανθρώπινα μας δικαιώματα,
αλλά να βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε να μην μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε σε κανένα δικαστήριο, που θα μπορεί να πλήξει το τερατούργημα που ετοιμάζεται.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ,
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ,
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ;


ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias-watch

45 Σχόλια:

εφημεριδοπώλης είπε...

Δεν προξενεί εντύπωση που ο Πολίτης και η Χαραυγή «ξέχασαν» να δημοσιεύσουν την απάντηση του ΑΝΤ1. Εντύπωση προξενεί που την δημοσίευσε η Αλήθεια!

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ "ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ" Ο ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλίτσικας είναι κι εκείνος στον Εμπροσθοφύλακα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλίτσικας είναι στο sibilla.

Δε βλέπεις που όλο προβάλλει τον εαυτό του;

Σάββας Παπάκης είπε...

Το έχω ξαναγράψει και κάποιος δυστυχώς με παρεξήγησε. Ο Τσιελεπής δεν έπρεπε να φύγει.

Ήταν λάθος του. Εγώ δε φοβάμαι τα νούμερα. Αν ήταν να φοβόμαστε, θα έλεγαν οι ΕΔΗ είμαστε λίγοι να το κλείσουμε, θα λέγαμε εμείς της Πλατφόρμας της Λύσης, είμαστε λίγοι να το κλείσουμε.

Όχι κύριοι. Εγώ προσωπικά δεν κομπλάρω. Μπαίνω σε αντίθετα blogs από την ιδεολογία μου και συζητώ. Παλεύω για τις θέσεις μου.

Παλεύω για να προωθήσω τη λύση.

Και δε με νοιάζει που κάποιοι συναγωνιστές δε μου συμπαραστέκονται και με αφήνουν μόνη να δίνω μάχες.

Δε σας φοβάμαι. Και θα το λέω συνεχώς ΝΑΙ στη λύση, ΝΑΙ στην ενωμένη Κύπρο, ΝΑΙ στην ειρηνική συμβίωση με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μου.

Bobby Sands είπε...

καλά ρε αθεόφοβοι της επιτροπής! την φωτογραφία στην αριστερή στήλη του μπλογκ που την βρήκατε; ο τριμικλινιώτης την είδε;

Ανώνυμος είπε...

"Δε σας φοβάμαι. Και θα το λέω συνεχώς ΝΑΙ στη λύση, ΝΑΙ στην ενωμένη Κύπρο, ΝΑΙ στην ειρηνική συμβίωση με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μου."
Θεωρείς τους ομόθρησκους,ομογλωσσους και εν τελει ομοεθνείς σου ως αντιπάλους και οτι ΔΕΝ τους φοβάσαι...
Είσαι άθλια.

Σταμάτης Γαρδέλης είπε...

Μαρία,

Come with me για να τη βρεις,
αν γλεντήσουμε together,
η ανάμνηση απ' τη Greece,
θα σου μείνει για forever!

Πάμε για καφέ; Μμμμμμμμμ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλείτσικας βρίσκεται πίσω από το Σίβυλλα, τον Εμπροσθοφύλακα, τον Στοχασμό-Πολιτική και διάφορα άλλα νεοχαζοΠΑΣΟΚικά μπλόγκια

Kotsiroshyllos είπε...

Ρα ΜΑΡΙΑ ΒΒΟΥ,
ερώτησα τζιαι αλλού: Αν ο ΤΑΣΣΟΣ έχεζε μιαν "εκ περιτροπής", εσείς θα την ετρώετε;

Ανώνυμος είπε...

Τουμάζος Τσιελεπής:Ο άνθρωπος που θα λύσει το Κυπριακό μόνος του μέσα σε τούτο τον κωλότοπο που εγέμωσε ρατσιστές, σσιέσηες, ψευτοπατριώτες, πουλημένους της λίρας, αρχιεπισκόπους που απειλούν με ξύλο τους πιστούς αλλά τρέχουν σαν λυσσασμένοι όταν οσμίζονται λίρα (άρα εν του συμφέρει τζαι η λύση),ανθρώπους αποχαυνωμένους, φασιστάκια που άμα τους κάμεις "ππα" κατουρούν πάνω τους, βολεμένους υιούς βουλευτών που συμμετέχουν σε "αντικατοχικές" διαδηλώσεις μαζί με ακροδεξιά στοιχεία και που αγαπούν τόσο πολύ την πατρίδα τους που έβαλαν τον παπά αρχιδικηγόρο να τους εξασφαλίσει απαλλαγή από τον στρατό! Ο άνθρωπος που έγινε στόχος όλων των πιο πάνω. Φυσικό δεν είναι; Το ποτάμι πίσω δε γυρίζει. Η επανάσταση ξεκίνησε και θα τους παρασύρει στο πέρασμά της. Περαστικά σας!
Αθκειασερός

Ρήγας είπε...

Καλά, ο Τσελεπής είναι μέρος της διαπραγματευτικής ομάδας;

Η μήπως είναι αστείο;

Σας παρακαλώ, πέστε μου ότι κάνετε πλάκα.

Και καλά, τέσσερεις Έλληνες δικηγόρους -- που εσείς του ΔΗΣΑΚΕΛ τους θεωρείτε λίγους-- δεν μπορεί να τους αντμετωπίσει,

ΠΩΣ βρε τον περιμένετε να αντιμετωπίσει τους /πανέξυπνους/ και /παμπόνηρους/ και πολύ καλά οργανωμένους Τούρκους διαπραγματευτές;

Θα τον παίρνουν στην βρύση και θα τον φέρνουν διψασμένο δέκα φορές και αυτός ούτε που θα παίρνει είδηση.

Για να μην μιλήσουμε για τους Εγγλέζους και τους Αμερικάνους (θα τον παίρνουν παρτούζα και αυτός θα νομίζει ότι παίζουν κουμέρες).

Έχει διδακτωρικό, ε; Σε τί ακριβώς;

Τον καιρό που τα μέλη του Κόμματος (ένα είναι το κόμμα) έμπαιναν και έβγαιναν με ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κριτήρια από τα παν-μια του ανατολικού μπλοκ;

Καλά, ας μου εξηγήσει κάποιος. Ο Χριστόφιας π.χ. έκανε 4 χρόνια στην Ρωσσία και επέστρεψε και αυτός με διδακτωρικό.

Σε 4 χρόνια:

-- Έμαθε Ρωσσικά.
-- Έκανε πρώτο πτυχίο.
-- Έκανε μεταπτυχιακό. (ΟΚ, ας υποθέσουμε ότι αυτό το προσπερνάς αν πας για πάραπέρα).
-- Έκανε διδακτωρικό.

Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί και μας πουλάνε ακαδημαϊκή ΜΟΥΡΗ.

Έχει διδακτωρικό στην Νομική. Εκσκιούζ μι; Ναι, στα ...(κρατηθείτε) 'ανθρώπινα δικαιώματα' !!! Από την ΕΣΣΔ!

Είναι σαν να σπουδάζεις Women's Rights σε Μουσουλμανική χώρα και να έρχεσαι μετά να το παίζεις φίρμα.

Μόνο στην Κύπρο.

Τελικά,

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ;



Ρήγας

ΥΓ/ Μαρία Β', μην φοβάσαι τίποτε. Συνέχισε να γράφεις. Όλο και σε κάποιο υπουργείο θα βολευτείς και εσύ στο μέλλον. Άντε στην χειρότερη περίπτωση στο διπλωματικό σώμα, ή σε καμοιά διαπραγματευτική ομάδα; Διδακτωρικό έχεις; Πήγαινε κανένα πακέτο 10-2 βδομάδες στην βόρεια Κορέα και το παίρνεις, ή στο κάνουν ντελίβερι στο σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ που θα πεις τον εμπροσθοφύλακα "νεοχαζοπασοκικο" μπλογκ

ο εμπροσθοφύλακας εκπροσωπει την γνήσια και πατριωτική δημοκρατική αριστερά

antonis είπε...

H μόνη δημοκρατική λύση είναι να ακούγεται μόνο η δική μας φωνή..Η φωνή του ΝΑΙ..Πιστεύω πως με την έμπειρη βοήθεια των μεγάλων προοδευτικών χωρών Αγγλίας Αμερικής Τουρκίας κι άλλων θα καταφέρουμε να φιμώνουμε κι να σπιλώνουμε αλλα κι να σνομπάρουμε κάθε φωνή αντίδρασης..Ενωμένοι Ακελ κι Δυση θα κάνουμε αυτόν τον προοδευτικό αγώνα ενάντια στα φασιστικά καθίκια που θέλουν να εμποδίσουν την δημοκρατική επανάσταση των μεγάλων αγωνιστών Αγγλιας Αμερικής Τουρκίας που μάχονται ηρωικά ,με θάρρος κι σθένος για να εγκαθιδρύσουν το επαναστατικό , ανθρωπιστικό κι υπερδημοκρατικό καθεστώς τους..Χρόνια τώρα σύντροφοι περιμέναμε αυτήν την ριζοσπαστική επανάσταση απο αυτές τις προοδευτικές δυνάμεις που δείξαν ατρόμητη γενναιότητα σε ολον τον πλανήτη για να χαρίσουν επαναστατικά καθεστώτα ειρηνης, ασφάλειας κι δημοκρατίας..Τα καθίκια του φασισμού που αντιστέκονται σε αυτόν τον ηρωικό αγώνα θα μπούν στο περιθώριο..Με σθεναρή πίστη στις αξίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα τους βουλώσουμε το στόμα..Θα τους παρακολουθούμε κι θα τους φακελώνουμε..Θα τους τρομοκρατούμε, κι φιλικές μας δημοκρατικές οργανώσεις οπως η antifa θα αναλαμβάνει επιθέσις εκφοβισμού η κι προοδευτικών τραμπουκισμών εναντίων κάθε φασιστικής αντίδρασης ..Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται..Η εκ περιτροπής προεδρία, η σταθμισμένη ψήφος, κι ολες αυτές οι επαναστατικές δημοκρατικές ιδεές που εμπνεύστικαν μεγάλα αναστήματα της επαναστατικής δημοκρατίας θα επικρατήσουν με τον ηρωικό αγώνα μας, με κόπους κι θυσίες , οπως αρμόζουν σε αληθινούς επαναστάτες που θυμίζουν τον τσε γκε βάρα, κι αλλους ήρωες της ελευθερίας..Θα περάσουμε το σχέδιο ΝΑΙ με κάθε τρόπο..Κι ύστερα ενας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ..ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..Αφού όλοι οι αγωνιστές της αριστεράς ,των προοδευτικών δυνάμεων θα μεταναστεύσει στην νέα κύπρο..Ακόμη κι οι ράστα θα μετακομίσουν εδώ..Νύχτες με ρέγκε κι τραγούδια για τον τσε μαζι με κουβανικούς ρυθμούς μας περιμένει αγκαλιασμένοι με τους τούρκους στρατιώτες κι εποίκους θα μεθάμε χορεύοντας κάτω απο την ημισέλινο ..........ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...

Kotsiroshyllos είπε...

Ο ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗΣ εν ο γνωστός βορτοκαράγκιοζος του ΠΡΙΟ. ΠΡΙΟγράφος παλιός και δοκιμασμένος, γράφει κάτι μαλακίες τζιαι υπογράφει της ως Δόχτορας τζιαι νομίζει πως παύουν ναν μαλακίες.
Το αστείο με τούντο ΤΡΙΒΙΚΛΙΝΙΩΤΗ ειναι πως πάει στες ακτίβ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τζιαι κάμνει τον καμπόσο, τζιαι καλά τον διανοούμενο.

Ανώνυμος είπε...

καλός ο Αντώνης πιο πάνω. Δυστυχώς δεν απέχουμε πολυ από την αγκαλιά με τους μογκόλους

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΚΙΣΑ (ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΔΗΘΕΝ), ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΡΤ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΗΓΜΑ (Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ - ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

η Μαρία Β παίζει το ρόλο της αντίθετης άποψης που υποτείθεται ότι επιτρέπεται σε τούτο το blog της προπαγάνδας. ωραίο κολπούι. Εν καλό , εν καλό.Μαριγούλα υποστηρίζεις το Χριστόφια ή όχι? Και κάτι άλλο εψήφισες ποτέ? ή κανένας που σας γενικά γιατί εκατάλαβα ότι είσαστε ανήλικοι οι παραπάνω δαμέσα...

Ανώνυμος είπε...

Πολλά καλό το βίντεο της Επιτροπής, αποδεικνύει πως το ΑΚΕΛ και ο ΔΗΣΥ είναι το ένα και το αυτό.

Kotsiroshyllos είπε...

ΠΟΙΟΣ θα το λάλεν και θα το πίστευκε πως ο ΔΡΑΣΙΤΗΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Χάσικος θα υποστήριζε το ΑΚΕΛ, τζιαι αντί να φωνάζει, μουσιεύκει το πουτ*ίν της ΓΚΙΟΥΡΩΒΑΣ που την χαρά της;;

Bobby Sands είπε...

κάτι για την σχέση τριμικλινιώτη - άνευ ορίων, που ελάχιστοι γνωρίζουν. Στην στήλη του στον Πολίτη, ο Τριμικλινιώτης αναδημοσίευσε κείμενα από το μπλογκ του άνευ. εξου και η μεγάλη αγάπη. όμοιος ομοίω αεί πελάζει που έλεγε κι ο παππούς μας ο όμηρος

ΧριΧρής είπε...

έχω ασφαλείς πληροφορίες πως πίσω από το χριστόφιας-γοτς κρύβεται ο ίδιος ο anef oriwn με σκοπό να διαφημίζει εντέχνως και εμμέσως το μπλογκ του

γι'αυτο αλλωστε και η "δηθεν" εμμονη και εμπαθεια στο πρόσωπο του

ξέρει πολύ καλά πως η αρνητική διαφήμιση είναι πάλι διαφήμιση

μεγάλος διάολος τελικά αυτός ο ΧριΧρής

xafies είπε...

ο χαφιές ένας είναι δαμέσα ρε Χριχρη. μην αντιγράφεις το στυλ μου με ηλίθια κόμεντς

Ανώνυμος είπε...

το Ασλάνι είναι βαζάνι και του Μπλε Χριστόφια ογλάνι

*Ιοσίλιος*

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Η αρρωστημένη ανάρτηση του Σαρτανάκκα διαγράφηκε.

Κάθε ανάρτηση με ένδειξη Σαρτανάκκας, από τούδε και στο εξής θα διαγράφεται.

Το christofias-watch δεν είναι άσυλο φρενοβλαβών.

Kotsiroshyllos είπε...

Ενώ ο ΙΟΣΙΛΙΟΣ λούννεται μες την λογική!! Άτε ρε Επιτροπάροι, φάουλ.

antiκοινωνικός ρατσισμός είπε...

περι ταξικου ρατσισμου
[τζαι ιμπεριαλιστικης απορριπτικης λαγνειας]

"Χ.Κ.: Αλλά, βεβαίως, PhD στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, πού και πότε και υπό ποίας συνθήκας, έχει μεγάλη σημασία. Δεν θέλω να το συζητήσω…"

υποψιαζομαι οτι το κεντρο της αντιπαραθεσης η το σημειο ρηξης, ηταν το πιο πανω αποσπασμα/σχολιο..
ο τσελεπης εισιεν απαντησει τζαι στην ερωτηση για τα credentials του..οποτε παει τζαι η κατινια που εσυρεν ο νικολακης [τελικα ο μακαριτης ο τασσος εν να φορτωθει πολλα παραπανω λογω τουτου του απωμενου εμπαθη γιου] για το αν εσιει τα προσοντα ο τσελεπης..

οποτε ο αλλος λαλει του
"ναι εσιεις διδακτορικο αλλα επιασες το που την σοβιετικη ενωση που εν μετρα"..
το εν μετρα εν τζηνο που ταχα μου εν θελει να συζητησει..τοσες κατινιες εσυρεν τες αλλα τζηνο αντραπηκε..

ιντα που εθελεν να πει;
ας πουμε οτι η σοβιετικη επιστημη [πυραυλικη, τεχνολογικη, κοινωνικη, νομικη] εν ηταν καλη;..εν πιανει/καμνει ποδα;..
γιατι ας πουμε το σοβιετικο δικαιο ηταν διαφορετικο..καλαν οσοι εσπουδασαν στην ελλαδα στο καθεστως της μακρονησου η της χουντας υστερα, ηταν ενταξι;..ελειτουργουσαν με τους ιδιους νομικους κωδικες πλαισια που λειτουργουμεν εμεις στην κυπρο - γενικα η σημερα;

τζαι τζηνοι που εσπουδασαν αγγλια;
τζηνοι εχουν την αυθεντια;
μα ενεν ο δυτικος αποικιακος νομος που αποφασισεν για τους ταφους στα φυλακισμενα μνηματα;

η σοβιετικη γνωση ηταν επισης αποτελεσμα του διαφωτισμου οπως τζαι η δυτικη..εκαμεν τεχνολογικα αλματα τζαι εφτιαξεν εναν πλαισιο στο οποιο ελειτουργαν μιαν κοινωνια..αν η κοινωνια αλλαξεν οικονομικο-πολιτικο συστημα, το ευρυτερο πλαισιο του δημοσιου δικαιου μεινεισκει..τζαι για το διαδοχο κρατος [την ρωσικη ομοσπονδια] σαν κληρονομια/υποστρωμα, τζαι σαν ειδος ευρυτερης γνωσης...
λαλουσιν οτι το ομοσπονδιακο συστημα στις ηπα βασιζεται στο πολιτικο συστημα ινδιανικων/ιαθγενων φυλων/κοινοτητων..
η αλληπειδραση στα πλαισια της γνωσης σαν συνολικο ανθρωπινο δημιουργημα..τουτον [ η αλληπειδραση] εν η βαση της γνωσης, της μοντερνας γνωσης, ανατολικα τζαι δυτικα..
αλλα προφανως καποιοι που το παιζουν αντι-ιμπεριαλιστες εχουν μια λαγνεια να γινουν σερ..

το οτι οι γνωσεις του τσελεπη για το δημοσιο δικαιο τον καταξιωνουν [τζαι τζηνον τζαι την γνωση που τον εδιαμορφωσεν] εν σαφες που το οτι ουλλοι οι προεδροι ακουουν τον - τζαι ο δεξιος τζαι ο κεντρωος τζαι ο αριστερος...

αρα εν νακκον αντικομμουνιστικη υστερια...
την οποια μπορει να προσπερασει καποιος..ετσι ηθος εν συνηθισμενο που την παραταξη του αγγελιδη υιου..

[συνεχιζεται πουκατω]

antiκοινωνικος ρατσισμος είπε...

αλλα το θεμα ετεθηκεν στο πλαισιο οτι οι αλλοι 4 επρεπεν να αποφασισουν αν εν νομικος..τζαι το κριτηριο της ψωναρας του λουκαιδη [για στα σιερκα σου ρε αμαρδυας που το εγραψες ιντα που γυρευκει το δικηγορικο συναφι στο εθνικο] ηταν αν μπορει να γινει δικηγορος..ο μακαριος τζαι ο βασιλειου εξ ορισμου εν εκαμναν για προεδροι αλοπως..

οποτε το θεμα ενι οτι μια ομαδα/επαγγελμα θελει να εσιει ιδιαιτερη γνωμη για την διαχειριση της πολιτκης..οπως λαλει τζαι ο μιχαηλιδης του φιλελευθερου να λαλουν τζαι ψεματα [τζαι να λογοκρινουν].. για να εχουν ενα πειθαρχημενο-συντονισμενο με τον απορριπτισμο, λαο..οι διαμορφωτες της υποταγης στο αορατο ε/κ βαθυ κρατος...

η καινοτομια δαμαι εν οτι θελουν/εχουν το θρασος, να στηνουν δικες σε στυλ ριαλιτι σοου, παιζωντας στην ρασιη της δημοτικοτητας της αιγιας φουξιας.
..αν ναι εν τζαι το εξ φακτορ..
το επιπεδο του δικαστη που επελεξε ο λουκιαδης..

τζαι ετσι λαλουν οτι μονο οσοι εσπουδασαν δυση εχουν την σωστη γνωση..ασχετο αν η ιδια η δυση λαλει οτι σοβιετικα εκπαιδευμενος τσελεπης εσιει δικαιο..
ιντα δαμαι ο μιχαλιδης μασιεται να πει οτι εν ρατσισμος η ομοσπονδια οπως ηταν στην νοτια αφρικη τζαι αμα ερκετουν ο τουτου [μαυρος που την νοτια αφρικη] λογοκρινει τον..οπως τες επιστολες που χανουνται ταχα μου..

αλλα γιατι αραγε επηεν ο τσελεπης σοβιετικη ενωση τζαι οϊ δυση - αφου μπορει συμφωνα με 3 προεδρους;
γιατι ηταν φτωχος τζαι εταυτιστηκεν ιδεολογικα με το ορομα της κοινωνικης αλλαγης;..
η σποντα τζιαμαι επηαινεν..εμφανιζεται βεβαια σαν ιδεολογικςο ρατσισμος αλλα το ταξικο του υποβαθρο εν σαφες γιατι οποιον θελει να το δει..
υποθετω εν τουτο που επιασεν τζαι τον γ. κολοκασιδη στο κειμενο του για τα "τζακια" που θελουν να διαχειριζονται στην πολιτικη..

ο φτωχος, ο αριστερος, επηαινεν τοτε να σπουδασει με τες υποτροφιες της σοβιετικης ενωσης..τα κοπελια που αγαπησαν τωρα την κυπριακη δημοκρατια ισως εν καλα να αθθυμουνται οτι την κυπριακη δημοκρατια εστηριξεν την η χωρα της οποιας αμφισβητουν την νομικη επιστημη..
αραγε σου ηταν λαθος τζαι η στηριξη της κυπρου;
ου καϊσηι..

ενω οι αλλοι που ειχαν τα ριαλια εσπουδασν στην δυση..
τζαι αμα εσιει το απηπιν της ταξικης [της αστικης τζαι μικροστικης] μαλακυνσης εγκεφαλου, τουτον φκαινει περιπατο ιδιαιτερα αμα χασεις τον ελεγχο γιατι εν τα φκαλεις περα..

κατα τα αλλα στο "η λιστα των κομμενων του αντενα" της δκεαετιας του 90, επροστεθηκεν τωρα "τα πανελ του αντενα, 4-1"...
που τες 15 του ιουλη μεχρι την προσφατη συνεισφορα στην λογοκρισια τζαι στην χειραγωγηση του δημοσιου λογου, καποιοι εν συνεπεις..
τζαι φυσικα ο λουακιδης ουτε που μπορει να καταλαβει..

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

E Anef_Oriwn, η Ελλάδα είχε χούντα 7 χρόνια και τα παλιά θεσμικά πλαίσια δεν είχαν αλλάξει. Οι αρχές δικαίου ήταν εκεί.

Η Σ.Ένωση δεν είχε ανάπτυξη της νομικής επιστήμης. Είχε δικτατορία από το 1917 ως το 90.

Δεν υπήρχε ανάπτυξη των νομικών επιστημών.

Οπότε, μπορεί να έβγαζε φοβερούς γιατρούς ή πυρηνικούς φυσικούς, αλλά όχι νομικούς.

Επιπλέον: πτυχίο νομικής είχε και ο Μακάριος. Έκανες λάθος και σε αυτό.

Για τη βλακεία ότι οι δικηγόροι θέλουν να ελέγχουν την πολιτική έχεις λάθος. Σπάνια βρίσκεις ένα πολιτικό που να είναι και διακεκριμένος μάχιμος δικηγόρος. Π.χ. οι Κυπριανού και Κληρίδης δε διακρίθηκαν ως δικηγόροι. Ο Τ. Παπαδόπουλος ή ο Χ. Κληρίδης όμως άφησαν ιστορία στα δικηγορικά πράγματα. Όπως και ο Λουκαΐδης που δεν είναι πολιτικός.

Υπήρχαν 4 σπουδαίοι δικηγόροι στο πάνελ. Και ένας κομματικός εγκάθετος, με αμφίβολο πτυχίο νομικής.

Και μάλιστα τον έβαλαν στο πάνελ με μέσο! Παρενέβηκε το προεδρικό.

Έχετε νομικούς επαρκώς καταρτισμένους ή ψύχραιμους στο κόμμα; Έχετε νομικούς συνεπείς στις αρχές της αριστεράς αντί νενέκους που συμμετείχαν σε σεμινάρια ωραιοποίησης του Σχεδίου Ανάν; Χρησιμοποιήστε τους.

Αν δεν έχετε τέτοιους νομικούς και αν το ζητούμενο είναι να βοηθήσουν ουσιαστικά το Χριστόφια σε μια διαπραγμάτευση και όχι την Τουρκία, δανειστείτε ανεξάρτητους νομικούς πιο καταρτισμένους και λιγότερο ανανιστές.

η μνήμη του Δώρου Λοϊζου είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.

Ο Δώρος Λοϊζου επέθανε νωρίς
τζε εν επρόλαβε να δει το έμβλημα που εφόρεν την ώρα που τον εδολοφονούσαν οι φίλοι του φίλου σου του Παπαφλίππου, να χρησιμοποιήτε εις υπεράσπιση ου κυπριακού εθνικοφασισταριού.
τζε εν επρόλαβε να δει το όνομα του κόμματος μας να φιγουράρει υπέρ του κοινωνικού ρατσισμού των δικηγορικών τζακιών

Εδεκιτισσα είπε...

τζε εν είμαι ο Ανεφ οριον

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ο Δώρος Λοΐζου άσχετε προβοκάτορα Anef_Oriwn, όπως λέει και το ποιήμα του, διεκδικούσε "ψωμί και λευτεριά".

Δε συντασσόταν με κανένα φασισμό, ούτε κυπριακό, ούτε τουρκικό όπως εσύ.

Και ουδέποτε η ΕΔΕΚ σχετίστηκε με τον Παπαφιλίππου. Αντίθετα, ήταν ο Χριστόφιας σου που το γλεντούσε με το Λουκή Παπαφιλίππου στα πάρτι του ΑΝΤ1.

Και πράγματι έφυγε νωρίς ο Δώρος. Και δεν πρόλαβε κάποιους που αποκαλούνταν αριστεροί να συντάσσονται με "την πρεσβεία του θανάτου" και να χτίζουν πολιτικές καριέρες και θέσεις, στηριζόμενοι στο πραξικόπημα.

Αλλά προφητικά έλεγε ότι "θα'ρθουν οι κόκκινοι να μου κοκκινίσουν το μούτρο γιατί είμαι πιο κόκκινος απ' αυτούς".

Κάτι ψευδοκόκκινοι, ψευτοαριστεροί σαν εσένα.

Είσαι αξιολύπητος Anef_Oriwn. Βάζεις και στο στόμα σου το Δώρο.

Σαν δε ντρέπεσαι θλιβερέ διεστραμμένε. Έγινες το σούργελο το διαδικτύου.

Τι σχέση έχεις εσύ που υποστηρίζεις τη νομιμοποίηση της κατοχής, με τις αγωνιστικές αρχές της αριστεράς; Μάλλον όση σχέση και ο Τσιελεπής με τη νομική επιστήμη!

Kotsiroshyllos είπε...

Γιαλλόου του ΑΝΕΦΟΡΙΟΝ,ή όποιος άλλος δκιάολος ένι, ο Παπαφιλίππου ήταν κακός εθνικιστής τις 5 μέρες του πραξικοπήματος. !

Μετά φαίνεται πως άμαν ο Χριστόφκιας έχει ανάγκη που τες εμβέλειες του ΑΝΤ1, ο Παπαφιλίππου εμετατράπηκεν σε φιλελεύθερο, αντιεθνικιστή δεξιό.

Τωρά που εν έρεξεν που πάνω του οδοστρωτήρας, ο Παπαφιλίππου εξαναγίνειν κακός εθνικιστής.

Κάτι όπως τον ψαροπούλη του φασισμού. Αααα, αθθυμήθηκα πως έχουμε τζιαι μιαν απορίαν:

ΠΟΙΟΣ θα το λάλεν και θα το πίστευκε πως ο ΔΡΑΣΙΤΗΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Χάσικος θα υποστήριζε το ΑΚΕΛ, τζιαι αντί να φωνάζει, μουσιεύκει το πουτ*ίν της ΓΚΙΟΥΡΩΒΑΣ που την χαρά της;;

δημοκρατικος διαλογος είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.

προσπαθώ να καταλάβω γιατί οποιος εκφράζει διαφωνία εν για σας ο άνεφ όρίων. 'Η υποστηριχτής του Χριστόφια. Με το ένα είμαι με το άλλο. Για την ακριβεια εν εψήφισα ποττέ μου ΑΚΕΛ.

Εκατάληξα ότι εν χάσιμο χρόνου να προσπαθεί κάποιος να κάμει διάλογο μαζί σας. Εν η τελευταία φορά που μπαίνω στο μπλοκ σας.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και ντροπή σας. Άνθρωποι που φαίνεστε να είσαστε μορφωμένοι και να ενδιαφέρεστε για την Κύπρο μας να καταφεύγετε σε τόσο χαμηλού επιπέδου γράψιμο όπως αυτό που έχετε στην αριστερή στήλη της σελίδας σας και ιδιαίτερα το τελευταίο που αναρτήσατε.

Δεν ξέρω ποιου/ποιας ιδέα ήταν αυτό από τους επιτρόπους αλλά πραγματικά αυτόματα αυτή η στήλη καθιστά το μπλοκ αυτό εκτός από τον καθημερινό μου περίπατο στο διαδίκτυο.

Και λυπούμαι πάρα πολύ για αυτό διότι κατά τα άλλα εκτιμώ πολύ την δουλειά σας και την προσπάθεια σας και είμαι από τους πρώτους συχνούς επισκέπτες της σελίδας σας.

Αλλά όταν γίνεστε χυδαίοι, παρουσιάζοντας εμμονές σαν αυτούς που πολεμάτε, αυτόματα χάνεται και ο σκοπός σας που είναι το καλό της Κύπρου (εκτός αν ο σκοπός σας είναι να συγκρούεστε ολημερίς με διαδικτυακα πρόσωπα με προσβολές και χυδαιότητες). Φαίνεται να ναι κύρια έγνοια σας η προσβολή συγκεκριμένων ατόμων. Πώς βοηθάτε την Κύπρο μας προσβάλλοντας τον οποιοδήποτε; Πώς; Γιατί τους μιμείστε; Αυτά που με κούρασαν επί καιρώ εκλογών με τις χυδαίες αναφορές και επιθέσεις εναντίον του Παπαδόπουλου βλέπω να επαναλαμβάνονται σε αυτό το μπλοκ από την άλλη πλευρά. Γιατί;

Πραγματικά λυπούμαι διότι δείχνετε να μην έχετε αγάπη για τον αγώνα σας αφού τον υποβαθμίζετε με τέτοιο τρόπο. Χάθηκε η αγάπη και χωρίς αγάπη αδέρφια δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Σας χαιρετώ. Καλή συνέχεια.

ούτε ο ανεφ ούτε ο τριμικλινιώτης είπε...

πολλη απογνωση φαινεται να εππεσε κοτσιηροσιυλλε,

τωρα η ακροδεξια εν να φωναζει τζαι για οσους επερασαν που τον χωρο της [σας;];

οι αριστεροι, συνηθως, εν αξιολογουν το πλασμα με τες καταβολες αλλα με το ιντα που λαλει /εκπροσωπα στο παρον - τζαι ενδεχομενως στο μελλον..
εφανταστηκες να αξιολογουσαν τον τασσο σαν φανατικον κεκκον στα νιατια του, η σαν δευκαλιωνα;

ο χασικος σημερα εκπροσωπει [με αλλους] την φιλελευθερη, αντι-εθνικιστικη πτερυγα του συναγερμου..εξωφθαλμα..αρκει να δει καποιος την αληθεια..
ενω το δρασις- κες υπαρχει επισης αλλα με αλλους συνδρομητες τωρα [δικηγορους τζαι μη], οπως τζαι αλλα απομειναρια του γριβισμου τζαι του νεοφασισμου..
που παρπατουν [υστερα που πιανουν την αναβολη/απολυση που τον στρατο μεσω του παπα τους] τζαι φωναζουν "καλος τουρκος νεκρος τουρκος"..

οποτε πε οτι εισαι εναντια στον χασικο για τες θεσεις του, τζαι μεν βριζεις [πιθανοτατα] τον εαυτον σου - σαν αντανακλαση στο παρελθον του χασικου..

η αριστερα ιστορικα εκαμνε συμμαχιες με μεριδα του κεντρου η τζαι της φιλελευθερης δεξιας για εκμοντερνιστικους η αλλους λογους..ετσι εκαμνε τζαι την δεκαετια του 40 [λ.χ. με τον ι.κληριδη], τζαι υστερα που το 60, τζαι υστερα που το 74..οξα εν τυχαιο που εφκαλε 3 φορες το δηκο στην προεδρια;..
ηταν να φκαλει διαφορετικα;

το οτι η συζητηση για την κουβεντα του χασικου εγινε σε ηπιους τονους..τζαι ευγενικα.. εν καλο..

Ανώνυμος είπε...

"οι αριστεροι, συνηθως, εν αξιολογουν το πλασμα με τες καταβολες"
Αν εκάμαν έτσι πράμα 2-3 φορές το πολύ δεν σου δίνει το δικαίωμα να λές συνήθως, τζαι μείς εν στην Κύπρο που ζούμε τζαι όϊ στον Καναδά

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ανώνυμε 11:11,

Αυτό το ιστολόγιο νιώθει περήφανο για τη συνέπειά του σε ένα πράγμα: στο να αντιμετωπίζει τον καθένα, χωρίς να του χαρίζεται και όπως του αξίζει. Με βαρύ σαρκασμό και υπερκαυστικό χιούμορ.

Ιδίως άτομα που εξυπηρετούν την κατοχή, τον Αττίλα και την επεκτατική Τουρκία.

Δεν είμαστε σαν διπλοπρόσωπους άλλους, δε λέμε ναι μεν αλλά, δεν είμαστε μη μου άπτου και σεμνότυφοι. Είμαστε πεντακάθαροι. Και σ' όποιον αρέσουμε.

Αν λοιπόν όντως δεν είσαι ακόμη μια προβοκατόρικη διαδικτυακή περσόνα του γνωστού Κομισάριου του ΔΗΣΑΚΕΛ και της Πλατφόρμας στο Διαδίκτυο και όντως είσαι κάποιος άλλος καλόπιστα παραπονούμενος, σε αποχαιρετούμε και καλή συνέχεια.

Αλωεύς

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Κι όμως δεν αντέχεις ανισόρροπε Anef_Oriwn.

Αν και λες 912 ότι δε θα ξανασχοληθείς με αυτό το blog, επανέρχεσαι λίγο μετά.

Γελοίε!

Ρήγας είπε...

Ο ΔΩΡΟΣ ΛΟΙΖΟΥ θα μπορούσε, αντί να μιλά για την "πρεσβεία του θανάτου", να πηγαίνει στα σεμινάρια της, όπως πηγαίνουν κάποιοι άλλοι. Αν το έκανε, σήμερα θα μπορούσε να ήταν υπότροφος του Fullbright στην Washington DC και υπουργός Παιδείας.


Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ θα μπορούσε, αντί να μιλά για την Ελλάδα, να γίνει γιουσουφάκι του ΔΗΣΑΚΕΛ, όπως κάποιοι άλλοι. Αν το έκανε, σήμερα θα μπορούσε να ήταν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Ευέλικτου.


Ο ΦΩΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ θα μπορούσε, αντί να πολεμά τους αποικιοκράτες, να φορέσει μια λευκή κουκούλα και να στείλει μερικούς "τρομοκράτες" στην αγχόνη, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι. Αν το έκανε, σήμερα θα μπορούσε να ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο Κύπρου.


Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ θα μπορούσε, αντί στα βουνά του Μαχαιρά, να ήταν στα βουνά της Ελβετίας σε Αμερικανόφερτα σεμινάρια επαναπροσέγγισης και αποεθνοποίησης, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Αν το έκανε, σήμερα θα μπορούσε να ήταν υπουργός Άμυνας.



Ρήγας

eisaste aniparktoi είπε...

xaxaxa

ma girefkw sas sta kipriaka blogs kai de sas vriskw

foititomathitouthkia tis kakias wras

xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ε ρηγοπουλακι εξιχασες εναν συναγωνιστη σου,

ο ΛΟΥΚΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΠΟΥ θα μπορουσε να αντι να παει να δικαιολογα το καθεστως σαμψων στον ΟΗΕ να κατσει στα αφκα του,αλλα αν το εκανε σημερα ΔΕΝ θα ηταν ο καναλΑΡΧΗΣ του Αντ1

Ρήγας είπε...

Ναι, σωστά αυτά που λες για τον πραξικοπηματία Παπαφιλίπου, αλλά...

ΠΟΥ θα έτρωγε όμως την βασιλόπιτα του ο Χριστόφιας και η γυναίκα του ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από τότε;;;

Ο-ε-ο;

Για πές μας να δούμε.

Και ΤΙ σχέση έχει ο Παπαφιλίπου με τον Αυξεντίου και τον Παλληκαρίδη;

Μόνο στο μυαλό σας.

Παλιοκομμούνια, ανθρωπάκια της ντροπής !



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ενω με το δωρο λοιζου ειναι απολυτως σχετικος ρε ρηγα!

Ηταν που τους μαστρους των δολοφονων του (ΕΟΚΑ Β) ρε φασιστοπεμπερε,ουλα ξερεις τα ελληναρα.

Οι πως συμφωνω για τα χαριεντιζματα του χριστοφια με το λουκη αλλα ουτε η εδεκ νομιζω ελειψε απο τις συναξεις του αντ1,το κομμα του μανου λοιζου δηλαδη.

Τουτο αν δεν ειναι αισχος προς το μανο λοιζου τι ειναι?? Αλλα ο ομηρου θελει καλες σχεσεις με τον προπαγανδιστικο αντ1 για να μπορει να περνα στην κοινη γνωμη τα αποκυμτα τις φανατσιας του οπως την ιστορια με τα κοκκινα.

φασιστομουτρο σκαψε κανενα λακκο να σου περασει

Ρήγας είπε...

Εγώ, βρε αγράμματο κομμούνι του κερατά (πλεονασμός), ανέφερα ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ, ΠΗΤΤΑ και ΛΟΙΖΟΥ.

Και ο άλλος ανέφερε "Παπαφιλίπου" και Εόκα-Β.

Μα διαβάζεις με τα μάτια σου ή με τον κώλο σου;

Ποιός είναι της Εόκα-Β ρε τσόγλανε του κερατά; Ο Παλληκαρίδης; Ή ο Αυξεντίου; Ή ο Φώτης Πήττας;

Εκτός και αν έχεις πρόβλημα με ανάγνωση της Ελληνικής.

Να στο μεταφράσω στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ βρε ακελάκι μπας και το καταλάβεις;

Βρε ούστ!



Ρήγας


ΥΓ/ Όσο για τους λάκκους, θα τους σκάψετε εσείς οι ίδιοι.