ΤΑ ΕΛΑΜΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ, ΤΗΝ "ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Τώρα και πάντα: ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ - ΑΚΕΛ!



Με ένα εμετικό, απειλητικό και αποπροσανατολιστικό κείμενο, το οποίο μάλιστα μας στάληκε και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και το οποίο φαίνεται ότι αναρτήθηκε σε σχετικό blog , η ακροδεξιά πτέρυγα της ΕΔΟΝ, το γνωστό για τα νεοφασιστικά κατσιαρίσματά του και για την υπονόμευση του αντικατοχικού κινήματος, ΕΛΑΜ, πήρε τη σκυτάλη από την Επαγρύπνηση και τους ανθρώπους της στο διαδίκτυο και αποφάσισε να επιτεθεί στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Την επίθεση τη συνέχισε, όχι μόνο εναντίον της Επιτροπής, αλλά και εναντίον των όσων ασπάζονται τον αριστερό πατριωτισμό στην Κύπρο, καθώς και των αντικαθεστωτικών εντύπων "ΕΝΩΣΙΣ" και "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", με νέο εξίσου επιθετικό σχόλιο, λίγες μέρες αργότερα.

Ετοιμάζουμε εντός των ημερών νέα ανάρτηση σε συνέχεια της τεκμηριωμένης ανάρτησης της συναγωνίστριας Αγησιστράτης "Τα Ελαμόγια του Χριστόφια", που επιτέλους ξεσκέπασε τον υπονομευτικό του αντικατοχικού κινήματος, ακελοφιλικό ρόλο του ΕΛΑΜ.

Προς το παρόν, απολαύστε τα ΕΛΑΜΕΔΟΝΟπουλα σε outdoor activities, κάτι που αποδυκνείει για μια ακόμη φορά, τα κοινά γούστα των δύο και τις κοινές δράσεις τους.

Εκδρομές στη φύση η ΕΔΟΝ και φεστιβάλ, μαζί με φασίστες Τουρκοκύπριους που υποστηρίζουν το κατοχικό φασιστικό καθεστώς Ταλάτ.

Εκδρομές στη φύση και φεστιβάλ το ΕΛΑΜ, μαζί με άλλους φασίστες ευρωπαϊκών χωρών, όπως το νεοναζιστικό NPD.

Δεντροφύτευση η ΕΔΟΝ, ορειβασίες το ΕΛΑΜ!

Κατασκηνώσεις πλυσίματος εγκεφάλου η ΕΔΟΝ, κατασκηνώσεις πλυσίματος εγκεφάλου και το ΕΛΑΜ!

Κατσιαρίσματα στο δρόμο με συνθήματα υπέρ του ΑΚΕΛ η ΕΔΟΝ, κατσιαρίσματα και το ΕΛΑΜ (που μόνο το ΑΚΕΛ εξυπηρετούν)!

"Απολαύστε" τα ΕΛΑΜΕΔΟΝόπουλα! "Καμαρώστε" τα ένδοξα νιάτα του ΑΚΕΛΑΜ!

Στη φωτογραφία, Ευρωπαίοι ρατσιστοφασίστες συνευρίσκονται με τα γνωστά ρατσιστοφασιστικά ΕΛΑΜόγια του Ευέλικτου! Η φωτογραφία, πάρθηκε από τον επίσημο φωτογράφο του "Κινήματος", το αυτοκόλλητο φιλαράκι των ΕΛΑΜόγιων, την ΚΥΠ!

Η ΕΔΟΝ στη φύση, δεντροφυτεύει μπροστά στις κάμερες. Ο "έξυπνος" που ΔΕΝ τσαππίζει στο βάθος, είναι ο τεμπέλης Anef_Oriwn.


Το ΕΛΑΜ στη φύση, σε ακροβατικές επιδείξεις. Οι στρατιωτικοί θεατρινισμοί, εξυπηρετούν φυσικά τις θεωρίες του καθεστώτος ότι "επίκειται πραξικόπημα".



Στη φωτογραφία, ΕΔΟΝόπουλα και ΦΑΣΙΣΤΟΤΑΛΑΤόπουλα, σε έξαλλα γλέντια! Ο γνωστός ρατσιστοφασίστας Ανεφ Ορίων, τρώει λαίμαργα τα αρνίσια σουγλάκια του κάπου στο βάθος, μαζί με άλλους Τουρκοκύπριους.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΩEYΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

45 Σχόλια:

Θεριστής είπε...

Αλωνάρη, που ξέκοψες μόνος χωρίς την Αγησιστράτη σου;
Γιατί όμως δεν μας δίνεις κι ένα λινκ για να δούμε τι γράφουν τα ΕΛΑΜΕΔΟΝόπουλα;

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον Άνεφ Ορίων το θεριστή. Έφαες τα αρνίσια τα σουβλάκια σου με τους άλλους Τ/Κ ή ακόμα;

the Idiot Mouflon είπε...

Πρέπει να εν' τούτοι που εκάμαν την 10% διαφορά στις ελληνικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ο Ηλικιακός Ρατσιστής και δεδηλωμένος οπαδός της ΕΟΚΑβήτα συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του ΕΛΑΜ στην επαρχία Λάρνακας-Αμμοχώστου

ο Ηλικιακός Ρατσιστής λατρεύει τον Χίτλερ

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Τίνα Τίνα
πού είσαι Τίνα
Είμαι στο μέρος και κατουρώ

Τίνα Τίνα
πού είσαι Τίνα
Ένα λεπτό να σκουπιστώ

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα και λοιπά άρρωστα όντα της "παραπιτροπής"

αντιναξετε την λίον να σας περάσει
, εν έσιετε τπτ αλλο στη ζωή σας?
Να δουμε τι φυτά είσαστε και το παίζετε φιλόσοφοι!

Πρέπει ναστε πολλά μαλθακοί για να καθεστε όλη μερα πάνω σε ενα pc και να γραφετε ότι σας κατεβάσει η κεφαλή σας!!!

ατε γιε μου, τζιηλατε τοοοοο!
κάτι τελευταίο....
ΡΟΛΟ ΕΣΙΕΤΕ???

Σισέ είπε...

χα,χα,χα,χα,χα!!!

άνευ αναπνέεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ ΛΑΛΕΙ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ?

Ε ΜΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΡΡΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕ 7 ΣΚΑΛΙΑ....... ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλωνάρη, αλωνάρη,
Παρ' του Ανεφ το παπάρι!


*Ανεφίλιος*

Μάριος είπε...

Εν αρφούθκια δίδυμα ρε που να μείνουν γέριμοι οι ξιμαρισμένοι... συντηρούν ο ένας την ύπαρξη του άλλου... που να ξιλιφτούν ούλλα τα ΕΛΑΜΕΔΟΝόπουλα, να καθαρίσει και η φύση, να ασχοληθούν και υγιείς ανθρώποι με outdoor δραστηριότητες!

Ρήγας είπε...

Πολύ σωστά: Συντηρούν ο ένας την ύπαρξη του άλλου.

Ποιός χρειάζεται την άκρα αριστερά περισσότερο από όλους; Η άκρα δεξιά. Ποιός χρειάζεται την άκρα δεξιά; Η άκρα αριστερά.

Αφροασιάτης είπε...

Παραπάνω απ' όλους την Αριστερά την χρειάζεται η κοινωνία, για να υπάρχει πρόοδος. Αν υπήρχαν μόνο κεντρώοι, πώς θα προχωρούσε μπροστά η κοινωνία; Τί θα ήταν ο κόσμος σήμερα χωρίς τη Γαλλική και τη Ρώσικη Επανάσταση;

Ανώνυμος είπε...

Αφροασιάτη και το ΕΛΑΜ τα ίδια λέει!

Ανώνυμος είπε...

Λεωνίδας G1

Ρε κουπελουθκια αν έχετε αρτσιηθκια ξέρετε μας ποιοι είμαστε του ΕΛΑΜ, ελάτε όμπρός μας να μας τα πέιτε τούτα τα μασκαραλίκια ....ΕΛΛΗΝΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ!

Μια υποστηρίζετε τον Τουρκόφια, την αλλη υπόστηρίζετε τον, την άλλη ψηφίζετε το και πάει

Εισαστε συμφεροντολογοι και ρουφκιανοι. Θκιαλέξετε αν θελετε να σαστε με τους προδότες ή τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και επαναλαμβάνω, προσέξετε πολλά καλα τι γράφετε δαμέσα τους πατριώτες του ΕΛΑΜ...με τα σκουλικια τους Τουρκοπροσκυνημένους πολιτικάντηδες καμια σχέση δε θελουμε ναχουμε. Με όσους συναγελάζονται με τον κατακτητή καμιά σχέση δε θέλωμεν! Αν νομιζετε ότι εν γνωρίζουμε ποιοι είσαστε, κάμνετε λάθος...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας ρε Ελληναρά, εν με 1 ν. Όχι "Έλληννας"!

Ρήγας είπε...

Εγώ ρώτησα "Ποιός χρειάζεται την ΑΚΡΑ αριστερά." Εσύ, αφροασιάτη, ως καλός ακελικός το έφερες εκεί που σε βολεύει.

Τσιμπώ όμως και απαντώ για την Ρωσσική επανάσταση:

Πες μου ρε μάγκα, ρώτησες κανέναν που ΕΖΗΣΕ σε τέτοιο καθεστώς και ΔΕΝ ήταν μέλος του Κόμματος (ένα ήταν το Κόμμα) και του καθεστώτος να σου πει ΠΩΣ ήταν, ή τα ξέρετε όλα θεωρητικά και αόριστα και αφηρημένα από την "Χαραυγή" και τις κατασκηνώσεις του Κόμματος; (και εδώ ένα είναι το κόμμα)

Φόβος, τρομοκρατία και πλήρης εξαθλίωση των λαών σε οποιαδήποτε χώρα επεκτάθηκε η Ρωσσική επανάσταση, είτε ανατολικό μπλόκ είτε αλλού.

Δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων και αντιφρονούντων, εξορίες, μετακινήσεις και διάλυση πληθυσμών σε δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές (π.χ. Ουράλια, Σιβηρία), Γκούλαγκ, "κλειστές" και "απαγορευμένες" πόλεις, ελεγχόμενος τύπος, απαγορευμένα βιβλία, κλπ.

Ο κατά την Χαραυγή "Σοσιαλιστικός παράδεισος."

Και αν ερχόταν και στην Κύπρο αυτός ο παράδεισος, σήμερα θα είχαμε όλοι τις μανάδες μας και τις αδελφές μας και τις γυναίκες μας να ψάχνουν δουλειά στα καμπαρέ όλου του κόσμου.

Αλλά, εσάς τους κομμουνιστές για ποιό λόγο θα σας ενοχλούσε αυτό;

Διότι όταν είσαι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΟ και σε στείλει το Κόμμα (ένα είναι το Κόμμα) σε κομμουνιστική χώρα για να σπουδάσεις --με κριτήριο εισδοχής την πολιτική σου ταυτότητα-- ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ της χώρας εκείνης που σου πληρώνει τις σπουδές με την εργασία του και επιπλέον αν δεν ήταν μέλη του Κόμματος (ένα ήταν και εκεί το Κόμμα) δεν είχαν δικαίωμα για να σπουδάσουν και ζεις πλου-σι-ο-πά-ρο-χα (διότι σου το επιτρέπει ο Κ-Α-Π-Ι-Τ-Α-Λ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ του συναλλάγματος που φέρνεις από την Κύπρο), είναι όλα ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Ως εδώ καλά τα λέω, ή άφησα τίποτε πίσω;

Υποκριτές!

Ναι, ναι, ξέρω. "Ναι, αλλά οι αμερικάνοι στο Βιετνάμ...." Άσε καλύτερα, διότι οι Αμερικάνοι σας χρειάζονται και εσείς χρειάζεστε τους Αμερικάνους, όπως λέγαμε και προηγουμένως.

"Χρειαζόμαστε τους αριστερούς για να πηγαίνει μπροστά η κοινωνία." Στο επόμενο πες μας και ένα με τον Πόμπο.

Καλή σου μέρα. Είσαι και από τους νούσιμους νενέκους μη σε ματιάσω.



Ρήγας

Σέργιος είπε...

Ακριβώς όπως τα περιγράφεις, Ρηγόπουλο. Και με μαθηματική ακρίβεια εκεί μας οδηγεί κι ο “Ευέλικτος Οδοστρωτήρας”. Πόσους λάκκους με ασβέστη θα ανοίξεις κι εσύ καημένε! Να οργανώσουμε καμιά μπριγάδα;

Ανώνυμος είπε...

Ατε ρε ΕΛΑΜόγια ξημαρισμένα, παέννετε στα βουνά και κάμεντε τους αρτζιάκκηες και τους πατριώτες αλλά οι μισοί επιάτε αναστόλα που τον στρατό. Η ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;

Πέτε μας πόσα σας πιερώνει η ΚΥΠ ρε ζοππόβορτοι.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ) είπε...

Ατε ρε ΕΛΑΜόγια ξημαρισμένα, παέννετε στα βουνά και κάμεντε τους αρτζιάκκηες και τους πατριώτες αλλά οι μισοί επιάτε αναστόλα που τον στρατό. Η ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;

Πέτε μας πόσα σας πιερώνει η ΚΥΠ ρε ζοππόβορτοι.

Αφροασιάτης είπε...

Ρήγα, κατ' αρχήν κάνεις λάθος υποθέσεις για μένα.

Πρώτον, δεν είμαι ακελικός. Μια φορά φήφισα σε βουλευτικές κι έριξα λευκό.

Δεύτερον δεν είμαι σταλινικός, άρα τα όσα γίναν επί Στάλιν και των διαδόχων του δεν με αφορούν.

Πρέπει να καταλάβετε επιτελους ότι υπάρχουν και κομμουνιστές ή αριστεροί που δεν είναι με το ΑΚΕΛ ή δεν υποστήριζαν την ΕΣΣΔ.

Μιλούσα γενικά για την επιρροή των αριστερών επαναστάσεων, όπως η Γαλλική και η Ρώσικη, στην εξέλιξη της κοινωνίας. Πολλά από τα αγαθά τα οποία απολαμβάνουμε σήμερα τα οφείλουμε στην επιτυχία της Ρώσικης Επανάστασης. Οι καπιταλιστές από μόνοι τους ποτέ δεν θα δέχονταν να κάνουν κοινωνικό κράτος με δωρεαν παιδεία, ιατρική περίθαλψη, προοδευτική φορολογία κτλ αν δεν υπήρχε ο φόβος ότι μπορούσαν να τα χάσουν όλα, όπως έγινε στη Ρωσία.

Χωρίς τις αριστερές επαναστάσεις δεν θα υπήρχε και πρόοδος. Ή τουλάχιστον θα ήταν πολύ πιο μικρή.

Τώρα αν συκρίνουμε ειδικά τις χώρες του δυτικού στρατοπέδου με τις χώρες του ανατολικού, εγώ δεν ξέρω να σου πω ποιες ήταν οι καλύτερες. Είχαν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους, είναι μεγάλη συζήτηση. Οι χώρες του ανατολικού είχαν ας πούμε καλό επίπεδο παιδείας και καλές δημόσιες συγκοινωνίες. Η εξαθλίωση σ' αυτές τις χώρες οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στη επικράτηση του καπιταλισμού σ' αυτές, να μην το ξεχνούμε.

Τέλος, αφού πιστεύεις ότι έφερα τη συζήτηση αλλού, εξήγα μου τι εννούσες με ΑΚΡΑ αριστερά. Όπως το καταλαβαίνω εγώ, αυτή είναι η επαναστατική αριστερά.

Καλή σου μέρα και σένα.

Bobby Sands είπε...

να σου θυμίσω πως η Γαλλική επανάσταση δεν έγινε από αριστερούς, δεν ήταν κομματική, το 1789 δεν υπήρχαν στην γαλλία κόμματα παρά Συνέλευση των τριών τάξεων.

ήταν η επανάσταση του 98% που άρχισε λόγω της απόφασης των αστών αντιπροσώπων να κλειστούν στην αίθουσα του σφαιριστηρίου και να δώσουν σύνταγμα στην Γαλλία.

η γαλλική επανάσταση είχε ως κινητήρια δύναμη τις ιδέες του διαφωτισμού και είχε ως πρωτεργάτες τους αστούς, την αστική τάξη.

η ελληνική επανάσταση ήταν καθαρά λαική επανάσταση. ούτε οι πλούσιοι πολέμησαν, ούτε και οι χορτάτοι. μονάχα ο λαός.

γι αυτό και είναι η μόνη επανάσταση στην παγκόσμια ιστορία, στην οποία ήρθαν ξένοι εθελοντές από όλο τον κόσμο.

Αφροασιάτης είπε...

Οι πρωταγωνιστές της Γαλλικής Επανάστασης ήταν οι αριστεροί της εποχής, ασχέτως του ότι ο όρος δεν υπήρχε ακόμα (αν δεν κάνω λάθος πάντως, απο εκεί προέρχεται). Ήταν αυτοί που ήθελαν να αλλάξουν την κοινωνία ριζικά. Οι αστοί εκείνη την εποχή ήταν ακόμα προοδευτικό τμήμα της κοινωνίας.

Κ. Ιων. είπε...

Ερώτηση προς Αφροασιάτη, Σαρτανάκκα, Άνευ Ορίων, Μιχάλη Μιχαήλ, Γιώργο Πήττα:

Συμφωνείτε ή καταδικάζετε τις απειλές που εκτοξεύει το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ κατά της Επιτροπής και του Χριστόφιας-WATCH;

Αφροασιάτης είπε...

Φυσικά. Εγώ καταδικάζω οποιεσδήποτε απειλές. Αν προέρχονται απο ακροδεξιά οργάνωση, ακόμα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ρήγα
γιατί δεν μας το είπες ότι το πρόβλημα είναι ότι έθελες να σπουδάσεις στη ρωσσία και δεν σε έστειλε το κόμμα; μπορούσε να σε στείλει η εκα ή η πόγο..:-)

Ανώνυμος είπε...

Μα η Λιλλικκού που επήεν και εχάθηκεν;;;

Ζαν Ζακ Ρουσό είπε...

μα στέλνει ακόμα το ακέλ ρίφκια για να σπουδάσεις στις ΠΡΩΗΝ κομουνιστικές χώρες; έλα ρε!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(Η Ε.Λ.Α.Μ. ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ).

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ Ε.Λ.Α.Μ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΙΧΑΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια αυτού που είπε ο Μιχάλης, θέλω να καταθέσω και γω τη μαρτιρύα μου.

Είδα κάποιον αστυνομικό να δίνει ένα cd σε κάποιον του ΕΛΑΜ κι εκείνον του ΕΛΑΜ να του δίνει ένα φάκελο.

Σοφία Κ., Λεμεσός

Αφροασιάτης είπε...

Εγώ πάλι είδα τρία πουλάκια και κάθονταν

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Εσείς οι ΑΚΕΛικοί μια ζωή καλύπτετε την ακροδεξιά.

Αν είναι δυνατόν! Μπαίνουν κάτω επιτέλους κάποιες μαρτυρίες και ο Anef_Oriwn κάνει το συνήγορο του ΕΛΑΜ!

Τελικά έχει δίκαιο αυτό το blog για τη σχέση ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ!

Ρήγας είπε...

Η ΕΣΣΔ και πολλές άλλες κομμουνιστικές χώρες είχαν (και έχουν σήμερα στη Ρωσσία και αλλού) /εξαιρετικά/ πανεπιστήμια. Είμαι σε θέση να έχω άποψη. Δεν είναι εδώ το θέμα, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω.

Αφροασιάτη,

Ας ορίσουμε τί εννοούμε /αριστερός/. ΟΚ, αφήνουμε στην πάντα το ΑΚΕΛ και την παραδοσιακή κομμουνιστική αριστερά.

Αν τώρα αριστερά καλούμε την οποιαδήποτε προσπάθεια για εφαρμογή α) κοινωνικών παροχών (π.χ. παιδεία, περίθαλψη), για ανθρωποκεντρικό (αντί για βιομηχανοκεντρικό) κράτος και κοινωνία, τότε δηλώνω κι'εγώ αριστερός.

Η φίμωση των ιδεών, η αναθεώρηση της ιστορίας για να βολεύει οποιοδήποτε καθεστώς όπως και η οποιασδήποτε μορφής καταπίεση είναι όμως πέρα από /δεξιά/ και /αριστερά/. Πρέπει να αποτελούν αξιώματα (όπως τα αξιώματα στα Μαθηματικά) σε οποιανδήποτε κοινωνία.

Παρένθεση: Εκτός για τους προδότες. Γι'αυτό και λέω ότι οι προδότες θέλουν την χειρότερη των ποινών -- και κάποιοι ταράζονται. Τέλος παρένθεσης.

Δυστηχώς, πολλές φορές με το /αριστερός/ εννοούμε /Ακελικός/. Αυτό συμβαινει στην Κύπρο από την εποχή των παππούδων μας. Πας αριστερός Ακελικός και πας μη-ακελικός δεξιός.

Έτσι, για να απαντήσω την ερώτηση σου --τί εννοώ λέγοντας /άκρα αριστερά/-- εννοώ την "Εργατική Δημοκρατία" όπως και πολλές φωνές μέσα στην ΕΔΟΝ: Η απόλυτη θεώρηση ότι εμείς είμαστε σωστοί και όλοι οι υπόλοιποι είναι μασκοφόροι εγκληματίες, σε σημείο που φτάνουν στα άκρα όπως είναι ο εθνομηδενισμός για να στηρίξουν ιδέες που μπορεί νάναι και σωστές, όπως π.χ. ο Διεθνισμός.

Διότι Διεθνισμός είναι να βγαίνεις στους δρόμους και να απαιτείς σεβασμό των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και των Κούρδων και των Θιβετιανών κ.α. Διεθνισμός δεν είναι να ισχυρίζεσαι ότι "η καρδιά των εποίκων κτυπά στην Κύπρο" επειδή οι πολιτικοί αντίπαλοι λένε το αντίθετο.



Ρήγας

Βάκχος είπε...

Ρήγα, τελικά έμαθες και γράφεις το προδότης ... Και τα δύο ο με όμικρον! Και εις ανώτερα ...

Ανώνυμος είπε...

Στην Βουλγαρία διάς ένα αρνί και σου δίνουν πτυχίο

Μαρίνος είπε...

Παιδιά, μόλις ήμουν σε ένα σπίτι.

Εκεί μου μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας, αναγνώστης σας και παλιά καραβάνα στις πορείες, την ακόλουθη πληροφορία:

Το καλοκαίρι, στην αντικατοχική, τα ελαμόπουλα κάθονταν πάνω στα περιπολικά, τα ψηλά της αστυνομίας και κάπνιζαν και χαριεντίζονταν με τους αστυνομικούς, εκεί στην είσοδο των παλιών δικαστηρίων.

Ρε παιδιά, μα είναι πλέον φανερό ότι καθοδηγούνται από άλλα κέντρα.

Δεν ξέρω τι από αυτά που λέτε ισχύει, αλλά σας λέω αυτό μου μετέφεραν μόλις τώρα.

Ρήγας είπε...

Παντού παίρνεις πτυχίο, απλώς η τιμή είναι διαφορετική.

Ο Μπους, για παράδειγμα, τελείωσε από το Yale. QED.

Στην Κύπρο, βέβαια, τα αρνιά δεν τα έχουν για να παίρνουν πτυχία, τους δίνουν εκλογικό βιβλιάριο και ψηφίζουν ΔΗΣΑΚΕΛ.


Ρήγας

Bobby Sands είπε...

πάλι καλά που έπεσε ο κομουνισμός να λες.

για σκέψου τι θα γινόταν τώρα αν υπήρχε ΕΣΣΔ και υπαρκτός σοσιαλισμός...

το πιο πιθανόν είναι εγώ κι εσύ να μιλάγαμε ενώπιος ενωπίω σε κανένα γκουλαγκ...

Ρήγας είπε...

Μα, εδώ ακριβώς είναι που τους καίει αγαπητέ και κτυπιούνται σαν τα κταπόδια όλα τα γιουσουφάκια του ΑΚΕΛ και η επαγρύπνηση.

Όχι ότι δεν μπορούν να μας στείλουν στην Σιβηρία, εξ'άλλου δεν υπάρχουν πλέον γκούλαγκ, το πολύ πολύ να πάμε για καμοιά βότκα στο Νοβοσιμπίρσκ, εγώ πάω συχνά.

Κτυπιούνται διότι ΔΕΝ μπορούν να βρουν ποιοί είμαστε για να μας απειλήσουν, ή να απειλήσουν τις οικογένειες μας. Μάνα σ'αυτά το ΑΚΕΛ. Το έχει κάνει επιστήμη. 90 χρόνια ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ.

Και πάνω που βγήκαν κυβέρνηση βγαίνεις κι'εσύ ΤΣΟΥΦ βρε Μπόμπυ και τους ενοχλείς.

Πήρες άδεια κύριε από την Κεντρική Επιτροπή για να εκφέρεις άποψη;

Εγκρίθηκε η άδεια σου από την Επαγρύπνηση;

Μα πού νομίζεις ότι είμαστε και κρίνεις τον Πρόεδρο του κράτους;

Και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να σκέφτεσαι;

"Do not imagine, comrades, that leadership is a pleasure! On the contrary, it is a deep and heavy responsibility. No one believes more firmly than Comrade Napoleon that all animals are equal. He would be only too happy to let you make your decisions for yourselves. But sometimes you might make the wrong decisions, comrades, and then where should we be? "



Ρήγας

Bobby Sands είπε...

είναι κοινό μυστικό πως το ακέλ έστελνε τα φυντάνια του σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ για να μαθαίνουν πως λειτουργεί το κομουνιστικό σύστημα, μια πτυχή του οποίου είναι και η παρακολούθηση πολιτών και αντιφρονούντων (δες την εξαιρετική ταινία "οι ζωές των άλλων" του Όλιβερ Χιρτσμπικελ).

μετά την πτώση του καθεστώτος, λόγω κεκτημένης ταχύτητας κι όχι βέβαια λόγω "ρομαντισμού", το ακέλ έμεινε κολλημένο στον ψυχρό πόλεμο. παρέα με την κίνα και την κούβα.

στο πρόσφατο ταξίδι του στην ρωσία, ο Dimitri Groutsov δήλωσε πως ένοιωσε όμορφα που ξαναείδε την πόλη όπου σπούδασε. Βέβαια αυτό που αναπολεί στην πραγματικότητα είναι η μόσχα της Κα-Γκε-Μπε και των γκούλανγκ. αναπολεί έναν νεκρό κόσμο κοντολογίς.

και δυστυχώς για μας, ο πιο εύκολος τρόπος σήμερα να φακελώσεις τον άλλον, είναι μέσω διαδικτύου. εύκολα και γρήγορα.

εκτός βέβαια αν ξέρεις να σερφάρεις με ip hider, οπότε το πιο πιθανόν είναι να πιάσουν τον μίτα...

πρόπερσι είχα αφήσει ένα σχόλιο στο ιντιμίντια και την άλλη μέρα δέχτηκα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, όπου αναγραφόταν το ip μου...

σκέψου τι μπορεί να κάνει μια κρατική υπηρεσία...

Ανώνυμος είπε...

αηδία μου προκαλούν αυτοί οι κοινοί εορτασμοί με τ/κ, οι οποίοι βλέπουμε ότι στόχο έχουν πάντα να καταστρέφουν την πατρίδα μας. συμπατριώτες μου είναι όσοι νοιάζονται για το καλό του τόπου αυτού. οι τ/κ είναι απλά πιονάκια της τουρκίας, είδαμε και τον ταλάτ που ήταν αδελφός του προέδρου, τι πρόσωπο παρουσιάζει τώρα. ας κρατήσουν οι χοροί...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να προσθέσω κι εγώ τη μαρτυρία μου στην αντικατοχική πορεία είδα τους Ελαμιτες να μιλούν ξεκάθαρα με τους Γκρίζους Λύκους για να οργανωσουν προβοκάτσιες εξου και οι πετρες που έπεσαν κατά των μαθητών. Επίσης πουλούν ναρκωτικά για να βγάζουν χρηματα καθώς και ασχολούνται με εμποριο λευκης σαρκος. Επίσης ευθύνονται για τις πυρκαγιές και η υπερθέρμανση του πλανήτη

Μίλτος Ιερωνύμου είπε...

Το ΕΛΑΜ εκτός των πιο πάνω ευθύνεται και για την άνοδο του Χριστόφια στην εξουσία. ΜΙΛΤΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω κάτι ?
αφού είστε τόσο σίγουροι για αυτά που υποστηρίζετε κατά του ΕΛΑΜ, γιατί δεν πηγαίνετε να τους τα πείτε μπροστά τους? έχετε κάτι να φοβηθήτε/χάσετε?
φιλικά!

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια από 8 Οκτώβριος 2009 9:24 μμ...(Επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν την ειρωνία μου)
Επίσης έχουμε μαρτυρίες για την συμμετοχή μελών του ΕΛΑΜ στον Οθωμανικό στρατό που κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη καθώς και πληροφορίες ότι υπηρετούσαν στον στρατό του Ξέρξη κατά τα μηδικά...
Πληροφορίες που λένε ότι τα έχουν κάνει πλακάκια με εξωγήινους για να τους παραδώσουν την γη ελέγχονται σαν αναληθείς.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η ΚΥΠ συνεργάζεται με το ΕΛΑΜ;