Φωνάζει ο κλέφτης...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Το ΔΗΚΟ (του Καρογιάν) και επισήμως παράρτημα του ΑΚΕΛ


Ηλιόπουλος: Ο κλέψας του κλέψαντα τον κλέψανε κλεψάμενο, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταραίαιαιοι



Όταν άκουσα την πλειοψηφική απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της 16ης Νοεμβρίου 2006 και τον κ. Καρογιάν (κ. Τίποτε) να κάνει τον νταή στις τηλεοπτικές κάμερες θυμήθηκα το: "Φωνάζει ο κλέφτης". Όχι βεβαίως τη γνωστή ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αλλά την παροιμία "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

Θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω την άποψή μου:

Ο κ. Τίποτε, που ξεκίνησε το 2006 στο ενοίκιο και σήμερα απολαμβάνει την άνεση ενός ιδιόκτητου παλατιού, έχει τα μούτρα να "κατσαδιάζει" τους συναγωνιστές του που εκφράζουν τις θέσεις τους, όπως τους όρισε η βάση του κόμματος να πράττουν.

Ο κ. Τίποτε, τολμά να αποκαλεί "reality show" το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Σπύρος Κυπριανού και τίμησε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Τίποτε, τολμά να αποκαλεί το ΔΗΚΟ "κόμμα εξουσίας", δηλαδή μας λέει ότι το ΔΗΚΟ θα είναι ο κωλογλείφτης του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας για να συντηρούνται μερικά λαμόγια, όπως ο κ. Τίποτε και οι υψηλόμισθοι συνεργάτες του!

Ο κ. Τίποτε, απειλεί με διαγραφές τους συναγωνιστές του που αποτελούν αγκάθια στη σχέση εξάρτησης που έχει δημιουργήσει με τον Χριστόφια. Το Δημοκρατικό Κόμμα καταφεύγει σε φίμωση στελεχών για να διαφυλάξει την "καρέκλα" του ο κ. Τίποτε!

κ. Τίποτε: Εσύ ένα τίποτε έγινες πρωθυπουργός, εγώ ένα τίποτε έγινα πρόεδρος της Βουλής, το θεωρείς υπερβολικό να γίνω και πλανητάρχης;

Το ΔΗΚΟ προσκολλήθηκε και επισήμως πλέον στο άρμα του ΑΚΕΛ.

Για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του στην προεδρία της Βουλής (τον Μάιο του 2011), ο κ. Τίποτε δεν θα διστάσει να ακολουθήσει τον Χριστόφια και στην πλατφόρμα του "ΝΑΙ" (αυτό εκμυστηρεύτηκε και στον κ. Ντάουνερ και περιέχεται στο έγγραφο που παρουσιάσαμε τις προάλλες). Εξάλλου οι εφημερίδες της πλατφόρμας του ΝΑΙ τον χειροκρότησαν και του απένειμαν τα εύσημα. Ο κ. Τίποτε έγινε ο ήρωας της Αλήθειας, του Πολίτη και της Χαραυγής!

Ως πότε θα ανέχονται οι δηκοϊκοί τον κ. Τίποτε;


Μόδεστος για το christofias - watch

42 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας "αγωνιστές" της δεκάρας!

Θέλετε ψυχίατρο..

Sartanakkas 11:18 είπε...

Όπως φαίνεται ακι από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μάλλον για πολύ καιρό καόμα ...άλλοι πρέπει να σάσουν το ποξιούιμ τους τζαι να τζιξλίσουν το τσιουλίν τους πάρακατω...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΕΝΔΟΤΙΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΚΟ ΔΗΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΡΟΤΙΚΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ
ΜΑ-ΓΑ-ΡΙΟΝ ΓΚΑΡΟΓΙΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕ REALITY SHOW..ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
ΠΟΛΙΤΗΣ - 15/11/2009, Σελίδα: 11
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ο Σέρτης στο Φιλελεύθερο αναφέρεται στο έγγραφό Κάρογιαν-Downer!!!

Επιτέλους, η ρουφιανιά του Κάρογιαν στο Downer βγαίνει στην επιφάνεια.

Τα χώνει και στο Μάρκο ο Σέρτης.

Βρείτε το και αναδημοσιεύσετέ το κάποια φάση.

Κάρογιαν ρουφιάνε, καρουφιάνε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάρογιαν+ρουφιάνος= καρουφιάνος

Ανώνυμος είπε...

Eκτος από τον Καρογιαν υπάρχουν και τ αλλα λαμόγια .Μάρκος ,Βοτσης ,Αθηνά ,Ιερωνυμιδης ,Παπαδοπούλου Ελενα ,κ.λ.π.
Ο κόσμος του ΔΗΚΟ τι λέει γι αυτό το κατάντημα ή βολεύεται στην ανέξοδη κριτική και το βόλεμα της εξουσίας .

Ανώνυμος είπε...

ρε κοπέλια τον κ. Ττποτε Νικόλα Παπαδόπουλο τον προκαλουμε να μας δειξει την αξία του και την ικανότητα του. αφού άξια βγήκε απο τα σπλάχνα ενος τίμιου βιοπαλαιστή και αγνα και ταπεινά βγήκε στον βουλευτικό του θώκο. δεν είχε το σεβαστό κομποδεμα που του εξασφαλισε ο πατερούλης του κανοντας του πάσες Φυσικού αερίου, ξεπλέματος μιλοσεβιτσιβικου χρήματος κτλ. αλλά είναι καλό παιδάκι αγνό ταπεινό και ανιδιοτελες. και εσεις τα φτωχόπαια να γίνεστε γλύφτες του βασιλόπαιδου. ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

γελοτοποιοί της Αστικής Τάξης είπε...

Ποιά φτωχόπουλα είναι οι γελοτοποιοί της Αστικής Τάξης?

John Charalambous είπε...

Ανώνυμε 09:35, νομίζω ότι πριν πιάσεις το μιστρί και πετάξεις λάσπη να μας δώσεις κάποια στοιχεία για τις πάσες φυσικού αερίου, το ξέπλυμα μιλοσεβιτσιβικου χρήματος, αλλά και για τα κλπ που αναφέρεις.

Στοιχεία που να αποδεικνύουν τους πόρτους σου και όχι κανένα δημοσίευμα της Χαραυγής, του Πολίτη ή της Αλήθειας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.35 , ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΤΗΑΝΚ Υου ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΕΓΕΛΑΣΑ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΛΑΚΣ ΠΕΡΑΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑΣ Η ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΟΦΙΑΝΟΥΘΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΧΑΧΑΧΑΧ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Η Ο ΤΑΣΣΟΣ Η Ο ΝΙΚΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ (ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ)ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ). ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΒΡΕ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΑΝΑΧΤΟΡΟ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΠΙΑΝΕΙ 100,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΕΙ Ο ΔΟΝ ΚΑΒΛΟΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΙΝΤΑΛΩΣ ΕΧΤΙΣΕ 2,000,000 ΣΠΙΤΙ ΣΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΩΣΤΑ? ΑΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ? Α? ΕΝ ΑΚΟΥΣΑ? ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ? ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΣΑ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ. Α? ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ?
ΕΝΙΓΟΥΕΗ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΕΥΓΕΝΙ-κα(ξερεις εσυ) ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΝ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ....ΚΟΥΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Παντως ο Καρογιαν έκανε μια κίνηση που αφήνει δυο παράθυρα ανοικτά: H κλίκα Παπαδόπουλου να τον γράψουν και να συνεχίσουν να τα βάλουν με την κυβέρνηση (και με τον Καρογιαν). Σε αυτή την περίπτωση θα ρισκάρουν να τεθούν εκτός κόμματος και να οργανωθούν με Λιλλίκα σε κάποιο άλλο σχήμα με την υποστηριξη του Αρχιεπίσκοπου, ή θα το πάιξουν σε επίπεδο μελών και βάσης του κόμματος για να διώξουν Καρογιαν. Το δεύτερο σενάριο είναι να τηρήσουν χαμηλούς τόνους να ξεχαστει λιγο και να το παίξουν σε επίπεδο μελών που θα προσπαθήσουν να ελεγξουν. Εν τω μεταξύ το ΔΗΚΟ θα συρρικνωθεί στο 12%

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δίκαιο ότι ο Τασσος ήταν μεγάλος αξιοκράτης. Δυστυχώς ήταν αξιοκράτης μόνο με όσους ήταν εκτός οικογένειας. βλέπε Ηλιάδη, Κενεβέζο Ανδρέα, Κενεβέζου Αιμιλία (μισθός μεγαλύτερος απο αυτο του διευθυντή ειδήσεων. Σίγουρα δεν έχει οικονομική ανάγκη ο άνθρωπος όντας κατεστημένο απο το 1960 σε τουτο τον τόπο έφαε και έσπασε είναι δυνατόν να έχει οικονομική ανάγκη? οικονομική ανάγκη έχετε εσείς που έρπεστε και γλύφετε μπάς και τα οικονομήσετε. ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝ ΚΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΩ...ΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ 12% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ....ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΣΜΕΝΟ DNA ,ΜΑΡΚΟΣ....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ? ΕΙΧΕΝ ΑΝΑΓΚΙΗΝ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΗΛΙΘΙΕ?...ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΚΟΛΕ ΤΙΤΣΙΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΤΕ ΣΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θές να πείς ότι ο Τάσσος πάσκισε να πάρει την γυναίκα του κουμπάρου του για να μήν έχει οικονομική ανάγκη?????? απο αυτό και μόνο καταλαμβαίνεις ότι ο άνθρωπος είχε τον τρόπο του να τα τρώει απο κάθε ευκαιρία. σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..... Βλάκα. ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Κυρηκα τι εννοείς έχει χαλασμένο DNA ο Μάρκος; Ο πατέρας του Μαρκου είναι ο Σπυρος Κυπριανου. Τι έχει δηλαδή το DNA του; Ελπίζω να έχεις το θάρρος να εξηγησεις ανοικτά και ανδρίκια αυτά που γράφεις.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ...ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ, ΕΓΓΟΝΟ ΜΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΚΟΛΕ ΤΙΤΣΙΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΟΓΙΑΣ ΜΑΣΤΡΟΣ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ ΑΥΤΗ, ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΙΝΑΛΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΦΕΒΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΔΩΝ ΜΑΛΛΟΝ,
ΑΝΩΝΥΜΕ 11.59, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ. ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΜΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ μαρκου, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ΜΕ ΤΟΝ μαρκο, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕ. ΤΟ DNA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ζει δηλαδή μόνο με την κληρονομιά του μακαρίτη του Λεβέντη. Δέν εργάζεται στο Δικηγορικό του παπά του, δεν ήταν ο δικηγόρος των εταιριών για το φυσικό αέριο, δεν είναι διαπλεκόμενος. μια χαρά κοπέλλιν. ακόμη απορώ τι είναι αυτή η μανία των ελλήνων γενικότερα να διοικούνται απο βασιλικές οικογένειες. βλέπε Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδόπουλος, κτλ. ειστε κρίμα ρε...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΤΖΕΝΤΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ , ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΗΛΙΘΙΕ ΑΤΖΕΝΤΗ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΔΩΝ(ΜΟΛΔΑΒΩΝ ΚΙΑ ΒΑΛΕ). Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΟΓΙΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΣΕΡΤΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΓΓΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΤΟΥΣ. ΗΛΙΘΙΕ ΑΤΖΕΝΤΗ

Ανώνυμος είπε...

οι δημοσιογράφοι δεν χρηματίζονται; Και κατά τον Κύρηκα ο Παπαδοπουλος έχει πολλα!!!

Αλλα αγαπητε Κύρηκα τι έπαθες και βρίζεις τους πάντες; Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς επιχειρήματα; Οι γονείς σου έτσι σε έμαθαν να μιλάς; Στο σπίτι που μεγάλωσες έτσι μιλούσαν; Δεν καταλαβαίνεις ότι όταν γραφεις και εξυμνεις Σπύρο, τον Τασσο και τους Παπαδοπουλαίους και ταυτόχρονα βρίζεις, ρίχνεις το επίπεδο σου και την φερεγγυότητα αυτών που λες; Όταν λεεις ας πούμε, Ο παπαδόπουλος ήταν μεγάλος ηγέτης ρε ηλίθιοι ατζέντηδες ρουφιάνοι που ζείτε μεσα στο βουρκο...αντιλαμβάνεσε ότι οι βρισιές σου εκμηδενίζουν τη σοβαρότητα της δήλωσης σου;

Ανώνυμος είπε...

Μην βρίζεις γιατί θα σου διαγράψουν τα σχόλια σου. Ελα πέ μου όμως ο Τάσσος που την Ασσια πρίν πάρει την Φωτεινή ήταν φτωχός ναι ή οχι Α! και κάτι άλλο τούτο τον κύριο τον δημοσιογράφο που του γλύφεις τα @@ του αν ξέρεις χρηματίζεται όπως και το ποντίκι απο την θεάρεστη οικογένεια που αλωνίζει μεσα σε τουτη την κωλόχωρα που ζούμε? επίσης να μου πεις αν θεωρείς ότι το σκάνδαλο του φυσικού αερίου, τα γκολφ, οι μίζες του αεροδρομίου, το κλάσιμο των εκτάκτων, το κλάσιμο των κατοίκων του Ακάμα, το κλάσιμο των αντιστασιακών στο προαύλιο του προεδρικού, το κλάσιμο προς τον απλό πολίτη και άλλα πολλά δεν επηρέασε ποσώς την προεκλογική εκστρατεία του Τάσσου Παπαδόπουλου. κατα τα άλλα λέω εγώ πόρτους. πέ του να σου κόψει κανένα τσιεκκι απο εκείνα που έφαγε που το αέριο.... αν δέν πληρώνεσε ήδη. ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ. σου έυχομαι επίσης το πρώτο σου παιδί να είναι πακιστανάκι:)))

Ανώνυμος είπε...

κυρηκα κολαουζε της βασιλικης οικογενειας της κυπρου τραβα να κουρεψεις κανενα γρασιδι στη στρακκα και να κλαδεψεις κανενα φρακτικο.Μεν ξιχασεις να φιλησεις τα ποδκια του νικολκη που ενα περσασει που μπροστα σου.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΚΙΛΙΝΤΖΙΡΕ ΑΤΖΕΝΤΗ ΜΟΛΔΑΒΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΟΝ.
1. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΕΡ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΑΒΛΟΝ ΓΑΡΟΓΙΑΝ. ΕΣΥ ΠΕΤΑΣΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΙΞΕ Η ΣΚΑΣΕ. ΟΥΛΛΟΙ ΕΝ ΠΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΧΤΟΣ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΡΟΓΙΑΝ ΚΚΙΛΙΝΤΖΙΡΕ ΑΤΖΕΝΤΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, 60% ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΙΣΔΗ. ΟΥΛΛΟΙ ΕΧΤΟΣ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΑΒΛΟΝ.
2. ΕΝ ΕΧΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΟΩΣ ΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΟΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.
ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΕΙΞΕ ΤΑ .
ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙ-κα ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΝ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ...ΚΟΥΚΟΥ
ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΠΟΡΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΕ ΦΥΣΙΚΟΥ ΒΡΟΜΕΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΣΑΤΕ Κ ΝΑ ΜΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΡΕ ΣΑΠΙΑ ΟΝΤΑ...

ΕΜΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙ ΤΟ ΔΗΚΟ....

ΕΤΣΙ ΡΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!ΕΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΜ

ΦΥΣΑ ΣΕΝΕΚΗ
ΦΥΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ
ΦΥΣΑ ΚΕΝΕΒΕΖΟ
ΦΥΣΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΦΥΣΑ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ
ΦΥΣΑ ΚΟΥΛΙΑ

ΜΕ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ? ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ Κ ΛΕΝ ΟΛΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Κ ΜΑΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ?

ΕΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ???

Ανώνυμος είπε...

Δεχτό. Να πάει μπροστά το κόμμα με Αθηνα-Κλεάνθους-Μάρκο.

Να το πείτε ΚΟ.ΡΟΥ. όμως αντί ΔΗΚΟ.

Κόμμα Ρουφιάνων δηλαδή.

Μην κρύβετε την ταυτότητά σας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΤΛΠ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΑ 3 Α ΚΑΡΟΓΙΟΥ ΕΦΑΑΝ ΠΑΤΣΟ.ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
1. ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΣΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΕΡ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ?
2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...

Ανώνυμος είπε...

Κάρο καρο κάρο γιαν είμαι ένας Κάρογιαν....

Και παίρνω πολλύν παράν, γέμωσαν οι πούντζιες μας....

Τι τζιαν είμ' ενας ρουφιαν'....

Έγω να περνώ καλά....

Κάρο καρο κάρογιαν, είμαι ένας κάρουφιαν!

Στη Μακεδονίτισσα, στη Μακεδονίτισσα...

Ένα σπίτι έχτισα, τη Ροτίκα σπίτωσα...

Σε δυό οικόπεδα, ένα σπίτι έστησα!!!!....

Δευτέρα ρουφιανεύω, την Τρίτη ξαναφεύγω, Τετάρτη στις Βρυξέλλες, με όμορφες κοπέλλες...

Παρασκευή πρωί, θα έρθω πίσω Κύπρο,

Την άλλη την Τετάρτη ξανά καβλί στο ΔΗΚΟ!!!

Λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα Παπαδόπουλε και χοντρέ Κενεβέζο εσείς εκλέξατε τον ευέλικτο.....

Ευτυχώς, καταλάβατε το λάθος σας...

Σύντομα θα έρθετε στο Δησυ

Σας περιμένουμε....Με χαρά μπορώ να πω...έτσι θύματα έχουμεν τα ανάγκη

Δησυ ολέ

Ανώνυμος είπε...

re oniropole neneko disakely 3.53. h moni apantisi pou aksizi sthn saxlamara pou egrapses ine h eksis.
o kenevezos adinatise.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλληκαρι

Ο Σενέκκης εν τούτος που έγλυφε τους αριστερούς για να τον βάλουν πρόεδρο της ομοσπονδιακής ποφεν;

Ανώνυμος είπε...

Ονερειροπόλος εγώ;

Που θα πάνε δηλαδή ο χοντρός Κενεβέζος και ο Παπαδόπουλος;

Εφόσον δεν θα ψηφίσουν τον ευέλικτό απ εκεί και πέρα μια επιλογή μένει

ΔΗΣΥ

Ανώνυμος είπε...

το δηκο όφειλε την 2η κυριακή να πει κατά βούληση, η εξουσία όμως είναι γλυκιά ακόμα και για τα παιδιά των ...εθνάρχων!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτιμώ τον Κενεβέζον...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa to disakel se onira therinis nixtos....to 2004 76 fapes to 2009 (dimoskoopisi proxtes on tv) 78 fapes....xaxa panikos sta nenekia tou disakel. presthisis parania panikos

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανώνυμε, το ζητούμενο δεν είναι πόσο ποσοστό θα απορρίψει το κάθε σχέδιο, μην καταντάτε σεόρια της βλακείας πια, το ζητούμενο είναι να βρούμε ένα σχέδιο λύσης βιώσιμο το οποίο θα μας αποτρέψει από νέα δεινά

Ανώνυμος είπε...

εγω προτιμώ το νηκωλα σπόνσορα και αν η αδερφή του κενεβέζου γινει γραμματεας θα γίνω θα της ξυνω τα μολυβια..

Ανώνυμος είπε...

Ο Νηκώλας είναι αυτός που είπε το "οδόφραγμα στα Ζώδια" αντι το οδοφραγμα της ζώδιας :-)

Αγραμματος αλλά νεκατόστρας..

Ανώνυμος είπε...

τις 67 φαπες που εφαες στις εκλογες το 2008 ενατις χωνεψεις κομα ρε ανωνυμε 4¨12