Η Ευέλικτη Ειρήνη, το Ευχάριστο Τσιελεπόβραδο, ο Τσιελεπής και η Αίγια Φούξια!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Οι εκ περιτροπής προέδροι μας ... Αν και τον φαλακρό ΤουρκοΜουσολίνι έχουμε δυσκολευτεί να τον πείσουμε να υποχωρήσει και να πλησιάσει τις θέσεις του ευέλικτου βουκκά!


ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ:

Δρ. Συνταγματολογίας

Για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου έχουμε ήδη γράψει αρκετά. Ακόμη παραπάνω έχουν γράψει οι αναγνώστες μας στα σχόλια τους. Παρ' όλα αυτά επιθυμούσαμε να ανακεφαλαιώσουμε όλες τις τάσεις φιλοευελιξίας της σε μία ανάρτηση.

Με την έναρξη της εκπομπής έκαναν φανερές τις προθέσεις του οι φιλοκαθεστωτικοί του ΡΙΚ. Τίτλος της εκπομπής: Εκ περιτροπής προεδρία (πρ. Δ. Χριστόφια) ή προεδρικό συμβούλιο (σχ.Αναν);

Επιπλέον, η Ειρηνούλα του Ευχάριστου Σαββατόβραδου έσπευσε να μας ξεκαθαρίσει ότι τα δύο συστήματα στάθμισης της ψήφου κινούνται στα πλαίσια του εφικτού ενώ οποιαδήποτε άλλα κινούνται στη σφαίρα του ευκταίου, γι' αυτό και δεν συζητούνται.

Δηλαδή η συνταγματολόγος Δρ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με διατριβή στα εκλογικά συστήματα, έχει αποφανθεί ότι όποιες άλλες προτάσεις δεν μπορεί να είναι εφικτές, ακόμη κι αν δεν έχει δώσει την ευκαιρία να ακουστούν και να συζητηθούν.

Η μόνη φορά άλλωστε που 'ξέφυγε' από τα πλαίσια του ΡΙΚ-ΑΚΕΛ ήταν όταν αναγκάστηκε να θέσει τρίτη επιλογή στα ερωτήματα για το ποιά λύση επιθυμούμε. Διότι συνήθως για το καθεστώς υπάρχουν μόνο δύο λύσεις, ή το σχέδιο Χριστόφια-Ταλατ που κυοφορείται, ή η διχοτόμηση. Έτσι είναι που τρομοκρατούν το κόσμο και τον παρασύρουν σε ένα παιχνίδι χωρίς διέξοδα, όπου διατυμπανίζουν πως μη λύση είναι αυτομάτως η διχοτόμηση.

Ακόμα και εκεί όμως, οι επιλογές ήταν Δ.Δ.Ο, Διχοτόμηση και Άλλη λύση. Ακού εκεί άλλη λύση... Μία ήταν η διαφορετική άποψη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της και αυτή ήταν η 'πρόταση του ορθού Ναι'. Γιατί δεν τόλμησε να την παρουσιάσει στην τηλεψηφοφορία;

Ένα μπορεί να συμπεράνει κανείς μετά την προχθεσινή εκπομπή 'Το Συζητάμε':
Μετά από ένα τόσο δυσάρεστο απόγευμα στον ΑΝΤ1, το καθεστώς αποφάσισε να διοργανώσει στον Τουμάζο ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΣΙΕΛΕΠΟΒΡΑΔΟ!


ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΙΕΛΕΠΗΣ

Και γκέλας και λαοπλάνος....

Λαοπλάνος γιατί:
Είπε στον λαό ότι η εκ περιτροπής προεδρία δεν ήρθε ουρανοκατέυατη. Την δεχτήκαμε λέει εδώ και χρόνια. Κάνοντας ιστορική αναδρομή μας εξήγησε πως η εκ περιτροπής προεδρία παρύσφρησε το 1989 όταν οι μέν την δέχτηκαν ενώ οι δε την απέρριψαν. Παρέληψε φυσικά να μας πεί ότι αυτοί που την δέκτηκαν ήταν οι ίδιοι που την πρότειναν και δεν ήταν άλλοι από τους εκπροσώπους του Αττίλα, ενώ αυτοί που την απέρριψαν ήταν οι Ελληνοκύπριοι.

Συνέχισε λέγοντας ότι 'η εκ περιτροπής προεδρία' συζητήθηκε ξανά στις άτυπες συναντήσεις Κληρίδη - Ντεκτάς το 1996. Και ρωτούμε τον ΝΟΜΙΚΟ κύριο Τσιελεπή, ήταν αυτές οι συναντήσεις δεσμευτηκές για καμία από τις δύο πλευρές; Δηλαδή με αυτό το σκεπτικό, ότι είπε ο κ. Garoyian στον Ντάουνερ δεσμεύει το ΔΗΚΟ... Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Το αποκορύφωμα ήταν η αναφορά στα 5 Σχέδια Ανάν στα οποία συμπεριλαμβανόταν η εκ περιτροπής προεδρία. Δεν την απέρριψε ούτε και μία φορά ο πρόεδρος Παπαδόπουλος οριόταν ο Τουμάζος Τσιελεπής... Να τον θυμίσουμε πως ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 76%.

Ταυτόχρονα, για να πάψουν να μας τσαμπουνούν τι δεχτήκαμε και τι όχι με τις συνομιλίες που κατέληξαν στο Σχέδιο Αναν τους υπενθυμίζουμε:
"Εαν δεν εγκριθεί η Ιδρυτική Συμφωνία θα είναι άκυρη και κενή περιεχομένου και οι δεσμεύσεις που θα αναληφθούν από τα μέρη με την επανέναρξη των συνομιλιών, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής σε δημοψηφίσματα, δε θα έχει οποιαδήποτε νομική επίδραση".

Την εκ περιτροπής προεδρίας ποτέ δεν τη δεχτήκαμε.
Είναι η πρώτη φορά που η πλευρά μας όχι απλά τη δέχεται αλλά την προτείνει κιόλας. Ίσως οι καλοί μας φίλοι να την δεκτούν με 2-3 ανταλλάγματα. AVE TOUMAZO!

Γκέλας γιατί:
Για ακόμη μια φορά παραδέχτηκε ότι η ευέλικτη συνοπαρτζιά συζητά με τους πολιτικούς εκπροσώπους του Αττίλα επί του Σχεδίου ΑΝΑΝ. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που είπαν όχι για να τσιμεντώσουν το ναι.

Παραδέκτηκε λοιπόν προχθές ότι ξεφύγαμε από το προεδρικό συμβούλιο του Σχεδίου ΑΝΑΝ και πανυγηρικά μας ανακοίνωσε ότι πετύχαμε την συμφωνία στην εκ περιτροπής προεδρία. Όπως αναφέραμε προηγουμένως δεν είμαστε δεσμευμένοι από το Σχέδιο ΑΝΑΝ και από κανένα εκλογικό σύστημα, πως λοιπόν κατάφερα να ξεφύγουν από κάτι που δεν τους δεσμεύει;

Τέλος, απέφυγε προκλητικά να απαντήσει στην ερώτηση του κύριου Γεωργίου από την εφημερίδα 'ο Κυπριακός Ποντίκαρος'. Ο κύριος Γεωργίου εξέφρασε την άποψη πως ο κύριος Χριστόφιας υφάρπαξε την ψήφο του λαού καθώς πουθενά στις προεκλογικές του δηλώσεις, στο προεκλογικό του πρόγραμμα και στις προεκλογικές του δεσμεύσεις δεν αναφέρθηκε σε:
  1. Εκ περιτροπής προεδρία,
  2. Αποδοχή παραμονής 50000 εποίκων,
  3. Στάθμιση της ψήφου με ρατσιστικά κριτήρια.

ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ:

και ξερό ψωμί

Όχι δεν το λέμε ειρωνικά...

Δεν εννοούμε πως ο Τουμάζος είναι η Αίγια του ευέλικτου που της έχουν ξεβάψει οι κόκκινες ιδέες και έχουν γίνει φούξια.... Καμία σχέση...

Απλά βλέποντας την Κυπριακή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 αντιληφθήκαμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα. Πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό τον αγώνα... Και θυμηθήκαμε τις τότε πολιτικές παρεμβάσεις πολλών κυπριακών τηλεοπτικών σειρών του 2004, κατά του Σχεδίου ΑΝΑΝ.

Δείτε και θα καταλάβετε:







Ευρυβιάδης
Για το Christofias-Watch

35 Σχόλια:

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Το προβοκατόρικο φασιστικό σχόλιο κατά του Αντώνη Σαμαρά, αναρτημένο από τα καταγώγια της ακελικής Επαγρύπνησης έχει διαγραφεί.

Παρακαλούμε τον επί καθήκοντι Επαγρυπνήτη να είναι φρόνιμο παιδάκι.

Ανώνυμος είπε...

Σα...μαράς; Ή Σα...μαλάκας;

Κυπριακά Ιστολόγια είπε...

www.kypriakablogs.com

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΕΔΩ!

Mario είπε...

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Αφού θέλετε αποκατάσταση της Δημοκρατίας αρα είστε Δημοκράτες. Τότε γιατί διαγράφετε σχόλια? Δεν το έχω δεί αλλα και βρισιά να ήταν, τόσες άλλες δεν τις διαγράφετε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

γαμώ τον Χριστόφια τζε τον Τσελεπη!

καλά να του κάμετε!

Ανώνυμος είπε...

Σταλίνες ειναι αλλα δεν το ξευρουν ακομα

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μάριο

ντου γιου σπηκ Γκρηκ;

Ανώνυμος είπε...

Φανταστήκατε να μην υπήρχε η ελεύθερη ραδιοτηλεόραση και να βασιζόμαστε μόνο στο Ρ.Ι.Κ. και τύπισσες όπως η Ειρήνη Χαραλαμπίδου για "αντικειμενική ενημέρωση"; Αλλά κι υπόλοιποι σταθμοί έχουν τα χάλια τους. Ακόμα και "το πατριωτικό Σίγμα" του Χατζηκωστή το μόνο που κάνει είναι να παράγει και να αναμεταδίδει σαπουνόπερες. Ούτε εθνικές επετείους θυμάται, ούτε ποιοτικές παραγωγές που θα εμπνεύσουν την αγωνιστικότητα και να ξυπνήσουν τον λαό από τον λήθαργο. Πάντως απορώ για τα σχόλια κάποιων. Τώρα ανακάλυψαν το διαδίκτυο και παίζουν γράφοντας σαχλά σχόλια του επιπέδου των δεκάχρονων παιδιών;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8.10 μ.μ.

Με πόση βεβαιότητα λες ότι το ΣΙΓΜΑ είναι στα χέρια του Χατζηκωστή κατά αποκλειστικότητα;;;

Για ψάξε το, διότι σαν να τζιαι εμπλέξαν τα λίγο τα περιουσιακά στο συγκρότημα ΔΙΑΣ τωρά τελευταία!

Για ψάξε το...

Ανώνυμος είπε...

Βάσει ευρωπαϊκού νόμου κανένας καναλάρχης δεν δικαιούται να έχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου ενός τηλεοπτικού σταθμού.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αν μπορείτε ποστάρετε και το κανάλι στο οποίο βρίσκεται το κάθε βίντεο.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ναι, δεν δικαιούται να έχει το 100%.

Πόσο έχει όμως. Το ποσοστό του του επιτρέπει να κάνει κουμάντο; ή μήπως άλλοι κάμνουν κουμάντο στο ΣΙΓΜΑ και εμείς χαιρόμαστε πως κάμνει κουμάντο ο φίλος μας ο Χατζηκωστής;

Απλά θέτω ένα προβληματισμό και κάτι που μου είπε ενα πουλλάκι

Ανώνυμος είπε...

ο Ερμόλαος αυνανίζεται μαζί με τον Ηλικιακό Ρατσιστή σε σπηλιά κοντά στην σημαία της κατοχής στον Πενταδάκτυλο

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Οι Ερμόλαος και Ιοσίλιος είναι εραστές!!! Πως το λέμε... έχουν ερωτικό δεσμό!!!

Μάλιστα άτομα του στενού τους φιλικού περιβάλλοντος με έχουν ενημερώσει ότι σύντομα θα κάνουν και πάρτι στο οποίο θα ανακοινώσουν τους αρραβωνες τους.

Στο πάρτι, που θα γίνει σε χωριό της ορεινής Λεμεσού, θα είναι καλεσμένοι οι:

1.Κωστακόμπλεξ (κουμπάρος τους φυσικά - αφού ευνοεί τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις).

2. Ο Anef_Oriwn (εννοείται πως τις ευνοεί - δεν έχει ούτε ηθικά ούτε εθνικά όρια).

3. Ο Μαγάριος Δρουσιώτης (Χρωστούν του έναν τραπέζι που παλιά... ξερετε εσείς)

4. Η Μαρία Β. (να δώσει άρωμα γυναίκας)

5. Ο Μιχάλης Γιακουμή (για να ενισχύσει το πολιτικό του προφίλ και να κάμει γνωριμίες)

6. Ο Μικρός Γκρίζος Λύκος (έχει τζαμί το χωριό ναι)

7. Ο Garoyian με τον ιδεολογικό του προστάτη Άντρο Κυπριανού (για να ρουφιανέψουν ότι ακούσουν στον Ντάουνερ)

^Αγαθοκλής^

Πλαστήρας είπε...

Τελικά το κανάλι με τις πιο πατριωτικές θέσεις είναι ο ΑΝΤ1!

Ανώνυμος είπε...

ο Αγαθοκλής είναι ομοφοβικός όπως το Ασλάνι το βαζάνι, δηλαδή το γνωστό τσογλάνι του Μπλε Χριστόφια

*Ιοσίλιος*

Βασίλισσα Ελισάβετ είπε...

Ρε Μάριε 7:03 μα εσύ είσαι ο εχτεσινός ακελικός που έγραφε με αγγλικούς χαρακτήρες, επειδή στα γραφεία του ΑΚΕΛ τζιαμέ που είσαι δεν είχαν τους ελληνικούς;

Γιώργος είπε...

Σοβαρά πολύ καλή παρέμβαση το Christofias-watch

Και πολύ καλό το σημερινο θέμα!

Να μπει ο Τσιελεπής στη θέση του και να πιάσει η Ειρήνη την εκπομπή που της αξίζει... το ευχάριστο Τσιελεπόβραδο... να το βλέπουν τα νενέκια να κάμνουν χαρά μόνα τους.

Να φκάλουν και στο λαχνό ένα κατεχόμενο χωριό κάθε βδομάδα μέχρι που να τα ξεπουλήσουν όλα και επίσημα.

Με την ευκαιρία, οι Αγαθοκλής, Ερμόλαος και Ιοσίλιος πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν δεκτοί ως αρθρογράφοι, έστω και για σάτηρα. Αξίζει τους διότι εν φανατικοί, ακόμα κι αν γράφουν μ.....κίες.

Ευχαριστώ

Γιώργος
Αγία Βαρβάρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγαθοκλής είναι χάλια στο κρεβάτι και πληρώνει για σεξ.

Ο Ιοσίλιος δεν είναι παντρεμένος με τον Ερμόλαο, αλλά με γνωστό αλανιάρη της ομάδας Downer.

"Ερμόλαος"

Le Sartanac de Ironie είπε...

Ο Λουκής Πατριότης? Ο ΛΟΥΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ?
Χα χα χα χα
Όσο πατριώτης εν τζαι ο ΤΟΠ οικογενειάρχης Γεωργίου που εν βούρα τες μιτσιές που πίσω μπας τζαι κάτσει του καμιά...
χα χα χα
Πατριώτες του μούτσιου

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Επίπεδο μηδέν στο μπλοκ όπως αποδεικνύει και ο ανώνυμος 7.09..

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πούγκα τους και η επιτροπαπαριές που δημιουργήσαν μπλοκ να εκτωνονουνται με αυτοικανοποίηση ότι πιανουν πελατία.. :-)

Ανώνυμος είπε...

Ρε γεωργίου, βουράς τες μιτσιές που πίσω ρεε;;

α ρε λιγουρη :-)

Ανώνυμος είπε...

Η αγγλική σχολή είναι κείστή σήμερα λόγω μπαϊραμιού. Σε άυτο το σχολείο φοίτησαν και τα 4 παιδιά του Τασσου....Επίσης φοίτησαν στην Αγγλία, όπως και ο Τασσος, όπου ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν αγγλική παιδεία.

προσωπικά πιστεύω ότι αυτά είναι φυσιολογικά. Και εγώ εκεί σπούδασα.

Αλλά το γεγονός ότι πολλοί μιλούν για Βρεττανολαγνεία του χριστόφια, ο οποίος έχει Σοβιετική παιδεία, με ωθούν να ρωτήσω: Οταν συμμετέχεις στο αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα και μάλιστα πληρώνεις πολλά λεφτά, αυτό δεν είναι Βρεττανολαγνεία;

Αν η Βρεττανία είναι εχθρός μας ίσος με την Τουρκία, να σπουδάζεις στην Αγγλία δεν είναι σαν να σπουδάζεις στην Τουρκία;

πιστεύω ότι η Αγγλία στα μάτια των κύπριων δεν είναι όπως την Τουρκία γι'αυτό και πάνε εκεί για να αγορασουν σπίτια, να σπουδάσουν, να ξοδέψουν και να επενδύσουν λεφτά, όπως κάνουν και πολλοί πολιτικοί μας και τα παιδία τους..

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που με απασχολεί βασανιστικά ...

με ποιά ιδιότητα, ανάστημα, προσόντα, γνώσεις ... όπως θέλετε πέστε το... η Ειρήνη Χαραλαμπίδου αποφάσισε ότι το εφικτόν είναι

α) το σχέδιο Ανάν
β) η λύση Χριστόφια - Ταλάτ

Δηλαδή, η Ειρήνη εκπροσωπεί την λαική βούληση ? Από πότε ?

Έτσι φασισμό στο ΡΙΚ, έχει από την διακυβέρνηση Σαμψών να δούμε. Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ,ο λαοπλάνος, πήρε ο οδηγίες από το ΑΚΕΛ να μας διακηρύττει έτσι χουντικές επιλογές.

ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ με εξασφαλισμένα τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρη την Κυπριακή Επικράτεια, χωρίς βάσεις των εγγλέζων, χωρίς εγγυήσεις, χωρίς εποίκους, ένας άνθρωπος - μια ψήφος.

ΑΚΟΥΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ?
#%@%^&%&%&$&#&!@#$%@

Ανώνυμος είπε...

ενωοι επιτροποι μια πιο ιδιοτητα κρινουν τους παντες και τα παντα και προβαινουν σε λασπολογιες και δολοφονιες χαρακτηρων??
η χαραλαμπιδου μιλα επωνυμα ενω εσεις κλανετε ανωνυμα

Πιο τοπουζο δημοσιογραφο που τον γεωργιου δυσκολα ενα βρεις,γραφει σε μιαν κολοφυλαδα και νομιζει κρατα τον θεο που τα α...... ο αχρηστος

Ανώνυμος είπε...

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Για πολλοστή φορά η ανικανότητα της Κυβέρνησης τεκμηριώθηκε περίτρανα στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου. Για ακόμη μία φορά η βλακώδης πεποίθηση της κυβέρνησης ότι εμείς φταίμε και η Τουρκία απενεχοποιείται αποτυπώνετε στο εν λόγο ψήφισμα.
Δεν είναι οι ευρωβουλευτές οι βλκάκες από την στιγμή που επανελειμμένα στέλουμε το προδοτικό μύνημα. Η αποκλειστικότητα στην βλακεία εξαντλείτε στην δική (εδώ γελάμε άκους εκεί δική) μας πλευρά.

Η Διπλωματική υπηρεσία αγρόν ηγόρασεν.

Ανώνυμος είπε...

Ε τζιαι σιγά ρε επώνυμε ?
Πρέπει να είσαι ο Χριστοφορίδης όξα ?
Πάντως απόζείς από αριστερές διακηρύξεις και ιδεολογίες

Ανώνυμος είπε...

Η Χαραλαμπίδου μιλά επώνυμα.
Μα φυσικά αφού προτάσσει την επίσημη προπαγάνδα του Καθεστώτος.
Ανώνυμα θα μιλά?

Ανώνυμος είπε...

τζιε εσεις τις προπαγανδες του καθε ποντικου αρχιβλακα φαντασμενου

Ανώνυμος είπε...

Εν εβαρεθήκετε ακόμα να κλάνετε για τον χριστόφκια? Πρέπει να ξεκινήσουμε την δίαιτα με τες κονσέρβες για να σιωπίσετε? Ρε Μάικ λλίη σοβαρότητα εν βλάφτει

Ανώνυμος είπε...

to sigma en tou akel dld?

Φλίνκι είπε...

μπράβο ρε. πολλά καλή σελίδα η www.kypriakablogs.com

όι όπως τες πελλάρες του λεξιπένητα του πικράντερου

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς για να συναφέρνετε την Αίγιαν Φούξιαν δεν γνωρίζετε τι εστί ΣΑΤΙΡΑ. Αν ακόμη δεν καταλαβαίνετε τι συνέβει στην σκηνή μετά την υπενθύμηση της λέξης ΣΑΤΙΡΑΣ και ποιον ή μάλλον ποιούς περιπαίζουν τότε είσαστε για κλάματα!

Ανώνυμος είπε...

ρε η αίγια φούξια εν εσάς που περιπαίζει αν δεν το καταλάβατε...

Αλλα που..

Αχριστοι μαννοκυπραίοι που δεν εφκήκατε έξω που το ξερονήσι και την ελλαδάρα σας και νομίζετε πως τα ξέρετε ούλλα και δεν αντιλαμβάνεστε πως είστε σαν τους γελοίους βρακάδες του πανωχωρκού...

Επαρχιώτες του κερατά με ούλλα τα επαρχιώτικά σύνδρομα grande πατριωτισμού.. εσείς η καρδίτσα τα τρίκκαλα οι κρητικοί και ο κάθε επαρχιώτης του κερατά στον ύπνο του βλέπει για ονείρωξη μέγα αλέξανδρους και.. μαρμαρωμένους βασιλιάδες ... ...
High class κυριούλλες με γούνες και φρουρού να καπαρτίζουν.. και γιδοβοσκοί αστυνόμοι γκράντε πατριώτες...

άραγε ποιους να περιπαίζει ο Λώρης...