ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: "ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ" ΛΕΕΙ Ο Χ.ΚΛΗΡΙΔΗΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009


Η Επιτροπή, ζήτησε και έλαβε από το γνωστό νομικό Χρίστο Κληρίδη, ο οποίος και είχε πρωτοστατήσει στην απόρριψη του Σχεδίου Ανάν το 2004, δήλωση για την αποκάλυψη της Επιτροπής ότι ο Μ. Κάρογιαν:




1) είπε στον Α.Ντάουνερ ότι η βάση του ΔΗΚΟ θα τον ακολουθήσει στο ΝΑΙ


2) είπε στον Α. Ντάουνερ ότι οι εσωκομματικοί αντιπάλοί του είναι απορριπτικοί


3) είπε στον Α. Ντάουνερ ότι κάνει "καλή δουλειά"




Ο Χρίστος Κληρίδης, δε δίστασε να τοποθετηθεί. Λακωνικά, αλλά αυστηρά και με σαφήνεια.




Να τι μας δήλωσε:




"Ολοι οι καλοθελητές για την λύση του Κυπριακού που παν και έρχονται απέδειξαν ότι επιζητούν την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Εξυπηρετούν τα δικά τους Συμφέροντα. Δυστυχώς προωθούν όχι λύση δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ΄Εχει καθήκον ο Πρόεδρος της Βουλής. Να επανορθώσει άμεσα και χωρίς περιστροφές.


Διαφορετικά το πρόβλημα δεν θα είναι οι ξένοι αλλά ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και της Βουλής."



Επιμέλεια: Ευρυμάχη για το christofias-watch



Υ.Γ. Ακούμε στις ειδήσεις ότι το ΔΗΚΟ αναζητεί ενιαίο λόγο. Γιατί δεν αναζητούν νέο αρχηγό καλύτερα; Κάποιον που δε θα διαβεβαιώνει τους ξένους ότι η βάση θα τον ακολουθήσει προς το "ΝΑΙ";

23 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι λόον πούφκαλεν ο ανώνυμος πουπάνω εν σίουρα της επαγρύπνησης.
Ο καθένας εκφράζετε όπως έχει μάθει,
έμπειραζει γιε μου

Ανώνυμος είπε...

Εχουν εξαγοραστεί συνειδήσεις με αξιώματα, οφελήματα, δώρα κλπ

"Φάτε τωρά πόσιη, διότι ύστερα μπορεί να λείψουν"

Οσοι τρων τωρά, παίρνονυ το νεό Σχέδιο Ανάν με καινούργιο εξώφυλλο, με καινούργιες 5000 σελίδες έξτρα, 2 DVD με συναυλίες της ΕΔΟΝ, μια κάσια προιόντα του Λαικού, 1 φανέλα της Ομόνοιας με υπογραφές των παικτών και άλλα συναφή

Ο σκοπός είναι η τυφλή στήριξη της ευελιξίας και της ΔΔΟ με οτιδήποτε αυτό σημαίνει

Οσοι γλύφτες, προσέλθετε ...

Πλαστήρας είπε...

Ο Χρίστος Κληρίδης ήταν και είναι ένας από τυς διαπρεπέστερους νομικούς και καλούς πατριώτες της Κύπρου. Είμαι σίγουρος πως όταν τον ξανακαλέσει το καθήκον θα μπει και πάλιν στην πρώτη γραμμή.

Τώρα να μου πείτε τι κάνει σαν σύμβουλος του ... Αναστασιάδη; Αυτό δεν το ξέρω.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΟΛΙΤΗΣ - 15/11/2009, Σελίδα: 11
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...

Roufianos είπε...

Πολύ Ε-ΡΩΤΙΚΟΣ Ο GARO YIAN!

Roufianos είπε...

Κάρογιαν είσαι ο θεός μας. Το σύμβολο των απανταχού ρουφιάνων.

Με τη ρουφιανιά, μέχρι και σπίτι εκατομμυρίου και πάνω μπορείς να χτίσεις!

Alexander Downer είπε...

Mario Karoyian is the best pet I have in Cyprus.

He is very obedient. He has assured me that DIKO will follow him and that they will give a YES to our referendum.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο μα-γα-ριος καρογια και ειμαι πολυ ωραιος αμα λαχει. εχετε και σεις σπιτι των 2 εκατομμυριων ρε? κερυνεια? α? αμμοχωστος? α? μα εισαστε καλα επιτροπουλα? κερυνεια και πελλαρες...ειδετε το αναχτορο που μου χτισε ο Νταουνερ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. αν μου χτισει και εξοχικο γινουμε και ευνουχισμενο γιουσουφακι
*μα-γα-ριος καρογια*

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Καλά, πόσο ξεφτιλισμένος ρουφιάνος μπορεί να είναι κάποιος;

Πως μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια παλιόπαιδα σαν τον Κάρογιαν;

Ανώνυμος είπε...

xristo kliridi an ke mas pligoses otan entaxtikes sto sinagermo, ise enas anthropos ntompros me thesis ksekathares ke gennees. panta aparetitos. idika tora pou vgenoun sth fora kenouries gennees prosfores. pantos toutos o downer en megalo arni an epieroswe 2 ekatomuria gia to karogian. o kotsiatis en gematos petamenous.

Ανώνυμος είπε...

ο Καρουφιάνος είναι Πρόεδρος της Βουλής

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρουφιάνος είναι θείος του Ιοσίλιου, κάφκος της Ροτίκας και γιουσουφάκι του Ντάουνερ.

"Ερμόλαος"

Ανώνυμος είπε...

ο Καρουφιάνος δεν είναι θείος του Ιοσίλιου διότι ο Ερμόλαος δεν είναι ξάδελφος του Ιοσίλιου

*Ιοσίλιος*

Καρουφιάνος είπε...

Εγώ δεν είμαι θείος.
Εγώ είμαι θεός.
Θεός του ΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απορία: ο Χρίστος Κληρίδης που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία:

Ανώνυμος είπε...

Απορία: Ο έφεδρος Δημήτρης Χριστόφιας που ήταν την ημέρα της εισβολής;

Ανώνυμος είπε...

Απαντάς ερώτηση με ερώτηση; Ο Χρίστος Κληρίδης κατά την εισβολή ήταν 20 χρονών. Που πολέμησε; Πουθενά! Γιατι; Επειδη δεν ήταν καν έφεδρος!! Όσον αφορά το Χριστόφια θα ήθελα να ξέρω και γιάυτον. Θα ήθελα να ξέρω που πολέμησε κατά την εισβολή και ο Τασσος Παπαδόπουλος. Ξέρω ότι αφέθη ελεύθερος από τους πραξικοπηματίες την παραμονή της είσβολής. Κατα την εισβολή ήταν σε κάποιο μέτωπο;

Ανώνυμος είπε...

O tassos papadopoulos itan sta inomena ethni ilithie anonyme kai stin zyrichi kai prospathouse na stamatisei ton polemo me tin kypriaki antiprosopeia pou igeito apo cleridi. Toulaxiston an tha katigoras nekrous diavase kai ligi istoria!

Ανώνυμος είπε...

Και όπως βλέπεις τα εκαμεν σσιονιν

Ανώνυμος είπε...

Ο Κληρίδης ήταν ο αρχηγός της διαπραγματευτικής ομάδας τότε φίλε! Φταίει και για αυτό ο Τάσσος;

Ανώνυμος είπε...

2:38 αυτός που αποκαλεί τους άλλους ηλίθιους και ανιστόρητους μιλά για Ζυρίχη!! Γενεύη, όχι Ζυρίχη!!

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω αντικειμενικά τι πιστέυω; Ξεκίνησε ένας αγώνας για ενωση με την Ελλάδα και καταλήξαμε στην διχοτόμηση. Αυτοί που διαχειρίστηκαν το Κυπριακό από την εμφάνιση των ενωτικών τάσεων και τον Αγώνα μέχρι σήμερα ήταν μικρότεροι των περιστάσεων και απέτυχαν, Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα υποτίμησαν κάποια δεδομένα (τα συμφέροντα των μεγαλων, τις αδυναμίες της Ελλάδας, τη διάσπαση τηε ενότητας ανάμεσα στους Ελληνοκύπριους, τα σχεδια των Τουρκοκυπρίων για διχοτόμηση και την υποστήριξη που είχαν από την Τουρκία). Όσοι ήταν στο τιμόνι των Ελληνοκυπρίων απέτυχαν (Μακάριος, γιωρκατζης, Κυπριανου, Κληρίδης, Παπαδόπουλος), Σε 200 χρόνια νομίζετε οτι ο ιστορικος της περιόδου 1960-2010 τι θα γράφει; Θα γράφει ότι για τα λάθη τους έφταιγαν καποιοι άλλοι. Εγώ ξέρω ότι η Κύπρος μοιράστηκε και αυτοί μας ηγούνταν....

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 2:38. Κανένας δεν κατηγορεί νεκρους και μην προσπαθέις να με εκβιάσεις ψυχολογικά. Είναι δικαίωμα οπουδήποτε ε΄λευθερα σκεπτόμενου να αναλύει, να κατακρίνει, να εξυμνεί, να ερωτα για ζωντανούς ή αποθανόντες πολιτικούς που τον ηγήθηκαν και αποτελπύν παρών ή ιστορία. Το επιχείρημα, μην κατηγορας νεκρούς ισχύει στην Τουρκία όπου δεν υπάρχει δημοκρατία. Και λίγη ιστορία τώρα αφου σου αρέσει: Ο Τασσος διαδέχθηκε τον κ. Γλαύκο Κληρίδη στη θέση του συνομιλητή, το 1976, και παρέμεινε σε αυτή τη θέση ως τον Ιούλιο του 1978. Στη διάρκεια της θητείας του ως συνομιλητής, ο κ. Παπαδόπουλος, ως Πρόεδρος υπεπιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου συνέταξε και αργότερα (το 1977) κατέθεσε στη Διάσκεψη της Βιέννης, την πρόταση για λύση, διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που συνοδευόταν από γεωγραφικό χάρτη.

αυτοί φίλε μου ήταν οι ηγέτες μας, που μας γαλούχησαν για την ένωση, μας παρέδωσαν ανεξαρτησία, διαπραγματέυτηκαν ΔΔΟ και τώρα οδεύμε για διχοτόμηση, που ήταν αυτό που ήθελαν οι Τούρκοι από το 1950 και ενωρίτερα.....