ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΗΛΙΑΔΗ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Υπάρχει και το άλλο ΔΗΚΟ, κύριε Κάρογιαν


Ζητήσαμε και λάβαμε δήλωση του κ. Γ. Ηλιάδη (είναι ο πρώτος που τολμά να τοποθετηθεί δημόσια) σε σχέση με την αποκάλυψη του christofias-watch για την παράξενη συνομιλία Downer-Κάρογιαν.

Ο κ. Γ. Ηλιάδης δεν είναι τυχαίος. Στενότατος φίλος του αήμνειστου Τ. Παπαδόπουλου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Πολύκαρπος Γιωρκάτζης, δημοσιογράφος με πείρα δεκαετιών.

Ευχαριστούμε τον κ. Ηλιάδη που είχε την τόλμη να τοποθετηθεί.

Ελπίζουμε ότι το λαμπρό του παράδειγμα, θα το ακολουθήσουν και άλλοι.

Ήδη είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες από κάποιους για να θαφτεί το θέμα και να τύχει συγκάλυψης.

Και σημειώνουμε με λύπη μας, ότι κανένας ακόμη από τους αξιωματούχους του ΔΗΚΟ, δεν έχει θέσει το ζήτημα Κάρογιαν προς συζήτηση στα πειθαρχικά όργανα του κόμματος.

Χοντρόπετσος επίσης και αναίσθητος αποδυκνείεται ο Μ. Κάρογιαν αφού παραμένει "σφίγγα", παρά την αποκάλυψη του εγγράφου και από την ανανική Αλήθεια (η οποία το παρουσίασε βέβαια ως εξαγνιστικό του Downer!!!!).

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του κ. Γ. Ηλιάδη.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΚΟ Κ. ΚΑΡΟΓΙΑΝ


− Αποκαλεί απορριπτικούς «συναγωνιστές» του στο ΔΗΚΟ.

− Υποσχέθηκε στον κ. Ντάουνερ ότι ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα ακολουθεί την ηγεσία του (δηλαδή, τον Κάρογιαν, τον Νέστορα, τον Κωνσταντίνου, τον Ιερωνυμίδη, την Αθηνά κ.ο.κ.) για «συμβιβασμό» στο Κυπριακό.

− Δήλωσε στον κ. Ντάουνερ ότι κάνει καλή δουλειά.

Λοιπόν, του είπαν ότι είναι έξυπνος και το πίστεψε ο βλαξ.

Του είπαν ότι είναι αδιαμφισβήτητος Αρχηγός και το Κόμμα ιδιοκτησία του και το χάρηκε ο αφελής.

Κολάκευε τον κ. Ντάουνερ, όπως είναι η συνήθης τακτική του («γεια σου μεγάλε»), («είσαι και ο πρώτος»), («λεβεντάνθρωπε μου») – όλοι στο ΔΗΚΟ έχουν ακούσει αυτές τις εκφράσεις, με τις οποίες κάνει «πολιτική!».

Όμως, για να μπούμε και λίγο πιο βαθειά στο θέμα.

Σήμερα στην Κύπρο, φαινομενικά, υπάρχει μόνο Δεξιά και Αριστερά και ελάχιστη ΕΔΕΚ. Και ανάμεσα τους ένας κόσμος, αυτός που ακολουθεί τον Κάρογιαν, ασυνάρτητος, περιθωριακός, δίχως συγκεκριμένη πολιτική, δίχως κατεύθυνση, δίχως συνέπεια. Ανάμεσα τους μπερδεύονται και ουκ ολίγοι εγκάθετοι της Αριστεράς και της Δεξιάς που επιτείνουν την σύγχυση.

Μαζί με τον Κάρογιαν η πολιτική ζωή στο ΔΗΚΟ είναι όπως το παγόβουνο. Αυτό που φαίνεται είναι ένα πολλοστημόριο του πραγματικού. Το κύριο σώμα, που διευθύνεται σήμερα από χαζοχαρούμενους καινοθήρες, είναι υποβρύχιο. Παζάρια, συναλλαγές, ελιγμοί – «δώσε μου εκείνο να σου δώσω το άλλο», «διόρισε τον Τάδε για να σε βοηθήσω στον Δείνα».

Αυτό είναι το ΔΗΚΟ του Κάρογιαν.

Βέβαια, το να ζεις με σκυμμένο το κεφάλι είναι κάτι που αν σου γουστάρει κάνεις δεν μπορεί να σου απαγορεύσει.

Μα να έχεις την αξίωση να προβάλλεις σαν πρότυπο αυτή την αντίληψη (ή τον εαυτό σου), ε, αυτό πάει πολύ.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει και το άλλο ΔΗΚΟ. Το μεγάλο και σιωπηλό, το απογοητευμένο. Που δεν καταθέτει όμως τα όπλα. Που κρύβει μέσα του μια δύναμη, που δεν μπορεί κανείς να την δαμάσει, γιατί είναι συνανθρωμένη με την τιμή και την αξιοπρέπεια του αυθεντικού Έλληνα της Κύπρου.

Αυτό το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να το παρασύρει ο κ. Κάρογιαν. Γιατί παρακολουθεί, κρίνει και περιμένει. Καμιά οργή, καμιά οδύνη, καμιά απελπισία, δεν θα μπορεί να καταλύσει την ορμή του όταν εκδηλωθεί -ούτε καν του μηδενιστή Κάρογιαν.

Και επειδή όλα έχουν ένα τέλος σ’ αυτόν τον κύκλο των ανθρωπίνων πραγμάτων, κάποτε φτάνουμε στο σημείο απ’ όπου εκκινήσαμε: μετά τα ωραία και τα περιφανή έρχεται η παρακμή, το καλό κρασί γίνεται ξύδι και η ομάδα μαζί με τον Αρχηγό της, ξεφτίζει και σιγοσβήνει.

Γ. Ηλιάδης για το christofias-watch

36 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου μεγάλε, λεβεντάνθρωπε μου. Είσαι και ο πρώτος!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάποιος να τα πει έξω από τα δόντια.

Αγγελίδη, Κενεβέζο, Κολοκασίδη, Παπαδόπουλε, ως πότε θα καλύπτετε το γελοίο Κάρογιαν;

Στείλτε τον σπίτι του!


Φ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Από ότι με σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια απόφαση συλλογικού Οργάνου του ΔΗ.ΚΟ που να χαρακτηρίζει μελή της ηγεσίας η του εκτελεστικού σαν «απορριπτικούς». Αντιθέτως, υπάρχουν ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του εκτελεστικού όπου όλα τα μελή επαναλαμβάνουν την δέσμευση και επιθυμία τους για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με σωστό περιεχόμενο . Σύμφωνα με το έγγραφο Νταουνερ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή σε ημερήσια εφημερίδα ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ αποκαλεί μέλη της ηγεσίας ως «απορριπτικούς» . Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ διαπράττει στη συγκεκριμένη περίπτωση το «έγκλημα της έκφρασης προσωπικής άποψης» και το «αμάρτημα της διγλωσσίας». Είναι διαφορετικοί οι «κανόνες» για τον πρόεδρο? Που κρύβονται οι τιμωροί και κατήγοροι?

Πολέμιος του Ξήμαρου είπε...

ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ), ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΞΗΜΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΟΔΗΚ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΥΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΤΥΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΞΗΜΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ Ο ΠΟΘΚΙΑΝΤΡΑΠΟΣ.

Πολέμιος του Ξήμαρου είπε...

Α, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΔΗΚ ΕΝΝΟΩ ΤΟ, ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Φ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΤΑ ΕΝ ΚΚΟΤΣΙΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΚΟΪΚΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΜΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Lexi_penitas είπε...

Yunan milliyetçiler!
Kaybolurken itler!!!

Kıbrıs olacak! Türkler ve Yunanlılar kardeşler!

Kýbrýs asla Yunan faşistlerle domuzlarda!!!

πολιτικός μηχανικούλης είπε...

Γιατί ο Χρίστος Χρίστου (άλλως ηλιακιακός ρατσιστής, άλλως ανευ_οριων), ο οποίος ανήκει στο ΑΚΕΛ, νιώθει τόσο έντονη την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Κάρογιαν, κρυβόμενος μάλιστα πίσω από το ψευδώνυμο Sartanakkas???

και γιατί ο Χρίστος Χρίστου του ΑΚΕΛ λατρεύει πραξικοπηματίες όπως ο Ανδρέας Νεοκλέους, ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Χρίστος Πουργουρίδης;

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Θαυμάζω το ότι ο Γ. Ηλιάδης μιλά από καρδιάς, χωρίς υστεροβουλία.

Πραγματικά ο Μ.Κάρογιαν, είναι ένα θλιβερό πολιτικό φαινόμενο, ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Η κατάντια του ανδρός, δείχνει ακριβώς ότι πρέπει να αποφεύγουμε, όσοι ασχολούμαστε με τα πολιτικά δρώμενα. Έχει ανάγει τη μικροπολιτική και την ιδιοτέλεια σε επιστήμη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το ΔΗΚΟ, αν θέλει να είναι κόμμα αρχών και όχι κόμμα εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων, πρέπει να φροντίσει να απαλλαγεί από τον κ. Κάρογιαν και τους αποτελούντες την αυλή του. Ένα αδύνατο ΔΗΚΟ, σημαίνει ουσιαστικά και αδύνατη αντιπολίτευση, γιατί κακά τα ψέματα, ο Συναγερμός του Ν. Αναστασιάδη δεν έχει αντιπολιτευτικό ρόλο, η ΕΔΕΚ δεν μπορεί από μόνη της, αλλά ούτε και το ΕΥΡΩΚΟ.

Στις κρίσιμες εξελίξεις, στις υποχωρήσεις στο Κυπριακό και στη θρασύτητα του κ. Χριστόφια που φορτώνει υβριστικά τις υποχωρήσεις του σε άλλους και κυρίως στον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, χρειαζόμαστε κομματικούς φορείς, να τοποθετούνται με καθαρότητα και όχι απλά κάποιες μονάδες (συγχαρητήρια επί τη ευκαιρία στο Ν. Παπαδόπουλο για τη χθεσινή εύστοχη και τεκμηριωμένη παρέμβασή του). Το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να έχει δύο φωνές, μία του κόσμου του και μία των συμφερόντων του κ. Κάρογιαν.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και κάποιος όντως κάτι πρέπει να κάνει. Και αν αξίζουν συγχαρητήρια σε άτομα του ΔΗΚΟ που τοποθετούνται με σαφήνεια στο κυπριακό, αξίζει επίσης και ένα "γιατί" στην ανοχή που δείχνουν στο φαινόμενο Κάρογιαν.

Το ότι εδώ και μία εβδομάδα έχει γίνει μία τόσο σοβαρή αποκάλυψη και δεν κινείται φύλλο στο ΔΗΚΟ, δείχνει αδυναμία ανάληψης ευθυνών από τις έντιμες και καθαρές φωνές του κόμματος. Θα τολμήσει κάποιος άραγε να μιλήσει, αν όχι με την ίδια ένταση, τουλάχιστον με την ίδια καθαρότητα που μιλά ο Γ. Ηλιάδης;

Τσον Τραβόρτας είπε...

μα ρε παιδιά

Ο Χρίστος Χρίστου, ο πολιτικός μηχανικός

και ο Ανδρέας Χρίστου, ο πολιτικός τσαρλατάνος

είναι μόνο ιδεολογικοί νενέκηδες συγγενείς ή είναι και βιολογικοί

λόγω ονόματος ρωτάω

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πολύ σημαντική η δήλωση που έκανε το κοκούι στο χτιστόφιας γουότς. αποδυκνύει το μέγεθος της σκέψης του που είναι πολλά μεγάλο. και η γλώσσα του επίσης..:-)

Ζαττίν από τότε που έφυγε που την βουγιουκλάκη όλο μαλακίες λαλεί..:)

Για σου ρε κοκούι με τες μαλακίες σου!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Ηλιάδης πρεπει να εξεταστει από ψυχίατρο.

Άρκεψε και χάννει ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά χαίρομαιεπειδή, αν αυτό είναι το επίπεδο και η κατάντια των απορριπτικών, τότε δεν έχουν υπόθεση και μια συμφωνημένη λύση μπορεί να περάσει με άνετη πλειοψηφία.

Βασιλης Bασιλειαδης είπε...

"...μια συμφωνημένη λύση μπορεί να περάσει με άνετη πλειοψηφία..."

Όταν έρθει η στιγμή (που θα έρθει σύντομα) , και ο καιρός αποδείξει το μεγάλο σας λάθος, να έχετε το θάρρος, τουλάχιστον τότε, να το αποδεχτήτε χωρίς καταγγελίες, αφορισμούς, απειλές και προπυλακισμούς. Πάντως το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα με "άνετη πλοιοψηφία" που θα κρυθεί.

Ρήγας είπε...

Βρε νενέκια,

>>Αφού εμείς είμαστε "θλιβερή μειονότητα"

>>Αφού εμείς είμαστε "βλάκες" και "ανίκανοι"

>>Αφού εμείς είμαστε το "κοινωνικό περιθώριο"

>>Αφού εμείς είμαστε "άσχετοι"

>>Αφού εμείς δεν έχουμε στήριξη ούτε εντός Κύπρου, ούτε και εκτός,

>>Αφού "ούτε καν στην Ελλάδα δεν μας λαμβάνει υπ'όψην κανένας"

ΤΟΤΕ

****Γιατί ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και με την βοήθεια των Αμερικάνικων, των Βρεττανικών και Ελλαδικών καθεστώτων,

****Και με τα λεφτά των ξένων πρεσβειών,

****Και με τα λεφτά των Ηνωμένων εθνών,

****Και με "εφικτή λύση" και "έτοιμη"

****Και μαι με το Κόμμα στην εξουσία, υπουργοί, βουλευτές, διπλωματικό σώμα, λαϊκές οργανώσεις, ΟΜΟΝΟΙΑ, κλπ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν έχετε καταφέρει να κένετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ;

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΆΖΕΤΕ;

ΤΟΣΑ χρόνια και δεν καταφέρατε να κάνετε την γέρημη την "επανένωση";

Καταλάβετε το:

Αυτά που ισχυρίζεστε για μας και αυτά που πιστέυετε για σας, ισχύουν ΜΟΝΟ στο άδειο σας κρανίο.

%%%%%Ομοσπονδία δεν εφαρμόζεται στην Κύπρο,%%%%%

****ΟΣΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,

****ΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ,

****ΟΣΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗς ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ,

****ΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

Σταματήστε λοιπόν να κάνετε θόρυβο.

Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, διότι,

>>>>>ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.<<<<<

Οποιοδήποτε σχέδιο λύσης δεν θάναι δίκαιο, να το τυλίξετε να το πάρετε μαζί σας,

Για να μην σας πω να το βάλετε και στον κώλο σας, διότι θα γλυκαθείτε και θα θέλετε κι'άλλο.



Ρήγας


ΥΓ/ Όσοι ευέλικτοι και αν περάσουν, εμείς εδώ θάμαστε. Ζήσαμε και χειρότερα. Και ο ευέλικτος και ο αναστασιάδης είναι προσωρινοί.

Ανώνυμος είπε...

Lexi-penita τουρκόσπορε θα σου απαντήσω στην γλώσσα σου.
KIBRIS burada VE YUNAN 3500 yıldır.
Yunanistan ve Türkiye bir kardeşim.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
ΑΛΛΑ Ο mario garoyan, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΑΒΑΝΕΤΕ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Από ότι με σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια απόφαση συλλογικού Οργάνου του ΔΗ.ΚΟ που να χαρακτηρίζει μελή της ηγεσίας η του εκτελεστικού σαν «απορριπτικούς». Αντιθέτως, υπάρχουν ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του εκτελεστικού όπου όλα τα μελή επαναλαμβάνουν την δέσμευση και επιθυμία τους για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με σωστό περιεχόμενο . Σύμφωνα με το έγγραφο Νταουνερ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή σε ημερήσια εφημερίδα ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ αποκαλεί μέλη της ηγεσίας ως «απορριπτικούς» . Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ διαπράττει στη συγκεκριμένη περίπτωση το «έγκλημα της έκφρασης προσωπικής άποψης» και το «αμάρτημα της διγλωσσίας». Είναι διαφορετικοί οι «κανόνες» για τον πρόεδρο? Που κρύβονται οι τιμωροί και κατήγοροι?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν 2 λογιών πραξικοπηματίες

α) οι καλοί όπου το ΑΚΕΛ έχει δημόσιες σχέσεις, κωλοπιάσματα, βότκες, χαβιάρκα with

β) οι κακοί πραξικοπηματίες που τάχα είχε σχέσεις ο Τάσσος μαζί τους

ΠΑΟΛΑ είπε...

Είσαι μεγάλος Γιώργο Ηλιάδη. Καιρός να του τα πει κάποιος. Καιρός να ξεκουμπιστεί από τη μέση. Δε θέλουμε ερμαφρόδιτους φαταούλες. Πριν δυαλύσει το ΔΗΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

η καλή ΕΟΚΑ Β' ψηφίζει ΑΚΕΛ και δεν λέμε τίποτα

η κακή ΕΟΚΑ Β' παραμένει ΕΟΚΑ Β'

δεν μας χέζετε ΑΚΕΛάκια, Καρογιανάκια και Αμερικανοαγγλοπροδοτάκια

Ανώνυμος είπε...

Στον Ξενοφώντος 545, θέλω να πω ότι, όσοι είναι έξω το χορού ξέρουν πολλά τραγούδια. Ο Ξενοφώντος δεν είναι μέλος του ΔΗΚΟ, δεν ξέρει τι θα πει ΔΗΚΟ, είναι γνωστός οχετός εναντίον του κόμματός μας και να σταματήσει να βρίζει τον Πρόεδρο του κόμματός μας. Εδώ και καιρό τον βλέπουμε να κάνει επιθέσεις εναντίον του Προέδρου Κάρογιαν και να στηρίζει τους αντιφρονούντες. Σε ρώτησε κανένας κ. Ξενοφώντος; Σου είπε κανένας να ανακατεύεσαι στα εσωτερικά μας;

Μπορούμε και μόνοι μας χωρίς τη δική σου σοφία κύριε Ξενοφώντος. Έχουμε τα όργανά μας, που συνεδριάζουν δημοκρατικά και λαμβάνουν αποφάσεις. Ποιος είσαι εσύ και από που ξεφύτρωσες για να μας κάνεις κριτική; Τι πρόσφερες εσύ στο ΔΗΚΟ; Ξέρουμε ότι δεν είσαι του ΔΗΚΟ. Θέλεις να διασπαστούμε; Ε δε θα σου κάνουμε τη χάρη κύριε.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια.

Έτσι να σκοτώννεσται με τον ευέλικτο τζιε αρεσκει μου......

Ο Δησυ σύντομα στην εξουσία....επιτέλους....να φει ο ευέλικτος τζε να πατε μαζι του τζε εσεις στα αναθθεμα

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα μου αγαπη μου........χώνεψε το μια τζιε καλη οτι για να φει ο ευλικτος πρεπει να ψηφισεις δησυ.....μωρο μου εσυ....thanks παντως που θα μας ψηφίσεις....

Πωσ τα φερνει η ζωη μωρο μου....το 2004 μασ λεγατε προδοτεσ τζιε τωρα μονο εμεισ μπορουμε να σας σωσουμε που τον ευελικτο.....μωρο μου ρηγα μου

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα θα βγει η Ντορα

Ετοιμαστειτε για περιπεξιμο ....

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα μωρο μου εσυ...

....μεν φοασε αγαπουλλα μου..

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Ηλιάδης είναι και συμπέθερος του Τασσόυ Παπαδόπουλου, άρα υπάρχει το στοιχείο της έυνοιας (προς τον Νικόλα). Αν δεν φύγει ο Κάρογιαν θα πρέπει να φύγει ο Νικόλας. Δηλαδή το κόμμα τους πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει και ποιά γραμμή θα ακολουθήσει. Όποιος χάσει αυτή τη μάχη ασ αποχωρήσει. Αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατασταση. Να είσαι στην κυβερνηση και να κάνεις αντοπολίτευση. Το μισό κόμμα να διαφωνεί με το άλλο μισό. Στο τέλος θα διαβρώθεί από μόνο του το ΔΗΚΟ στο 10% περίπου....

Ανώνυμος είπε...

christofias-watch

http://www.facebook.com/group.php?gid=86667941217&ref=ts

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα να σε βαλουμεν επικεφαλη του επιτελειου προεκλογικης εκστρατειας του Νικου Αναστασιαδη??
Μεν αντρεπεσε να δεχτεις,δαμε κοτζιαμου τασσος τζιε εβαλεν το λιλληκα στο δικο του!

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα μου,αγαπη μου,ευχαριστω για την υποστηριξη! Αν φκω προεδρος θα σου δοκω 50 σκαλες οικοπεδο για να σκαφκεις τους λακκους σου λεβενταθρωπε μου!

Ανώνυμος είπε...

Παολα εσκεφτηκες να καμεις tattoo τη φατσα του ηλιαδη στο δεξι σου κολομερι κατω που το tattoo με το ονομα του ρηγα?

Ρήγας είπε...

Πολύ πεσμένη βλέπω την Επαγρύπνηση του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Βρε ηλίθια νενέκια,

Αφού είστε ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ και αφού εμείς είμαστε μια "θλιβερή μειοψηφία", τότε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ" Ο-Ε-Ο;

Μπορεί κάποιος να απαντήσει;

Τόσα χρόνια τί καταφέρατε;

Ένας ρε παιδιά να απαντήσει.

Έστω ο Χριστάκης από το Πελέντρι που τουλάχιστο πρέπει να δικαιολογεί και τον μισθό του.

Και ούτε πρόκειται.

Ο Τασάκιας και ο Ευέλικτος ας χαριεντίζονται με τους έποικους και το Βρεττανικό συμβούλιο.

Είπαμε:

>>>>Είτε Ευέλικτος στην εξουσία, είτε Τασάκιας στην εξουσία,

>>>>Τα σχέδια λύσης σας να τα τυλίξετε, να τα αλείψετε με βαζελίνη και να τα βάλετε στον κώλο σας,

>>>>όπως τα βάζετε τόσα χρόνια.

και τώρα που θα έρθει και Αναν-Β, να το τυλίξετε και αυτό και να μαζευτείτε όλοι μαζί για ένα τεράστιο

****DOUBLE PENETRATION PARTY****



Ρήγας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.30 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΑΣ ΠΑΨΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Από ότι με σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια απόφαση συλλογικού Οργάνου του ΔΗ.ΚΟ που να χαρακτηρίζει μελή της ηγεσίας η του εκτελεστικού σαν «απορριπτικούς». Αντιθέτως, υπάρχουν ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του εκτελεστικού όπου όλα τα μελή επαναλαμβάνουν την δέσμευση και επιθυμία τους για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με σωστό περιεχόμενο . Σύμφωνα με το έγγραφο Νταουνερ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή σε ημερήσια εφημερίδα ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ αποκαλεί μέλη της ηγεσίας ως «απορριπτικούς» . Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ διαπράττει στη συγκεκριμένη περίπτωση το «έγκλημα της έκφρασης προσωπικής άποψης» και το «αμάρτημα της διγλωσσίας». Είναι διαφορετικοί οι «κανόνες» για τον πρόεδρο? Που κρύβονται οι τιμωροί και κατήγοροι?
ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΕΙΛΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ....

Lexi_penitas είπε...

Γνωρίζει καλά η επιτροπή ότι ο Τούρκος πιο πανω που υπογράφει ως Λεξιπένητας είναι πλαστογράφος. Και όμως το αφήνει το σχόλιο με σκοπό να με εκθέσει.

Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έκθετεις από μόνο σου τον εαυτό σου με τις φασιστικές αυθαιρεσίες σου οπότε μην πηγαίνεις παραπέρα φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε την ελληνική παιδεία και ελληνική ανατροφή του Ρήγα....

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη δήλωση του αγαπητού Ηλιάδη, του προσδιορισμένου κοινωνικά από την ερωτική του σχέση με την Βουγιουκλάκη, σε σχέση με το σκάνδαλο του Φυσικού αερίου και τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη να κάνετε σχόλιο για το φυσικό αέριο και τις μίζες του Νικόλα Παπαδόπουλου και της υπόλοιπης παρέας. Λαμόγια Ε! Λαμόγια