Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009



Βίντεο που πήραμε από τους συναγωνιστές της Αντιπαρακμής.

(Μπράβο παιδιά που ενημερώνετε πιο συχνά το δυναμικό αντικατοχικό σας ιστολόγιο)

ΕΥΑΓΟΡΑΣ για το christofias-watch

25 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς δεν θεωρεί το ναι έλλειψη πατριωτισμού. 0:50 ΄μη μπαινετε στην παγίδα της λεξεως πατριωτική...Δεν λέω' Στο 1:19 μιλά για επιμονή του Κώστα Καραμανλή!!!! Ο καραμανλής έκανε την πάπια τότε.... Στο 1.40 αναφέρει ότι ο εκφοβισμός 'θα απομονωθείτε-είναι αλλη λεξη του συρμού της αριστεράς'. Η αριστερά στην Ελλάδα ηταν σθεναρά υπερ του ΟΧΙ στο Ανναν. Πολυ περισσότερο απο τον Καραμανλη
Δηλαδή ο Σαμαρας απλά κάνει λαικισμό, προπαγανδα του κόμματος του και του Καραμανλή, αρνείται όμως να χαρακτηρίσει λιγότερο πατριωτισσα την Μπακογίαννη (κρατα προσχήματα).
Μεσα σε 2 λεπτα επεσε σε τρία λαθη/ψέματα/αντιφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

1) Απλά ήταν ευγενικός
2) Η πλειοψηφία της Αριστεράς τότε (ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ) ήταν ΝΑΙ. Το ίδιο και η κυπριακή αριστερά του ΔΗΣΑΚΕΛ.
3)Ο Καραμανλής μας στήριξε να πούμε ΟΧΙ, ενώ οι Γιωργάκηδες μας πίεζαν να πούμε ΝΑΙ.

Ψάξτε ψάξτε παραπάνω κωθώνια του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Άντης είπε...

ΚΩΘΩΝΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ!

Ανώνυμος είπε...

Quiz: Πως λεν το ΔΗΣΑΚΕΛ στα τουρκικά;

John Charalambous είπε...

Ahmet Oriwn!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε ότι όταν καλοκαθίσει στην καρέκλα του θα τολμά να εκφράζεται πιο ελεύθερα και να κατονομάζει όλους τους "λιγότερο πατριώτες"΄(Κληρίδης, Κασουλίδης, Άντρος Κυπριανού, Κατσουρίδης, Παπαπέτρου, Ρολάνδης, Βασιλείου, Χάσικος, Αναστασίαδης, Χρήστος Στυλιανίδης και πολλούς άλλους του ΔΗΣΑΚΕΛ - η λίστα είναι ατέλειωτη).

Τον πάμε για πολλούς λόγους:

1)Γιατί είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα
2)Γιατί τόλμησε να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί όταν διαφώνησε με την πολιτική του Μητσοτάκουλα (πόσοι σύγχρονοι πολιτικοί το έκαναν;)
3)Γιατί τον καιρό του δημοψηφίσματος τάχθηκε ευθαίως εναντίον του σχεδίου Ανάν.
4)Γιατί οι θέσεις του ήταν διαχρονικά σωστές.
5)Γιατί έχει όνομα αντρίκειο και ελληνικό (που εκτοπίζει επιτέλους την δυναστεία του "Μητσοτάκη") και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και γιατί κατάγεται από τον θρυλικό Μοριά του νότου.
6)Τον πάμε γενικά γιατί μας γλίτωσε από την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιοσίλιος είναι υπηρέτης της οικογένειας Μητσοτάκη και κλητήρας της εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ".

Ο Αγαθοκλής είναι μπουφετζής του ΔΗΣΥ Περιστερώνας.

"Ερμόλαος"

Ανώνυμος είπε...

"ευέλικτες" διατυπώσεις, λέξεις επελεγμένες μία μία έξυπνα ώστε μεθαύριο σε μια θέση "ήξεις αφίξεις" να μην έρθει σε αντίφαση.

Το ΚΚΕ ήταν κάθετο κατά του ΑΝΑΝ στον δε Συνασπισμό Λαφαζάνης, Αλαβάνος, Κουβέλης,και πολλοί άλλοι ήταν επίσης κάθετα ενάντιοι και η θέση που προέκυψε ήταν προϊόν ελάχιστης πλειοψηφίας 2-3 ψήφων στο πολιτικό γραφείο. Επίσης η μεγαλύτερη μερίδα του ΠΑΣΟΚ ήταν αρνητική. Ο Παπανδρέου έλαβε μεν θετική θέση αλλά αν μη τι άλλο έλαβε θέση και λούστηκε το πολιτικό κόστος.

Μεγαλύτερο ψέμα από αυτά που λέγονται για τις θέσεις του Κωστάκη Καραμανλή δεν υπάρχει.

Αβουλος μοιραίος και αναποφάσιστος, άλλα έλεγε μέσα, άλλα έλεγε έξω, ανάλογα με ποιους είχε γύρω του. Εκανε την πάπια όπως λεει και ανώνυμος 4:00μμ όπως εκανε την πάπια σε όλα τα ουσιαστικά ζητήματα για 5 και μισό χρόνια.

Ο Σαμαράς τώρα καλείται να αναλάβει ευθύνες στον πραγματικό κόσμο. Το να φωνάζεις διάφορα έξω από τον χορό είναι εύκολο. Και στον πραγματικό κόσμο την πρώτη φορά που προσπάθησε να βγει τα έκανε...Πολ.Αν...Δηλαδή δεν έπεισε κανέναν. Τώρα θα πρέπει να ισορροπήσει σε ένα τρελό σχοινί που το ένα άκρο του το κρατάει ο Καρατζαφέρης και το άλλο το ΠΑΣΟΚ του "μεσαίου χώρου". Θα δείξει το τι θα γίνει. Ο Αντωνάκης, είναι παίκτης. Και σαν παίκτης που είναι όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσει ποιους θα απογοητεύσει.

Ανώνυμος είπε...

Εζεκία- καλά όλα τα άλλα...

το είναι είναι παντρεμένος με Ελληνίδα είναι δηλαδή ιδιαίτερο προσόν; Αν ο άνθρωπος είχε αγαπήσει μια κυρία από την Αμερική τη Γαλλία ή αλλού θα ήταν λιγότερο πατριώτης; Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Συμμερίζομαι πλήρως τις θέσεις του Ανώνυμου 5:25. Ο Σαμαράς κατάφερε όμως και κάτι άλλο πολύ σημαντικό:! Σάρωσε στις ψήφους έχοντας αντίπαλο του όλο τον άθλιο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ. Πήρε 65% στη Β Αθηνών όπου 8 στους 9 βουλευτές ήταν με τη Ντόρα.
Πρέπει να πούμε όμως μπράβο και στον κόσμο που αγνόησε τους άθλιους κομματάρχες και ψήφισε μαζικά Σαμαρά!

Ανώνυμος είπε...

ο Ερμόλαος έχει για ιδεολογικό πατέρα τον Ιοσίλιο, ο οποίος έχει για ιδεολογικό πατέρα τον Λιλλήκα.

Άρα η ιδεολογική πρό-γιαγιά του Ερμόλαου είναι η Αντρούλλα Βασιλείου.

Συγχαρητήρια φίλε Ερμόλαε για την προγιαγιά σου, έπιασεν προαγωγή άκουσα! Είναι υπέυθυνη εξαφάνισης του πολιτισμού και της εθνικής ταυτότητας των κρατών μελών της Ε.Ε.

Να σου ζήσει

^Αγαθοκλής^

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγαθοκλής είναι κακός εραστής και γι' αυτό τον εγκατέλειψε ο Ιοσίλιος και τα έφτιαξε με τον Κωστακόμπλεξ.

Ο Αγαθοκλής να μεν ξεχάσει να άψει τα κάρβουνα την Πέμπτην, να μεν του το θυμίζει ο Ερμόλαος πάλε.

"Ερμόλαος"

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6.56, βγήκες έξω από τα ρούχα σου και δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο. Ίσως να έχεις ερωτευτεί αλλοδαπό/αλλοδαπή και καλά έκανες (και δεν είσαι ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας). Εγώ όμως επιμένω ότι προτιμώ να έχω ηγέτες που έχουν Ελληνική οικογένεια. Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πλειοψηφία των ηγετών που έχουν παντρευτεί αλλοδαπές έχουν διεθνιστικές απόψεις και η πολιτική που ακολουθούν έχει επηρεαστεί από το έταιρον ήμισυ. Αμφιβάλλεις ότι οι μικτοί γάμοι "παράγουν" παιδιά που δε θα έχουν Ελληνικό προσανατολισμό; Να σου θυμίσω την περίπτωση Κληρίδη, στο σπίτι του οποίου δεν ακούγονταν τα ελληνικά και μας έπαιζε και τον εθνικόφρωνα από πάνω; Πιστεύω ότι ένας Έλληνας πατριώτης (με όλη τη σημασία της λέξης) θα φρόντιζε να εμποτίσει τα παιδιά του με τα στοιχειώδη ιδεώδη, την ελληνοκεντρικότητα. Πρόσεξε το φαινόμενο Καίτη Κληρίδη, για να καταλάβεις τι εννοώ. Έλεος πια, γιατί επιμένω Ελληνικά; Εγώ λέω έλεος γι' αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να μετατραπούμε σε ένα αμάγαλμα λαών, άχρωμοι, άοσμοι, ανούσιοι για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Αγγλοαμερικάνων και των Τούρκων. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε την ελληνικότητα μας με κάθε τρόπο σε κάθε επίπεδο και οι μικτοί γάμοι δεν βοηθούν (και οι ηγέτες θα πρέπει να είναι υπόδειγμα σε όλα).

Ο εθνικισμός στην περίπτωση μας σώζει και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να το λέμε. Δεν το καταλάβαμε ακόμα δηλαδή ότι ο Ελληνισμός (όχι μόνον η Κύπρος) απειλείται με αφανισμό;



ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λές Εζεκία αλλά περιγράφεις τον Εθνισμό και στο τέλος τον χαρακητρίζεις Εθνικισμό. Άβυσσος χωρίζει τα δύο, ο Εθνισμός αποτελεί υγιές κατάσταση και είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες τα πράγματα και το φαινόμενο δεν αποτελεί Εθνικισμό όπως καταλήγεις.
Ο Εθνικισμός αποτελεί σοβινιστικό και Εθνικό ρατσισμό που είναι η παθολογική πλευρά του νομίσματος.
Από την άλλη ο σωστός Εθνισμός αποτελεί την υγιή πτυχή βάση της οποίας ο άνθρωπος μπορεί να συνυπάρξει με άλλες εθνικές ομάδες γιατί πως θα αποδεχθείς τον άλλο τη στιγμή που δεν αποδέχεσε τον ευατό σου έχοντας την δική σου ταυτότητα. Οι άνθρωποι χωρίς ταυτότητα χωρίς ιστορία είναι άνθρωποι χωρίς πολιτισμό και καλλιέργεια άχρωμοι άοσμοι ανούσιοι άγευστοι χωρίς υπόσταση και περιεχόμενο καθώς η βιολογική ύπαρξη και μόνο σου προσπορίζει τα τεχνικά και μόνο χαρακτηριστικά που ελλείψη των ποιοτικών χαρακτηριστικών αποτελούν έκπτωση και τραγωδία.
Γι'αυτό εξάλου και γνωστοί φασίστες όπως οι Χίτλερ Στάλιν και Ατατούρκ παραχάραξαν μεθοδικά την ιστορία λαών παρεμβαίνοντας και αλλοιώνοντας την ταυτότητα τους έτσι ώστε να τους αφανίσουν.
Εξ αντιθέτου ο λαός μας 4 αιώνες υπό Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν χάθηκε ακριβώς γιατί δεν απώλεσε την ταυτότητα του και επιβίωσε.
Και την ταυτότητα του που δεν απώλεσε υπό σκλαβιά σήμερα φαινομενικά ελεύθερος (κρίνοντας το εξωτερικά και όχι εσωτερικά) δέχετε βλακωδός να του αλλάξουν την ιστορία και να ζει ένα πολιτισμό που δεν βγαίνει από μέσα του.
Και το αποτέλεσμα εκτός του ότι αποτελεί γελοιοδέστατο θέαμα του εξασφαλίζει και τον αφανισμό.

Πλαστήρας είπε...

Δύο ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις:

α) Πρώτο η εκλογή Σαμαρά και το σπάσιμο της εν δυνάμει τετράδας της μειοδοσίας (Ευέλικτος, Χρυσάνθου, Giorgos, Μητσοτάκαινα)
β) Η εκφραση της παλλαϊκής θέλησης που έφτυσε τα τζάκια των αμερικανοκινούμενων χλιαρών πολιτικών.

Μακάρι να γίνει κάτι παρόμοιο στην Κύπρο και να ξεφορτωθούμε την ηγεσία του ΔΗΣΑΚΕΛ, ειδικα τον Ανανστασιαδη.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημα για αποπομπή του Αναστασιάδη και εκλογή ενός νέου άφθαρτου και πατριώτη συναγερμικού!

Ανώνυμος είπε...

Μαριο συμφωνω μαζι σου απολυτως για τον Φτωχοπουλο ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ειναι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ.

ΣΥΚΟΦΑΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ''ΣΑΤΙΡΑΣ'' ΤΟΥ
το παιζει γνησιος αριστερος εναντια στο κεφαλαιο αλλα εχει εστιατοριο οντας ο ιδιος κεφαλαιο. το παιζει κουλτουριαρης δεν θελει τους ξενους μηπως τζιαι γιεννουν πολλα παιδκια και αλλα εχει πεντε αλλοδαπους υπαλληλους

υπογράφει ο γελοιος, ως Β.Φ
Νομος ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΛΛΑΣ
μιλάει καλαμαριστικα για να μας δειξει οτι διαφερει απο εμας
ο ΧΩΡΚΑΤΟΚΩΛΟΚΥΠΡΙΟΣ ο Φτωχοπουλος
ο Λυσσαριδης χαρη του εκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο γελωτοποιός των πλουσίων

ΠΑΟΛΑ είπε...

Και εγώ υπογράφω
Λευκωσία, Νομός Κύπρου
Ελλάς.

Γούστο μου, μαγκιά μου και καπέλο μου.

Τζι ας γινεί το γαίμαν σας αυλάτζιν.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ήρθε η ώρα να προσθέσετε και Πρωτοπόρους στο σχήμα σας. Αν θέλετε να σας παίρνει και ο κόσμος σοβαρά. Μην νομίζετε ότο Ο Σαμαράς είναι Μετωπικός. Και κυρίως μην νομίζετε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι Σαμαράς.

Να σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ο Ερμόλαος και ο Αγαθοκλής είναι τσουπρίτσες του Ηλικιακού Ρατσιστή, του γνωστού αντισενερικού ειρωνευτή και βίαιου Λαγοδόντη-Σπασοδόντη Anef_Oriwn

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Με το ιστολόγιο του αποτυχημένου τηλεστάρ έχετε κάποια ιδεολογική συγγένια?

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουν συγγενειες τουτοι εδώ τα παιρνουν απο τον αρχιεπίσκοπο και αυτο ειναι ολο. Οταν θαρθει μια λυση στο κυπριακο θα τρεχουν σαν τις κατσαριδες γυρώ και θα κρυγτουν μ τα ποντικια σε τρυπες. Οι πιοτεροι εννα φυουν για Αγγλια καθοτι φραγκατα καλοπαιδα πλουσίων οικογενειών που δεν θελουνσι καμια λυση ποτε των ποτων

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ Μια φορά και έναν καιρό..ήταν ένα προβατάκι που ήταν μόνο του και απροστάτευτο. Χρόνια πολλά έψαχνε για ένα χέρι βοήθειας..να σωθεί από τον κακό γείτονα του. Το κακό λύκο.[τουρκία].τελικά..μετά απο πολλά χρόνια[33],κατάφερε και βρήκε μια οικογένεια που με χαρά την έκανε μέλος της[ευρωπαϊκή ένωση].εκεί[με την αθωότητα που τη διακρίνει],βρήκε την ζεστασιά.την αγάπη,την προστασία απο τον κακό λύκο.δεν ήξερε όμως οτι μέσα στην οικογένεια υπήρχαν και κακοί συγγενείς που το μόνο που θέλουν είναι ο πλούτος και η εξουσία και είναι ικανοί για όλα....τότε......ο γαλάζιος ουρανός για το προβατάκι, έγινε μαύρος.........-το κακό παιδί έκανε συμφωνία,μια ανίερη συνωμοσία με το κακό λύκο[και άφησαν το αγαθό προβατάκι να πηδάει τα συννεφάκια στον γαλάζιο ουρανό-να βλέπει το όνειρο του δικαίου]με...αυτή την συμφωνία ο κακός ο λύκος...με τον μανδύα του φίλου,τάχα..με καλή θέληση..θα μπεί στο σπίτι του προβάτου, θα το κατασπαράξει και σιγά σιγά με διαφόρους μεθόδους[ψυχο-κοινωνιολογικούς] θα το πετάξει στη θαλασσα.ετσι ο γκριζος λυκος θα κατακτήσει την υπέροχη κατοικία του προβατου και θα εχει εισχωρήσει στη μεγαλη ευρωπαϊκή οικογένεια με τη βοήθεια του αγαθού προβάτου ......που ακομη θα πηδάει άσπρα συννεφάκια .Αχ...προβατάκι μου .. αχ...αγαθοί... και απονήρευτοι . πατριώτες μου. Ζηνων