ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗ! ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Γιώργο Πήττα, με εμάς τα σκυλάκια είσαι εντάξει. Με τα παιδιά της Επιτροπής όμως, δεν είσαι καθόλου εντάξει.


Χθες, υποστηρίξαμε ότι ο Δ. Χριστόφιας έχει αποδομήσει τον κοινωνικό ιστό και ότι επί διακυβέρνησης Χριστόφια παράγονται ακραία φαινόμενα όπως η ιερόσυλη πράξη στον τάφο του Τ. Παπαδόπουλου, η επιδείνωση του φασισμού, η εμβάθυνση του εσωτερικού διχασμού, οι πράξεις βίας σε μνημεία και σωματεία κ.α.

Η πολιτική πρακτική και συμπεριφορά του καθεστώτος, δημιουργεί κοινωνική ανωμαλία.

Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε αυτή τη θέση.

Επαναλαμβάνουμε όμως προς άρση κάθε παρεξήγησης ότι ΔΕΝ ξέρουμε τι ακριβώς έγινε χθες και ΔΕΝ είπαμε ότι τη "δουλειά" την έκαναν πράκτορες της Επαγρύπνησης ή η κυβέρνηση Χριστόφια.

Η στάση μας υπήρξε σοβαρή και υπεύθυνη.

Είναι γνωστό ότι σε αρκετές περιπτώσεις δε διστάσαμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι δεν του χαριστήκαμε.

Και για την κοινωνική ανωμαλία και τα συνδεδεμένα με αυτήν δημοκρατικά ελλείμματα, την έξαρση του ρατσιστοφασισμού στην πατρίδα μας, δεν πρόκειται να πάψουμε να μιλούμε. Και αυτό δε μας ακυρώνει πολιτικά, οτιδήποτε κι αν έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο Γ. Πήττας, είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, ο οποίος υποκινείται πάντα από αγνά κίνητρα, θέλουμε να του πούμε ότι μας απογοήτευσε με τα όσα έγραψε σήμερα εναντίον μας στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ. Κυρίως, γιατί μας καθυβρίζει, μας λέει ότι φταίμε την κυβέρνηση για την ιεροσυλία (!!!!), αποδίδωντάς μας μάλιστα ό,τι πιο ευτελές και προσάπτωντάς μας ότι καλλιεργούμε εμφυλιακό κλίμα και ότι είμαστε "χειρότεροι από τους συλητές"!!!

Κι αυτά ενώ κλείνει τα μάτια στην πραγματική προβοκάτσια και στον πραγματικό φασισμό και εμετισμό. Στα όσα ο συνάδελφός του στον ASTRA και επιστήθιος φίλος του Κόκκινος Ιαβέρης, γράφει για το θέμα, τα οποία ξεπερνούν τις συνήθεις αρρωστημένες καταδιωκτικές μανίες του αστρικού συμπλεγματικού και ξεπερνούν ακόμη και τα σημερινά κωστακομπλεξικά εμέσματα για το θέμα .

Γιατί, ο Κόκκινος Ιαβέρης, σε μια επίδειξη ανηθικότητας, αποδίδει το έγκλημα εμμέσως (με το στυλ "εγώ λέω αυτό που θέλω, αλλά δεν είναι δικό μου συμπέρασμα, δε θέλω να πω τίποτε") στην οικογένεια του Τάσου Παπαδόπουλου.

Κι αυτά από το Γιώργο, ενώ σήμερα ήταν εκεί, στο χώρο του μνημοσύνου, τιμώντας μαζί με την Επιτροπή και τις εκατοντάδες κόσμου κι αυτός τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Την ίδια ώρα που ανέχεται τα εμετικά υπονοούμενα του φίλου και συναδέλφου του, βάλλει κατά εμάς, υπερβάλλοντας, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μας και λέγοντας ότι εμείς, που αγαπούμε και τιμούμε τον Τάσσο καθημερινά, είμαστε χειρότεροι από τους συλητές!

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, ενώ σέβεται τον Τάσσο κι ενώ ο Τάσσος και η οικογένειά του του έδειξαν υπέρμετρη αγάπη και εμπιστοσύνη, καταδέχεται να εργάζεται για αυτούς που τον καθύβριζαν και που πραγματικά ασελγούν στη μνήμη του.

Κι αυτά, ενώ εμείς, απέναντί του, φανήκαμε περισσότερο από εντάξει και ενώ τον εμπιστευτήκαμε σε τεράστιο βαθμό και του δείξαμε μάλιστα κι εμείς ότι μπορεί να μας εμπιστευτεί (και ποτέ μα ποτέ δεν τον προδώσαμε), παρά τις σοβαρές μας διαφωνίες μαζί του και παρά τις επιφυλάξεις που κάποιοι του Επιτελείου είχαν γι' αυτόν.

Γιώργο, δεν είσαι εντάξει. Και γι' αυτά που έγραψες και γι' αυτά που παρέλειψες. Αλλά κυρίως: για αυτά που ανέχεσαι.

Καθόλου εντάξει δεν είσαι Καπετάν Γιώργη. Καθόλου.

ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch

37 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένουμε απο εσας να πειτε κάτι καλό για τον Χριστόφια ούτε για την κυβέρνηση.

Αν θέλετε να βρείτε για τους κλέφτες της σορούς του τάσσου γιατί δεν ψάχνετε στις επαγγελματικές δραστηριότητες του τέως και στην λεηλασία της περιουσία του σερβικού λαού??


Να θυμήσω ότι πριν 15 χρόνια "εξαφανίστηκαν" από την κεντρική τράπεζα της γιουγκοσλαβίας 4 δις δολλάρια και ακόμα τα ψάχνουν? Συνταξεις μισθοί του λαού έκαναν φτερά. Η υπόθεση έφτασε στα άκρα και οι αρμόδιοι στη γιουγκοσλαβία φαίνεται έχασαν νομικά το παιχνίδι..

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα για τους μεγάλους εθνολάτρες σαν εσάς..

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εμείς τρωγόμαστε...

Άρθρο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Βολκάν..ο τίτλος;

''Ο δολοφόνος των Τούρκων δεν βρήκε ησυχία ούτε στον τάφο του"...

http://img130.imageshack.us/img130/391/volkan2.jpg

Καληνύχτα και καλή τύχη

Σοφός είπε...

Εγώ πάντως έχει καιρό που σας το είπα ότι ο Πήττας δεν ήταν εντάξει.

Σας έστειλα τουλάχιστον 5 email και σας έλεγα για τις διαρροές στο Επιτελείο, αλλά εσείς δεν ακούατε.

Καλά να πάθετε.

Ρήγας είπε...

Ναι, ναι. Για την κακή οικονομική κατάσταση στην Σερβία φταίει ΚΑΙ ΕΔΩ ο Τάσος Παπαδόπουλος. Τον έκλεψαν για να "ζητήσουν πίσω" τα 4 δισ. που τους έκλεψε αυτός.

Να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε εεώ μέσα.

Πάντως, νενέκια και Τούρκοι εθνικιστές ταυτίζονται όταν έχουν μπροστά τους τον Τάσο Παπαδόπουλο.

Σχετικά με τον Πήττα, τον άνευ ορίων, τον Μιχαήλ, τον ταχυδρόμο του Yeni-Politi κλπ ΑΠΟΡΩ πραγματικά για ποιό λόγο ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ να τους δίνετε αξία. Είναι δημόσια πρόσωπα;


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

http://www.tvxs.gr/v28185

pittas kai lillikas omws tragoudane parea! kamarwste!

Ρήγας είπε...

Ανώνυμε 7:09, για την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των λαών ολόκληρου του ανατολικού μπλοκ και τον ρόλο που έπαιξαν οι διάφορες cheerleaders των κομμουνιστικών κομμάτων του στυλ ΑΚΕΛ με τις επί δεκαετιών χρηματοδοτήσεις κλπ. κλπ. ΠΟΤΕ θα μάθουμε;

Με γειά σας ο Μαρξισμός-Λενινισμός και διάφορες άλλες σαγνιασμένες ανοησίες του περασμένου αιώνα, αλλά στο σπίτι του κρεμμασμένου, δεν μιλούμε για σχοινί.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Εισαστε ηθικοι αυτουργοι!!
Και εσεις και οι Ευρωκότες
και αρκετά στελέχη του ΔΗΚΟ
και ο Λυσσαριδης
και ο Αρχιπαπάς της δεκάρας !!!

Σπέρνετε διχόνοια ρε βρωμισμένα λαμόγια χωρις αιτία.

Ακόμα και τη στιγμή αυτοί όλοι οι πιο πανω εκμεταλλευονται το όνομα του Τάσσου, και πατουν κυριολεκτικά επι πτωματος για να αναδειξουν τις προσωπικες τους φιλοδοξίες!!!

Δε θα σας περάσει όμως να ενοχοποιήσετε τους μη φταιχτες γιατί εισαστε κότες και δεν έχετε τσιππα πάνω σας ρε ΚΟΡΑΚΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλιο-νενεκια το οτι εισαστε μανες στο αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης εξεραμε το!
Αλλα ως και δαμε ρε "εμεις εν τζαι". Τι αλλο θα γεννησει το αρρωστημενο μυαλο σας??? Επιετε να φταιξετε στους στρατιωτικους, τους χρυσαυγιτες, ρουμανους ...αλλο λιο εννα μας πειτε οτι μια σπειρα εξογιηνων με ειδικευση στο να κλεβουν νεκρους πολιτικους.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ Σ'ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ!!!
Ετο ξερετε οτι ειναι "τ'αδερφια" σας που το εκαμαν, παντα με τη αδεια σας, αλλα εσεις καμνετε τις παπιες για να μην χαλασει το "καλο" κλημα μεταξυ σας.

Unknown είπε...

Μου έχει "απαγορευθεί" να γραφω εδώ αλλά εφ όσον γίνεται δημόσια αναφορά στο όνομά μου νομίζω πως για μια φορά δεν θα "σεβαστώ" την απαγόρευση και θα μου...συγχωρεθεί.

Ο τίτλος της χθεσινής ανάρτησης σας, την ώρα μάλιστα που η είδηση μας είχε αφήσει όλους απολύτως άφωνους ήταν και το επανλαμβάνω και τώρα εμπρηστικός. Και δεν τον δικαιολογώ ούτε από την εύλογη φόρτιση για την απύθμενη ασέβεια.

Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Μπορούν αρκετοί σχολιαστές σας να υβρίζουν ασύστολα τον κάθε ένα που έχει διαφορετική θεώρηση. Αλλά κανείς δεν μπορεί να παίζει τόσο ανώριμα σε τόσο περίεργες στιγμές.

Και ας μου επιτραπεί να πω κάτ παραπάνω.

Από δεοντολογία, κάτι ξέρω. Σε όλη μου τη ζωή την υπηρέτησα με ευλάβεια και ας μην αρέσει αυτό σε πολλούς φίλους και αντιπάλους. Όπως ξέρω καλά πως δημιουργούνται τεχνηέντως οι εντυπώσεις από λέξεις, τίτλους και σωστή σύνταξη που υπηρετεί μια στρατηγική.

Γνωρίζω πως τα ελατήρια σας είναι αγνά. Τουλάχιστον των περισσοτέρων.

Μεταξύ πληκτρολογίου και δημοσίευσης ας μπαίνει ως φίλτρο λίγο μυαλο με την έννοια της ωριμότητας. Καλό κάνει, κυρίως στο δικό σας μήνυμα.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Ανώνυμε 7:43, με τον Γιώργο Λιλλήκα, δεν τραγουδάω. Μια συνέντευξη του πήρα για το tvxs και τη θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γιατί μιλάει έξω από τα γνωστά ζητήματα του Κυπριακού αρκετά.

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

politispittas, πάσχεις και εσύ από το Κυπριακό σύνδρομο της μικρής κοινωνίας, όπου θέλεις να κάνεις το διπλωμάτη...

Γράφεις: 'Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Μπορούν αρκετοί σχολιαστές σας να υβρίζουν ασύστολα τον κάθε ένα που έχει διαφορετική θεώρηση.'

Και δυο προτάσειςπιο κάτω γράφεις: 'Γνωρίζω πως τα ελατήρια σας είναι αγνά. Τουλάχιστον των περισσοτέρων.'

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Πως μπορεί αρκετοι σχολιαστές να υβρίζουν αλλά οι περισσότεροι να έχουν αγνά ελατήρια;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει για το θέμα http://www.efylakas.com/archives/4155\\

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο, το πιο σοβαρό σενάριο, το οποίο όλως περίεργος απορρίπτουν όλοι. Και μιλάμε φυσικά για την εμπλοκή ξένων υπηρεσιών στην προσπάθεια αναταραχής, διάσπασης του εσωτερικού μετώπου και δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος με σκοπό να ευοδωθούν τα συνωμοτικά σχέδια ξένων. Η ανατριχίλα που μας προκαλεί η ίδια η κλοπή της σορού του Τάσσου διπλασιάζεται με την σκέψη και μόνο πως όλοι οι πιο πάνω αρνούνται πεισματικά να αναζητήσουν τους ενόχους στην πλευρά αυτών που με προβοκάτσιες και συνωμοσίες έφεραν το Κυπριακό στην κατάσταση που βρίσκεται.

Ανώνυμος είπε...

Γέμισαν συνθήματα οι τοίχοι στις ελεύθερες περιοχές γραμμένα στα τούρκικα που λέν ότι η Κύπρος είναι Τούρκικη και κάποιοι φρίττουν.

Εδώ ο πρόεδρος μας την χαρίζει γενναιόδωρα και απλόχερα στον Βρεττανοτουρκικό παράγοντα οπότε μην φρίττετε με τους Τούρκους.

Για τους "δικούς" μας είναι που πρέπει να ανησυχούμε.

Μιχάλης είπε...

Αγαπητοί Επίτροποι

Νομίζω ότι λόγοι στοιχειώδους δεοντολογίας απαιτούν να σχολιάσω τα όσα αναφέρονται σε μένα.

Θα ήμουν ευγνώμων αν χωρίς αφορισμούς και εμπάθεια εξηγούσατε γιατί τα όσα γράφω «ξεπερνούν τις συνήθεις αρρωστημένες καταδιωκτικές μανίες του αστρικού συμπλεγματικού και ξεπερνούν ακόμη και τα σημερινά κωστακομπλεξικά εμέσματα για το θέμα».

Θα ήμουν ευγνώμων επίσης αν αποδείξετε που και πως επιδεικνύω ανηθικότητα αλλά πάνω απ΄ όλα πού είδατε να αποδίδω το έγκλημα έμμεσα ή άμεσα στην οικογένεια.

Ξέρω ότι το ψέμα το έχετε αναγάγει σε επιστήμη αλλά η επιστήμη αποδεικνύεται.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος…

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε κοκκινε ιαβερη βασιλια της αλελικης τσιοφτολογιας!

Ρήγας είπε...

Δυστηχώς τα ΜΜΕ συνεχίζουν να γράφουν ανοησίες.

Γράφουν ακόμα και την πιο απομακρυσμένη δυνατότητα εκτός από την πιο πιθανή: Την εμπλοκή Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών.

Όχι διότι οι Τουρκικές υπηρεσίες θέλουν απλώς να βεβηλώσουν, αλλά θέλουν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι μπορούν ακόμα και από το χώμα να μας διώξουν.

Αυτό είναι τρομοκρατία.

Τί περιμένουμε δηλαδή; Να καρφώνουν αεροπλάνα πάνω στους ουρανοξύστες μας;

Υπο κανονικές συνθήκες θα μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει καθολικό αίσθημα ΝΤΡΟΠΗΣ για το τί συνέβηκε. Ούτε στην μπανανία του νότου, ούτε στην μπανανία των Βαλκανίων. Που δεν νοιώθουμε ΟΛΟΙ ρεζιλεμένοι. Που βγαίνει το κάθε θρασύδειλο ανθρωπάκι της ντροπής, η κάθε αρρωστημένη παλιοαδελφή του κερατά και χαίρεται διότι εξευτελίζεται ένας πολιτικός αντίπαλος, χωρίς να βλέπει ότι εξευτελίζεται ολόκληρη η Ελληνική κοινότητα στην Κύπρο και ολόκληρος ο Ελληνισμός.

Για να νοιώθεις ντροπιασμένος όμως χρειάζεται να έχεις ΤΣΙΠΑ.

Είπαμε: Υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες.

Διότι όπως λέει και ο ποιητής...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ.

Είμαστε η πιο ξεφτυλισμένη γενιά Ελλήνων πάνω σε τούτο το νησί.

Μας κυβερνούν ανίκανα και άθλια και ντροπιασμένα ανθρωπάκια. Και μας αξίζουν.

Στο όνομα της "επαναπροσέγγισης" έχουμε αφήσει τους Τούρκους να οργώνουν τον νότο, όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει και --το κυριότερο-- Ο,ΤΙ θέλει κάνει...

--Είχαμε Τούρκικα συνθήματα στην Λευκωσία -- ακόμα και στον περιμετρικό τοίχο του προεδρικού μεγάρου και ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί δεν ίδρωσε... Ούτε καν αναφορά δεν έγινε στα ΜΜΕ.

Σε λίγο θα του πιάσουν και τον κώλο του Ευέλικτου σαν κοιμάται και αυτός δεν θα πάρει είδηση.

Και πού να προλάβει η ΚΥΠ (μεγάλα κεφάλια -- αφού για να μπεις στην ΚΥΠ σου μετρούν το μέγεθος της κεφαλής και πρέπει νάναι από extra large και πανω) που έχει να παρακολουθεί διαφωνούντες και να συλλαμβάνει κανέναν πιτσιρικά που διανέμει φυλλάδια για αγώνα για απελευθέρωση;

--Είχαμε βανδαλισμούς και βεβηλώσεις στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί δεν ίδρωσε... Πού ήταν η αναφορά στα ΜΜΕ;

Ξεφτύλες! Ε ξεφτύλες!

Όσο για τα νενέκια που τραγουδούν και χαριεντίζονται, εμφύλιος δεν θάναι διότι εμφύλιο κάνεις με τους δικούς σου. Εσείς είσατε ποκλάνια των Τούρκων και ων Εγγλέζων.

Άντε τώρα στα κατεχόμενα σε κανένα gay club. Ποκλάνια. Ε, ποκλάνια. Ουστ!



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ο Κόκκινος Ιαβέρης είναι ποκλάνιον της κακιάς ώρας

*Ιοσίλιος*

Πλαστήρας είπε...

ΆΚουσα τα νέα να λένε ότι οι Βρεττανοί ετοιμαζουν αντιδήλωση στις Βρυξέλλες. Όποια πέτρα να σηκώσεις που έχει ριχτεί εναντιον μας απο κάτω βρίσκονται οι Εγγλέζοι. Οι φίλοι του Χριστόφια. Θυμηθείτε το μνημόνιο συνεργασίας και το πρωτοσέλιδο άρθρο του Γκόρντον Μπράουν στη Χαραυγή.

Οι νενέκοι τι έχουν να πουν;

κυπραία είπε...

Αγρίεψες πάλε Ρήγα:
"η κάθε αρρωστημένη παλιοαδελφή του κερατά"
Από τον ρατσισμό στην ομοφοβία και ντάπαλι.

Δεν είμαστε δικοί σου? Αυτό πες το ξανά. Εμείς είμαστε με τους Κυπραίους που κάνουν ότι μπορούν για την επανένωση τζε την πρόοδο του τόπου. Με τζείνους που προσπαθούν να σώσουν την χώρα μας για να μεν παραδώσουμε θρύψαλα στα παιδκιά μας.

Εσύ πε μας με ποιούς είσαι.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Γ. Πήττα:

Σου δώσαμε μια ευκαιρία να επανορθώσεις, απευθυνόμενοι με ιδιαίτερη κομψότητα προς εσένα, μακρια από το συνήθες (όπως ο Μαρίνος το αποκαλεί) "καταγγελτικό ύφος". Δυστυχώς επιμένεις στην ακραία σου τοποθέτηση ότι η Επιτροπή είναι χειρότερη από τους βέβυλους (!!!!), γιατί έκανε το έγκλημα να επισημάνει ότι το καθεστώς Χριστόφια έχει διαταράξει τον κοινωνικό ιστό με την πολιτική του. Επιμένεις επίσης να μη διαχωρίζεις τη θέση σου από το διεστραμμένο Μιχάλη Μιχαήλ, ο οποίος φταίει την οικογένεια του αείμνηστου Τάσσου για το συμβάν.

Κρίμα, γιατί ήσουν ένα από τα άτομα που βοήθησε στο στήσιμο αυτού του blog και που μας γνωρίζεις καλά και περιμέναμε περισσότερα.

Δυστυχώς, οι μόνες φιλίες τις οποίες τιμάς είναι αυτές με τα φερέφωνα των εργοδοτών σου, ΑΣΤΡΑ (ΑΚΕΛ) και ΠΟΛΙΤΗ.

Αύριο θα επεκταθούμε στη νέα μας ανάρτηση, παρεμπιπτόντως όμως.

Μιχάλη Μιχαήλ,

Το να μιλά ο Κόκκινος Ιαβέρης για δεοντολογία, είναι σαν να δίνει διαλέξεις ο Χίτλερ για ανθρωπισμό, ο Στάλιν για δημοκρατία, ο Χριστόφιας για αξιοκρατία και ο Κάρογιαν για πολιτική ηθική. Άστο καλύτερα.

Επί του θέματος, πέραν του να υιοθετήσουμε τα όσα γράφει ο σημερινός Εμπροσθοφύλακας (www.efylakas.com), στα οποία και παραπέμπουμε τους αναγνώστες μας για το ποιόν σου, θα τοποθετηθούμε αύριο.

Πράξανδρος για Ε.Α.Δ.Κ.

Ρήγας είπε...

>>Με τζείνους που προσπαθούν να σώσουν την χώρα μας για να μεν παραδώσουμε θρύψαλα στα παιδκιά μας.

Η "χώρα" που λες είναι ένα τεράστιο ΠΟΡΝΕΙΟ και εσείς είστε οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ.


>>Εσύ πε μας με ποιούς είσαι.

Εγώ είμαι Έλληνας της Κύπρου. Εσύ τί είσαι;


Άντε κορίτσι μου να τυλίξεις κανένα κουπέπι και άσε τα δύκολα. Είναι και Σάββατο βράδυ. Είναι κλειστά τα οδοφράγματα τέτοια ώρα;


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, "κυπραία", εσύ με ΠΟΙΟΥΣ είσαι;

Anef_Oriwn είπε...

Μετά τη χυδαία προκλητικότητα που εξακολουθεί να επιδεικνύει ο δημοσιογράφος του astra, Μιχάλης Μιχαήλ, Κόκκινος Ιαβέρης ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να τον αποκαλέσετε, πάντοτε με την πλήρη κάλυψη του πολύ καλού του φίλου, εξίσου χυδαίου και προπαγανδιστή Πολίτη Πίττα, αναρτώ και εδώ το σχόλιο που έκανα στο ιστολόγιο του, για να αντιληφθείτε όλοι το ποιόν αυτών των άθλιων υποκειμένων της κυπριακής δημοσιογραφίας, που δρουν εν συγχορδία με τον Μαγάριο Δρουσιώτη και Κωστακόμπλεξ, ακολουθώντας μια κοινή γραμμή που χαράσσεται από τα καταγώγεια του ΑΚΕΛ:

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος, έδωσε άλλοθι στους ακόλουθους:
1. Ξένος δάκτυλος,
2. Ξένες μυστικές υπηρεσίες,
3. Έργο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών,
4. Πολιτικοί αντίπαλοι του Τ. Παπαδόπουλου,
συγχαρητήρια Μιχάλη...εύγε...και εις χειρότερα!

Δεδομένη η ανατριχίλα σου μπροστά στην συσπείρωση των αγνών πατριωτών, του 76% του κυπριακού λαού, του οποίου καθημερινά βεβηλώνεις την νοημοσύνη, όπως βεβήλωσαν και οι τυμβορύχοι τον τάφο του Τάσσου.

Το γεγονός που καταρρίπτει κατ'εσένα το επιχείρημα περί ξένου δάκτυλου, δηλαδή η σύλληψη 3 Ελλαδιτών, είναι πλέον ανυπόστατο επειδή οι 3 απέδειξαν την αθωότητα τους και αφέθησαν ελεύθεροι. Δεν περιμένω όμως να το διορθώσεις επειδή είναι γνωστή η τάση σου για προπαγάνδα και παραπληροφόρηση των ανυποψίαστων.

Δεδομένη και η ανατριχίλα σου μπροστά στο ενδεχόμενο μετατροπής του μνημοσύνου σε συλλαλητήριο ενάντια στην επικείμενη διάλυση που φέρνει η πολιτική την οποία υποστηρίζεις πιστά σαν υπάκουο σκυλάκι.

Μπορεί για σένα η υπόθεση αυτή να έρχεται μετά την εξαγγελία του προέδρου Χριστόφια για ενημέρωση των πολιτών για το τι είναι η Δ.Δ.Ο., την οποία παρεπιμπτόντως δεν ήξερε μέχρι πρόσφατα επειδή δεν είχε καθοριστεί ακόμα μέσα από τις διαπραγματεύσεις. Για εμάς όμως έρχεται μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Τάσσου και μας στέλνει ένα ξεκάθαρο ΠΟΛΙΤΙΚΟ μήνυμα.

"Ο τρόπος που έγινε η πράξη δείχνει ότι εκείνοι που το έκαναν δεν έτρεφαν εχθρικά αισθήματα έναντι του θαμμένου."...τα σχόλια είναι περιττά μπροστά στο ανύπαρκτο επίπεδο σου. Πως μπορεί ρε άθλιε, κάποιος που βεβηλώνει τον τάφο κάποιου ανθρώπου, που σέρνει τη σορό του με αποτέλεσμα να βρεθούν διάσπαρτα κόκκαλα και δέρμα, να τον αγαπά; Πάεις καλά; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;

Δεδομένη η ανατριχίλα σου όταν ακους τον Λιλλήκα να μιλά γενικά. Δεν μπορείς να διανοηθείς πως ένας άνθρωπος, τόλμησε να κάνει αυτό που πίστευε και να παρακούσει τις εντολές του κόμματος. Αυτό όμως οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική σου κατάντια.

"Πρέπει να πω παράλληλα ότι με παραξένεψε λίγο και η αντίδραση της οικογένειας."...εδώ σταματώ να διαβάζω άλλο τις χυδαίες σου σκέψεις.

Είναι προφανέστατη η σύγχυση και ο πανικός που επικρατεί στο κόμμα σου, επειδή βλέπει τον κόσμο να ξυπνά -δυστυχώς με αφορμή αυτή την ιεροσυλία-, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

Έλεος κομματόσκυλλα!

Τα λόγια σας:
"Οι κομμουνιστές ποτέ τους δε λυγίσανε ούτε σε ξερονήσια ούτε σε φυλακές"
αυτοαναιρούνται από τις πράξεις σας και την μέχρις εσχάτων υποχωρητικότητα σας στο κυπριακό. Λυγίσατε, προδώνοντας παράλληλα τον μακροχρόνιο αγώνα αυτού του λαού, για απελευθέρωση και σήμερα προσκυνάτε έναν "οδυνηρό συμβιβασμό" που δεν εξυπηρετεί τίποτε παραπάνω από τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών της καπιταλιστικής διεθνούς κοινότητας.

Α να χαθείτε σιχαμένοι...

Ρήγας είπε...

Το θρασύδειλο ανθρωπάκι της ντροπής, ο μισθοφόρος του ΑΣΤΡΑ, μέχρι και την οικογένεια του Τάσου βρήκε την ευκαιρία να χλευάσει.

Άθλιε μισθοφόρε, η ζωή είναι τροχός και γυρίζει. Όλα εδώ πληρώνονται.

Εμείς καθόμαστε μπροστά από το ποτάμι υπομονετικά.



>>Οι κομμουνιστές ποτέ τους δε λυγίσανε ούτε σε ξερονήσια ούτε σε φυλακές.<<

** ΠΟΤΕ ακριβώς οι κομμουνιστές της Κύπρου βρεθήκανε σε ξερονήσια; Κατά την διάρκεια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα μήπως;

** ΠΟΤΕ οι κομμουνιστές της Κύπρου βρεθήκανε σε φυλακές; Ποιός τους έβαλε στην φυλακή; Κανένας! Με τους Άγγλους αποικιοκράτες μια χαρά τα πήγαιναν. Με τους Τούρκους είναι αδέλφια και με τους υπόλοιπους ήταν πάντα συγκυβέρνηση.

** ΠΟΤΕ ακριβώς οι κομμουνιστές της Κύπρου πιέστηκαν για να λυγίσουν; Από ΠΟΙΟΝ πιέστηκαν και για να λυγίσουν για ΠΟΙΟ ακριβώς πράγμα; Αφού πάντα ό,τι γούσταραν οι κατακτητές το ΑΚΕΛ στηνόταν στα τέσσερα και τους το προσέφερε με ευκολία. Και ακόμα το κάνει.

ΠΟΤΕ επομένως πιέστηκαν οι Κύπριοι "κομμουνιστές";

-- Όταν πήγαιναν μισθοφόροι σε εμφύλιο πόλεμο μιας ξένης χώρας, της Ισπανίας; (!)

-- Όταν χρηματοδοτούνταν από τα δικτατωρικά καθεστώτα του ανατολικού μπλοκ;

-- Όταν σπούδαζαν εις βάρος των ανατολικών λαών (που δεν είχαν την ευκαιρία αν δεν ήταν μέλη του κόμματος) και με ειδικά κριτήρια εισδοχής και εξόδου για να μεταλλάσονται από εφημεριδοπώλες σε "ιστορικούς με διδακτωρικό" δίπλωμα μέσα σε 4 χρόνια;

-- Όταν σέρβιραν γλυκό καρυδάκι στους χουντικούς αξιωματούχους; (Μήπως ήθελε βαζανάκι ο Ασλανίδης και δεν είχε το μπουφέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;)

-- Όταν φυγαδεύονταν στο Λονδίνο από τους Βρεττανούς αποικιοκράτες;

-- Ή όταν έφευγαν από τις Βρεττανικές βάσεις το '74 για μυστικές συμφωνίες στο Λονδίνο με τον καλό καραβοκύρη Κληρίδη και το Βρεττανικό καθεστώς;

Βρε ουστ!

Ούτε για φτύσιμο δεν είστε.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Κλαστήρα, ο Παπαδόπουλος και όλοι του η οικογένεια είναι μαθητές της Αγγλικής παιδείας.
Ολα τα παιδιά του πήγαν στην Αγγλική Σχολή!
Σπουδασε αυτός και τα παιδιά του στην Αγγλία.
Δεν υπήρχαν ελληνικά σχολεία και πανεπιστήμια ρε Ελληνάρες.
Μην προσπαθείσεις να το δικαιολογήσεις Πλαστήρα. Αν κατά τα λεγόμενα σου οι Αγγλοι είναι εχθροι όπως τους Τουρκους, αυτό ειναι σαν να σπουδάζεις στην Τουρκία!!

κυπραία είπε...

Είμαι με τζείνους που ΠΡΑΤΤΟΥΝ για το καλό της χώρας μου. Τζε πασκίζουν να φέρουν μιαν λύση στην οποίαν να μπορούν να ζιούν σε αρμονία ΟΥΛΛΟΙ. Όπου εννα υπάρχει ο πολιτισμός στον οποίον κάποιος μπορεί να εκφέρει την άποψή του χωρίς να του κάμνουν ελληνόψυχοι ή τουρκόψυχιοι αναρτήσεις τύπου κυνήγι μαγισσών του μεσαίωνα ή να τον ξαποστέλλουν να τον γ....... οι τούρτσιοι ή να τον αποκαλούν "αρρωστημένη παλιοαδελφή του κερατά" ή να της λαλούν να πάει να τυλίξει κουπέπια επειδή εν γεναίκα.

Είμαι με τζείνους που μαθαίνουν τα παιδκιά μας "να κουβεντιάζουνε ήσυχα κιαπλά". Με τζείνους που βοηθούν την κοινωνία να γιάνει που την αρρώστια που βκάλλει την παράνοια που θωρούμε γυρώ μας τζε που έφτασε στο σημείο να ξεθάφκει πτώματα που τα σεντούτζια.

Ανώνυμος είπε...

Το απαρτχάιντ είναι πολιτισμός αγαπητή Κυπραία; Το να δοθούν τα σπίτια των προσφύγων σε έποικους είναι πολιτισμός; Η δικτατορία της μειοψηφίας είναι πολιτισμός;

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα είσαι ΠΟΥΤΤΤΟΣ, εν αντρεπεσαι τα μουτρα σου ρε? Κρύφκεσαι πισω που το ιντερνετ και εκ του ασφαλους κατηγορείς καποιο που έχει τα κότσια να μιλά ΕΠΩΝΥΜΑ?

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥΤΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΜΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΚΚΟΥΛΛΕΣ ....Κ ΣΥ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός πάντα έτσι είναι.

Επικαλείται έλλειψη δημοκρατίας για να μπόρει να δρά στα σκοτεινά.

Εν οι ίδιοι θρασύδειλοι τζαι χώνουνται πίσω που ψευδώνυμα αλλά λαλούν τζαι κατηγορούν τους άλλους που μιλούν ΕΠΩΝΥΜΑ ότι εν θρασύδειλοι.

Τα δικά μας του γειτόνου μας, χε, χε.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου 2009 στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

Γιατί οι Εζεκίας-Φάντης έβαλαν μέσο με τον μεταπραξικοπήματια Κληρίδη να πάνε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο του 1974, για να την κάτσουν πισώπλατα του Μακαρίου;

Γιατί εκερνούσαν γλυκό καρυδάκι τους πραξικοπηματίες αξιωματικούς της Χούντας;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΟΡΕΥΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΥΝΟΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κυπραία, ωραίο το ποιηματάκι σου. εντάξει, εν μας ειπες τιποτε ομως

αποδέχεασι τους εποικους σε τουντην κοινωνια που λαλεις; αποδεχεσαι βασεις, αττιλα, εγγυησεις; αποδεχεσαι εκ περιτροπης και ρατσιστικους διακανονισμους μεταξυ ελληνοκυπριων τουρκουπριων;

Ρήγας είπε...

Ο λόγος που γράφουμε ανώνυμα είναι για να μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα αφού το καθετώς της κόκκινης χούντας του εφημεριδοπώλη ιστορικού με διδακτωρικό δίπλωμα (ημι-ανάπαυσις!) μέχρι και μαθητές τρέχει από πίσω που τολμούν -- ω τί έγκλημα!-- να διανέμουν φυλλάδια για (άκουσον, άκουσον) απελευθέρωση της Κύπρου.

Τα επώνυμα μεν, πλην όμως θρασύδειλα γιουσουφάκια της ντροπής όπως είναι οι πουτάνες του κάθε Άστρα και του κάθε Γενί-Πολίτι έχουν ολόκληρα βιομηχανικά και πολιτικά και κομματικά λόμπι να τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) και να τα ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και να τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. Διότι αν διαφωνούσαν με τα αφεντικά, ΔΕΝ θα είχαν βήμα ούτε στην κομματική φυλλάδα και το ραδιόφωνο του ξενόφερτου ΑΚΕΛ, ούτε στον Γενί-Πολίτη.

Επομένως άστε στην πάντα τα δακρύβρεκτα "κάποιοι γράφουν επώνυμα."

Γελοίοι είστε, γελοίοι παραμένετε.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

Απαντώ σε κάτι που αναρτήθηκε αλλού:


>>>Τι μπορεί να σημαίνει αυτό που ο επίτροπος Ρήγας γράφει απευθυνόμενος στο Μιχάλη Μιχαήλ: "Άθλιε μισθοφόρε, η ζωή είναι τροχός και γυρίζει. Όλα εδώ πληρώνονται."



Έλα ντε; Τί να σημαίνει άραγε;

Πάντως όχι απειλή για ...δολοφονία (!) όπως τολμάτε να ισχυρίζεστε.

Εκτός από γιουσουφάκια και πουτάνες είστε και παρανοϊκοί. Έχετε μανία καταδίωξης. Υπάρχουν χάπια γι'αυτό.

Αντί να λέτε για το άθλιο γιουσουφάκι της ντροπής που μέχρι και την οικογένεια του Τάσου προσέβαλε και χλεύασε, λέτε για μένα που του είπα: "Η ζωη είναι τροχός. Όλα εδώ πληρώνονται."

Έλα ντε; Τί να σημαίνει άραγε;



Ρήγας


ΥΓ/ Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ είμαι μέλος της Επιτροπής.

"I don't know no godfather.
I have my own family senator."

Frankie --five angels-- Pentangeli in "The Godfather II."

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Νικωλακη τον Παπαδοπουλο πουκλεψε τον πάππα του για να τρελανει τον κοσμο ούλλο ποιος θα τον εμαζεψει;;;;;;

Νικωλακης Λιλληκας και τ αλλα κορακια πως θα αποκαλυφτουνε για τη βρωμια που στησανε;;;

Πελλαμός εν τούτοι και να πελλάνουν την Κύπρο νομίζουν πως μπορούνε αλλα ψες στο στο παννιιρι που πηγανε να στησουν δεν πηγε κανεις.

ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΙΣΚΕΙ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τι ψάχνεστε για τι ποιοι έκαναν αυτή την ιεροσυλία; Θα σας πω εγώ! Οι Τούρκοι οι αδερφοί μας! Από τότε που άνοιξαν τα οδοφράγματα έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι. Με αυτό το λαό θέλετε να ζήσετε; Καλα λοιπόν πηγαίνετε όλοι στην Τουρκία να ησυχάσουμε.

Ρήγας είπε...

Όταν λέτε ότι ο ποιητής Πήττας είναι "εντάξει με τα σκυλλάκια" μήπως αυτό έχει καμοιά σχέση με το ποίημα που έχει γράψει εξυμνώντας το πέος του και τον αυνανισμό; Προσπαθώ να δω αν υπάρχει κάποια σχέση.

Να αφήνουμε δηλαδή τα σκυλάκια μας ελεύθερα κοντά του, ή να τα μαζεύουμε;


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Έχει καιρό που σας παρακολουθώ και προσπαθώ να καταλάβω αν έχετε καταλάβει ότι ο Τάσσος σας έχει καταφέρει στις τελευταίες εκλογές να πάρει κάτι λιγότερο από το 1/3 των ψήφων του Κυπριακού Λαού. Δηλαδή από 78% που είχε έπεσε στο 31%. Άρα τα απλά μαθηματικά λένε ότι η πολιτική του είχε, είναι και θα είναι ξοφλιμένη. Κατηγορείται Δυσή και Ακέλ ότι συνομοτούν. Τους υποστηρίζει το 70% των Ελληνων της Κύπρου. Άρα είστε μειοψηφία.
ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Στο κάτω κάτω την ίδια απαίτηση είχατε το 2004 μετά τα δημοψηφίσματα. Εκτός φυσικά αν είστε κατα φήμη Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας. Μολις χθές το βραδυ άκουσα για την συγγεκρυμένη ιστοσελίδα από τον σύντροφο Α Κυπριανού. Αχ Τάσσο μου είσουν και θα είσαι ο τελευταίος πατριώτης σε αυτήν την πατρίδα. Οπως είπες Εγώ δεν παράλαβα κράτος για να δώσω κοινοτητα. Τώρα Τάσσο μου δεν θα δώσουν κοινότητα οι κυβερνώντες αλλά 100% τις 100%ξεπούλημα αλα ούνα. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδια